www.bogarhatu.hu
- ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
Nem érkezett meg az
aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 23:09:53
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:
Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218
Hozzaszólás
218
Témában írta
1614
Felhasználó
Legújabb tag:
mickilangelo
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?
>
Bogaras fórumok
> Téma:
Buszos topic !
Oldalak:
1
...
211
212
213
214
215
[
216
]
217
218
219
220
221
...
547
Szerző
Téma: Buszos topic ! (Megtekintve 5278006 alkalommal)
wob974
Re: Buszos topic !
«
Hozzászólás #13261 Dátum:
2010 Március 23, 21:18:09 »
Idézetet írta: RNIE - 2010 Március 23, 21:02:51
a kinagyított képen látható ingen a három kis nyújtott kereszt után lévő elgörbült végű egyenest úgy kellértelmezni hogy 3XL.paraszt.
Ja az van beleirva de a mérete csak S
Vegyetek VW modelleket!:
https://picasaweb.google.com/wob974/EladoVWModellekForSale
Képek:
https://picasaweb.google.com/wob1974
Videók:
http://www.youtube.com/user/wob974#g/u
Dr.gonzo
The first rule of Fight Club is......
«
Hozzászólás #13260 Dátum:
2010 Március 23, 21:08:59 »
megválaszolva,nektek meg hajrá
"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
BigBug
«
Hozzászólás #13259 Dátum:
2010 Március 23, 21:06:37 »
Idézetet írta: RNIE - 2010 Március 23, 21:06:00
vak geci
kopasz pöcs
sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....
ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
RNIE
«
Hozzászólás #13258 Dátum:
2010 Március 23, 21:06:00 »
Idézetet írta: BigBug - 2010 Március 23, 21:04:22
óó köszönöm paraszt homár, hogy ennyire figyuzol
vak geci
BigBug
«
Hozzászólás #13257 Dátum:
2010 Március 23, 21:04:22 »
Idézetet írta: RNIE - 2010 Március 23, 21:02:51
a kinagyított képen látható ingen a három kis nyújtott kereszt után lévő elgörbült végű egyenest úgy kellértelmezni hogy 3XL.paraszt.
óó köszönöm paraszt homár, hogy ennyire figyuzol
sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....
RNIE
«
Hozzászólás #13256 Dátum:
2010 Március 23, 21:02:51 »
Idézetet írta: BigBug - 2010 Március 23, 21:00:32
tecsó ?
volt 3xl is ?
BigBug
«
Hozzászólás #13255 Dátum:
2010 Március 23, 21:00:32 »
Idézetet írta: Dr.gonzo - 2010 Március 23, 20:26:44
gondoltam megosztom veletek....
a tescoban láttam,rövid ing,én nem vettem mert a 4700 azért nem kevés érte,meg nem is vagyok annyira inges,de hátha valaki akar ilyet
tecsó ?
volt 3xl is ?
Dr.gonzo
«
Hozzászólás #13254 Dátum:
2010 Március 23, 20:26:44 »
gondoltam megosztom veletek....
a tescoban láttam,rövid ing,én nem vettem mert a 4700 azért nem kevés érte,meg nem is vagyok annyira inges,de hátha valaki akar ilyet
[a csatolmányt egy admin törölte]
PéZsé
«
Hozzászólás #13253 Dátum:
2010 Március 23, 18:30:10 »
Idézetet írta: Istennyila - 2010 Március 23, 07:36:11
amit magamnak csináltam, az RÉTEGELT LEMEZBŐL van, amiről másoltam az meg faforgácslapból volt, és az se pozdorja.
Félreértések elkerülése végett nem a Te produktomodra gondoltam,lévén,hogy nem láttam.
zoka
«
Hozzászólás #13252 Dátum:
2010 Március 23, 15:31:25 »
Idézetet írta: BigBug - 2010 Március 23, 06:54:19
csak előtte kérdezd meg az üzemeltetőt,hogy menyi lesz a helypénz !
ami a csomagtartóban elfér elvileg ingyen van
és ágyat nem viszek mert az nem fér el a csomagtartóban
06208005898
RNIE
«
Hozzászólás #13251 Dátum:
2010 Március 23, 08:16:00 »
Idézetet írta: BigBug - 2010 Március 23, 07:23:01
tekintsük akkor ezt szellemi tőkének ?
Dr.gonzo
«
Hozzászólás #13250 Dátum:
2010 Március 23, 07:42:23 »
igen ezt azért énis mindenki figyelmébe ajánlanám,mint szinténn faiparis,ha bárki bármilyen formában akar valami ilyesmit csinálni,RÉTEGELT LEMEZ!!
nem butorlap!!énis rétegelt lemezböl csináltam.joval drágább,ez tény,de ha a butorlap 5 év,akkor a rétegelt lemez 50
Istennyila
20-324-86-53
«
Hozzászólás #13249 Dátum:
2010 Március 23, 07:36:11 »
Idézetet írta: PéZsé - 2010 Március 23, 06:28:29
nem pozdorjából 20Eért összetákolt ágyszerű szart...
amit magamnak csináltam, az RÉTEGELT LEMEZBŐL van, amiről másoltam az meg faforgácslapból volt, és az se pozdorja. Az eredeti Westy belső nagyrészt faforgácslapból készült, a benne lévő vas nincs több 5kg-nál.
Ha egy szakember megcsinál valamit szakszerűen, az nem tákolás, se barkácsolás, hanem szakmunka.
Busz tulaj lettem :-)
http://picasaweb.google.hu/kinviktor
BigBug
«
Hozzászólás #13248 Dátum:
2010 Március 23, 07:30:57 »
ja és a dolog szellemiségéről pedig még annyit ,hogy annó létrehoztam egy fórumtopicot "hozomviszem stb..."
amióta az a topic létezik azóta itt a fórumon töb milliót spóroltunk fuvardíjon
nekem kb erről szólna ez a fórum
részemről ezt végérvényesen lezártam !
BigBug
«
Hozzászólás #13247 Dátum:
2010 Március 23, 07:26:07 »
ja és még valami
én nem azzal kezdtem,hogy mirt 90 az ágy és miért nem adja oda 40ért hisz kábé annyi az anyag
hanem megkérdeztem odaadja e a terveket vagy ez egy üzlet ?
BigBug
«
Hozzászólás #13246 Dátum:
2010 Március 23, 07:23:01 »
Idézetet írta: PéZsé - 2010 Március 23, 06:28:29
Néhány dolgot elkell mondjak az ágyról.
B.Szoki nagyon igényesen és precizen csinálta meg.Modellezte majd számitógépre vitte az egészet,(ezügyben csak nálam 5 ször volt alkalmanként 2-2,5 órát,mert itt az eredeti ágy amiről a copy készült)majd a kartonból összerakott ágyat újrapróbálta a T1-be.Ezután keresett egy lézervágással foglalkozó céget(nem egy sörért dolgozó mindenttudó "buktaszakit") majd a vásárolt anyagot kivágatta és lehajlittatta.Kifúrta az összes lyukat megvette a csavarokat és a műanyag alátéteket aztán összerakta újból.(Azért irom le ilyen részletességgel mert látni kell a ráfordított időt is nem csak a végösszeget.)
A szinterezés maradt csak(nem festés) és máris kész volt az egész.
Idehozta én meg kifizettem amit kért(mert szerettem volna egy ilyen cuccot a buszba),nem T3 Westy belsőt,nem pozdorjából 20Eért összetákolt ágyszerű szart,hanem egy buszba való tartós,stabil és új nyitható ágyat.
Ezt kaptam,megérte,csak sajnálom a Szokit és mindenkit aki az elkövetkezőkben szeretne igényesen alkotni valamit.
Mert ha ide belinkeli a cuccát,ahelyett hogy bíztatnátok és lelkesítenétek rögtön lehúzzátok arra a nívóra ahol egy-két vagy tálca sörbe kerül minden.
tekintsük akkor ezt szellemi tőkének ?
az info megosztása nagyon sokba nem kerülne véleményem szerínt,azután,hogy azt leepu mester kivitelezi toyota motortérfedélből ,vagy az oranzskantricsoppersz egy 40 millás lézer plazmavágóval aranylemezekből az sztem részletkérdés
én ezen a fórumon az elmúlt években úgy szocializálódtam ilyen témák terén ,hogy pl mikor berobbant a szélvédőm a Hanyi azt mondta neki van egy ,felküldi, a Stonemen adott egy szélvédő kédert az Azs azt mondta menjek át és kicseréljük ,a végén megkérdeztem mennyivel tartozom és csak mosolyogtak ,aztán amikor bibi vot a karbimmal és a cipőm mellett jártam a Stonemen elment ,vett egy felújító készletet ,feljöttek a Szedával és megcsinálták a karbimat csak mert együtt menni hortobágyra jobb móka volt két buszal mint egyel és amikor el volt törve a lábam a Typ117 s a Proti összerakták az autómat mert nem tudtam lehajolni ,előtte közvetlenül a műtét után az Aates meló után feljöt és csinált egy ágyat nekem székekből a földön fekve a gerincsérves hátával mert a normál magasságú ágyra nem tudtam lefeküdni és még sorolhatnám mi mindent kaptam a fórumos ismerőseimtől,barátaimtól
na ezért csodálkozom olyankor amikor egy semmibe nem kerülő információt valaki 50 rongyért szeretne értékesíteni itt
vannak ezen a fórumon soka akik nem fognak nekiállni egy ilyen ágy legyártásának ,parasztvakításnak elég lett volna berakni a linket ahonnan Bszoki az ötletet vette és ez a sok fölösleges szájcséplés nem rondítaná az oldalt
mint kiderült neki azóta részletes tervrajza is van azt berakni pedig 2x2 gombnyomás ctrl-c ctrl-v
tudod nekem nem kel az ágy ,én csak segíteni szerettem volna sem nem fikázni sem nem bántani senkit
BigBug
«
Hozzászólás #13245 Dátum:
2010 Március 23, 06:59:30 »
Idézetet írta: Istennyila - 2010 Március 22, 22:40:36
tudom ,hogy neked gyári Westyd van, és amennyire megismertelek, azzal is tisztában vagyok, hogy Te segíteni szeretnél.
Uri Geller dumát meg Kormányzoo poénjára írtam, még véletlenül se jutott eszembe, hogy bárkire célozzak, vagy bárkit megbántsak vele.
Szívesen segítek, amiben tudok, a gond csak az, hogy nálam annyira passzos a dolog, hogy még az oldalkárpitot is ki kell venni az ülés kiszereléséhez, de ezt is szívesen megteszem. Ami a mérést illeti, azt meg arra bíznám, aki a vasalatot (tokat) legyártja majd a fúrumozóknak.
Szeretnék javaslatot tenni arra, hogy akiket komolyan érdekel a dolog fogjanak össze, és keressenek egy olyan iparost, aki a vasat profi módon meg tudja csinálni, mert ennek az a lelke. Sajnos az enyém sem működik tökéletesen, néha megakad. Ha az iparossal sikerül megállapodni, Ő majd felveszi velem a kapcsolatot, és együtt kiszereljük az ülést az autóból (mert csak egyszer szedem szét a buszomat ezért), természetesen segítek a mérésben is. Ezután az ágy faszerkezetéről egy szabadkézi skiccet rakok ide fel, ami minden méretet tartalmaz majd. Ezt kiegészítem pár sorral, hogy az összeszerelésnél, mire kell odafigyelni, ha az akarjuk, hogy rendesen működjön...
...ebben ennyit tudok segíteni fórumtársaimnak.
mielőtt emiatt szétszeded azért megnézném ,hátha nem kell szétszedni ahhoz,hogy lemérhessük
ha egyébként is szétszednéd akkor pedig halleluja
BigBug
«
Hozzászólás #13244 Dátum:
2010 Március 23, 06:54:19 »
Idézetet írta: zoka - 2010 Március 22, 22:34:30
egyszer már félretettem de legkisebb lányom segített pakolni a fényeseket eltüntette ,haladok a lomolással rajzásig minden előkerül mert a felesleget vinném oda.
csak előtte kérdezd meg az üzemeltetőt,hogy menyi lesz a helypénz !
PéZsé
«
Hozzászólás #13243 Dátum:
2010 Március 23, 06:28:29 »
Néhány dolgot elkell mondjak az ágyról.
B.Szoki nagyon igényesen és precizen csinálta meg.Modellezte majd számitógépre vitte az egészet,(ezügyben csak nálam 5 ször volt alkalmanként 2-2,5 órát,mert itt az eredeti ágy amiről a copy készült)majd a kartonból összerakott ágyat újrapróbálta a T1-be.Ezután keresett egy lézervágással foglalkozó céget(nem egy sörért dolgozó mindenttudó "buktaszakit") majd a vásárolt anyagot kivágatta és lehajlittatta.Kifúrta az összes lyukat megvette a csavarokat és a műanyag alátéteket aztán összerakta újból.(Azért irom le ilyen részletességgel mert látni kell a ráfordított időt is nem csak a végösszeget.)
A szinterezés maradt csak(nem festés) és máris kész volt az egész.
Idehozta én meg kifizettem amit kért(mert szerettem volna egy ilyen cuccot a buszba),nem T3 Westy belsőt,nem pozdorjából 20Eért összetákolt ágyszerű szart,hanem egy buszba való tartós,stabil és új nyitható ágyat.
Ezt kaptam,megérte,csak sajnálom a Szokit és mindenkit aki az elkövetkezőkben szeretne igényesen alkotni valamit.
Mert ha ide belinkeli a cuccát,ahelyett hogy bíztatnátok és lelkesítenétek rögtön lehúzzátok arra a nívóra ahol egy-két vagy tálca sörbe kerül minden.
kormányzoo
redgear.hu
«
Hozzászólás #13242 Dátum:
2010 Március 22, 23:02:26 »
Idézetet írta: zoka - 2010 Március 22, 22:34:30
egyszer már félretettem de legkisebb lányom segített pakolni a fényeseket eltüntette ,haladok a lomolással rajzásig minden előkerül mert a felesleget vinném oda.
azt a kuka lökhárító-gumicsíkvéget is hozd,ha még nem kukáztad
Istennyila
20-324-86-53
«
Hozzászólás #13241 Dátum:
2010 Március 22, 22:40:36 »
Idézetet írta: BigBug - 2010 Március 22, 21:49:16
figyelmetlen vagy !
tudom ,hogy neked gyári Westyd van, és amennyire megismertelek, azzal is tisztában vagyok, hogy Te segíteni szeretnél.
Uri Geller dumát meg Kormányzoo poénjára írtam, még véletlenül se jutott eszembe, hogy bárkire célozzak, vagy bárkit megbántsak vele.
Szívesen segítek, amiben tudok, a gond csak az, hogy nálam annyira passzos a dolog, hogy még az oldalkárpitot is ki kell venni az ülés kiszereléséhez, de ezt is szívesen megteszem. Ami a mérést illeti, azt meg arra bíznám, aki a vasalatot (tokat) legyártja majd a fúrumozóknak.
Szeretnék javaslatot tenni arra, hogy akiket komolyan érdekel a dolog fogjanak össze, és keressenek egy olyan iparost, aki a vasat profi módon meg tudja csinálni, mert ennek az a lelke. Sajnos az enyém sem működik tökéletesen, néha megakad. Ha az iparossal sikerül megállapodni, Ő majd felveszi velem a kapcsolatot, és együtt kiszereljük az ülést az autóból (mert csak egyszer szedem szét a buszomat ezért), természetesen segítek a mérésben is. Ezután az ágy faszerkezetéről egy szabadkézi skiccet rakok ide fel, ami minden méretet tartalmaz majd. Ezt kiegészítem pár sorral, hogy az összeszerelésnél, mire kell odafigyelni, ha az akarjuk, hogy rendesen működjön...
...ebben ennyit tudok segíteni fórumtársaimnak.
zoka
«
Hozzászólás #13240 Dátum:
2010 Március 22, 22:34:30 »
Idézetet írta: DLL-962 - 2010 Március 22, 16:20:20
Tanksapkát megtaláltad?
06208005898
kormányzoo
redgear.hu
«
Hozzászólás #13239 Dátum:
2010 Március 22, 22:04:36 »
volt ez a hangos túlpörgős motor téma
eszembe volt az m0-on 80km/h-nál2600 körüli fordulatszámot mértem,100km/h nál3000 körülit.
ez nem lehet túlpörgős(gyári méretű C-s gumik) sőt a mostani sebességmérőm lefelé csal azaz ha 50-et mutat az 55-56 a nyilvános trafik szerint(vagy azok hazudnak?)
ja és a lényeg:"zajos"a kocsi de ez a menetszél a gumik hangja,abszolút nem motorhang!!
ezekbe a fúrt faragott 30-40 éves buszokban ki tudja az eredeti váltó van-é?
volt itt szó hogy bizonytalan számok,egyebek alapján is beazonosítani a váltókat.....
BigBug
«
Hozzászólás #13238 Dátum:
2010 Március 22, 21:49:16 »
Idézetet írta: Istennyila - 2010 Március 22, 21:38:08
én meg bemásoltam az angol kifejezést a Google-ba, és láss csodát
http://www.marcleleisure.co.uk/store/rr01.php
ja meg ez is itt van
<beszúrt kép törölve>
Jó munkát Uri Geller!
figyelmetlen vagy !
nekem nincs rá szükségem !
de gondoltam másnak kellhet az ilyesmi
ironizálás helyett betehetnéd a tied fotóját és esetleg mérhetnél
nem célom egy büdös forintot sem keresni vele és ha akarod belinkelek 30 oldalt ahol árulják 100-150€-ért az utángyártott motyókat
de az én célom az,hogy ha megoldható legyen mindenkinek olcsón
annyival tudok ehhez hozzájárulni,hogy közzéteszem az általam gondolt leg megfelelőbb "fórumon" és vagy segítek a gyártásban
az urigellerségről pedig jelen esetben csak annyit ,hogy tudok kölcsön adni kiváló tolómérőt
( a vas sem bonyolultabb a fánál )
«
Utoljára szerkesztve: 2010 Március 22, 21:56:46 írta BigBug
»
Istennyila
20-324-86-53
«
Hozzászólás #13237 Dátum:
2010 Március 22, 21:38:08 »
én meg bemásoltam az angol kifejezést a Google-ba, és láss csodát
http://www.marcleleisure.co.uk/store/rr01.php
ja meg ez is itt van
Jó munkát Uri Geller!
BigBug
«
Hozzászólás #13236 Dátum:
2010 Március 22, 21:30:10 »
Idézetet írta: Istennyila - 2010 Március 22, 21:27:03
igazából arra gondoltam, hogy mi különbözteti meg a westy üléstől (talán a 20kg zártszelvény
), meg jó lett volna olvasni a marakodás után valami érdekeset
sztem rengeteg alkatrésze helyettesíthető farost vagy mi nevű faszerkezetű akármivel , bútorlap vagy mi a neve
a lényeg a mechanika
ami nem kivitelezhetetlen , sőt kivitelezhető , véleményem szerínt olcsón !
persze a macerás pont itt is az,hogy nincsenek meg a méretek , nem véletlenül !
és gyanítom az arányok is ,nyilván szándékosan el vannak kicsit torzítva
Istennyila
20-324-86-53
«
Hozzászólás #13235 Dátum:
2010 Március 22, 21:27:03 »
Idézetet írta: BigBug - 2010 Március 22, 20:26:41
tudom,hogy egy tahó vagyok és csak erre kellet volna rákeresnem
igazából arra gondoltam, hogy mi különbözteti meg a westy üléstől (talán a 20kg zártszelvény
), meg jó lett volna olvasni a marakodás után valami érdekeset
BigBug
«
Hozzászólás #13234 Dátum:
2010 Március 22, 21:18:59 »
Idézetet írta: kormányzoo - 2010 Március 22, 20:57:26
én is láttam Istennyila buszát(szép,szép...),és a épp kiszerelt ülést,vasalatot.
na azt fényképről nem csinálja meg csak az urigeller
komoly tapasztalatokkal rendelkező vasas kezébe kell adni aki kiméri megtervezi kivágatja megcsinálja.
saccolok 1 db ot(azaz párat) nem hiszem hogy 20-25 alatt megcsinál.és reális darabszám 10-20db esetén se hiszem hogy15 alá menne.Istennyilájé eredeti,majd beírja mennyiért vette(én tudom,tuttkókiráj
)
megnézném képen és ha még mérni is lehet egyszer .........
kormányzoo
redgear.hu
«
Hozzászólás #13233 Dátum:
2010 Március 22, 20:57:26 »
én is láttam Istennyila buszát(szép,szép...),és a épp kiszerelt ülést,vasalatot.
na azt fényképről nem csinálja meg csak az urigeller
komoly tapasztalatokkal rendelkező vasas kezébe kell adni aki kiméri megtervezi kivágatja megcsinálja.
saccolok 1 db ot(azaz párat) nem hiszem hogy 20-25 alatt megcsinál.és reális darabszám 10-20db esetén se hiszem hogy15 alá menne.Istennyilájé eredeti,majd beírja mennyiért vette(én tudom,tuttkókiráj
)
AZS
Re: Rock and Roll ágy.
«
Hozzászólás #13232 Dátum:
2010 Március 22, 20:46:38 »
Idézetet írta: BlackP - 2010 Március 22, 20:17:44
BigBug
«
Hozzászólás #13231 Dátum:
2010 Március 22, 20:26:41 »
Idézetet írta: Balage - 2010 Március 22, 20:21:54
mert itt is ez a neve.
http://creative-engineering.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=210&category_id=22&option=com_virtuemart&Itemid=26
tudom,hogy egy tahó vagyok és csak erre kellet volna rákeresnem
Balage
Low Fast - többet forog, jobban pörög
«
Hozzászólás #13230 Dátum:
2010 Március 22, 20:21:54 »
mert itt is ez a neve.
http://creative-engineering.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=210&category_id=22&option=com_virtuemart&Itemid=26
Idézetet írta: Istennyila - 2010 Március 22, 20:20:32
Rock and Roll ágy eléggé felpörgette a fórumot, amúgy lehet, hogy hülye kérdés, de miért így hívják?
Már máshol is hallottam erre a dologra ezt a kifejezést, vannak ugyan tippjeim az elnevezéssel kapcsolatban, de nem vagyok benne biztos
1971 VW 1300 GT-L
1999 Piaggio Liberty 50 2T
Istennyila
20-324-86-53
«
Hozzászólás #13229 Dátum:
2010 Március 22, 20:20:32 »
Rock and Roll ágy eléggé felpörgette a fórumot, amúgy lehet, hogy hülye kérdés, de miért így hívják?
Már máshol is hallottam erre a dologra ezt a kifejezést, vannak ugyan tippjeim az elnevezéssel kapcsolatban, de nem vagyok benne biztos
BigBug
«
Hozzászólás #13228 Dátum:
2010 Március 22, 20:19:29 »
Idézetet írta: BlackP - 2010 Március 22, 20:17:44
ÉN NEM KÉRTEM RAJTAD SZÁMON SEMMIT !
BlackP
«
Hozzászólás #13227 Dátum:
2010 Március 22, 20:17:44 »
Idézetet írta: BigBug - 2010 Március 22, 20:11:38
a mézesmázasság azért van mert ugyan csak felületese de ismerem a szüleid ,tehát az anyázás és hasonló mocskolódások szóba sem jönnek !
a másik pedig az,hogy váltig állítom,hogy félreértesz !
kerülni pedig nem akarlak és ha akarnálak sem tudlak ,hiszen ugyanabban a homokozóban homokozunk
az AZS-al való viszonyodhoz nekem semmi közöm és az ,hogy néha hasonlóan gondolkodunk az nem azt jelenti ,hogy bandába verődve szívjuk a véred !
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
BigBug
«
Hozzászólás #13226 Dátum:
2010 Március 22, 20:11:38 »
Idézetet írta: BlackP - 2010 Március 22, 20:01:11
de, folyamtosan szívod a vérem ezzel a mézesmázos szar dumával. kerülj el inkább, jobb lesz mindkettőnknek
a mézesmázasság azért van mert ugyan csak felületese de ismerem a szüleid ,tehát az anyázás és hasonló mocskolódások szóba sem jönnek !
a másik pedig az,hogy váltig állítom,hogy félreértesz !
kerülni pedig nem akarlak és ha akarnálak sem tudlak ,hiszen ugyanabban a homokozóban homokozunk
az AZS-al való viszonyodhoz nekem semmi közöm és az ,hogy néha hasonlóan gondolkodunk az nem azt jelenti ,hogy bandába verődve szívjuk a véred !
BlackP
«
Hozzászólás #13225 Dátum:
2010 Március 22, 20:01:11 »
Idézetet írta: BigBug - 2010 Március 22, 19:56:13
bocsánat én nem akartalak téged bántani !
azt szeretném kérni te se bánts engem !
légyszíves
de, folyamtosan szívod a vérem ezzel a mézesmázos szar dumával. kerülj el inkább, jobb lesz mindkettőnknek
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
BigBug
«
Hozzászólás #13224 Dátum:
2010 Március 22, 19:56:13 »
Idézetet írta: BlackP - 2010 Március 22, 19:13:42
bocsánat én nem akartalak téged bántani !
azt szeretném kérni te se bánts engem !
légyszíves
BlackP
«
Hozzászólás #13223 Dátum:
2010 Március 22, 19:13:42 »
Idézetet írta: BigBug - 2010 Március 22, 18:44:17
igen ,mondtam azt is hogy kurvadrága s azt is mondtam,hogy a vasas részét sörért hegesztem
és mi az összefüggés illetve az ellentét ?
mindkettő előző és a legutolsó hszem is tény !
ha úgy tetszik akkor okostóni vagyok én is !
AZS
«
Hozzászólás #13222 Dátum:
2010 Március 22, 18:47:02 »
Idézetet írta: BigBug - 2010 Március 22, 18:44:17
Oldalak:
1
...
211
212
213