www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 07:02:58

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 ... 101
Nyomtatás
Szerző Téma: Kárpáti Farkasok - Carpathian Wolves  (Megtekintve 1720980 alkalommal)
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #2289 Dátum: 2007 Január 30, 14:43:02 »

Ez rajta lesz a buszomon Smiley)  A3-as méretben Smiley)

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #2288 Dátum: 2007 Január 30, 14:41:51 »

csak hogy kicsit feldobjam a topikot Smiley

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #2287 Dátum: 2007 Január 27, 10:18:16 »

Javaslat egy farkas emléktúrára február 3-án. Jó hely csak baromi messze van (nekem). Sör+hangulat dögivel.
http://www.fono.hu/?page=zenehaz&content=program_item&lang=hu&id=757
GSA

valóban. kár, hoghy én feb 3-én pénzt fogok keresni...

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #2286 Dátum: 2007 Január 27, 09:57:05 »

Szerintem a 2280 nem.
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #2285 Dátum: 2007 Január 26, 23:33:30 »

szerintem az utóbbi 30 hozzászólás webpetting vót.Smiley

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #2284 Dátum: 2007 Január 26, 20:25:43 »

Papundeklifarkas!

hihi

Nemondj ilyet! Én vagyok az ULTRA!!  Smiley

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #2283 Dátum: 2007 Január 26, 19:18:53 »

Papundeklifarkas!

Csak nyugodtan menjetek srácok, hajrá Smiley
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #2282 Dátum: 2007 Január 26, 19:11:48 »

Javaslat egy farkas emléktúrára február 3-án. Jó hely csak baromi messze van (nekem). Sör+hangulat dögivel.
GSA
Nekem is csak pár Km-el van közelebb! Smiley  De tényleg jónak tűnik.  Csak nyugodtan menjetek srácok, hajrá Smiley

Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #2281 Dátum: 2007 Január 26, 18:21:14 »

Iván levelére:

Iván csipkedése, csak móka volt. Ő is tudja én is tudom, csak a nagy közönség nem tudta. Sajnálom, ha evvel bárkinek a lelki békéjét megzavartam. alpári volt a stílus  Cry Távol áll töllem bárkit is cikizni a vallása, etnikai hovatartozása végett. Remélem senki sem vette a lelkére az élcelődést.

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #2280 Dátum: 2007 Január 26, 18:02:52 »

GSA
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #2279 Dátum: 2007 Január 26, 15:59:03 »

apád faszáért kell minden topicba valami faszságot beírni?
köcsög!!

Mé? Me képet nem akartam.

Evil

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #2278 Dátum: 2007 Január 26, 14:39:18 »

Csak hogy tisztázzam, nekem nem Iwán hozzászólása nem tetszett, hanem az ahová jutottunk i.e. - től  (Iwán előtt Grin) mostanáig!!

i.e.  Smiley)    ez jó!

Nem elérhető vw1970

« Hozzászólás #2277 Dátum: 2007 Január 26, 14:38:34 »

Nono kispajtások!
Azért nem szép mellre szívni a dolgokat. Akkor minket idáijjig mijért nem rendszabályozott senki? Ide gyün valaki lássa, hogy itt alpári a hangnem és alkalmazkodik ehhez, majd lebasszuk, hogy mijen tahóság az ilyesmi? Nekem ez nem szimpatikus, mert akkor legyünk következetesek, ne csak IvWán hozzászólásában találjuk meg a disznóságot, mert íly módon etikusnak lenni legalább annyira gyomorforgató, mint az ő beírása.
Szóval kedves Ivwán ne zavarjon a hirtelen jött morális felháborodás moraja!:)

vw1970!
Miféle érzékeny leánygyermek lett belőled? Mi az, hgy nem is jössz erre többet? Egy ember beírása miatt eldobnál tíz barátot? Elszomorít az ilyen hozzáállás...Sad
Szépen gyere vissza a díjnyertes logóddal együtt és fürödj a dicsfényben, amelyet ennek a társaságnak a szeretete sugároz rád...Smiley

No, megyek a MÓNIKA show-ba békítő tanórát adni!:)

Csak hogy tisztázzam, nekem nem Iwán hozzászólása nem tetszett, hanem az ahová jutottunk i.e. - től  (Iwán előtt Grin) mostanáig!!

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #2276 Dátum: 2007 Január 26, 14:24:14 »

Huuh!

Evil

apád faszáért kell minden topicba valami faszságot beírni?
köcsög!!

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #2275 Dátum: 2007 Január 26, 12:56:48 »

Huuh!

Evil

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #2274 Dátum: 2007 Január 26, 11:43:45 »

ez nem "hirtelen jött morális felháborodás"...

csak nem artana neha valami ertelmeset is irni ide, temahoz kapcsolodot netan...
valami olyat amit erdemes elolvasni, vagy netan jo dolog elolvasni...

aaggoottaa. Ez egy olyan topik, ahol akkor történik valami, mikor éppen "nagy történés" elött állunk (tehát 1 hónap múlva indulunk, egy 4napos túrára vagy a túrabeszámoló idején vagy mikor felkészülünk, előkészítünk egy túrát) ilyenkor természetes hogy jobban pörög a topik. Viszont vannak ún. üresjáratok, holt idők mikor senki nem olyan intenzitással használja a topikot, tehát nem mindig van "érdemi" hozzászólás.

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #2273 Dátum: 2007 Január 26, 11:40:00 »

Huh! Szerintem olvass vissza! Én elég sokat dolgoztam rajta hogy mindenki igényét kielégítsem, Iwán úgyszíntén, mostanra többé-kevésbé sikerült, a visszajelzések alapján. Amikor az ötletelés folyt nem emlékszem az építő jellegű hozzászólásaidra, igy nem ismertem az elvárásaidat. A többiekét igen.
Én szívesen elkezdem újra a munkát, hogy mindenkinek megfeleljen, de akkor végre írjuk össze, hogy mik a kritériumok! Gyártsunk ideológiát!

Vagy alapítsunk vallást! Grin

Vallás az menő! én már kigondoltam többször. A neve Testvér vallás! Melynek lényege, hogy mindenki testvére mindenkinek!  Vagy ahogy Sólyomfi Nagy Zoltán modá: Minden a rokonom

Smiley 

természetesen az egyházi vezetést vállaom. A tizedet benzinben szedem! Smiley

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #2272 Dátum: 2007 Január 26, 11:22:44 »

A problémám ott van hogy személyes/családokat érintő beszólások voltak. Általában, elvi alapon mindeki mondhat hülyeségeket, de ezt ne fordítsuk le egyénekre. Ezzel részemről befejeztem a témát.

Nono kispajtások!
Nem elérhető vw1970

« Hozzászólás #2271 Dátum: 2007 Január 26, 11:02:51 »

mikor volt itt szo a nagymagyarországrol ? mert akor ez nem kárpáti farkasok hanem nagymagyarországi farkasok szövetsége s egyáltalán semi bogaras öszeköttetése nincs az egésznek..
ezt az egészet ki kellene törölni az eszünkböl
nincs semmi köze a nagymagyarországhoz ..

Huh! Szerintem olvass vissza! Én elég sokat dolgoztam rajta hogy mindenki igényét kielégítsem, Iwán úgyszíntén, mostanra többé-kevésbé sikerült, a visszajelzések alapján. Amikor az ötletelés folyt nem emlékszem az építő jellegű hozzászólásaidra, igy nem ismertem az elvárásaidat. A többiekét igen.
Én szívesen elkezdem újra a munkát, hogy mindenkinek megfeleljen, de akkor végre írjuk össze, hogy mik a kritériumok! Gyártsunk ideológiát!

Vagy alapítsunk vallást! Grin
Nem elérhető vw1970

« Hozzászólás #2270 Dátum: 2007 Január 26, 10:54:30 »

KÁRPÁT MEDENCE....a Nemzetek nagy olvasztótégelye! Mindennel egyetértek (mea culpa, még az alpári stílusra történő utalásoddal is)!

Apai ágon (üknagyapánk): lengyel
Anyai ágon: Győr-Moson-Sopron megyei magyar földművesek
(...azért ez is "FULL MAGYAR" nem?) Grin

Remélem Áki is így emlékszik!

MAKE PEACE NOT WAR! (by LENNON)

Hajrá Magyarok! Grin

Nem vagyok sértődős, most sem azért vonultam el! Csak utálom amikor az emberek ott ütik egymást ahol tudom hogy nekik is fájna!

"Vigyázz, hogy világosat gondolsz-e, vagy sötétet; mert amit gondoltál megteremtetted." (Weöres Sándor)
Nem elérhető EPE

« Hozzászólás #2269 Dátum: 2007 Január 26, 10:50:27 »

Azért tartom hülyeségnek, mert a kék háttérrel teljesen megváltozna a logo jelentése!

1. Az alapgondolat a magyarságunk, az logóhoz a kiindulási pont éppen ezért a jelképrendszerünk. Amiben meghatározó színeink a piros, fehér, zöld!
A kék is szép szín, de nem passzol ide! Akkor már inkább az arany, mint a SzentKorona!
2. Mivel egy ilyen plakettnek kivitelezhetőségi határai vannak, nem tehetünk bele csak úgy pluszba egy színt, mert ha a hátteret kékre változtatjuk, akkor hol fog megjelenni a trikolor, nem tudok belezsúfolni még egy flekket!
3. Továbbá az ötletelés alatt, felmerült a Nagymagyarország, mint forma, de a "kivitelezhetőségi határok" miatt ez nem javasolt, felmerült a "hajazás" az Árpád sávra, ami ugye a kék háttérrel megintcsak elvész!

Szóval gyorsba ennyi!
Ne érts félre nem akarok benned rossz szájízt kelteni, de ezeket érdemes neked is átgondolnod!  Wink

mikor volt itt szo a nagymagyarországrol ? mert akor ez nem kárpáti farkasok hanem nagymagyarországi farkasok szövetsége s egyáltalán semi bogaras öszeköttetése nincs az egésznek..
ezt az egészet ki kellene törölni az eszünkböl
nincs semmi köze a nagymagyarországhoz ..

Nem elérhető vw1970

« Hozzászólás #2268 Dátum: 2007 Január 26, 10:45:11 »

A farkas mögött meg kékre festeni a hátteret, hogy az az eget szimbolizálja hülyeség!!
motiválhatnád hogy miért véled hülyeségnek a kék eget..
de amugy is szerintem nagyon meszire eltértünk attol hogy mit is jelent ez az egész kárpáti farkasok ..

Azért tartom hülyeségnek, mert a kék háttérrel teljesen megváltozna a logo jelentése!

1. Az alapgondolat a magyarságunk, az logóhoz a kiindulási pont éppen ezért a jelképrendszerünk. Amiben meghatározó színeink a piros, fehér, zöld!
A kék is szép szín, de nem passzol ide! Akkor már inkább az arany, mint a SzentKorona!
2. Mivel egy ilyen plakettnek kivitelezhetőségi határai vannak, nem tehetünk bele csak úgy pluszba egy színt, mert ha a hátteret kékre változtatjuk, akkor hol fog megjelenni a trikolor, nem tudok belezsúfolni még egy flekket!
3. Továbbá az ötletelés alatt, felmerült a Nagymagyarország, mint forma, de a "kivitelezhetőségi határok" miatt ez nem javasolt, felmerült a "hajazás" az Árpád sávra, ami ugye a kék háttérrel megintcsak elvész!

Szóval gyorsba ennyi!
Ne érts félre nem akarok benned rossz szájízt kelteni, de ezeket érdemes neked is átgondolnod!  Wink

Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #2267 Dátum: 2007 Január 26, 10:43:46 »

ez nem "hirtelen jött morális felháborodás"...

csak nem artana neha valami ertelmeset is irni ide, temahoz kapcsolodot netan...
valami olyat amit erdemes elolvasni, vagy netan jo dolog elolvasni...

Nem elérhető Závodszky Iwán

ZDESIGN for VOLKS and ROLL.5

« Hozzászólás #2266 Dátum: 2007 Január 26, 10:42:43 »

Minózalelkű a nagyanyátok picsája!!
Csak a fasz kivan az alpári stílusú zsidózással, cigányozással, lengyelezéssel, szlovákozással, románozással, kommunistázással, nácizással egymás állandó basztatásával!
MAGYARNAK LENNI BÜSZKESÉG, de ha megnézitek mindenki talál a felmenői között nem magyart!
Tárgyaljuk ki hogy kinek milyen nemzetiségű, származású, vallású a családja oszt zárjuk rövidre a témát!
Én kezdem:
Apai nagyanyám német származású (Kranauer) Apai nagyapám német-magyar (Maresch-Valló) a Valló nevet nem a második világháború után vették föl mint sokan (pl. Weis-ek, ezt csak a félreértések tisztázása végett!).
Anyai nagyanyám tiszta bulgár (Parusev-Marko) bulgár kertészként jöttek magyarországra jó régen. Anyai nagyapám székely-magyar (Hargitai), kutya egy pasi volt, egész gyerekkoromban a magyarság történetéről és a népek keveredéséről mesélt, imádtam. A második világháború után, 49-ben jött haza orosz hadifogságból (minusz egy füllel és két ujjal).
Szóval én tiszta magyar vagyok, és annak is érzem magam!

u.i.:
A farkas mögött meg kékre festeni a hátteret, hogy az az eget szimbolizálja hülyeség!!

KÁRPÁT MEDENCE....a Nemzetek nagy olvasztótégelye! Mindennel egyetértek (mea culpa, még az alpári stílusra történő utalásoddal is)!

Apai ágon (üknagyapánk): lengyel
Anyai ágon: Győr-Moson-Sopron megyei magyar földművesek
(...azért ez is "FULL MAGYAR" nem?) Grin

Remélem Áki is így emlékszik!

MAKE PEACE NOT WAR! (by LENNON)

20/9392-292

HAMAROSAN KAPHATÓ:

Pólók: www.polo-art.hu/index2.php

Bogaras pólók az egyéb termékek kategóriában
Nem elérhető EPE

« Hozzászólás #2265 Dátum: 2007 Január 26, 10:25:12 »

motiválhatnád hogy miért véled hülyeségnek a kék eget..
de amugy is szerintem nagyon meszire eltértünk attol hogy mit is jelent ez az egész kárpáti farkasok ..

Nem elérhető vw1970

« Hozzászólás #2264 Dátum: 2007 Január 26, 10:19:53 »

Minózalelkű a nagyanyátok picsája!!
Csak a fasz kivan az alpári stílusú zsidózással, cigányozással, lengyelezéssel, szlovákozással, románozással, kommunistázással, nácizással egymás állandó basztatásával!
MAGYARNAK LENNI BÜSZKESÉG, de ha megnézitek mindenki talál a felmenői között nem magyart!
Tárgyaljuk ki hogy kinek milyen nemzetiségű, származású, vallású a családja oszt zárjuk rövidre a témát!
Én kezdem:
Apai nagyanyám német származású (Kranauer) Apai nagyapám német-magyar (Maresch-Valló) a Valló nevet nem a második világháború után vették föl mint sokan (pl. Weis-ek, ezt csak a félreértések tisztázása végett!).
Anyai nagyanyám tiszta bulgár (Parusev-Marko) bulgár kertészként jöttek magyarországra jó régen. Anyai nagyapám székely-magyar (Hargitai), kutya egy pasi volt, egész gyerekkoromban a magyarság történetéről és a népek keveredéséről mesélt, imádtam. A második világháború után, 49-ben jött haza orosz hadifogságból (minusz egy füllel és két ujjal).
Szóval én tiszta magyar vagyok, és annak is érzem magam!

u.i.:
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #2263 Dátum: 2007 Január 26, 09:26:19 »

...bocs, rosszul ollóztam be de azért biztos értitek, hol kezdődik a válaszom!

világos mint a nap.  Remélem Qzma is beollózza a magáét és egy remek kis teleregénynek lehetünk szemtanúi Smiley)

Más:

partizán! Intézed a szavazásósdit, vagy vegyem saját kézbe az ügyet?  Szerény eszközeimmel megtudnám oldani valahogy, bár csöppet körülményes lenne Smiley

« Hozzászólás #2262 Dátum: 2007 Január 26, 08:58:09 »

...bocs, rosszul ollóztam be de azért biztos értitek, hol kezdődik a válaszom!

20/9392-292

HAMAROSAN KAPHATÓ:

« Hozzászólás #2261 Dátum: 2007 Január 26, 08:56:13 »

Szóval kedves Iwán ne zavarjon a hirtelen jött morális felháborodás moraja!:)

Köszi!

S bár lehet, hogy ilyet nem illik (de szerintem abszolút idevaló) idézek a ma reggeli privát levelemből, melyet Qzmának irtam:

Először

...azért csak reagáltál (bár ez sem tetszett sokkal jobban)!

Milyen Jeruzsálem?

...viszont tetszik "a fejezzük be, mert másokat zavar"

Távol álljon Tőlem, hogy bárkihez hasonlítsalak, de megértem az életkori sajátosságként megjelenő indulatot és a dacot a reagálásaidban! 15 évvel ezelőtt Magam sem lettem volna könyörületesebb a magukat nagyon nagy királynak képzelő un. felnőtekkel!

Nem viccből írtam, hogy tetszik a kostólgatás, azonban (és ez Engem is megdöbbentett) qrvára nem bírom, ha lezsidóznak!

Természetesen (így hogy 1 napot aludtam rá) a nagyi történetbe való belekevérésért elnézést kérek!

Lehet, hogy az Én hibám de nem tudtam, hogy a "társaságotokban" ennyi (és ezt most a bántás legkisebb szándéka nélkül írom) "mimózalelkű" emberke van!

Az általad is néha képviselt "erősebb" gondolatokat és "beszólásokat" (ill. az erre válaszként írt reagálásokat) személyes sértésnek veszik!

Nekem ez fura, nem szoktam meg!

Az idézetet itt most befejezem és még1x elnézést azóktól, akiknek ez "mélyre" ment!

20/9392-292

HAMAROSAN KAPHATÓ:

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #2260 Dátum: 2007 Január 26, 08:41:49 »

először értünk 1et
azért haladunk  Grin

akkor visszavonom!:D

Holló
« Hozzászólás #2259 Dátum: 2007 Január 26, 08:23:10 »

Nono kispajtások!

először értünk 1et
azért haladunk  Grin
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #2258 Dátum: 2007 Január 26, 08:16:40 »

Nono kispajtások!
Azért nem szép mellre szívni a dolgokat. Akkor minket idáijjig mijért nem rendszabályozott senki? Ide gyün valaki lássa, hogy itt alpári a hangnem és alkalmazkodik ehhez, majd lebasszuk, hogy mijen tahóság az ilyesmi? Nekem ez nem szimpatikus, mert akkor legyünk következetesek, ne csak IvWán hozzászólásában találjuk meg a disznóságot, mert íly módon etikusnak lenni legalább annyira gyomorforgató, mint az ő beírása.
Szóval kedves Ivwán ne zavarjon a hirtelen jött morális felháborodás moraja!:)

vw1970!
Miféle érzékeny leánygyermek lett belőled? Mi az, hgy nem is jössz erre többet? Egy ember beírása miatt eldobnál tíz barátot? Elszomorít az ilyen hozzáállás...Sad
Szépen gyere vissza a díjnyertes logóddal együtt és fürödj a dicsfényben, amelyet ennek a társaságnak a szeretete sugároz rád...Smiley

No, megyek a MÓNIKA show-ba békítő tanórát adni!:)

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #2257 Dátum: 2007 Január 25, 20:21:20 »

ez eddig az ami egy kárpáti farkasok logora utal
ám de ugy tünik mintha az az ebb pont ürül és piros helyet kék menne az az eget jelképezné a tiszta kárpáti levegöt
a zöld az ok fenyves stb,és egy olvashato betü karakter a szöveghez..
enyi..

Remélem az érintettek reagálnak. Smiley  Nemsokára szavazás Smiley)

Nem elérhető EPE

« Hozzászólás #2256 Dátum: 2007 Január 25, 19:00:31 »

Bocs hogy nem reagáltam eddig, de el vagyok havazva.
Csak hogy nehezebb legyen Wink ebbe mindet beleraktam.
Bár szerintem az Iván munkái jobban kidolgozottak, de szvsz csak ötleteléssel jutnk előbbre.
ez eddig az ami egy kárpáti farkasok logora utal
ám de ugy tünik mintha az az ebb pont ürül és piros helyet kék menne az az eget jelképezné a tiszta kárpáti levegöt
a zöld az ok fenyves stb,és egy olvashato betü karakter a szöveghez..
enyi..

Nem elérhető vw1970

« Hozzászólás #2255 Dátum: 2007 Január 25, 17:02:21 »

Ettől nekem kifordul a gyomrom!!
Mostantól én itten nem vagyok!
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #2254 Dátum: 2007 Január 25, 16:14:53 »

de meg mennyire 

inkabb szavazzunk a logokra
es rendezzunk valami akciot....

erre van ez a topic ha jol emlekszem

Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #2253 Dátum: 2007 Január 25, 16:13:50 »

tényleg fejezzük be, mert másokat zavar  Roll Eyes

de meg mennyire 

Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #2252 Dátum: 2007 Január 25, 16:11:01 »

Qzma pedig majd reagál!

inkább nem reagálnék, mert sírva szaladnál Jeruzsálemig  Wink

tényleg fejezzük be, mert másokat zavar  Roll Eyes

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #2251 Dátum: 2007 Január 25, 16:04:05 »

Szerintem lépjünk előbre és kezdjük meg a szavazást a logóra!

Vagy úgy csináljuk, mint mondjuk a bogárhátús pólóval (tehát egymást belinkelve bővítjük a listát - ez nem titkos)
vagy megkérünk valami okos moderátor zsenit, aki leveszi a mostani használhatatlan szavazósdit, és beteszi helyére a következőt:

Szavazás.

Melyik legyen az alább bemutatott logók közül a Kárpáti Farkasok logója/címere/plakettja

itt jönnek a képek, vagy egy olyan új topik linkje ahová írni nem lehet csak az 5 logó van közszemlére kitéve

1
2
3
4
5

Na melyik legyen?

Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #2250 Dátum: 2007 Január 25, 15:40:50 »

Engem is idegesit

akko szoljal rajuk kerlek szepen!!

Oldalak: 1 ... 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 ... 101
Nyomtatás

Ugrás: