www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 10:15:16

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 ... 369
Nyomtatás
Szerző Téma: Lost & Found  (Megtekintve 3152999 alkalommal)
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #13865 Dátum: 2011 Október 14, 12:18:13 »

Én abban is biztos vagyok, ha a Bogaramnak valóban van lelke
ez kétségtelen.
mindegyiknek sötét és galád lelke van :-))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Minx

« Hozzászólás #13864 Dátum: 2011 Október 14, 12:03:01 »

akkor Ő is inkább az utakon való "száguldozásra" voksolna... Grin
És a gyorsulási VWersenyek? Evil

2003 Mazda MX-5 Sportive
1995 Opel Astra F Caravan 1.4 SE
2009 Opel Astra G Caravan 1.4 Twinport
2019 Hyundai i20
1995 Honda CB750 Sevenfifty
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #13863 Dátum: 2011 Október 14, 11:05:20 »

.....úgyhogy ha lehet,inkább megóvom ilyenektől az autóimat,ha nem muszáj,nem szeretném újra leamortizálni őket,nem azért lettek ennyi pénzből,ilyen szinten megcsinálva.

Értem, mi vezérel... ettől függetlenül hülyeségnak tartom ezt a mániát, mert a gépek vannak értük és nem fordítva...
De ettől függetlenül persze Te nyugodtan őrizgessed, de nekem az jelenti a legnagyobb örömet, ha elővehetem és mehetek vele. Igaz ugyan, ahogy már Vili is az orrom alá dörgölte, hogy alig használom, igyekszem én is kímélni, amennyire lehet, de ez nam azt jelenti, hogy csak száraz időben, meg amikor nincs útfelújítás, meg a sóderszállítók ki vannak tiltva az utakról.... Roll Eyes
Én abban is biztos vagyok, ha a Bogaramnak valóban van lelke (és miért ne lehetne... Cool ), akkor Ő is inkább az utakon való "száguldozásra" voksolna... Grin

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Tomi 1302

« Hozzászólás #13862 Dátum: 2011 Október 14, 10:45:47 »

Még megy az egyezkedés...  Undecided
Süni
« Hozzászólás #13861 Dátum: 2011 Október 14, 10:43:59 »

Hamarosan jön haza!   Roll Eyes

Sajna osztrák papíros, gépkönyves, de komplett autó. (Ford Taunus 12M kombi)

Sorsát még egyelőre nem tudom, de abszolút menthető állapotban van. Alja is egész jó.
Majd lesz vele valami!   Huh

MEnnyi?
Nem elérhető Tomi 1302

« Hozzászólás #13860 Dátum: 2011 Október 14, 10:43:38 »

Hamarosan jön haza!   Roll Eyes

Sajna osztrák papíros, gépkönyves, de komplett autó. (Ford Taunus 12M kombi)

Sorsát még egyelőre nem tudom, de abszolút menthető állapotban van. Alja is egész jó.
Majd lesz vele valami!   Huh

[a csatolmányt egy admin törölte]
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #13859 Dátum: 2011 Október 14, 10:40:45 »

Mindenki más szeletjét élvezi a bogarazásnak is.Én a minőségre törekedtem,az öreg állapottól függetlenül a mennyiségre,vagy a darabszámra.Valaki versenymotort épít,valaki vérszomjas skalpgyűjtő,adja-veszi-őket,valakinek hétköznapi társ...Egy közös pont,maga a bogár,de mindenkinek más indítatásból ez a hobbija.Tolerancia!!
Nekem pl a legnagyobb élvezet maga a felújítás,a rendeberakás és a tulajdonlása.A használata egyáltalán nem érdekel.De egy ilyen szintű autóval,közlekedni inkább csak idegesség,folyamatos stressz.
Valaki megelőz,vagy éppen egy szembejövő autóról felpattan egy kő,szar érzés hallani a kavics csattanásának hangját a hibátlan fényezésen.Folymatosan benne van az emberben,hogy hol érhet olyan útszakaszra,ahol útépítés van,útfelbontás,frissen szórt zúzalékozás,folyékony,fröcsögős kátrányozás.Összes futóműalkatrész szinterezve,aranyhorganyozva,fél az ember,hogy mikor kapja el egy futó felhő,amitől már az egész alja koszos lesz.Vagy éppen mikor kerül eléd egy olyan billencs ami éppen kavicsot,homokot vagy törmeléket szállít,amiből szépen kapsz te is mögötte.Mindegyikben volt már részem,úgyhogy ha lehet,inkább megóvom ilyenektől az autóimat,ha nem muszáj,nem szeretném újra leamortizálni őket,nem azért lettek ennyi pénzből,ilyen szinten megcsinálva.
Én is így vagyok vele. Nem a használat az  öröm faktor, hanem ha foglakozni kell vele, a javítgatás a csinosítgatás, az öröm ha szerzek  hozzá való gyári új alkatrészt.
Nekem ez a hobbi.

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető Forest

+36-20-458-5399

« Hozzászólás #13858 Dátum: 2011 Október 14, 10:38:03 »

igen ott ált
a házban tatarozás lesz,ezért mennie kelett onnan az autónak,aki ott lakik,annak a nőnek a tesvéréé aki svájcban él,most hazajött és elvitték az autót a nő másik házába Lipótra vagy hova és a svájci nő meg akarja csinálni,nem adja el,de persze azon kívül,hogy most átpaterolták,mert útbanvolt megint nem történt vele semmi,de nem akarnak megválni tőle,mert meg lesz csinálva......mi folyamatos kontaktban voltunk a nővel,még amikor betörték a hátsó szélvédőt Toma vitt is nekik egy szélvédőt,hogy legyen már,de basztak rá....
szóval az autó nem a méh be került,csak a tulaj elvitte mert útban volt és nem eladó,meg lesz csinálva.....
majd képet keresek róla
 Wink
Nem baj, majd a MÉH-be kerül...  Cry húúú, de negatív vagyok ma... Evil csak ez a "M" papa nagyon elszomorított. Ez majdhogynem gyilkosság. Mintha örökbe fogadna gyerekeket, akik aztán az utcára kerülnének, mert
nem törődik velük...  Cry Cry

Üdvw, Forest
VW1300 '70--> '65 (CJS-063)
Karmann Ghia '67. feb.
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #13857 Dátum: 2011 Október 14, 10:30:01 »

Valaki innen mentette meg azt a piros Faltdachos 60 körüli évjáratú Bogarat, ami a BME mellett parkolt évek óta?
Konkrétan itt egy hátsó udvarban:

igen ott ált
a házban tatarozás lesz,ezért mennie kelett onnan az autónak,aki ott lakik,annak a nőnek a tesvéréé aki svájcban él,most hazajött és elvitték az autót a nő másik házába Lipótra vagy hova és a svájci nő meg akarja csinálni,nem adja el,de persze azon kívül,hogy most átpaterolták,mert útbanvolt megint nem történt vele semmi,de nem akarnak megválni tőle,mert meg lesz csinálva......mi folyamatos kontaktban voltunk a nővel,még amikor betörték a hátsó szélvédőt Toma vitt is nekik egy szélvédőt,hogy legyen már,de basztak rá....
szóval az autó nem a méh be került,csak a tulaj elvitte mert útban volt és nem eladó,meg lesz csinálva.....
majd képet keresek róla
 Wink

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #13856 Dátum: 2011 Október 14, 10:00:02 »

De azt nem tudom semmire sem becsülni, ha valaki beb@sz a kertjébe, telkére 30-40-50 Bogarat, Buszt, stb... harácsolásból, tulajdonlási kényszerből és a végén,
És még egy windischgraetz kérdés: Tudom, büszkeséggel tölt el a két Bogarad... de azon kívül, hogy évente mennek 1-200 km-t talán... azon túl mennyi örömet szereznek Neked? Tudom, nem kell fél Európát bejárni velük, de nem az lenne a dolguk, hogy hozzák-vigyék a gazdájukat, családjukat, mosolyt csalva a járókelők arcára?
Mindenki más szeletjét élvezi a bogarazásnak is.Én a minőségre törekedtem,az öreg állapottól függetlenül a mennyiségre,vagy a darabszámra.Valaki versenymotort épít,valaki vérszomjas skalpgyűjtő,adja-veszi-őket,valakinek hétköznapi társ...Egy közös pont,maga a bogár,de mindenkinek más indítatásból ez a hobbija.Tolerancia!!
Nekem pl a legnagyobb élvezet maga a felújítás,a rendeberakás és a tulajdonlása.A használata egyáltalán nem érdekel.De egy ilyen szintű autóval,közlekedni inkább csak idegesség,folyamatos stressz.
Valaki megelőz,vagy éppen egy szembejövő autóról felpattan egy kő,szar érzés hallani a kavics csattanásának hangját a hibátlan fényezésen.Folymatosan benne van az emberben,hogy hol érhet olyan útszakaszra,ahol útépítés van,útfelbontás,frissen szórt zúzalékozás,folyékony,fröcsögős kátrányozás.Összes futóműalkatrész szinterezve,aranyhorganyozva,fél az ember,hogy mikor kapja el egy futó felhő,amitől már az egész alja koszos lesz.Vagy éppen mikor kerül eléd egy olyan billencs ami éppen kavicsot,homokot vagy törmeléket szállít,amiből szépen kapsz te is mögötte.Mindegyikben volt már részem,úgyhogy ha lehet,inkább megóvom ilyenektől az autóimat,ha nem muszályj,nem szeretném újra leamortizálni őket,nem azért lettek ennyi pénzből,ilyen szinten megcsinálva.
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #13855 Dátum: 2011 Október 14, 09:59:49 »

Egy rendszámot,vagy esetleg pár kezdőbetűt nem tudsz?
A régi telefonomban van kép róla. Este előtúrom, de nem biztos, hogy gépre tudom varázsolni. A rendszámot majd leolvasom.

2013 Suzuki SX4 S-Cross GLX CVT Allgrip
1993 Mercedes 200E
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #13854 Dátum: 2011 Október 14, 09:39:21 »

Valaki innen mentette meg azt a piros Faltdachos 60 körüli évjáratú Bogarat, ami a BME mellett parkolt évek óta?

Egy rendszámot,vagy esetleg pár kezdőbetűt nem tudsz?
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #13853 Dátum: 2011 Október 14, 09:31:32 »

amiről volt itt fotó egy fél éve?

Lehet, hogy volt.
Teljesen lemattult piros volt, már mohásodott a kasztni, de nem tűnt nagyon rossz állapotúnak, Én úgy 6-7 éve beszéltem a tulaj anyukájával, aki a fiának tartogatta, ha visszatér Kanadából. Én próbáltam meggyőzni, hogy fel kellene újítani, mert egyre rosszabb állapotban lesz, meg nem hinném, hogy a fiát tizensok év után érdekelni fogja. Még be is ajánlottam 100 ezret érte, de az sem hatotta meg.
Egy idő után letettem róla, tegnap viszont arra jártam, gondoltam megnézem, még mindig ott rohad -e szegény, de csak a hűlt helye maradt.

1993 Mercedes 200E
Elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #13852 Dátum: 2011 Október 14, 09:08:30 »

amiről volt itt fotó egy fél éve?
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #13851 Dátum: 2011 Október 14, 09:03:36 »

Remélem jó sora lesz, és nem a vasasok vitték el!

1993 Mercedes 200E
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #13850 Dátum: 2011 Október 14, 09:02:18 »

[a csatolmányt egy admin törölte]

1993 Mercedes 200E
Nem elérhető Minx

« Hozzászólás #13849 Dátum: 2011 Október 14, 07:15:44 »

Ez akkor jogos lenne, ha most eladná az érdeklődőknek és ha megpróbálta volna a legtöbb autót úgy tárolni, hogy ne legyen szita állapotú a legtöbb. Ha valamilyen jobb tárolási módot talált volna ki, vagy csak annyit halmozott volna fel, amennyit tárolni tudott volna normálisan, és most igenis odamegy bárki, és korrekt árat kér el a dolgokért, akkor sokan imába foglalnák a nevét. De így....
Ott a pont....
Tök mindegy, hogy korábban, jó állapotban megy a MÉH-be, vagy jóval később szétrohadt veteránként. Ezekből a kocsikból nem lesz semmi, legfeljebb ha külföldre kerülnek. A mennyiség helyett inkább a minőségre kellett volna törekedni és azt a néhány autót vigyázva megőrizni az utókornak.

2003 Mazda MX-5 Sportive
1995 Opel Astra F Caravan 1.4 SE
2009 Opel Astra G Caravan 1.4 Twinport
2019 Hyundai i20
1995 Honda CB750 Sevenfifty
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #13848 Dátum: 2011 Október 14, 07:13:40 »

Ez kb olyan történet,hogy most a kettes és hármas Golfok vannak soron,azokat bontják keményen,tele van velük a bontó,vannak bőven alkatrészek és olcsón.Na most G2-ből beállítok mondjuk ötven ilyen bontóba szánt példányt a kertembe,rohasztom őket ötven évig,és akkor most melyik leszek én,a rossz bácsi aki szétrohasztotta a Golfokat,elszedte a veterános társadalom elől őket,így esélyt sem adott nekik,vagy éppen a jó bácsi,aki hála Isten megmentett egy pár darabot a zúzda elől,hogy még unokáinknak is meg tudjuk mutatni,hogy milyen volt is az a G2.

Valakinek odaad az ember egy fél pohár italt,és azt mondja"""de jó ebben tök sok van,hiszen ez félig tele van""".Valaki pedig ugyerre a mennyiségre meg azt mondaná"""fúú ebben alig van valami,hiszen ez félig üres""".Mindenki másképp gondolkodik,nem vagyunk egyformák!Te így látod,én úgy!

Nézd! Én becsülöm azt , hogy a családi kassz elől elvéve a lóvét felújítottál két Bogarat, nem ki összegért, nem semmi színvonalon! De azt nem tudom semmire sem becsülni, ha valaki beb@sz a kertjébe, telkére 30-40-50 Bogarat, Buszt, stb... harácsolásból, tulajdonlási kényszerből és a végén, mikor már megválna tőle, szinte csak ócskavasnak lesz jó! Hányszor, hányan vettek volna tőle menthető autót? Azok még lehet, hogy most is futnának... most meg megy majd a méhbe...De még talán az alaktrészek is segíthettek volna egy-egy jobb állapotúnak fennmaradni és nem utángyártott szarokkal tengódni...
És még egy windischgraetz kérdés: Tudom, büszkeséggel tölt el a két Bogarad... de azon kívül, hogy évente mennek 1-200 km-t talán... azon túl mennyi örömet szereznek Neked? Tudom, nem kell fél Európát bejárni velük, de nem az lenne a dolguk, hogy hozzák-vigyék a gazdájukat, családjukat, mosolyt csalva a járókelők arcára?

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #13847 Dátum: 2011 Október 14, 07:02:59 »

Ezen a Marton papa féle,kb tíz db szétrohasztott perec és oválon kívül,Magyarország útjain futkosott még sokszáz db.Mára már csak a töredékük maradt.Kérdezem én,az a rengeteg veterános meg fanatikus a többivel mit csinált?Miért nem mentették meg őket?
Magyarországon van kb 20db perec.Ennek egy bizonyos százaléka az öregnél van.És még megvannak,létezenek (az 51-es pl elég jó állapotban).

Ez megmentés???? Nem gondolod komolyan....
Ha ennyire a szívéb vislete, akkor miért nem kezdte el apránkéntmösszerakni őket? Vagy miért nem adta le olyannak, aki vette volna a fárdtságot és újra útra rakta volna őket...
Majd a cigók jól járnak  vele, ha eltolják a méhbe...

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #13846 Dátum: 2011 Október 14, 01:14:47 »

Kissé alulbecsülöd egy tisztességesen megcsinált OT-s bogár bekerülési árát...
Gondolom nagyreszt maga csinalna. Azzal millios osszeget lehet megsporolni.

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető vetart

1303'74: 297.861 db, Ghia'74 (California) 5608 db

« Hozzászólás #13845 Dátum: 2011 Október 14, 01:00:41 »

7 darabot lehetne megmenteni, de 1 500 000 forintot minden darabra rá kéne költeni. Ez már OT vizsgás lenne mind. Sajnos 800 000 forintos vételárt, ha hozzáadjuk, akkor 2 300 000-ból vehetünk egy jót is akár németországban is.
Kissé alulbecsülöd egy tisztességesen megcsinált OT-s bogár bekerülési árát...

Skoda Felicia '61, Skoda Octavia '62, VW 1303LS '74, VW Karmann Ghia '74, Fiat 127 L '74,  Porsche 911 SC Cabriolet '83, Mercedes SL 500 '90, BMW E30 320i Cabriolet '91, Alfa Spider 2.0 '92, Fiat Panda 1000 i.e. '93, Mercedes G 400 CDI SW 2002, Renault Twingo 1,2 16V Quickshift 2002.
Nem elérhető kipe

« Hozzászólás #13844 Dátum: 2011 Október 13, 23:00:22 »

Ez kb olyan történet,hogy most a kettes és hármas Golfok vannak soron,azokat bontják keményen,tele van velük a bontó,vannak bőven alkatrészek és olcsón.Na most G2-ből beállítok mondjuk ötven ilyen bontóba szánt példányt a kertembe,rohasztom őket ötven évig,

....10-15 évente adj el néhány darabot reális áron hogy az eladó és a vevő is úgy érezze jól járt és hamár a kertben rohasztod, legalább állj velük beton placcra úgy takard be őket hogy mire a telephely utolsó példányához érsz az eladásban ne egy reménytelen rozsdakupaccal szembesülj
...és akko a a jó bácsi leszel aki hála Isten megmentett egy pár darabot a zúzda elől  Grin

Nem elérhető d1987

56/61/71/78

« Hozzászólás #13843 Dátum: 2011 Október 13, 22:55:40 »

Ez kb olyan történet,hogy most a kettes és hármas Golfok vannak soron,azokat bontják keményen,tele van velük a bontó,vannak bőven alkatrészek és olcsón.Na most G2-ből beállítok mondjuk ötven ilyen bontóba szánt példányt a kertembe,rohasztom őket ötven évig,és akkor most melyik leszek én,a rossz bácsi aki szétrohasztotta a Golfokat,elszedte a veterános társadalom elől őket,így esélyt sem adott nekik,vagy éppen a jó bácsi,aki hála Isten megmentett egy pár darabot a zúzda elől,hogy még unokáinknak is meg tudjuk mutatni,hogy milyen volt is az a G2.

Valakinek odaad az ember egy fél pohár italt,és azt mondja"""de jó ebben tök sok van,hiszen ez félig tele van""".Valaki pedig ugyerre a mennyiségre meg azt mondaná"""fúú ebben alig van valami,hiszen ez félig üres""".Mindenki másképp gondolkodik,nem vagyunk egyformák!Te így látod,én úgy!

Ez akkor jogos lenne, ha most eladná az érdeklődőknek és ha megpróbálta volna a legtöbb autót úgy tárolni, hogy ne legyen szita állapotú a legtöbb. Ha valamilyen jobb tárolási módot talált volna ki, vagy csak annyit halmozott volna fel, amennyit tárolni tudott volna normálisan, és most igenis odamegy bárki, és korrekt árat kér el a dolgokért, akkor sokan imába foglalnák a nevét. De így....

Kíváncsi lennék, hogy ha odamegy bárki, és csak pl.: egy fényszórót akarna megvenni, kérne érte 20 ezret, akkor el lehetne-e hozni még irreális áron is, vagy akkor is a kapuban kiszedné az ember kezéből, hogy bocs, de nekem szükségem van rá, mégsem adom el....

1956-Oval
1961-L10B
1961-L391
1971-L60D
1978-L96F
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #13842 Dátum: 2011 Október 13, 22:51:09 »

Ezek szerint most jobb helyre került... vagy fog..... Hát..... Roll Eyes
Úgy még talán lett volna esélyük... de most már... Tongue

Nem elérhető kipe

« Hozzászólás #13841 Dátum: 2011 Október 13, 22:45:15 »

már papír nélküli autót sem lehet OT-val forgalomba helyezni? kész vicc,ami az autók forgalomba helyezése-kivonása körül zajlik

sok, főleg motornál (mkp) visszaélés volt ezzel kapcsolatban, úgyhogy a szervek beintettek

Nem elérhető LovasB

« Hozzászólás #13840 Dátum: 2011 Október 13, 22:42:22 »

...mert nincs papírjuk? de akkor azzal sem  Roll Eyes
(hiába hazai autók)

már papír nélküli autót sem lehet OT-val forgalomba helyezni? kész vicc,ami az autók forgalomba helyezése-kivonása körül zajlik

http://vwtyp181.blogspot.com/
VW Typ 181: 1974 "The Thing" ,Hecho en Mexico
VW Typ 181: 1973 & 1976 "megleszcsinálva"
VW Jetta 2 1.6TD 1989
és még sok más:-)
Nem elérhető d1987

56/61/71/78

« Hozzászólás #13839 Dátum: 2011 Október 13, 22:41:51 »

(hiába hazai autók)

De még ha a többség már nem is lesz autó, mert olyan tragikus állapotúak, elég belegondolni hány ezer kis alkatrész meg nagy van, ami használható lehetne még, amik lehet egy másik autót az OT-hez hozzá segítenek, mert pont pár apró mütyűr hiányozna.

1956-Oval
1961-L10B
1961-L391
1971-L60D
1978-L96F
Nem elérhető kipe

« Hozzászólás #13838 Dátum: 2011 Október 13, 22:39:18 »

Miért?

(hiába hazai autók)

Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #13837 Dátum: 2011 Október 13, 22:34:33 »

Ezeket csak OT-vel lehet újra üzembe helyezni.
Miért?
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #13836 Dátum: 2011 Október 13, 22:23:54 »

De Józsi OT-t beszélt!

Bódé-alváz összekovácsolt kombóval OT-ról hazazavarnak. Roll Eyes
Ezeket csak OT-vel lehet újra üzembe helyezni.
Nem elérhető kipe

« Hozzászólás #13835 Dátum: 2011 Október 13, 22:18:56 »

kíváncsi lennék a wartburgos gyerekék mennyiért adták a T1-est, Martonpapa áron ?   Grin

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=113377680&t=9166659

Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #13834 Dátum: 2011 Október 13, 22:14:43 »

nem mindenki igényes....1.5ből úton lenne, érne 400at az összehegesztett alváz és centis gitt miatt
De Józsi OT-t beszélt!

Bódé-alváz összekovácsolt kombóval OT-ról hazazavarnak. Roll Eyes
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #13833 Dátum: 2011 Október 13, 22:11:38 »

1.5millió Forintból,egy ilyen autónak még az anyagára sincsen meg!!
Egy ilyen autónak 4-5millió Forint a bekerülési költsége!
nem mindenki igényes....1.5ből úton lenne, érne 400at az összehegesztett alváz és centis gitt miatt
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #13832 Dátum: 2011 Október 13, 22:10:07 »

7 darabot lehetne megmenteni, de 1 500 000 forintot minden darabra rá kéne költeni. Ez már OT vizsgás lenne mind. Sajnos 800 000 forintos vételárt, ha hozzáadjuk, akkor 2 300 000-ból vehetünk egy jót is akár németországban is.
1.5millió Forintból,egy ilyen autónak még az anyagára sincsen meg!!
Egy ilyen autónak 4-5millió Forint a bekerülési költsége!
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #13831 Dátum: 2011 Október 13, 22:01:07 »

miért, ki tudná innen bármelyiket útratenni? mennyi menekülne meg? 1-2?
RNIE
« Hozzászólás #13830 Dátum: 2011 Október 13, 21:54:35 »

azért,hogy befejeződjön végre Cool
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #13829 Dátum: 2011 Október 13, 21:49:18 »

ménem csapja már agyon valaki?

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #13828 Dátum: 2011 Október 13, 21:41:33 »

Az mind oké, csak töröd magad és egy olyan alkatrészt kapsz, aminek gyakorlatilag semmi használati értéke vagy érték növelő tényezője sincsen Undecided Tudom ajándék lónak...stb, de azért ez olyan szem kiszúrós semmiség, legalább odaadta volna a többit is...
Nagyon is kell, mert egy hiányzott nekem. Holnap lefestem, és kárpitozásnál felrakom. Engem nagyon zavart, hogy nincs csak három. 4-nek kell lennie.
RNIE
« Hozzászólás #13827 Dátum: 2011 Október 13, 21:40:27 »

ménem csapja már agyon valaki?
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #13826 Dátum: 2011 Október 13, 21:39:35 »

Hívd fel az öreget. Elad mindent.
a heti üzlet vele....
van cegléden egy trike-s srác,bogár motoros,behalt a motorja,felment az öreghez hogy vesz motort,mutatott az öreg egy blokkot a sok közül,blokkot,se hengerfej,se semmi!!!a kupac közepén,semmit nem tudni róla,nem derült ki végül,hogy mennyiért adná oda,de 70 re még nemet mondott
 Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Oldalak: 1 ... 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 ... 369
Nyomtatás

Ugrás: