www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 27, 19:34:21

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921223 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61 62 63 ... 299
Nyomtatás
Szerző Téma: BlackP  (Megtekintve 3047424 alkalommal)
1303LS
« Hozzászólás #9679 Dátum: 2013 április 18, 19:20:42 »

fontos hát, mert igazam van.  Grin nem fogok, szeretem a változatosságot  Evil
Én sem bírom a felesleges oktatást az utakon, de ettől függetlenül a buszos volt a nagyobbik farok. Õ nem "egyedül" játszadozik.
Viszont arra érdemes figyelni, hogy ezeknek az újkocsiknak rendre csal 10%-ot az órájuk, szóval lehet' hogy csak 45-el mentél és erre pörgött rá a béla.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #9678 Dátum: 2013 április 18, 18:57:07 »

nyasgem, fontos igazadnak lennie. Huh Grin
Egy a lényeg ilyet ne csinálj!
fontos hát, mert igazam van.  Grin nem fogok, szeretem a változatosságot  Evil

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #9677 Dátum: 2013 április 18, 18:55:58 »

ezt mondjuk te is bizonyítottad már párszor, de ugye a szálka meg erdő esete...
nyasgem, fontos igazadnak lennie. Huh Grin
Egy a lényeg ilyet ne csinálj!

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #9676 Dátum: 2013 április 18, 18:54:59 »

Jó nekem, mindegy ilyen korban az ember már nem nevelhető.
ezt mondjuk te is bizonyítottad már párszor, de ugye a szálka meg erdő esete...

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #9675 Dátum: 2013 április 18, 18:48:11 »

megjegyzem ugyanúgy nem mentem fel a járdára és ütöttem el aszembejövőt, mint ahogy nem kellett nyomorék futó kisgyerek miatt sem fékezni. sok a fikció
"hát nem 5 méterrel a vonal előtt átszaladt egy cica? na mondom jófej vagyok nem ütöm el, fék, durr,"
Jó nekem, mindegy ilyen korban az ember már nem nevelhető. Remélem, hogy későbbiekben a nevelési szándékod kiélése közben nem okozol másnak testi sérülést.
Részemről befejezve,

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #9674 Dátum: 2013 április 18, 18:40:15 »

Igen de te direkt bele léptél a fékbe, nem volt labda meg kislány! Ezt ott miért nem mesélted a rendőrnek? hm?
Egyszerű kiteszed az indexet jobbra és elveszed a gázt. ennyi.
megjegyzem ugyanúgy nem mentem fel a járdára és ütöttem el aszembejövőt, mint ahogy nem kellett nyomorék futó kisgyerek miatt sem fékezni. sok a fikció

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #9673 Dátum: 2013 április 18, 18:35:37 »

Igen de te direkt bele léptél a fékbe, nem volt labda meg kislány! Ezt ott miért nem mesélted a rendőrnek? hm?
direkt? jött az 50es tábla, aztán meg a piros lámpa. az ember többnyire ilyenkor lelassít. kötelező féktávon vastagon belül jönni egy busznak? buszt megelőzik, ilyenkor nem villog, meg dudál, hanem megy tovább. ezt miért nem mesélte el a rendőröknek hm?

Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #9672 Dátum: 2013 április 18, 18:26:48 »

figyu, a busz jött olyan közel, hogy a tükörben mást nem láttam. szóval akkor ki veszélyeztet kit? szabályosan mentem 50el, de ő letolt. szóval ki veszélyeztet kit? menekülnöm kell egy paraszt buszos elől, mert neki nem tetszik, hogy megelőztem? ugyanmár...a zsaruk miért nem engem büntettek meg? csak 1 dologra kellett volna figyelni a sofőrnek: követési távolság. akkor is, ha szopatom, akkor is, ha átfut előttem a labdája után egy 3 éves nyomorék kislány, ha defektet kapok, stb. szóval igen, úgy gondolom egy hivatásosnak kell észnél lennie bármi történik körülötte, elkerülhette volna, ha nem akar letolni

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #9671 Dátum: 2013 április 18, 18:24:04 »

Véletlenül sem szeretnélek kioktatni, de majd legközelebbi alkalomnál , vedd számításba, hogy egy busz 25-30 tonna, van rajta 50utas! Őket is szeretnéd oktatni? Vagy ha fellök a járdára, vagy a szembejövő sávba akkor majd a vétlen áldozat a hibaszázalék? Vagy a vészfékezéstől a buszon elesik valaki és eltöri a végtagját, akkor is ilyen büszkén mondod, hogy te jól megmutattad neki? Azért kellene gondolkodni, és nem mások testi épségével játszani!
figyu, a busz jött olyan közel, hogy a tükörben mást nem láttam. szóval akkor ki veszélyeztet kit? szabályosan mentem 50el, de ő letolt. szóval ki veszélyeztet kit? menekülnöm kell egy paraszt buszos elől, mert neki nem tetszik, hogy megelőztem? ugyanmár...a zsaruk miért nem engem büntettek meg? csak 1 dologra kellett volna figyelni a sofőrnek: követési távolság. akkor is, ha szopatom, akkor is, ha átfut előttem a labdája után egy 3 éves nyomorék kislány, ha defektet kapok, stb. szóval igen, úgy gondolom egy hivatásosnak kell észnél lennie bármi történik körülötte, elkerülhette volna, ha nem akar letolni

Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #9670 Dátum: 2013 április 18, 18:20:35 »

szerintem ez mindenhol ki van adva, csak nem akartak papírmunkázni
kivéve, ha ledudál, levillog és amikor 50-el mész az 50-es táblánál, akkor letol mindezt utasokkal
Véletlenül sem szeretnélek kioktatni, de majd legközelebbi alkalomnál , vedd számításba, hogy egy busz 25-30 tonna, van rajta 50utas! Őket is szeretnéd oktatni? Vagy ha fellök a járdára, vagy a szembejövő sávba akkor majd a vétlen áldozat a hibaszázalék? Vagy a vészfékezéstől a buszon elesik valaki és eltöri a végtagját, akkor is ilyen büszkén mondod, hogy te jól megmutattad neki? Azért kellene gondolkodni, és nem mások testi épségével játszani!

Nem elérhető abes

« Hozzászólás #9669 Dátum: 2013 április 18, 17:49:32 »

Nos ?
Kell neki internet, de nem sok. Talán 30 km úton generált 1 Mb adatforgalmat (4 óra alatt). Elég sok adatot tárol offlineban (kb. 10 km). Ha talál szabad wifit akár mobilnet nélkül is boldogul, de a közösségi visszajelzések miatt érdemes az állandó net. Tetszik a program.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #9668 Dátum: 2013 április 18, 16:59:12 »

Hehe! Tébányán erre nagyon rábaxhatott volna, mert tudtommal ki lett adva, ha kihívják a rendőrt (bármelyik fél), akkor bünti nélkül nem lehet megúszni... Evil
szerintem ez mindenhol ki van adva, csak nem akartak papírmunkázni

ha egyszer megelőzöl valakit, akkor menj a picsába, ne kezdd el népnevelni
kivéve, ha ledudál, levillog és amikor 50-el mész az 50-es táblánál, akkor letol mindezt utasokkal

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #9667 Dátum: 2013 április 18, 16:38:56 »

De Abes azota - ugy latszik - nem talalt haza :-)))
:-)))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #9666 Dátum: 2013 április 18, 16:35:15 »

az egyik kollégám használja.
tök jó.
De Abes azota - ugy latszik - nem talalt haza :-)))

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #9665 Dátum: 2013 április 18, 16:35:02 »

Nos ?
levágja a szavak végét: fordulj jobbr
amúgy nem rossz

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #9664 Dátum: 2013 április 18, 16:33:50 »

Nos ?
az egyik kollégám használja.
tök jó.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #9663 Dátum: 2013 április 18, 15:46:26 »

http://www.waze.hu/

Délután teszt.
Nos ?

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #9662 Dátum: 2013 április 18, 07:29:56 »

Me' ?
ha egyszer megelőzöl valakit, akkor menj a picsába, ne kezdd el népnevelni

flex 'em all!
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #9661 Dátum: 2013 április 18, 07:13:46 »

............... félrehívták a sofőrt, majd engem, a vége az lett, hogy a faszi dönthet, hogy akkor most fizet egy bírságot és feljelentik, hiszen ő volt hátul, vagy elismeri az okozott kárt és akkor nem volt rendőr. hát érdekes, de az utóbbi mellett döntött...

Hehe! Tébányán erre nagyon rábaxhatott volna, mert tudtommal ki lett adva, ha kihívják a rendőrt (bármelyik fél), akkor bünti nélkül nem lehet megúszni... Evil

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #9660 Dátum: 2013 április 18, 01:45:36 »

junior, te egy fasz vagy.
Me' ?

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #9659 Dátum: 2013 április 17, 22:38:54 »

junior, te egy fasz vagy.

flex 'em all!
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #9658 Dátum: 2013 április 17, 22:06:36 »

érdről hazafelé a hetesen busz mögött mentem jó hosszan, messze hátul mentő, busz lemegy benzinkút lehajtóba, elkezdeném előzni, visszarántja elém a kormányt. na mondom jófej..első lehetőségnél még a város előtt megelőztem, bementem elé, erre égtelenül elkezd villogni, dudálni. na mondom jófej..jött a város előtt 50es tábla, mondom én is jófej leszek és betartom, busz a seggemben. megyek 50el, folyamatosan dudál meg villog. na mondom jófej..vált a lámpa pirosra, busz a seggemben, hát nem 5 méterrel a vonal előtt átszaladt egy cica? na mondom jófej vagyok nem ütöm el, fék, durr, érdekes módon a busz 2 méterről nem tudott megállni..kiszállok, közlöm vele, hogy jófej, pampog,hogy hívjunk rendőrt és már fűzi az utasokat, hogy végig szopattam és ugye mindenki látta és majdnem meghaltunk, de még a szembejövők is (kis dramaturgia). mondtam, hogy ok, várom a rendőrt, addig lemondom a fogorvost, megkérdezem a cégnél mi a teendő, a második telefon végére a csávó még remegő kézzel szívta a harmadik cigit egymás után, örülök, hogy ilyen higgadt, megfontolt emberek vezetnek a ....-nál. rendőr kijön, nézi mi van, autó, benne egy busz, félrehívták a sofőrt, majd engem, a vége az lett, hogy a faszi dönthet, hogy akkor most fizet egy bírságot és feljelentik, hiszen ő volt hátul, vagy elismeri az okozott kárt és akkor nem volt rendőr. hát érdekes, de az utóbbi mellett döntött...ja, a buszban 0 kár, csak korábbi törések nyoma, nekem meg a két hátsó ajtó kampó...

Pffff... faxa... hasonlók sokszor megesenek velem is, és újabban, mióta öregszem én is... inkább én engedek.  Grin

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #9657 Dátum: 2013 április 17, 18:39:23 »

BlackP a buszok réme!! (ugye emlékszik még mindenki a mikulásos videóra, amiben motorral oktatja a piros hetest a Rákóczin??  Cheesy Grin  )
Hámáhogyne" Cheesy
Szivesen megnézném mégecce'!

Tóth Zoltán
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #9656 Dátum: 2013 április 17, 18:37:34 »

céges

BlackP a buszok réme!! (ugye emlékszik még mindenki a mikulásos videóra, amiben motorral oktatja a piros hetest a Rákóczin??  Cheesy Grin  )
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #9655 Dátum: 2013 április 17, 18:26:48 »

fasza..
céges kocsi, ugye?
én sem szeretem ha valaki  paraszt az úton, de ma már inkább félreállok és elengedem mint hogy okítani kezdjem és ez legyen a vége, még ha nekem is lenne igazam. céges autó lehet hogy kicsit más
céges

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #9654 Dátum: 2013 április 17, 18:26:04 »

érdről hazafelé a hetesen busz mögött mentem jó hosszan, messze hátul mentő, busz lemegy benzinkút lehajtóba, elkezdeném előzni, visszarántja elém a kormányt. na mondom jófej..első lehetőségnél még a város előtt megelőztem, bementem elé, erre égtelenül elkezd villogni, dudálni. na mondom jófej..jött a város előtt 50es tábla, mondom én is jófej leszek és betartom, busz a seggemben. megyek 50el, folyamatosan dudál meg villog. na mondom jófej..vált a lámpa pirosra, busz a seggemben, hát nem 5 méterrel a vonal előtt átszaladt egy cica? na mondom jófej vagyok nem ütöm el, fék, durr, érdekes módon a busz 2 méterről nem tudott megállni..kiszállok, közlöm vele, hogy jófej, pampog,hogy hívjunk rendőrt és már fűzi az utasokat, hogy végig szopattam és ugye mindenki látta és majdnem meghaltunk, de még a szembejövők is (kis dramaturgia). mondtam, hogy ok, várom a rendőrt, addig lemondom a fogorvost, megkérdezem a cégnél mi a teendő, a második telefon végére a csávó még remegő kézzel szívta a harmadik cigit egymás után, örülök, hogy ilyen higgadt, megfontolt emberek vezetnek a ....-nál. rendőr kijön, nézi mi van, autó, benne egy busz, félrehívták a sofőrt, majd engem, a vége az lett, hogy a faszi dönthet, hogy akkor most fizet egy bírságot és feljelentik, hiszen ő volt hátul, vagy elismeri az okozott kárt és akkor nem volt rendőr. hát érdekes, de az utóbbi mellett döntött...ja, a buszban 0 kár, csak korábbi törések nyoma, nekem meg a két hátsó ajtó kampó...
fasza..
céges kocsi, ugye?
én sem szeretem ha valaki  paraszt az úton, de ma már inkább félreállok és elengedem mint hogy okítani kezdjem és ez legyen a vége, még ha nekem is lenne igazam. céges autó lehet hogy kicsit más
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #9653 Dátum: 2013 április 17, 17:52:00 »

Rulezka
« Hozzászólás #9652 Dátum: 2013 április 17, 11:07:19 »

Céges, lehet, hogy kintinek nincs is ilyen.
Van most egy stickes korlátlan ajánlatunk is amire a kollégák azt mondják, hogy senkinek nincs ilyen jó, de nem tudom az milyen, nekem nem kell.
havidíjas hipernetet használok otthon
2 előfizetés 9e ft havonta
asszem 5 giga után belassít, de az éjszakai 100 gb 990 ft-ért szolgáltatással nem szokik elfogyni az 5 gb netezéssel

lassítás után azért a youtube nem igazán jön be.. bár nem sokat nézem otthon Smiley
Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #9651 Dátum: 2013 április 16, 20:50:44 »

5 méteren belül legyen a teljes kábelhossz
köszönöm a válaszokat Wink
(3.5m Grin)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #9650 Dátum: 2013 április 16, 20:04:44 »

kérdés:
mi a különbség nyomtatásnál ha egyből a gépbe dugom az usb kábelt, vagy ilyen vezetékes usb elosztón keresztül megy?
minőségi eltérés logikailag nem lehet... sebesség csökkenés? de mekkora?

5 méteren belül legyen a teljes kábelhossz

Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #9649 Dátum: 2013 április 16, 19:22:49 »

kérdés:
mi a különbség nyomtatásnál ha egyből a gépbe dugom az usb kábelt, vagy ilyen vezetékes usb elosztón keresztül megy?

Csak ha 64-nél több nyomtatót dugsz rá egyszerre.

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #9648 Dátum: 2013 április 16, 17:37:28 »

kérdés:

elvileg semmi kulonbseg.

Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #9647 Dátum: 2013 április 16, 17:36:52 »

kérdés:

« Hozzászólás #9646 Dátum: 2013 április 13, 11:38:35 »

igen, csak kisebb. a két végállás 7,5 cm, kb. szemtávolság. közeli tárgyak, (pl. autómodellek  Wink ) térbeli fényképezéséhez ennél jóval kisebb táv kell, de szerencsére fokozatmentesen csúsztatható a sínen a gép. ki kell tökölni a témának megfelelő eltolást.

« Hozzászólás #9645 Dátum: 2013 április 13, 11:35:34 »

Mirol is van szo? :-))

egy ilyen holmi:

csúszkálásra képes közbetét a statív és a gép között, sztereo képek készítéséhez.
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #9644 Dátum: 2013 április 13, 11:32:37 »

Úgy érzem, jó ez a cucc. Megpróbálok keríteni majd egy ilyet!  Cheesy
Ilyesmi? Itt van egy házi gyártású:
http://www.diyphotography.net/the-easiest-diy-slider-ive-ever-seen

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #9643 Dátum: 2013 április 13, 11:18:19 »

gsattilától kölcsönkapott nagyonügyes készség [nyissz] Úgy érzem, jó ez a cucc.
Mirol is van szo? :-))

3D
« Hozzászólás #9642 Dátum: 2013 április 13, 11:02:16 »

gsattilától kölcsönkapott nagyonügyes készség segedelmével készült kísérleti 3D-s képek.

http://img1.indafoto.hu/7/3/120373_2e7a5a7dd271579ed8feef838d32aa80/18334181_eecba474e84e02c0b489a3156eea70b5_xl.jpg

http://img2.indafoto.hu/7/3/120373_2e7a5a7dd271579ed8feef838d32aa80/18334185_8a8fcb5c7741abd6cdc320b63758c17c_xl.jpg

http://img2.indafoto.hu/7/3/120373_2e7a5a7dd271579ed8feef838d32aa80/18334187_cc6f7bdc1611b546f7e388883f7d179d_xl.jpg

Úgy érzem, jó ez a cucc. Megpróbálok keríteni majd egy ilyet!  Cheesy
« Utoljára szerkesztve: 2013 április 13, 11:04:19 írta BlackPsenior »
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #9641 Dátum: 2013 április 12, 18:27:42 »

Mikre hasznalod ? Sajnos megbecsulni sem tudom, hogy en mennyit hasznalnek egy honapban (itthon nekem is digi van, napi 70-150 GB forgalommal Cheesy).
semmi komoly, fórumozás, levelezés (olvasása), meló közben üres időmben. képek letöltése be van kapcsolva. rakj a telódra fel egy 3g watchdogot és netezz pár napot esténként úgy, mint ahogy napközben neteznél, onnan megtudod a kb adatforgalmad (leszámítva, hogy a mobilnet tömörítő szervereken keresztül szedi az adatokat)

« Hozzászólás #9640 Dátum: 2013 április 12, 17:52:01 »

A Rajzásra való tekintettel a szokottnál jóval később.

http://aprok.blog.hu/
Oldalak: 1 ... 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61 62 63 ... 299
Nyomtatás

Ugrás: