www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 12:28:14

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 147 148 149 150 151 [152] 153 154 155 156 157 ... 299
Nyomtatás
Szerző Téma: BlackP  (Megtekintve 3023771 alkalommal)
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #5919 Dátum: 2010 Január 29, 22:05:03 »

Telepítéshez 8,3-at kér, asszem a 80-as is ennek a 10X-ese, hajrá.  Cheesy
Köszi!
Hallottam ti is ügyesek vagytok a doktor úrral. Grin

Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #5918 Dátum: 2010 Január 29, 22:04:11 »

""nagyon pongyolaa megfogalmazás, nem kockáknak szól""

Ez tecc mert érthető! Smiley

Igen ez teljesen korrekt. Az egyszerű felhasználó szintű laptopos tapasztalatom ugyanezek.
« Utoljára szerkesztve: 2010 Január 29, 22:07:43 írta sparkafer »

1303LS
« Hozzászólás #5917 Dátum: 2010 Január 29, 22:02:19 »

Srácok!
Szeretném kipróbálni a W hetest.
Mekkora hely kell neki a telepítés után?
Van egy 80-as és egy 160-as winyóm. Érdemes rátelepíteni a 80-asra?
Köszi a válaszokat
Telepítéshez 8,3-at kér, asszem a 80-as is ennek a 10X-ese, hajrá.  Cheesy
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #5916 Dátum: 2010 Január 29, 21:59:05 »

Ez tecc mert érthető!
En meg orulok, hogy nem idezted be az egeszet! :-) De tenyleg! Tokjo es koszonom!

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #5915 Dátum: 2010 Január 29, 21:56:51 »

""nagyon pongyolaa megfogalmazás, nem kockáknak szól""

Ez tecc mert érthető! Smiley
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #5914 Dátum: 2010 Január 29, 21:56:33 »

Srácok!
Szeretném kipróbálni a W hetest.
Mekkora hely kell neki a telepítés után?
Van egy 80-as és egy 160-as winyóm. Érdemes rátelepíteni a 80-asra?
Köszi a válaszokat

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5913 Dátum: 2010 Január 29, 21:35:53 »

Tisztelt uraim!

nagyon pongyolaa megfogalmazás, nem kockáknak szól:

1. hdd = mennyi adatot tudsz tárolni. egy divx-es film általában 700MB, egy dvd-s film általában 4.7GB, egy hd film 30-40GB, az most kapható notebook vinyók 250GB körül vannak
2. memória mérete = 1-2-3-4GB, e felett totál felesleges, ez olyankor számít, ha több dolgot csinálsz egyszerre, minél több a memória, annál több dolog futhat párhuzamosan élvezhető tempóban. 2GB általában elég
3. MHz (inkább GHz), processzor sebessége. illetve  sebességének egyik meghatározó eleme, sokminden ástól is függ a dolog. van olyan proci, ami több GHz-es egy társánál, ami mégis gyorsabb nála (mert modernebb, stb)
4. egy vagy több mag. manapság a celeron/sempron procik és a netbookok egy magosak, a netbook nem keverendő a notebookkal, nem szabad tőle olyan teljesítményt várni, cserébe kicsi és nagyon sokat bír az akksija. a több magos processzorokon gyorsabb a tömörítés legyen szó zenéről, filmről, vagy bármi másról. irodai környezetben majdnem mindegy
5. x cellás akku, általában a több cellás tovább bírja, mint az autóknál a 45 helyett 120AH-s pl, de cserébe nagyobb, nehezebb, lassabban töltődik.

jó tanácshoz tudni kellene, hogy:
- mennyit akarod cipelni (a 14" környéki képernyősök javallottak mobilitáshoz, ezt még látni is lehet, de nem hatalmas. a 17", wide screen és egyéb finomsgok már inkább asztali használatot feltételeznek, mozgatás max portörléshez.)
- mennyit akarsz menet közben dolgozni, vonaton, repülőn, a nemzetközi űrállomáson. (célszerű kisebb gépet választani a cipelhetőség és az akku miatt, kisebb képernyő kevesebbet fogyaszt)
- milyen célokra karod haszálni (szövegszerkesztés, zene hallgatás, filmezés, vagy dubai következő szigetét akarod terveznii, ez a teljesítmény miatt fontos. nagyobb teljesítmény többnyire nagyobb méret, nagyobb fogyasztás, akkuról nem lehet sokáig üzemeltetni)
- notebbok és játék alapvetően nehezen összeférhető, kevés saját videokártyás, úgynevezett gamer notebook van és mivel az új játékok gépigeny igen nagy, ezek nem fognak maxon futni és ez már tényleg olyan gép, hogy nemigen mozdítod

alap igazság, hogy az olcsó szar is. msi, acer, lenovo nagyívben kerülendő, szar akku, szar anyag minőség, szar szerviz háttér. dell, ibm, hp, toshiba javasolt, az árért minőséget kapsz. persze mindenhol van ellenpélda, általánosságot mondok, mint szervizes, nem, mint olyan, aki egy gépet 5 évig nyúz...többnyire a "biznisz" kategóriás gépek a strapabíróbbak, jobb minőségűek

az általad leírtak kissé ellentmondóak, csetelni, netezni elég egy eeepc kategóriás cucc is, amit 70-80 körül már megkapsz, komolyan játszani meg inkább 300 körül kell keresgélni. notit lehet bővíteni, de sokkal, sokkal költségesebb, mint egy pc-t. 150-ből lehet, hogy érdmees egy netbookot mobilitáshoz venni, játszani meg 100 körül egy pc-t

mégegyszer mondom, ez nagy áltlaánosság, leetnek kivételek, karóra méretű erőmű, meg órás csiga, olcsó kiváló minőség, drága gagyi
« Utoljára szerkesztve: 2010 Január 29, 22:16:18 írta BlackP »

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #5912 Dátum: 2010 Január 29, 21:13:41 »

Tisztelt uraim!
laptop vásárlása előtt állunk
nem vagyok nagy szakértő ,de azt látom hogy legalább 10 változó írja le egy gép "tudását"
igazán csinálhatnátok egy kaptafát: melyik adat mit jelent,mire jó,mit csinál,mért jó ha van benne miért rosz ha nincs mért jó ha nagy Grin...stb
1,Hdd memóriakapacitás(?)
2,Mhz:gyorsaság(?)
3,egymagos,kétmagos proci(?)
4,?
5,?

14,x cellás aksi
stb
nem több oldalas értekezés csak tényleg dióhéjjban kellene.
 azt is tudom hogy az első kérdés mire akarod használni: 13 éves tehát semmi extra,-csetelés,játék zeneböngészés- de utólag egy laptop nem(?) bővithető tehát legyen egy kis + mozgástér(talán a 3d-s játékokhoz kell majd valamilyen -videókártya-#12-es jellemző#)
Újjat szeretne max150e ft ig. És ha tudtok ismerős beszerzési helyet,vagy van valakinek kapcsolata az is érdekelne.
Előre is köszönöm,hátha más is tudná használni(vagy csak én vagyok ilyen neandervölgyi Grin)

Nem elérhető abes

« Hozzászólás #5911 Dátum: 2010 Január 29, 17:48:07 »

azt tudom, de az az antenna, ami az usb-s tokban van, az fos. a rendes antenna alatt azt értem, amit kis hollandival rá tudsz csavarni az aljzatra
Megoldjuk, csavarozunk rája egyet.  Grin
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5910 Dátum: 2010 Január 29, 17:40:44 »

van USB-s antennás:
<beszúrt kép törölve>
na, ez már jobban hangzik. bár, ha nem cél a mobilitás, akkor töredék áron van pci-os is

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #5909 Dátum: 2010 Január 29, 17:34:12 »

azt tudom, de az az antenna, ami az usb-s tokban van, az fos. a rendes antenna alatt azt értem, amit kis hollandival rá tudsz csavarni az aljzatra
van USB-s antennás:

Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #5908 Dátum: 2010 Január 29, 17:03:01 »

amd athlon 2000+ proci 2 fanos coolink hűtővel 2,5e
nvidia fx 5900xt 128 megás videókari 5e
256 mb ddr1 ram (pc3200) 1e /darab

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5907 Dátum: 2010 Január 29, 16:57:49 »

Tokba szokták eldugni, de meg kéne nézni.  Wink

1303LS
« Hozzászólás #5906 Dátum: 2010 Január 29, 16:04:12 »

Kb egymás felett van a két gép, tehát max 3 m van köztük, viszont vasbeton a födém és ezen az oldalon nincs cső felvezetve a falban.
Akkor inkább antennás? Asztali gépbe kell.
Nekem légvonalban kb 15m-t szintén vasbeton födémmel simán átvitt olcsó usb-s kis basz.
A vasbeton nálam monolit födém kb 1tonna vassal, nem gerenda, kefni.
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #5905 Dátum: 2010 Január 29, 16:02:34 »

Kb egymás felett van a két gép, tehát max 3 m van köztük, viszont vasbeton a födém és ezen az oldalon nincs cső felvezetve a falban.
nálunk a laptopok működnek a vasbeton födémen keresztül is, bár jelentősen lassabb
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #5904 Dátum: 2010 Január 29, 15:58:52 »

faházban jó lehet az usb-s, de azért én inkább normális antennával rendelkező kártyás verziót vennék, akár picimaci, akár pci

Nem elérhető abes

« Hozzászólás #5903 Dátum: 2010 Január 29, 13:09:37 »

usb-sben van rendes antennával is?
Tokba szokták eldugni, de meg kéne nézni.  Wink
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5902 Dátum: 2010 Január 29, 13:03:24 »

Ha usb vevő kell szólj van.  Grin
usb-sben van rendes antennával is?

Nem elérhető abes

« Hozzászólás #5901 Dátum: 2010 Január 29, 12:55:09 »

Ha usb vevő kell szólj van.  Grin
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5900 Dátum: 2010 Január 29, 12:25:56 »

A lenti gep maradhat kabeles. Hat ha nem akarsz felhuzni kabelt, akkor wifi. (Vagy tolhatod a konnektorokon keresztul is, erre is vannak jo megoldasok :-))
Ha wifi, akkor kell egy wifi router, erdemes az adsl modem kozelebe tenni, es a wifi routerbe az adsl modembol huzni a netet. A wifi routernek van kabeles csatlakozoja is, abba beledugod a lenti gepet, a masik gep(ek) meg majd kapcsolodnak hozza wifin. (nalam is igy van itthon)
Ha notebooknak akarsz netet, abban altalaban van mar wifi, abba kulon berendezes nem kell. Ha nincs a notebookban wifi vagy asztali gepet akarsz wifivel, akkor kell egy wifis eszkoz, amivel majd a wifi routerhez kapcsolodik. A legegyszerubb egy USBs kis biszbasz (ez jo notebookba es asztali gepbe is), de asztali gepbe lehet kapni kartyasat is.
Ami tehat neked nagy valoszinuseggel kell: wifi router + 1 wifis usbs baszoda.
faházban jó lehet az usb-s, de azért én inkább normális antennával rendelkező kártyás verziót vennék, akár picimaci, akár pci

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #5899 Dátum: 2010 Január 29, 12:19:00 »

Mit kell vennem és milyet, hogy legyen a padláson is netem?
Lent UPC kábelmodem+gép.
Gondolom wireless router+ 1 vagy 2? WiFi kártya... Vagy a lenti gép maradhat kábeles?
A lenti gep maradhat kabeles. Hat ha nem akarsz felhuzni kabelt, akkor wifi. (Vagy tolhatod a konnektorokon keresztul is, erre is vannak jo megoldasok :-))
Ha wifi, akkor kell egy wifi router, erdemes az adsl modem kozelebe tenni, es a wifi routerbe az adsl modembol huzni a netet. A wifi routernek van kabeles csatlakozoja is, abba beledugod a lenti gepet, a masik gep(ek) meg majd kapcsolodnak hozza wifin. (nalam is igy van itthon)
Ha notebooknak akarsz netet, abban altalaban van mar wifi, abba kulon berendezes nem kell. Ha nincs a notebookban wifi vagy asztali gepet akarsz wifivel, akkor kell egy wifis eszkoz, amivel majd a wifi routerhez kapcsolodik. A legegyszerubb egy USBs kis biszbasz (ez jo notebookba es asztali gepbe is), de asztali gepbe lehet kapni kartyasat is.
Ami tehat neked nagy valoszinuseggel kell: wifi router + 1 wifis usbs baszoda.

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5898 Dátum: 2010 Január 29, 12:17:16 »

Lent UPC kábelmodem+gép.
Gondolom wireless router+ 1 vagy 2? WiFi kártya... Vagy a lenti gép maradhat kábeles?
van olyan router, ami tud wifit meg utp-t is, szóval egy ilyen router, meg 1 wifi kari a fenti pcbe

Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #5897 Dátum: 2010 Január 29, 12:01:38 »

Lent UPC kábelmodem+gép.

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5896 Dátum: 2010 Január 28, 22:39:36 »

sajna a hűtőrendszer levegős, ezért itt le kellett állnom

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5895 Dátum: 2010 Január 28, 22:05:20 »

na, kicsit megcibáltam a cserélendő gépet:
gigabyte ep35-dq6
e6550
2*1gb adata vitesta ee 800MHz
3870x2 oc
36gb raptor
600as delta táp
vízhűtés

most megy az orthos, 450-es fsb, feszemelés nélkül,7es szorzóval. memóriák 2es szorzóval 900MHz-en, időzítést nem piszkáltam még. hagyom menni reggelig, ha fasza, akkor megnézem most mit megy 3dmark 2006-ban. asszem a vga-t már nincs hova húzni, gyárilag oc. a hűtés passzív, de még nincs bent mindkét radi és a pumpa is fos tt, majd jön a laing, ha lesz időm berakni

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #5894 Dátum: 2010 Január 28, 13:27:25 »

ha már megbízás  Grin
Haha, lol :-)

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5893 Dátum: 2010 Január 28, 13:16:51 »

De a reakciod amugy helyes: ne bizz meg egyikben sem! :-)
http://www.hardver-teszt.hu/test.php?tID=263

ha már megbízás  Grin

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #5892 Dátum: 2010 Január 28, 13:12:20 »

Számomra olyan mintha 4hengeres 1200-es autóban 2 henger nem menne akkor eladó 600ccm-esnek. Én nem bíznák az ilyesmiben...
Haha, ez jo! :-) Akkor maradjunk az autos peldadnal! Szerintem nem gondoltal bele abba, hogy ha megnezel egy mai autot es adott motorbol valaszthatsz bele 120 loeroset meg egy 160 loeroset is, akkor mi kozottuk a kulonbseg. Egy fiszfasz kisujjkoromnyi kis chipen futo programocska! Szoftverbol nem engedi a motorodat bizonyos teljesitmeny/fordulatszam/sebesseg fole, majd csak akkor, ha kifizetted a nagyob lovet. (ezt garanciavesztest kockaztatva feloldani/felulirni: chiptuning) De igy van ez mindennel. Legutobb pl az egyik okostelefonrol hallottam, hogy feltortek es kiderult, hogy van benne multitouch (egyszerre tobb helyen is erintheted a kijelzojet es jobban/mashogy vezerelheted), csak letiltottak. (Valszeg miutan a vasarlasi kedv kicsit alabbhagy, kijon hivatalosan az "uj verzio", amiben mar multitouch is van!) A letiltott belso gps csipes, meg direkt butara megirt szoftveru telefonokrol nem is beszelek.

De a reakciod amugy helyes: ne bizz meg egyikben sem! :-)

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #5891 Dátum: 2010 Január 28, 13:10:34 »

... Számomra olyan mintha 4hengeres 1200-es autóban 2 henger nem menne akkor eladó 600ccm-esnek...

mint minden hasonlat, ez sántít.   Wink
nem is kicsit, nagyon. annyira, hogy csak egy lába van és felborul  Wink Grin
(ha az autógyártás olyan módszerekkel, technológiával, eszközökkel működne és fejlődne, mint a félvezetőgyártás, ma mindenki ezer lóerős, egy deci fogyasztású lukszusautókkal furikázna, és ezeket gombokért lehetne kapni minden sarkon. de nem így van  Undecided)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5890 Dátum: 2010 Január 28, 12:44:42 »

Meg az egymagosokat is, meg a szarokat kulcstartónak. Az indokok érthetőek és épeszűek, csak még nem hallottam ilyenről, nekem fúrcsa, hogy a gyár ezt így fel meri vállalni, hogy igaz gyárihibás de azért eladó. Számomra olyan mintha 4hengeres 1200-es autóban 2 henger nem menne akkor eladó 600ccm-esnek. Én nem bíznák az ilyesmiben...
Azért kívánom legyen vele mákod és a végén működjön mind a 4 mag!
na, azért itt tesztelik a megmaradt magokat, tehát azok biztosan jól működnek. mondjuk én ha ilyet veszek max próbából engedem a magokat majd, játékok alatt tök felesleges még 1-2- évig biztos

Nem elérhető Sagaris

« Hozzászólás #5889 Dátum: 2010 Január 28, 12:39:02 »

nem ez a cél. de gondold el, egy 45nm-es technológia bevezetése kurva drága. az alapaanyag is. itt már ugye a hiba fokozottan beléphet a képbe a kis csíkszélesség miatt. és ahogy fater is mondta, hülye lenne a gyártó a kevésbé jól működő példányokat kidobni, ha olcsóbban ugyan, de el tudja adni (más néven). ha 4-ből 2 mag tökéletes, miért dobnád ki? miért ne adnád el a működő két magot?

Meg az egymagosokat is, meg a szarokat kulcstartónak. Az indokok érthetőek és épeszűek, csak még nem hallottam ilyenről, nekem fúrcsa, hogy a gyár ezt így fel meri vállalni, hogy igaz gyárihibás de azért eladó. Számomra olyan mintha 4hengeres 1200-es autóban 2 henger nem menne akkor eladó 600ccm-esnek. Én nem bíznák az ilyesmiben...
Azért kívánom legyen vele mákod és a végén működjön mind a 4 mag!

1961 VW1200 DeLuxe

http://www.vulture.hu
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5888 Dátum: 2010 Január 28, 12:17:36 »

Vicces...és az L3-at is letíltja a gyár vagy korlátozza a méretét? Érdekes módja a belpőmodell gyártásnak.
nem ez a cél. de gondold el, egy 45nm-es technológia bevezetése kurva drága. az alapaanyag is. itt már ugye a hiba fokozottan beléphet a képbe a kis csíkszélesség miatt. és ahogy fater is mondta, hülye lenne a gyártó a kevésbé jól működő példányokat kidobni, ha olcsóbban ugyan, de el tudja adni (más néven). ha 4-ből 2 mag tökéletes, miért dobnád ki? miért ne adnád el a működő két magot?

Nem elérhető Sagaris

« Hozzászólás #5887 Dátum: 2010 Január 28, 11:09:50 »

Ez úgy vanik, hogy ugye most beszéljünk a phenomokról. A gyár fossa a 4 magos lapkákat. Aztán tesztelik őket. Namost ugye a bolba meg kell vinni 2 meg 3 magos phenom gazdaságosat is. Tehát a teszt során letiltják a kevésbé jól (vagy teljesen szarul) működő magokat, (vagy ha nincs elég hibás akkor a teljesen jókat.---> ha szerencséd van akkor ezek múkodhetnek és némely alaplapnál aktiválhatók egy bizonyos módszerrel)
Azonban ha nem teljesen ok a feltámasztott mag esetleg instabillá válik a géped aztán leselsz hogy miért fagy a paint win 3.1 alatt is....

Vicces...és az L3-at is letíltja a gyár vagy korlátozza a méretét? Érdekes módja a belpőmodell gyártásnak.

1961 VW1200 DeLuxe

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #5886 Dátum: 2010 Január 28, 11:09:19 »

Ez úgy vanik, hogy ugye most beszéljünk a phenomokról. A gyár fossa a 4 magos lapkákat. Aztán tesztelik őket. Namost ugye a bolba meg kell vinni 2 meg 3 magos phenom gazdaságosat is. Tehát a teszt során letiltják a kevésbé jól (vagy teljesen szarul) működő magokat, (vagy ha nincs elég hibás akkor a teljesen jókat.---> ha szerencséd van akkor ezek múkodhetnek és némely alaplapnál aktiválhatók egy bizonyos módszerrel)
Azonban ha nem teljesen ok a feltámasztott mag esetleg instabillá válik a géped aztán leselsz hogy miért fagy a paint win 3.1 alatt is....

ez egyébként minden félvezető gyártására igaz. sosem volt olyan, hogy aszongya a gyár: csináljunk most mondjuk bc212-es tranyót. nem. aszongya, hogy csináljunk kisteljesítményű pnp tranyót. egy-egy lapkán elhelyezkedik vagy 2-3 ezer db. legyártják a lapkát és elkezdik méricskéni a tranyókat. melyik milyenre sikerált, aszerint tokozzák. megy persze a kukába is jópár, de csak az, ami tök rossz. még mindig jobb a szabvány alattit másnak (olcsóbbnak) kategorizálni, mint kidobni.
bonyolultabb (drágább) áramköröknél ez fokozottan igaz.
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #5885 Dátum: 2010 Január 28, 10:44:48 »

Én lehet hülye vagyok de mi az, hogy magokat bekapcsolni meg L3-at bekapcsolni? Azoknak működniük kell és kész hameg direkt kapcsolják ki őket akkor a gyártó egy dilettáns és semmit nem vennék tőlük, azonban ha gyártási nehézségről van szó akkor a dobozát sem fognám meg. Nem értem...

Nem elérhető Sagaris

« Hozzászólás #5884 Dátum: 2010 Január 28, 10:32:11 »

Én lehet hülye vagyok de mi az, hogy magokat bekapcsolni meg L3-at bekapcsolni? Azoknak működniük kell és kész hameg direkt kapcsolják ki őket akkor a gyártó egy dilettáns és semmit nem vennék tőlük, azonban ha gyártási nehézségről van szó akkor a dobozát sem fognám meg. Nem értem...

1961 VW1200 DeLuxe

Nem elérhető abes

« Hozzászólás #5883 Dátum: 2010 Január 28, 10:22:12 »

meg a hibásnak minősített magok. de teszteben ahogy néztem a phenom a jobb, bár másodpercekről meg1-2 fps-ről beszélünk,szóval nem sok értelme , jó az olcsóbb  Grin
athlon x2 250 ez pl jó és ilyenben kapcsoltam be már mind a 4 magot, ha k. nagy mázlid van akkor L3 is aktíválható.

pl: amd785

http://logout.hu/cikk/amd_k10_k10_5_tulhajtasi_utmutato/nyomtatobarat/teljes.html
és egy cikk.  Wink
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5882 Dátum: 2010 Január 28, 08:31:49 »

Hátőőő. Igazából nem. Annyi hogy a phenomok, az összes 4 magos architektúrára épülnek, de az olcsó 2magos atholnoknak csináltak egy 2 magosat hogy olcsóbb legyen gyártani. De a 3-4 magosak a phenom arhichitektúrájára épülnek, csak éppen nincs bennük (le van tiltva) az L3 cache.
meg a hibásnak minősített magok. de teszteben ahogy néztem a phenom a jobb, bár másodpercekről meg1-2 fps-ről beszélünk,szóval nem sok értelme , jó az olcsóbb  Grin

Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #5881 Dátum: 2010 Január 28, 08:24:05 »

de a phenom újabb gyártástechnológia, nem?
Hátőőő. Igazából nem. Annyi hogy a phenomok, az összes 4 magos architektúrára épülnek, de az olcsó 2magos atholnoknak csináltak egy 2 magosat hogy olcsóbb legyen gyártani. De a 3-4 magosak a phenom arhichitektúrájára épülnek, csak éppen nincs bennük (le van tiltva) az L3 cache.

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5880 Dátum: 2010 Január 28, 08:17:24 »

öcsém, bazmeg.
egy fosos komputtterről oldalakat pofázni....
te meg a sörről tudsz. naés?  Grin

Oldalak: 1 ... 147 148 149 150 151 [152] 153 154 155 156 157 ... 299
Nyomtatás

Ugrás: