www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 23:51:03

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 582 583 584 585 586 [587] 588 589 590 591 592 ... 1191
Nyomtatás
Szerző Téma: Komplett autók  (Megtekintve 11149464 alkalommal)
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #24174 Dátum: 2008 Augusztus 08, 14:55:57 »

Wink Grin Grin Grin Grin Grin ;DGabi hogy Te állandóan belerohansz ilyenekbe az sem vletlen.
par hozzaszolas mulva jon,hogy nem csak a velemenyet nem irja ide tobbet,hanem  nem is ir ide,
majd mindjart valt egy ujabb nicknevet es majd azzal irogat tovabb
 Grin Grin

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #24173 Dátum: 2008 Augusztus 08, 14:12:34 »

Wink Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Binci! Látom nagyon magadravetted ezt, hogy "lefikáztam" a kabriót.
Elnézést kérek, hogy leirtam a véleményemet, már nagon megbántam, mert egy büdös bunkó paraszt vagyok, akinek csak a saját autója az isten, mindenki másé szar.
Amit azonban megjegyeznék. Elég sok autót láttam már, és annak, hogy egy olyan autónak a kasznija, aminek az alja legalább 10 lemezből van összegányolva, és a folt hátán folt van odabaszva (ez tökéletesen látszik az alsó fotón) valamint ha ennyire rozsdás, mint ami az első, alsó fotón látszik, és ha a tető ennyire összevissza áll, annak igen kicsi a valószinűsége, hogy olyan lesz a kasznija, hogy max 2 kis javitóelemet kell rá rakni és kész. Ezt nem csak én irtam le, hanem többen is. Az, hogy személyesen valami miatt utálsz engem, az egy dolog, irt le, hogy egy kibirhatatlan kötözködő bunkó paraszt vagyok, ezt jobban elhiszem, mint azt, hogy egy "szakértő" ezek az alsó fotók alapján arra gondolt, hogy bár az alja egy gány, egy okádék, de biztos a kaszni hibátlan. A rozsda nem szelektiv, ha elrohad az alja, ott a küszöb nem szokott épen maradni. Azt is megigérem, hogy soha többet nem fogok semmiféle véleményemet nyilvánosan leirni a forumra, nehogy valamely mimózalelkű ettől besérüljön. Még én sem hallottam soha olyat, hogy volt egy fényező ismerős, aki egy sima zöld fényt mondjuk rádobott az autóra egy 30-50e Ft-ért és utánna kivülről az autó úgy ragyogott, mintha új lenne. Ilyen is csak a mesében fordul elő, ahol a jóhiszemű vásárlót meg akarja téveszteni a gonosz kereskedő. Valószinűleg csak én lettem volna az az ökör, aki ezen képek alapján nemhogy 1000 hanem 100 km-t nem autózott volna. DE NYILVÁNOSAN ELNÉZÉST KÉREK TŐLED, HOGY LEIRTAM A VÉLEMÉNYEMET, ÉS EZ TÖBBET NEM FOG ELŐFORDULNI. KÉRLEK ZÁRD LE MAGADBAN A TÉMÁT, MINT AHOGY LE IS AKARTAD, TÉRJ NAPIRENDRE FELETT, HOGY HOZZÁSZÓLTAM A TÉMÁHOZ, ÉS KIVÁNOM, HOGY EGY OLYAN KABRIÓT TUDJÁL VENNI, AMIT TUDSZ IS HASZNÁLNI ÖRÖMMEL.
A TOVÁBBIAKBAN A TÉMÁT RÉSZEMRŐL LEZÁRTAM, ÉS HA VALAKIT MEGSÉRTETTEM EZZEL KAPCSOLATBAN, AKKOR BOCSÁNATOT KÉREK TŐLE.
VÉGE--------------------
Gabi hogy Te állandóan belerohansz ilyenekbe az sem vletlen.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #24172 Dátum: 2008 Augusztus 08, 13:41:14 »

A TOVÁBBIAKBAN A TÉMÁT RÉSZEMRŐL LEZÁRTAM, ÉS HA VALAKIT MEGSÉRTETTEM EZZEL KAPCSOLATBAN, AKKOR BOCSÁNATOT KÉREK TŐLE.
VÉGE--------------------
Engem PL Qrvára meg tudnál sérteni,ha többé nem irnád le a véleményed!

ÉS NINCS VÉGE!!

Tóth Zoltán
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #24171 Dátum: 2008 Augusztus 08, 13:33:23 »

De mi nem vettük meg a vasat.
...
Mutass nekem mondjuk ezen a képn hibát a kasztnin:
Mutassátok meg, hogy mi az, ami miatt képről nem érdemes megnézni:
...
De mivan, ha tényleg ilyen?

Binci! Látom nagyon magadravetted ezt, hogy "lefikáztam" a kabriót.
Elnézést kérek, hogy leirtam a véleményemet, már nagon megbántam, mert egy büdös bunkó paraszt vagyok, akinek csak a saját autója az isten, mindenki másé szar.
Amit azonban megjegyeznék. Elég sok autót láttam már, és annak, hogy egy olyan autónak a kasznija, aminek az alja legalább 10 lemezből van összegányolva, és a folt hátán folt van odabaszva (ez tökéletesen látszik az alsó fotón) valamint ha ennyire rozsdás, mint ami az első, alsó fotón látszik, és ha a tető ennyire összevissza áll, annak igen kicsi a valószinűsége, hogy olyan lesz a kasznija, hogy max 2 kis javitóelemet kell rá rakni és kész. Ezt nem csak én irtam le, hanem többen is. Az, hogy személyesen valami miatt utálsz engem, az egy dolog, irt le, hogy egy kibirhatatlan kötözködő bunkó paraszt vagyok, ezt jobban elhiszem, mint azt, hogy egy "szakértő" ezek az alsó fotók alapján arra gondolt, hogy bár az alja egy gány, egy okádék, de biztos a kaszni hibátlan. A rozsda nem szelektiv, ha elrohad az alja, ott a küszöb nem szokott épen maradni. Azt is megigérem, hogy soha többet nem fogok semmiféle véleményemet nyilvánosan leirni a forumra, nehogy valamely mimózalelkű ettől besérüljön. Még én sem hallottam soha olyat, hogy volt egy fényező ismerős, aki egy sima zöld fényt mondjuk rádobott az autóra egy 30-50e Ft-ért és utánna kivülről az autó úgy ragyogott, mintha új lenne. Ilyen is csak a mesében fordul elő, ahol a jóhiszemű vásárlót meg akarja téveszteni a gonosz kereskedő. Valószinűleg csak én lettem volna az az ökör, aki ezen képek alapján nemhogy 1000 hanem 100 km-t nem autózott volna. DE NYILVÁNOSAN ELNÉZÉST KÉREK TŐLED, HOGY LEIRTAM A VÉLEMÉNYEMET, ÉS EZ TÖBBET NEM FOG ELŐFORDULNI. KÉRLEK ZÁRD LE MAGADBAN A TÉMÁT, MINT AHOGY LE IS AKARTAD, TÉRJ NAPIRENDRE FELETT, HOGY HOZZÁSZÓLTAM A TÉMÁHOZ, ÉS KIVÁNOM, HOGY EGY OLYAN KABRIÓT TUDJÁL VENNI, AMIT TUDSZ IS HASZNÁLNI ÖRÖMMEL.
VÉGE--------------------
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #24170 Dátum: 2008 Augusztus 08, 13:20:23 »

Ebben az esetben viszont pont az a kérdés, hogy fognak -e utalni. MÁV-os volt a károkozó Undecided
jah, ez kérdés, viszont asprintstarok árából helyre lehet hozni annyira, hogy használható legyen. törötten meg nem fogják árában elvinni. szerintem nem kérdés, ahogy nálam sem volt, hogyi nkább zsebből előre használhatóvá teszem, minthogy várok hónapokat, éveket a zsére és addig rohad és megutálom az egészet

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #24169 Dátum: 2008 Augusztus 08, 12:37:41 »

Bizony, róla van szó.
Ma telefojnálunk, és, ha küldenek részletes képeket, hétvégén utaljuk a foglalót!

Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #24168 Dátum: 2008 Augusztus 08, 12:35:18 »

Nagyon jól beszéltél. Én már megbántam, hogy segiteni akartam, mint az a kutya, amely 8-at kölykezett. Igérem többet nem irom le a véleményem, igy nem fogják azt hinni, hogy csak az a jó, ami nekem van. Pedig mennyire nem igy van, azt talán azok tudják megmondani, akik ismernek.
Az elején 1994-ben én is megszivtam. Vettem egy 1303-ast, ami egy romhalmaz volt. Senkire nem hallgattam, igy amikor nagy büszkén vittem mutatni a kocsit és aknára álltunk, kiderült, hogy minden ugy van összevissza gányolva. Viszont voltak olyanok, mint Tschokker (aki néha ir ide a forumra) aki ott rögtön megmondták, hogy ez egy romhalmaz. Szerencsém volt, visszakaptam a vételárat. Szóval szerencsém volt, mert voltak olyanok, akiktől kérhettem véleményt. És akik kiméletlenül őszinték voltak, és megmondták a véleményüket. De ez itt nem divat, mert az azonnal fikázás. Én a végére azt irom, hogy aki csak megerősitést vár ahhoz, hogy megvegyen-e valamit, akkor az kérdezze meg privátban azoktól, akiknek ad a szavára. Ha nyilvánosan teszi, akkor számitson rá, hogy az olyan fikázók (akik közé engem is sorolnak szerintem) akik már átestek pár csalodáson, megpróbálnak jó szándékkal segiteni. Itt a vége fuss el véle. 

De mi nem vettük meg a vasat.
Nem az volt, hogy elmentünk, és senkire nem hallgatva belevágtunk, hogy "az úgyis jó lesz majd".
Elmentünk megnézni, és egy szakértő (és a saját szemünk) véleménye szerint otthagytuk.
Ennyi.
Mutass nekem mondjuk ezen a képn hibát a kasztnin:
Mutassátok meg, hogy mi az, ami miatt képről nem érdemes megnézni:

Én tudom, hogy hol a hiba rajta, mégsem látom a képen.
Jól fotóztak, ennyi.
De mivan, ha tényleg ilyen?

Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #24167 Dátum: 2008 Augusztus 08, 12:30:27 »

jah és mielőtt utaltak már kész volt a gép

Ebben az esetben viszont pont az a kérdés, hogy fognak -e utalni. MÁV-os volt a károkozó Undecided

2013 Suzuki SX4 S-Cross GLX CVT Allgrip
1993 Mercedes 200E
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #24166 Dátum: 2008 Augusztus 08, 11:57:25 »

Nem olvastad a szóljatok idét  Wink. Ha kérhetném és fizetnének nem lenne gondom. Ezt más biztosító fedezni. De esetemben lófaszvan nem biztosító... Innetől meg majd kérhetem a tulajdonost perben.  Min. 2 év szvsz.
te meg nem érted mit írok. ha megvolt a szemle és van egy hibalista, akkor innentől nem lesz utólagos szemle, meg ilyenek, saját költségre csinálhatod. mindkét törésemkor gyakorlatilag 1 héten belül már megvettem az alkatrészek nagyrészét, a másodiknál úgy kellett eldugnom az új sárvédőket., nehogymár azt lássa, hogyi tt van sok tartalék cumó.

jah és mielőtt utaltak már kész volt a gép

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #24165 Dátum: 2008 Augusztus 08, 11:54:39 »

ha a szemle megvolt, viheted lakatoshoz árat kérni

Nem olvastad a szóljatok idét  Wink. Ha kérhetném és fizetnének nem lenne gondom. Ezt más biztosító fedezni. De esetemben lófaszvan nem biztosító... Innetől meg majd kérhetem a tulajdonost perben.  Min. 2 év szvsz.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #24164 Dátum: 2008 Augusztus 08, 11:52:00 »

Lámpa nem. De a hátsó köténylemez, meg hátsó tűzfal... És most veszek két hátsó sárvédőt, nem lehet egyből felcsavarozni. Lakatolni kell a hátulját. Maga a kasztni megnyomorodott, itt a kép. Attól a ponttól elgörbült, megtörik lefele maga a kasztni. Valamit alul itt ez alatt a doblemez harmonikába gyűrödött be...
ha a szemle megvolt, viheted lakatoshoz árat kérni

Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #24163 Dátum: 2008 Augusztus 08, 11:50:27 »

ha a motor nem sérült végülis, 100ból simán javítható, max fényezés lesz hátra, addig meg alapozó. 20k a két sárvédő, 10 a brazil lökös, gumiboginál van 2 tartóbak 1500ért, 30 az új köténylemez+hegesztés, 5-10ért kapsz bontott motorháztetőt. ha a kéderek szarok, akkor az még 10.

20+10+1500+30+10, ez 71500, a sárvédőket fel tudod rakni, lámpa is sérült? az még 5 mondjuk.

Lámpa nem. De a hátsó köténylemez, meg hátsó tűzfal... És most veszek két hátsó sárvédőt, nem lehet egyből felcsavarozni. Lakatolni kell a hátulját. Maga a kasztni megnyomorodott, itt a kép. Attól a ponttól elgörbült, megtörik lefele maga a kasztni. Valamit alul itt ez alatt a doblemez harmonikába gyűrödött be... És innetől nem csak 3 elem és 20 csavar...

[a csatolmányt egy admin törölte]
« Utoljára szerkesztve: 2008 Augusztus 08, 11:56:14 írta tazoli »
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #24162 Dátum: 2008 Augusztus 08, 11:42:42 »

Lehet az enyémis eladó lesz  Cry minden az elkövetekző heteken, 1-2 hónapon múlik.
Felni nélkül 300 reális szetek? Ezért eladom. Alatta nem. Tehát ez nem irányár, ennyibe mennie kéne...
Sajnos annak nincs értelme hogy végignézem ahogy szétrohad két év alatt, mire pénzt látok és pénzhez jutok. Annak hogy én meg kiütögetem kalapáccsal meg hozzá sem kezdek. Ez vagy meg lesz csinálva rendesen vagy sehogy.... És ha a sehogy, kilátás se lesz a javításra akkor eladom.  Embarrassed
Beülök egy 150.000-esbe és azt törheti mindenki. 
ha a motor nem sérült végülis, 100ból simán javítható, max fényezés lesz hátra, addig meg alapozó. 20k a két sárvédő, 10 a brazil lökös, gumiboginál van 2 tartóbak 1500ért, 30 az új köténylemez+hegesztés, 5-10ért kapsz bontott motorháztetőt. ha a kéderek szarok, akkor az még 10.

20+10+1500+30+10, ez 71500, a sárvédőket fel tudod rakni, lámpa is sérült? az még 5 mondjuk.

Nem elérhető Bendzsi

« Hozzászólás #24161 Dátum: 2008 Augusztus 08, 11:40:55 »

De mégis jobb érzés egy szép, teljesen felújított kocsiban ülni, (amit megnéznek az utcán) mint egy leprásban amiből tudom hogy évek alatt kiesek belőle.  Embarrassed
De miért? A nem annyira drága autó is lehet jó nem? Azt is megnézhetik az utcán, és ha vigyázol rá akkor az is évekig/évtizedekig rendben van! Smiley
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #24160 Dátum: 2008 Augusztus 08, 11:37:10 »

ezt kellett volna az elején is csinálnod, a bogarazás élvezete nem az autó árától függ, jó legyen a futómű és a fék, ja és ne ess ki az alján, a többi nem számít!

és ezt mindenkinek üzenem, aki bogarat akar venni!

De mégis jobb érzés egy szép, teljesen felújított kocsiban ülni, (amit megnéznek az utcán) mint egy leprásban amiből tudom hogy évek alatt kiesek úgyis.  Embarrassed
« Utoljára szerkesztve: 2008 Augusztus 08, 11:40:29 írta tazoli »
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #24159 Dátum: 2008 Augusztus 08, 11:09:05 »

Azért, ha elindul, az sem rossz érzés  Evil

Evil Evil Evil Evil Evil Evil

motort meg adnak a bogarasok kölcsön
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #24158 Dátum: 2008 Augusztus 08, 11:01:35 »

Azért, ha elindul, az sem rossz érzés  Evil

ezt kellett volna az elején is csinálnod, a bogarazás élvezete nem az autó árától függ, jó legyen a futómű és a fék, ja és ne ess ki az alján, a többi nem számít!

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #24157 Dátum: 2008 Augusztus 08, 10:55:53 »

...............................

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #24156 Dátum: 2008 Augusztus 08, 10:52:43 »

A zöld 65-ös kabrió volt osztrák,és azt árulták egy kereskedésben Ratro typ3-asával.

A mostani kiszemelt No-ban van. Wink
ugyanezt mondtam, vagy nem?
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #24155 Dátum: 2008 Augusztus 08, 10:50:35 »

Lehet az enyémis eladó lesz  Cry minden az elkövetekző heteken, 1-2 hónapon múlik.
Felni nélkül 300 reális szetek? Ezért eladom. Alatta nem. Tehát ez nem irányár, ennyibe mennie kéne...
Sajnos annak nincs értelme hogy végignézem ahogy szétrohad két év alatt, mire pénzt látok és pénzhez jutok. Annak hogy én meg kiütögetem kalapáccsal meg hozzá sem kezdek. Ez vagy meg lesz csinálva rendesen vagy sehogy.... És ha a sehogy, kilátás se lesz a javításra akkor eladom.  Embarrassed
« Utoljára szerkesztve: 2008 Augusztus 08, 10:52:34 írta tazoli »
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #24154 Dátum: 2008 Augusztus 08, 10:42:11 »

Privátban kérdeztem róla, érdekelne a válasz!  Evil lehet nem is kéne idetenni Tongue
ment válasz

Nem elérhető gyiik

borzasztó-Bogár és Citroën

« Hozzászólás #24153 Dátum: 2008 Augusztus 08, 09:37:33 »

be sem merem tenni a buszom ide  Lips Sealed
Privátban kérdeztem róla, érdekelne a válasz!  Evil lehet nem is kéne idetenni Tongue
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #24152 Dátum: 2008 Augusztus 08, 09:22:19 »

be sem merem tenni a buszom ide  Lips Sealed

Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #24151 Dátum: 2008 Augusztus 08, 01:20:56 »

szerintem nem, mert az osztrák volt (mármint a typ3)
A zöld 65-ös kabrió volt osztrák,és azt árulták egy kereskedésben Ratro typ3-asával.

A mostani kiszemelt No-ban van. Wink
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #24150 Dátum: 2008 Augusztus 08, 01:19:31 »

Ez most az "uj" kiszemelt, az 1302-es ?
Igen. Cheesy
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #24149 Dátum: 2008 Augusztus 08, 00:53:36 »

szerintem nem, mert az osztrák volt (mármint a typ3)
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #24148 Dátum: 2008 Augusztus 08, 00:17:30 »

Megnéztem a Binci féle kabrió képeit. [nyissz] egy gittből és lomból összetákolt valami....

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #24147 Dátum: 2008 Augusztus 07, 22:12:01 »

Megnéztem a Binci féle kabrió képeit. Én vettem már ettől a társaságtól kocsit tavasszal, a Typ3-at. Nagyon nagy kókler társaság és semmi segitőkészség nincs bennük. Enyi erővel akár magyar autókereskedők is lehetnének. Ügyesen fényképeznek, jónak néz ki a kocsi,de egy gittből és lomból összetákolt valami....
RNIE
« Hozzászólás #24146 Dátum: 2008 Augusztus 07, 22:09:14 »

aki csak megerősitést vár ahhoz, hogy megvegyen-e valamit, akkor az kérdezze meg privátban azoktól, akiknek ad a szavára.
Ámen
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #24145 Dátum: 2008 Augusztus 07, 22:07:15 »

Beteg gondolkodás az, hogy ha azt gondolja valaki, hogy ha a másik nem dícséri, akkor írígykedik rá. Amikor én kezdtem a bogarazást 1991-ben, akkor nem volt internet, az egyetlen lehetőség (fórum) az akkoriban kezdődő mbk volt, akkor voltak ott tapasztaltabb emberek, de ennek ellenére én is beszoptam nagyon csúnyán pár vételt, ráadásul nem csak az elsőt. Mert én sem hívtam senkit el magammal, amit mondtak, amögött meg mindig valami mást gondoltam, mint ami volt.
Az okos más kárán, a hülye sajátján tanul.

Nem volt vita, többen tanácsoltak valamit,......és bejött. Ezt lehet színezni, de nekik lett igazuk.
Többet tényleg nem érdemes róla beszélni.
Nagyon jól beszéltél. Én már megbántam, hogy segiteni akartam, mint az a kutya, amely 8-at kölykezett. Igérem többet nem irom le a véleményem, igy nem fogják azt hinni, hogy csak az a jó, ami nekem van. Pedig mennyire nem igy van, azt talán azok tudják megmondani, akik ismernek.
Az elején 1994-ben én is megszivtam. Vettem egy 1303-ast, ami egy romhalmaz volt. Senkire nem hallgattam, igy amikor nagy büszkén vittem mutatni a kocsit és aknára álltunk, kiderült, hogy minden ugy van összevissza gányolva. Viszont voltak olyanok, mint Tschokker (aki néha ir ide a forumra) aki ott rögtön megmondták, hogy ez egy romhalmaz. Szerencsém volt, visszakaptam a vételárat. Szóval szerencsém volt, mert voltak olyanok, akiktől kérhettem véleményt. És akik kiméletlenül őszinték voltak, és megmondták a véleményüket. De ez itt nem divat, mert az azonnal fikázás. Én a végére azt irom, hogy aki csak megerősitést vár ahhoz, hogy megvegyen-e valamit, akkor az kérdezze meg privátban azoktól, akiknek ad a szavára. Ha nyilvánosan teszi, akkor számitson rá, hogy az olyan fikázók (akik közé engem is sorolnak szerintem) akik már átestek pár csalodáson, megpróbálnak jó szándékkal segiteni. Itt a vége fuss el véle. 
Nem elérhető _NagyG

« Hozzászólás #24144 Dátum: 2008 Augusztus 07, 21:45:37 »

Ha igen, akkor ez egyből jobb választás.

A mellette állók sem rosszak. Shocked

G.

https://www.facebook.com/milleniumflakon

alul felni-felül ház-elől kocka-hátul ráz
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #24143 Dátum: 2008 Augusztus 07, 21:40:19 »

Ha igen, akkor ez egyből jobb választás.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #24142 Dátum: 2008 Augusztus 07, 21:38:58 »

Maradjunk annyiban, hogy csak néhányan.
Főleg azok, akik mindig így állnak hozzá azokhoz az autókhoz, ami nem tip-top, és főképp nem az övék...
Ezennel befejeztemn a vitát, akinek nem inge, ne vegye magára... 

Beteg gondolkodás az, hogy ha azt gondolja valaki, hogy ha a másik nem dícséri, akkor írígykedik rá. Amikor én kezdtem a bogarazást 1991-ben, akkor nem volt internet, az egyetlen lehetőség (fórum) az akkoriban kezdődő mbk volt, akkor voltak ott tapasztaltabb emberek, de ennek ellenére én is beszoptam nagyon csúnyán pár vételt, ráadásul nem csak az elsőt. Mert én sem hívtam senkit el magammal, amit mondtak, amögött meg mindig valami mást gondoltam, mint ami volt.
Az okos más kárán, a hülye sajátján tanul.

Nem volt vita, többen tanácsoltak valamit,......és bejött. Ezt lehet színezni, de nekik lett igazuk.
Többet tényleg nem érdemes róla beszélni.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #24141 Dátum: 2008 Augusztus 07, 21:35:50 »

azthiszem lehet Ot-zni a papír nélkülit is bár nem vagyok benne biztos

lehet

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #24140 Dátum: 2008 Augusztus 07, 20:47:32 »

Egyébként már meg is van a következő kiszemelt.
Egy fehér, automata 1302-es Hamburg közelében.
5000€
Holnap telefonálunk, kérünk rengeteg képet, és, ha úgy van jövő hétvégén megyünk érte!

o az?
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=64438380&__lp=16&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=17&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&categories=Cabrio&lang=de&pageNumber=3

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Bendzsi

« Hozzászólás #24139 Dátum: 2008 Augusztus 07, 20:41:50 »

Mindennapi autó lesz Budapestre. Magyarul a futómű kap eleget meg az autó 4 sarka is. Nem akartam olyan autót aminél elvisz a szivroham ha meghúzzák a parkolóban.
értem az okát. Wink Smiley
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #24138 Dátum: 2008 Augusztus 07, 20:29:25 »

Egyébként már meg is van a következő kiszemelt.
Egy fehér, automata 1302-es Hamburg közelében.
5000€
Holnap telefonálunk, kérünk rengeteg képet, és, ha úgy van jövő hétvégén megyünk érte!

Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #24137 Dátum: 2008 Augusztus 07, 20:27:19 »

Ezt mondta majdnem mindenki.

Maradjunk annyiban, hogy csak néhányan.
Főleg azok, akik mindig így állnak hozzá azokhoz az autókhoz, ami nem tip-top, és főképp nem az övék...
Ezennel befejeztemn a vitát, akinek nem inge, ne vegye magára... 

Nem elérhető gyiik

borzasztó-Bogár és Citroën

« Hozzászólás #24136 Dátum: 2008 Augusztus 07, 19:22:29 »

láttam  Cool kemény lett és még csak épül  Grin  nekem spec bejön főleg a szegecsek  Grin
már nem épül áprilisban összeraktuk! Azóta csak mareszon múlt (+ pár dolog föleg belsö tér kialakitása de az már itthon várja!) Amint itthon van a gép, képelek! Azóta kicsit szürkült, de igy kalkuláltam Cheesy
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #24135 Dátum: 2008 Augusztus 07, 19:14:04 »

Mindennapi autó lesz Budapestre. Magyarul a futómű kap eleget meg az autó 4 sarka is. Nem akartam olyan autót aminél elvisz a szivroham ha meghúzzák a parkolóban.
láttam  Cool kemény lett és még csak épül  Grin  nekem spec bejön főleg a szegecsek  Grin

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Oldalak: 1 ... 582 583 584 585 586 [587] 588 589 590 591 592 ... 1191
Nyomtatás

Ugrás: