www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 09:34:31

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 ... 44
Nyomtatás
Szerző Téma: IQ történelem  (Megtekintve 531706 alkalommal)
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #470 Dátum: 2007 Január 02, 11:51:56 »

Én mindig szoktam büntetni ilyenkor. Egy kis lassú haladásért még a legkeményebb bmw-s sem ver meg. Ha meg megnézed, hogy ki van a bmw-ben és látod, hogy Gyík István, akkor lehet alázni is. beintés, kiszólás, dudálás, fikázás. Ilyenkor téged tartanak a legnagyobb arcnak szerte-hossza a téren.

Falukkal is megvan a baj. Mindig mindenki tud mindent és az se jó.
tudni mindig jobb mint nem tudni! élni pedig példamutatóan kell és akkor nem adsz okot a pletykára.

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #469 Dátum: 2007 Január 02, 11:46:55 »

Igaz lehet. Hangsúlyozom mégegyszer hogy én ezeket nem tartom Magyar embernek. Csak magyar állampolgárságú, magyarul beszélő tetveknek.

Nem szoktam az alapján általánosítani, hogy "kalapos skodás" Smiley  Azonban a tény az hogy nem azért utálod a ladából kilógó zsicit, mert biztos rabolni megy, hanem mert nem ismered.

Példa:

Rosevelt téren bevág eléd egy audis úgy hogy szabálytalanul végigelőzi a sort. IQ-tól függetlenül magadban elküldöd az anyjába. Magas IQ-val 1 perc múlva nem érdekel, sőt meggyőzöd magad hogy biztos okkal sietett. Alacsony IQ-val "tudod" hogy egy aljas bűnöző. De a magas IQ-val is, míg eltelik  az 1 perc rosszul érzed magad és stresszes leszel, ami nem jó
ugyan ez vidéken, ahol (nagyjából-látásból) mindenki ismer mindenkit ténylegesen tudod, hogy az audis az a Gipsz Jakab és beteg a gyereke, siet az orvoshoz, vagy tudod hogy ez a polgármester fia aki egy nagy faszkalap. De a lényeg, hogy tudod! nem okoz neked meghasonulást, mert tudod mire számíthatsz. Tudod hogy Lajosnak beteg a tehene ezért siet (egyébként jó ember) vagy tudod hogy Feri ilyenkor megy félreqrni a főnököd feleségével. A városban nem tudsz semmit. Ez a baj

Én mindig szoktam büntetni ilyenkor. Egy kis lassú haladásért még a legkeményebb bmw-s sem ver meg. Ha meg megnézed, hogy ki van a bmw-ben és látod, hogy Gyík István, akkor lehet alázni is. beintés, kiszólás, dudálás, fikázás. Ilyenkor téged tartanak a legnagyobb arcnak szerte-hossza a téren.

Falukkal is megvan a baj. Mindig mindenki tud mindent és az se jó.

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #468 Dátum: 2007 Január 02, 11:21:13 »

apóűsom busszal járt 88-90-ben ausztriába. hazafelé mindig megálltak egy aruháznál. Nem volt olyan alkalom, hogy ne kellett volna 1-1,5 órát plusszba állni, mert valaki mindig lopott és lebukott. És fajmagyarok mentek, akik megszokták a Horthy rendszer uradalamain, a TSZ-ben, hogy a közösségi vagyon, meg minden mozdítható vagyontárgy az enyém lehet.

Igaz lehet. Hangsúlyozom mégegyszer hogy én ezeket nem tartom Magyar embernek. Csak magyar állampolgárságú, magyarul beszélő tetveknek.

Nem szoktam az alapján általánosítani, hogy "kalapos skodás" Smiley  Azonban a tény az hogy nem azért utálod a ladából kilógó zsicit, mert biztos rabolni megy, hanem mert nem ismered.

Példa:

Rosevelt téren bevág eléd egy audis úgy hogy szabálytalanul végigelőzi a sort. IQ-tól függetlenül magadban elküldöd az anyjába. Magas IQ-val 1 perc múlva nem érdekel, sőt meggyőzöd magad hogy biztos okkal sietett. Alacsony IQ-val "tudod" hogy egy aljas bűnöző. De a magas IQ-val is, míg eltelik  az 1 perc rosszul érzed magad és stresszes leszel, ami nem jó
ugyan ez vidéken, ahol (nagyjából-látásból) mindenki ismer mindenkit ténylegesen tudod, hogy az audis az a Gipsz Jakab és beteg a gyereke, siet az orvoshoz, vagy tudod hogy ez a polgármester fia aki egy nagy faszkalap. De a lényeg, hogy tudod! nem okoz neked meghasonulást, mert tudod mire számíthatsz. Tudod hogy Lajosnak beteg a tehene ezért siet (egyébként jó ember) vagy tudod hogy Feri ilyenkor megy félreqrni a főnököd feleségével. A városban nem tudsz semmit. Ez a baj

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #467 Dátum: 2007 Január 02, 11:04:40 »

meg a tesco-ban sem csak a cingusok isszák meg a redbullt és hagyják a polcok között.

Az a baj, hogy ez az ország még piszkosul nem ébredt rá arra, hogy az ilyen károkozást is nekünk kell megfizetni. vagy aki rájött, az fizet azok helyett, akik lopnak-csalnak-hazudnak és magánosítják a közösségi és mozdítható magánvagyonokat.
Egyik üdülőt, a másik szőlőhegyet. Öreg Kádárnak, sőt még a Horthynak sem volt kedve lopni, pedig korukban igen sokan éltek a lehetőséggel...

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #466 Dátum: 2007 Január 02, 11:00:53 »

"Olyat még nem hallottam, hogy svábbűnözés, vagy magyarbűnözés."

menj el ausztria valamelyik határmenti bevásárlóközpontjába...Smiley

jóvan, ezt legalább nem nekem kellett beírnom ;-)))
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #465 Dátum: 2007 Január 02, 10:58:30 »

Na igen. Ahoz képest hogy 400 évig rabolgattak itt a labancok, ez igazán semmiség Smiley) És nem is vagyok meggyőződve hogy "fajmagyarok" követték el ezeket az eseteket. Mindenesetre én nem tartom őket Magyarnak. az ilyeneket a dunába kell lőni! vagy száműzni a Kárpát-medencéből Smiley

apóűsom busszal járt 88-90-ben ausztriába. hazafelé mindig megálltak egy aruháznál. Nem volt olyan alkalom, hogy ne kellett volna 1-1,5 órát plusszba állni, mert valaki mindig lopott és lebukott. És fajmagyarok mentek, akik megszokták a Horthy rendszer uradalamain, a TSZ-ben, hogy a közösségi vagyon, meg minden mozdítható vagyontárgy az enyém lehet.

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #464 Dátum: 2007 Január 02, 10:56:05 »

"És sajnos a zsidókkal szemben is vannak előítéleteim. Tulajdonképpen mindenkivel szemben vannak előítéleteim."

Minéál egyszerűbb egy személyiség, annál inkább szüksége van az előítéletkre. Csak magas IQ szinttel bíró egyének képesek arra, hogy saját vélekedéseiket folyamatosan felülvizsgálják, állandóan kétkedjenek a levont konzekvenciák helyességében. EGy "egyszerű" ember eltévedne az élet dzsungelében, ha nem tudná a közösségi dolgokat úgy beazonosítani, mint a közlekedési táblákat.
1. Reggel elindul és zsigóból kilóg egy roma és gyorsan hajt.
a. magas IQ: Talán elromlott az ablakfűtés és siet dolgozni.
b alacsony IQ: Biztosan megy lopni és nézi, hogy mit lehet és közben agresszívan vagánykodik
2. A Király utcában kaftános, pajeszos zsidó zenél az utcán
a. magas IQ: Milyen jó, hogy a helyi történelmi sajátosságokat így mutatják be
b. alacsony IQ: Itt van az osszes zsibi izraelből és úgy viselkednek, mintha övék lenne a város
3. Suzuki negyvennel megy országúton
a. Magas IQ: Lehet, hogy egy bogaras ül benne, aki nem szokta meg az ilyen autót
b. Alacsony IQ: Vén kötsög átült a wartburgból a warezba, de vezetési szokásai nem változtak.
4. Partizán olyat ír, ami első olvasatra úgy tűnik, hogy nagyon butának tart engem
a. Magas IQ: Partizán csíp engem, tudja, hogy magas az IQ-m és értem a pojént, azért engedi meg magának
b. alacsony IQ: Szemét állat, kicsúfol. Most még nyomok egy szmájlit, de megyek oszt valakivel, aki rühelli privátba nyomok egy "rohadjonmegpartizán" levelet
Cheesy

Lehetne még sorolni ezer ilyen dolgot, de szerintem IQ így is megérti, hiszen neki magas IQja van.

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #463 Dátum: 2007 Január 02, 10:50:59 »

"egyébként van olyan dolog, tényleg, amit rendszeresen kifogásolok. mégpedig nem is a hülye emberek hülye megnyilvánulásai, mert az rendben van. viszont nagyon rosszul viselem az amúgy értelmes emberek hülye megnyilvánulásait. kezd a mai világban felesleges luxus lenni az önálló gondolkodás, és egyre inkább divat az ostoba sztereotípiák szajkózása. nnnna, ezt tényleg mindig fikázom ;-)"
Ezzel szerintem csak az IQ és az én éberségemet kívánod elaltatni.Smiley

Szóval szerintem van cigány, zsidó, bogaras ember. Igenis sok ember szemében ha valakinek van egy bogara és nem ismerik jobban akkor az autója alapján kategorizálják. És szerintem a bogarasokban találni rokon vonásokat az autómárka szeretetén kívül is. Szeretjük a retrós dolgokat, a megbízható használati tárgyakat, hajlamosak vagyunk a lelkesedésre, de a fanatizmusra már nem annyira. határozottabb egyéniséggel bírunk, hiszen éppen ennek egyik megnyilatkozása az autónk is.

Persze ezt Te csak azért nem tudod átélni,  mert nem vagy bogaras...Cheesy

Mondhatjuk, hogy picinyt konzervatívok vagyunk. Nem kell nekünk az új csillivilli megbízható (ám csak 10 évet bíró, utána környezet szennyező, kidobandó) suzuki, hanem a 30 éves öreg vas! (némi gittel:)

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #462 Dátum: 2007 Január 02, 10:47:45 »

Meg az is él az emlékemben, amikor 1999-ben svédországba mentünk. Amikor gurultunk ki a kompból mindenki mehetett amerre látott. AMikor viszont a magyar rendszámot meglátták, géppisztollyal ugrottak elénk és tereltek le egy fél órára részletes vámvizsgálatra...

Na igen. Ahoz képest hogy 400 évig rabolgattak itt a labancok, ez igazán semmiség Smiley) És nem is vagyok meggyőződve hogy "fajmagyarok" követték el ezeket az eseteket. Mindenesetre én nem tartom őket Magyarnak. az ilyeneket a dunába kell lőni! vagy száműzni a Kárpát-medencéből Smiley

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #461 Dátum: 2007 Január 02, 10:43:51 »

"egyébként van olyan dolog, tényleg, amit rendszeresen kifogásolok. mégpedig nem is a hülye emberek hülye megnyilvánulásai, mert az rendben van. viszont nagyon rosszul viselem az amúgy értelmes emberek hülye megnyilvánulásait. kezd a mai világban felesleges luxus lenni az önálló gondolkodás, és egyre inkább divat az ostoba sztereotípiák szajkózása. nnnna, ezt tényleg mindig fikázom ;-)"
Ezzel szerintem csak az IQ és az én éberségemet kívánod elaltatni.Smiley

Szóval szerintem van cigány, zsidó, bogaras ember. Igenis sok ember szemében ha valakinek van egy bogara és nem ismerik jobban akkor az autója alapján kategorizálják. És szerintem a bogarasokban találni rokon vonásokat az autómárka szeretetén kívül is. Szeretjük a retrós dolgokat, a megbízható használati tárgyakat, hajlamosak vagyunk a lelkesedésre, de a fanatizmusra már nem annyira. határozottabb egyéniséggel bírunk, hiszen éppen ennek egyik megnyilatkozása az autónk is.

Persze ezt Te csak azért nem tudod átélni,  mert nem vagy bogaras...Cheesy

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #460 Dátum: 2007 Január 02, 10:37:49 »

Meg az is él az emlékemben, amikor 1999-ben svédországba mentünk. Amikor gurultunk ki a kompból mindenki mehetett amerre látott. AMikor viszont a magyar rendszámot meglátták, géppisztollyal ugrottak elénk és tereltek le egy fél órára részletes vámvizsgálatra...

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #459 Dátum: 2007 Január 02, 10:36:02 »

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #458 Dátum: 2007 Január 02, 10:22:56 »

három dolog:

1. még véletlenül se azt kérdeztem, hogy van-e cigány, zsidó meg magyar ember

2. sőt, olyan sincs, hogy "a" bogaras ember. nézz csak itt körül, abszolút eltérő tulajdonságokkal és életszemlélettel rendelkező emberek vannak, és még csak azt sem lehet mondani, hogy de legalább a bogarasságban egyezés van, mert még az arról alkotott képzetek is markánsan különböznek egymástól. hadd ne mondjak példákat.

3. ha neked az szűrődik le, hogy és mindig csak valami ellen szólok, akkor - hirtelenében ez jut eszembe, mint nagyon finom megfogalmazás - nagyon felületesen olvasol engem.

(egyébként van olyan dolog, tényleg, amit rendszeresen kifogásolok. mégpedig nem is a hülye emberek hülye megnyilvánulásai, mert az rendben van. viszont nagyon rosszul viselem az amúgy értelmes emberek hülye megnyilvánulásait. kezd a mai világban felesleges luxus lenni az önálló gondolkodás, és egyre inkább divat az ostoba sztereotípiák szajkózása. nnnna, ezt tényleg mindig fikázom ;-)
Ez nekem szól tudom Smiley vagy rólam (is)

Nem könnyű válaszolni a kérdésre (vezesd már le lécci, hogy mit is jelent "zsidóként", "cigányként" és "magyarklént" viselkedni?) Csak azt tudom elmondani hogy NEKEM mit jelentenek ezek a "fogalmak"
Azt a kifejezést már biztos hallottad hogy : -Ne cigánykodj már! Ez vajon mit jelenthet. A cigánybűnözés is ismert fogalom. Olyat még nem hallottam, hogy svábbűnözés, vagy magyarbűnözés. Természetesen a bűnözők között nyílván vannak (talán nem is kevesen) magyarok és akadnak svábok is. És a cigányok között is vannak talpig becsületes emberek. Százalékosan azonban a mutatójuk rossz.Sokkal több cigány ember válik bűnözővé mint sváb vagy magyar. Összehasonlíthatatlanul több. Erre mondhatjuk hogy azért mert: tanulatlanok,kirekesztettek,szegényebbek,etc....  Csak most nem arról beszélünk, hogy mi a kiváltó ok, hanem hogy létezik-e ill. hogy így van-e. Mondok egy példát, talán hallottatok már róla, de ha nem, nézzetek utána ez egy létező jelenség: A rendőrök egyértelműen megtudják mondani egy betöréses lopásnál, hogy az elkövető cigány volt-e vagy sem, még pedig úgy hogy a cigány betörők miután végeztek odaszarnak a lakásba(!) (és nem a WC-be!) Ez tény! Egy magyar betörő (van ilyen is nyílván) vagy egy sváb betörő nem tesz ilyet. Lehetne még sorolni a "jellemzőit"  a cigánybűnözésnek (szinte mindig csoportosan, nagy erőfölényben "támadnak", értelmetlenül kegyetlenek...stb) Ezek szimplán statisztikai adatokkal ellenőrizhetőek.
Azonkívűl hangosak, koszosak.... Én nem tudom, de ha a metrón utaztamban "beléjük botlok" vagy egyszerűen szembe jönnek velem az utcán, reflexből jobban figyelek, feszültebb leszek. Nem is szívesen költöznék cigányok mellé! Ellehet ítélni engem ezért? Biztos. De nem tudok rajta változtatni. Tisztában vagyok vele hogy vannak tisztességes, becsületes romák is. Nem is akarok és nem is szeretem ha "félnem" kell tőlük, de kialakult. Nagyon szeretem a cigányzenét pl. Meg érdekes a cigány kultúra is számomra, azonban a "járulékos költségek" megnehezítik ezen dolgok élvezetét, elfogadását.
Kövezzetek meg érte, de nekem előítéleteim vannak velük kapcsolatban. Nem szeretem hogy vannak előítéleteim, de kialakult. Ugyanakkor nem törekszem a kiírtásukra, elzavarásukra, kárukra, mert jómagyarembernek igyekszem lenni, aki ilyent nem csinál Smiley
És sajnos a zsidókkal szemben is vannak előítéleteim. Tulajdonképpen mindenkivel szemben vannak előítéleteim.
A magyarokkal szemben is vannak. Csak azok pozitív előítéletek. Hogy ez rossz? hogy ez káros? lehet.
De tudjátok hogy nem vagyok rossz ember (max hüje). Nem szervezek progromokat meg ilyesmik.
Na remélem jól elástam magam most nálatok.

üdv a provokatőr.

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #457 Dátum: 2007 Január 02, 09:20:44 »

Kedves AZS!
Igernis van cigány, magyar és zsidó ember is. A fűszeresnél sorbaállva nem lehet megkülönböztetni, de a szokásvilágot megnézve már igenis találni különbséget eleget. Az ilyen különbségektől válik egy társadalom plurálissá, azaz sokszínűvé.
Persze ennek megfelelően lehet azt mondani, hogy van burzsuj család, vagy van proli család, vagy azt, hogy valaki cseléd jellemzőkkel bír, vagy hogy kulák. Ezen utóbbiak általában előítéletekre épülő jellemzések, de a legtöbb esetben ezeknek is megvan az az alapja, amire rá lehet építenmi a túlegyszerűsített elméletet.

Ha gondolod szociológiázhatunk egy kicsit, mert nagyon szeretem. Pl. a bogaras emberek természetrajzát is meg lehet rajzolni, persze itt a közösségi szálat csak egy jellemző jelenti, ezért kevés hasonló dolgot lehet találni, DE lehet. És a végén állíthatunk egy definíciót, amely körbehatárolja, hogy a bogarasoknak mik is a főbb jellemzőik. Ha nem csinálnánk ilyeneket, akkor nem lenne szükség szociológusokra...

AZért pont neked intézem ezt, mert egy kicsit kezd zavarni, hogy te sohasem szólsz semmi mellett, csak mindig valami ellen. Ez a fikázás, mint életfilozófia, szerintem elég szegényes dolog.Smiley

három dolog:

1. még véletlenül se azt kérdeztem, hogy van-e cigány, zsidó meg magyar ember

2. sőt, olyan sincs, hogy "a" bogaras ember. nézz csak itt körül, abszolút eltérő tulajdonságokkal és életszemlélettel rendelkező emberek vannak, és még csak azt sem lehet mondani, hogy de legalább a bogarasságban egyezés van, mert még az arról alkotott képzetek is markánsan különböznek egymástól. hadd ne mondjak példákat.

3. ha neked az szűrődik le, hogy és mindig csak valami ellen szólok, akkor - hirtelenében ez jut eszembe, mint nagyon finom megfogalmazás - nagyon felületesen olvasol engem.

(egyébként van olyan dolog, tényleg, amit rendszeresen kifogásolok. mégpedig nem is a hülye emberek hülye megnyilvánulásai, mert az rendben van. viszont nagyon rosszul viselem az amúgy értelmes emberek hülye megnyilvánulásait. kezd a mai világban felesleges luxus lenni az önálló gondolkodás, és egyre inkább divat az ostoba sztereotípiák szajkózása. nnnna, ezt tényleg mindig fikázom ;-)
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #456 Dátum: 2007 Január 02, 08:11:43 »

Kedves AZS!
Igernis van cigány, magyar és zsidó ember is. A fűszeresnél sorbaállva nem lehet megkülönböztetni, de a szokásvilágot megnézve már igenis találni különbséget eleget. Az ilyen különbségektől válik egy társadalom plurálissá, azaz sokszínűvé.
Persze ennek megfelelően lehet azt mondani, hogy van burzsuj család, vagy van proli család, vagy azt, hogy valaki cseléd jellemzőkkel bír, vagy hogy kulák. Ezen utóbbiak általában előítéletekre épülő jellemzések, de a legtöbb esetben ezeknek is megvan az az alapja, amire rá lehet építenmi a túlegyszerűsített elméletet.

Ha gondolod szociológiázhatunk egy kicsit, mert nagyon szeretem. Pl. a bogaras emberek természetrajzát is meg lehet rajzolni, persze itt a közösségi szálat csak egy jellemző jelenti, ezért kevés hasonló dolgot lehet találni, DE lehet. És a végén állíthatunk egy definíciót, amely körbehatárolja, hogy a bogarasoknak mik is a főbb jellemzőik. Ha nem csinálnánk ilyeneket, akkor nem lenne szükség szociológusokra...

AZért pont neked intézem ezt, mert egy kicsit kezd zavarni, hogy te sohasem szólsz semmi mellett, csak mindig valami ellen. Ez a fikázás, mint életfilozófia, szerintem elég szegényes dolog.Smiley

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #455 Dátum: 2007 Január 02, 08:03:26 »

NO, így alakulnak az előítéletek.

A magyar textiliopart nem az itteni kínaiak küldték padlóra, hanem a világtrend. Ja, csak mellesleg jegyzem meg, hogy nem kevés textíl és ruhaipari cég túlélte a rendszerváltást és köszöni szépen jól van, csak nem élik világukat a közvélemény előtt.

Én sokkal jobban haragszom arra az európai unióra, amelyik minden bizonnyal legfőbb sírásúja volt az igenis jól prosperáló magyar mezőgazdaságnak. Megdöbbentő, hogy szlovák, cseh, lengyel agrártermékek öntik el azt az országot, amelyik évszázadokon kereztül etette fél Európát. A kínai idejön, de legalább ennek köszönhetően valahogy néznek ki a magyarok. Én emlékszem, amikor a ruiha sokkal drágább volt. Topisabbak is voltak az emberek. Sokkal jobban szembeötlött a szegénység. A kínai tényleg fura figura, de szerintem igenis hajlamos az integrációra. Menjetek el az ázsia centerbe és nézzétek meg, hogy a kínai gyerekek hogyan játszanak egymással. Nemegyszer láttam már, hogy magyarul kiabálnak, a szülők beszélnek hozzájuk kínaiul, de ők csak magyarul válaszolnak.
Ja, és kínában nincs etnikai probléma? Akkor nézzük csak meg a tibeti kérdést, vagy a muzulmánok dolgát?

Nem elérhető Strano

Mana mou Ellas

« Hozzászólás #454 Dátum: 2007 Január 01, 21:45:29 »

a kínai szokásokon senki sem csodálkozik??

Szerintem azok nem annyira publikus, ezért nem.

Ha te szólsz Istenhez, az imádság. Ha ő szól hozzád, az skizofrénia...
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #453 Dátum: 2007 Január 01, 21:11:18 »

Én többször tartok előadást a magyarországi szerbek ünnepeiről. Mindenki csodálkozik a teljesen más szokásokon, mivel ezeket kevesen ismerik, szintén ugyanezen okok miatt.

a kínai szokásokon senki sem csodálkozik??

« Hozzászólás #452 Dátum: 2007 Január 01, 21:02:45 »

Nekem pl abszolút nemtetszik hogy legázolnak minket, a szaros kábszerpénzük tisztáramosása miatt.

teljesen igazad van: tönkretették a honi textil és cipőipart.
mégsem hallottam soha, hogy bárki tüntetett volna ellenük; nincs olyan, hogy pl."kínai kérdés". pedig szerintem nagyobb a gond, mint gondolnánk...
1303LS
« Hozzászólás #451 Dátum: 2007 Január 01, 20:57:32 »

érdekes: a kínaiakkal senkinek semmi baja.

Nekem pl abszolút nemtetszik hogy legázolnak minket, a szaros kábszerpénzük tisztáramosása miatt.
Nem elérhető Strano

Mana mou Ellas

« Hozzászólás #450 Dátum: 2007 Január 01, 20:55:08 »

többszáz éve élnek közöttünk, keverednek "velünk".

Én többször tartok előadást a magyarországi szerbek ünnepeiről. Mindenki csodálkozik a teljesen más szokásokon, mivel ezeket kevesen ismerik, szintén ugyanezen okok miatt.

« Hozzászólás #449 Dátum: 2007 Január 01, 20:48:44 »

érdekes: a kínaiakkal senkinek semmi baja.
elgondolkodtató viszont, hogy fingunk sincs, hányan vannak. teljesen zárt a közösségük, alig keverednek. gőzöm sincs, hogy mi van az üzletükre kétméteres betűkkel írva, lehet, hogy az: "kötsög madjarok"...
látott már valaki kínai sírt valamelyik temetőben? tud valaki kínairól, aki börtönben van? balhéznak? (egymás között biztosan, de olyat még nem hallottam, hogy részeg kínaiak randalíroztak volna, esetleg magyarokat inzultálnak, betörnek, lopnak, stb.) milyen egy kínai esküvő? van valakinek kínai haverja?
nagyon-nagyon fura: azokkal van bajunk, akik ismerik a nyelvünket, többszáz éve élnek közöttünk, keverednek "velünk". (definiálja valaki lsz. a "mi" fogalmát)
a teljesen idegen kultúráról-szokásokról-stílusról meg senki sem beszél, pedig itt (és az egész világon jelen) van.... Huh
Nem elérhető Strano

Mana mou Ellas

« Hozzászólás #448 Dátum: 2007 Január 01, 20:29:14 »

Ezt mire alapozod? biztos hogy találok. Indiánok, négerek, eszkimók...???

Csak nem értem ezt a nagy zsidózást. Mindig is voltak, vannak, lesznek. Nem tudjuk befolyásolni.
A többi ( Indiánok, négerek, eszkimók) nem játszik akkora szerepet, nemdebár.
Mo. asszem az az ország  a környéken, ahol a legtöbb, tudtommal 14 etnikum él. Párat kivéve remekül beilleszkedtek. A zsidók is. Ez akkora baj? Nemhiszem, hogy csak rosszat tennének. Bár én biztosan máshogy látom. És szerintem az sem baj.

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #447 Dátum: 2007 Január 01, 20:15:05 »

Szerintem nem találsz olyan embert, akiben pl. nincs zsidó vér. Nekem az 1/8-ad részem az, viszont a Tisza volt az üknagyapám. Annyira nem lehet tudni, hogy mi van benned.

Ezt mire alapozod? biztos hogy találok. Indiánok, négerek, eszkimók...???

Nem elérhető Strano

Mana mou Ellas

« Hozzászólás #446 Dátum: 2007 Január 01, 19:00:10 »

Nyílván nem a vérrel van a baj.

Szerintem nem találsz olyan embert, akiben pl. nincs zsidó vér. Nekem az 1/8-ad részem az, viszont a Tisza volt az üknagyapám. Annyira nem lehet tudni, hogy mi van benned.

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #445 Dátum: 2007 Január 01, 17:14:24 »

természetesen igazad van. Nyílván nem a vérrel van a baj. Magyar ember is tud cigányként, zsidóként viselkedni és fordítva is igaz. Cigány ember és zsidó is tud magyarként viselkedni. Így már érthető amit mondok? Soha nem az emberanyaggal van a baj, hanem az eszmével. Ezért nem lehet faji alapon elítélni senkit, mert a tettekben mutatkozik meg az ember. Viszont sajnos néha általánosítani kell! Ez az ember egyik legalapvetőbb önvédelmi eszköze.

vezesd már le lécci, hogy mit is jelent "zsidóként", "cigányként" és "magyarklént" viselkedni
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #444 Dátum: 2007 Január 01, 17:09:11 »

Engem baszott át zsidó is cigány is bizniszben. Volt beosztottaim között is zsidó is cigány is. Munkájukban találtam is kivetnivalót eleget. Mégsem tudtam azt gondolni, hogy a fene a fajtáját, ez azért van, mert ilyen a vére. Nem zsidóban és cigányban is előfordultak azok a problémák, amiket náluk tapasztaltam. Azt persze meg kell jegyezni, hogy kárpátaljai magyar gyerekek a legjobban húzó, a leghatározottabb munkatársak.Smiley

A csövik között egy tudatos zsidó volt. Igen nagy arc. Kapott valami kárpótlást, akkor mulatott az egész szálló a legnagyobb örömünkre!

természetesen igazad van. Nyílván nem a vérrel van a baj. Magyar ember is tud cigányként, zsidóként viselkedni és fordítva is igaz. Cigány ember és zsidó is tud magyarként viselkedni. Így már érthető amit mondok? Soha nem az emberanyaggal van a baj, hanem az eszmével. Ezért nem lehet faji alapon elítélni senkit, mert a tettekben mutatkozik meg az ember. Viszont sajnos néha általánosítani kell! Ez az ember egyik legalapvetőbb önvédelmi eszköze.

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #443 Dátum: 2007 Január 01, 12:59:47 »

Hát igen, elég könnyű a sz*rt mindig valaki más hibájára fogni!

Engem baszott át zsidó is cigány is bizniszben. Volt beosztottaim között is zsidó is cigány is. Munkájukban találtam is kivetnivalót eleget. Mégsem tudtam azt gondolni, hogy a fene a fajtáját, ez azért van, mert ilyen a vére. Nem zsidóban és cigányban is előfordultak azok a problémák, amiket náluk tapasztaltam. Azt persze meg kell jegyezni, hogy kárpátaljai magyar gyerekek a legjobban húzó, a leghatározottabb munkatársak.Smiley

A csövik között egy tudatos zsidó volt. Igen nagy arc. Kapott valami kárpótlást, akkor mulatott az egész szálló a legnagyobb örömünkre!

Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #442 Dátum: 2007 Január 01, 09:26:55 »

Ezek a zsidók nagyon tudnak valamit, hogy mindenhol ott lenni és gonoszságot művelni. Még szerencse, hogy magyar ember pénzközelben elsősoban az etikatankönyvet kezdi el lapozgatni...
Hát igen, elég könnyű a sz*rt mindig valaki más hibájára fogni!

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #441 Dátum: 2007 Január 01, 09:13:32 »

hehe, ez lyó :-))
http://index.hu/karacsony/2006/naplo/

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #440 Dátum: 2007 Január 01, 08:54:26 »

Ezek a zsidók nagyon tudnak valamit, hogy mindenhol ott lenni és gonoszságot művelni. Még szerencse, hogy magyar ember pénzközelben elsősoban az etikatankönyvet kezdi el lapozgatni...

« Hozzászólás #439 Dátum: 2006 December 31, 16:32:59 »

Smiley valóban nincs, bár némi összefonódást (leszármazást) fellehet fedezni a rócsild és a fugger klán vonalán Smiley

grűnberg, rózberg, ájszberg, egyre megy (tudjuk a Titanic óta)
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #438 Dátum: 2006 December 31, 16:31:18 »

erre aztán végképp semmi bizonyíték nincs!!  Wink

Smiley valóban nincs, bár némi összefonódást (leszármazást) fellehet fedezni a rócsild és a fugger klán vonalán Smiley

« Hozzászólás #437 Dátum: 2006 December 31, 16:17:53 »

Na ja! csak egy bökkenő volt, hogy minden számlán Weiss Leopold vagy Gürhauss Manó neve szerepel! Mind mind tőzsgyökeres iszlám hívő volt, akik a forradalom elősegítése végett árultak fegyvert, még véletlenül sem a haszonszerzés miatt.

erre aztán végképp semmi bizonyíték nincs!!  Wink
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #436 Dátum: 2006 December 31, 16:16:11 »

Persze, hogy volt!! az amerikaiak megtalálták rá a bizonyítékot is és bemutatták illetékes helyen: a kifizetett számlákat!!  Grin Wink

Na ja! csak egy bökkenő volt, hogy minden számlán Weiss Leopold vagy Gürhauss Manó neve szerepel! Mind mind tőzsgyökeres iszlám hívő volt, akik a forradalom elősegítése végett árultak fegyvert, még véletlenül sem a haszonszerzés miatt.

« Hozzászólás #435 Dátum: 2006 December 31, 16:02:46 »

Iraknak van tömegpusztító fegyvere!!

Persze, hogy volt!! az amerikaiak megtalálták rá a bizonyítékot is és bemutatták illetékes helyen: a kifizetett számlákat!!  Grin Wink
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #434 Dátum: 2006 December 31, 16:00:57 »

Azért szerintem óvatosabban kéne ítélkeznünk, mert fingunk sincs arról, mit csinált Száddám! Mi csak a zsidó médiából vagyunk tájékoztatva!!

Én majdnem elhittem (3 másodpercig) hogy Iraknak van tömegpusztító fegyvere!! Meg hogy USA "igazságos" háborút folytat ott!
Úgyhogy csínján bánjunk az ítélkezéssel, ami nem is a mi dolgunk!

« Hozzászólás #433 Dátum: 2006 December 31, 15:54:21 »

amúgy láttam valami suttyomban készített videjót a lógatásról. volt mellette még egy hurok odakészítve. bokorgyurinak pont jól állt volna, hiszen egyforma zsiványok mindketten, egyik sem különb a másiknál...
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #432 Dátum: 2006 December 31, 15:52:01 »

Izrael véleménye szerint Szaddám Huszein volt iraki elnök kivégzésével "helyreállt az igazságosság rendje". "Egy olyan emberről van szó, aki többször tűzbe és vérbe borította a Közel-Keletet, aki vegyi fegyvereket vetett be saját népe ellen, és aki személyes felelősséget visel több ezer ember haláláért" - közölte szombaton egy neve elhallgatásához ragaszkodó magas rangú izraeli illetékes.

Ez a legszebb az egészben! A mindent (jobban) tudó izrael. A bölcs, a soha nem vétkező, az emberségéről és a becsületéről híres izrael. Hát ők már csak tudják.

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #431 Dátum: 2006 December 30, 14:03:16 »

[...] azaz nincsenek bősz követői, akik bosszúért lihegnének.

reméljük.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Oldalak: 1 ... 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 ... 44
Nyomtatás

Ugrás: