www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 23:42:34

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 308 309 310 311 312 [313] 314 315 316 317 318 ... 369
Nyomtatás
Szerző Téma: Lost & Found  (Megtekintve 3155682 alkalommal)
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #2265 Dátum: 2006 Június 08, 14:13:33 »

Annak ellenére, hogy nem bogár nem léghűtéses, de azért egy kincs:

Tavaly márciusban fotóztam Kaposváron, tegnap ismét ott jártam az autó már nem volt a "helyén", remélem azóta már feltámadt...

hirdették használtauton tavaly aszem 600ért de lehet rosszul emlékszem, de rendszám biztos ez volt
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #2264 Dátum: 2006 Június 08, 13:43:44 »

Most kommunizmus van, majd 4 év múlva kapsz moderátor jogot. :-)))))

Cheesy

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #2263 Dátum: 2006 Június 08, 13:42:40 »

Most kommunizmus van, majd 4 év múlva kapsz moderátor jogot. :-)))))

de!rohadt moderátor Cheesy Wink
és a szólás szabadsága?? Grin Cheesy Wink
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #2262 Dátum: 2006 Június 08, 13:36:32 »

Komkrétan a K70-ről, vagy erről a példányról?

A k70-es típusról a http://norla.extra.hu/ honlapon találsz egy kis infót.
Erről a példányról sajnos semmi infóm nincs(tulaj, jelenlegi tartozkodási hely) az állapota viszont akkor egészen kitűnő volt, leszámítva a lemattult fényezést...Kaposváron készültek a képek egy szerelőműhely udvarán
ez érdekelne konkrétan:(

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #2261 Dátum: 2006 Június 08, 13:36:06 »

Aircult, kivettem a képet a hozzászólásodból! Remélem, nincs harag! :-)
de!rohadt moderátor Cheesy Wink
és a szólás szabadsága?? Grin Cheesy Wink

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Sagaris

« Hozzászólás #2260 Dátum: 2006 Június 08, 13:23:36 »

ááá,ez nagy kedvencem..ha tudnál erről az autóról konkrétan valamit...

Komkrétan a K70-ről, vagy erről a példányról?

A k70-es típusról a http://norla.extra.hu/ honlapon találsz egy kis infót.
Erről a példányról sajnos semmi infóm nincs(tulaj, jelenlegi tartozkodási hely) az állapota viszont akkor egészen kitűnő volt, leszámítva a lemattult fényezést...Kaposváron készültek a képek egy szerelőműhely udvarán

1961 VW1200 DeLuxe

http://www.vulture.hu
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #2259 Dátum: 2006 Június 08, 13:21:23 »

Aircult, kivettem a képet a hozzászólásodból! Remélem, nincs harag! :-)
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #2258 Dátum: 2006 Június 08, 13:18:12 »

Tavaly márciusban fotóztam Kaposváron, tegnap ismét ott jártam az autó már nem volt a "helyén", remélem azóta már feltámadt...

ááá,ez nagy kedvencem..ha tudnál erről az autóról konkrétan valamit...
« Utoljára szerkesztve: 2006 Június 08, 13:20:54 írta stonemen »

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2257 Dátum: 2006 Június 08, 13:12:15 »

k70?

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Sagaris

« Hozzászólás #2256 Dátum: 2006 Június 08, 12:54:06 »

« Utoljára szerkesztve: 2006 Június 08, 12:58:39 írta Sagaris »

1961 VW1200 DeLuxe

Nem elérhető Sagaris

« Hozzászólás #2255 Dátum: 2006 Június 08, 12:47:19 »

szegeny vas ott al Brac-on az ut szelen kivetve Sad szivem verzett amikor meglattam
van rola jonehany fotom, majd lekicsinyitem oket es felteszem ide

1961 VW1200 DeLuxe

Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #2254 Dátum: 2006 Június 08, 12:41:54 »

OFF
A veterán ujságban A velünk pusztuló történelem rovatban  benne van ez a duplakabinos T1 kép ami a neved alatt van, szóval valószinű hogy még ott van Horvátországban mert más is megtalálta ott!
On

szegeny vas ott al Brac-on az ut szelen kivetve Sad szivem verzett amikor meglattam
van rola jonehany fotom, majd lekicsinyitem oket es felteszem ide

[melléklet törölve a rendszer által]
Nem elérhető korben

Korben Dallas

« Hozzászólás #2253 Dátum: 2006 Június 08, 12:25:16 »

ha ilyen uzleteket tud osszehozni, hogy 25.000 euroert tolja el a vasakat, akkor le a kappal az oreg elott Smiley kar hogy nem maradnak az orszagban... el tudom kepzelni, hogy mennyiert jutott hozzajuk, aztan szisztematikusan rohasztotta oket es utanna busas haszonnal tovabb adja... nem rossz kereskedo... persze amikor kereskedik Smiley

OFF
A veterán ujságban A velünk pusztuló történelem rovatban  benne van ez a duplakabinos T1 kép ami a neved alatt van, szóval valószinű hogy még ott van Horvátországban mert más is megtalálta ott!
On

Fényes bogarak hullanak, a doktor szedi össze mind, Hozzányúlni nem szabad, nyilvántartja szám szerint
Nem elérhető Sagaris

« Hozzászólás #2252 Dátum: 2006 Június 08, 12:19:24 »

A Márton papánál én is voltam, kb .8-10 évvel ezelőtt. Tuti, hogy nem normális. Ő hívott fel, mert egy felújított Velorexet árultam. Azt kérdezte, hogy nem cserélném-e el egy Karmann-Ghia-ra. Ekkor már gyanús volt, hogy bolond. Persze rögtön azt mondtam a telefonba, hogy de igen. Kimentem a Zuglói műhelyébe, és valóban állt ott egy szétszedett, félig kilakatolt Karmann. Kb. egy percet szánt a bemutatására, aztán órákig mesélt mindenféle zavaros történeteket erről az érdi rothasztóról . Elpanaszolta, hogy egyes fiatal bogarasok állandóan behatolnak a telephelyére, és cuccokat lopkodnak le az ő igen értékes verdáiról. A lényeg az, hogy mikor a végén rákérdeztem, hogy akkor most cserélünk vagy nem, azt, mondta menjek fel hozzá másnap reggel a VII.ker. Kenyérmező utcába, és majd megbeszéljük.Ezt még bevállaltam, mivel kb. 5 percre lakom tőle, de ekkor már sejtettem, hogy ebből semmi nem lesz / annyira azért nem hülye/. Reggel én ébresztettem. Ott slattyogott álmosan, papucsban, alsógatyában.  kávéfőzéssel és egyéb póttevékenységekkel húzta az időt. Miután megitta a kávéját,megint rákérdeztem, hogy akkor most mi van. Azt mondta, még nem tudja. Na akkor hagytam ott. Azóta nem láttam.
Szerintem az öreg olyan közönségre vágyik, akik elismerően ámuldoznak a gyűjteménye hallatára, és elbeszélgethet velük. Valószínüleg ezért adja fel a hirdetéseket is. Nem hiszem, hogy valaki, valaha is vásárolt volna tőle.
A csomagtértetőn gondosan elhelyezett vizes szalmaköteg arról árulkodik, hogy tudatosan rothasztja a verdákat. Szerintem a ponyvával letakarás is a bedunsztolás miatt történik. Gondolom, ha ideje engedi kimegy a telekre a flexxel is , aprítani egy kicsit.
Szerintem betegesen retteg attól, hogy előbb fog meghallni, mint, ahogy az autói a teljes enyészeté lesznek. Ezért tesz meg minden tőle telhetőt, hogy ez ne így legyen. A képek alapján úgy tűnik ez az egész, mint egy haláltábor, ahol ő, mint táborparancsnok, élet és halál ura. Egyeseknek még kicsit megkegyelmez, eljátszadozik velük, elnyújtva a szenvedésüket, hogy aztán majd őket is a halálba küldje.

Amennyiben ezzel akar elismerést szerezni, hát nagyon melléfogott...azonban, ha nem mások "szorakoztatására" rohasztja az autókat akkor meg minek?(persze az első eset fennforgása esetén is kimeríti az agyi fogyatkozás legfelsőbb mértékét)

1961 VW1200 DeLuxe

Nem elérhető zsolt

« Hozzászólás #2251 Dátum: 2006 Június 08, 09:57:41 »

A Márton papánál én is voltam, kb .8-10 évvel ezelőtt. Tuti, hogy nem normális. Ő hívott fel, mert egy felújított Velorexet árultam. Azt kérdezte, hogy nem cserélném-e el egy Karmann-Ghia-ra. Ekkor már gyanús volt, hogy bolond. Persze rögtön azt mondtam a telefonba, hogy de igen. Kimentem a Zuglói műhelyébe, és valóban állt ott egy szétszedett, félig kilakatolt Karmann. Kb. egy percet szánt a bemutatására, aztán órákig mesélt mindenféle zavaros történeteket erről az érdi rothasztóról . Elpanaszolta, hogy egyes fiatal bogarasok állandóan behatolnak a telephelyére, és cuccokat lopkodnak le az ő igen értékes verdáiról. A lényeg az, hogy mikor a végén rákérdeztem, hogy akkor most cserélünk vagy nem, azt, mondta menjek fel hozzá másnap reggel a VII.ker. Kenyérmező utcába, és majd megbeszéljük.Ezt még bevállaltam, mivel kb. 5 percre lakom tőle, de ekkor már sejtettem, hogy ebből semmi nem lesz / annyira azért nem hülye/. Reggel én ébresztettem. Ott slattyogott álmosan, papucsban, alsógatyában.  kávéfőzéssel és egyéb póttevékenységekkel húzta az időt. Miután megitta a kávéját,megint rákérdeztem, hogy akkor most mi van. Azt mondta, még nem tudja. Na akkor hagytam ott. Azóta nem láttam.
Szerintem az öreg olyan közönségre vágyik, akik elismerően ámuldoznak a gyűjteménye hallatára, és elbeszélgethet velük. Valószínüleg ezért adja fel a hirdetéseket is. Nem hiszem, hogy valaki, valaha is vásárolt volna tőle.
A csomagtértetőn gondosan elhelyezett vizes szalmaköteg arról árulkodik, hogy tudatosan rothasztja a verdákat. Szerintem a ponyvával letakarás is a bedunsztolás miatt történik. Gondolom, ha ideje engedi kimegy a telekre a flexxel is , aprítani egy kicsit.
Szerintem betegesen retteg attól, hogy előbb fog meghallni, mint, ahogy az autói a teljes enyészeté lesznek. Ezért tesz meg minden tőle telhetőt, hogy ez ne így legyen. A képek alapján úgy tűnik ez az egész, mint egy haláltábor, ahol ő, mint táborparancsnok, élet és halál ura. Egyeseknek még kicsit megkegyelmez, eljátszadozik velük, elnyújtva a szenvedésüket, hogy aztán majd őket is a halálba küldje.
« Utoljára szerkesztve: 2006 Június 08, 10:05:04 írta zsolt »
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #2250 Dátum: 2006 Június 08, 07:51:59 »

Hát ide nekem is elkell mennem!
De csak magamban!
Elég nagy meggyőzőerőm tud lenni  Cool
Kiváncsi vagyok nekem mit magyaráz majd!
SŐTT!
Kandikamera + mikrofon=> bogaras szalacsi
na ötlet?  Grin jómi?
Én elhallagtnám egy ideig szivesen.

De, ha valamit sikerült elérned, ugye elmondod nekünk is???
De ez még lehet, hogy egy "Lehetetlen küldetés"......

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Sompi
« Hozzászólás #2249 Dátum: 2006 Június 08, 07:41:48 »

Márton papa 2006.04.03.

Márton papa 2006.06.07.

Ezt pedig itt találtam, szerintem ez volt a ponyva alatt, és elkelt!

[melléklet törölve a rendszer által]
Leon 1303
« Hozzászólás #2248 Dátum: 2006 Június 07, 23:24:53 »

Hát ide nekem is elkell mennem!
De csak magamban!
Elég nagy meggyőzőerőm tud lenni  Cool
Kiváncsi vagyok nekem mit magyaráz majd!
SŐTT!
Kandikamera + mikrofon=> bogaras szalacsi
na ötlet?  Grin jómi?
Én elhallagtnám egy ideig szivesen.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2247 Dátum: 2006 Június 07, 23:19:02 »

Csináljunk egy mese-topicot egy Marton papa igaz történetei al-topiccal.
Na? Grin

azt az emelt tetős tékettest olyan 10-15 évvel ezelőtt ugyanott, ugyanúgy láttam már. valami plafonszekrényt vettem vóna meg belőle, de nem adta, mert jöttek az autóért valami németek, akik másfél millióért vették meg.

na ennyit a történetekről.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2246 Dátum: 2006 Június 07, 23:16:31 »

még egy roncsabb t1 cserén is elgondolkodnék, ahol az én buszom lenne a tét...

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2245 Dátum: 2006 Június 07, 23:15:47 »

Most tényleg nem védeni akarom, de mindenki gondolja a helyébe magát!
Birtoklási vágy hatalmas, de nincs pénz felújításra => ez a lerakat.
Én sem biztos hogy szivesenmegválnék tőlük, csak mondjuk egy nagyobb csarnokban fedett helyen tartanám őket, hamán így lett.
baromság, ha a 80%-át eladná, akkor a legnagyobbé rtékeket simán útra tehetné és ő lenne az isten a depó jövő évadában

Leon 1303
« Hozzászólás #2244 Dátum: 2006 Június 07, 23:14:24 »

Most tényleg nem védeni akarom, de mindenki gondolja a helyébe magát!
Birtoklási vágy hatalmas, de nincs pénz felújításra => ez a lerakat.
Én sem biztos hogy szivesenmegválnék tőlük, csak mondjuk egy nagyobb csarnokban fedett helyen tartanám őket, hamán így lett.
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #2243 Dátum: 2006 Június 07, 23:12:59 »

Csináljunk egy mese-topicot egy Marton papa igaz történetei al-topiccal.
Na? Grin

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Kicsi Nelly

20/916-72-61

« Hozzászólás #2242 Dátum: 2006 Június 07, 23:10:26 »

ha ilyen uzleteket tud osszehozni, hogy 25.000 euroert tolja el a vasakat, akkor le a kappal az oreg elott Smiley kar hogy nem maradnak az orszagban... el tudom kepzelni, hogy mennyiert jutott hozzajuk, aztan szisztematikusan rohasztotta oket es utanna busas haszonnal tovabb adja... nem rossz kereskedo... persze amikor kereskedik Smiley
a tel.beszélgetés alkalmával kifejtette: ő ezeket a verdákat sok éve pár ezerért vette...
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #2241 Dátum: 2006 Június 07, 23:05:44 »

Huszon éve ismerem az embert többször énis ezt gondoltam róla amit most Te irtál,DE:

Amikor meghallom,hogy újból egy marék rozsdát eladott valakinek annyi pénzért amit én elképzelni sem tudok,akkor bizony arra gondolok ez az egész egy jól kidolgozott üzleti stratégia része.
A legújabb hirek az50es vagy 51es baarndoor ebayon való értékesitéséről szólnak.
Nem Magyarországon,hiszen itt ki tudna 25.000 Eurót adni érte?

Ez tényleg jogosnak tünhet...De szerintem ez már valahol közelit a kabzsisághoz....Az elgondolás jogos is lehetne,de ez már nem az a mennyiség,amit reálisan el fog tudni adni...egy részét talán sikerül,de a nagya tényleg oxid lesz,ha kevesebb lenne,akkor ok,de ez rengeteg...

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #2240 Dátum: 2006 Június 07, 23:05:30 »

Huszon éve ismerem az embert többször énis ezt gondoltam róla amit most Te irtál,DE:

Amikor meghallom,hogy újból egy marék rozsdát eladott valakinek annyi pénzért amit én elképzelni sem tudok,akkor bizony arra gondolok ez az egész egy jól kidolgozott üzleti stratégia része.
A legújabb hirek az50es vagy 51es baarndoor ebayon való értékesitéséről szólnak.

Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #2239 Dátum: 2006 Június 07, 23:00:24 »

Barátom!

A legendák így (is) születnek!
A haverom hallotta a nagybátyjának a kisfiától, aki a haverjánál ácsorogva a szomszédban valami olyasmit hallott...
Mese, mese, mese.

Ott fog elrohadni az öreg kertjében minden, hacsak nem előbb hal meg, mert akkor az ócskavas-telepről mentheted...

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #2238 Dátum: 2006 Június 07, 22:54:22 »

szoval kibaszott hossz traileres auto lehetöleg potkocsis rendszám nélküls elhozunk mindent s csak egy üres telket hagyunk

szerintem, itt ezen a telken  lehetne újra építeni a szocializmust! minden megvan hozzá!  Cheesy

több tonna szines és nehézfém és egy munkásőr! itt lenne az új Sztálingrád  Grin

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Sompi
« Hozzászólás #2237 Dátum: 2006 Június 07, 22:52:34 »

szoval kibaszott hossz traileres auto lehetöleg potkocsis rendszám nélküls elhozunk mindent s csak egy üres telket hagyunk
hát az udvart elnézve ipari vágányt kell éíteni, és vonattal kell elszállítani ezt a sok verdát. (az ilyen hosszú trélert már vonatnak hívják!!)  Grin
Nem elérhető t2fan

lassan és bizonytalanul,sosem készül el...

« Hozzászólás #2236 Dátum: 2006 Június 07, 22:51:00 »

Nem elérhető Kicsi Nelly

20/916-72-61

« Hozzászólás #2235 Dátum: 2006 Június 07, 22:48:33 »

A fia beszélt egy Sambáról, amit Angliába adtak el pár milláért....
PéZsé
« Hozzászólás #2234 Dátum: 2006 Június 07, 22:46:45 »

állitolag volt hogy eltulajdonitottak egy két dolgot töle a telekröl valakik akik használják a dolgokat s nem csak nézegetik

Igy igaz,fel is jelentette az illetőket.Igazi agybűnözök módjára saját autóval mentek,a szomszédok meg irták a rendszámot.Rendörség Öreggel együtt kivonult,de nem találtak semmi korpuszt.
Sompi
« Hozzászólás #2233 Dátum: 2006 Június 07, 22:46:22 »

tényleg ??? hihetetlen!  Shocked
Qzma ma kifelytette hogy legközelebb drótvágó, trailerek, és egyéb segédeszközök társaságában megyünk..  Grin
Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #2232 Dátum: 2006 Június 07, 22:46:02 »

mit dolgozhatnál nála? oxidálnál te is ?  Grin

én szivesen elmennék hozzá nyári meló képpen...

ott talciskáznám  a vasat a telken és közben jól átdolgoznám az öreget... és mindig kimentenék valamit  Evil Grin

Sompi
« Hozzászólás #2231 Dátum: 2006 Június 07, 22:44:10 »

hüJe  Grin
Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #2230 Dátum: 2006 Június 07, 22:43:01 »

állitolag volt hogy eltulajdonitottak egy két dolgot töle a telekröl valakik akik használják a dolgokat s nem csak nézegetik

PéZsé
« Hozzászólás #2229 Dátum: 2006 Június 07, 22:42:45 »

Viccet félretéve: ez beteg ember, ezzel nem lehet mit kezdeni.
A birtoklásvágy a fő hajtórugó, itt speciel az igen ritkának titulált szerencsétlen bogarak a vágy céljai.
Vegyétek úgy, mintha nem is lennének (sajnos...) ezek a járgányok, kár ezen srófolni az agyatokat, kár a gőzért...

Mondom én ezt, amikor a Qzma albumát végignézve az idegösszeomlás szélén álltam.

Van a környéken egy ex-rendőr, az egyik 1302-es bogeszt azért nem bontja meg, mert az teljesen egyben van (kibaszottul lerohadt gép...), és abból majd még "valamikor" kocsi lesz! Ilyen sorsra vár nála egy 127-es FIAT (ami meg lehet, hogy keresztfateré volt, rajta a régi UI-s rendszám, meg a mustárszínű gyári fény néhol...). 2 bogesz menthetetlen...
És a legszebb az, hogy arra büszke ez az ürge, hogy "...tavaly górtam szét egy motort..." - az alkatrészek szana-szét, szelepvezetők kilapítva, stb...
És állítom, hogy minden gép egyben kezdte a pályafutását nála, csak elkezdett autodidakta módon barkácsolni, ami balul ütött ki...

EZEK BETEG EMBEREK, EZEKNEK PSZICHOLÓGIAI KEZELÉS DUKÁL. Embarrassed
A gépeket meg az ócskavas telepről vehetik csak meg úgyis a szerencsésebbek. Cry

SAJNOS!!

Nem elérhető Kicsi Nelly

20/916-72-61

« Hozzászólás #2228 Dátum: 2006 Június 07, 22:41:52 »

Felhívtam a T1 regiszterbe beírt tel. számot. Az öreg Marton vette fel. Azt mondta, egy balatoni nyaralóért több autójától is megválna. Ha már itt lakom, nézzek körül, hátha tudunk biznict csinálni. Azt is mondta, hogy épül egy busz, buggy és egy Karmann cabrio jelenleg... Ha akarok, mehetek hozzá dolgozni, az a 110 km nem távolság. A hirdetett T1-re azt mondta, teljesen komplett, pár perc további kábítás után már felsorolt pár dolgot, váltót, lámpát, stb., majd hozzátette, hogy bontunk majd valamiből...
Nem elérhető t2fan

lassan és bizonytalanul,sosem készül el...

« Hozzászólás #2227 Dátum: 2006 Június 07, 22:41:19 »

Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #2226 Dátum: 2006 Június 07, 22:40:59 »

a szomszédok bevannak fenyítve keményen... nem felejtették el, hogy az öreg munkásőr volt s még vannak kapcsolatai... Evil

marton papának akkora hatalma és ereje van mint csáknorisznak  Grin

Grin neki csak egyetlen ellenfele van: AZ OXIDACIO  Grin  Grin  Grin
Oldalak: 1 ... 308 309 310 311 312 [313] 314 315 316 317 318 ... 369
Nyomtatás

Ugrás: