www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Június 30, 19:11:39

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921183 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 123 124 125 126 127 [128] 129 130 131 132 133 ... 1191
Nyomtatás
Szerző Téma: Komplett autók  (Megtekintve 11009766 alkalommal)
Nem elérhető vw1300

« Hozzászólás #42534 Dátum: 2012 November 25, 00:56:20 »

http://www.jofogas.hu/fejer/Volkswagen_T2_7061503.htm

Ati
Nem elérhető xoyox

visszatertem a Boxsterhez

« Hozzászólás #42533 Dátum: 2012 November 23, 17:40:24 »

Szerintem igaza van, szar a klubbotok (sic!) ezért én sem szeretnék bogarat, tejet meg azért nem, mert a tehén büdöset szarik.
kollega
lehet ennel melyebbre süllyedned ?
vagy alkoholista lettel? ujabban kezdesz negylabuva lenni
szedd össze magad

tudod:
korpa-disznok-megeves

hello agyagedenyek !
mi a helyzet ?
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #42532 Dátum: 2012 November 21, 23:24:57 »

BlackP leírta tömören, igaz 2 HSZban.
Én is így gondolom! Wink
1303LS
« Hozzászólás #42531 Dátum: 2012 November 21, 20:47:53 »

Csak gratulálni tudok! A hozzászólónak, hogy ilyen éles kritikát megfogalmazott, ami az első és utolsó karakter között igaz. És a díszes társaságnak, hogy újra sikerült szegénységi bizonyítványt kiállítania magáról, mint már korábban milliószor. Jó ide bejönni!

Írtam írtam, aztán rájöttem, hogy BlackP leírta tömören, igaz 2 HSZban.
Elérhető abes

« Hozzászólás #42530 Dátum: 2012 November 21, 17:07:01 »

már kireGGelt a srác.
szerintem a jófogásos link alapján keresd meg.
A szín, a stílus, a lökhárítók és a fellépők elegek voltak ahhoz hogy elriasszák az érdeklődő ismerőst.  Wink Mondtam inkább vegyen suzukit. Jobban jár, itt még a fórum is szar.  Grin
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #42529 Dátum: 2012 November 21, 16:52:21 »

Buzi, aki fékez! :-)))
RNIE
« Hozzászólás #42528 Dátum: 2012 November 21, 16:45:10 »

már kireGGelt a srác.

nem admin jóváhagyás szükséges hozzá?
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #42527 Dátum: 2012 November 21, 13:54:41 »

A berakott kép alapján végre megtaláltam a hirdetést: http://www.jofogas.hu/csongrad/VW_Bogar_elado_4269283.htm
A belsejéről szeretnék fényképet kérni.

már kireGGelt a srác.
szerintem a jófogásos link alapján keresd meg.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Forest

+36-20-458-5399

« Hozzászólás #42526 Dátum: 2012 November 21, 12:34:42 »

Szerintem igaza van, szar a klubbotok (sic!) ezért én sem szeretnék bogarat, tejet meg azért nem, mert a tehén büdöset szarik.
én is utálok minden bogarast!  Grin mert nagyképűek vagytok és beleugattok minden jószándékú, vagy ártatlan kérdésbe.  Grin Grin

Üdvw, Forest
VW1300 '70--> '65 (CJS-063)
Karmann Ghia '67. feb.
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #42525 Dátum: 2012 November 21, 10:14:54 »

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #42524 Dátum: 2012 November 21, 09:09:12 »

Kemény ez a lőkháritó, fellépő kombó.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Elérhető abes

« Hozzászólás #42523 Dátum: 2012 November 21, 09:00:39 »

Igen, árulom. Évjárat:   1965/8 (30 évnél öregebb)
Okmányok jellege:   Érvényes magyar okmányokkal
Műszaki vizsga érvényes:   2013/8
Állapot:   Megkímélt
Üzemanyag:   Benzin
Sebességváltó fajtája:   Manuális (4 fokozatú) sebességváltó
Hengerűrtartalom:   1192 cm³
Teljesítmény:   25 kW, 34 LE
Saját tömeg:   760 kg
Össztömeg:   1.140 kg
A kép pedig megjelenítő képem, de küldök még ha szükséges.

A berakott kép alapján végre megtaláltam a hirdetést: http://www.jofogas.hu/csongrad/VW_Bogar_elado_4269283.htm
A belsejéről szeretnék fényképet kérni.

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #42522 Dátum: 2012 November 21, 08:39:30 »

Egy dolog tényleg érdekes azért...
Adok-veszek kb. 60%-a fika (tessék visszaolvasni!!), és semmi komoly vételi szándék, vagy esetleg segítség az eladásban.
A tények makacs dolgok... (copy by Vilibá).

Lehet köpködni-kiabálni, de én inkább elgondolkodnék ezen.

Mondjuk persze, szarul esik, amikor valaki az első hsz-ét ebben a témában teszi... De ez nem visszajelzés???
Másik kérdés persze, ha tök ismeretlen nick mögött vagyok, akkor mehet a csihipuhi büntetlenül.... na ez is érdekes.

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
RNIE
« Hozzászólás #42521 Dátum: 2012 November 21, 08:38:20 »

Adok-veszek kb. 60%-a fika

Ez igaz.A maradék 20-20% eladás meg okoskodás
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #42520 Dátum: 2012 November 21, 08:35:42 »

Egy dolog tényleg érdekes azért...
Adok-veszek kb. 60%-a fika (tessék visszaolvasni!!), és semmi komoly vételi szándék, vagy esetleg segítség az eladásban.
A tények makacs dolgok... (copy by Vilibá).

Lehet köpködni-kiabálni, de én inkább elgondolkodnék ezen.

Mondjuk persze, szarul esik, amikor valaki az első hsz-ét ebben a témában teszi... De ez nem visszajelzés???
Másik kérdés persze, ha tök ismeretlen nick mögött vagyok, akkor mehet a csihipuhi büntetlenül.... na ez is érdekes. NA EZÉRT VAN NÉV, TELEFON AZ ALÁÍRÁSOMBAN. Lehet ütni.
« Utoljára szerkesztve: 2012 November 21, 08:38:09 írta gyuszkó »

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #42519 Dátum: 2012 November 21, 08:10:52 »

Csak gratulálni tudok! A hozzászólónak, hogy ilyen éles kritikát megfogalmazott, ami az első és utolsó karakter között igaz. És a díszes társaságnak, hogy újra sikerült szegénységi bizonyítványt kiállítania magáról, mint már korábban milliószor. Jó ide bejönni!

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető _NagyG

« Hozzászólás #42518 Dátum: 2012 November 21, 08:07:58 »

Nekikezdtem egy párszor az írásnak, de mindig az lett a vége, hogy kitöröltem. Talán megfutamodtam, mint Barnabás nevű kutyám amikor valaki/valami ismeretlennel találkozik. Kicsit megugatja, majd elszalad.Smiley De ő legalább megnézi, mi az amire haragudni akar........

G.

https://www.facebook.com/milleniumflakon

alul felni-felül ház-elől kocka-hátul ráz
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #42517 Dátum: 2012 November 21, 07:15:32 »

Kedves Hozzászólók! Csak gratulálni tudok Nektek! Igazán szinpatikus számomra ez a fórum. Tök jó hogy valakinek van egy terméke amit szeretne eladni, és itt ezen szándékát jelezheti. A termékhez megad egy vételárat. Ezt nyilván ő dönti el hogy mennyi lesz. Innentől kezdve mindenki dönthet úgy, hogy érdekli ennyiért a termék, avagy sem. Ha engem például érdekelne egy bogár, eldönteném mennyit szánnék rá. Ha az én árfekvésemnek megfelelő árkategóriában találnék eladó autót, elmennék, megtekinteném, és a tulajdonossal megbeszélném a részleteket. De itt sajnos nem találni vevőket, azaz nincsen kereslet. Itt csak unatkozó személytelen kockák vannak, akik képpessségeik legjavát nyújtva tudják cikizni, fikázni a másikat, a virtuális világ védelmét kihasználva. Gratulálok nektek! Ti aztán valóban összetartó segítőkész "bogaras" társaság vagytok! Ha ilyen a ti "klubbotok" akkor én soha nem szeretnék bogarat, ill. nem szeretnék még véletlenül sem egy ilyen találkozóra betévedni, mert ilyen emberekre nem vagyok kíváncsi! Legmélyebb tiszteletem a kivételeknek! / Őket csak sajnálom, hogy ilyen emberek???? is vannak itt a fórumon./

Első hsz-ként egy alig értelmezhető, kis képpel megjelenített hirdetésre, szerintem elég durva, az első megnyilvánulásod...
Ha vetted volna a fáradtságot és kicsit jobban körbenéztél volna ezen a Fórumon, akkor rájöhettél volna, mennyire sokszínű... Igen, valóban vannak néha konfliktusok, összezördülések, még veszekedések is (atyaég!!), de attól még nem akarj messzemenő következtetéseket levonni az első hsz-ed után...!
Ha eltöltesz egy kis időt itt és utána is ez a véleményed, szerintem nyugodt szívvel megnyomhatod a reg törlése gombot... De, ha meglátod az értékeket is később és változik a hozzáállásod, akkor valszeg szívesen látunk máskor is itt...

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #42516 Dátum: 2012 November 21, 07:10:20 »

Semmi sem kényszer.... szerintem... Roll Eyes Grin
meg is itt vagy Evil
vicc volt!

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #42515 Dátum: 2012 November 21, 07:07:21 »

..... Jó ide bejönni!

Semmi sem kényszer.... szerintem... Roll Eyes Grin

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #42514 Dátum: 2012 November 21, 07:01:14 »

Kedves Hozzászólók! Csak gratulálni tudok Nektek! Igazán szinpatikus számomra ez a fórum. Tök jó hogy valakinek van egy terméke amit szeretne eladni, és itt ezen szándékát jelezheti. A termékhez megad egy vételárat. Ezt nyilván ő dönti el hogy mennyi lesz. Innentől kezdve mindenki dönthet úgy, hogy érdekli ennyiért a termék, avagy sem. Ha engem például érdekelne egy bogár, eldönteném mennyit szánnék rá. Ha az én árfekvésemnek megfelelő árkategóriában találnék eladó autót, elmennék, megtekinteném, és a tulajdonossal megbeszélném a részleteket. De itt sajnos nem találni vevőket, azaz nincsen kereslet. Itt csak unatkozó személytelen kockák vannak, akik képpessségeik legjavát nyújtva tudják cikizni, fikázni a másikat, a virtuális világ védelmét kihasználva. Gratulálok nektek! Ti aztán valóban összetartó segítőkész "bogaras" társaság vagytok! Ha ilyen a ti "klubbotok" akkor én soha nem szeretnék bogarat, ill. nem szeretnék még véletlenül sem egy ilyen találkozóra betévedni, mert ilyen emberekre nem vagyok kíváncsi! Legmélyebb tiszteletem a kivételeknek! / Őket csak sajnálom, hogy ilyen emberek???? is vannak itt a fórumon./

Nem elérhető konyalaci

« Hozzászólás #42513 Dátum: 2012 November 21, 06:47:41 »

Gondolom erről van szó. Lerágtátok ezt a csontot már párszor itt. Szegeden árulták sokáig.

[a csatolmányt egy admin törölte, hahaha]
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #42512 Dátum: 2012 November 20, 23:32:48 »

Kicsit még ismerkedj velünk. Itt vannak unatkozók és kockák is, de személytelenek?  Grin Azok a zombik?  Huh Roll Eyes
Az tény, hogy vannak viták, de rosszindulatot itt nem hiszem, hogy tapasztalsz, legalábbis nem az elején, amikor pl. a bemutatkozásnak kellene történnie.... ennyit az etikettről...
És a bogár...hát az itt a velő.
Hidd el, a régi papír nem ad el egy '70 utáni, neolux-szal, garázsban, rakéta porszívóval lefújt zöld szörnyet! Itt főleg nem.
Ez nem az "esztelenül vegyünk meg minden bogarat" piac.
(körömnyi képekből pláne)

Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #42511 Dátum: 2012 November 20, 23:12:02 »

ő az aki idejött azért hogy megmondja nem jön ide  Grin
Grin

RNIE
« Hozzászólás #42510 Dátum: 2012 November 20, 22:38:59 »

Igaz is lehetne, csak azt felejted el, hogy a hozzászólók 80%-a NÉVRŐL és ARCRÓL is ismeri egymást. Amúgy TE ki vagy?
ő az aki idejött azért hogy megmondja nem jön ide  Grin
Nem elérhető szilati

« Hozzászólás #42509 Dátum: 2012 November 20, 22:38:50 »

elmennél akár több 100 km-ert egy autóért, ami egy körömnyi képen látszik?
teljesen igazad van
Süni
« Hozzászólás #42508 Dátum: 2012 November 20, 22:37:34 »

Lehet,hogy eladó lesz a doka

<beszúrt kép törölve>
Grin Grin
RNIE
« Hozzászólás #42507 Dátum: 2012 November 20, 22:27:54 »

Lehet,hogy eladó lesz a doka

Nem elérhető vetart

1303'74: 297.861 db, Ghia'74 (California) 5608 db

« Hozzászólás #42506 Dátum: 2012 November 20, 22:17:54 »

Ne ítélj, hogy ne ítéltess! (valami Biblia, vagy mi)

Amúgy nincs igazad.
A klubhoz tartozásból nem sokat láthattál, érzékelhettél, nem is hiszem, hogy ez motivált volna, amikor egy rosszul megírt, pontatlan, gyakorlatilag értékelhetetlen képpel, ill. kép nélküli hirdetéssel nyitsz (hogy te, vagy a barátod, azt nem tudom, mindegy is), és nem nagyon fogadod be a jó tanácsot, inkább megsértődsz. Pedig mi egy nyitott közösség vagyunk, és mindenkit szívesen látunk. Üdvw a fórumon. Nagy Gábor voltam.

Skoda Felicia '61, Skoda Octavia '62, VW 1303LS '74, VW Karmann Ghia '74, Fiat 127 L '74,  Porsche 911 SC Cabriolet '83, Mercedes SL 500 '90, BMW E30 320i Cabriolet '91, Alfa Spider 2.0 '92, Fiat Panda 1000 i.e. '93, Mercedes G 400 CDI SW 2002, Renault Twingo 1,2 16V Quickshift 2002.
Süni
« Hozzászólás #42505 Dátum: 2012 November 20, 22:09:59 »

Igaz is lehetne, csak azt felejted el, hogy a hozzászólók 80%-a NÉVRŐL és ARCRÓL is ismeri egymást. Amúgy TE ki vagy?
Nem elérhető Blacksheep

low n' slow

« Hozzászólás #42504 Dátum: 2012 November 20, 22:08:14 »

még jó hogy te felvállaltad a neved...
amúgy őszintén, te vennél, illetve elmennél akár több 100 km-ert egy autóért, ami egy körömnyi képen látszik?

« Utoljára szerkesztve: 2012 November 20, 22:10:43 írta Blacksheep »

'65 1200 De Luxe "Built not Bought"
kutya
« Hozzászólás #42503 Dátum: 2012 November 20, 22:06:21 »

Süni
« Hozzászólás #42502 Dátum: 2012 November 20, 21:52:57 »

Tudod mit erre inkább nem reagálok semmit... Sok kedves ember van itt....
Pedig rengeteg igazság van abban amit írt, és még csak nem is sértőn.  Wink
zsofiu
« Hozzászólás #42501 Dátum: 2012 November 20, 21:48:58 »

Nagyon kerlek, hogy ilyeneket a "viccek" topikba irj! :-)))
Es rakj be rendes kepeket (minel tobbet!), nagy felbontasban, hogy a potencialis vasarloknak legyen valami fogalma a kocsirol ... 100x100 pixeles keppel mit akarsz eladni? Cheesy

Tudod mit erre inkább nem reagálok semmit... Sok kedves ember van itt....
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #42500 Dátum: 2012 November 20, 21:04:06 »

Nagyon kerlek, hogy ilyeneket a "viccek" topikba irj! :-)))
Es rakj be rendes kepeket (minel tobbet!), nagy felbontasban, hogy a potencialis vasarloknak legyen valami fogalma a kocsirol ... 100x100 pixeles keppel mit akarsz eladni? Cheesy

Buzi, aki fékez! :-)))
zsofiu
« Hozzászólás #42499 Dátum: 2012 November 20, 21:00:08 »

Most Te árulod,vagy csak mondod?
Kép,egyéb info?

Igen, árulom. Évjárat:   1965/8 (30 évnél öregebb)
Okmányok jellege:   Érvényes magyar okmányokkal
Műszaki vizsga érvényes:   2013/8
Állapot:   Megkímélt
Üzemanyag:   Benzin
Sebességváltó fajtája:   Manuális (4 fokozatú) sebességváltó
Hengerűrtartalom:   1192 cm³
Teljesítmény:   25 kW, 34 LE
Saját tömeg:   760 kg
Össztömeg:   1.140 kg
Nem elérhető d1987

56/61/71/78

« Hozzászólás #42498 Dátum: 2012 November 20, 20:34:52 »

elég jól lement az ára Roll Eyes

inkább, mint hogy infláción felül drágult volna október óta Grin

1956-Oval
1961-L10B
1961-L391
1971-L60D
1978-L96F
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #42497 Dátum: 2012 November 20, 20:02:05 »

Csak 1/3-al! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #42496 Dátum: 2012 November 20, 19:55:47 »

Eladó VW bogár 1965-ös, jó állapotú, felújított. Irányár: 750 000 Ft.
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #42495 Dátum: 2012 November 20, 19:53:38 »

A forgalmi engedély szerint 1965-ös jó állapotú, extrém színű bogár eladó. irányár: 450 000 Ft
Most Te árulod,vagy csak mondod?
Kép,egyéb info?

Tóth Zoltán
Oldalak: 1 ... 123 124 125 126 127 [128] 129 130 131 132 133 ... 1191
Nyomtatás

Ugrás: