www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 09:56:43

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 ... 44
Nyomtatás
Szerző Téma: IQ történelem  (Megtekintve 532083 alkalommal)
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #390 Dátum: 2006 December 22, 16:15:37 »

na itt a lényeg.

én tényleg műbulgár vagyok (nem bolgár, bulgár!), ebből kifolyólag te meg műmagyar vagy (mondjuk ezt én eddig is tudtam, de most végre te mondtad ki ;-)

élmény veled eszmét cserélni! Smiley

Nem is tudom milyen vagy!
Néha mint egy piaci-légy: megfoghatatlan és idegesítő /a légy elkapása közben, idegessége folytán az ember már mindent lever a végén, Te ezt jól kiröhögöd a csillárról:)/
Néha mint a Székely ember: keveset mond, de az üt,
Néha mint egy anyós: nemérdekel mit mond a másik, Te csak szajkózod a magadét

Néha utállak,
Néha kedvellek,
Néha utállak!

Smiley

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #389 Dátum: 2006 December 22, 16:04:56 »

Annyira vagyok műmagyar, mint Te műbolgár!

na itt a lényeg.

én tényleg műbulgár vagyok (nem bolgár, bulgár!), ebből kifolyólag te meg műmagyar vagy (mondjuk ezt én eddig is tudtam, de most végre te mondtad ki ;-)
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #388 Dátum: 2006 December 22, 15:43:36 »

nem kell itt összezagyválni a megszólítás funkcióját is ellátni képes, személyekre vonatkoztatható személyes névmásokat (amelyeknek bizonyos esetekben a nagy kezdőbetűvel történő írása indokolt lehet) egy melléknévvel, aminek a nagy kezdőbetűvel való írása a magyar nyelvvel szembeni tiszteletlenség, és persze teljesen felesleges műmagyarkodás.

ilyet csak a galíciai lengyelek szoktak elkövetni ;-)))

Ez valóban az. Tiszteletlenség.  Köszönöm hogy rávilágítottál. Bár a "műmagyar" és "übermagyar" kifejezéseket nem mindig értem, elképzelem mi lenne ha "igazimagyar" lehetnék mint Te,aki a finnugor-elmélet tudója, élharcosa leendsz. Te aki olyannyira szíveden viseled a Magyar nyelv értékeit, hogy egy folyamatosan változó, önkényes szabályokon nyugvó rendszert tartasz alapértéknek, elfogadottnak (etalonnak) amit kitudja ki és miért alkotott, illetve változtat a mai napig.Te aki a Magyar nyelv felépítésével, a gyök-ök rendszerével is tisztába vagy. Te aki tudva tudja hogy a jelentéstartalmat a mássalhangzók hordozzák a Magyar nyelvben, a magánhangzók csak színesítik azt. Te akit élőszóban nem zavar ha valaki esetleg "tájszólással" beszéli az "elfogadottat" (az etalont), de leírva már sért Téged ha nem illeszkedik az alapértékedhez.Hiszen az már tiszteletlenség a.... kikkel szemben is? Hunsdoffer Pál? Bundenz Józseffel szemben? Szerinted, ha honalapítónkat megkérdeznénk, nehezményezné-e hogy EGY melléknevet következetesen nagybetűvel írok és történetesen ez a melléknév a Magyar, akkor mit szólt volna?
Valóban "műmagyarkodásnak" tűnhet, ám ne felejtsük el hogy talán evvel próbálom megkülömböztetni magam és mondandómat az olyanoktól, akik a tartalmat nem nézik, csak a küllemet. Mert mondhattad volna, hogy: Ember! Te akkora baromságokat írsz hogy az valami csuda! Ráadásul az elfogadott és kötelező szabályoknak megfelelően nem így írjuk ezt és ezt.Mert ugyan egyetértek avval amit mondasz itt és itt, de itt már nem, ez nem így volt, ezt gondold át....stb. Ehelyett: Hehehehehe ezt a barmot!, még azt sem tudja leírni helyesen hogy:..........

Kicsit hasonlít ez az indo-germán felfogáson nevelkedett emberekre. Akik addig nem állnak szóba veled, illetve nem hallgatják meg mondandódat, míg nem az Ő Istenüket imádod. Jaaaaaa Te a naphoz imádkozol, nem a szent háromsághoz??  Akkor Te hüje vagy, Te nem is mondhatsz okosat, értékeset.
Én a teljességet próbálom meglátni (megláttatni), Te meg bírsz a részlegességgel. Részleteiben nagyon tudod a dolgokat, ezt nem is vitatja senki, de csak a részlegességből nem lehet eljutni a teljességhez. Neked mint korban és tudásban felettem állónak pontosan tanítani kéne, nem pedig a részleteimet kiválogatni és azokat szapulni.

Annyira vagyok műmagyar, mint Te műbolgár!
De ha gondolod lovagolhatunk még a Magyar helyesírás szabályain, csak akkor nyissunk egy új topikot, Ezt meg hagyjuk meg a parttalan képzelgések és őrült ötletek topikjának.

Munkájához sok sikert kívánva, maradok tisztelettel:
Závodszky Ákos
közösképviselő

Wink

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #387 Dátum: 2006 December 22, 12:41:39 »

Igen olvastam a szabálykönyvet én is!  De nekem jól esik naggyal írni! És próbálom következetesen nagybetűvel írni. Remélem annyira nem zavaró Neked, ki olyannyira fogékony vagy a helyesírási hibák iránt.
Igen tudom, hogy a Te,Neked, Ti, Nektek, Ők....stb.  is kisbetűvel írandó, valahogy én mégis naggyal írom ezeket is. Nem hiszem hogy "tiszteletlenség" lenne.Hogy nem ez a szabály??? Most(!) nem ez. Azt hiszem a mondandóm tartalma  nem szegényebb lesz (ha egyáltalán változtat rajta) általa. De ez az én véleményem.

és az én véleményem egy nagyon jó kis vélemény Wink

nem kell itt összezagyválni a megszólítás funkcióját is ellátni képes, személyekre vonatkoztatható személyes névmásokat (amelyeknek bizonyos esetekben a nagy kezdőbetűvel történő írása indokolt lehet) egy melléknévvel, aminek a nagy kezdőbetűvel való írása a magyar nyelvvel szembeni tiszteletlenség, és persze teljesen felesleges műmagyarkodás.

ilyet csak a galíciai lengyelek szoktak elkövetni ;-)))
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #386 Dátum: 2006 December 22, 12:29:38 »

nyugodtan írhatod kis m-mel is, elvégre melléknév, attól, meg, ha naggyal írod, nem leszel magyarabb (sőt ;-)

Igen olvastam a szabálykönyvet én is!  De nekem jól esik naggyal írni! És próbálom következetesen nagybetűvel írni. Remélem annyira nem zavaró Neked, ki olyannyira fogékony vagy a helyesírási hibák iránt.
Igen tudom, hogy a Te,Neked, Ti, Nektek, Ők....stb.  is kisbetűvel írandó, valahogy én mégis naggyal írom ezeket is. Nem hiszem hogy "tiszteletlenség" lenne.Hogy nem ez a szabály??? Most(!) nem ez. Azt hiszem a mondandóm tartalma  nem szegényebb lesz (ha egyáltalán változtat rajta) általa. De ez az én véleményem.

és az én véleményem egy nagyon jó kis vélemény Wink

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #385 Dátum: 2006 December 22, 12:18:14 »

a Magyar nyelvvel

nyugodtan írhatod kis m-mel is, elvégre melléknév, attól, meg, ha naggyal írod, nem leszel magyarabb (sőt ;-)
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #384 Dátum: 2006 December 22, 12:16:14 »

az AZS meg egy perc alatt úgy feltud húzni, hogy csak na!

ugye? ugye? ugye? ;-)))
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #383 Dátum: 2006 December 22, 12:06:24 »

OFF Látod, megy ez neked, ha nem kapkodsz!  Smiley ON

Megy hát. Csak gyakran sietek Smiley az AZS meg egy perc alatt úgy feltud húzni, hogy csak na! Ha nincs igaza azé! Ha igaza van akkor meg azé!

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #382 Dátum: 2006 December 22, 11:57:58 »

OFF Látod, megy ez neked, ha nem kapkodsz!  Smiley ON

átgondoltam.
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #381 Dátum: 2006 December 22, 11:52:11 »

átgondoltam. A tiszteletlenség a Magyar nyelvvel szemben nem az ha papírra rosszul írod a betűket (melyek nem is Magyar betűk) mert ez "műveletlen"-ség, vagy a szabályt alkotókkal szembeni tiszteletlenség lehetne csak, hiszen "fejben" a szavak megvannak.

A Magyar nyelvvel szemben elkövetett tiszteletlenség abból áll, mikor nem Magyar szavakat használsz, vagy káromkodsz.

Ily egyszerű a dolog.

Valamint kéretik a nem témához szorosan kapcsolódó beírások mellőzése. Ha már itt tartunk.

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #380 Dátum: 2006 December 22, 11:46:08 »

Nem szoktam éles kirohanásokat rendezni az igaz, de az egész frontot igyekszem arrébb tolni!  Grin 

te nem szoktál übermagyarkodni ;-)
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #379 Dátum: 2006 December 22, 11:45:10 »

egyetértek..
(csak az utolsó mondattal nem..) Cheesy

olvasgasd az indexen a polidilit, szép példákat fogsz látni ;-)

(amúgy az indexes bogártopikban egy skodás srác az errájdról érdeklődik)
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #378 Dátum: 2006 December 22, 11:42:47 »

ja, és persze természetesen a zsidókhoz ;-)))))
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #377 Dátum: 2006 December 22, 11:42:22 »

Mert azoknak pótcselekvés...  Smiley  Egyébként igaz. De akkor én most hová tartozok?

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #376 Dátum: 2006 December 22, 11:28:13 »

Hát öcsém nem tudom a tiszteletet hogy kevered ide. A műveltséget illetve a műveletlenséget összelehet párosítani /természetesen csak a jelenkori helyesírási műveltséget/ a helyesírással, de a tiszteletet azt nem. Hiszen a helyesírás évenként változik, ráadásul az egy önkényes szabályrendszer. De nem fogok "mosakodni" elötted. Ha neked ez jön le, illetve csak ebbe tudsz belekötni, legyen úgy ahogy akarod.

Tisztelettel

Najó mosakodok, és elismerem igazad is van.

a Nemzet-tel  az egy ún: gyorsan írtam elbasztam hiba / val-vel hasonulással tisztában vagyok.
sújtja   szégyenteljes hiba! nincs bocsánat
lakosság keményebb dió. mert a lakos (mint Érdi lakos) értelmes, helyes. Lakos-ság-ség, mint a milyenség kifejezése a lakososságra utal. A lakó pedig az ember. A lakó-ság-ség pedig régiesebb kifejezés,  egy képességre. Régen használták ilyen formában egyébbiránt.Én most használtam csak nem jól Smiley)

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #375 Dátum: 2006 December 22, 11:08:37 »

szerintem meg az szánalmas, de nagyon, ha valaki a habzó szájú mélymagyarkodás közben sem figyel arra, hogy a magyar nyelvet ne törje kerékbe...

(egyébként ez általános megfigyelés, hogy az übermagyarok egyszerűen nem képesek tisztelni a magyar nyelvet, ellentétben a liberálbolsi zsidókkal)

egyetértek..
(csak az utolsó mondattal nem..) Cheesy

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #374 Dátum: 2006 December 22, 11:01:07 »

szerintem meg az szánalmas, de nagyon, ha valaki a habzó szájú mélymagyarkodás közben sem figyel arra, hogy a magyar nyelvet ne törje kerékbe...

(egyébként ez általános megfigyelés, hogy az übermagyarok egyszerűen nem képesek tisztelni a magyar nyelvet, ellentétben a liberálbolsi zsidókkal)

Hát öcsém nem tudom a tiszteletet hogy kevered ide. A műveltséget illetve a műveletlenséget összelehet párosítani /természetesen csak a jelenkori helyesírási műveltséget/ a helyesírással, de a tiszteletet azt nem. Hiszen a helyesírás évenként változik, ráadásul az egy önkényes szabályrendszer. De nem fogok "mosakodni" elötted. Ha neked ez jön le, illetve csak ebbe tudsz belekötni, legyen úgy ahogy akarod.

Tisztelettel

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #373 Dátum: 2006 December 22, 10:51:04 »

Na akkor egy kis gondolatébresztő arról a lovas nemzetről /magyarok, hunok, mongolok, tatárok, ujgourok, párthusok/ mely rettegésben tartotta(ja) az európai kultúrnépeket és a magas kultúrát.

Róma! Ez a velejéig becsületes nép, mely megteremtette az európai civilizációt nagyon helyes módon kiírtva az őslakosságot, a saját közigazgatását és vallását terjeszti (mint egyedüli üdvözítőt) szerte európában.
Aztán gazdasági érdekekből elindul a mesés keleti kincseket öriző Keletnek (nyilván gazdasági befektetés céljából)
Ott röpke 50 éven belül kétszer kap ki úgy, hogy támadó seregének az írmagját is kiírtják! Ne felejtsük el, hogy Róma bukásának okai között megemlítik többek közt a pestis, a korrupció mellett a Párthusokat is Aztán jön Atilla a Hunokkal és elpusztítja az egész római birodalmat (illetve annak meggyengülve fennmaradt részét) Azonban nem csatolja magához, illetve az akkor fennálló Hun birodalomhoz, hanem megelégszik a "büntetéssel", visszahúzodik a (hite szerint az őseitől reámaradt földekre) Kárpát-medencébe. Aztán kis idő múltán jön Árpád, és tönkreveri egész európát (Bulcsúval és Lehellel)! Azonban nem csatolja az akkor kialakuló Magyar Törzsszövetséghez, nem cseréli le a "meghódított" népek közigazgatását Magyarra, nem kényszeríti rá a vallását a leigázottakra, hanem visszavonul a "saját" földjére. Aztán jönnek a tatárok és tönkre vernék európát, de IV Béla valamiért szembeszáll velük, ezért csak Magyarországot veri, ill gyújtja föl. Itt viszont azt érdemes tudni, hogy hiába is mondják hogy kiírtották a lakóságot, ez nem igaz. Olyan értelemben nem, hogy a falusi néptömeget biztos nem tudták kiírtani - felgyújtani a házaikat igen- mert a falusi, ha látta hogy ég a szomszéd falu, akkor eltudott menekülni a környező mocsarakba,hegyekbe,erdőkbe, tehát akik nem tudtak elmenekülni, az a városi lakóság volt, mely döntő részben akkor németekből és zsidókból állt. Igaz a "történelem könyveket" nem a falusiak írják De nem csatolja a tatárországhoz hazánkat, hanem visszavonul. A rá következő 400 éves Habsburg uralom alatt valóban néptelenednek el Magyar falvak, és valóban telepítenek be idegen elemeket hazánkba, és valóban tűzzel vassal írtják a Magyar nyelvet, kultúrát.
Hogy csinálja a fejlett nyugat /akikhez tartozni "szeretnénk"/?
Kiköt az angol matróz a partokon, az őslakosok gyümölcskosárral várják, elvezetik a falujukba, majd hálából az angol/spanyol,holland,német..../ kiírt mindent!!  Embert, nyelvet, kultúrát,növény- és állatvilágot! Terjeszti a saját kultúráját és TÉRÍT!  Mit csinál a tatár Kán??  Jééé Nektek /leigázottaknak/ van saját vallásotok?? hmmm. Jó. Nekem is van! Amíg fizeted az adót, amíg ha hadba megyünk a katonáidat kiállítod, semmi vész! Ennyi!!

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #372 Dátum: 2006 December 22, 10:46:00 »

Mert azoknak pótcselekvés...  Smiley  Egyébként igaz. De akkor én most hová tartozok?

ellentétben a liberálbolsi zsidókkal)
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #371 Dátum: 2006 December 22, 10:30:38 »

Magyar nemzet-el???!

súlytja

lakóságot!

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #370 Dátum: 2006 December 22, 10:22:08 »

De én olvastam a szegedi főrabbi Ferenc Józsefnek írt levelét, amiben arra kérte, hogy állítsa le a bevándorlást, mert az országban nagyon komoly zavarokat fog okozni ennek az idegen tömegnek a megjelenése.

Tudom. Ez nem is mond ellent annak amit írtam Smiley

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #369 Dátum: 2006 December 22, 10:17:38 »

De én olvastam a szegedi főrabbi Ferenc Józsefnek írt levelét, amiben arra kérte, hogy állítsa le a bevándorlást, mert az országban nagyon komoly zavarokat fog okozni ennek az idegen tömegnek a megjelenése.

Pontosan így volt. Az Orczy kertben volt az " elosztó" bázis, és teljes mértékben önönmaguknak szervezték az egészet. Olyan mérvű beáramlás volt, hogy máshogy nem lehetett megoldani. Olyasképpen működött, mint egy karantén és egy depo rendszer együttese. A beérkezők itt megpihentek 1-2 hétig, majd szereztek nekik papírokat, jobb esetben állást, majd próbáltak lakást is keríteni.
DE saját maguknak szervezték!!
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #368 Dátum: 2006 December 22, 10:06:34 »

a galíciából betéerő zsidók egyik "elosztója" volt. Annak idején ez a beáramlás nem ment spontán módon. Szervezték azt ügyesen.

Pontosan így volt. Az Orczy kertben volt az " elosztó" bázis, és teljes mértékben önönmaguknak szervezték az egészet. Olyan mérvű beáramlás volt, hogy máshogy nem lehetett megoldani. Olyasképpen működött, mint egy karantén és egy depo rendszer együttese. A beérkezők itt megpihentek 1-2 hétig, majd szereztek nekik papírokat, jobb esetben állást, majd próbáltak lakást is keríteni.
DE saját maguknak szervezték!!

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #367 Dátum: 2006 December 22, 10:03:51 »

a magyar zsidóság deportálását teljes egészében a magyar hatóságok végezték el. Átadtunk 800.000 ezer állampolgárt egy idegen államnak. Sohasem voltunk befogadóak, csak hatalmi érdekből teremtett az uralkodó elit olyan közeget, hogy a zsidók nálunk érvényesülni tudtak, szemben más európai országokkal. Amikor ez a hatalémi érdek megszűnt, egyből kinyílt a szeme a magyar értelmiségnek és megtalálta a zsidóságban a magyar nemzet elvesztőjét. Nemrég olvastam Szekfű Gyula Három nemzedék című könyvét. Egyszerűen szánalmas, hogy a trianoni tragédiát összeköti pl. azzal, hogy a kialakuló, természetesen a zsidók által uralt modern sajtó zilálta szét a magyar politikai és államrendszert.

És valóban nem Rejtő Jenőről, Radnóti Miklósról szól a magyar antiszemitizmus, de mégis őket elpusztították...

Mayar hatóság = minden Magyar ember vagy a Magyar nemzet-el???!  nem gondolod komolyan?!  Ilyen alapon a tanácsköztársaságot "A zsidók" csinálták!

Átadtuk őket?????  Nesztek német urak! Mi gyüjtöttük őket, etettük őket, míg ide nem értetek.Mikor már mindenhonnan elüldöztétek őket, ők idemenekültek, itt éldegéltek még 3 évig, de most már innen nem mennek sehová! itten vannak tessék azt csinálni velük amit csak tetszik!

" Sohasem voltunk befogadóak, csak hatalmi érdekből teremtett az uralkodó elit olyan közeget, hogy a zsidók nálunk érvényesülni tudtak"..... melyek voltak ezek a "hatalmi érdekek" /melyeket MÁS ország nem akart kiaknázni, ami csak nekünk érte meg???

Aham. Szóval most már az egész Magyar értelmiség végezte az egészet!..... érdekes.

"...Egyszerűen szánalmas, hogy a trianoni tragédiát összeköti pl. azzal, hogy a kialakuló, természetesen a zsidók által uralt modern sajtó zilálta szét a magyar politikai és államrendszert...."
Tehát nem rá vezeti vissza, nem ezt nevezi kiváltó oknak csak összeköti, mint közrejátszó szerepet???? Ez tényleg érthetetlen és mivel mi annyit tudunk a kori állapotokról ezért ez elítélendő és téves is!

A szánalmas szerintem pedig az, hogy még téged "értelmes" embert is megfertőz ez a métely /holott semmi közöd a zsidósághoz, ez neked csak egy vállalt "szerep" mint "igazság-bajnoka" és mint baloldali provokátor/ hogy  egy 10 milliós nemzet nem tudott megvédeni /kiszolgáltatott állapotban/ egy olyan "értékes" nemzetet, melyet egész akkori európa nem tudott megvédeni ereje teljében.Ezen bűn hetedíziglen súlytja a mai Magyar lakóságot!

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #366 Dátum: 2006 December 22, 09:57:51 »

Az ötvenes években az a vicc járta, hogy hal volt a kezében ezzel a felirattal: Ezt jók kifogtuk!  Cry

és állítólag a Gellérthegyi szobor a kisHorthy síremléke lett volna. a tervek szerint kisebb lett volna és légcsavart tartott volna a nőalak a feje fölé, amit később kicserélték olajágra. lehet, hogy csak urbanlegend...
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #365 Dátum: 2006 December 22, 09:40:26 »

ez konkrétan így igaz. Mire elkészült rendszer változott, de a szobrot már nem akarták kidobni. Ja, és némely amerikai útikönvyben azt írják, hogy a csaj dobtáras pps-t emele a magasba.Smiley
Sőt a petőfi híd is Horthy híd volt. Ha a pilléreket megnézitek a budai oldalon,. akkor azok egy hajó orrt formáznak, ezzel célozva Horthy tengernagyi múltjára.
Az egyetemen tanultunk egy csomó ilyen dolgot városszociológiából. Még azt a házat is láttuk, ami VIII. kerületben a galíciából betéerő zsidók egyik "elosztója" volt. Annak idején ez a beáramlás nem ment spontán módon. Szervezték azt ügyesen.

Holló
« Hozzászólás #364 Dátum: 2006 December 22, 09:33:52 »

és állítólag a Gellérthegyi szobor a kisHorthy síremléke lett volna. a tervek szerint kisebb lett volna és légcsavart tartott volna a nőalak a feje fölé, amit később kicserélték olajágra. lehet, hogy csak urbanlegend...
azt én is hallottam, hogy nem szabadságszobornak készült
talán 10 éve volt a tv-ben egy riport, ahol a modellal beszélgettek
talán úszónő volt? vagy valami ilyesmi
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #363 Dátum: 2006 December 22, 09:22:22 »

Azt tudtátok, hgy Horthy Miklósnak és Károlyi Mihálynak is a fia repülőbalesetben halt meg?

lutz gizi viszont szálasi felesége volt, de ettől még nem azonos a repülős gizivel.
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #362 Dátum: 2006 December 22, 09:15:00 »

Azt tudtátok, hgy Horthy Miklósnak és Károlyi Mihálynak is a fia repülőbalesetben halt meg?

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #361 Dátum: 2006 December 22, 08:48:02 »

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #360 Dátum: 2006 December 22, 08:32:05 »

Igen. Én se értem mért kell belekeverni őket. Hogy jönnek ők ide?  Illetve értem. Ilyenkor mindig elő lehet őket húzni. Tipikus szemita "védekezés" /ami inkább támadás és taktika/ Ha valahogy szóba kerül hogy Khon Béla, akkor a reakció, hogy jó-jó de ő csak egy ember.Ha véletlenül szóba kerül a "körmös" Bauer illetve hogy a fia MOST képviselő, akkor jön hogy : Nem felelhet az apja bűneiért. Kérdem én akkor engem mért büntetnek azokért a bűnökért amiket apáim apái követtek el??! 

Ráadásul ez sem igaz így /hiszen apái apái sosem követtek el ilyet, hanem párszáz "elmebeteg" "érdeme" ez/

Az a büdös nagy helyzet, hogy Magyarország míg tudta védte ezeket az embereket /egyedülálló módon európában/, amikor pedig már nem tudta tovább /mert megszállták és hatalomra segítettek a megszállók olyan embereket akiknek szintén ez volt az érdekük -eszméjük-/ akkor bekövetkezett ami bekövetkezett.
És ahelyett hogy megköszönnék hogy eddig kitartottunk, a szemünkre vetik hogy mért nem védtük meg őket!!    Ez a Mi nagy bűnünk tehát! Egy összeroppantott, kiszolgáltatott, tönkrevert ország  /nemzet/ tartott ki becsületből a legtovább /de végül Ő is elbukott/ és nem tudta tovább megakadályozni azt amit mások MEG SEM próbáltak.

a magyar zsidóság deportálását teljes egészében a magyar hatóságok végezték el. Átadtunk 800.000 ezer állampolgárt egy idegen államnak. Sohasem voltunk befogadóak, csak hatalmi érdekből teremtett az uralkodó elit olyan közeget, hogy a zsidók nálunk érvényesülni tudtak, szemben más európai országokkal. Amikor ez a hatalémi érdek megszűnt, egyből kinyílt a szeme a magyar értelmiségnek és megtalálta a zsidóságban a magyar nemzet elvesztőjét. Nemrég olvastam Szekfű Gyula Három nemzedék című könyvét. Egyszerűen szánalmas, hogy a trianoni tragédiát összeköti pl. azzal, hogy a kialakuló, természetesen a zsidók által uralt modern sajtó zilálta szét a magyar politikai és államrendszert.

És valóban nem Rejtő Jenőről, Radnóti Miklósról szól a magyar antiszemitizmus, de mégis őket elpusztították...

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #359 Dátum: 2006 December 21, 11:20:56 »

Azt hiszem, te is tudod, hogy nem velük, vagy Radnótival, esetleg Sándor Györggyel van problémánk....

Igen. Én se értem mért kell belekeverni őket. Hogy jönnek ők ide?  Illetve értem. Ilyenkor mindig elő lehet őket húzni. Tipikus szemita "védekezés" /ami inkább támadás és taktika/ Ha valahogy szóba kerül hogy Khon Béla, akkor a reakció, hogy jó-jó de ő csak egy ember.Ha véletlenül szóba kerül a "körmös" Bauer illetve hogy a fia MOST képviselő, akkor jön hogy : Nem felelhet az apja bűneiért. Kérdem én akkor engem mért büntetnek azokért a bűnökért amiket apáim apái követtek el??! 

Ráadásul ez sem igaz így /hiszen apái apái sosem követtek el ilyet, hanem párszáz "elmebeteg" "érdeme" ez/

Az a büdös nagy helyzet, hogy Magyarország míg tudta védte ezeket az embereket /egyedülálló módon európában/, amikor pedig már nem tudta tovább /mert megszállták és hatalomra segítettek a megszállók olyan embereket akiknek szintén ez volt az érdekük -eszméjük-/ akkor bekövetkezett ami bekövetkezett.
És ahelyett hogy megköszönnék hogy eddig kitartottunk, a szemünkre vetik hogy mért nem védtük meg őket!!    Ez a Mi nagy bűnünk tehát! Egy összeroppantott, kiszolgáltatott, tönkrevert ország  /nemzet/ tartott ki becsületből a legtovább /de végül Ő is elbukott/ és nem tudta tovább megakadályozni azt amit mások MEG SEM próbáltak.

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #358 Dátum: 2006 December 21, 11:06:36 »

Azt hiszem, te is tudod, hogy nem velük, vagy Radnótival, esetleg Sándor Györggyel van problémánk....

Az első világháborúban nagyon sok zsidó harcolt vitézül a magyarokkal együtt. Velük mi a helyzet?

ha tehetitek olvassátok el Zalka Máté debrdo című könyvét. Nagyon fasza!!
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #357 Dátum: 2006 December 21, 11:00:37 »

Az első világháborúban nagyon sok zsidó harcolt vitézül a magyarokkal együtt. Velük mi a helyzet?

ha tehetitek olvassátok el Zalka Máté debrdo című könyvét. Nagyon fasza!!

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #356 Dátum: 2006 December 20, 20:33:28 »

egy zsicit akartam megformázni.
van pajesza, meg nagy cserpákja.
így már látod?

aham Smiley   így teccik Smiley

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #355 Dátum: 2006 December 20, 20:23:01 »

Magyar zsidónak!  A másik valóban büdös.
mit jelent ez a krixkrax?

egy zsicit akartam megformázni.
van pajesza, meg nagy cserpákja.
így már látod?

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #354 Dátum: 2006 December 20, 20:21:09 »

mennyire igaza van egy büdös zsicinek....
érdekes, nem?

$..$
$U$
$  $

Magyar zsidónak!  A másik valóban büdös.

mit jelent ez a krixkrax?

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #353 Dátum: 2006 December 20, 20:18:40 »

http://dobogommt.hu/dobogo/cikk.php?id=20061219182701&evfolyam=V&szam=5

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #352 Dátum: 2006 December 20, 20:13:10 »

mennyire igaza van egy büdös zsicinek....
érdekes, nem?

$..$
$U$
$  $

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #351 Dátum: 2006 December 20, 20:07:29 »

http://dobogommt.hu/dobogo/cikk.php?id=20061219181444&evfolyam=V&szam=5

Oldalak: 1 ... 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 ... 44
Nyomtatás

Ugrás: