www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Szeptember 11, 07:03:02

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921282 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 854 855 856 857 858 [859] 860 861 862 863 864 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 10380403 alkalommal)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #9852 Dátum: 2007 Szeptember 09, 13:58:45 »

Én például játéknak veszem.... de a játékot is tisztán szokás játszani... és nem szokás megtapsolni és megdicsérni a hamiskáryásokat... másrészről pedig ha belegondolok ez a diszciplína Gyorsulási versenynek van kikiáltva, nem pedig gyorsulási játéknak... és onnantól szűnik meg a játék része hogy kupát osztogatnak érte. Szerintem a játék az oktávia vs. buggy, corrado vs bogár és a többi versenyen kívül (verseny után lebonyolított) futam. Ennyi erővel teljesen fölösleges az öszzes kategória... játékból például benevezhetett volna a Barbie bogár a Hófehérke meg modjuk a Doxa az összes kategóriába és elvisznek fejenként 5 serleget, és vigyorogva csak annyit mondanak a dijkiosztáson hogy "ez csak játék, ne szomorodjatok majd jövőre újra lehet játszani!"  Roll Eyes
nem érted a lényeget, egy találkozón rendezett gyorsulás jéték, ha van kupa, ha nincs. az ügyességi versenyen, két ember vezetett volt kupa, az is játék. ha ez direkt gyorsulási verseny lenne, az komoly. innen meg jól gondolod, hogy páran leszarták a fairplay-t és a játék lényegét.

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #9851 Dátum: 2007 Szeptember 09, 13:49:22 »

Köszi a kiegészítést! Smiley

még ott láttam a TBK001-et meg valami Izsák Sanyi is kavart arrafelé...  Wink Cheesy
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #9850 Dátum: 2007 Szeptember 09, 13:45:41 »

azért hozzá kell teni
doxa gyári 1,6(mondjuki porsche)ezért indul tuning 1,6ba
tuningba is indult és mázlija is volt hogy oylan emberekkel ment akiket legyözött 2. lett  csernák zsolti fehér 2000es motoros bogra erösebb és 3.lett doxa  dijkiosztó után elcserélte dijjat mert azt mondta igy korrekt! Smiley
szerintem nem is rolluk volt szo.....

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #9849 Dátum: 2007 Szeptember 09, 13:43:24 »

Én például játéknak veszem.... de a játékot is tisztán szokás játszani... és nem szokás megtapsolni és megdicsérni a hamiskáryásokat... másrészről pedig ha belegondolok ez a diszciplína Gyorsulási versenynek van kikiáltva, nem pedig gyorsulási játéknak... és onnantól szűnik meg a játék része hogy kupát osztogatnak érte. Szerintem a játék az oktávia vs. buggy, corrado vs bogár és a többi versenyen kívül (verseny után lebonyolított) futam. Ennyi erővel teljesen fölösleges az öszzes kategória... játékból például benevezhetett volna a Barbie bogár a Hófehérke meg modjuk a Doxa az összes kategóriába és elvisznek fejenként 5 serleget, és vigyorogva csak annyit mondanak a dijkiosztáson hogy "ez csak játék, ne szomorodjatok majd jövőre újra lehet játszani!"  Roll Eyes
azért hozzá kell teni
doxa gyári 1,6(mondjuki porsche)ezért indul tuning 1,6ba
tuningba is indult és mázlija is volt hogy oylan emberekkel ment akiket legyözött 2. lett  csernák zsolti fehér 2000es motoros bogra erösebb és 3.lett doxa  dijkiosztó után elcserélte dijjat mert azt mondta igy korrekt! Smiley

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #9848 Dátum: 2007 Szeptember 09, 13:41:56 »

qzma
typ117
dühösnyúl
gina
csendőr
győzőbácsi
kisssteve

Köszi a kiegészítést! Smiley

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Holló
« Hozzászólás #9847 Dátum: 2007 Szeptember 09, 13:41:03 »

Amugy valaki megirná nekem mint újnak egy évben hány tali van és hol és mikor ?
szerintem nem  Grin
nézd meg a depó naptárat
Nem elérhető redapple

« Hozzászólás #9846 Dátum: 2007 Szeptember 09, 13:40:14 »

meg van 1 éveb 3 gyosrulás idén 4.
-tököl-
-abaliget
-gyoma
-tatbánya
nem mindenki megy el mindenhova ezért nincs sok értelme

Csak ennyi talin rendeznek gyorsulást?  Shocked Amugy valaki megirná nekem mint újnak egy évben hány tali van és hol és mikor ?

Nem elérhető tom@SZ

(Ó\_!_/Ó)

« Hozzászólás #9845 Dátum: 2007 Szeptember 09, 13:36:22 »

hát, nem mindenki veszi játéknak...

1303LS
« Hozzászólás #9844 Dátum: 2007 Szeptember 09, 13:16:24 »

mi lett az év találkozója, ki az év embere?

GYoma.
Boka Pista.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #9843 Dátum: 2007 Szeptember 09, 13:15:08 »

mi lett az év találkozója, ki az év embere?
Nem elérhető SixtusAngel

A zene az élet(em). 06-70-2451733

« Hozzászólás #9842 Dátum: 2007 Szeptember 09, 13:09:06 »

A képek itt is megtalálhatóak: 13. TBK tali.

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #9841 Dátum: 2007 Szeptember 09, 13:08:15 »

Elöre bocs ha tudatlan vagyok, de miért nem alakítunk ki egy szabályrendszert a találkozók gyorsulási versenyeire. Ez tartalmazná a technikai lebonyolitás egységessétételét ami minden tali rendezőre érvényes lenne. Ezáltal akár éves versenyt is rendezhetnénk mert a kategória feltételek, indítás, egyebek minden talin egységesek így akár a ki alakított pontrendszer alapján az év folyamán pontokat lehetne gyülyteni ami év végére kategória gyözteseket hirdetne. Sőt meg merem jegyezni a honlap válalhatná a ponttáblázat folyamatos közlését
meg van 1 éveb 3 gyosrulás idén 4.
-tököl-
-abaliget
-gyoma
-tatbánya
nem mindenki megy el mindenhova ezért nincs sok értelme

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #9840 Dátum: 2007 Szeptember 09, 12:57:33 »

ehez azért énis csatlakoznék!!érdekesek voltak azok a kategoria váltások!!
Mágus barátom pl baromi jolment(CCD-025)de amikor jöttek azok az ominozus autok......ott vége lett...pedig tényleg jovolt!!
hát, nem mindenki veszi játéknak...

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető redapple

« Hozzászólás #9839 Dátum: 2007 Szeptember 09, 12:52:20 »

Elöre bocs ha tudatlan vagyok, de miért nem alakítunk ki egy szabályrendszert a találkozók gyorsulási versenyeire. Ez tartalmazná a technikai lebonyolitás egységessétételét ami minden tali rendezőre érvényes lenne. Ezáltal akár éves versenyt is rendezhetnénk mert a kategória feltételek, indítás, egyebek minden talin egységesek így akár a ki alakított pontrendszer alapján az év folyamán pontokat lehetne gyülyteni ami év végére kategória gyözteseket hirdetne. Sőt meg merem jegyezni a honlap válalhatná a ponttáblázat folyamatos közlését

« Hozzászólás #9838 Dátum: 2007 Szeptember 09, 12:48:02 »

értem Grin

jó neked... nekünk ott a helyszínen nem ment ilyen könnyen  Wink Grin
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #9837 Dátum: 2007 Szeptember 09, 12:47:01 »

...
a kép azt a pillanatot örökíti meg, amikor a majdani győztes páros helyezkedik elfelé a gépjárműben rajtra készen. ámde közbeszólt a sors: elhagyta magát a gázbowden, így az alázás máskorra marad.

értem   Grin

A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.

« Hozzászólás #9836 Dátum: 2007 Szeptember 09, 12:44:24 »

Ez mi?
Csapatmunkának látszik Smiley

<beszúrt kép törölve>

ez itten úgy működött, hogy a sunyi szervezők jól kiheréltek egy szegény, jobb sorsra érdemes bogarat: anyósülés qka, hátsóülés qka, háttámla qka.
azt találták az aljasok, hogy a kormánytekergető páciensnek térdepelnie kell (nem kukoricán, hanem az ülésen) és a társa hasonfekve bőszen nyomigálja kézzel a pedálokat; kettejük között a minimális verbális kontaktusra szorítkozva: nyomjad!-nenyomjad!-még-még-mégnemjó-márnemjó, stb.
mindezt tetézte, hogy ezen mutatványt egy mélytalajó ámde annál salakosabb néhai focipályán kellett előadni, ráadásul a fő cél mindenféle bólyakerülgetés volt, naná, hogy időre - a nézőközönség legnagyobb örömére.

a kép azt a pillanatot örökíti meg, amikor a majdani győztes páros helyezkedik elfelé a gépjárműben rajtra készen. ámde közbeszólt a sors: elhagyta magát a gázbowden, így az alázás máskorra marad.
Nem elérhető Dr.gonzo

« Hozzászólás #9835 Dátum: 2007 Szeptember 09, 12:39:52 »

Huh Tud valaki arról hogy lesz-e tali hortobágyon még az idén szepremberben? Mert mintha valami olyasmit vettem volna ki a Szepes szavaiból hogy szeptember végén (nemtudom a pontos dátumot) találkozó lesz hortobágy tályékán...
Tud erről valaki valamit, mert én semmi infót nem találtam erről!?
nemistudom....Hanyi????

Nem elérhető tom@SZ

(Ó\_!_/Ó)

« Hozzászólás #9834 Dátum: 2007 Szeptember 09, 12:37:25 »

Huh Tud valaki arról hogy lesz-e tali hortobágyon még az idén szepremberben? Mert mintha valami olyasmit vettem volna ki a Szepes szavaiból hogy szeptember végén (nemtudom a pontos dátumot) találkozó lesz hortobágy tályékán...
Tud erről valaki valamit, mert én semmi infót nem találtam erről!?

Nem elérhető Dr.gonzo

« Hozzászólás #9833 Dátum: 2007 Szeptember 09, 12:34:16 »

Grin Ezzel ellentétben a gyorsulás nagyon tecccett, príma széles, egyenes 4sávos út tükörsima aszfaltal, a "szemaforember" is nagyon jól tette hogy egyik kezén 3-tól visszafelé számolt és úgy csapta le a zászlót (Gyomával ellentétben ahol midkét kezében zászló volt és csapott vele egyett valamikor véletlenszerűen... be is szoptam emiatt az utolsó startomat... hamarabb kiugortam kb 5/10 másodpercel és röktön kinyomtam a kuplungot és elment a fordulatom Sad )...
  ami viszont eléggé kibszta a biztosítékot nálam (és ahogy figyeltem még nagyonsok másnál is) az a többkategóriában indulós "majcsak bejön valamelyik" típusú versenyzők, akik csúnyamód elveszik valaki más méltán megérdemelt helyezését azáltal, hogy a biztonság kedvéért idulnak alacsonyabb kategóriában is... szerintem azért volt az 1,6 tuning hogy a 400kilóval könnyebb vagy a 1,7 motorral rendelkezők ne a széria 1,6-os versenyzők elől vegyék el a serleget... szerintem szégyelhetik magukat az ilyen "versenyzők"... ez kb. olyan mitha én az 1,3-as hosszúváltós mocimmal indulnék az 1,2 az 1,3 és még az 1,6-os futamon is. Az 1,2 tuti elsőhely az 1,3 nagy valószínűséggel az 1,6 pedig ha a szerencse az én odalamra szegődik és az elenfelek kicsit elbszák a startot még talán 3. helyem is lehet.... Engem ugyan nem érintett gyakorlatilag a dolog, de szerintem sok 1,6-os versenyző érezte magát kiherélve emiatt!!
ehez azért énis csatlakoznék!!érdekesek voltak azok a kategoria váltások!!
Mágus barátom pl baromi jolment(CCD-025)de amikor jöttek azok az ominozus autok......ott vége lett...pedig tényleg jovolt!!

Nem elérhető SixtusAngel

A zene az élet(em). 06-70-2451733

« Hozzászólás #9832 Dátum: 2007 Szeptember 09, 12:33:30 »

nem, szándékaim szerint képek... én látom őket.
itt más is láthatja a Tatabánya 2007 könyvtárban (még nincs fenn az összes)
ez viszont link:

http://senior.blackpri3st.hu/pic/index.php

Sorry nem bántalak, csak a Firefux vmiért nem akargatja mutogatnyaj.

Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #9831 Dátum: 2007 Szeptember 09, 12:29:32 »

Ez mi?
Csapatmunkának látszik Smiley

A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.

« Hozzászólás #9830 Dátum: 2007 Szeptember 09, 12:25:04 »

Én csak szövegeket látok, vagy ezek linkek lennének, bár nem úgy néznek ki?

nem, szándékaim szerint képek... én látom őket.
itt más is láthatja a Tatabánya 2007 könyvtárban (még nincs fenn az összes)
ez viszont link:

http://senior.blackpri3st.hu/pic/index.php
1303LS
« Hozzászólás #9829 Dátum: 2007 Szeptember 09, 12:12:23 »

azt sajnáltam, hogy idén kimaradt a legmattabb kategória, mert szétverhettem volna a mareszt
Én meg azt sajnálom, hogy olyan kategória nem volt amiben én verhettem volna szét mindenkit.  Grin
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #9828 Dátum: 2007 Szeptember 09, 12:12:00 »

mágus
abes

Nem elérhető tom@SZ

(Ó\_!_/Ó)

« Hozzászólás #9827 Dátum: 2007 Szeptember 09, 12:08:05 »

ja és nagyon köszünjük hogy volt 1,6 tuning kategoria volt rá igény! Cheesy

Cool Nagyon jó volt az egész tali, főleg a kettesvezetés és a gyorsulás... ha megengedtek egy kis kritikát akkor elmondom az észrevételeimet.  Wink

A felvonulás szerintem elég szarul sikerült, mert nagyon gyors volt a menet, ezért nagyon szétszakadozott lett és sok helyen "offos" autók kerültek a sorba, ellenpédakén tudom felhozni a Gyomaendrődi felvonulást amelyik annyira jó volt hogy az már szinte leírhatatlan, ott még a nézelődő emberek is beépíttett, megfizetett szereplőknek tűntek, ahogy nagy csoportokban csápoltak, spricceltek, integettek és kiabáltak..., és nemhogy "offos" autó nem került a felvonulók közé, de a külsős sofőrök is vették a lapot és félreálltak, vártak és integettek, dudáltak és ezt nem dühükben, hanem örömukben tették.

Grin Ezzel ellentétben a gyorsulás nagyon tecccett, príma széles, egyenes 4sávos út tükörsima aszfaltal, a "szemaforember" is nagyon jól tette hogy egyik kezén 3-tól visszafelé számolt és úgy csapta le a zászlót (Gyomával ellentétben ahol midkét kezében zászló volt és csapott vele egyett valamikor véletlenszerűen... be is szoptam emiatt az utolsó startomat... hamarabb kiugortam kb 5/10 másodpercel és röktön kinyomtam a kuplungot és elment a fordulatom Sad )...
  ami viszont eléggé kibszta a biztosítékot nálam (és ahogy figyeltem még nagyonsok másnál is) az a többkategóriában indulós "majcsak bejön valamelyik" típusú versenyzők, akik csúnyamód elveszik valaki más méltán megérdemelt helyezését azáltal, hogy a biztonság kedvéért idulnak alacsonyabb kategóriában is... szerintem azért volt az 1,6 tuning hogy a 400kilóval könnyebb vagy a 1,7 motorral rendelkezők ne a széria 1,6-os versenyzők elől vegyék el a serleget... szerintem szégyelhetik magukat az ilyen "versenyzők"... ez kb. olyan mitha én az 1,3-as hosszúváltós mocimmal indulnék az 1,2 az 1,3 és még az 1,6-os futamon is. Az 1,2 tuti elsőhely az 1,3 nagy valószínűséggel az 1,6 pedig ha a szerencse az én odalamra szegődik és az elenfelek kicsit elbszák a startot még talán 3. helyem is lehet.... Engem ugyan nem érintett gyakorlatilag a dolog, de szerintem sok 1,6-os versenyző érezte magát kiherélve emiatt!!

Nem elérhető Dr.gonzo

« Hozzászólás #9826 Dátum: 2007 Szeptember 09, 12:06:50 »

qzma
typ117
dühösnyúl
gina
csendőr
győzőbácsi
kisssteve
mágus

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #9825 Dátum: 2007 Szeptember 09, 11:51:04 »

Hogy ne kelljen minden kinek külön-külön, ezrért, akkor így felsorolás jelleggel köszönöm meg mindenkinek, aki jelen volt (bocs, ha kimarad valaki):
- Aircult
- dt
- Protiiiiiiiiiiii (protheus)
- Gaga
- Dr Gonzo
- Vagabond
- 1303LS
- BlackPSenior
- BlackP
- SixtusAngel
- Sparkafer
- Atesbus
- Zoka
- Pityubácsi
- Aates
- BigBug (neki külön hála még egyszer a pólókért!!)
- WOB974
- Sompi
- Gumibogi
- AZS
- Eszter
- Stonemen
- Holló
- HANYI!!

- és még aki kimaradt, de ott volt!

qzma
typ117
dühösnyúl
gina
csendőr
győzőbácsi
kisssteve
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #9824 Dátum: 2007 Szeptember 09, 10:33:46 »

Hogy ne kelljen minden kinek külön-külön, ezrért, akkor így felsorolás jelleggel köszönöm meg mindenkinek, aki jelen volt (bocs, ha kimarad valaki):
- Aircult
- dt
- Gaga
- Dr Gonzo
- Vagabond
- 1303LS
- BlackPSenior
- BlackP
- SixtusAngel
- Sparkafer
- Atesbus
- Zoka
- Pityubácsi
- Aates
- WOB974
- Sompi
- Gumibogi
- AZS
- Eszter
- Stonemen
- Holló
- HANYI!!

Holló
« Hozzászólás #9823 Dátum: 2007 Szeptember 09, 10:30:02 »

azt sajnáltam, hogy idén kimaradt a legmattabb kategória, mert szétverhettem volna a mareszt
Nem elérhető FradiDaniVW1970

« Hozzászólás #9822 Dátum: 2007 Szeptember 09, 10:27:29 »

Ja nekem se látszik.

firefoxban nekem se, explórerben igen...  Wink
Holló
« Hozzászólás #9821 Dátum: 2007 Szeptember 09, 10:27:24 »

Hgy ne kelljen minden kinek külön-külön, ezrért, akkor így felsorolás jelleggel köszönöm meg mindenkinek, aki jelen volt (bocs, ha kimarad valaki:
- Aircult
- dt
- Gaga
- Dr Gonzo
- Vagabond
- 1303LS
- BlackPSenior
- BlackP
- SixtusAngel
- Sparkafer
- Atesbus
- Zoka
- Pityubácsi
- Aates
- WOB974
- Sompi
- Gumibogi
- AZS

pl eszter, ston, hollóék?  Grin
Nem elérhető redapple

« Hozzászólás #9820 Dátum: 2007 Szeptember 09, 10:27:15 »

Ja és jövőre tuti a Bogárral jövök  Grin Grin Grin

Nem elérhető redapple

« Hozzászólás #9819 Dátum: 2007 Szeptember 09, 10:26:22 »

Köszönjük a naptár-feljánlást a tombolába!
Örülök, hogy ott voltál!
AMit én vettem, az tuti főhelyre kerül, otthon!!

Szivesen és máskor is !
Ha valamilyen grafikai munka kell akár más klubnak is! szólj!!

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #9818 Dátum: 2007 Szeptember 09, 10:18:59 »

a legjobb indulattal sem lehet síkszélvédőnek nevezni

<beszúrt kép törölve>

Hehe! Ezt a fotókészítést pont láttam és sejtettem, hogy valami hasonló jön le belőle...  Grin

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #9817 Dátum: 2007 Szeptember 09, 10:16:16 »

bundagyanús szituáció

Mos miért???
Illendően kikaptam...  Grin

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #9816 Dátum: 2007 Szeptember 09, 10:15:37 »

Hgy ne kelljen minden kinek külön-külön, ezrért, akkor így felsorolás jelleggel köszönöm meg mindenkinek, aki jelen volt (bocs, ha kimarad valaki:
- Aircult
- dt
- Gaga
- Dr Gonzo
- Vagabond
- 1303LS
- BlackPSenior
- BlackP
- SixtusAngel
- Sparkafer
- Atesbus
- Zoka
- Pityubácsi
- Aates
- WOB974
- Sompi
- Gumibogi
- AZS

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #9815 Dátum: 2007 Szeptember 09, 10:10:28 »

most akkor mibe is beszéljek?

Igen, volt, amikor össze is kevertem....  Grin Grin Grin

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #9814 Dátum: 2007 Szeptember 09, 10:06:24 »

Én is köszi mindent tbk!
-köszi Doxa segitségét meg  csere gumit! Grin
-meg aki regel agodott! Wink

Mi köszönjük a részvételt!
(Csak a Trabisokat hiányoltam.... )
 Grin

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #9813 Dátum: 2007 Szeptember 09, 10:05:21 »

Jó és kiváló szervezés!! Gratula!!

ui.:
Remélem aki vásárolt elégedet volt a naptárral

Köszönjük a naptár-feljánlást a tombolába!
Örülök, hogy ott voltál!
AMit én vettem, az tuti főhelyre kerül, otthon!!

Oldalak: 1 ... 854 855 856 857 858 [859] 860 861 862 863 864 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: