www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 16:56:04

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 135 136 137 138 139 [140] 141 142 143 144 145 ... 299
Nyomtatás
Szerző Téma: BlackP  (Megtekintve 3024542 alkalommal)
Nem elérhető Sagaris

« Hozzászólás #6399 Dátum: 2010 Június 02, 10:07:02 »

"Szintén fellép a gothic metalt játszó Death Stars formáció, mely az egykori svéd black metal Dissection tagjaiból verbuválódott, melynek alapítóját Jon Nödtveidtet 1997-ben hét évre bebörtönözték egy 38 éves homoszexuális algír férfi, Josef Ben Meddour meggyilkolásáért. Nödtveid 2004-ben szabadult, majd az Embergyűlölő Luciferánus Rend (MLO) beavatott tagjaként, az alapító Nemidial Fráter Liber Azerate című könyve alapján kezdett tevékenykedni. Történetének végkifejletére 2006 augusztusában került sor, amikor is Jon Nödtveidtet gyertyákkal körbevéve, a Liber Azerate egy példányával kezében, fejbe lőve holtan találták apartmanjában. A rendőrség megerősítette: embergyűlölő filozófiája öngyilkosságba hajszolta a 32 éves fiatalembert."

Ez a-tól z-ig hazugság és csupán két echte sátánista zenekar lépett fel a Deicide és a Marduk de mindegy is...legalább olvasna aki ezt a baromságot leÍrta!

1961 VW1200 DeLuxe

http://www.vulture.hu
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #6398 Dátum: 2010 Május 29, 08:39:04 »

mi van, ha a Ramadán egybe esik mondjuk Karácsonnyal? akkor elpusztítjuk az arab félszigetet?!

(ramadán 11 havonta van, tehát ez az idő is eljön)

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #6397 Dátum: 2010 Május 26, 20:25:35 »

..énse...de 1985ben a portás a suliba nem engedett be,amig le nem vettem a motorosdzsekimet Undecided Undecided Undecided
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #6396 Dátum: 2010 Május 25, 21:35:29 »

a hétvégi metálfesztről: http://atv.hu/cikk/20100521_satanista_fesztival_csilleberben_a_kereszteny_unnep_eloestejen

inkább nem kommentelem

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #6395 Dátum: 2010 Május 25, 20:52:04 »

Majd holnap kérem, majd holnap... Ma még nem... Roll Eyes Cool Grin

Wink Cheesy
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #6394 Dátum: 2010 Május 25, 20:50:10 »

jóvanna! nem vagyok naprakész, merthogy örexem. evvan...  Wink Grin

Majd holnap kérem, majd holnap... Ma még nem... Roll Eyes Cool Grin

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015

« Hozzászólás #6393 Dátum: 2010 Május 25, 20:46:16 »

Hűha... arról nem biztos... Mi a Stargardenre megyünk... Evil Roll Eyes Cool Bocsánat, magas labda volt... Wink Grin

jóvanna! nem vagyok naprakész, merthogy örexem. evvan...  Wink Grin
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #6392 Dátum: 2010 Május 25, 20:45:06 »

várom a beszámolótokat a soundgardenről!!  Wink Cheesy

Hűha... arról nem biztos... Mi a Stargardenre megyünk... Evil Roll Eyes Cool Bocsánat, magas labda volt... Wink Grin

« Hozzászólás #6391 Dátum: 2010 Május 25, 20:44:11 »

így legalább beszámolóból értesülhettünk róla, miről maradtunk le...
...

várom a beszámolótokat a soundgardenről!!  Wink Cheesy
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #6390 Dátum: 2010 Május 25, 20:41:43 »

Jean Michel Jarre 2010.05.24.

... Kösz szépen kölykök!!

Mi is, ezúton köszönjük a kölyköknek, hogy befizettek Benneteket, mert így legalább beszámolóból értesülhettünk róla, miről maradtunk le...
Talán majd legközelebb, ha már "fenyegetőzött"... Grin

Nem elérhető abes

« Hozzászólás #6389 Dátum: 2010 Május 25, 08:24:09 »

Úgy látszik az utolsó koncertje óta sikerült a szeszről leállnia.
(akkor alig tudott a színpadra felmenni)  Undecided

« Hozzászólás #6388 Dátum: 2010 Május 25, 07:14:57 »

Láttam már régen a plakátokat, valahol hátul, a tudatom mélyén ott lapult, hogy ismét hazánkba látogat a mágus és én még nem láttam őt élőben. Aztán ennyiben maradt a dolog, el is feledkeztem róla. Annál nagyobb volt a meglepetés és az öröm, amikor a gyerekeim megajándékoztak két jeggyel. Szándékosan nem néztem a neten utána a műsornak, ha már meglepetés, legyen igazán az.
7 után értünk a helyszínre, még csak akkor kezdték beengedni az első nézőket. Csupa számozott ülőhelyes volt a küzdőtér is, így nem volt nagy tolongás a kapuknál, meglepően gyorsan és kulturáltan folyt a beléptetés. Még a motozás is elmaradt, bár nem hiszem, hogy sokkal kevesebb kamera lett volna a nézőtéren egy esetleges ellenőrzés után.
Szép lassan szállingóztak a népek, inkább az ötvenes korosztály, de persze volt jó pár ifjonc is. Valami halk cincogás-csilingelés a háttérben, félhomály. Türelmesen várta a lassan gyűlő közönség a kezdést, néha egy-egy társaság megpróbálta némi tapssal-füttyel sürgetni az előadást, persze sikertelenül.
A meghirdetett kezdés után pár perccel kialudtak a fények és egy mindent betöltő basszus-dob motívum alatt a nézőtér egyik bal oldali bejáratán belépett JMJ. Szépen lassan jött lefelé, pacsizott mindenkivel, nem tette szóvá a sok kamerát sem. Pár percig tartó bevonulás után a színpadra lépett és tökéletes kiejtéssel magyarul üdvözölte a közönséget.

- színpadkép: négy csoportban a legkülönfélébb elektronikus hangszerek, hátul óriási mozivászon. Lámpák, lézerek, füst. Ennyiből kellett az előadást kihozni. (Kihozták)
- hang: az Aréna saját cucca megspékelve néhány spéci fényeffekttel. Persze számítógépvezérelt fény és hangkeverők.
- zenészek: bemutatta őket JMJ, bevallom nem sokat mondtak a nevek. Ugyan négyen voltak a színpadon, de véleményem szerint a keverőpultok mögöttiek is egyenrangú partnerek voltak, fél szemmel pl. néha a lézertechnikust lestem, aki teljesen együtt élt a zenével, kézzel vezérelte a masináit.
- hangzás: mondhatni tökéletes. Jó helyen ültünk, a küzdőtéren közvetlenül a keverőktől balra. Nem bántóan hangos, telt hangzás, visszhangot nem hallottam.
- műsor: bestof. Tudomásom szerint nem volt semmi különös aktualitása a turnénak, nem jelent meg új lemez, így csupa jól ismert zenét hallhattunk. A címekkel bajban vagyok, de biztosan lesz setlist a neten.
JMJ nagyon közvetlen és vidám. Sajnos a közönség nyelvismerete eléggé csekély volt így nagy szolgálatot tett a tolmács a számok közötti beszélgetés alkalmával. Oxigénnel kezdtek, a négy zenész állt a cuccok között, csak JMJ hadonászott néha tapsra buzdítva minket. Az első két szám alatt megfordult a fejemben, hogy akár mehetne az egész lemezről is, hiszen a jóformán mozdulatlan zenészek látványából nem derül ki, mit is csinálnak. Később aztán a kivetítőn megjelentek a színpad minden pontjára telepített kamerák képei (egyszer még JMJ szemüvegére szerelt kamera képét is élvezhettük) és akkor bizony látszott, hogy igenis élőben dolgoznak. Volt ott minden: mellotron, elektronikus ütőhangszerek, moogok hada, persze a lézerhárfa sem maradhatott el, theremin, tangóharmonika is került elő, sőt -a számomra parasztvakítás kategóriájú- gitár alakú szintetizátor is felbukkant. Ez utóbbi kellemes meglepetést okozott, JMJ nemcsak showelemnek, hanem teljes értékű hangszernek tekintette a kütyüt és úgy is bánt vele. Egyedül JMJ szintijére biggyesztett két kis cintányért rúgtam volna le páros lábbal: szerintem túl sokat csépelte a mester. Ráadásul ezek a jószágok olyan hangot adtak ki, mint a lézerágyú a visszhangos világűrben - némely filmrendező szerint. Szóval abból kevesebb több lett volna.
A négy zenész tökéletes összhangban dolgozott, bevallom a végén már vártam egy kis hibát - hiába. A fénytechnika és a kivetítő is együtt élt a zenével, nem zavart, hogy 4 apró, helyhez kötött alak van a színpadon. Egy percig sem volt unalmas a majd' 2 órás műsor. A szó legjobb értelmében vett vérprofi, tökéletes előadást láthattunk-hallhattunk. JMJ a ráadások után búcsúzóul a közeli visszatéréssel fenyegetett.
Tökéletes, mesterien előadott koncertet láthattunk, kár lett volna kihagyni. Kösz szépen kölykök!!
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #6387 Dátum: 2010 Május 22, 17:53:44 »

már kontaktáltam vele, majd meglátjuk megalkuszunk e 

a rack szekrényt meg nincs hová tennem Sad
Sajnálom, hogy nincs helyed. Nekem sem. Sad

Nem elérhető Mákos

« Hozzászólás #6386 Dátum: 2010 Május 22, 15:15:08 »

tegnap metálfeszt első napja, csak erre voltunk kiváncsiak. tömören összefoglalva:
messze parkolás, sok séta, de nem gáz, bementünk, sör, egyből összefutottunk glen bentonnal, haver egyből fényképezkedik vele, aztán kis nevergreen, utána dumálás a srácokkal, aztán deicide. na az odabaszott, közben leszakadt az ég. utána sok bóklászás, kajázás, nagynehezen megtaláltuk a másik színpadot, vártuk a vadert, bár nem értettük miért nem a fő színpadon vannak. na ez is odabaszott, de még csak ezután jött a marduk. hát bakker, a nagy deicide fan haver csak annyit mondott, hogy a mardukhoz képest a deicide doom metal volt. ilyen tempót még nem hallottam. színpadból semmi nem látszott, csak hátulról volt némi fény, a srácokat nemis láttuk, semmi technikázás, 10 perces szólózás, vagy ilyesmi, tömör black metal végig. elképesztően kurva jó volt

Hát én is terveztem a tegnapot, haverom lett a NEvörmór gitárosa, de aztán egész nap a forgalmit keresem mindenhol persze eredménytelenül.

VW 1300
BMW 525i e34 touring

...az egyik általában működik : ))
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #6385 Dátum: 2010 Május 22, 14:09:12 »

ma nem is mentek? (kiskamera játszott?)
nem megyünk és nem játszott, egyrész itthon hagytam, másrészt még a nagy fényképezőnek is kihívás volt emberi képet rögzíteni  Undecided

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...

« Hozzászólás #6384 Dátum: 2010 Május 22, 14:04:24 »

tegnap metálfeszt első napja,

ma nem is mentek? (kiskamera játszott?)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #6383 Dátum: 2010 Május 22, 13:58:43 »

tegnap metálfeszt első napja, csak erre voltunk kiváncsiak. tömören összefoglalva:
messze parkolás, sok séta, de nem gáz, bementünk, sör, egyből összefutottunk glen bentonnal, haver egyből fényképezkedik vele, aztán kis nevergreen, utána dumálás a srácokkal, aztán deicide. na az odabaszott, közben leszakadt az ég. utána sok bóklászás, kajázás, nagynehezen megtaláltuk a másik színpadot, vártuk a vadert, bár nem értettük miért nem a fő színpadon vannak. na ez is odabaszott, de még csak ezután jött a marduk. hát bakker, a nagy deicide fan haver csak annyit mondott, hogy a mardukhoz képest a deicide doom metal volt. ilyen tempót még nem hallottam. színpadból semmi nem látszott, csak hátulról volt némi fény, a srácokat nemis láttuk, semmi technikázás, 10 perces szólózás, vagy ilyesmi, tömör black metal végig. elképesztően kurva jó volt

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #6382 Dátum: 2010 Május 19, 21:22:56 »

Sompi árul egy bódét, van alatta alváz és ami a lényeg, hogy van benne első futómű!
Az egészért kér 30-at. Akkor a híd nem lehet olyan drága.
már kontaktáltam vele, majd meglátjuk megalkuszunk e 

a rack szekrényt meg nincs hová tennem Sad

Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #6381 Dátum: 2010 Május 19, 20:40:53 »

Sompi árul egy bódét, van alatta alváz és ami a lényeg, hogy van benne első futómű!
Az egészért kér 30-at. Akkor a híd nem lehet olyan drága.

Nem elérhető noel-68

« Hozzászólás #6380 Dátum: 2010 Május 19, 11:30:12 »

ok, megértem, régebben nekem is voltak ilyen perverzitásaim, de már kinőttem  Wink Grin
Miután az egész lakást felújítottam, szeretném magam feltenni az i-re a pontot, utána elégedetten hátradőlni, és nézni, ahogy működik a gépezet Smiley
Mondjuk lakát többet sose, jöhetnek a léghűtésesek Cheesy

szerintem holnap nem itt leszek, hanem a 2. kerületben az önkormányzatnál
Írtam privátot.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #6379 Dátum: 2010 Május 19, 10:54:23 »

Huhh, holnap reggel is jó? Smiley Írj légyszi privátot, h pontosan hova kell mennem, köszi.
szerintem holnap nem itt leszek, hanem a 2. kerületben az önkormányzatnál

« Hozzászólás #6378 Dátum: 2010 Május 19, 10:46:11 »

... most szerelni szeretnék Smiley
... de gondoltam, ha már ott van, akkor rakok rá dugót, nem fogom ruhaszárítónak használni Smiley

ok, megértem, régebben nekem is voltak ilyen perverzitásaim, de már kinőttem  Wink Grin
Nem elérhető noel-68

« Hozzászólás #6377 Dátum: 2010 Május 19, 10:39:31 »

16:30ig max.
Huhh, holnap reggel is jó? Smiley Írj légyszi privátot, h pontosan hova kell mennem, köszi.
Nem elérhető noel-68

« Hozzászólás #6376 Dátum: 2010 Május 19, 10:37:33 »

azt meg minek legyártani? nem egyszerűbb a már kész? milyen hosszú kellene?
Vettem 10m kábelt, beraktuk a falba, de lóg ki még 4m feleslegesen. Vettem dugókat, most szerelni szeretnék Smiley
Amúgy köszönöm, itt nálunk a cégnél is van felesleg, de gondoltam, ha már ott van, akkor rakok rá dugót, nem fogom ruhaszárítónak használni Smiley

« Hozzászólás #6375 Dátum: 2010 Május 19, 10:33:01 »

III. kerület, Tímár utca.
.... és kellene két darab path kábel Smiley

azt meg minek legyártani? nem egyszerűbb a már kész? milyen hosszú kellene?
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #6374 Dátum: 2010 Május 19, 10:30:18 »

Remekül hangzik, köszi. Meddig vagy ott? Smiley
16:30ig max.

Nem elérhető noel-68

« Hozzászólás #6373 Dátum: 2010 Május 19, 10:28:21 »

a kocsim szervizben van, abban van a fogóm, de ha ma elkészül, jöhetsz érte, a vörösvári úton dolgozok
Remekül hangzik, köszi. Meddig vagy ott? Smiley
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #6372 Dátum: 2010 Május 19, 10:26:58 »

Azért 5, mert 1db jön ki a falból (a másik vége aljzat Smiley ), és kellene két darab path kábel Smiley
a kocsim szervizben van, abban van a fogóm, de ha ma elkészül, jöhetsz érte, a vörösvári úton dolgozok

Nem elérhető noel-68

« Hozzászólás #6371 Dátum: 2010 Május 19, 10:24:41 »

hol lax? amúgy 5 dugó minek? érdemes párban csinálni  Grin (jó, tudom, visszacsatolt tesztkábelnek egy dugó is elég)
Azért 5, mert 1db jön ki a falból (a másik vége aljzat Smiley ), és kellene két darab path kábel Smiley
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #6370 Dátum: 2010 Május 19, 10:01:42 »

Nincs valakinek kölcsönbe egy krimpelő fogója? Kb 5db RJ45 dugót kellene összeapplikálnom, de ezért nem vennék meg egy fogót..
Köszi.
hol lax? amúgy 5 dugó minek? érdemes párban csinálni  Grin (jó, tudom, visszacsatolt tesztkábelnek egy dugó is elég)

Nem elérhető noel-68

« Hozzászólás #6369 Dátum: 2010 Május 19, 09:59:51 »

Nincs valakinek kölcsönbe egy krimpelő fogója? Kb 5db RJ45 dugót kellene összeapplikálnom, de ezért nem vennék meg egy fogót..
Köszi.
Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #6368 Dátum: 2010 Május 06, 10:20:39 »

Mondok jobbat! :-)
Osszekotsz galvaniukusan ket ledet, az egyikbe belevilagitasz, a masik is vilagit ... Na? :-)
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #6367 Dátum: 2010 Május 06, 10:09:34 »

Pár méter egyenes vezetéken tud annyi áram gerjedni, hogy világítson a led?  Shocked
Mondok jobbat! :-)
Osszekotsz galvaniukusan ket ledet, az egyikbe belevilagitasz, a masik is vilagit ... Na? :-)

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #6366 Dátum: 2010 Május 06, 10:07:34 »

És akkor erre mi a magyarázat? Új ház, új vezetékelés, duplaföldelés, modern rendszer vagy mi a tököm.
De szerintem ez mit sem számít mikor nincs egyik szál sem fizikailag rákötve a rendszerre.
Pár méter egyenes vezetéken tud annyi áram gerjedni, hogy világítson a led?  Shocked
tud. a lednek alig kell energia. de hülye kérdés, hisz látod, hogy tud  Grin

1303LS
« Hozzászólás #6365 Dátum: 2010 Május 06, 09:58:51 »

Ja és ez egy olyan lámpa ami nincs fikszen bekötve, a villásdugója is ki volt húzva mikor ezt csinálta. Szóval "0" és fázis is meg volt szakítva.

És akkor erre mi a magyarázat? Új ház, új vezetékelés, duplaföldelés, modern rendszer vagy mi a tököm.
De szerintem ez mit sem számít mikor nincs egyik szál sem fizikailag rákötve a rendszerre.
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #6364 Dátum: 2010 Május 06, 09:20:02 »

jah, az elmúlt években átvezetékeltük a fél lakást, meg cserélem a kapcsolókat is folyamatosan - lassan azért alakul a dolog.
pusztán mókás, hogy mennyi áram ment el az elmúlt kb. 35 évben ilyen apróságok miatt...

Farkas Attila Balázs
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #6363 Dátum: 2010 Május 06, 08:57:41 »

aha, csak az a bibi, hogy nálunk sose volt ilyen kapcsoló, az áram meg mégis folyik Tongue
mondjuk a kapcsolót ki lehet csöngetni, annyit megér

Nem elérhető aates

« Hozzászólás #6362 Dátum: 2010 Május 06, 08:51:10 »

Megmondom: az ejszakai tajekozodast segito glimm-lampas kapcsolo. (110V esik rajta kb, kis aramerosseggel ugyan, de folyamatosan megy rajta at aram. A ledes lampaknak ez eleg.)
szazezerdollarkoszonomszepen.

aha, csak az a bibi, hogy nálunk sose volt ilyen kapcsoló, az áram meg mégis folyik Tongue

Farkas Attila Balázs
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #6361 Dátum: 2010 Május 06, 08:18:43 »

mi lehet ez?
Megmondom: az ejszakai tajekozodast segito glimm-lampas kapcsolo. (110V esik rajta kb, kis aramerosseggel ugyan, de folyamatosan megy rajta at aram. A ledes lampaknak ez eleg.)
szazezerdollarkoszonomszepen.

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #6360 Dátum: 2010 Május 06, 08:08:02 »

és ezek után csodálkozik mindenki, hogy miért fogyaszt olyan sok áramot?! Wink

amúgy csak példaként: dimmelhető kapcsolós lámpába rakjál be ledest, simán világít kikapcsolt állapotban... senki se mondja, hogy olyankor a halogén izzó nem vesz fel áramot folyamatosan...
de a telefontöltőt kell kihúzni a konektorból Tongue

Farkas Attila Balázs
Oldalak: 1 ... 135 136 137 138 139 [140] 141 142 143 144 145 ... 299
Nyomtatás

Ugrás: