www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 06:42:48

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 [2] 3 4 5
Nyomtatás
Szerző Téma: Bogárhátú szeméthuszárok  (Megtekintve 45792 alkalommal)
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #131 Dátum: 2007 Március 23, 15:22:47 »

régi rossz akkumlátort bármelyik benzinkúton visszavesznek, vagy vannak kijelölt helyek??!  sha vannak, hol vannak? Smiley

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Rulezka
« Hozzászólás #130 Dátum: 2007 Március 20, 15:30:57 »

má' megint környezetvédelem, autózz pálinkával:
http://totalcar.hu/magazin/technika/e85!2
Rulezka
« Hozzászólás #129 Dátum: 2007 Március 19, 12:38:03 »

Nade nem számoltál azzal, se, hogy ha már autózol, inkább a bogarat nyomod, tehát környzettudatosabb vagy, mintha Csillivilli Pédétédível járnál, ami persze kevesebb mérgezés okádik ki, de sokkal hamarabb a kikában végzi, tehát bogárnál sokkal kevesebb a káros hulladék. (gyak. nincs)
senki nem mondta, hogy ne Bogarazzatok!

csak hogy környezetvédők legyünk ahhoz nem kell lemondani sem a Bogárról,sem a veteránautó/motorról!

Mikor jöttök megint szemetet szedni?

Ja és a Nógrádi családok megsegítésére ki,mit ajánl fel?

Gyerköcjáték már tisztességes mennyisgben összegyült, ruha, tartósélelmiszer viszont kevéske van még!

Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #128 Dátum: 2007 Március 14, 22:56:01 »

meg a benzin előállításakor és az egyéb alkatrészek, gumik, műanyagok előállításakor keletkezett mérgező anyagokkal  Evil
Nade nem számoltál azzal, se, hogy ha már autózol, inkább a bogarat nyomod, tehát környzettudatosabb vagy, mintha Csillivilli Pédétédível járnál, ami persze kevesebb mérgezés okádik ki, de sokkal hamarabb a kikában végzi, tehát bogárnál sokkal kevesebb a káros hulladék. (gyak. nincs)

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #127 Dátum: 2007 Március 14, 20:42:35 »

a széndioxid nem téma, a szén monoxid a veszélyesebb...

az ember erős megterhelés alatt 100liter levegőt szipolyoz be (nyugalmi állapotban kb 5 litert) (és ennek csak a 21%-a hasznos)
tehát terhelés alatt 6liter tiszta oxigént használ el az ember...

a bogárba öten férnek tehát az 500liter/perc, és 2,5 km lefutásához kb 10-15 perc kell egy jó futónak.... az már rögtön 7500 liter levegő
litere 1,3 g  = kb 9000g = 9kg

9kg oxigén elégetésénél több co2 keletkezik mint, 0,5kg (szerintem.. most ezt inkább nem számolgatom)

nem tom miért írtam le ezeket, de mostmár mind1...

mi a tanulság?  érdemesebb inkább bogárral járni mint futkosni  Cool  ez az igazi környezet tudatosság

(de persze nagy a valószínüsége, hogy nincs igazam, sőt... hisz a kocsi álltal kipufogott szénmonoxiddal és kénmonoxiddal jelen esetben nem számoltam  Wink )
meg a benzin előállításakor és az egyéb alkatrészek, gumik, műanyagok előállításakor keletkezett mérgező anyagokkal  Evil
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #126 Dátum: 2007 Március 14, 20:38:06 »

Minden LITER  üzemanyag KÉT KILÓ széndioxidot jelent

1 l üa = 2 kg CO2

10 l üa = 20 kg CO2

és

10 l üa = 100 km  út    / tegyük fel

behelyettesítve:

20 kg CO2 = 100 km út

2 kg CO2 = 10 km út

1/2 kg CO2 = 2,5 km út,

Tehát az első és második állítás közötti logikai kapcsolat : HAMIS

a széndioxid nem téma, a szén monoxid a veszélyesebb...

az ember erős megterhelés alatt 100liter levegőt szipolyoz be (nyugalmi állapotban kb 5 litert) (és ennek csak a 21%-a hasznos)
tehát terhelés alatt 6liter tiszta oxigént használ el az ember...

a bogárba öten férnek tehát az 500liter/perc, és 2,5 km lefutásához kb 10-15 perc kell egy jó futónak.... az már rögtön 7500 liter levegő
litere 1,3 g  = kb 9000g = 9kg

9kg oxigén elégetésénél több co2 keletkezik mint, 0,5kg (szerintem.. most ezt inkább nem számolgatom)

nem tom miért írtam le ezeket, de mostmár mind1...

mi a tanulság?  érdemesebb inkább bogárral járni mint futkosni  Cool  ez az igazi környezet tudatosság

(de persze nagy a valószínüsége, hogy nincs igazam, sőt... hisz a kocsi álltal kipufogott szénmonoxiddal és kénmonoxiddal jelen esetben nem számoltam  Wink )

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Holló
« Hozzászólás #125 Dátum: 2007 Március 13, 21:46:45 »

Ha 100 km-t legyalogolok mennyi CO2 keletkezik?
vacsora kérdése
Nem elérhető Petyó

1962

« Hozzászólás #124 Dátum: 2007 Március 13, 19:07:57 »

Ha 100 km-t legyalogolok mennyi CO2 keletkezik?

Petyó
Csodaszarvas
« Hozzászólás #123 Dátum: 2007 Március 13, 14:01:02 »

Fél kilóval kevesebb széndioxid kerül a levegőbe minden egyes kilométerrel, amit nem gépkocsival teszel meg!

Minden liter megtakarított üzemanyag két kilóval kevesebb széndioxidot jelent a légkörnek!

Minden LITER  üzemanyag KÉT KILÓ széndioxidot jelent

1 l üa = 2 kg CO2

10 l üa = 20 kg CO2

és

10 l üa = 100 km  út    / tegyük fel

behelyettesítve:

20 kg CO2 = 100 km út

2 kg CO2 = 10 km út

1/2 kg CO2 = 2,5 km út,

Tehát az első és második állítás közötti logikai kapcsolat : HAMIS
RNIE
« Hozzászólás #122 Dátum: 2007 Március 12, 20:52:49 »

" a ruhák hideg vagy langyos vízben való mosásával"
ember szép tiszta lehet
Rulezka
« Hozzászólás #121 Dátum: 2007 Március 12, 13:21:41 »

sziasztok!
ma találtam egy érdekes ismerőst az iwiwen és vele együtt a honlapját is!

A Föld bolygó megóvása {Magyarországi Föld Egyesület}

http://www.itheta.hu/foldegyesulet/teendok/teendok.html

egyből idéznék is hogy több embert győzzek meg ezzel a gondolattal!

Tenni akarsz valamit a globális felmelegedés megállítása érdekében?

Itt van 10 egyszerű dolog, amit megtehetsz, és az is, hogy ezek által mennyivel kevesebb széndioxid kerül a légkörbe:

Cserélj izzót!Egyetlen szokványos villanykörte energiatakarékos izzóra cserélése évente 70 kilóval kevesebb széndioxidot jelent.

Vezess kevesebbet, járj többet kerékpárral!Sétálj, kerékpározz, menjetek többen egy kocsival, vagy használj gyakrabban tömegközlekedést.

Fél kilóval kevesebb széndioxid kerül a levegőbe minden egyes kilométerrel, amit nem gépkocsival teszel meg!

Szelektáld a szemetet!Évente 1200 kg széndioxidtól kíméled meg a földet, ha a háztartási hulladékodnak csak a felét szelektálod.

Ellenőrizd a gumikat!A megfelelően felfújt gumiabroncsokkal több mint 3 százalékkal csökkenthető az üzemanyag-fogyasztás.

Minden liter megtakarított üzemanyag két kilóval kevesebb széndioxidot jelent a légkörnek!

Használj kevesebb meleg vizet!A víz felmelegítése sok energiába kerül. Használj kevesebb meleg vizet kisebb átfolyású zuhanyrózsák felszerelésével. (évi 170 kilóval kevesebb széndioxid) és a ruhák hideg vagy langyos vízben való mosásával (250 kilóval kevesebb széndioxid évente).

Kerüld a pazarlóan csomagolt termékeket!Évente 600 kiló széndioxidtól mented meg a Földet, ha 10 százalékkal csökkented a hulladékod mennyiségét.

Állítsd be a termosztátod és a légkondicionálód!Ha télen csupán két fokkal lejjebb kapcsolod a termosztátodat, nyáron pedig két fokkal feljebb a légkondicionálódat, az évente körülbelül 1000 kilóval kevesebb széndioxidot jelent.

Ültess Fát!Egyetlen fa 1000 kiló széndioxidot nyel el élete során.

Légy a megoldás része!Aktivizáld magad, vegyél részt a www.itheta.hu weboldalon található akcióinkban!

Terjeszd a jó megoldásokat!Azzal, hogy terjeszted és egyre több emberhez eljuttatod ezeket a megoldásokat, egyre több ember fog hozzájárulni a globális felmelegedés megállításához!

Wink
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #120 Dátum: 2007 Március 08, 18:01:23 »

szombat óta nem fürdött és nem evett? szegényke... még jó hogy nem evett azóta meg téged,de remélem szemétbe tartottad? vagy csak szemétül?  Grin

Smiley  hát ha egyszer a koszban érzi jól magát...... Smiley

csinos egyébként.

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Rulezka
« Hozzászólás #119 Dátum: 2007 Március 08, 16:38:53 »

még 1 kép ahol a talált 2 ft is jól látszik, nem csak a kis szutyok  Grin
Rulezka
« Hozzászólás #118 Dátum: 2007 Március 08, 13:49:36 »

Ez a kép nagyon állat. Megfürdettem Szutyit (csak egy kicsit), ma már evett is egy kicsit. Smiley
szombat óta nem fürdött és nem evett? szegényke... még jó hogy nem evett azóta meg téged,de remélem szemétbe tartottad? vagy csak szemétül?  Grin
Nem elérhető Kisvakond

« Hozzászólás #117 Dátum: 2007 Március 08, 12:57:30 »

A kutya odabö  Grin

Ez a kép nagyon állat. Megfürdettem Szutyit (csak egy kicsit), ma már evett is egy kicsit. Smiley
Rulezka
« Hozzászólás #116 Dátum: 2007 Március 08, 12:01:17 »

A kutya odabö  Grin
látod, ha eljöttél volna, te is nézegethetted volna ott élőben is... nem csak fényképen!
Újabb szeméthuszárkodás szervezés alatt !
RNIE
« Hozzászólás #115 Dátum: 2007 Március 08, 11:39:53 »

A kutya odabö  Grin
Rulezka
« Hozzászólás #114 Dátum: 2007 Március 08, 09:41:48 »

A salgótarjáni utca megtisztítása, beszéljenek a képek:

(résztvevők: Kisvakond,RulezHajni és Rulezka)

a képeken megtalálod kedvenc kabalánkat, akit ott találtunk, ő lenne Szutyok!

http://kep.tar.hu/rulezka/50441941#2

Rulezka
« Hozzászólás #113 Dátum: 2007 Március 08, 08:45:49 »

Hány éveseknek gyüjtöd a ruhákat, ajándékokat?
hali
nógrád megyei gyerekeknek!
0-tól akárhány évesig, és már a gyűjtés kiterjed a felnőttekre is!
ezen a héten beszélek az ottani családsegítővel és áprilisba szeretném elvinni az összes adományt!
akinek van kedve, ideje tartson velem!

ja ma hoztam a szeméthuszárkodásról képeket, most még reggelizek, de utána töltöm fel őket!
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #112 Dátum: 2007 Március 07, 23:20:10 »

amennyi ő  Grin

hih

Smiley

Holló
« Hozzászólás #111 Dátum: 2007 Március 07, 18:45:32 »

amennyi ő  Grin
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #110 Dátum: 2007 Március 06, 21:26:32 »

sorry a fényképeket nem hoztam magammal ma! de ha tudom holnap felrakom (bár szabin leszek) de legkésőbb csüti reggel láthatjátok a 7végi melónkat!

Ja és ruha, játék felajánlás továbbra is jöhet minden mennyiségben!
játék már gyűlik, otthon olyan mintha a játékboltba lennék  Grin Shocked

Rulezka
« Hozzászólás #109 Dátum: 2007 Március 06, 18:48:12 »

sorry a fényképeket nem hoztam magammal ma! de ha tudom holnap felrakom (bár szabin leszek) de legkésőbb csüti reggel láthatjátok a 7végi melónkat!

Ja és ruha, játék felajánlás továbbra is jöhet minden mennyiségben!
játék már gyűlik, otthon olyan mintha a játékboltba lennék  Grin Shocked
Rulezka
« Hozzászólás #108 Dátum: 2007 Március 05, 09:14:27 »

Az alkoholista sánta jóságos mindenedet! :-)

Amúgy hihetetlen, mennyi mindent tartalmaz egy szeméttel teli árok. Találtunk például steril becsomagolt izé-mizét, amit a kórházban beöntéshez használnak. De volt telefontöltő is. A legjobb a nejlonba csomagolt kutyaszar. Kutyából ki, nejlonba be, árokba be. Megtaláltuk a leendő kabalafiguránkat is, Szutyit, a a kivert kutyát (csak plüss). Talán lesz róla fotó is.

igen kisszutyokról is van fénykép!
ja meg találtuk ugye 2 ft-ot is Smiley
meg fecskendőt, rengeteg cigis dobozt, fémdobozt, kutyakakit Smiley
pfuj.. volt ott minden!
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #107 Dátum: 2007 Március 05, 09:05:24 »

akkor írd meg privibe
kiváncsi vagyok
valami olcsó örömszerzés vagy kábulós dolog?

hát úgyis felnőttek vagyunk, meg kihagynám a veled való privizést az anális élvezetekről!:) Szerintem valakik olcsón  akarták megoldani az  popóerotika nyújtotta élvezeteket. Aztán vagy nem jutottak el odáig, vagy meggondolták a dolgot és a cucc fölöslegessé vált. Kötve hiszem, hogy szülés előtti beöntést akartak végrehajtani az MTK pálya mellett.Smiley

Holló
« Hozzászólás #106 Dátum: 2007 Március 05, 08:55:38 »

"Találtunk például steril becsomagolt izé-mizét, amit a kórházban beöntéshez használnak"

A 18+-ba való, hogy a kórházon kívül ezt mire is használhatják még.Smiley
akkor írd meg privibe
kiváncsi vagyok
valami olcsó örömszerzés vagy kábulós dolog?
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #105 Dátum: 2007 Március 05, 08:54:00 »

"Találtunk például steril becsomagolt izé-mizét, amit a kórházban beöntéshez használnak"

A 18+-ba való, hogy a kórházon kívül ezt mire is használhatják még.Smiley

Nem elérhető Kisvakond

« Hozzászólás #104 Dátum: 2007 Március 05, 08:36:39 »

Nem tagadom!

Azé leírom, ........hátha a megbocsájtás szikrája felmerül bennetek.

Az alkoholista sánta jóságos mindenedet! :-)

Amúgy hihetetlen, mennyi mindent tartalmaz egy szeméttel teli árok. Találtunk például steril becsomagolt izé-mizét, amit a kórházban beöntéshez használnak. De volt telefontöltő is. A legjobb a nejlonba csomagolt kutyaszar. Kutyából ki, nejlonba be, árokba be. Megtaláltuk a leendő kabalafiguránkat is, Szutyit, a a kivert kutyát (csak plüss). Talán lesz róla fotó is.
Rulezka
« Hozzászólás #103 Dátum: 2007 Március 05, 08:03:14 »

Nem tagadom!

Csütörtök:  korán kelés (5:00 óra) uszoda, onnan meló. Meló vége felé egyik kollega megtudva hogy nem autóval vagyok (mert fék problémákkal szervízben vala) meghív egy pohár italra. Bele mentem mert névnapi meghívás volt és mert a munka idő lejárta elött fél órával voltunk. Nem bírván ellenálni az alkohol csábításának, 1-1,5 óra alatt betettünk 5 unikum 3 sört. Így mentem edzésre ahol úgy belerúgtam egy zsámolyba, hogy azóta is vérömleny van a lábamujjába. (sírtam majdnem úgy fájt) Pénteken fáradtan és fájó lábujjal keltem - meló, majd egy haveromnat kellett fuvaroznom Fótra ahol "céges buli"-ja volt. elvittem és vállaltam, hogy a buli után érte megyek. Ez meg is történ éjfél körül, de egy olyan részeg emberért kellett mennem, hogy csak na. Semmi probléma, gondoltam én ezért haza vittem, ahol is a kocsiból a 110Kg-os fickót egyedül betereltem a nappaliba (majdbe szartam, mikor a fájós lábamra rálépett 5-ször). Elindultam fél kettőkor haza, hogy holnap megyek szemetet szedni, de váratlanul elém ugrott a Szépvölgyi úton 3 tízenéves és megállította a buszt: - Segíts haver mert a barátunk rosszul van(!), haza kéne vinni. (kb 200-250 m-ről volt szó) Gondoltam rendes leszek és az estémet feláldozom a részeg gyerekek megsegítésére, mondom Nekik rakják be a buszba. Kb.: fél órán keresztül bolyongtunk, míg megtaláltuk hol laknak. A lényeg a lényeg, kb fél négykor kerültem ágyba, és (bár megébredtem 7 órakkor) képtelen voltam felkelni hogy küldetésemet teljesítsem. Szóval restellem a dolgot, nem is akarom másra kenni (hisz az én hibám) de ezek tudatában remélem kicsit elnézőbbek lesztek.
elég zsúfolt az életed,de örülök, h avalóban ennyi emberkének tetted "szebbé" az életét!

Mi 3as jelen voltunk!
Kisvakond, barátnőm+én!
gyűjtöttünk kb 2 órán keresztül, lelkesen, holnap hozok fényképeket is róla!
megtaláltuk a Bogárhátú szeméthuszárok kabaláját is szutyok névre hallgató plüsskutyát Smiley
Holnap hozok fényképeket, megcsodálhatjátok!

A zsákokba pakolt szemetet pedig az FKF-nek bejelentettem, ők fogják elszállítani!

üdv
Rulezka

legközelebbi időpont még kialakulóba!

A nógrádmegyeri gyerekek megsegítésére továbbra is várom az adomyáokat (ruha, játék, tartós élelmiszer) Amúgy már van elég sok minden,de még kevés ahhoz, hogy nekiinduljunk !
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #102 Dátum: 2007 Március 03, 23:02:41 »

te egy igen kapitális farok vagy...Smiley

Nem tagadom!

Csütörtök:  korán kelés (5:00 óra) uszoda, onnan meló. Meló vége felé egyik kollega megtudva hogy nem autóval vagyok (mert fék problémákkal szervízben vala) meghív egy pohár italra. Bele mentem mert névnapi meghívás volt és mert a munka idő lejárta elött fél órával voltunk. Nem bírván ellenálni az alkohol csábításának, 1-1,5 óra alatt betettünk 5 unikum 3 sört. Így mentem edzésre ahol úgy belerúgtam egy zsámolyba, hogy azóta is vérömleny van a lábamujjába. (sírtam majdnem úgy fájt) Pénteken fáradtan és fájó lábujjal keltem - meló, majd egy haveromnat kellett fuvaroznom Fótra ahol "céges buli"-ja volt. elvittem és vállaltam, hogy a buli után érte megyek. Ez meg is történ éjfél körül, de egy olyan részeg emberért kellett mennem, hogy csak na. Semmi probléma, gondoltam én ezért haza vittem, ahol is a kocsiból a 110Kg-os fickót egyedül betereltem a nappaliba (majdbe szartam, mikor a fájós lábamra rálépett 5-ször). Elindultam fél kettőkor haza, hogy holnap megyek szemetet szedni, de váratlanul elém ugrott a Szépvölgyi úton 3 tízenéves és megállította a buszt: - Segíts haver mert a barátunk rosszul van(!), haza kéne vinni. (kb 200-250 m-ről volt szó) Gondoltam rendes leszek és az estémet feláldozom a részeg gyerekek megsegítésére, mondom Nekik rakják be a buszba. Kb.: fél órán keresztül bolyongtunk, míg megtaláltuk hol laknak. A lényeg a lényeg, kb fél négykor kerültem ágyba, és (bár megébredtem 7 órakkor) képtelen voltam felkelni hogy küldetésemet teljesítsem. Szóval restellem a dolgot, nem is akarom másra kenni (hisz az én hibám) de ezek tudatában remélem kicsit elnézőbbek lesztek.

Holló
« Hozzászólás #101 Dátum: 2007 Március 03, 19:14:23 »

akkor ez a szombat totális csőd volt?
valahogy csak ki tudjuk engesztelni a dolgozókat
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #100 Dátum: 2007 Március 03, 12:49:57 »

hát én mint topik nyitó restellem, de most keltem fel. Rajtam kívülálló (csládi) okok végett hajnal 4-kor kerültem ágyba. Próbáltam felkelni és elindulni de képtelen voltam rá.......... kövezzetek meg.
te egy igen kapitális farok vagy...Smiley

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #99 Dátum: 2007 Március 03, 11:17:21 »

hát én mint topik nyitó restellem, de most keltem fel. Rajtam kívülálló (csládi) okok végett hajnal 4-kor kerültem ágyba. Próbáltam felkelni és elindulni de képtelen voltam rá.......... kövezzetek meg.

Holló
« Hozzászólás #98 Dátum: 2007 Március 02, 17:58:57 »

sajna olyan progi kertült elő, amit nem tudtam eddig és nem tudom (nem is akarom) lemondani
Rulezka
« Hozzászólás #97 Dátum: 2007 Március 02, 13:24:45 »

akkor vigyem holnap a gyerekcuccokat? Ha nincs elég szemét, gyertek át a híd alatt és nézzetek be a gyárba. Ott van dzsuva rendesen.Smiley
hozd bátran!
mi 9kor ott vagyunk h anem esik 30 cm hó vagy nem ömlik az eső!
bátran hozd!
mi megyünk (ha nem is sokan)
Rulezka
« Hozzászólás #96 Dátum: 2007 Március 02, 13:24:02 »

Hollóval most dumáltam, nem jó neki a szombat.  Ha áttudnánk tenni vasárnapra a "bulit" az Neki megfelelne.

vélemény?
szia
1 nap sincsen már hátra, kétlem hogy mindenki olvassa még reggelig a fórumot!
szerintem most maradjon a szombat reggel 9!
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #95 Dátum: 2007 Március 02, 13:23:50 »

akkor vigyem holnap a gyerekcuccokat? Ha nincs elég szemét, gyertek át a híd alatt és nézzetek be a gyárba. Ott van dzsuva rendesen.Smiley

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #94 Dátum: 2007 Március 02, 13:12:02 »

Hollóval most dumáltam, nem jó neki a szombat.  Ha áttudnánk tenni vasárnapra a "bulit" az Neki megfelelne.

vélemény?

Rulezka
« Hozzászólás #93 Dátum: 2007 Március 02, 09:42:47 »

sziasztok!
ha nem esik hó és nem ömlik az eső, akkor holnap találkozunk!
mégsem az r4el megyünk, hanem a Golf autóval Smiley
világító mellényről majd megismertek Smiley
mindenki ha tud azért hozzon zsákot, bár a hulladékot szállítanunk nem kell, vana  közelben szelektív hulladékgyűjtő, és mivel szelektíven fogjuk gyűjteni így a gyűjtés után szelektíven fogjuk elhelyezni a szelektívhulladékgyűjtőbe!

Persze ez egyben egy főpróba is lesz, ha lezs érdeklődés máskor máshol folytatni fogjuk alkalmanként!

És akkor jöhet majd természetvédelmi terület, erdő stb is!
Tehát a Hungária körút és a S.tarjáni út sarkán szombat 9 órakor várunk mindenkit!

(munkás)Kesztyűt és szemeteszsákot hozz magaddal!

(de ha nincs zsákod és sokan jönnénk össze az 1 percre lévő piacon is tudunk venni zsákot! 10 db 130 literes kukászsák kb 130 ft!
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #92 Dátum: 2007 Február 28, 21:31:08 »

Jó hogy vannak ilyen emberek pesten mint TI Cheesy

marton papa is ennek az eszmének hódol...

gyűjtsd a vasat és a fémet, evvel is a békét véded...  (igen... igen, igen...  Evil )

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Oldalak: 1 [2] 3 4 5
Nyomtatás

Ugrás: