www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 23, 01:42:14

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921221 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 706 707 708 709 710 [711] 712 713 714 715 716 ... 1191
Nyomtatás
Szerző Téma: Komplett autók  (Megtekintve 11208535 alkalommal)
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #19214 Dátum: 2008 Január 22, 15:17:01 »

ez volt a bunkó:
"ha rátenném a gyári kereket, meg lemosnám, meg sütne a nap, meg zöld lenne a fű, most is így nézne ki....SZVSZ.
Ha leszámolom a váltót, meg a zsír új téli gumit felnivel, H4 stb., akkor ez is 130 lenne...
legfeljebb ősszel megcsinálom és akkor adom 1 milláért...
Én is le tudtalak volna beszélni a másikról, hogy az enyémet vedd meg, de nem akartam kitolni a kedves eladóval..."

ez pedig nem:
ööö, mondjuk az a tahó köcösgség, hogy leoltasz egy leendő bogarast, mert a gitthalmodról kimondja igen burkoltan, azt, ami? nos igen, ez elég tahóság. ki a faszt érdekel te menynit utaztál érte? akkor szopjon más is? okoskodok? megállapítom, hogy nem sikerült átkúrnod valakit és még őt hibáztatod. na ennyit rólad...ha beszélnék veled, ugyanezt mondanám, megnyugodhatsz

Értem, hello!

Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #19213 Dátum: 2008 Január 22, 15:11:27 »

ööö, mondjuk az a tahó köcösgség, hogy leoltasz egy leendő bogarast, mert a gitthalmodról kimondja igen burkoltan, azt, ami? nos igen, ez elég tahóság. ki a faszt érdekel te menynit utaztál érte? akkor szopjon más is? okoskodok? megállapítom, hogy nem sikerült átkúrnod valakit és még őt hibáztatod. na ennyit rólad...ha beszélnék veled, ugyanezt mondanám, megnyugodhatsz
Moderáld magad!
Elolvastad amit írtam?
Elmondtam a telefonban, hogy levált a gitt, meg ilyenek...és a képeni is látszik.
Nem szoktam senkit átqrni. De te biztos magadból indulsz ki...
Mutass nekem (vagyis totykónak) egy bogarat 200 alatt, amibe most bele tud ülni és hazamenni vele...!

Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #19212 Dátum: 2008 Január 22, 15:10:45 »

BE KÉNE FEJEZNI MÁR!!
Akli nem bír magával, lehet priviben folytatni.. akár....

Be. A kiabálást. Wink

VW Beetle - the original since 1938
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #19211 Dátum: 2008 Január 22, 15:08:23 »

Minden egyes telefonban elmondtam, a hirdetésben is ott van, a képen is látszik...
JAVÍTANI VALÓ A KASZNIN! Ezért nem tudom mire számított... 1000x megbeszéltük, hogy a képek csalnak, meg kell nézni szakértővel...
Ugye Te sem gondolod komolyan, hogy augusztus óta szétrohadt?
Ennyi.
Melyik válaszom volt tahó szerinted?

Kiváncsi lennék mit szólnál, ha árulnád a kocsid és egy társunk azt mondaná? Meg ne vegyétek a BlackP autóját, mert egy szar. Főleg, hogy mondtam előtte neki. Én ugyanannyit utaztam az autóm miatt mint Ő. Még kép se volt fent róla...Megnéztem a használtautón, ugyanilyen szarok voltak 500-ért és úgy gondoltam, ez megéri... És ez most is így van...

Sosem beszéltél velem, úgyhogy nem kéne okoskodni...Szerintem elmondtam mindent, amit kellett, ÉN SEM AUTÓKERESKEDŐ VAGYOK!!
ennyit meg rólad...

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #19210 Dátum: 2008 Január 22, 14:55:36 »

BE KÉNE FEJEZNI MÁR!!
Rendben.
Hirdetés törölve, az autó "nem aladó, meg lesz csinálva..." Evil
Egyébként is...hogy menjek bogár nélkül találkozóra, azt a sok sört behajtani, amivel tartoznak egyesek? Grin

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #19209 Dátum: 2008 Január 22, 14:46:37 »

BE KÉNE FEJEZNI MÁR!!

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #19208 Dátum: 2008 Január 22, 14:46:33 »

nos, az elmondás és az általad feltett képek olyan messze állnak egymástól, hogy hirtelen nehéz hasonlatot találni.

autókkal ugyan nem kereskedek, de mondjuk pc alkatrészeknél nem ritka, hogy egy vinyóról csinálok 10 képet a további félreértések elkerülése végett.

és igen, ha hullik a gitt a kocsidról és rozsdásodik minden fontos helyen, akkor azt mondjuk illik előre közölni és nem utólag vállat vonogatni, hogy mit vársz ennyiért.

nabumm. és asszem téged nem egy tahó kritika ért, ellentétben a válaszoddal. na ennyit rólad.  Kiss
Minden egyes telefonban elmondtam, a hirdetésben is ott van, a képen is látszik...
JAVÍTANI VALÓ A KASZNIN! Ezért nem tudom mire számított... 1000x megbeszéltük, hogy a képek csalnak, meg kell nézni szakértővel...
Ugye Te sem gondolod komolyan, hogy augusztus óta szétrohadt?
Ennyi.
Melyik válaszom volt tahó szerinted?

Kiváncsi lennék mit szólnál, ha árulnád a kocsid és egy társunk azt mondaná? Meg ne vegyétek a BlackP autóját, mert egy szar. Főleg, hogy mondtam előtte neki. Én ugyanannyit utaztam az autóm miatt mint Ő. Még kép se volt fent róla...Megnéztem a használtautón, ugyanilyen szarok voltak 500-ért és úgy gondoltam, ez megéri... És ez most is így van...

Sosem beszéltél velem, úgyhogy nem kéne okoskodni...Szerintem elmondtam mindent, amit kellett, ÉN SEM AUTÓKERESKEDŐ VAGYOK!!
ennyit meg rólad...
« Utoljára szerkesztve: 2008 Január 22, 15:04:45 írta Zoli »

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #19207 Dátum: 2008 Január 22, 14:41:10 »

Mert Te minfig úgy hirdetted az autódat, hogy minden kis részletet lefényképeztél...? Ez is rossz, az is szar...
Ha azon a teljes képen nem látsz hibát, akkor ...
nos, az elmondás és az általad feltett képek olyan messze állnak egymástól, hogy hirtelen nehéz hasonlatot találni.

autókkal ugyan nem kereskedek, de mondjuk pc alkatrészeknél nem ritka, hogy egy vinyóról csinálok 10 képet a további félreértések elkerülése végett.

és igen, ha hullik a gitt a kocsidról és rozsdásodik minden fontos helyen, akkor azt mondjuk illik előre közölni és nem utólag vállat vonogatni, hogy mit vársz ennyiért.

nabumm. és asszem téged nem egy tahó kritika ért, ellentétben a válaszoddal. na ennyit rólad.  Kiss

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #19206 Dátum: 2008 Január 22, 14:28:59 »

Ezt így határozottan visszautasítom!! Én nem beszéltem le a bogaradról, ellenben a sajátomról igen!
Ajánlottam,i hogy nézzen szét jobban, ha nem sürgős neki a vásárlás, mert ezért az összegért még jobb is felbukkanhat!
Nem akarom, hogy úgy járjon mint én az első bogarammal 94-ben, amire csak a pénz ment járni meg nem tudtam vele...
Szomorú vagyok a mostanság tapasztalható stílus és hangulat miatt ami itt a fórumon van!
Elnézést, ha félreérthető természetesen ez NEM RÓLAD szól...
Tudom, hogy nem beszélted le. Épp azt mondtam, hogy én sem...

Nem elérhető vw1970

« Hozzászólás #19205 Dátum: 2008 Január 22, 14:26:07 »

Elkezdtem írni, de meggondoltam magam, semmi értelem...

Mondjuk azt soha nem értettem, hogy ha haveré egy fos, azt finoman esetleg dicsérni lehet, ha ismeretlené, akkor bő nyállal fikázni. Az új kolléga egy szóval sem sértett senkit személyében, mégis le lett ugatva keményen.
És tudjuk, hogy vannak csodák, vagy jó vételek, nem feltétlenül pre 67 150 -ért, de 74 -es sparok 200 -ért, egyben levő mex. -ek ugyanennyiért. És mindenki panaszkodik, hogy az after 67 -nek nincs ára.

Ehh...

Próbáljatok már meg úgy írni, mintha szemtől szembe lennétek. Mert előbb-utóbb ez elő is fordulhat...

...bölcs vagy és belátó, szerzek neked egy rekettyést... Grin
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #19204 Dátum: 2008 Január 22, 14:22:05 »

jó nagy faszok vagytok, hogy így leoltjátok a leendő bogarast baszki. nincs jó gép 200ért? faszt nincs, csak ki kell várni. és én is igencsak berágnék, ha egy 100 méterről készült képet feltöltenek 320*240ben, majd utólag a fórumon a lepedő méretű képet kinagyítva lobogtatják, hogy dehát látszott rajta. minden bogárnak jól áll a távolság, akárki akármit mond és én sem basznék ki mással, hogy utazzon 5 órát meg 400km-t, hogy megnézze és rájöjjön mi van.

persze ezek fiktív dolgok, senki ne vegye magára
Mert Te minfig úgy hirdetted az autódat, hogy minden kis részletet lefényképeztél...? Ez is rossz, az is szar...
Ha azon a teljes képen nem látsz hibát, akkor ...

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #19203 Dátum: 2008 Január 22, 14:18:35 »

Mondjuk azt soha nem értettem, hogy ha haveré egy fos, azt finoman esetleg dicsérni lehet, ha ismeretlené, akkor bő nyállal fikázni. Az új kolléga egy szóval sem sértett senkit személyében, mégis le lett ugatva keményen.
És tudjuk, hogy vannak csodák, vagy jó vételek, nem feltétlenül pre 67 150 -ért, de 74 -es sparok 200 -ért, egyben levő mex. -ek ugyanennyiért. És mindenki panaszkodik, hogy az after 67 -nek nincs ára.

Ehh...

Próbáljatok már meg úgy írni, mintha szemtől szembe lennétek. Mert előbb-utóbb ez elő is fordulhat...

Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #19202 Dátum: 2008 Január 22, 13:52:10 »

Ehh...

VW Beetle - the original since 1938
Nem elérhető FradiDaniVW1970

« Hozzászólás #19201 Dátum: 2008 Január 22, 12:55:26 »

A levegőben van. Nem csak itt.

"A nemzetközi helyzet egyre fokozódik!"
Nem elérhető péter

« Hozzászólás #19200 Dátum: 2008 Január 22, 12:43:58 »

Más az amikor valaki venni akar autót, és más az amikor eladni. Most csak a vételt nézzük. Én mire megvettem a golfot, 2x voltam pesten, 1x Pakson, meg kegalább 10x itt pécsett kereskedésekben. Aztán beállitottam a hasznaltauto-n az autovadaszt. Egyik reggel 7-kor amikor jött az email, akkor láttam a Golfot. Azthittem nincs papirja ennyiért. Aztán amikor megláttam a hirdetést, tudtam, hogy ez az enyém lesz. Azonnal felhivtam a tulajt, és csak annyit kérdeztem, hogy megvan-e. Mikor igen volt a válasz, közöltem, hogy akkor én volnék az első, és azonnal indulok fel Oroszlányba vonattal. És lőn, megvettem. De nem gondolkodtam rajt 2 napig.
Lássuk a bogarat: A neten találtam egy hirdetést, 550-ért hirdették a bogarat. Addigra már kb 20 bogarat megnéztem, többek között azt is amit Funk vett, meg még sokat. Aztán amikor megláttam este, felhivtam a srácot, hogy lefoglalom, és másnap megyek fel érte. Közben megnéztünk egy 1998-as mexikóit is, amin már lerohadt a katalizátor is, és elhoztam a bogarat.
Nem hinném, hogy ezek egyedi esetek, csak ki kell várni. Nagy türelem kell hozzá. Meg nagyon finnyásnak kell lenni. Én ugy vettem meg ezeket, hogy megláttam, és beleszerelmesedtem beléjük. És ma is jó érzés bármelyiket vezetni.

Eladás: Ez meg egy művészet. Valakinek vagy szerencséje van vagy nincs.

Nekem már 2 éve nincs bogaram,mert várom a nagy lehetőséget,a türelem rózsát terem és nem (rozsdát).
egyszer csak lesz már valami ami minden igényt kielégít és az nem az ára lesz
üdv
Nem elérhető totyko

« Hozzászólás #19199 Dátum: 2008 Január 22, 12:28:17 »

Végül elnézést kérek mindenkitől, mert ha nem is szándékosan, de nekem köszönhető az ebben a topicban kialakult légkör. Legközelebb jobban odafigyelek, mit írok, ígérem, ez az egész pedig részemről lezárva.
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #19198 Dátum: 2008 Január 22, 11:53:57 »

Sajnos így van!
Néhány Fórum-társ stílusával időnként komoly gondok vannak....
Az illetékeseknek el kellene gondiolkodni, hogy vajpn megér-e, ekkora indulatokaz szítani, mondjuk egy Bogár adás-vétele kapcsán....
Ja: és ezek a témeák egyike sem az a kategória, aminél számít, ki mióta tag a Fórumon, vagy hány hozzászólása van...
Uffff!!
ezzel maximálisan egyetértek!!
picit oda kellene figyelni hogy kinek,mit,és milyen stilusban mondunk!
szerintem  
mert idönként ugy érzem hogy egy hajóban ülünk de ellenkezöleg evezünk..... Undecided
üdvw
OFF vége

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #19197 Dátum: 2008 Január 22, 11:46:52 »

Beszarás, hogy bárhova megyek csak a veszekedés megy...
Alkatrészek, Rajzás 2008, Komplett autók...
Hihetetlen!

Sajnos így van!
Néhány Fórum-társ stílusával időnként komoly gondok vannak....
Az illetékeseknek el kellene gondiolkodni, hogy vajpn megér-e, ekkora indulatokaz szítani, mondjuk egy Bogár adás-vétele kapcsán....
Ja: és ezek a témeák egyike sem az a kategória, aminél számít, ki mióta tag a Fórumon, vagy hány hozzászólása van...
Uffff!!

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #19196 Dátum: 2008 Január 22, 11:38:10 »

@totyko !

Én csak egyet szeretnék mondani. Remélem az itt történtek nem tántorítanak el a bogarazástól, és viszontláthatunk még a fórumon.
Üdv !
így igaz, nézni kell tovább, jönni fog egy jó vétel, nem egy példa volt az elmúlt időkben ilyenre!

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #19195 Dátum: 2008 Január 22, 11:24:32 »

A levegőben van. Nem csak itt.

Így van-így van.  Embarrassed
Mostanában nemtom mi van.
Süni
« Hozzászólás #19194 Dátum: 2008 Január 22, 11:22:15 »

@totyko !

Én csak egyet szeretnék mondani. Remélem az itt történtek nem tántorítanak el a bogarazástól, és viszontláthatunk még a fórumon.
Üdv !
Nem elérhető totyko

« Hozzászólás #19193 Dátum: 2008 Január 22, 11:20:13 »

Tisztában vagyok azzal, h. milyenek az árak. Nagy a választék, de Zoli bogara magasan kiemelkedett a hasznaltauto.hu-n a többi között ebben az árkategóriában. Ilyenkor kell persze rögtön gyanakodni, én még ugyan új vagyok, de kértem én is friss képet( lehetőleg az alvázról is), amit keddre ígért. Ez nem történt meg, de én ennek túl nagy jelentőséget nem is tulajdonítottam, pontosan azért, mert fórumos, Hero Member, ha ő azt mondja, h. ugyanolyan, csak koszos, és az alváz sincs elrohadva teljesen, csak ki van hegesztve, akkor az vszínű úgy is van. Kértem tanácsokat, elolvastam BlackP weboldalán is, h. mikre kell figyelni, hívtam hozzáértőt is. Elmentünk, mi másképp láttuk, akinek a szavára adok, ő azt mondta, h. ingyen sem lenne érdemes elhozni, mert többe lenne, mintha vennék 6-700 ezerért egy jóállapotút. Zolinak erről vszínűleg más a véleménye, ez így is van rendjén. Gondoltam azért, h. írok a topicba, h. a következő, aki a képek alapján rögtön beleszeret, egy kicsit körültekintőbb legyen. Ezt többen rögtön az összetartó fórumos keménymag elleni összehangolt támadásnak vették. Tőlük bocsánatot kérek, nem ez volt a szándékom. Az rendben van, h. itt a fórumon nem jó rontani a másik üzletét, viszont nem csak olyanok nézik ezt a fórumot, akiknek már van bogaruk, hanem olyanok is, akik most szeretnének vásárolni. Az éremnek két oldala van, és ha befogom a p*fám, csak azért, mert ő fórumos, akkor azzal meg lehet, h. épp egy vásárló üzletét rontom. Nekem sokat segítettek azok a hozzászólások, amelyek egy-egy épp aktuálisan hirdetett bogarat veséztek ki.  Én leírtam az egyik oldalt, Zoli reagált erre a másik oldal védelmében, a következő jelölt pedig ezáltal máris több információnak a birtokosa, mint én voltam. Az, h. ezek után ő hogy dönt, az pedig már legyen az ő dolga.
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #19192 Dátum: 2008 Január 22, 11:13:05 »

Szomorú vagyok a mostanság tapasztalható stílus és hangulat miatt ami itt a fórumon van!

Így van-így van.  Embarrassed
Mostanában nemtom mi van.
« Utoljára szerkesztve: 2008 Január 22, 11:14:40 írta tazoli »
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #19191 Dátum: 2008 Január 22, 11:10:54 »

Beszarás, hogy bárhova megyek csak a veszekedés megy...
Alkatrészek, Rajzás 2008, Komplett autók...
Hihetetlen!

Nem elérhető vw1970

« Hozzászólás #19190 Dátum: 2008 Január 22, 10:21:38 »

ha rátenném a gyári kereket, meg lemosnám, meg sütne a nap, meg zöld lenne a fű, most is így nézne ki....SZVSZ.
Ha leszámolom a váltót, meg a zsír új téli gumit felnivel, H4 stb., akkor ez is 130 lenne...
legfeljebb ősszel megcsinálom és akkor adom 1 milláért... Evil
Én is le tudtalak volna beszélni a másikról, hogy az enyémet vedd meg, de nem akartam kitolni a kedves eladóval...

Ezt így határozottan visszautasítom!! Én nem beszéltem le a bogaradról, ellenben a sajátomról igen!
Ajánlottam,i hogy nézzen szét jobban, ha nem sürgős neki a vásárlás, mert ezért az összegért még jobb is felbukkanhat!
Nem akarom, hogy úgy járjon mint én az első bogarammal 94-ben, amire csak a pénz ment járni meg nem tudtam vele...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #19189 Dátum: 2008 Január 22, 09:43:05 »

Én meg kérnék képeket. Anno vettem a fáradságot kicsinelly buszánál, nem 2 fotó alapján határoztam, hogy majd elmegyek-e a Balaton mellé megnézni.
Fel kellene nőni, és nem csodákat várni. Ha meg jó gépet akarsz olcsón, be kell nyelni egyet s mást.
Jó gép 200-ért? Lehet virítani, szépen, sorban, csak tessék, tessék... Smiley
kért képet, mint olvasható. jó gép? mondjuk a tegnapi bugmaster féle? vagy nga golfja?

Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #19188 Dátum: 2008 Január 22, 09:38:45 »

Persze az árban benne volt a Technomagnesio felni

azt hittem, hogy irmischer a felnyi  Tongue

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #19187 Dátum: 2008 Január 22, 09:34:49 »

Ismerem az eladót. Tudom, hogy korrekt srác, és azt is, hogy nem jókedvében adja el a kocsit. Ahogyan a dobfelszerelését, meg mást sem. És ha igazán lehúzós lenne, meg szarrágó, itt meg sem hirdette volna.
Most lehet köpködni, hogy fasza, eélfogulatlan és objektív voltam.
És itt fejeztem be. Tovább nem vagyok azt hiszem köteles minden mondatomat indokolni, meg vállalni itt a felelősséget vw1966 igen faszára sikeredett beírásáért sem.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #19186 Dátum: 2008 Január 22, 09:33:32 »

Akkor miről beszélünk? (elnézést, de komolyan nem értem)
Ismerem az eladót. Tudom, hogy korrekt srác, és azt is, hogy nem jókedvében adja el a kocsit. Ahogyan a dobfelszerelését, meg mást sem. És ha igazán lehúzós lenne, meg szarrágó, itt meg sem hirdette volna.
Most lehet köpködni, hogy fasza, eélfogulatlan és objektív voltam.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #19185 Dátum: 2008 Január 22, 09:29:48 »

Nem. Ennyi.

Akkor miről beszélünk? (elnézést, de komolyan nem értem)
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #19184 Dátum: 2008 Január 22, 09:25:20 »

Nem értem. Itt nem arról van szó, hogy a nyári teljesautós képek alapján megéri-e a 190-et. Hanem az, ha jól olvasom, hogy a képek nem tükrözik a valóságot. De lehet, hogy tévedek.

Gyuszkó: Te láttad egyébként az autót élőben?
Nem. Ennyi.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #19183 Dátum: 2008 Január 22, 09:24:13 »

Hát gratulálok!!

Mivel én dobtam a követ a vízbe, hát most ezennel elmondom: nem leoltás volt a cél. Nem a jövendőbeli bogaras elriasztása. Nem a fórum lejáratása.
A hangnemem nyers volt, oké, ezt aláírom. (Igaz, másnak is az, csak az úgy látszik, eléggé elsikkad...). Aztán hogy itt valaki már tényleg fikázósra vette a hangnemet, az sem engem, sem a fórumot nem minősíti szerintem.
A másik tény viszont, hogy kezd eluralkodni egy olyan szellem, aminek köszönhetően lassan a szarral lesz egyenlő az eszmei értéke egy rakás olyan bogárnak, amire nem locsoltak látványosan X összeget, nem szalonállapotú, "csak" éppen középszerűen korának megfelelő. Magyarul jó lenne ezt a fajta szarrágást abbahagyni, vagy el sem kezdeni. Ennek köszönhetően lassan nekem is úgy kellene éreznem, hogy egy szarkupac/rozsdahalom gazdája vagyok. Még szerencse, hogy engem speciel ez nem hat meg.

A hangnemért elnézést, de akkor nem sunyítok, nem lapítok, és őszinte vagyok.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #19182 Dátum: 2008 Január 22, 09:23:04 »

Tényleg gyorsan tanulsz Smiley

Nyugi, tanulok a hibáimból, fórumos bogaráról vagy jót, vagy semmit, most már tudom, h. csak a többiről szabad kritikát megfogalmazni.
Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #19181 Dátum: 2008 Január 22, 09:17:45 »

Én meg kérnék képeket. Anno vettem a fáradságot kicsinelly buszánál, nem 2 fotó alapján határoztam, hogy majd elmegyek-e a Balaton mellé megnézni.
Fel kellene nőni, és nem csodákat várni. Ha meg jó gépet akarsz olcsón, be kell nyelni egyet s mást.

Én kértem és kaptam rahedli képet mindenről amiről kértem,a festékpörsenések helyei  ki voltak nagyítva + piros nyíllal jelezve.De hát nem csak korrekt vevő,hanem korrekt eladó is kell.Magasabb árú bogaraknál,meg már szinte törvényszerű -ha volt valamilyen felújítás- fényképes dokumentáció megléte.
 Ilyen szempontból tényleg nem a középkorban élünk.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #19180 Dátum: 2008 Január 22, 09:17:06 »

Nem értem. Itt nem arról van szó, hogy a nyári teljesautós képek alapján megéri-e a 190-et. Hanem az, ha jól olvasom, hogy a képek nem tükrözik a valóságot. De lehet, hogy tévedek.

Gyuszkó: Te láttad egyébként az autót élőben?
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #19179 Dátum: 2008 Január 22, 09:12:32 »

jó nagy faszok vagytok, hogy így leoltjátok a leendő bogarast baszki. nincs jó gép 200ért? faszt nincs, csak ki kell várni. és én is igencsak berágnék, ha egy 100 méterről készült képet feltöltenek 320*240ben, majd utólag a fórumon a lepedő méretű képet kinagyítva lobogtatják, hogy dehát látszott rajta. minden bogárnak jól áll a távolság, akárki akármit mond és én sem basznék ki mással, hogy utazzon 5 órát meg 400km-t, hogy megnézze és rájöjjön mi van.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #19178 Dátum: 2008 Január 22, 09:10:24 »

Hát gratulálok!!

Sikerült bemutatkozni a bogárhátús csapatnak.

Kezd a tököm tele lenni a megmondós-fikázós stílussal, meg azzal, hogy egyből leugatjátok azt, akinek kevés a hozzászólása, mintha az jelentene bármit is.

Most valószínűleg kevesebb lesz egy bogarassal, de egy fórumtaggal biztosan.
Azért pofázok bele, mert valamilyen szinten érintett vagyok - ellentétben sok más nagyokos, messziről jött, sokat látott, ámde sokhozzászólásos fórumtaggal. A totyko nicknevű reménybeli bogaras (bár roppant kevés hozzászólása van) történetesen a kollégám. Ha hiszitek, ha nem, sokkal több privát üzenetet váltottunk bogártémában, mint ahány nyilvános hozzászólása volt. A fórumra is a közreműködésemmel talált, mertem remélni, hogy egy segítőkész csapatra lel.
Már bánom, hogy jártattam a számat. Ígérem, soha senkit nem fogok ide a fórum közelébe terelni, mert nem akarom, hogy más miatt égjen az én pofámról a bőr. Az itteni stílust csak kevesen viselik el.

Magához a meghiúsult adásvételhez meg csak annyi hozzáfűznivaóm lenne, hogy szerintem nem korrekt egy régi képpel hirdetni egy autót. Ha meg a vevő kér friss képet a többszázkilométeres utazás előtt, hát illik küldeni egyet. Nem olyan nagy dolog ez a huszonegyedik század hajnalán.
Az meg szerintem természetes, hogy valaki (mégha mégoly kevés hozzászólása is van) leírja okulásul a tapasztalatait, méghozzá messze nem abban a stílusban, mint amilyen válaszban része volt.

Magam részéről lezártam a témát, remélem az érintettek elgondolkodnak egy kicsit.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #19177 Dátum: 2008 Január 22, 09:06:38 »

Én is jártam már úgy, hogy az újságban megjelent kép okán utaztam fel Pestre, de még a telefonos érdeklődéskor is szép volt a kocsi... aztán, mikor úgy 50-60 m-re voltunk tőle, már moindtam, hogy fordulhatunk is meg...
Mindig lehet ilyen...Volt úgy, hogy a Sógorral azért mentem el, Öcsisajttal, hogy legyen viszonyítási alap.... (kicsit sokra tartotta a tulaj...) de van úgy, hogy igencsak alááraztak egy gépet és ki lehet fogni....
Viszont azt is rühellem, amikor azért kerül annyiba egy lepukkant, leharccolt Bogár, mert Bogár... meg "veterán"....

Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #19176 Dátum: 2008 Január 22, 09:03:54 »

Ez is igaz.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #19175 Dátum: 2008 Január 22, 09:01:20 »

Oldalak: 1 ... 706 707 708 709 710 [711] 712 713 714 715 716 ... 1191
Nyomtatás

Ugrás: