www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 27, 14:57:32

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921223 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 62 63 64 65 66 [67] 68 69 70 71 72 ... 299
Nyomtatás
Szerző Téma: BlackP  (Megtekintve 3046529 alkalommal)
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #9319 Dátum: 2013 Január 27, 20:46:32 »

nem szeretem más ötletét felhasználni.
más ötletét katalizátornak használni az jó.
amúgy köszönöm, meg nem szeretnélek megsérteni, csak ilyen önfejű fasz vagyok :-))
Jól van rohadj meg.  Grin Grin Grin

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #9318 Dátum: 2013 Január 27, 20:45:18 »

ha összerakok valamit (nem ma) illustratorban azt tudod használni?
nem szeretem más ötletét felhasználni.
más ötletét katalizátornak használni az jó.
amúgy köszönöm, meg nem szeretnélek megsérteni, csak ilyen önfejű fasz vagyok :-))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #9317 Dátum: 2013 Január 27, 20:45:12 »

semmi ötletem sincs.
a szokásos bogárizé meg köré névsor már unalmas, most valami odabaszósabbra vágyom.
Akkor baxxál oda,és tedd köré a névsort.
Vagy irkáljál ki egy tendert,oszt alkosson aki akar! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #9316 Dátum: 2013 Január 27, 20:42:46 »

semmi ötletem sincs.
a szokásos bogárizé meg köré névsor már unalmas, most valami odabaszósabbra vágyom.
ha összerakok valamit (nem ma) illustratorban azt tudod használni?

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #9315 Dátum: 2013 Január 27, 20:42:42 »

Ne baxtassad,biztos alkot! Grin
lehet Ulrickot szereli!!
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #9314 Dátum: 2013 Január 27, 20:41:38 »

Ellenben a Te pólóterveddel.

semmi ötletem sincs.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #9313 Dátum: 2013 Január 27, 20:14:25 »

jaja..excsepelipista nagyon hallgat Kiss
Ne baxtassad,biztos alkot! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #9312 Dátum: 2013 Január 27, 20:12:51 »

jaja..excsepelipista nagyon hallgat Kiss
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #9311 Dátum: 2013 Január 27, 20:04:25 »

nem számít mikor csinálod, csak hintsd elénk, disznók elé a gyöngyeidet :-)))
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #9310 Dátum: 2013 Január 27, 17:56:17 »

elárulok egy kulisszatitkot: a hétvégén csak publikálom a közben elkészült dolgokat. majd' mindennap dolgozok párhuzamosan néhány poszton: agyalás, anyaggyűjtés, fényképezés és utómunkák, fabrikálás. most is folyamatban van legalább 3 téma. hogy utána mi lesz, nem tudom  Wink Cheesy
nem számít mikor csinálod, csak hintsd elénk, disznók elé a gyöngyeidet :-)))

flex 'em all!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #9309 Dátum: 2013 Január 27, 11:56:19 »

Azért némi logika van abban, hogy egy személyszállításra használt autónak legyen minél több ajtaja.
Nem kell ebbe sokat beleképzelni.  Roll Eyes
naja és 2013ig nem is gyártottak 4ajtós autókat, nem csoda, hogy most állnak át. a 4 ajtó friss szabadalom

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #9308 Dátum: 2013 Január 27, 10:52:41 »

szeretem a hétvégéket, amikor ráérsz és posztolsz valamit :-))

elárulok egy kulisszatitkot: a hétvégén csak publikálom a közben elkészült dolgokat. majd' mindennap dolgozok párhuzamosan néhány poszton: agyalás, anyaggyűjtés, fényképezés és utómunkák, fabrikálás. most is folyamatban van legalább 3 téma. hogy utána mi lesz, nem tudom  Wink Cheesy
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #9307 Dátum: 2013 Január 27, 10:35:49 »

Azért némi logika van abban, hogy egy személyszállításra használt autónak legyen minél több ajtaja.
kivett jobb első üléssel simán kényelmes 2 ajtósan is.

flex 'em all!
1303LS
« Hozzászólás #9306 Dátum: 2013 Január 27, 10:28:16 »

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #9305 Dátum: 2013 Január 27, 09:00:53 »

vagy a nagyon erős antibogárlobbi ekkorra tudta átverekedni érdekeit a törvényhozáson.
valami ilyesmi lehetett

flex 'em all!

« Hozzászólás #9304 Dátum: 2013 Január 27, 08:28:26 »

....
én úgy tudom, hogy nem a 10 éves szabály miatt baszkurálták ki a bogarakat a mehikói taximelóból, hanem 4 ajtó kellett rá.

valszeg igazad van, de érdekes egybeesés, hogy pont 10 évvel a gyártás befejezése után vették észre, hogy a több, mint 40 éven keresztül a saját országukban több millió példányban gyártott járműnek mindössze két ajtaja van...  Wink Cheesy
vagy a nagyon erős antibogárlobbi ekkorra tudta átverekedni érdekeit a törvényhozáson.
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #9303 Dátum: 2013 Január 26, 22:10:32 »

ne viccelj már Wink , Béla "pajti" tudom hogy a főnökről beszél.  Grin
Hú, már megijedtem.

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #9302 Dátum: 2013 Január 26, 21:43:32 »

szeretem a hétvégéket, amikor ráérsz és posztolsz valamit :-))

más:
én úgy tudom, hogy nem a 10 éves szabály miatt baszkurálták ki a bogarakat a mehikói taximelóból, hanem 4 ajtó kellett rá.

flex 'em all!

« Hozzászólás #9301 Dátum: 2013 Január 26, 17:55:28 »

blog

http://aprok.blog.hu/
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #9300 Dátum: 2013 Január 26, 16:36:53 »

céges kocsi..és nem a kocsi tehet róla. de ezen már nem is pörgök, keresem az új helyem és ennyi
Mindenesetre biztos lehetsz benne, hogy a szerencsétlen hülye - mármint ex-főnököd - előbb-utóbb nagy pofonba fog beleszaladni. Függetlenül attól, hogy adsz-e neki, vagy sem...
Meló miatt meg drukkolok neked.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #9299 Dátum: 2013 Január 26, 16:14:38 »

Aki dolgozni akar, az úgyis talál munkát. Igaz lehet nem azonnal. A jó szakembert szívesen alkalmazzák bárhol. Szerintem nem sokáig leszel munka nélkül. Viszont most pihend ki magad, mert az új helyeden biztos kidolgozod majd a lelkedet is.
én is ebben reménykedek Smiley

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #9298 Dátum: 2013 Január 26, 14:46:29 »

céges kocsi..és nem a kocsi tehet róla. de ezen már nem is pörgök, keresem az új helyem és ennyi
Aki dolgozni akar, az úgyis talál munkát. Igaz lehet nem azonnal. A jó szakembert szívesen alkalmazzák bárhol. Szerintem nem sokáig leszel munka nélkül. Viszont most pihend ki magad, mert az új helyeden biztos kidolgozod majd a lelkedet is.

Rulezka
« Hozzászólás #9297 Dátum: 2013 Január 26, 14:43:09 »

Soha nem tettem még meg.Alkalom lett volna rá.De a gondolat ..... Evil
Mikor bezárul egy ajtó, mindig nyilik egy másik.
ez a helyes gondolat  Wink
nekem is van, hogy eszembe jut ez-az....
de valóban a továbblépés a legjobb megoldás Wink
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #9296 Dátum: 2013 Január 26, 09:51:07 »

Soha nem tettem még meg.Alkalom lett volna rá.De a gondolat ..... Evil
Mikor bezárul egy ajtó, mindig nyilik egy másik.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #9295 Dátum: 2013 Január 26, 09:40:37 »

Van abban gyermeki öröm mikor az agyon ferrobondozott kocsiajtaját sajátkezüleg feszegeti és miután nem mén csak be kell csapni valamely üveget. Evil

Rulezka
« Hozzászólás #9294 Dátum: 2013 Január 25, 22:50:20 »

Nem rád értette.
ne viccelj már Wink , Béla "pajti" tudom hogy a főnökről beszél.  Grin
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #9293 Dátum: 2013 Január 25, 22:39:05 »

azért szívozik (többek közt) mert elkéredzkedtem mikor Apunak a műtétet úgy volt szinte aznap elkezdték, azaz mert elkéredzkedtem a 20% esélyű műtét előtt, hogy esetleg elbúcsuzhassak Apukámtól, ha netalán nem sikerülne a műtét.
Szerinted szívesen járok be oda? Ahol tudják hogy még a nyárii stroke következményeit se tudtam nagyon feldolgozni.... mégis direkt szivat. fél 8-ra járok 4ig vagyok, hogy utána Apuhoz tudjak menni (mindennap) ő direkt 4-kor kezdi az osztályértekezletet és mindezt 3:55-kor közli velem. Ugye most ő akkor intelligens ember? Na ennyi, hagyjuk a csudába, ennél a munkanélkülivé válás maga lesz a mennyország, ha felmondok, mert lesz időm sok mindenre Wink
Sokan nem értették miért csinálok ott melóhelyen ezt vagy azt.... talán ezek után megértik....
Nem rád értette.
Rulezka
« Hozzászólás #9292 Dátum: 2013 Január 25, 22:37:17 »

Úútálom a primitív embereket!
azért szívozik (többek közt) mert elkéredzkedtem mikor Apunak a műtétet úgy volt szinte aznap elkezdték, azaz mert elkéredzkedtem a 20% esélyű műtét előtt, hogy esetleg elbúcsuzhassak Apukámtól, ha netalán nem sikerülne a műtét.
Szerinted szívesen járok be oda? Ahol tudják hogy még a nyárii stroke következményeit se tudtam nagyon feldolgozni.... mégis direkt szivat. fél 8-ra járok 4ig vagyok, hogy utána Apuhoz tudjak menni (mindennap) ő direkt 4-kor kezdi az osztályértekezletet és mindezt 3:55-kor közli velem. Ugye most ő akkor intelligens ember? Na ennyi, hagyjuk a csudába, ennél a munkanélkülivé válás maga lesz a mennyország, ha felmondok, mert lesz időm sok mindenre Wink
Sokan nem értették miért csinálok ott melóhelyen ezt vagy azt.... talán ezek után megértik....
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #9291 Dátum: 2013 Január 25, 22:28:50 »

na kb igen  Grin
én volt hogy beszélgettem főnökkel, tök normál hangnemben, de ő elvetette a súlykot, tombolt, ordított és totál kész volt
én erőt vettem magamon és igyekeztem nem elröhögni, hogy majdnem szétromban a feje, mondtam lazán, hogy azthiszem mindent megbeszéltünk, ez a további kis szösszenet nem igazán tartozik rám, ezután utának ordított, hogy gyere vissza, nem mehetsz ki aszobából, és nem fordíthatsz nekem hátat mert osztályvezető vagyok, ekkor visszafordultam, rá néztem mosolyogva (mert utálja, hogy mindig jó kedvem van) és kilépetm azt ajtón. az ajtót kilincsre csuktam. az ajtó előtt megálltam és gondolkodtam, h amost kivenném a kulcsot a zárból és kibaxnám az ablakon a kulcsot azt hiszem egy fél órára nyugi lenne.... a kiveszem a kulcsot a zárból és pillanatragasztó azárba is eszembe jutott, de végül mosolyogva tovább sétáltam.
Volt mellette a szobában egy kolleganő is, na az a "játszótársa" Ők azt találták ki, hogy én ilyen és olyan szavakkal illettem őket Smiley szánalmas a fantáziátlan történetük.
Azóta mindennap úgy járok be, hogy ma felmondjak? esetleg megvárom az ebédet majd azután....
a hivatalos megkeresést mindig betartom, problémámmal első körben hozzá fordulok, ő már napok óta nem si köszön amióta írtam egy reklamáló levelet neki személyesen.
Vártam 3 napot ma 1 szinttel feljebbi górának írtam a reklamáló levelet. megint várok, jövő 7en még feljebb lévő ember segítségét fogom kérni, na akkor valszeg el fog szakadni a cérna mindenkinél. akkor lehet hogy fejek is fognak hullni. én meg csak mosolygok mikor jön szemből a sóhajtozó főnök aki kedd délután óta nem köszön, pedig naponta többször is találkozunk. szánalmasak ezek a lekvárnak képzelő szarok ott "fent" a spájz polcán Wink én meg csak mosolygok rajtuk és persze a szemükbe bele is. És ő meg látom ahogy vörösödik a dühtől, én meg mosolygok  Grin
ez a vége versszerűre sikerült (én megmosolygok)  Grin
Úútálom a primitív embereket!

Rulezka
« Hozzászólás #9290 Dátum: 2013 Január 25, 22:19:55 »

Van abban gyermeki öröm mikor az agyon ferrobondozott kocsiajtaját sajátkezüleg feszegeti és miután nem mén csak be kell csapni valamely üveget. Evil
na kb igen  Grin
én volt hogy beszélgettem főnökkel, tök normál hangnemben, de ő elvetette a súlykot, tombolt, ordított és totál kész volt
én erőt vettem magamon és igyekeztem nem elröhögni, hogy majdnem szétromban a feje, mondtam lazán, hogy azthiszem mindent megbeszéltünk, ez a további kis szösszenet nem igazán tartozik rám, ezután utának ordított, hogy gyere vissza, nem mehetsz ki aszobából, és nem fordíthatsz nekem hátat mert osztályvezető vagyok, ekkor visszafordultam, rá néztem mosolyogva (mert utálja, hogy mindig jó kedvem van) és kilépetm azt ajtón. az ajtót kilincsre csuktam. az ajtó előtt megálltam és gondolkodtam, h amost kivenném a kulcsot a zárból és kibaxnám az ablakon a kulcsot azt hiszem egy fél órára nyugi lenne.... a kiveszem a kulcsot a zárból és pillanatragasztó azárba is eszembe jutott, de végül mosolyogva tovább sétáltam.
Volt mellette a szobában egy kolleganő is, na az a "játszótársa" Ők azt találták ki, hogy én ilyen és olyan szavakkal illettem őket Smiley szánalmas a fantáziátlan történetük.
Azóta mindennap úgy járok be, hogy ma felmondjak? esetleg megvárom az ebédet majd azután....
a hivatalos megkeresést mindig betartom, problémámmal első körben hozzá fordulok, ő már napok óta nem si köszön amióta írtam egy reklamáló levelet neki személyesen.
Vártam 3 napot ma 1 szinttel feljebbi górának írtam a reklamáló levelet. megint várok, jövő 7en még feljebb lévő ember segítségét fogom kérni, na akkor valszeg el fog szakadni a cérna mindenkinél. akkor lehet hogy fejek is fognak hullni. én meg csak mosolygok mikor jön szemből a sóhajtozó főnök aki kedd délután óta nem köszön, pedig naponta többször is találkozunk. szánalmasak ezek a lekvárnak képzelő szarok ott "fent" a spájz polcán Wink én meg csak mosolygok rajtuk és persze a szemükbe bele is. És ő meg látom ahogy vörösödik a dühtől, én meg mosolygok  Grin
ez a vége versszerűre sikerült (én megmosolygok)  Grin

« Hozzászólás #9289 Dátum: 2013 Január 25, 19:28:26 »

Neeee ... ez nagyon "magyaros" hozzaallas, en nem  tamogatom . :-P

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #9288 Dátum: 2013 Január 25, 19:11:12 »

Valahogy istenesen ki kell vele baszni,abból talán.
Neeee ... ez nagyon "magyaros" hozzaallas, en nem  tamogatom . :-P

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #9287 Dátum: 2013 Január 25, 18:57:22 »

Azt hiszem, az ilyen emberekre is igaz a mondás: Ha a szar felkerül a stelázsira, már lekvárnak képzeli magát. Roll Eyes Evil
loooool

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #9286 Dátum: 2013 Január 25, 18:55:37 »

elég kibaszás neki, hogy ilyennek született. megdöbbentő kiktől milyen véleményeket hallottam róla a legkisebbtől a legnagyobb emberig a cégben

Azt hiszem, az ilyen emberekre is igaz a mondás: Ha a szar felkerül a stelázsira, már lekvárnak képzeli magát. Roll Eyes Evil

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #9285 Dátum: 2013 Január 25, 18:41:00 »

Ugysem tanul belöle.Valahogy istenesen ki kell vele baszni,abból talán.Ha meg nem akkor legalább Neked jó érzés.
elég kibaszás neki, hogy ilyennek született. megdöbbentő kiktől milyen véleményeket hallottam róla a legkisebbtől a legnagyobb emberig a cégben

« Hozzászólás #9284 Dátum: 2013 Január 25, 18:36:34 »

Én gyáva vagyok ehhez, de ti megmondjátok neki majd, hogy mekkora k....g? Úgy mindenki előtt, hogy érezze a törődést. Bár lehet az ilyen embert ez sem érdekli.
Ugysem tanul belöle.Valahogy istenesen ki kell vele baszni,abból talán.Ha meg nem akkor legalább Neked jó érzés.

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #9283 Dátum: 2013 Január 25, 18:35:07 »

én mindenkitől úgy váltam el, hogy egy rossz szavam nem volt. úgysem fog egy balhétól észbe kapni és megváltozni. inkább eljövök emelt fővel és majd hetek múlva rájönnek, hogy kurva nagy hibát követtek el, minthogy most lemenjek a szintjükre és szarrágóskodjak meg fúrkáljak

Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #9282 Dátum: 2013 Január 25, 18:31:21 »

én azt hittem csak velem történnek ilyen szép dolgok
majdnem ugyanez a sztorim
még nem léptem ki de bármelyik percben képe svagyok rá
egy oylan főnökmiatt aki amíg nem volt főnök rendes, kedves volt.
megválasztották főnöknek, kérdezte tőlem is elvállalja, jajj de jó lesz, több lesza fizuja meg jajj de jó lesz
nekem már az is elég, hoyg ezt ide leírhattam, megosztva az infót
Én gyáva vagyok ehhez, de ti megmondjátok neki majd, hogy mekkora k....g? Úgy mindenki előtt, hogy érezze a törődést. Bár lehet az ilyen embert ez sem érdekli.

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #9281 Dátum: 2013 Január 25, 13:56:28 »

tulajdonkeppen beteg vagy. Tongue
van egy mondás, ami pont ideillik:
rómában élj úgy, mint a rómaiak.

flex 'em all!
Rulezka
« Hozzászólás #9280 Dátum: 2013 Január 25, 13:35:42 »

na, a mai nap a főnököm főnöke a főnököm kérésére kirúgott, ebben az a szép, hogy a főnökömet én vittem a céghez, mert hónapok óta nem volt melója, gyerek viszont igen, meg 3 hitel is. így tegyek jót másokkal. ha valaki tud szerviztechnikusi melót pesten, ne kíméljen. notebook, desktop, workstation, adott esetben szerver, monitor, stb javítás, hp-s nagy gyakorlat, némi delles, stb
én azt hittem csak velem történnek ilyen szép dolgok
majdnem ugyanez a sztorim
még nem léptem ki de bármelyik percben képe svagyok rá
egy oylan főnökmiatt aki amíg nem volt főnök rendes, kedves volt.
megválasztották főnöknek, kérdezte tőlem is elvállalja, jajj de jó lesz, több lesza fizuja meg jajj de jó lesz
nekem már az is elég, hoyg ezt ide leírhattam, megosztva az infót
Oldalak: 1 ... 62 63 64 65 66 [67] 68 69 70 71 72 ... 299
Nyomtatás

Ugrás: