www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 06:50:09

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 2 3 [4] 5
Nyomtatás
Szerző Téma: Bogárhátú szeméthuszárok  (Megtekintve 45838 alkalommal)
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #51 Dátum: 2007 Február 16, 10:01:57 »

Nem hüjeség amit a partizán mond, mert az valamilyen szinten karítatív és példamutató is, ráadásul bevonhatnánk a hajléknélkülieket is idővel.....

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Rulezka
« Hozzászólás #50 Dátum: 2007 Február 15, 16:39:42 »

szóval a mi környezetünk tele van szeméttel, mert az ügyfeleink és a drogosok a MÁV elhagyott épületeiből összedzsuvázzák. Az a baj, hogy a mi takarítónk pucolja , de minden héten olyan lesz. Kaját tudunk adni, ha bejöttök, sőt teát is, sőt különtermet is, de mindentől függetlenükl ez egy hajléktalanszálló...Smiley

Van egy hely, ami szintén merő dzsuva, de ide iparszerűen szállítják vendéglátósok a szemetet...Sad

szia
mi konkrétan asalgótarjáni utca és a külső körút kereszteződését néztük ki!
a 28as megállója és a s.tarjáni utcán ahol a piac van!
egészen a MÁV-ig az kb 2 megálónyi, tudod a troligarázsig vagy mi az!
a vendéglátós szemét hol van?címe?
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #49 Dátum: 2007 Február 15, 16:13:53 »

mármint a melóhelyen van cucc vagy ahova megyünk?
szombaton hoztok nekünk kaját?
vagy kaját kapunk ha elvisszük a cuccot? Smiley

szóval a mi környezetünk tele van szeméttel, mert az ügyfeleink és a drogosok a MÁV elhagyott épületeiből összedzsuvázzák. Az a baj, hogy a mi takarítónk pucolja , de minden héten olyan lesz. Kaját tudunk adni, ha bejöttök, sőt teát is, sőt különtermet is, de mindentől függetlenükl ez egy hajléktalanszálló...Smiley

Van egy hely, ami szintén merő dzsuva, de ide iparszerűen szállítják vendéglátósok a szemetet...Sad

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #48 Dátum: 2007 Február 15, 16:10:55 »

az már majdnem a melóhelyem. Itt aztán van cucc rendesen és kaját is adunk.Smiley
egyébként szerintem az 1es vonalán nagy dzsuva nincs, ráadásul balesetveszélyes. A Hős utca irányába pedig nem nagyon kéne mozogni.Smiley

Rulezka
« Hozzászólás #47 Dátum: 2007 Február 15, 16:10:31 »

az már majdnem a melóhelyem. Itt aztán van cucc rendesen és kaját is adunk.Smiley
mármint a melóhelyen van cucc vagy ahova megyünk?
szombaton hoztok nekünk kaját?
vagy kaját kapunk ha elvisszük a cuccot? Smiley
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #46 Dátum: 2007 Február 15, 16:08:55 »

örülök, hogy egyre többen!
kinéztem helyszint, ami nem olyna mocskos,de azért szépíthető!

1-es vili vonalán!

A salgótarjáni utcai elágazás és környéke, MTK pálya mellett stb
szerintem sokunknak pár óra meló és csodaszép Smiley

Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #45 Dátum: 2007 Február 15, 13:56:41 »

javítva Wink

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #44 Dátum: 2007 Február 15, 13:46:14 »

csináltam egy kis vázlatot a mellényre  Wink jó munkát (ha ráérnék akkor szívesen segítenék, de sajna a következő fél évben nagyon elfoglalt leszek  Tongue )

Rulezka
« Hozzászólás #43 Dátum: 2007 Február 15, 10:01:31 »

persze, de nem fogok elmerülni a részletekbe és nem fogok előzetes logoterveket bemutatni.
kaptok, amit kaptok  Grin
szia
benne vagyunk, ha 1 Holló lesz rajta, azt se bánjuk Smiley
Holló akció team Smiley
Holló
« Hozzászólás #42 Dátum: 2007 Február 15, 09:43:33 »

ez jól hangzik, miért meg tudod csinálni?
ha igen akkor szerintem max 10 db kell, mert úgy tűnik többen nem jelentkeznek
persze, de nem fogok elmerülni a részletekbe és nem fogok előzetes logoterveket bemutatni.
kaptok, amit kaptok  Grin
Rulezka
« Hozzászólás #41 Dátum: 2007 Február 15, 09:41:19 »

csináljak logos .hu-s, szeméthuszáros láthatósági mellényt?
ez jól hangzik, miért meg tudod csinálni?
ha igen akkor szerintem max 10 db kell, mert úgy tűnik többen nem jelentkeznek
Nem elérhető Sylvacska

Örült Nők ketrece

« Hozzászólás #40 Dátum: 2007 Február 15, 09:05:13 »

Rám is számíthatsz..
( talán plusz 1 fő, de ezt nem igérem)

www.hajbevarras.hu
06/20-320-5869
Holló
« Hozzászólás #39 Dátum: 2007 Február 15, 09:00:07 »

csináljak logos .hu-s, szeméthuszáros láthatósági mellényt?
Rulezka
« Hozzászólás #38 Dátum: 2007 Február 15, 08:56:55 »

király. azt fogják hinni közmunkán vagyunk mint elítéltek Smiley)
ja csikosba menjünk? Smiley
láncot hozzak?
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #37 Dátum: 2007 Február 15, 08:55:26 »

király. azt fogják hinni közmunkán vagyunk mint elítéltek Smiley)

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Rulezka
« Hozzászólás #36 Dátum: 2007 Február 15, 08:08:31 »

én hozok kb 10 zsákot, szerintem annyi elég lesz!
r4-embe az be is fér Smiley de h atalálunk több szemetet akko rmég lesz több zsák nálam!
Rulezka
« Hozzászólás #35 Dátum: 2007 Február 15, 08:07:34 »

leszek.  mit saccolsz mennyi szemetes zsák kell? kesztyűket hozzak? hogy lesz?  odamegyünk, zsákba tesszük, konténert keresünk, lerakóhelyre visszük?
sziasztok!
örülök a lelkesedésnek!
én hozok,de ti is hozzatok:
kesztyűt, szemeteszsákot, mi hozunk esetleg gereblyét, ahol több dolog van azzal összehúzzuk!

vagy keresünk valahol kukát, vagy én hazafelé a testvérhegyi úton (3.ker) a lakossági hulladékgyűjtőbe lerakom az egészet.

amúgy 3.ker-be lakunk, csak a 10.ker-be azt a helyet néztem ki, szombaton arra sokan járnak, van ott egy piac is... hadd lássák, hogy MI teszünk valamit a szutykos életkörnyezetükért!
Holló
« Hozzászólás #34 Dátum: 2007 Február 14, 19:31:20 »

hol laksz rulezka?  Grin
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #33 Dátum: 2007 Február 14, 17:35:48 »

én is
ez hanyadik kerület?

X.

Holló
« Hozzászólás #32 Dátum: 2007 Február 14, 17:12:35 »

én is
ez hanyadik kerület?
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #31 Dátum: 2007 Február 14, 17:04:49 »

március 3. szombat (ha nem esik az eső)
ugye tudtok jönni?

leszek.  mit saccolsz mennyi szemetes zsák kell? kesztyűket hozzak? hogy lesz?  odamegyünk, zsákba tesszük, konténert keresünk, lerakóhelyre visszük?

Rulezka
« Hozzászólás #30 Dátum: 2007 Február 14, 14:03:51 »

március 3. szombat (ha nem esik az eső)
ugye tudtok jönni?
Rulezka
« Hozzászólás #29 Dátum: 2007 Február 13, 14:34:32 »

1-es vili vonalán!

A salgótarjáni utcai elágazás és környéke, MTK pálya mellett stb
szerintem sokunknak pár óra meló és csodaszép Smiley
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #28 Dátum: 2007 Február 13, 14:21:09 »

IQ
Holló
Rulezka+1 fő (barátnőm)
Kisvakond+ 1 fő

aki még jelentkezik az szóljon!

jól van. Meg lesz a 10 fő!  Smiley)

Annyit tudok, hogy nekem a febr. 23-24-25 disznó vágás miatt meg a márc.14-18-ig külföldön tartózkodás végett nem előnyös.

Nem elérhető Kisvakond

« Hozzászólás #27 Dátum: 2007 Február 13, 13:40:52 »

ennek örülök!
akkor

IQ
Holló
Rulezka+1 fő (barátnőm)
Kisvakond+ 1 fő

Rulezka
« Hozzászólás #26 Dátum: 2007 Február 12, 14:10:24 »

3 an, de ne legyen nagyon mocskos  Grin
ennek örülök!
akkor
IQ
Holló
Rulezka+1 fő (barátnőm)

Holló
« Hozzászólás #25 Dátum: 2007 Február 12, 14:02:58 »

IQ akkor egyenlőre 2en vagyunk!

3 an, de ne legyen nagyon mocskos  Grin
Rulezka
« Hozzászólás #24 Dátum: 2007 Február 12, 08:19:29 »

örülök, hogy péntek óta, már topicunk is van!
IQ akkor egyenlőre 2en vagyunk!
február végére egyik 7végére kitúzhetnénk egy időpontot+helyszint!
a lényeg, hogy forgalmas legyen ahely, így többen is észreveszik, hogy van aki még AKAR változtatni ezen a mocsok világon!
Helyszint néztem már 7végén,de az igazi még nincs meg!
Rulezka
« Hozzászólás #23 Dátum: 2007 Február 12, 08:15:41 »

A témával kapcsolatban lelki szemeim elött nekem is egy szakállas pali jelenik meg,de az egy szélmalommal harcol és egy Rozinante nevü gebén nyomul.
Mi minden tavasszal nekiindulunk a lakhelyünk közelében lévö kiserdönek,mely tele van hangulatos ösvényekkel meg tisztásokkal,padokkal,meg eszméletlen mennyiségü kommunális szeméttel.
A helyi vállalkozokkal,környezetvédökkel,meg a sima jo érzésü emberekkel évente "betakaritottuk a termést"de tavaly elszakadt a cérnám.
Elindultunk gyüjtögetni és haladtunk befele az erdöben,ment a munka.
A baj akkor kezdödött amikor jöttünk kifele,és nidda látjuk,hogy a megtisztitott területre a helyi gyökér pakolja lefele a friss árut.
Többen voltunk,szoltunk,érveltünk,ö anyázott,majd mi is,végül simán meg lett ruházva a pali,és dolgunk végeztével jolesö érzéssel hazamentünk.
Két hét mulva idézés,tárgyalás ,elmarasztalás,agyökér meg még egy ejnye-bejnyét se kapott mint felperes.
Komolyan gondolkodoba estem,menjek-e idén is?(azt hiszem azé menni fogok)
szia
pedig mennyivel egyszerűbb lett volna lefényképezni, kihívni rendőrt és TI jelenthettétek volna fel őt!
én ismerek befolyásos embereket akik tudnak ilyen esetben segíteni, hogy valóban pórul járjon az illető.
mondjuk felénk is van oylna hely, ahova akár IFÁval is leborítják a sittet,de ha néha 1-1et elkapnak.. talán kevesebb fog arra jönni!
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #22 Dátum: 2007 Február 10, 11:41:55 »

megint hülye vagy (meg persze demagóg, meg populista), de ezt most nem fejtem ki részletesen. ehelyett javaslom, hogy olvasd el még egyszer (kétszer, tízszer) az általam beidézett szöveget, majd próbáld meg is érteni, hogy mit is jelenthet. a szöveg forrásával kapcsolatban úgyse lehet kifogásod.

sőt, még segítek is. vannak dolgok, amik nagyon látványosak, meg nagyon jó hivatkozási alapok, meg nagyon jól kommunikálhatóak is (persze megfelelő mennyiségű demagógia és populizmus is kell hozzá, ugyebár, de hát az úgyis megy neked).

meg vannak dolgok, amiknek valóban van értelmük. és ezek nem feltétlenül esnek egybe.

amúgy meg jó szemétszedést kívánok ;-)

Smiley)    ááááá  megint elrontottad csodaszarvas játékát..... Smiley)

lol

Holló
« Hozzászólás #21 Dátum: 2007 Február 10, 09:39:52 »

egyébként öreg takibarátommal és még egy karakterrel a házból a parkolónkat nyáron, havonta rendbe teszük
és valóban sokkal szebb a panel  Grin
Holló
« Hozzászólás #20 Dátum: 2007 Február 10, 09:38:39 »

mekkora egy fäszság topik ez megint!:)

Én rendszeresen eljátszom, hogy szépen megelőzőm és leszorítom az illetőt, aki autóból szemetel és naív arccal közlöm, hogy elvesztett valamit. Az alapötlet gsattilától jön és igen magasfokú tud lenni az emberek szégyenérzete...Smiley

Menjünk szemetetgyüjteni, de miért is kell erre külön topik?
egy ilyet én is csináltam egyszer és majdnem nagy verés lett a vége
többet nem fogok senkit megállítani, mert lehet igazam, de ne fájon már nagyon
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #19 Dátum: 2007 Február 10, 09:26:33 »

mekkora egy fäszság topik ez megint!:)

Én rendszeresen eljátszom, hogy szépen megelőzőm és leszorítom az illetőt, aki autóból szemetel és naív arccal közlöm, hogy elvesztett valamit. Az alapötlet gsattilától jön és igen magasfokú tud lenni az emberek szégyenérzete...Smiley

Menjünk szemetetgyüjteni, de miért is kell erre külön topik?

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #18 Dátum: 2007 Február 09, 20:28:14 »

Igen AZS. Tudjuk melyik oldalon állsz.

Csak egy dolgot kérek. Ha sikerül összehoznunk 10 embert és akár egy napra is kitakarítani egy utcát akkor legyél ránk büszke és ne csóváld a fejed hogy: ááááááá ezek holnapra úgyis telehányják hanem örülj hogy egy napig tiszta az utca.

Hidd el sokkal jobb úgy élni legalább is így gondolom hogy azt HISZED ha jót cselekszel akkor talán a jópéldád ragadós lesz, mint úgy ha a sok emberekben való csalódásod miatt ilyen szúrós," ááááá én megmondtam hogy nem lesz belőle semmi !"  ember leszel. Mert nekem legalább az illúzió által lesz 10-15 szép percem, Te meg maradsz savanyúan, örök pesszimista.

Még az is lehet hogy Neked lesz igazad, hisz Te már megharcoltad a magadét, de mi még tele vagyunk energiával, amit legalább nem rosszra fordítunk. Inkább drukkolj, hátha nekünk sikerül, ami Neked nem és lehet még senkinek a világon minthogy lebeszélj a tagadhatatlanul nagyobb életbölcseleted okán.

ui.: remélem soraimmal nem bántottalak meg. Ha igen akkor azt fogjuk arra hogy nem tudok fogalmazni Smiley  Mert nem volt szándékomban. (mármint megbántani nem volt szándékomban. Fogalmazni szándékomban volt Smiley

megint hülye vagy (meg persze demagóg, meg populista), de ezt most nem fejtem ki részletesen. ehelyett javaslom, hogy olvasd el még egyszer (kétszer, tízszer) az általam beidézett szöveget, majd próbáld meg is érteni, hogy mit is jelenthet. a szöveg forrásával kapcsolatban úgyse lehet kifogásod.

sőt, még segítek is. vannak dolgok, amik nagyon látványosak, meg nagyon jó hivatkozási alapok, meg nagyon jól kommunikálhatóak is (persze megfelelő mennyiségű demagógia és populizmus is kell hozzá, ugyebár, de hát az úgyis megy neked).

meg vannak dolgok, amiknek valóban van értelmük. és ezek nem feltétlenül esnek egybe.

amúgy meg jó szemétszedést kívánok ;-)
1303LS
« Hozzászólás #17 Dátum: 2007 Február 09, 19:47:47 »

pl úgy kezdhetnél neki, hogy a cigi csikket nem dobot el...  (ne akard, hogy felsorakoztassam a terhelő bizonyítékokat)

Én úgy vagyok vele, hogy más helyet nem szívesen takarítok, neveletetés kérdése, szemetet sosem dobok el bárhol is legyek hiába nem lát senki.
A sok prosztó után meg nem fogok takarítani... (akinek ha szólsz, még le is ugat... pl.: Anyukámmal utaztunk a villanyoson és melettünk 2 tizenéves fiú és lány "beszélgetett"... de valami embertelen mocskosul... Anyukám szólt nekik, hogy jó lenne ha észrevenék, hogy nem csak ők utaznak a villamson. Erre a fiú elszégyelte magád, de a kiscsajszi elkezdett feleselni hasonló hangnemben... ekkor lett teli a szűrom és feláltam, hogy teszek valamit... de inkább meg gondolták magukat és arréb ültek)

ha szemetet akarsz látni ülj fel a 7es buszra és menj egy kört. amit látni fogsz: mindenhol mocsok, az emberek aránya pedig a következő: 1 csöves, 1 cigány, 1 túrista, 1 indián vagy kínai.

csöves: a 7es buszon ülve mögöttem 3 csöves veszekedett de veszettül, inkább nem szólt senki... nem hiányzik az embereknek, hogy utána nekik mondják az okosságukat

cigány: lépten nyomon ténferegnek, okoskodnak, arcoskodnak

túrista: tátott szájjal néz, hogy mi ez a lepratelep (Belváros)

indián: dolgoznak, művészek, becsüledő és rendkívül jól tudnak asszimilálódni, ma a Blahán a "Magyarország c." dalt játszották pánsípon és tamtamon  Wink
Na igen.
Ezért nekem az a véleményem, hogy az ilyen eseményeknek az a része sokkal nagyobb jelentőségű, hogy látják más emberek a cselekményt mint az amit sikerül összeszedni.Szerintem is nagyon jó egy ilyen kezdeményezés, hiába nem is tudjuk az összes mocskot eltakarítani a környezetünkből.
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #16 Dátum: 2007 Február 09, 19:45:53 »

A témával kapcsolatban lelki szemeim elött nekem is egy szakállas pali jelenik meg,de az egy szélmalommal harcol és egy Rozinante nevü gebén nyomul.
Mi minden tavasszal nekiindulunk a lakhelyünk közelében lévö kiserdönek,mely tele van hangulatos ösvényekkel meg tisztásokkal,padokkal,meg eszméletlen mennyiségü kommunális szeméttel.
A helyi vállalkozokkal,környezetvédökkel,meg a sima jo érzésü emberekkel évente "betakaritottuk a termést"de tavaly elszakadt a cérnám.
Elindultunk gyüjtögetni és haladtunk befele az erdöben,ment a munka.
A baj akkor kezdödött amikor jöttünk kifele,és nidda látjuk,hogy a megtisztitott területre a helyi gyökér pakolja lefele a friss árut.
Többen voltunk,szoltunk,érveltünk,ö anyázott,majd mi is,végül simán meg lett ruházva a pali,és dolgunk végeztével jolesö érzéssel hazamentünk.
Két hét mulva idézés,tárgyalás ,elmarasztalás,agyökér meg még egy ejnye-bejnyét se kapott mint felperes.
Komolyan gondolkodoba estem,menjek-e idén is?(azt hiszem azé menni fogok)

Tóth Zoltán
Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #15 Dátum: 2007 Február 09, 19:43:55 »

szerencsére a mi utcánkban környékünkön nincs igényük az embereknek a szemetelésre... ha mégis látok valmi szemetet és nem egy sz*ros zsepi az, akkor felveszem és kidobom...

viszont van itt egy általános iskola és a lurkók szeretnek úgy keménykedni a töbiek elött, hogy elhajigálnak mindent... volt már rá példa, ha láttam, hogy szóltam a kölöknek, hogy ezt nem kéne és vegyel fel azonnal... és felvette!, de volt olyan aki elszaladt 

Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #14 Dátum: 2007 Február 09, 19:28:20 »

Akkor Hajrá!

pl úgy kezdhetnél neki, hogy a cigi csikket nem dobot el...  (ne akard, hogy felsorakoztassam a terhelő bizonyítékokat)

Én úgy vagyok vele, hogy más helyet nem szívesen takarítok, neveletetés kérdése, szemetet sosem dobok el bárhol is legyek hiába nem lát senki.
A sok prosztó után meg nem fogok takarítani... (akinek ha szólsz, még le is ugat... pl.: Anyukámmal utaztunk a villanyoson és melettünk 2 tizenéves fiú és lány "beszélgetett"... de valami embertelen mocskosul... Anyukám szólt nekik, hogy jó lenne ha észrevenék, hogy nem csak ők utaznak a villamson. Erre a fiú elszégyelte magád, de a kiscsajszi elkezdett feleselni hasonló hangnemben... ekkor lett teli a szűrom és feláltam, hogy teszek valamit... de inkább meg gondolták magukat és arréb ültek)

ha szemetet akarsz látni ülj fel a 7es buszra és menj egy kört. amit látni fogsz: mindenhol mocsok, az emberek aránya pedig a következő: 1 csöves, 1 cigány, 1 túrista, 1 indián vagy kínai.

csöves: a 7es buszon ülve mögöttem 3 csöves veszekedett de veszettül, inkább nem szólt senki... nem hiányzik az embereknek, hogy utána nekik mondják az okosságukat

cigány: lépten nyomon ténferegnek, okoskodnak, arcoskodnak

túrista: tátott szájjal néz, hogy mi ez a lepratelep (Belváros)

indián: dolgoznak, művészek, becsüledő és rendkívül jól tudnak asszimilálódni, ma a Blahán a "Magyarország c." dalt játszották pánsípon és tamtamon  Wink

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #13 Dátum: 2007 Február 09, 19:25:25 »

írnék én ide egy mottót, egyrészt azért, hogy itt legyen, másrészt azért, hogy mielőtt valaki beírja az okosságot, egy pillanatra ezt is gondolja végig, harmadrészt azért, hogy tényleg meg tudjuk különböztetni a hasznos, célravezető, és egyúttal meg is valósítható dolgokat a szépen hangzó, de megvalósíthatatlan és/vagy irreális hagymázaktól...

"Adj Uram erőt, hogy megváltoztathassam, amit lehet, és kitartást, hogy elviseljem amit meg nem változtathatok. És bölcsességet, hogy meg tudjam különböztetni a kettőt egymástól!"

Igen AZS. Tudjuk melyik oldalon állsz.

Csak egy dolgot kérek. Ha sikerül összehoznunk 10 embert és akár egy napra is kitakarítani egy utcát akkor legyél ránk büszke és ne csóváld a fejed hogy: ááááááá ezek holnapra úgyis telehányják hanem örülj hogy egy napig tiszta az utca.

Hidd el sokkal jobb úgy élni legalább is így gondolom hogy azt HISZED ha jót cselekszel akkor talán a jópéldád ragadós lesz, mint úgy ha a sok emberekben való csalódásod miatt ilyen szúrós," ááááá én megmondtam hogy nem lesz belőle semmi !"  ember leszel. Mert nekem legalább az illúzió által lesz 10-15 szép percem, Te meg maradsz savanyúan, örök pesszimista.

Még az is lehet hogy Neked lesz igazad, hisz Te már megharcoltad a magadét, de mi még tele vagyunk energiával, amit legalább nem rosszra fordítunk. Inkább drukkolj, hátha nekünk sikerül, ami Neked nem és lehet még senkinek a világon minthogy lebeszélj a tagadhatatlanul nagyobb életbölcseleted okán.

ui.: remélem soraimmal nem bántottalak meg. Ha igen akkor azt fogjuk arra hogy nem tudok fogalmazni Smiley  Mert nem volt szándékomban. (mármint megbántani nem volt szándékomban. Fogalmazni szándékomban volt Smiley

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #12 Dátum: 2007 Február 09, 17:43:00 »

írnék én ide egy mottót, egyrészt azért, hogy itt legyen, másrészt azért, hogy mielőtt valaki beírja az okosságot, egy pillanatra ezt is gondolja végig, harmadrészt azért, hogy tényleg meg tudjuk különböztetni a hasznos, célravezető, és egyúttal meg is valósítható dolgokat a szépen hangzó, de megvalósíthatatlan és/vagy irreális hagymázaktól...

"Adj Uram erőt, hogy megváltoztathassam, amit lehet, és kitartást, hogy elviseljem amit meg nem változtathatok. És bölcsességet, hogy meg tudjam különböztetni a kettőt egymástól!"
Oldalak: 1 2 3 [4] 5
Nyomtatás

Ugrás: