www.bogarhatu.hu
- ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
Nem érkezett meg az
aktiváló e-mail?
2025 Július 28, 21:00:17
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:
Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921226
Hozzaszólás
218
Témában írta
1614
Felhasználó
Legújabb tag:
mickilangelo
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?
>
Bogaras fórumok
> Téma:
BlackP
Oldalak:
1
...
27
28
29
30
31
[
32
]
33
34
35
36
37
...
299
Szerző
Téma: BlackP (Megtekintve 3052119 alkalommal)
Pityubacsi
Re: BlackP
«
Hozzászólás #10719 Dátum:
2014 Szeptember 29, 19:37:17 »
Idézetet írta: kormányzoo - 2014 Szeptember 29, 18:03:42
kérdés:
kis síkképernyős tévét monitorként szabad-e használni,
vagy a nagy monitor a szemkímélőbb... van különbség?
bocsánat ha evidencia☺
a tévének szar a natív felbontása, de használható.
ugyanúgy kicsi geci ledek villognak a szemedbe.
flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
BlackP
«
Hozzászólás #10718 Dátum:
2014 Szeptember 29, 18:46:00 »
Idézetet írta: kormányzoo - 2014 Szeptember 29, 18:03:42
kérdés:
bocsánat ha evidencia
most a síkképernyősön mit értünk? LCD, vagy utolsó generációs CRT, aminek már sík volt a képernyője? utóbbit semmiképp nem javaslom monitorként használni, előbbi, ha ki van alakítva vga vagy egyéb pc bemenet, akkor minden további nélkül jó monitornak is, bár a felbontása el szokott maradni a direkt monitoroktól az alsóbb árkategóriában
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
kormányzoo
redgear.hu
«
Hozzászólás #10717 Dátum:
2014 Szeptember 29, 18:03:42 »
kérdés:
bocsánat ha evidencia☺
BlackP
«
Hozzászólás #10716 Dátum:
2014 Szeptember 29, 17:58:51 »
Idézetet írta: gsattila - 2014 Szeptember 29, 17:50:17
Help.
Androidos tabletet rá lehet venni, hogy az USB-re tegye a zenelejátszást? Innen egy Fiio DAC vinné tovább a hangot az erősítőbe.
http://androbit.net/articles/124/android_usb_host_otg_mod_kerdesek_valaszok.html
a lényeg:
Milyen USB perifériák valószínűleg nem működnek?
USB-s hangkártya, hangszóró, mikrofon, MIDI, webkamera, scanner, DVB-T tuner
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
gsattila
«
Hozzászólás #10715 Dátum:
2014 Szeptember 29, 17:50:17 »
Help.
Androidos tabletet rá lehet venni, hogy az USB-re tegye a zenelejátszást? Innen egy Fiio DAC vinné tovább a hangot az erősítőbe.
Pityubacsi
«
Hozzászólás #10714 Dátum:
2014 Szeptember 04, 21:16:32 »
Idézetet írta: BlackP - 2014 Szeptember 04, 20:43:21
asszem ez volna a normális
a pannonnál (telenornál) vagyok sok éve.
amikor váltani akartam a vodánál és a t-nél (akkor még westel) parasztok voltak, így maradok itt.
flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
BlackP
«
Hozzászólás #10713 Dátum:
2014 Szeptember 04, 20:43:21 »
Idézetet írta: TBK001 - 2014 Szeptember 04, 20:41:31
Hmmm...telenornál veszett gyorsan megoldották nekem, pedig céges az elôfizetés a telefon meg saját lett. Bementem a telenor bótba mondtam, kéne az Xperia z1 -be egy másik kártya... Zokszó nélkül megcsinálták.. Ennyi...
asszem ez volna a normális
BlackP
«
Hozzászólás #10712 Dátum:
2014 Szeptember 04, 20:43:07 »
Idézetet írta: 1303LS - 2014 Szeptember 04, 20:21:08
Ez mind smauf. 1 órája ráböktem végre, mert állandóan zaklatott, hogy próbáljam ki a gogledrájv új felületét.
Azóta csak pörög egy kis szines golyó a kép közepén és halál. Tudja valaki a z ÜFSZ számát?
Se visszatérni se ezt a szart használni nem lehet.
indítsd újra a gépet
BlackP
«
Hozzászólás #10711 Dátum:
2014 Szeptember 04, 20:42:49 »
Idézetet írta: 1303LS - 2014 Szeptember 04, 20:13:05
Telenornál már lecseréltem az összes kártyát ami a nevem alatt van flottás.
Alap, hogy mindig én megyek személyesen.
Alap, hogy az új készülékhez felajánlja az új kártyát.
Plusz 2 év után simán bemondásra cseréli, vagy ha valami baj van (ledobál, szaggat....) akkor akár 2 éven belül is.
Ilyen is, olyan is volt már.
T-nél pocsék az ügyfélszolgálat, de az otthoni szolgáltatással (IPTV, stb) semmi bajom.
após nevén fut minden, após pécsett lakik, a feleségem meg velem pesten, nem összehangolható a dolog. az őj készüléket alap, hogy nem náluk vettük, mivel amúgy is fenn állt a szolgáltató váltás lehetősége és meg fog szűnni a flotta, nincs mire venni. két év után biztos ezt is cserélik, csak ellenjegyzett papírt kérnek hozzá. a té szolgáltatása is egy nagy szar tejszínhabbal
TBK001
Road Force One
«
Hozzászólás #10710 Dátum:
2014 Szeptember 04, 20:41:31 »
Idézetet írta: BlackP - 2014 Szeptember 04, 17:50:16
Após a ténél dolgozik, ezért a családot is be tudja vinni a flottába, az asszonynak is így van az előfizetése. Vettem neki egy új telót, ami micro simes, a régi nyilván nem megy bele. Mondtam, hogy semmi gond, körbevágom, bár a régi, nagyobb chipes, de meg lehet oldani, vagy kocogjon be egy tébe, aztán ott kicserélik. Bement, mondták, hogy nem így megy ez, meghatalmazás kell apóstól, mert az ő nevén fut a flotta miatt a történet. Ezt könnyű kivitelezni pécsről, de mindegy, megoldottuk a dolgot, ma ismét bement a téhez, ahol közölték, hogy nem így megy ez, közjegyző által hitelesített meghatalmazás kell. Egy simkártya csere, semmi nem módosul az előfizuval, csak a kártya bemegy az új telóba. Eleve agyrém, hogy ilyen faszság kell egy ilyen aprósághoz, de hogy nem is közlik vele, mikor elsőre ott van, az már azért a felháborító kategória. A weboldalukon a faq-ban még meghatalmazásról sincs szó. Szóval hétfőtől vodás lesz, a té meg nyelje be tövig...
Hmmm...telenornál veszett gyorsan megoldották nekem, pedig céges az elôfizetés a telefon meg saját lett. Bementem a telenor bótba mondtam, kéne az Xperia z1 -be egy másik kártya... Zokszó nélkül megcsinálták.. Ennyi...
Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)
Bug's Forever! VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu
Hyundai i30 CW 2015
1303LS
«
Hozzászólás #10709 Dátum:
2014 Szeptember 04, 20:21:08 »
Ez mind smauf. 1 órája ráböktem végre, mert állandóan zaklatott, hogy próbáljam ki a gogledrájv új felületét.
Azóta csak pörög egy kis szines golyó a kép közepén és halál. Tudja valaki a z ÜFSZ számát?
Se visszatérni se ezt a szart használni nem lehet.
1303LS
«
Hozzászólás #10708 Dátum:
2014 Szeptember 04, 20:13:05 »
Após a ténél dolgozik, ezért a családot is be tudja vinni a flottába, az asszonynak is így van az előfizetése. Vettem neki egy új telót, ami micro simes, a régi nyilván nem megy bele. Mondtam, hogy semmi gond, körbevágom, bár a régi, nagyobb chipes, de meg lehet oldani, vagy kocogjon be egy tébe, aztán ott kicserélik. Bement, mondták, hogy nem így megy ez, meghatalmazás kell apóstól, mert az ő nevén fut a flotta miatt a történet. Ezt könnyű kivitelezni pécsről, de mindegy, megoldottuk a dolgot, ma ismét bement a téhez, ahol közölték, hogy nem így megy ez, közjegyző által hitelesített meghatalmazás kell. Egy simkártya csere, semmi nem módosul az előfizuval, csak a kártya bemegy az új telóba. Eleve agyrém, hogy ilyen faszság kell egy ilyen aprósághoz, de hogy nem is közlik vele, mikor elsőre ott van, az már azért a felháborító kategória. A weboldalukon a faq-ban még meghatalmazásról sincs szó. Szóval hétfőtől vodás lesz, a té meg nyelje be tövig...
Telenornál már lecseréltem az összes kártyát ami a nevem alatt van flottás.
Alap, hogy mindig én megyek személyesen.
Alap, hogy az új készülékhez felajánlja az új kártyát.
Plusz 2 év után simán bemondásra cseréli, vagy ha valami baj van (ledobál, szaggat....) akkor akár 2 éven belül is.
Ilyen is, olyan is volt már.
T-nél pocsék az ügyfélszolgálat, de az otthoni szolgáltatással (IPTV, stb) semmi bajom.
BlackP
«
Hozzászólás #10707 Dátum:
2014 Szeptember 04, 20:09:27 »
Idézetet írta: Typ117 - 2014 Szeptember 04, 20:05:34
munkatársam kedden elvesztette a ziratait. töbek közt otps kártya. felhívja hogy letiltsa-e vagy lehet-e a limiteket nullára vinni (nem lehet) mert hátha még előkerül. De csak akkor tiltaná le azonnal ha azért a netbank működni fog, különben hogy utaljon amit kell..
Igen, persze, netbank menni fog.
netbank nem megy, mivel nincs hozzá érvényes kártya..
iratok előkerültek ( az autopálya melletti árokból, ahol vontatókötélre tették a kocsit)
most új kártyára várás, kb 2 hét. 9e ft minusz (persze ezt tudta mikor letiltotta)
csak így még a telefonját sem tudja tölteni. persze mindent meg lehet oldani, csak hát az ügyfélszolgálat felkészültsége sem az igazi
ezt bárhol eljátszák. én a kh-nál voltam a céges számlámmal, egyszercsak a díj a sokszorosára emelkedett. bementem megszűntetni a számlát, szokásos kérdés, miért, mondom a djj kissé magas lett pár hónapja, nem? ja, de, de csökkenni fog jövő hónaptól. nem vártam meg.
másik, kártyát cseréltek, de hibás volt a kártya, némelyik terminál elfogadta, másik nem, stb, mindegy, kértem a cserét. a régit bevonták, az újra két hetet kellett várni (véletlen sem tarthattam meg addig a félig működő kártyát). közben jött egy gyökérkezelés, ki kellett vennem személyesen a pénzt, kérdezi a nő miért nem kártyával? mondom mert maga vágta ketté. de így kezelési költség van. hát bzd meg magad a kezelési költséggel, mikor a bank (kártyagyártó) hibájából lett elvágva a kártyám...
Typ117
1969
«
Hozzászólás #10706 Dátum:
2014 Szeptember 04, 20:05:34 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2014 Szeptember 04, 19:39:11
zótépétől miért?
15+ éve vagyok náluk, semmi bajom nincs semmilyen szolgáltatásukkal.
munkatársam kedden elvesztette a ziratait. töbek közt otps kártya. felhívja hogy letiltsa-e vagy lehet-e a limiteket nullára vinni (nem lehet) mert hátha még előkerül. De csak akkor tiltaná le azonnal ha azért a netbank működni fog, különben hogy utaljon amit kell..
Igen, persze, netbank menni fog.
netbank nem megy, mivel nincs hozzá érvényes kártya..
iratok előkerültek ( az autopálya melletti árokból, ahol vontatókötélre tették a kocsit)
most új kártyára várás, kb 2 hét. 9e ft minusz (persze ezt tudta mikor letiltotta)
csak így még a telefonját sem tudja tölteni. persze mindent meg lehet oldani, csak hát az ügyfélszolgálat felkészültsége sem az igazi
stonemen
«
Hozzászólás #10705 Dátum:
2014 Szeptember 04, 20:00:06 »
Nekem volt. Anyósomnak is, őt kimentettük, ahogy apámat is. Már marketinggel sem találnak meg, szerencsére. :-)
Jaj, nem is: van náluk ltp számlánk, de arról évente küldenek egyenleget oszt jónapot (az is csak azért lett ott, mert fater barátnője fiókigazgató, cserében jó sztorikat mesél a cs*ny*r*l :-)).
Emlékszem, hogy anyós - mivel nem a fogyasztói társadalom gyermeke - nem szüntette meg a számláját, mikor másikat nyitott. Aztán MINDEN SZÓ NÉLKÜL 3 ÉV UTÁN kapott egy levelet a zótépétől, hogy mostazonnal fizessen be asszem 25eFt-ot, mert ennyi tartozás van a folyószámláján. Akkor bementünk üvölteni egy bankfiókba, mert telefonon - ahol be is mondták, hogy rögzítik a beszélgetést - lemondta. Ügyvéddel fenyegetőzésre végül megszüntették a számlát.
Tudom én, hogy igazuk van, de akkor is mocsokság.
Idézetet írta: Pityubácsi - 2014 Szeptember 04, 19:39:11
zótépétől miért?
BlackP
«
Hozzászólás #10704 Dátum:
2014 Szeptember 04, 19:40:26 »
Idézetet írta: stonemen - 2014 Szeptember 04, 19:36:18
Ménem vágtad le a kártyát? Kb 5 perc, így meg legalább ellocsoltál rá 3-4 órát és még idegeskedtél is...
Amúgy pedig ez tényleg vicc. A T tipikusan az a cég, amitől menekülni kell (na meg a zótépé :-)).
mert ezen a régi, legnagyobb chip van, ezt kicsit parásabb körbevágni, mint a kis chipeset, de ez fog történni amíg nem váltunk szolgáltatót
zótépétől most nem lépnék ki
Pityubacsi
«
Hozzászólás #10703 Dátum:
2014 Szeptember 04, 19:39:11 »
Idézetet írta: stonemen - 2014 Szeptember 04, 19:36:18
Ménem vágtad le a kártyát? Kb 5 perc, így meg legalább ellocsoltál rá 3-4 órát és még idegeskedtél is...
Amúgy pedig ez tényleg vicc. A T tipikusan az a cég, amitől menekülni kell (na meg a zótépé :-)).
zótépétől miért?
flex 'em all!
stonemen
«
Hozzászólás #10702 Dátum:
2014 Szeptember 04, 19:36:18 »
Pityubacsi
«
Hozzászólás #10701 Dátum:
2014 Szeptember 04, 19:34:35 »
ennyi meg egy bambi...
flex 'em all!
BlackP
«
Hozzászólás #10700 Dátum:
2014 Szeptember 04, 17:50:16 »
BlackP
«
Hozzászólás #10699 Dátum:
2014 Augusztus 23, 10:04:49 »
Idézetet írta: kormányzoo - 2014 Augusztus 22, 23:32:05
bakker, ti így hívjátok ha találkoztok?
Black ZRT
igy sokkal gonoszabb
tiszta maffia
BlackPsenior
«
Hozzászólás #10698 Dátum:
2014 Augusztus 23, 08:31:38 »
Idézetet írta: kormányzoo - 2014 Augusztus 22, 23:32:05
bakker, ti így hívjátok ha találkoztok?☺
Black ZRT
így bizony! nem taggyűlés és tuti, hogy nem mi nyerjük majd a legtöbbet.
kormányzoo
redgear.hu
«
Hozzászólás #10697 Dátum:
2014 Augusztus 22, 23:32:05 »
Idézetet írta: BlackP - 2014 Augusztus 22, 19:04:53
aha, holnap ülésezhetünk
bakker, ti így hívjátok ha találkoztok?☺
Black ZRT
BlackPsenior
«
Hozzászólás #10696 Dátum:
2014 Augusztus 22, 19:20:01 »
Idézetet írta: BlackP - 2014 Augusztus 22, 19:04:53
aha, holnap ülésezhetünk
privát
BlackP
«
Hozzászólás #10695 Dátum:
2014 Augusztus 22, 19:04:53 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2014 Augusztus 22, 18:51:57
részvétem... mostantól itthon?
aha, holnap ülésezhetünk
BlackPsenior
«
Hozzászólás #10694 Dátum:
2014 Augusztus 22, 18:51:57 »
Idézetet írta: BlackP - 2014 Augusztus 22, 17:42:28
na, vége egy húzós melós hétnek. sziget előtt csütörtöktől szombatig sziget telepítés estébe nyúlóan, kedd, csütörtök meló déltől éjfélig, pénteken koncert, szombaton ügyelés, vasárnap b.my.lake telepítés, hétfőn sziget leszerelés, kedden b.my.lake ügyelet, szerdán koncert, csütörtökön ügyelet, pénteken, azaz ma leszerelés.olyan épületben volt a balatonon a főhadiszállás, hogy besírtam, csövesek laknak ott többnyire, most mi, a bútorokon mszmp-s leltári számok, már ahol még nem rohadt el a bútor, atom kemény. a castro villát is megnéztem messziről, sajna a fesztivál miatt nem lehetett közel menni. 3 nap tömény techno, vagy mifaszom brutális. kereskedők csak akkor jártak jól, ha vizet árultak a sok speedes extasis miegymásos arcnak
részvétem... mostantól itthon?
BlackP
«
Hozzászólás #10693 Dátum:
2014 Augusztus 22, 17:42:28 »
na, vége egy húzós melós hétnek. sziget előtt csütörtöktől szombatig sziget telepítés estébe nyúlóan, kedd, csütörtök meló déltől éjfélig, pénteken koncert, szombaton ügyelés, vasárnap b.my.lake telepítés, hétfőn sziget leszerelés, kedden b.my.lake ügyelet, szerdán koncert, csütörtökön ügyelet, pénteken, azaz ma leszerelés.olyan épületben volt a balatonon a főhadiszállás, hogy besírtam, csövesek laknak ott többnyire, most mi, a bútorokon mszmp-s leltári számok, már ahol még nem rohadt el a bútor, atom kemény. a castro villát is megnéztem messziről, sajna a fesztivál miatt nem lehetett közel menni. 3 nap tömény techno, vagy mifaszom brutális. kereskedők csak akkor jártak jól, ha vizet árultak a sok speedes extasis miegymásos arcnak
TBK001
Road Force One
Re: merre jártunk?
«
Hozzászólás #10692 Dátum:
2014 Augusztus 17, 09:33:45 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2014 Augusztus 17, 07:15:43
Ön nyert! Jutalma: fizethet egy söröt Pityubácsinak!
Hyundai i30 CW 2015
BlackPsenior
«
Hozzászólás #10691 Dátum:
2014 Augusztus 17, 07:15:43 »
Idézetet írta: TBK001 - 2014 Augusztus 16, 21:20:02
M3 Hatvan - Kerekharaszti MOL kút..
Ön nyert! Jutalma: fizethet egy söröt Pityubácsinak!
BlackP
«
Hozzászólás #10690 Dátum:
2014 Augusztus 16, 22:32:38 »
Idézetet írta: xoyox - 2014 Augusztus 16, 21:11:30
Balkaniaban,
meg sem kellett volna kerdezni
legalabb jo helyre kerult a kocsid, nem kell sirni
TBK001
Road Force One
«
Hozzászólás #10689 Dátum:
2014 Augusztus 16, 21:20:02 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2014 Augusztus 16, 19:18:54
<beszúrt kép törölve>
M3 Hatvan - Kerekharaszti MOL kút..
Hyundai i30 CW 2015
xoyox
visszatertem a Boxsterhez
«
Hozzászólás #10688 Dátum:
2014 Augusztus 16, 21:11:30 »
<beszúrt kép törölve>
Balkaniaban,
meg sem kellett volna kerdezni
hello agyagedenyek !
mi a helyzet ?
Vagabond
A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298
«
Hozzászólás #10687 Dátum:
2014 Augusztus 16, 20:27:13 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2014 Augusztus 16, 20:25:54
Akkor Vecsés!
Tóth Zoltán
BlackPsenior
«
Hozzászólás #10686 Dátum:
2014 Augusztus 16, 20:25:54 »
Idézetet írta: 1303LS - 2014 Augusztus 16, 19:47:55
Én tudom, én tudom....
1303LS
«
Hozzászólás #10685 Dátum:
2014 Augusztus 16, 19:47:55 »
<beszúrt kép törölve>
Én tudom, én tudom....
BlackPsenior
merre jártunk?
«
Hozzászólás #10684 Dátum:
2014 Augusztus 16, 19:18:54 »
Spike
«
Hozzászólás #10683 Dátum:
2014 Augusztus 10, 00:38:54 »
Büszke vagyok rád BlackP jópolgárként jártál el ! jóember vagy !
"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
sparkafer
30-347-1939
«
Hozzászólás #10682 Dátum:
2014 Augusztus 09, 21:40:13 »
Én már többször is említettem, hogy sajnos nem a közlekedési kulturával van a baj. Hanem avval, hogy rohanunk!!
http://sparkafer.blogspot.hu/
BlackP
«
Hozzászólás #10681 Dátum:
2014 Augusztus 09, 21:03:31 »
reggel elindultam melózni, szerencs utcánál másodikként álltam a lámpánál, fordulnék balra az állatkert felé az m3-asra, nézem a tükröt, előzi a sort egy robogós, mikor vált a lámpa odaér, el a sor mellett, ekkor ért oda a keresztbe pirosban jövő audis is...a robogós még rá tudott fékezni, motor elfeküdt, előre csúszott, a srác feltörölte az utat (póló, rövidnadrág, bukó). az előttem lévő szó nélkül tovább ment, én kiszálltam, odarohantam megnézni mi a helyzet, srác szeme fennakadt, remegett, szája kicsit véres, na mondom ez ennyi volt...közben hívták a 112-t, illetve hívták volna, de nem vették fel, mondom akkor talán a mentőket közvetlen? az már sikerült, a srác közben valamennyire magához tért, megnyugtattuk, bukó le, a pulcsimat a feje alá raktam, mondta, hogy nem kell mentő, nem kell mentő, de megnyugtattuk, hogy jön és kell. egy arra járó mentő megállt segíteni, ők mondták, hogy a 112 felejtős, ha sürgős...na mondom fasza. befutott a hívott mentő, ellátták a srácot, valószínű 1 borda minimum eltört, közben jött egy rendőr is biztosítani a helyszínt. az audis is a helyszínen maradt, ő is sokkot kapott kicsit, aztán már átment abba, hogy meggyőzze a rendőrt meg engem, hogy a robogós túl gyorsan jött és ő jött zöldön. neki nem mondtam, de a szaruknak igen, hogy a nagy része megvan a kocsiban lévő kamerán, szóval vihető az anyag, megköszönték, helyszínelés után lemásolták a felvételt, meglátjuk mi lesz. közben volt még pár meleg helyzet a nézelődők miatt, nem jó az a kereszteződés. remélem a robogós megúszta, ismét bebizonyosodott, hogy hiába van nekem igazam motorral, akkor is nekem fáj jobban :S
itt a video, az első 4.5 perc semmi, a lényegre mutat
«
Utoljára szerkesztve: 2014 Augusztus 09, 21:59:34 írta BlackP
»
BlackP
«
Hozzászólás #10680 Dátum:
2014 Augusztus 03, 21:59:47 »
tegnap jutott egy kis eső hazafelé melóból
http://indavideo.hu/video/20140802_vihar
Oldalak:
1
...
27
28
29
30
31
[
32
]
33