www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 27, 03:31:20

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921222 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 735 736 737 738 739 [740] 741 742 743 744 745 ... 1191
Nyomtatás
Szerző Téma: Komplett autók  (Megtekintve 11248156 alkalommal)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #18054 Dátum: 2007 December 10, 15:27:59 »

érdekes szokás ez az eredetiség vizsga vállalása, mifelénk az a szokás járja, hogy a vevő állja az eredetiség vizsgát (na nem olyan régen meg is bukott egy busz eredeten, úgy, hogy volt már előtte ilyenen  Huh) de ha azt nézzük (szvsz) nem a vevőnek kellene igazolni, mit ad egy ilyen vizsga, hogy "tiszta" az autó, ebből számomra az következik, hogy az eladónak kellene megcsináltatnia (nyáron vettem egy OFF autót a márkakereskedés beszámította és a tulajjal megcsináltatta az eredetvizsgát, de mire én megvettem lejárt, b@sztak bevállalni)
elvileg így is van, az eladónak kell eredetvizsgával igazolni, hogy tiszta a gép

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #18053 Dátum: 2007 December 10, 15:24:26 »

Holnap úgy néz ki be vagyunk jelentve eredetiségvizsgára, ott kell lennem 4-re. Nem állja az eredetiséget, mondván nagyon jó áron adja a gépet. Így nekem a kocsi ára +17.000 az eredetiség. Az átirást már nem is tudom hogy most mennyibe megy köbcentinként... + kötelezőbizti... És talán már van egy kocsim. Huh. rendesen negatívba viszem magam...
Ott spórolok hogy msot csak haza kell vinnem és leteszem tavaszig. Télen nem akarom nyúzni. Se most se jövőre. Csak jóidőben szántok vele.
érdekes szokás ez az eredetiség vizsga vállalása, mifelénk az a szokás járja, hogy a vevő állja az eredetiség vizsgát (na nem olyan régen meg is bukott egy busz eredeten, úgy, hogy volt már előtte ilyenen  Huh) de ha azt nézzük (szvsz) nem a vevőnek kellene igazolni, mit ad egy ilyen vizsga, hogy "tiszta" az autó, ebből számomra az következik, hogy az eladónak kellene megcsináltatnia (nyáron vettem egy OFF autót a márkakereskedés beszámította és a tulajjal megcsináltatta az eredetvizsgát, de mire én megvettem lejárt, b@sztak bevállalni)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #18052 Dátum: 2007 December 10, 15:21:07 »

Jól teszed h télen nem nyúzod...
tél van és 8 fok, szemerkélő esővel, ez a legjobb indulattal is csak a temperával festett járművekben tehet kárt

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #18051 Dátum: 2007 December 10, 15:13:22 »

sorstárs
Eredetvizsga előtt azért ki kell-lehet kötni eladóval-ha nem stimmelnek papírok Tongue- ő viseli ktg.et -azt hiszem ez így korrekt akármennyiért is árulja! Átírás meg bizti +miegyébb ktg.ről meg volt itt korábban szó- keress vissza(legolcsóbb biztire is rá tudsz keresni neten)! Jól teszed h télen nem nyúzod... Bár, ki tudja, milyen idő lesz hazafelé v hétvégén... lehet én sem bírok majd magammal, leveszem a tetőt és megyek méég egy utolsó kört  Shocked Grin!
szerintm a veterán biztik nem jönnek ki az összehasonlító progikkak. azokat célirányosan kell keresni
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #18050 Dátum: 2007 December 10, 15:12:32 »

Holnap úgy néz ki be vagyunk jelentve eredetiségvizsgára, ott kell lennem 4-re. Nem állja az eredetiséget, mondván nagyon jó áron adja a gépet. Így nekem a kocsi ára +17.000 az eredetiség. Az átirást már nem is tudom hogy most mennyibe megy köbcentinként... + kötelezőbizti... És talán már van egy kocsim. Huh. rendesen negatívba viszem magam...
Ott spórolok hogy msot csak haza kell vinnem és leteszem tavaszig. Télen nem akarom nyúzni. Se most se jövőre. Csak jóidőben szántok vele.

biztosítás úgy a legolcsóbb, hogy belépsz a bogárklubba és kötsz veteránbiztosítást.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #18049 Dátum: 2007 December 10, 15:06:21 »

Ja, én is ugyanígy jártam tegnap! Sad
sorstárs

Ott spórolok hogy most csak haza kell vinnem és leteszem tavaszig. Télen nem akarom nyúzni. Se most se jövőre. Csak jóidőben szántok vele.
Eredetvizsga előtt azért ki kell-lehet kötni eladóval-ha nem stimmelnek papírok Tongue- ő viseli ktg.et -azt hiszem ez így korrekt akármennyiért is árulja! Átírás meg bizti +miegyébb ktg.ről meg volt itt korábban szó- keress vissza(legolcsóbb biztire is rá tudsz keresni neten)! Jól teszed h télen nem nyúzod... Bár, ki tudja, milyen idő lesz hazafelé v hétvégén... lehet én sem bírok majd magammal, leveszem a tetőt és megyek méég egy utolsó kört  Shocked Grin!
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #18048 Dátum: 2007 December 10, 14:40:37 »

Akkor azt ajánlom feküdj rá-most nyomban-hívás gombra és előlegezd le pár ft.al ha tettszik! Mi is most akarunk venni barinőmnek egy OFF autót- reggel 8kor jött az email értesítő egy új hírdetésről kevés km,ránézésre is jó állapotban -de az első aki megnézte úgy 10h körül -elvitte Undecided Cry  !
Ja, én is ugyanígy jártam tegnap! Sad

2013 Suzuki SX4 S-Cross GLX CVT Allgrip
1993 Mercedes 200E
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #18047 Dátum: 2007 December 10, 14:36:24 »

Akkor azt ajánlom feküdj rá-most nyomban-hívás gombra és előlegezd le pár ft.al ha tettszik! Mi is most akarunk venni barinőmnek egy OFF autót- reggel 8kor jött az email értesítő egy új hírdetésről kevés km,ránézésre is jó állapotban -de az első aki megnézte úgy 10h körül -elvitte Undecided Cry  !

Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #18046 Dátum: 2007 December 10, 14:19:29 »

Az ezüstre =).
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #18045 Dátum: 2007 December 10, 13:01:24 »

vigyázz utóbbi kijelentéseddel-mert sokan fórumoznak Grin Grin!
akkor most melyik project-re álltál rá? ezüst vagy 03as??

Az ezüstre =).
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #18044 Dátum: 2007 December 10, 12:59:05 »

Ha az enyémre írtad akkor nem mondok semmit. Csak majd ha télleg benne ülök...
De ha már ott tartunk és valahol összefutok talin veletek, akkor ingeny tesztvezetéseket felajánlok.
vigyázz utóbbi kijelentéseddel-mert sokan fórumoznak Grin Grin!
akkor most melyik project-re álltál rá? ezüst vagy 03as??
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #18043 Dátum: 2007 December 10, 12:46:33 »

De a 303-as sem semmi ennyiért.. Tesztkörre el lehet vinni vezetni Grin Cool??

Ha az enyémre írtad akkor nem mondok semmit. Csak majd ha télleg benne ülök...
De ha már ott tartunk és valahol összefutok talin veletek, akkor ingeny tesztvezetéseket felajánlok.
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #18042 Dátum: 2007 December 10, 11:49:47 »

Meg a kétévenkénti hebgerfejezés+turbo javítás, valamint az évenkénti lengőkarcsere.  Wink

Fórumoztam sokat az ügyben, azt írták, ha normálisan használod a turbót, akkor sokáig bírja, a lengőkart nem mondták.
Akkor nem is bánkódom annyira, pedig nagy vétel volt (97-es 500ezerért, olasz papírokkal)!

1993 Mercedes 200E
Nem elérhető _NagyG

« Hozzászólás #18041 Dátum: 2007 December 10, 10:43:05 »

elment!
örökre Cry
jó kezekbe került!

Ki volt az az áááállat aki elvitte?! Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cool Cool Grin Grin
Kemény 6ésfél órás út után megérkezett a lakatosműhelybe! Grin

G.

https://www.facebook.com/milleniumflakon

alul felni-felül ház-elől kocka-hátul ráz
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #18040 Dátum: 2007 December 10, 09:30:51 »

De a 303-as sem semmi ennyiért.. Tesztkörre el lehet vinni vezetni Grin Cool??
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #18039 Dátum: 2007 December 10, 09:27:36 »

Wink Wink Wink
Felhívtam, és lehet jó irányba haladunk.  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes

Hááát, hajrá-hajrá Wink! Tényleg jól néz ki a vas- és ha műszaki állapota is olyan mint ahogy leírtátok,megéri az árát!
Pilisvörösvár jó hely! Én is onnan vettem bogaramat,de megszívtam mint a állat(rá 2évre és aztán folyamatosan 2-3évig amig el nem készült)-mert nem a műszaki állapotfelmérés volt akkor a legfontosabb-hanem h megvettem életem első bogarát! Remélem Te nagyobb szerencsével jársz Cheesy!
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #18038 Dátum: 2007 December 10, 09:12:50 »

Wink Wink Wink
Felhívtam, és lehet jó irányba haladunk.  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
Süni
« Hozzászólás #18037 Dátum: 2007 December 10, 08:42:17 »

Ez most nem, egy Fiat Coupe 20VT, és ha sikerült volna, a Seatomat eladom.
Kicsit még szomorkodom, de a sors akarta így, lehet sok lett volna a 220ló nekem.
Meg a kétévenkénti hebgerfejezés+turbo javítás, valamint az évenkénti lengőkarcsere.  Wink
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #18036 Dátum: 2007 December 10, 08:22:55 »

bogár?

Ez most nem, egy Fiat Coupe 20VT, és ha sikerült volna, a Seatomat eladom.
Kicsit még szomorkodom, de a sors akarta így, lehet sok lett volna a 220ló nekem.

1993 Mercedes 200E
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #18035 Dátum: 2007 December 10, 08:19:59 »

Ja, hívd mihamarabb, én pont tegnap maradtam le egy autóról... Cry
bogár?
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #18034 Dátum: 2007 December 10, 08:02:02 »

Hali.Én a helyedben már reggel 8-kor hívnám!!Én már maradtam így le bogiról!!

Ja, hívd mihamarabb, én pont tegnap maradtam le egy autóról... Cry

1993 Mercedes 200E
Nem elérhető PORSCHE

« Hozzászólás #18033 Dátum: 2007 December 09, 22:49:56 »

látom, jóban leszünk.
alázd a buborékszélvédős kutyákat!! :-))
NA NE!! VAÚÚÚÚÚÚ!
« Utoljára szerkesztve: 2007 December 09, 22:52:53 írta porsche »

96 audi 80 cabrio   Pedálos bogi           Pedálos moszkvics
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #18032 Dátum: 2007 December 09, 22:45:20 »

És ami a narancssárga bugból visszatart az a domború szélvédő. Nekem jobban adja a régi klasszikus sík üveg.

látom, jóban leszünk.
alázd a buborékszélvédős kutyákat!! :-))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #18031 Dátum: 2007 December 09, 22:23:53 »

sikló antalt?

azt h sikló azt nem tudom de antal ...
ezt a bogit kár kihagyni...
a kormánybőrt meg a műanyagokhoz mit vegyek h rendbe legyenek? házi praktikák?

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #18030 Dátum: 2007 December 09, 21:37:54 »

JÓ a perec vas!!

meg az egesz blog Wink

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető PORSCHE

« Hozzászólás #18029 Dátum: 2007 December 09, 21:31:27 »

Na nagyszerű. Egyre jobban fáj a szívem érte... =( Holnap délelőtt hívom. Punktum.
Nohát az elképzelés: JÓ állapotú bogár. 1200-1300 olynyóc. Már lehetőleg,  legyen süllyeszett lámpás, kopoltyús. És ami a narancssárga bugból visszatart az a domború szélvédő. Nekem jobban adja a régi klasszikus sík üveg. Pont ilyen 70-körüli gépek tetszenek. Az hogy S meg nemeS nah azt nemtom. Mert 180 fokos különbséget bogár és bogár közt nem látok.
Remélem jól látom hogy a narancs az már az újabbfajta szélvédős...
Hali.Én a helyedben már reggel 8-kor hívnám!!Én már maradtam így le bogiról!!

96 audi 80 cabrio   Pedálos bogi           Pedálos moszkvics
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #18028 Dátum: 2007 December 09, 21:26:21 »

na most nekem kéne visszaolvasnom, de ezzel mi volt a gond?
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=43569677&adult=1

Elég régen fent van a vaterán ez a kocsi. Nem tartom valószínűnek, hogy garázsban tartja a fickó ezt a kocsit...

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #18027 Dátum: 2007 December 09, 21:04:14 »

Na nagyszerű. Egyre jobban fáj a szívem érte... =( Holnap délelőtt hívom. Punktum.
Nohát az elképzelés: JÓ állapotú bogár. 1200-1300 olynyóc. Már lehetőleg,  legyen süllyeszett lámpás, kopoltyús. És ami a narancssárga bugból visszatart az a domború szélvédő. Nekem jobban adja a régi klasszikus sík üveg. Pont ilyen 70-körüli gépek tetszenek. Az hogy S meg nemeS nah azt nemtom. Mert 180 fokos különbséget bogár és bogár közt nem látok.
na most nekem kéne visszaolvasnom, de ezzel mi volt a gond?
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=43569677&adult=1

Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #18026 Dátum: 2007 December 09, 21:00:13 »

Nem elérhető Moca

'74 VW 1300 (ex), '86 VW Golf MKII

« Hozzászólás #18025 Dátum: 2007 December 09, 20:39:28 »

=) Holnap lehet felhívom hogy plafonig elmegyek de most és azonnal...

Nekem is szemet szúrt, nagyon szép. Szerintem se tökölj sokat   
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #18024 Dátum: 2007 December 09, 20:32:52 »

ez nagyon jó kis kocsinak tűnik nekem

vedd meg

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #18023 Dátum: 2007 December 09, 20:31:58 »

Épp akartam linkelni a gépet hosználtütün is fentvan. Hamár valszeg beszopom a pöpec kis ezüstöt =(, akkor akartam kérdezni erről ki-mit tud?

van konkrét elképzelésed, hogy milyet szeretnél ? évjárat? típus?

elég nagy külömnbség van egy 1200es és egy 303as között... nem kérdéses, hogy kinek a javára  Wink súgok:1200

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #18022 Dátum: 2007 December 09, 20:31:06 »

ez a bogár is szerintem van olyan jó mint az ezüst
1303as is jó soproni van rajta ez az de árárt megéri/!

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #18021 Dátum: 2007 December 09, 20:26:55 »

Épp akartam linkelni a gépet hosználtütün is fentvan. Hamár valszeg beszopom a pöpec kis ezüstöt =(, akkor akartam kérdezni erről ki-mit tud?

ez a bogár is szerintem van olyan jó mint az ezüst

és én csináltam ezt a fotót Cheesy
« Utoljára szerkesztve: 2007 December 09, 20:30:34 írta vw1966 »
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #18020 Dátum: 2007 December 09, 20:13:14 »

Bazeg!!
Hát kérj már kölcsön ősöktzől 40rugót!! Ne szarozz már! 500 mellé csak még ha 40ezret leteszel, megvan a gép!!

Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #18019 Dátum: 2007 December 09, 20:07:45 »

Halihó. Újabb hétvége, újabb autó megnézve.
Elmentem vörösvárra megnézni ezt:
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1665990&command=ugras&screenwidth=1024
Maresz is eljött, ő volt a fő véleményezőm. Az is kiderül számomra hogy ha lesz egyszer bogár, ő fog vele foglalkozni bármi kell =)...
Hát a lényeg ez a vas, azokhoz amiket eddig néztem egy csoda. A többi emellett egy szakadt szar. Jó mondjuk azokról elmondtátok ti is hogy azok =). Pl. egri, meg a fekete amit egy éve árulnak...
Noszóval ennek a fényezése szép, belseje szép, mindenhol csillog az alvázvédő ahol csak kell, krómok midenhol gyönyörűek. Állítható futómű, 1200-es motor. Motor is tiszta. Papiros sportkormány, és kerék. Két pici hiba van ez elején: a motorháztetőn hupli, meg a lámpa körül karc. Ez télleg úgy volt ahogy mondta. 4 éve felújították és azóta nem sokat mentek vele.
Csakhogy: nem sikerült megeggyeznünk, részben az én hibámból is. Pénz nem volt nálam hogy rögtön mutatós ajánlatokat tegyek. Ugyanis azt vártam hogy egy újabb bibis, itt-se ott-se jó kocsit találunk majd, mondom úgyis még ki kell beszélni mennyit ér valójában... De nem. Ez fényévekkel van a másikaktól. Aztán mondta az eladó is hogy ő ma nem is akarta eladni. Én vagyok az első aki látta. Jönnek még mások is. Próbáltam pénz nélkül okoskodni hogy olyan összeget nem mondok amitől rögtön hazamész, henem egy picit alkudok belőle, és már holnap délután írjuk alá. Hát őszintén még a pici alkuvás sem tetszet neki, megmondta ilyen felújított bogarak 7-8 kiló körül mozognak. Ő el is akarja adni azért hirdeti ennyibe. Még meg akar várni másokat mert lehet még fölé is licitálnak az irányárnak...
Hát itt váltunk el, mondtam hogy engem komolyan érdekel gondolja meg, 5 körül vevő vagyok. Többet nem tudok sokkal mondani mert ígyis a korlát tetején mászkálok szakadt gyatyával.
Válasza az volt, holnap telefonáljak 6-körül addigra kiderül a többiek mit ígérnek. De lehet ha addig nem érnek ide, akkor még mindig várnom kell pár napot. Nem akarja hogy elkallódjon a kocsija. 90-óta az övéké. Látom rajta télleg szerették, a párjával jöttek ki meg vannak veszve a kocsiért de nem tudják már mire használni. Jah és ő is a fősulis évei alatt kaparintotta meg a vasat. Mondom neki: látod, ez a kocsi is a fősulis-egyetemistás korúakat akarja szolgálni. =)
Képeket nem csináltam, ezen nincsenek kérdéses részek. Ez úgy jó ahogy van sztem. De szerintem ezt más is kiszúrja és fölém lőnek... Az lesz tutira hogy itt állok még nyáron is ilyesmi bomba vételre várva. Aki felújított, enyhén spécizett autót akar eladni sürgősen áron alul... =( =( =(

Bazeg!!
Hát kérj már kölcsön ősöktzől 40rugót!! Ne szarozz már! 500 mellé csak még ha 40ezret leteszel, megvan a gép!!

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #18018 Dátum: 2007 December 09, 19:33:12 »

Köszcsi Maresz, akkor ha netán ezt beszopom azis jó vétel? Írj a fiúknak mi a véleményed az ezüstről mert szakmai szavakba nekem nem sikerült öntenem a véleményt =)
ezüst
-szép,puma,uj fékdobok,uj padló ,köszüb,ajtók jol csukodnak,vonalak szépek,kábelek gyária,4db 7es mangels van rajta,müanyag müszerfal,hozzá való izléses kormány .nem gyári belsö de szép igéymes harmonizáló belsö,gumi alkatrészek folyamatosan kezelve!

WEBshop
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #18017 Dátum: 2007 December 09, 19:26:38 »

sokat!ezüst kocsi nagyon zsép és jó is!

Köszcsi Maresz, akkor ha netán ezt beszopom azis jó vétel? Írj a fiúknak mi a véleményed az ezüstről mert szakmai szavakba nekem nem sikerült öntenem a véleményt =)
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #18016 Dátum: 2007 December 09, 19:25:15 »

hátul van a motor, de ne szólj senkinek Wink  Lips Sealed

Smiley Smiley Bocs. Ott a pont. Peugeotos-OFF múlt beütött. =)
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #18015 Dátum: 2007 December 09, 19:24:20 »

ismerem a tagod meg az öreget is aki szervizelte ...nyugodt szivvel mondom ha ezt nem veszed meg ... biztos kezekbe fogják adni csak ezért mondta h vár egy kicsit még vele...
sikló antalt?

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Oldalak: 1 ... 735 736 737 738 739 [740] 741 742 743 744 745 ... 1191
Nyomtatás

Ugrás: