www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 20:39:10

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 78 79 80 81 82 [83] 84 85 86 87 88 ... 369
Nyomtatás
Szerző Téma: Lost & Found  (Megtekintve 3164161 alkalommal)
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #11465 Dátum: 2009 Augusztus 31, 22:36:15 »

a hétvégénn bulizni voltunk a SZIN-en,a parkoloban mögöttünk ált egy srác egy bogárral,dumáltunk,boroztunk és kiderült,hogy a srác faterjának van egy 1951-es gyári kabrioja Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
apránként csinálgatják és igyekszenek korhüre,de még sok-sok idö aztmondta.......
hogy mik vannak az országban Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető bokonon

« Hozzászólás #11464 Dátum: 2009 Augusztus 31, 21:48:13 »

Nyaralás közben talált T1 Westy  Cool

[a csatolmányt egy admin törölte]
RNIE
« Hozzászólás #11463 Dátum: 2009 Augusztus 29, 10:45:54 »

össze kéne gyűjteni innen a fórumról 8-10 autót hogy egynek kijöjjön a felújítása Wink
Nem elérhető martonmany

« Hozzászólás #11462 Dátum: 2009 Augusztus 29, 10:27:45 »

Basszus a nejem érettségivel eladó pénztárosként alig kap 70e Ft-ot. Hol lehet ennyit keresni?
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #11461 Dátum: 2009 Augusztus 29, 07:35:13 »

http://www.old-world.hu/profilok.html

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #11460 Dátum: 2009 Augusztus 28, 22:44:06 »

azét esett rosszul mert .......................
mégegyszer mondom olvasd el  mit írtam és egy másik oldaról közelíts
a buszodat tbányán pedig majd jól lefikázom .... persze csak ha van mit
ha nincs akkor beégek  Wink

písz töki  Wink
""písz töki "" ez valami görög kaja olyan mint a "csipőőős" gyros,mert ha igen kérek eggyett  Wink Wink Wink
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #11459 Dátum: 2009 Augusztus 28, 22:13:12 »

Én nem akarlak leugatni, csupán roszul esett amit írtál.
azét esett rosszul mert .......................
mégegyszer mondom olvasd el  mit írtam és egy másik oldaról közelíts
a buszodat tbányán pedig majd jól lefikázom .... persze csak ha van mit
ha nincs akkor beégek  Wink

písz töki  Wink

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #11458 Dátum: 2009 Augusztus 28, 22:08:06 »

kitörlöm az összeset, ne aggódj Wink

na akkor
azért nem korrekt ,hogy ugatok mert az én buszom olyan,hogy jobb ha csöndben maradok
amikor az enyém lett kb 6-8éve azóta én hozzá sem nyúltam
na ez egy infó

de

sok olyan tétel van ami miatt azt írtam amit írtam !
jobb lenne szeríntem ha szépen végigolvasnád mégegyszer és mégegyszer ..............
és ha utána is támadás akkor leugathatsz !

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #11457 Dátum: 2009 Augusztus 28, 22:04:08 »

OFF-ba irom,de lehet,hogy nem kéne?!
14 évesen szó szerint elloptam a nagyanyám gyuródeszkáját,abból csináltam elsö elektromos gitáromat.
Nem volt internet,nem volt fórum,de volt egy saját gyártású gitárom,ami a mai napig megvan.
Akkor is volt,aki beszólhatott volna,be is szólt,de nem bántó szándékkal.
Tanultam belöle,továbbléptem,készült a következö terv,melyböl szintén ujabb gitár lett.
aztán használtam is ezeket,örültem nekik,Qrvára büszke voltam magamra,hogy nagyon kevés pénzem mellet,mégis van gitárom,söt milyen fain,s én vagyok az alkotója!
Aztán egyszer kézbevettem egy gyári,márkás gitárt.,s azonnal egy világ dölt össze bennem.
Rögtön összehasonlitottam a sajáttal,és egyböl világossá vált elöttem a hasonlóság ellenére is,hogy micsoda külömnbség van a két darab között,persze a gyári javára.
Ezeket a dolgokat csak azért irom le,hogy tudd,megértem a fiatalos lendületet,söt irigylem is,de nem lehet mindent ezzel a lendülettel megoldani,indokolni.
Én nagyra becsülöm mindkettötök elszántságát,kitartását,de hidd el,hosszu távon a tapasztalat nagy segitség lehet bármilyen témában.
Ne töröld a hozzászólásaidat,mert ez a forum arról is szól,hogy sokmindenröl,több szemszögböl nézve "beszélgetünk",s akire most azt hiszed,hogy beszól,észt oszt,azt talán a jó szándék vezeti,s nem a bántó szándék.
Remélem nem érted félre soraimat,s a lendületed továbbra is töretlen marad.
Vaga

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #11456 Dátum: 2009 Augusztus 28, 22:02:10 »

Te milyen árakról beszélsz? Én nem irtam semmi olyasmit, hogy  nekem minden olyan olcsó volt és mégis milyen jó színvonalú.
Persze nem a pesti árakkal kell gondolkodni, hogy 8-900 a busz lakatolása, meg 600 a fényezése.
De ha érdekel, akkor szivesen megosztom veled a felújítás képeit a buszosban, a teljes költségvetéssel eggyütt.
Ha ez sem elég akkor megkérdezhetitek Pallus fórumtársat is, mert jelenleg az ő buszát is ugyan az a mester lakatolja.
Bár már elég sok képet láttál a buszunk felújításáról, mindig mondtad, hogy szép, megegyrejobban tetszik, mióta tudod, hogy ezt mi finanszíroztuk a saját keresetünkből, hirtelen megváltozott a véleményed.
Amúgy meg most állunk neki a harmadiknak, ebből második teljes egészében önerőnkből finanszírozott autónknak.
megint csak azt mondom , hátrébb az agarakkal !
keveseb hességgel haver
sokkal gyorsabban közösnevezőre jutunk !

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #11455 Dátum: 2009 Augusztus 28, 21:53:37 »

Tóth Zoltán
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #11454 Dátum: 2009 Augusztus 28, 21:52:02 »

A drap v. bézs buszt nézegettem tökölön pár méter távolságból. A elég tetszetős volt számomra.

Te milyen árakról beszélsz? Én nem irtam semmi olyasmit, hogy  nekem minden olyan olcsó volt és mégis milyen jó színvonalú.
Persze nem a pesti árakkal kell gondolkodni, hogy 8-900 a busz lakatolása, meg 600 a fényezése.
De ha érdekel, akkor szivesen megosztom veled a felújítás képeit a buszosban, a teljes költségvetéssel eggyütt.
Ha ez sem elég akkor megkérdezhetitek Pallus fórumtársat is, mert jelenleg az ő buszát is ugyan az a mester lakatolja.
Bár már elég sok képet láttál a buszunk felújításáról, mindig mondtad, hogy szép, megegyrejobban tetszik, mióta tudod, hogy ezt mi finanszíroztuk a saját keresetünkből, hirtelen megváltozott a véleményed.
Amúgy meg most állunk neki a harmadiknak, ebből második teljes egészében önerőnkből finanszírozott autónknak.

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #11453 Dátum: 2009 Augusztus 28, 21:50:16 »

Basszus a nejem érettségivel eladó pénztárosként alig kap 70e Ft-ot. Hol lehet ennyit keresni?
Nem elérhető AMZ-970

« Hozzászólás #11452 Dátum: 2009 Augusztus 28, 21:30:29 »

Tök gáz mindig megnyitom a topicot s semmi lost and found Huh Huh Huh Huh Huh Huh
csak a nekem ez a véleményem meg én így gondolom nameg majd én megmutatom ....tiszta anyázós lesz a vége. Roll Eyes
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #11451 Dátum: 2009 Augusztus 28, 21:28:20 »

Tök gáz mindig megnyitom a topicot s semmi lost and found Huh Huh Huh Huh Huh Huh
csak a nekem ez a véleményem meg én így gondolom nameg majd én megmutatom ....tiszta anyázós lesz a vége. Roll Eyes

Nem elérhető martonmany

« Hozzászólás #11450 Dátum: 2009 Augusztus 28, 20:17:49 »

elmondom nektek a receptet... ketten simán össze tudnak szedni havonta 100ezret diákmelóval.
ha valaki szép apránként havonta egy százast bele öl a projektbe, azért lehet haladni.
RNIE
« Hozzászólás #11449 Dátum: 2009 Augusztus 28, 19:36:31 »

azért ne csináljunk már akkora sztorit belőlük mintha megvették volna a Hilton láncot Roll Eyes
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #11448 Dátum: 2009 Augusztus 28, 18:22:30 »

A buszok vannak megmentve az enyészettől.
Szeretnék bocsánatot kérni azért, mert 16 éves vagyok, és a saját pénzemből, amit én kerestem meg diákmunkával, megépítettem agy olyan buszt 3 év alatt testvéremmel DLL-el aminek nem 20e volt a lakatolása, és nem 50e volt a fényezése, és jól néz ki a képen.
A typ4-ekre meg nem irtam, hogy megvan mentve az enyészettől.
nem kell bocsnatot kérned !

én azt javasolnám,hogy itt sok 30-40-50 és közel 60 éves ember között ,akik 2-5-10 éve újítják fel az autójukat
egy picit visszafogottabban nyilatkozzatok 16 évesen  a családi pamlag melegéről
mert vagy nem hiszi el senki amit mondtok vagy csípi a szemét !
baromi könnyű az alomból (ahol apu-anyu mindent letesz az asztalra és etet itat,fizeti az összes rezsit és neked csak annyit kell tenned,hogy dolgozz egy picit a lé pedig a tiéd) szituból autótfelújítani
emiatt nem kell szégyellned magad , ezt dobta a gép neked !
de 16 évesen mint mondtam picit visszafogottabban !

és próbáld meg elfogadni,hogy van ezen a fórumon olyan is aki nálad többet tud erről és jobban ért hozzá
a nagyátlagot amitől pedig olyan kibaszott okosak vagyunk azt pedig csak a tapasztalatainkból tudjuk leszűrni
a tapasztalataink pedig azok mindazon túl hogy hihetetlennek tartjuk,hogy 2 16 éves srác a 4. autóját újitja fel ,hogy annál amiket ide írkáltok árakat ,annál minden sokkal többe kerül

most egy picit sem akartam bántó lenni ! mindössze ezt gondolom, amellett,hogy megfontolandónak tartom részetekről

Nem elérhető Kristóf

« Hozzászólás #11447 Dátum: 2009 Augusztus 28, 18:21:17 »

max kap egy új alvázt a rozsdaboglya bódé Evil
sajnos ez a typ4-nél nem kivitelezhető
önhordó
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #11446 Dátum: 2009 Augusztus 28, 18:05:47 »

De Gyuszkó nem? Grin meg én Grin Grin Grin
ja ! meg Rnie  Cool

Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #11445 Dátum: 2009 Augusztus 28, 18:05:21 »

ezen a fórumon egy ilyen ember sincs !
csak szólok
De Gyuszkó nem? Grin meg én Grin Grin Grin

Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #11444 Dátum: 2009 Augusztus 28, 18:04:34 »

ezesetben a "megmenteni az enyészettől" mondat a büdös !
max kap egy új alvázt a rozsdaboglya bódé Evil

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #11443 Dátum: 2009 Augusztus 28, 17:44:20 »

Nem felújítani akarom, hanem patkányt szeretnék.

ezesetben a "megmenteni az enyészettől" mondat a büdös !

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #11442 Dátum: 2009 Augusztus 28, 17:40:44 »

nagy szakikhoz hordja és locsolja rá a millákat,utána meg a nagy talikon feszít mellette hogy az ő munkája.az a jani.
ezen a fórumon egy ilyen ember sincs !
csak szólok

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #11441 Dátum: 2009 Augusztus 28, 14:42:08 »

...

Akkor miről is beszélünk?
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #11440 Dátum: 2009 Augusztus 28, 14:01:04 »

sztárnak születtem . Evil még ők is csak fóliázással merik megtenni ezt a merész átalakítást..

Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #11439 Dátum: 2009 Augusztus 28, 12:07:15 »

A kéderek jók, minden króm bizbasz megvan.

Az akkori idő Phateonját patkányul? Te ill ti tudjátok, de ez nekem olyan mintha Rollsból csinálni Chopolt valamit.Persze a tietek én nem is szólnék bele .

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #11438 Dátum: 2009 Augusztus 28, 11:52:55 »

Nem arról volt szó, hogy ezeket az autókat megcsináljuk, hanem arról, hogy alkatrésznek jók.
Tehát ha szerzünk egy normális kasznit, akkor ezeknek a cuccait át lehet abba pakolni, mert teljesen komplettek, csak szarrá vannak rohadva.
Már kaptam több tippet is, hogy kinél van kaszni, ha ezek valamelyike bejön akkor talán össze lehet rakni egyet.
Ha nem, akkor nem, akkor sem lesz semmi baj, nemvesztek rajta semmit.
Kasznit még csakcsak de az oly aproságok mint pl kéderek sajnos mindegyiken szétrohadt amit nem megfelelően tartotak. na azt beszerezni horror illetve a lehetetlen kategoria.Sok sikkert a felújitáshoz. Wink

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #11437 Dátum: 2009 Augusztus 28, 11:49:37 »

Nem arról volt szó, hogy ezeket az autókat megcsináljuk, hanem arról, hogy alkatrésznek jók.
Tehát ha szerzünk egy normális kasznit, akkor ezeknek a cuccait át lehet abba pakolni, mert teljesen komplettek, csak szarrá vannak rohadva.
Már kaptam több tippet is, hogy kinél van kaszni, ha ezek valamelyike bejön akkor talán össze lehet rakni egyet.
Ha nem, akkor nem, akkor sem lesz semmi baj, nemvesztek rajta semmit.

Hát sok sikert hozzá.
RNIE
« Hozzászólás #11436 Dátum: 2009 Augusztus 28, 11:37:52 »

ezért kell hódolni a rat stílusnak,fellelt állapot,80ezer személyi kölcsönt meg fel lehet venni 4kukás felnire
ültetni sem kell,ha kirohad alóla a gerenda
pár év múlva meg egy 15ezres teddyzéssel lehet árulni
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #11435 Dátum: 2009 Augusztus 28, 11:35:25 »

Engem nem érdekel, hogy ki mennyiből, hol, hogyan csinálta(tta) meg. Csak a végeredmény. Az a lényeg számomra. A többi szájkarate :-)
A probléma ott van (de már ezt is megírták ezerszer), amikor valaki "felújítja" az autót, de pénzhiányra hivatkozva olyan megoldásokat alkalmaz ( nem akrilfesték, gitt tonnaszámra, összehegesztett elemek, gány alkatrészek, stb.) amelyeket utólag nem, vagy csak drága pénzen lehetne helyrehozni.

Számomra az iylen autó nem megmentve van az enyészettől, hanem örökre elbaltázva. Egy gyári szétesett autó ennél jobb kiindulási alap...

Ez csak egy komment volt általánosságban, nem céloztam senkire, nem utaltam senki munkájára.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #11434 Dátum: 2009 Augusztus 28, 11:30:22 »

én már megtanultam ezen a fórumon hogy lenéznek mindenkit aki fiatal,lelkes,kezdő,és főleg aki kisebb pénzből saját maga vagy helyi ügyes olcsó szerelőkkel csinálja az autóját még ha nem is fullosra.itt az ilyen nem számít.itt az számít aki x éve bogarazik,és az autóját szepeshez,megyóhoz,meg mittudom még milyen nagy szakikhoz hordja és locsolja rá a millákat,utána meg a nagy talikon feszít mellette hogy az ő munkája.az a jani.

Kurvára rosszul látod.

Itt akkor indul el a flame, ha valaki jön, és azt mondja, hogy 30e Ft-ból restaurálta az autót. Emlékezz vissza, esetedben is azon indult a dolog, hogy azt mondtad, hogy a fényezés valami 50e ft, sőt még kevesebb is. Egy tisztességes fényezés anyagára ennek nagyjából a duplája, de akkor nincs semmi extra, nem kell 5 kg gitt és nem kell egyéb adalékanyag. Szó volt a fényezésről és te bedobtad az adu ászt az olcsó fényezéssel, kvázi "lehülyézve" azokat, akik 200-500e Ft-ot fizetnek a fényezésért. Javíts ki, ha tévedek.

Most pedig megjelent két olyan autó képe, amihez nehéz alkatrész szerezni, drága az alkatrész, ráadásul - hogy is fogalmazzak- nincsenek túl jó állapotban és a fiatalok kinyilatkoztatták, hogy felújítják. Innen jött a kételkedés...azonban mindenki egyet ért abban, hogy ha valóban elkészül, akkor mindannyian gazdagabbak leszünk két szép és relatíve ritka 411-412-essel, ami mindenkinek POZITÍV, ha szereti ezeket a dolgokat.

Nem kell mindig a rosszat látni, úgy is fel lehet fogni, hogy a fejjel a falnak rohanó kecskét a fal előtt elgáncsoljuk... Grin Grin Grin

Peace and Respect!!

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #11433 Dátum: 2009 Augusztus 28, 11:27:21 »

Ez annyira így van hogy majdnem ugyanezt akartam írni...  Wink

Engem nem érdekel, hogy ki mennyiből, hol, hogyan csinálta(tta) meg. Csak a végeredmény. Az a lényeg számomra. A többi szájkarate :-)

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #11432 Dátum: 2009 Augusztus 28, 11:16:57 »

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #11431 Dátum: 2009 Augusztus 28, 11:02:10 »

én már megtanultam ezen a fórumon hogy lenéznek mindenkit aki fiatal,lelkes,kezdő,és főleg aki kisebb pénzből saját maga vagy helyi ügyes olcsó szerelőkkel csinálja az autóját még ha nem is fullosra.itt az ilyen nem számít.itt az számít aki x éve bogarazik,és az autóját szepeshez,megyóhoz,meg mittudom még milyen nagy szakikhoz hordja és locsolja rá a millákat,utána meg a nagy talikon feszít mellette hogy az ő munkája.az a jani.
ugye tudod, hogy most nem a teljes valóságot írtad le?!

de te tudod
Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #11430 Dátum: 2009 Augusztus 28, 10:52:25 »

nem tudom, hogy miért b****a mindenki csőrét, hogy fiatalon van autójuk és pénzük.
 azt szeretnétek, hogy csak 50 fölött lehessen bogarazni?

tényleg nem értem, hogy miért csesztetitek egymást 

legyen 39 

Nem elérhető embecska

« Hozzászólás #11429 Dátum: 2009 Augusztus 28, 10:35:10 »

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #11428 Dátum: 2009 Augusztus 28, 10:28:34 »

A tréler 17 volt, az autó ingyen
Ha elvinném a méhbe, amit nem teszek meg, még akkor is jól jönnék ki belőle Wink

Akkor jó olcsó volt a trailer. És mivel ingyen volt igy megérte :-)
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #11427 Dátum: 2009 Augusztus 28, 10:27:06 »

nem tudom, hogy miért b****a mindenki csőrét, hogy fiatalon van autójuk és pénzük.

elmondom nektek a receptet... ketten simán össze tudnak szedni havonta 100ezret diákmelóval.
ha valaki szép apránként havonta egy százast bele öl a projektbe, azért lehet haladni.

nekik nem kell költeni rezsire, lakásra, gyerekre, kutyára, kajára, bérletre, ruharáa életbiztosításra, stb, stb... tehát a megkeresett pénzüket a hobbijukra költhetik.
aki bérből és fizetésből él és van családja, örül, hogy hónap végére kijön a fizetéséből és életben tudja tartani a 40éves kocsiját.

más élethelyzet, más körülmények. ezért nem kéne a másik torkának ugrani.
miért nem örültök, hogy lesz aki tovább élteti ezeket a vasakat? azt szeretnétek, hogy csak 50 fölött lehessen bogarazni?

tényleg nem értem, hogy miért csesztetitek egymást 

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #11426 Dátum: 2009 Augusztus 28, 10:14:23 »

igen csak mi ketten vagyunk, tehát ha így kiszámolod (a jól fizető dikákmunkával), akkor nekünk csak 2,5 év alatt meglenne Wink

Én ismerlek benneteket és az édesapátokat . vetekszik a kitartásotok és ambiciótok .  Kezfogas
az alma nem esik messze a fájától. Smiley
itt csak azért indult el ez a szókarate mert most bevállaltatok egy akkora sz@rt aminek a trélerkölcsége gondolom megeggyezett az autó árával. Na pont ez az elszánt mazohizmus az amivel sokan kételkednek.(azaz csodálkoznak)
és nem akarják h 22évesen az alkoholba és a gyötrödésbe belepusztuljatok. Evil

Oldalak: 1 ... 78 79 80 81 82 [83] 84 85 86 87 88 ... 369
Nyomtatás

Ugrás: