www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 16, 14:30:22

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921217 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 1033 1034 1035 1036 1037 [1038] 1039 1040 1041 1042 1043 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9745052 alkalommal)
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #2685 Dátum: 2006 Június 12, 16:46:10 »

poysdorf 170
gárdony  100 nekem....akkor már inkább ausztria

ok,akkor menj Ausztriába

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #2684 Dátum: 2006 Június 12, 15:48:25 »

Szegény Balage azóta is a motorját hallgatja, mert valami hihetetlen nagy motor van a Depo szerint a kocsijában, de nem találja :-)
Én meg valamelyik nap kidobom a szemétdombra a bogaramat, és veszek egy roncsot, oszt elviszem Ecker-ékhez, mert ennyire szakszerűen, precizen, mint ők, még sehol nem restauráltak bogarat. Csak azt nem tudom, hogy hogyan fogok majd ilyen ronda ajtókárpitokat, meg fekete indexkart szerezni :-)

Na kb ennyit a Depo-ról.

ha nem lenne, ez is hiányozna nekünk. Ráadásul azoknak, akiknek kell, hírdetési felület. Ja, te meg árulj már a talikon, mert jó cuccaid vannak, amik nélkül szegényebbek lennének a találkozók.

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2683 Dátum: 2006 Június 12, 15:39:06 »

2. Néha megveszem a Depo-t és azt kapom belőle, amire számítok, nem a MTA vagy a Műszaki Könyvkiadó adja ki.

Szegény Balage azóta is a motorját hallgatja, mert valami hihetetlen nagy motor van a Depo szerint a kocsijában, de nem találja :-)
Én meg valamelyik nap kidobom a szemétdombra a bogaramat, és veszek egy roncsot, oszt elviszem Ecker-ékhez, mert ennyire szakszerűen, precizen, mint ők, még sehol nem restauráltak bogarat. Csak azt nem tudom, hogy hogyan fogok majd ilyen ronda ajtókárpitokat, meg fekete indexkart szerezni :-)

Na kb ennyit a Depo-ról.
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #2682 Dátum: 2006 Június 12, 15:37:18 »

Ugrott a dinamód :-), mert:
1. nekem semmi bajom a szepivel (mondjuk kicsikét makacs :-)))
2. Abban igazad van, ha ez nem lenne, semmi nem lenne, annál meg ugye minden jobb
3. remélem, abban azért egyet lehet érteni, hogy ezt a rengeteg félreértést, sértődöttséget kezelni kell. Ehhez pedig - mindkét oldalról - több türelem, megértés kell, különben mi, klubtagok isszuk meg a levét.

Akkor a szepi téma:
1. Igen makacs, sőt szerintem időnként olyan benyomása lehet az embernek, hogy nagy geci. De, ezt talán még el lehet mondani párunkról.Smiley
2. Szétszórt és általában sokat kell rá várni. Ez a tulajdonsága begyűrüzik néha az MBK-ba is, ami nem jó.
3. Rendkívül autoriter személyiség, tűri az ellenvéleményt, a vitát, de elég agresszív, így sokakat elriaszt még a vita gondolatától is.
4. Csomó olyan dolog van amikor az ember rá van utalva a jóindulatára. Ennek megfelelően mindenki csak módjával kritizálja őt, így a jogos kritikák sem mindig merülnek fel, hiszen az érintettek félnek, hogy a későbbiek során valamivel "megszívhatják". Ez a dolog egészségtelen.
5. Európai szintű szolgáltatást szorgalmaz írásaban, de stílusa nem mindig európai, hiszen könnyen belemegy az üzeltfelekkel a vitába, márpedig azt tudni kell, hogy az ügyfélnek mindig igaza van.
6. Akármikor felhívod, úgy érzed, hogy most van az epsoni derby célegyenesében.Smiley

Szóval a fejétől bűzlik a hal az MBK-ban, de legalább van hal és ez is valami...Smiley

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #2681 Dátum: 2006 Június 12, 15:30:11 »

Kiváncsi lennék, hogy milyen ötlettől vezérelve szervezték be az ország ugyanazon területére ugyanarra a hétvégére 2 bogártalálkozót?
Nyiregyháza - Doboz

Nagy az egyeztetés! Mint tavaly Tatabánya és Pilis..... Tongue (de volt több is, tudom...) Ott is csak annyi kellett volna, ha a Hoffer Feri felhív, hogy bammaeg Ti szerveztek valamit, vagy sem... ehelyett felhívta a Deposokat....
Túl sokat beszélünk egymással!!  

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #2680 Dátum: 2006 Június 12, 15:29:53 »

1. Én nem vagyok MBK tag, mégis van KGFB-m.
2. Én elvagyok Depo nélkül, megnézem az ujságárusnál, elolvasom, nevetek rajta, mert igen nagy hülyeségek vannak benne, majd visszarakom.
3. Lásd 1. pont

1. Én sem vagyok MBK-tag (1996 óta) de nekem is van KGFB-m
2. Néha megveszem a Depo-t és azt kapom belőle, amire számítok, nem a MTA vagy a Műszaki Könyvkiadó adja ki.
3. Akinek nem tetszik az MBK az ne legyen tag. Akinek meg tetszik, az legyen. Fikázni, megsértődni nem kell.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
dt
« Hozzászólás #2679 Dátum: 2006 Június 12, 15:27:14 »

Idén én csak bélapátra megyek ha lesz, ha lehet egyáltaklán tudni valamit róla.

külön topicja van  Wink
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2678 Dátum: 2006 Június 12, 15:26:21 »

Nem valószínű, hogy lenne használható KGFB, rajzás
2. Ennek köszönhetően kapunk egy újságot. Lehet kritizálni, de ha nem lenne, akkor hiányozna és szar lenne a nagy semmi.
3. A KGFB magában megtéríti a klubtagságit.

1. Én nem vagyok MBK tag, mégis van KGFB-m.
2. Én elvagyok Depo nélkül, megnézem az ujságárusnál, elolvasom, nevetek rajta, mert igen nagy hülyeségek vannak benne, majd visszarakom.
3. Lásd 1. pont
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #2677 Dátum: 2006 Június 12, 15:25:39 »

Lehetne még mondjuk 4-5x belinkelni Partizán teljes hozzászólását? :-)))))))))))))))

Nagy klasszikusokat nem lehet elégszer olvasni.Smiley
Egyébként tényleg sajnálom, hogy nem tudok menni Orfűre, de sajna elég messze is van, ráadásul az utóbbi kettő (amin voltunk), monszunnal járt együtt, így nem maradt kellemes élmény az asszonyban.Sad Ráadásul éppen ez a tali, ami bejáratott, sikeres és nagyon jó! Idén én csak bélapátra megyek ha lesz, ha lehet egyáltaklán tudni valamit róla.

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2676 Dátum: 2006 Június 12, 15:15:10 »

Lehetne még mondjuk 4-5x belinkelni Partizán teljes hozzászólását? :-)))))))))))))))
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #2675 Dátum: 2006 Június 12, 15:12:35 »

Ugrott a dinamód :-), mert:
1. nekem semmi bajom a szepivel (mondjuk kicsikét makacs :-)))
2. Abban igazad van, ha ez nem lenne, semmi nem lenne, annál meg ugye minden jobb
3. remélem, abban azért egyet lehet érteni, hogy ezt a rengeteg félreértést, sértődöttséget kezelni kell. Ehhez pedig - mindkét oldalról - több türelem, megértés kell, különben mi, klubtagok isszuk meg a levét.

Stone!
Vitakoznék veled, bár csak óvatosan, mert nálad még a dinamó.Smiley

Szóval az MBK klubtagság sok oldalról támadható, magam is foglalkoztam ilyesmivel. DE! Ha nem lenne pár ilyen érdekvédelmi szerveződés, akkor az egész ügyünk jóval hátrébb lenne. Nem valószínű, hogy lenne használható KGFB, rajzás (hagyjuk, hogy kísérleti jelleggel milyen hülyeségeket csináltak egyesek...). Olyan ez mint a TB. Tök hülyeségnek tűnik a fizetése, de amikor mondjuk egy baleset miatt a befizetéseid tizenötszörösét költik rád, akkor jól esik a tudat, hogy nem kell eladni a kecót a felépülés érdekében. A hülye hasonlat talán arra jó, hogy meglássuk, az MBK egy olyan szervezet, amely sok jó dolgot tud összehozni, relatív egy kicsit drágán, de a befizetés egy részét visszakapjuk, mert:
1. Tényleg dotálva van sok jó tali, pl. Bélapátra mi nem mennénk, ha nem lenne kifizetve a budi.
2. Ennek köszönhetően kapunk egy újságot. Lehet kritizálni, de ha nem lenne, akkor hiányozna és szar lenne a nagy semmi.

Az, hogy ennek az elnöke a Szepes, az egy dolog. Nekem is, mint mindenkinek vannak vele szemben fenntartásaim. DE! Még semmiféle épkézláb alternatíva nem állt össze vele szemben. Nem jött senki, hogy csináljuk ki a szepit, annak érdekében, hogy jobb legyen az MBK. Krikikát sokat hallottam, de olyan öteleteket, amelyek fellendítették volna a klubot nem. Ráadásul ennyi nárcisztikus lelkivilágú ember közt kell egy olyan határozott figura, aki ha kell a rosszfiú jelmezét is magára veszi és nem vonul félre az első anyázás után sértődötten. Biztos vagyok benne, hogy Szepes után az MBK megszűnne létezni, mert senki nem tudná ezt a dolgot akkora energiabedobással végezni, amekkora szükséges hozzá.
Az persze más kérdés, hogy mennyiben demokratikus az MBK. Szerintem akadnak apróbb hiányosságok...
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #2674 Dátum: 2006 Június 12, 15:10:31 »

LD. 2640 bejegyzésem... Smiley

Stone!

Szóval az MBK klubtagság sok oldalról támadható, magam is foglalkoztam ilyesmivel. DE! Ha nem lenne pár ilyen érdekvédelmi szerveződés, akkor az egész ügyünk jóval hátrébb lenne. Nem valószínű, hogy lenne használható KGFB, rajzás (hagyjuk, hogy kísérleti jelleggel milyen hülyeségeket csináltak egyesek...). Olyan ez mint a TB. Tök hülyeségnek tűnik a fizetése, de amikor mondjuk egy baleset miatt a befizetéseid tizenötszörösét költik rád, akkor jól esik a tudat, hogy nem kell eladni a kecót a felépülés érdekében. A hülye hasonlat talán arra jó, hogy meglássuk, az MBK egy olyan szervezet, amely sok jó dolgot tud összehozni, relatív egy kicsit drágán, de a befizetés egy részét visszakapjuk, mert:
1. Tényleg dotálva van sok jó tali, pl. Bélapátra mi nem mennénk, ha nem lenne kifizetve a budi.

Az, hogy ennek az elnöke a Szepes, az egy dolog. Nekem is, mint mindenkinek vannak vele szemben fenntartásaim. DE! Még semmiféle épkézláb alternatíva nem állt össze vele szemben. Nem jött senki, hogy csináljuk ki a szepit, annak érdekében, hogy jobb legyen az MBK. Krikikát sokat hallottam, de olyan öteleteket, amelyek fellendítették volna a klubot nem. Ráadásul ennyi nárcisztikus lelkivilágú ember közt kell egy olyan határozott figura, aki ha kell a rosszfiú jelmezét is magára veszi és nem vonul félre az első anyázás után sértődötten. Biztos vagyok benne, hogy Szepes után az MBK megszűnne létezni, mert senki nem tudná ezt a dolgot akkora energiabedobással végezni, amekkora szükséges hozzá.
Az persze más kérdés, hogy mennyiben demokratikus az MBK. Szerintem akadnak apróbb hiányosságok...
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2673 Dátum: 2006 Június 12, 15:10:07 »

Kiváncsi lennék, hogy milyen ötlettől vezérelve szervezték be az ország ugyanazon területére ugyanarra a hétvégére 2 bogártalálkozót?
Nyiregyháza - Doboz
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #2672 Dátum: 2006 Június 12, 15:06:43 »

Stone!

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2671 Dátum: 2006 Június 12, 14:55:01 »

"...sosem indultam versenyen"
nem is tudom, hjogy kire vertem kettőn hármat gyorsulásin éppen lepsényben.Smiley

tényleg, bocsánat, az volt az első és utolsó alkalom. nemis emlékeztem rá, biztos a szokásos lepsényi napszúrás  Grin

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #2670 Dátum: 2006 Június 12, 14:49:07 »

"...sosem indultam versenyen"
nem is tudom, hjogy kire vertem kettőn hármat gyorsulásin éppen lepsényben.Smiley

hát én nem a beugrón spórolnék, díjak nélkül meg megvan a többség szerintem, hátbaveregetés, emlékmatrica, aztán jó. sosem indultam versenyen, aztán mlgis egyik kedvenc találkozóm volt. tulajdonkléppen ami tuti volt, az a rajzás, orfű, lepsény

Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #2669 Dátum: 2006 Június 12, 13:13:22 »

mind1..Közel van,jó a hely maga,ha jó idő van,én lenézek 1 napra..

poysdorf 170
gárdony  100 nekem....akkor már inkább ausztria
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #2668 Dátum: 2006 Június 12, 12:54:12 »

szerintem gárdony utóljára 2002-2003ban volt jó.... ha megnézed 2004ben már a nagy találkozóra járó bogarasok mind kerítésen kívül beszélgettek....2005ben meg már kerítésen kívűl se nagyon volt senki

Ja! Ja! Valamikor én is akkor voltam utoljára....  Cheesy

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #2667 Dátum: 2006 Június 12, 12:53:10 »

köszi,tényleg nagyon jól esik,hogy így gondoltok erre a talira,amiből összesen 2 volt,és már 2. éve nincs Wink Wink
ha sokat basztattok,jövőre tényleg megszervezzük Undecided Cheesy

Akkor vedd úgy, hogy nagyon b@sztatunk érte!!  Grin
Ne csak nekem ne legyenek álmatlan éjszakáim!!  Evil

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #2666 Dátum: 2006 Június 12, 12:51:10 »

Aircult: "ha sokat basztattok,jövőre tényleg megszervezzük "

basztat, basztat, basztat, basztat, basztat, basztat, basztat, basztat,

ennyi elég?  Grin
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #2665 Dátum: 2006 Június 12, 12:50:57 »

szerintem gárdony utóljára 2002-2003ban volt jó.... ha megnézed 2004ben már a nagy találkozóra járó bogarasok mind kerítésen kívül beszélgettek....2005ben meg már kerítésen kívűl se nagyon volt senki

mind1..Közel van,jó a hely maga,ha jó idő van,én lenézek 1 napra..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #2664 Dátum: 2006 Június 12, 12:49:48 »

szerintem nem..
az a baja(vagy előnye?) hogy qrva jó helyen van...
Nagyon jó találkozót lehetne ilyen adottságokkal csinálni...

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #2663 Dátum: 2006 Június 12, 12:43:25 »

hát én nem a beugrón spórolnék, díjak nélkül meg megvan a többség szerintem, hátbaveregetés, emlékmatrica, aztán jó. sosem indultam versenyen, aztán mlgis egyik kedvenc találkozóm volt. tulajdonkléppen ami tuti volt, az a rajzás, orfű, lepsény

köszi,tényleg nagyon jól esik,hogy így gondoltok erre a talira,amiből összesen 2 volt,és már 2. éve nincs Wink Wink
ha sokat basztattok,jövőre tényleg megszervezzük Undecided Cheesy

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2662 Dátum: 2006 Június 12, 12:41:23 »

hát ezek után nem is tudom... Smiley
2003ban-2004ben nekünk mondjuk jól jött,hogy a klub kifizette a tagok után a résztvételi díjat és kupákat kaptunk.....Persze ki tudja,hogyha nem fizette volna ki,akkor is eljöttek volna ennyien... lehet,hogy igen,lehet hogy nem..

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #2661 Dátum: 2006 Június 12, 12:36:15 »

szerintem meg az a vonat elment....

szerintem nem..
az a baja(vagy előnye?) hogy qrva jó helyen van...
Nagyon jó találkozót lehetne ilyen adottságokkal csinálni...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #2660 Dátum: 2006 Június 12, 12:33:53 »

mert zuhogott az eső 2 napig..

szerintem meg az a vonat elment....
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #2659 Dátum: 2006 Június 12, 12:32:17 »

Szerintem hagyjuk ezt a témát, eléggé offtopic itten.

Inkább b@sztassuk Erkultot, hogy kezdje el szervezni Lepsény 2007-et!

hát ezek után nem is tudom... Smiley
2003ban-2004ben nekünk mondjuk jól jött,hogy a klub kifizette a tagok után a résztvételi díjat és kupákat kaptunk.....Persze ki tudja,hogyha nem fizette volna ki,akkor is eljöttek volna ennyien... lehet,hogy igen,lehet hogy nem..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #2658 Dátum: 2006 Június 12, 12:27:58 »

ÉS LEGYEN LEPSÉNY 2007! Követeljük :-)

Smiley Wink

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #2657 Dátum: 2006 Június 12, 12:23:50 »

Így van! Júniusban nincs semmi találkozó itthon. Punnyadunk. :-((((

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2656 Dátum: 2006 Június 12, 12:17:52 »

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #2655 Dátum: 2006 Június 12, 11:59:06 »

De gondolj csak bele, hogy ha MBK támogatott lenne Orfű, akkor nem árulhatnád a saját szajrédat!
Elég mókás szituáció lenne!  Grin

És, ha MBK által támogatott lenne? Akkor miért nem árulhatna?
Ezt már pedig egyszer kitárgyaltuk, asszem...
MBK-s rendezvényről szólt a "kitiltás", ha jól csal emlékezetem...
Nem mindegy, hogy MBK-s rendezvény, vagy "csak" MBK által támogatott!!
Ezért is mondtam, hogy, ha szeretne, Tatabányán tuti árulhatna, mert a miénk "csak" támogatott....
Ne rágjuk már annyit ezt a gumicsontot!!  Wink

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2654 Dátum: 2006 Június 12, 11:47:07 »

akkor a képtárad a mérvadó az eladó cuccokat illetően?

Megnézem :-)
Nem elérhető EPE

« Hozzászólás #2653 Dátum: 2006 Június 12, 11:46:11 »

meg leblokol , mind azt irja ki hogy tul forró a vonal a hozászolások miat.....

dt
« Hozzászólás #2652 Dátum: 2006 Június 12, 11:44:15 »

Nem fogok többet semmilyen találkozón árulni. Igy megoldottam ezt a gordiuszi csomót :-)

akkor a képtárad a mérvadó az eladó cuccokat illetően?
Nem elérhető EPE

« Hozzászólás #2651 Dátum: 2006 Június 12, 11:42:57 »

Huh Huh Huh :-\azt irta hogy tul nagy a kép

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #2650 Dátum: 2006 Június 12, 11:41:37 »

hogy szétofoljam ezt a ballábal kelt hétföi dumát.....,
egy kis izelitö azoknak akik akarnak jöni a székely- csángó turára..
aképen a vatra dornei város látszik a völgyben
hol az a kép? itt nem látom
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2649 Dátum: 2006 Június 12, 11:40:01 »

sztem is jó lenne

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #2648 Dátum: 2006 Június 12, 11:38:02 »

IGEN
Nem elérhető EPE

« Hozzászólás #2647 Dátum: 2006 Június 12, 11:37:03 »

hogy szétofoljam ezt a ballábal kelt hétföi dumát.....,
egy kis izelitö azoknak akik akarnak jöni a székely- csángó turára..
aképen a vatra dornei város látszik a völgyben

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2646 Dátum: 2006 Június 12, 11:34:41 »

De gondolj csak bele, hogy ha MBK támogatott lenne Orfű, akkor nem árulhatnád a saját szajrédat!
Elég mókás szituáció lenne!  Grin

Nem fogok többet semmilyen találkozón árulni. Igy megoldottam ezt a gordiuszi csomót :-)
Oldalak: 1 ... 1033 1034 1035 1036 1037 [1038] 1039 1040 1041 1042 1043 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: