www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 06:50:05

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 2 3 4 [5]
Nyomtatás
Szerző Téma: Bogárhátú szeméthuszárok  (Megtekintve 45837 alkalommal)
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #11 Dátum: 2007 Február 09, 16:48:18 »

No most nekem mennem kell, de az alapgondolat útjára kelt.  Rulezkával majd kitaláljuk a részleteket, illetve minden építő ötletet szívesen fogadunk.

A lényeg hogy tegyünk valamit.

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #10 Dátum: 2007 Február 09, 16:44:07 »

és ott?  Erdőgazdálkodás? erdőkerülő vagy?

Gondolom az erdőkre is ráfér a takarítás, ha a városi nép kiszabadul.....
Büdös nagy Tatrakkal hordatom a fát, de közben védem a környezetet! Wink

Bácsi Győző
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #9 Dátum: 2007 Február 09, 16:42:10 »

VEZRT!  Wink
/Vértesi Erdő ZRT/

és ott?  Erdőgazdálkodás? erdőkerülő vagy?

Gondolom az erdőkre is ráfér a takarítás, ha a városi nép kiszabadul.....

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #8 Dátum: 2007 Február 09, 16:37:38 »

FKFV ?
VEZRT!  Wink
/Vértesi Erdő ZRT/

Bácsi Győző
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #7 Dátum: 2007 Február 09, 16:35:51 »

Talán én is teszek néha valamit, már csak szakmámból adódóan is... Cheesy

FKFV ?

Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #6 Dátum: 2007 Február 09, 16:32:34 »

ezek szerint tagfelvételed kéred??  Smiley
Talán én is teszek néha valamit, már csak szakmámból adódóan is... Cheesy

Bácsi Győző
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #5 Dátum: 2007 Február 09, 16:29:39 »

Nem szkeptizálni, cselekedni! Nevelés és jó példa kérdése az egész, pl. mi is takaríthatunk valami frekventált helyen! Ja, és amúgy szerencséd volt, nem akartak mindjárt lerugdosni...!

ezek szerint tagfelvételed kéred??  Smiley

Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #4 Dátum: 2007 Február 09, 16:23:34 »

Ez egy nagyon szép és nemes dolog!
Sajnos azonban kishazánk honpolgárait ismerve, szerinted nem fognak vérszemet kapni, hogy nyugodtan odahordhatják a szemetet továbbra is, mert valaki folyton eltakarít utánuk???
Támogatom én is az ilyen dolgokat, félre ne érts, csak kicsit szkeptikus vagyok...
Volt már rá példa, hogy a csúcsforgalomban átszóltam a Bogaramból, a nagykategóriás kocsi sofőrjének, amikor kidobta a csikket, vagy a szemetet a kocsija ablakán, hogy: Képzelje ez egy 30 éves kocsi és már akkor tettek bele hamutartót! És elszégyellte magát, láthatóan...
Nem szkeptizálni, cselekedni! Nevelés és jó példa kérdése az egész, pl. mi is takaríthatunk valami frekventált helyen! Ja, és amúgy szerencséd volt, nem akartak mindjárt lerugdosni...!

Bácsi Győző
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #3 Dátum: 2007 Február 09, 16:20:51 »

Sajnos azonban kishazánk honpolgárait ismerve, szerinted nem fognak vérszemet kapni, hogy nyugodtan odahordhatják a szemetet továbbra is, mert valaki folyton eltakarít utánuk???
Támogatom én is az ilyen dolgokat, félre ne érts, csak kicsit szkeptikus vagyok...
Volt már rá példa, hogy a csúcsforgalomban átszóltam a Bogaramból, a nagykategóriás kocsi sofőrjének, amikor kidobta a csikket, vagy a szemetet a kocsija ablakán, hogy: Képzelje ez egy 30 éves kocsi és már akkor tettek bele hamutartót! És elszégyellte magát, láthatóan...

Nem így látom. Mert

1; Most írtad az élő példát hogy "javítható" az ember - elszégyenli magát

2; egy szemetes utcában "nyugodtabb" lelkiismerettel dobálják el a szemetet, míg egy tiszta utcában (főleg ha látják, hogy magán emberek tisztítják) már korántsem biztos, túl azon, hogy MUSZÁJ!

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #2 Dátum: 2007 Február 09, 16:00:15 »

Szeretnénk létrehozni egy "alegységet"  a bogárhátús közösségen belül, melynek célja életterünk tisztántartása, védelme, fel és lemenőink valamint saját érdekünkben. Mert Föld Anyánkból csak egy van és nagyon beteg! /Mi tettük azzá!/

Ezen topik megpróbál majd tanácsokkal ellátni minden egyes tennivágyót /kicsit és nagyot/ illetve itt lesznek megszervezve /reményeink szerint havi rendszerességgel/ azon szemétszedési cselekedeteink, melyekre a környezetünk tisztaságára fogékony és érte tenni is hajlandó minden önkéntes jelentkezőt szeretettel várunk.

Akkor Hajrá!

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #1 Dátum: 2007 Február 09, 15:54:07 »

Részlet egy korábbi beszélgetésből:

észrevette valaki hogy tavaly összel közel SOK köbméternyi szemét tünt el a BUDAFOK nevű (Campona közeli) vonatállomásról. tudod hogy tünt el? Odamentünk kocsival, zsákba pakoltuk és beraktuk a zsákot szemetestartályba! igen tudom, oda kellett mennünk nekem+barátnőmnek (ez 2 fő) és dolgoztunk ott közel 3 órát... és tudod milyen szép volt utána!

Szóval valami ilyesmit szeretnénk elérni, mondjuk kezdetben havi egy alkalommal......aztán ki tudja.

Nem elérhető IQ23

« Dátum: 2007 Február 09, 15:46:09 »

Szeretnénk létrehozni egy "alegységet"  a bogárhátús közösségen belül, melynek célja életterünk tisztántartása, védelme, fel és lemenőink valamint saját érdekünkben. Mert Föld Anyánkból csak egy van és nagyon beteg! /Mi tettük azzá!/

Ezen topik megpróbál majd tanácsokkal ellátni minden egyes tennivágyót /kicsit és nagyot/ illetve itt lesznek megszervezve /reményeink szerint havi rendszerességgel/ azon szemétszedési cselekedeteink, melyekre a környezetünk tisztaságára fogékony és érte tenni is hajlandó minden önkéntes jelentkezőt szeretettel várunk.

Akkor Hajrá!

Oldalak: 1 2 3 4 [5]
Nyomtatás

Ugrás: