www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 21:39:04

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 240 241 242 243 244 [245] 246 247 248 249 250 ... 299
Nyomtatás
Szerző Téma: BlackP  (Megtekintve 3016251 alkalommal)
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #2199 Dátum: 2006 November 08, 20:42:56 »

T.Fórumosok!

Ne csodálkozzatok, ha kaptok néhány üzenetet az iwiw-ről: volt egy meghívóm és éltem vele!!
kükön köszönet a fürge visszaigazolóknak!!

ott vagyunk minden kilométerkőnél!!  Wink Grin Grin Grin
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #2198 Dátum: 2006 November 08, 18:11:46 »

ki a faszt érdekelnek a rizsfingok
Mondjuk azt, aki leírta az "Íjász Útjá"-t. Vagy akinek tetszik. Mert a tartalom onnan való, kicsit kisajátítva.

Bácsi Győző
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2197 Dátum: 2006 November 07, 23:04:18 »

még érlelem a gondolatot.
lehet, hogy 2 hét múlva megszakérthetnénk a dolgot.
most 7végén tuti itthon vagyok, utána nemtom még

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #2196 Dátum: 2006 November 07, 22:35:11 »

nem vagy egy gyorsreagálású szmbés Evil

lassú munkához idő kell...

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Holló
« Hozzászólás #2195 Dátum: 2006 November 07, 21:47:17 »

nem vagy egy gyorsreagálású szmbés Evil
Holló
« Hozzászólás #2194 Dátum: 2006 November 07, 21:45:49 »

budo a "harcos útja" japánul.
tudatlan vidéki!
ki a faszt érdekelnek a rizsfingok
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #2193 Dátum: 2006 November 07, 21:18:51 »

múlt télen sem fagyott, meg van ilyen kis miniatűr melegítő is. nem vészes.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2192 Dátum: 2006 November 07, 21:06:03 »

jaja.
ha eszembézünk tiedbogarat + faterod által blekkszábbátot hallgatunk, akkor viszem.

garázsotokban milyen meleg van?
múlt télen sem fagyott, meg van ilyen kis miniatűr melegítő is. nem vészes.

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #2191 Dátum: 2006 November 07, 20:35:25 »

akár jöhetne is Smiley ászok?

jaja.
ha eszembézünk tiedbogarat + faterod által blekkszábbátot hallgatunk, akkor viszem.

garázsotokban milyen meleg van?

flex 'em all!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2190 Dátum: 2006 November 07, 20:31:19 »

az lehet, hogy jobb.

az enyém nem kell neked? te gyűjtöd az ilyen régi szutykokat.
a vinyóján van a szakdolgozatom meg egy marék dos-os játék is.
na, biznic? :-))
akár jöhetne is Smiley ászok?

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #2189 Dátum: 2006 November 07, 20:29:52 »

bá gyorsabb volt, de egy alap kártya garival kb 1500 pénz

az lehet, hogy jobb.

az enyém nem kell neked? te gyűjtöd az ilyen régi szutykokat.
a vinyóján van a szakdolgozatom meg egy marék dos-os játék is.
na, biznic? :-))

flex 'em all!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2188 Dátum: 2006 November 07, 20:28:01 »

Csá!
Ma láttam  Villányi ut elején a Móricnál van egy Íjászbolt
(gondoltam szólok hátha érdekel valakit)
Amugy hangkártya kéne nekem ha tud valaki, elcserélném mondjuk egy alaplapra!
bá gyorsabb volt, de egy alap kártya garival kb 1500 pénz

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #2187 Dátum: 2006 November 07, 20:23:56 »

Csá!

valami 2 pálcás hangkártyám van egy p1-esbe dugva.
akár kompletten is eladó 1 sörért vagy ingyen.

flex 'em all!
Nem elérhető korben

Korben Dallas

« Hozzászólás #2186 Dátum: 2006 November 07, 20:18:19 »

Csá!

Fényes bogarak hullanak, a doktor szedi össze mind, Hozzányúlni nem szabad, nyilvántartja szám szerint
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #2185 Dátum: 2006 November 07, 19:35:05 »

mit jelent az, hogy budo?
buzdító? vagy mifasz

budo a "harcos útja" japánul.
tudatlan vidéki!

flex 'em all!
Holló
« Hozzászólás #2184 Dátum: 2006 November 07, 18:37:42 »

Jó ez a budo szöveg!
mit jelent az, hogy budo?
buzdító? vagy mifasz
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #2183 Dátum: 2006 November 07, 17:31:05 »

ezt kaptam ma az iq-tól:

Miért használjuk az Íjász Útja elnevezést, és miért nem csak egyszerüen az íjászat vagy lovasíjászat kifejezést? Nem azért, mert azt gondoljuk, hogy jobbak vagyunk, mint mások, akik íjat és nyílvesszôt használnak, és nem is azért, mert másnak vagy különlegesnek érezzük magunkat. Alapvetôen nem egy speciális technikáról, vagy különleges íj használatáról van szó, és nem is egy másfajta lovaglási stílusról (a lovasíjászat esetében), hanem csakis a mi céljainkról.
Túl azon a szándékon, hogy eltaláljuk a célt, túl a sportteljesítményen mindig ugyanazzal a problémával találkozunk: életünk problémájával. Itt nem a hétköznapi értelemben vett problémáról van szó, hanem egy életformáról. Régen a lovasíjászat élet és halál kérdése volt. A csatamezôn való túlélés érdekében a lovas harcosnak nagy tapasztalattal kellett rendelkeznie a lovasíjászatban (és más fegyverek használatában), sôt mi több, el kellett fogadnia élete elvesztésének gondolatát. Eljutni idáig, azt jelenti a pillanatban élni, itt és most. Úgy kilôni minden nyílvesszôt, mintha az, az utolsó lenne, már egy magasabb, spirituális dimenzió elérését mutatja.
Mi, akik gyakorlásunk során íjat és nyílveszszôt használunk, ezt úgy nevezzük: Az Íjász Útja. Napjaink íjászainak és lovasíjászainak ugyanazt kell tenniük, amit ôseink tettek. Még ha nem is kell senkit megölnünk, talán csak illúzióinkat, akkor is egyre mélyebbre mehetünk a gyakorlásban, és túl az összes ellentmondáson, megoldhatjuk élet és halál problémáját, életünk problémáját, aminek gyökere bennünk létezik. Az igazi cél mi magunk vagyunk. Az íjászmesterek ezt mondják: Egy lövés, egy élet. Ez azt jelenti életet adni, és az élet a legmagasabb dimenzióban: szabadság. Ez a szabadság minden Isten (aki határtalan) világában létezô emberi lény eredeti természete. Test és tudat, külsô és belsô világ, anyagi és szellemi egységének újrafelfedezése. Az Íjász Útja során ez abban nyilvánul meg, hogy az íjász-lovasíjász harmóniában van földdel és éggel, amelyben lova az anyagi, a cél vagy az ideál pedig a szellemi világot testesíti meg. Ily módon a gyakorlás egy rituális dimenziót ér el, ahol az íj és a nyílvesszôk kultikus tárgyakká válnak. A legfontosabb nem az, hogy a cél közepébe találunk vagy sem, hanem sokkal inkább az, ahogyan ezt tesszük. A helyes gyakorlás, helyes testtartást, helyes légzést, és a tudat helyes viselkedését jelenti. Ez egyensúlyt teremthet életünkben, megnyithatja szívünket, és minden akadályon túl szabaddá válhatunk.

Jó ez a budo szöveg!

Bácsi Győző
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #2182 Dátum: 2006 November 06, 23:17:02 »

Asszem egy grózer-t veszek majd ha úgy állok majd Smiley

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #2181 Dátum: 2006 November 06, 22:53:32 »

http://www.grozerarchery.com/magyar/index_b.htm

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #2180 Dátum: 2006 November 06, 22:45:50 »

http://www.szip.hu/modules.php?name=Downloads

Holló
« Hozzászólás #2179 Dátum: 2006 November 06, 20:34:13 »

ezt kaptam ma az iq-tól:

Miért használjuk az Íjász Útja elnevezést, és miért nem csak egyszerüen az íjászat vagy lovasíjászat kifejezést? Nem azért, mert azt gondoljuk, hogy jobbak vagyunk, mint mások, akik íjat és nyílvesszôt használnak, és nem is azért, mert másnak vagy különlegesnek érezzük magunkat. Alapvetôen nem egy speciális technikáról, vagy különleges íj használatáról van szó, és nem is egy másfajta lovaglási stílusról (a lovasíjászat esetében), hanem csakis a mi céljainkról.
Túl azon a szándékon, hogy eltaláljuk a célt, túl a sportteljesítményen mindig ugyanazzal a problémával találkozunk: életünk problémájával. Itt nem a hétköznapi értelemben vett problémáról van szó, hanem egy életformáról. Régen a lovasíjászat élet és halál kérdése volt. A csatamezôn való túlélés érdekében a lovas harcosnak nagy tapasztalattal kellett rendelkeznie a lovasíjászatban (és más fegyverek használatában), sôt mi több, el kellett fogadnia élete elvesztésének gondolatát. Eljutni idáig, azt jelenti a pillanatban élni, itt és most. Úgy kilôni minden nyílvesszôt, mintha az, az utolsó lenne, már egy magasabb, spirituális dimenzió elérését mutatja.
Mi, akik gyakorlásunk során íjat és nyílveszszôt használunk, ezt úgy nevezzük: Az Íjász Útja. Napjaink íjászainak és lovasíjászainak ugyanazt kell tenniük, amit ôseink tettek. Még ha nem is kell senkit megölnünk, talán csak illúzióinkat, akkor is egyre mélyebbre mehetünk a gyakorlásban, és túl az összes ellentmondáson, megoldhatjuk élet és halál problémáját, életünk problémáját, aminek gyökere bennünk létezik. Az igazi cél mi magunk vagyunk. Az íjászmesterek ezt mondják: Egy lövés, egy élet. Ez azt jelenti életet adni, és az élet a legmagasabb dimenzióban: szabadság. Ez a szabadság minden Isten (aki határtalan) világában létezô emberi lény eredeti természete. Test és tudat, külsô és belsô világ, anyagi és szellemi egységének újrafelfedezése. Az Íjász Útja során ez abban nyilvánul meg, hogy az íjász-lovasíjász harmóniában van földdel és éggel, amelyben lova az anyagi, a cél vagy az ideál pedig a szellemi világot testesíti meg. Ily módon a gyakorlás egy rituális dimenziót ér el, ahol az íj és a nyílvesszôk kultikus tárgyakká válnak. A legfontosabb nem az, hogy a cél közepébe találunk vagy sem, hanem sokkal inkább az, ahogyan ezt tesszük. A helyes gyakorlás, helyes testtartást, helyes légzést, és a tudat helyes viselkedését jelenti. Ez egyensúlyt teremthet életünkben, megnyithatja szívünket, és minden akadályon túl szabaddá válhatunk.
Edzések: Kedd, Csütörtök 16:30 - 18:00 Cím: a TEREM (Harcmüvészeti Központ) Budapest, XIII. kerület, Jász utca 108-114.(Megközelíthetô a 14-es villamos Fiastyúk utcai megállójától egy perc sétával, Jász utca és Keszkenô utcai sarok.)
Lovasíjász edzések: Szombat, Vasárnap 10:00 - 14:00 Cím: Magyar Vár Tábor, Pomáz, Majdán fennsík
Érdeklôdni lehet: 06 30 449 6468, 06 26 302 866 cozmei.torzs@gmail.com 
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2178 Dátum: 2006 November 06, 20:32:39 »

iq: megyünk ilyen edzésekre?
miféle edzés?

Holló
« Hozzászólás #2177 Dátum: 2006 November 06, 20:30:15 »

ez az oldal nekem nonstop befagy
Holló
« Hozzászólás #2176 Dátum: 2006 November 06, 20:25:12 »

kéne!

de nekem még nincs íjam.........
nosza, csütörtökön megyek Wink
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #2175 Dátum: 2006 November 06, 19:53:30 »

http://www.dunakanyar.net/~baranta/

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #2174 Dátum: 2006 November 06, 19:41:33 »

kéne!

de nekem még nincs íjam.........

Holló
« Hozzászólás #2173 Dátum: 2006 November 06, 19:15:48 »

Holló
« Hozzászólás #2172 Dátum: 2006 November 06, 15:31:46 »

meddig vannak nyitva? én 5 előtt nem érek haza és ellógni sem tudok
18-ig vannak nyitva
találkozhatunk valahol a városban
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2171 Dátum: 2006 November 06, 13:04:25 »

most szóltak a kerecsenből, hogy csütörtökön meg lesznek a vesszőim
jösz?
meddig vannak nyitva? én 5 előtt nem érek haza és ellógni sem tudok

Holló
« Hozzászólás #2170 Dátum: 2006 November 06, 12:54:34 »

az a vidéki, amit láttam, ott is ilyen 15 körül volt, de az úgy nézett ki, mint az enyém. amúgy nem sok, de szépet szeretnék, nem csak jót Smiley
most szóltak a kerecsenből, hogy csütörtökön meg lesznek a vesszőim
jösz?
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2169 Dátum: 2006 November 03, 21:06:00 »

14-ért már van felnőtt jí
sok?
az a vidéki, amit láttam, ott is ilyen 15 körül volt, de az úgy nézett ki, mint az enyém. amúgy nem sok, de szépet szeretnék, nem csak jót Smiley

Holló
« Hozzászólás #2168 Dátum: 2006 November 03, 20:58:33 »

ide még elérek időben, bár nem olcsó
14-ért már van felnőtt jí
sok?
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2167 Dátum: 2006 November 03, 20:52:37 »

ide még elérek időben, bár nem olcsó

Holló
« Hozzászólás #2166 Dátum: 2006 November 03, 20:49:50 »

az merre van és meddig van nyitva? kéne vlaami szép 30# körüli íj. egy ilyet láttam, de az nagyon vidéki, viszont kiba olcsó...
http://www.freeweb.hu/kerecsen-ijasz/
westendnél
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2165 Dátum: 2006 November 03, 20:48:18 »

faja, majd megyek a kerecsenbe a jövőhéten
remélem készlesznek a vesszőim
az merre van és meddig van nyitva? kéne vlaami szép 30# körüli íj. egy ilyet láttam, de az nagyon vidéki, viszont kiba olcsó...

Holló
« Hozzászólás #2164 Dátum: 2006 November 03, 20:47:31 »

francot, ami a neten vadász és íjász boltként volt, ott nincs íj, a másik meg bezárt volna mire odaérünk.
faja, majd megyek a kerecsenbe a jövőhéten
remélem készlesznek a vesszőim
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2163 Dátum: 2006 November 03, 20:35:21 »

na mi van ecsém? vásároltatok?
francot, ami a neten vadász és íjász boltként volt, ott nincs íj, a másik meg bezárt volna mire odaérünk.

Holló
« Hozzászólás #2162 Dátum: 2006 November 03, 19:49:50 »

mondjuk kézben is haza lehet vinni
na mi van ecsém? vásároltatok?
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2161 Dátum: 2006 November 03, 14:49:44 »

itt is eset
szerintem ha tudtok és találtok szépet és jót, vegyetek, mert ebben a XVI. kerületi üzletben lesz pálya is
gondolom fedett, de ha nem, úgy is keressek
mondjuk kézben is haza lehet vinni

Holló
« Hozzászólás #2160 Dátum: 2006 November 03, 14:46:38 »

fene tudja. előbb megnézzük milyen erősségű kell. aztán megnézzük az árakat, aztán kiderül mi lesz. nemtudom télire van e értelme. itt már esett ma a hó. ja, pécsen, igen.
itt is eset
szerintem ha tudtok és találtok szépet és jót, vegyetek, mert ebben a XVI. kerületi üzletben lesz pálya is
gondolom fedett, de ha nem, úgy is keressek
Oldalak: 1 ... 240 241 242 243 244 [245] 246 247 248 249 250 ... 299
Nyomtatás

Ugrás: