www.bogarhatu.hu
- ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
Nem érkezett meg az
aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 23:06:36
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:
Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218
Hozzaszólás
218
Témában írta
1614
Felhasználó
Legújabb tag:
mickilangelo
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?
>
Bogaras fórumok
> Téma:
Buszos topic !
Oldalak:
1
...
212
213
214
215
216
[
217
]
218
219
220
221
222
...
547
Szerző
Téma: Buszos topic ! (Megtekintve 5277895 alkalommal)
BigBug
Re: Rock and Roll ágy.
«
Hozzászólás #13221 Dátum:
2010 Március 22, 18:44:17 »
Idézetet írta: BlackP - 2010 Március 22, 15:26:45
igen ,mondtam azt is hogy kurvadrága s azt is mondtam,hogy a vasas részét sörért hegesztem
és mi az összefüggés illetve az ellentét ?
mindkettő előző és a legutolsó hszem is tény !
ha úgy tetszik akkor okostóni vagyok én is !
sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....
ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Kristóf
Re: Buszos topic !
«
Hozzászólás #13220 Dátum:
2010 Március 22, 16:20:20 »
Idézetet írta: zoka - 2010 Március 22, 15:06:56
nálam még kb 1-2 hónapig kiszerelve megtekinthető a westy ágy lehet méregetni fotók is vannak hogy volt rögzitve.
Tanksapkát megtaláltad?
BlackP
«
Hozzászólás #13219 Dátum:
2010 Március 22, 15:26:45 »
Idézetet írta: BigBug - 2010 Március 22, 14:22:47
mennyi fölösleges sortól kimélted volna meg a fórumot ,ha beteszed ezt a linket és mindössze annyit írsz mögé,hogy ha valakit érdekel a kész megvalósított akkor keressen privátban
aki pedig okostóni az reszeljen magának a képek alapján
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
zoka
«
Hozzászólás #13218 Dátum:
2010 Március 22, 15:06:56 »
Idézetet írta: Istennyila - 2010 Március 22, 07:12:56
Olyat csináltam magamnak, ami maximálisan kihasználja a helyet, olyan szinten, hogy szét kellett szedjem, azért, hogy 1,5 cm-errel keskenyebbre vegyem, mert kinyitásnál a vasalat hozzáért az oldalkárpithoz.
A fa alkatrészek méretét közzéteszem a fórumon, mindenki saját belátása szerint használhatja, de semilyen garanciát nem tudok vállalni, arra, hogy minden buszba tökéletesen passzol majd.
nálam még kb 1-2 hónapig kiszerelve megtekinthető a westy ágy lehet méregetni fotók is vannak hogy volt rögzitve.
06208005898
bszoki
Szoki
«
Hozzászólás #13217 Dátum:
2010 Március 22, 14:41:00 »
Idézetet írta: BigBug - 2010 Március 22, 14:22:47
mennyi fölösleges sortól kimélted volna meg a fórumot ,ha beteszed ezt a linket és mindössze annyit írsz mögé,hogy ha valakit érdekel a kész megvalósított akkor keressen privátban
Mindig tanul az ember.
Saját felújítás képekben:
http://picasaweb.google.com/szokimuhely
Saját felújításom blogban:
http://szokibuszo.blogspot.hu/
1975 - VW T2b
1995 - MB W124
BigBug
«
Hozzászólás #13216 Dátum:
2010 Március 22, 14:22:47 »
Idézetet írta: bszoki - 2010 Március 22, 12:34:24
Sziasztok!
Látom elég nagy felháborodást keltett az ár illetve üzleti ajánlatom.
Elnézést, hogy ha valakit is megbántottam az ajánlatommal. Nagyon sok tervezési munkám van benne és az anyag költség sem 25-30eFt. Sokkal több. Ingyen pedig én sem dolgozok. Ez nem egy egyedi darab hanem lézervágással, gépi élhajlítással készült. Az árban benne van a doboz a csomagolás és miegymás, amit le lehet faragni. Az ár csak irányár volt, de senki nem írt volna, hogy még is tudnánk-e alkudni. Most már kezdem érteni, hogy egyesek miért nem írnak árat.
Ez pont olyan, amit személyesen kellene árulni, mert így most ha valaki meglátja akkor azt mondja, hogy ez drága és nem kell, pedig nem egy olcsó darab.
Lehet olcsóbban fából illetve kevés vasalatból csinálni. De az egy teljesen másik ágy.
Képek alapján nyugodtan lemásolhatjátok, de szerintem nem mondok újdonságot senkinek:
http://creative-engineering.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=210&category_id=22&option=com_virtuemart&Itemid=26
Érdekes, hogy amikor valaki olcsón meg vesz egy buszt/bogarat és darabokban eladja és többszörösét keresi meg az autó árának, mert neki tulajdonképpen csak egy kerékanya kellett az természetes. Aki pedig valamin dolgozik, tervezik, gyárt és elad, Ergó nincs benne közvetítő, boltos és üzletkötő aki lehúzza a hasznot az pedig lenézendő.
Na mind1. Ha valakinek kell keressen és szerintem meg találjuk a közös hangot.
Tervezek mást is a jövőben kérdés, hogy majd mit írtok rá.
Derűs napot mindenkinek és jó buszozást!
sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....
bszoki
Szoki
«
Hozzászólás #13215 Dátum:
2010 Március 22, 13:39:15 »
Idézetet írta: kipe - 2010 Március 22, 13:10:30
A linkben bal felül ott az ár, ha 300 ft-os GBP-vel számolunk akkor az 105,000 ft a váz + némi pozdorja, és még ugy haza is kellen jönni a cuccnak
(...)
Emlékszem mi szenvedés volt Istennyila buszában is összehozni azt az ágyat frankóra, és igen, én fűztem hogy áljunk neki egy kis sorozatnak vasalattal cakk-pakk, de ő volt a higgadtabb és nem adta be a derekát...neki volt igaza
Aki gondolkodik ilyenben talán kicsivel olcsóbban, lényegesen több szabadidővel és kellően nagy szopóállarcal is rendelkezik, annak javaslom vmeik talin lesse meg a Viktor buszában azt a verziót is, érdemes !
Látom ezen a 90 sokaknak megmaradt. Csak egy kérdésem lenne ártól függetlenül. Venne ilyet valaki? Van valaki aki egyáltalán gondolkozik olyanban, hogy vegyen ÚJ ágyat a buszába?
A linkben szereplő ággyal ez teljesen megegyezik.
«
Utoljára szerkesztve: 2010 Március 22, 13:50:54 írta bszoki
»
1975 - VW T2b
1995 - MB W124
Dr.gonzo
The first rule of Fight Club is......
«
Hozzászólás #13214 Dátum:
2010 Március 22, 13:34:59 »
Idézetet írta: Istennyila - 2010 Március 22, 13:31:16
a szivacsok az évek alatt meglágyulnak, a közepén mélyedés lesz, és persze ne feledkezzünk el a higiéniai tényezőkről se. Gondoljatok csak bele, hogy 30-40 év alatt hány embernek, és milyen testfolyadéka áztatta azokat...
jobbesetben évente gyomán az enyémet rendesen átmossák
"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Istennyila
20-324-86-53
«
Hozzászólás #13213 Dátum:
2010 Március 22, 13:31:16 »
Idézetet írta: kipe - 2010 Március 22, 13:17:02
...a Westi belsőnél hajlamosak vagyunk elfelejteni hogy azok bizony 30-40 éves bútorok, kárpitok és azok (igényesség esetén) ritkán tehetők be egy buszba némi kárpitos-asztalos, stb munka nélkül, ami szintén pénzbe kerül. Persze, tudom mindig vannak kivételek, makulátlan darabok és igen, az utolsó mondatod végén van a lényeg.
a szivacsok az évek alatt meglágyulnak, a közepén mélyedés lesz, és persze ne feledkezzünk el a higiéniai tényezőkről se. Gondoljatok csak bele, hogy 30-40 év alatt hány embernek, és milyen testfolyadéka áztatta azokat...
Busz tulaj lettem :-)
http://picasaweb.google.hu/kinviktor
BlackP
«
Hozzászólás #13212 Dátum:
2010 Március 22, 13:17:34 »
Sziasztok!
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
kipe
«
Hozzászólás #13211 Dátum:
2010 Március 22, 13:17:02 »
Idézetet írta: AZS - 2010 Március 22, 13:08:14
én nem mondanám, hogy felháborodást keltett, inkább csak az aránytalanságot érezték meg többen.
tényleg
lehet időnként komplett westybelsőt (t2-est, t3-ast természetesen, t1-est nyilván nem) kapni 50-ért, de 90-ért meg pláne. és abban meg ugye csak egy részelem az ágy.
az sem kizárt, hogy a te ágyad amúgy megéri a 90-et, csak hát egész egyszerűen minimális lesz rá a
fizetőképes
kereslet.
...a Westi belsőnél hajlamosak vagyunk elfelejteni hogy azok bizony 30-40 éves bútorok, kárpitok és azok (igényesség esetén) ritkán tehetők be egy buszba némi kárpitos-asztalos, stb munka nélkül, ami szintén pénzbe kerül. Persze, tudom mindig vannak kivételek, makulátlan darabok és igen, az utolsó mondatod végén van a lényeg.
http://car-tarsak.blogspot.com/
kipe
«
Hozzászólás #13210 Dátum:
2010 Március 22, 13:10:30 »
Képek alapján nyugodtan lemásolhatjátok, de szerintem nem mondok újdonságot senkinek:
http://creative-engineering.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=210&category_id=22&option=com_virtuemart&Itemid=26
A linkben bal felül ott az ár, ha 300 ft-os GBP-vel számolunk akkor az 105,000 ft a váz + némi pozdorja, és még ugye haza is kellen jönni a cuccnak
(...)
Emlékszem mi szenvedés volt Istennyila buszában is összehozni azt az ágyat frankóra, és igen, én fűztem hogy áljunk neki egy kis sorozatnak vasalattal cakk-pakk, de ő volt a higgadtabb és nem adta be a derekát...neki volt igaza
Aki gondolkodik ilyenben talán kicsivel olcsóbban, lényegesen több szabadidővel és kellően nagy szopóállarcal is rendelkezik, annak javaslom vmeik talin lesse meg a Viktor buszában azt a verziót is, érdemes !
«
Utoljára szerkesztve: 2010 Március 22, 13:38:07 írta kipe
»
http://car-tarsak.blogspot.com/
AZS
«
Hozzászólás #13209 Dátum:
2010 Március 22, 13:08:14 »
én nem mondanám, hogy felháborodást keltett, inkább csak az aránytalanságot érezték meg többen.
tényleg
lehet időnként komplett westybelsőt (t2-est, t3-ast természetesen, t1-est nyilván nem) kapni 50-ért, de 90-ért meg pláne. és abban meg ugye csak egy részelem az ágy.
az sem kizárt, hogy a te ágyad amúgy megéri a 90-et, csak hát egész egyszerűen minimális lesz rá a
fizetőképes
kereslet.
Istennyila
20-324-86-53
«
Hozzászólás #13208 Dátum:
2010 Március 22, 12:55:12 »
Idézetet írta: BigBug - 2010 Március 22, 09:05:45
bszoki
Szoki
«
Hozzászólás #13207 Dátum:
2010 Március 22, 12:36:45 »
Idézetet írta: Istennyila - 2010 Március 22, 08:05:04
Annak ami nekem van nagy része fából (18mm-es rétegelt lemez) készült, és amiről másoltam azon is így volt. A vasalat viszont, elég munkaigényes, csak olyan vágjon bele önerőből, aki profi módon bánik a vasakkal, és sok szabadideje van. A fa alkatrészeket bármelyik lapszabászat méretre vágja, azután, meg aki szeret barkácsolni, egy dekopír, és egy csavarbehajtó segítségével egy nap alatt könnyedén meg tudja csinálni magának.
Istennyila vasalata tényleg nem egyszerű.
1975 - VW T2b
1995 - MB W124
bszoki
Szoki
Rock and Roll ágy.
«
Hozzászólás #13206 Dátum:
2010 Március 22, 12:34:24 »
Sziasztok!
Elnézést, hogy ha valakit is megbántottam az ajánlatommal. Nagyon sok tervezési munkám van benne és az anyag költség sem 25-30eFt. Sokkal több. Ingyen pedig én sem dolgozok. Ez nem egy egyedi darab hanem lézervágással, gépi élhajlítással készült. Az árban benne van a doboz a csomagolás és miegymás, amit le lehet faragni. Az ár csak irányár volt, de senki nem írt volna, hogy még is tudnánk-e alkudni. Most már kezdem érteni, hogy egyesek miért nem írnak árat.
Ez pont olyan, amit személyesen kellene árulni, mert így most ha valaki meglátja akkor azt mondja, hogy ez drága és nem kell, pedig nem egy olcsó darab.
Lehet olcsóbban fából illetve kevés vasalatból csinálni. De az egy teljesen másik ágy.
Érdekes, hogy amikor valaki olcsón meg vesz egy buszt/bogarat és darabokban eladja és többszörösét keresi meg az autó árának, mert neki tulajdonképpen csak egy kerékanya kellett az természetes. Aki pedig valamin dolgozik, tervezik, gyárt és elad, Ergó nincs benne közvetítő, boltos és üzletkötő aki lehúzza a hasznot az pedig lenézendő.
Na mind1. Ha valakinek kell keressen és szerintem meg találjuk a közös hangot.
Tervezek mást is a jövőben kérdés, hogy majd mit írtok rá.
«
Utoljára szerkesztve: 2010 Március 22, 12:59:17 írta bszoki
»
1975 - VW T2b
1995 - MB W124
karakury
«
Hozzászólás #13205 Dátum:
2010 Március 22, 10:17:52 »
Ave!
Én is most töröm a fejem az ülés-ágy kialakításon, egy fém keretre lesz beépítve az e-bay-on vásárolt zsanér. Lakatos fogja megalkotni az általa (meg általam is ) csak nyomokban elképzelt tartó szerkzetet. A zsanér azétr nagyban adja magát.
Erre kerül majd a rétegelt lemez lap,amit a kárpitos bevon.
Az esetemben a meglévő gáztartály nagyban behatárolja a mások tapasztalatainak átvételét, így kísérletezni fogunk.
Kérdésem, a műszakin szoktak az ilyen átalakításért problémázni ?
[a csatolmányt egy admin törölte]
«
Utoljára szerkesztve: 2010 Március 22, 10:20:32 írta karakury
»
http://kep.tar.hu/karakury/50636135#2
http://www.flickr.com/photos/28423237@N07/sets/72157622641096066/
stonemen
«
Hozzászólás #13204 Dátum:
2010 Március 22, 10:04:48 »
Idézetet írta: AZS - 2010 Március 22, 09:53:48
AZS
«
Hozzászólás #13203 Dátum:
2010 Március 22, 09:53:48 »
BigBug
«
Hozzászólás #13202 Dátum:
2010 Március 22, 09:05:45 »
Idézetet írta: Istennyila - 2010 Március 22, 08:05:04
Annak ami nekem van nagy része fából (18mm-es rétegelt lemez) készült, és amiről másoltam azon is így volt. A vasalat viszont, elég munkaigényes, csak olyan vágjon bele önerőből, aki profi módon bánik a vasakkal, és sok szabadideje van. A fa alkatrészeket bármelyik lapszabászat méretre vágja, azután, meg aki szeret barkácsolni, egy dekopír, és egy csavarbehajtó segítségével egy nap alatt könnyedén meg tudja csinálni magának.
Istennyila
20-324-86-53
«
Hozzászólás #13201 Dátum:
2010 Március 22, 08:05:04 »
Idézetet írta: BigBug - 2010 Március 22, 07:28:34
én sörért szívesen hegesztek
kérek egy mintadarabot és vagy egy rajzot ,sztem segítségem is lesz
egyébként nekem ugye nincs rá szükségem hiszen a westymben gyári a történet de szívesen segítek
Sagaris
Re: Rock and Roll Bed.
«
Hozzászólás #13200 Dátum:
2010 Március 22, 07:42:07 »
Idézetet írta: BigBug - 2010 Március 21, 23:27:09
vett egy komplett westy belsőt 50-ért
és kb 3-5 havonta előkerül ilyesmi kb ezen az áron
T3-ba is esetleg? Tesóm gondolkodik ürest Westyben, amibe külön venne bútort.
1961 VW1200 DeLuxe
http://www.vulture.hu
BigBug
«
Hozzászólás #13199 Dátum:
2010 Március 22, 07:28:34 »
Idézetet írta: Istennyila - 2010 Március 22, 00:33:08
Én 10 000.- ft-ért vettem Dokitól vasalatot, amikor ide beírta, hogy szívesen megmutatja, vagy akár el is adja, írtam neki privátot, elmentem, megnéztem, és megvettem. Ezek után Kipe fúrumtársunk, akivel nem mellesleg gyerek korunk óta barátok vagyunk, azt mondta nekem, hogy ebben lenne üzlet. Ezek után megkérdeztem, Dokit, hogy rajtam kívül hányan érdeklődtek...
...a válasz meglepő volt
SENKI!
A fórumon (és máshol is), sokan vagyunk úgy, hogy szeretnénk bizonyos dolgokat, de nincs rá elég pénzünk.
Szerintem a kulcsszó, az összefogás lenne. Írjatok egy listát, hogy ki lenne hajlandó akár 40-50 000 forintot fizetni ezért a dolgért, amit persze még kárpitozni is kell majd, ami becslésem szerint anyaggal együtt újabb 30-40 000 forint pluszköltséget jelent, de ezt majd megmondják azok, akik ezen a téren jártasabbak nálam.
Ezután meg kell keresni az iparosokat, akár a fórumon, akár azon kívül, hogy mennyibe kerülne X db legyártása, így mindenkinek jobban megérné.
A famunkában baráti áron tudnék segíteni.
Tudok kedvezményes árban anyagot szerezni, de a munkám pénzbe kerül, ha több darabról van szó, vannak olyan költségek, amik így többfelé oszlanak pl. szállítás, sablon készítés, stb.
én sörért szívesen hegesztek
kérek egy mintadarabot és vagy egy rajzot ,sztem segítségem is lesz
egyébként nekem ugye nincs rá szükségem hiszen a westymben gyári a történet de szívesen segítek
Istennyila
20-324-86-53
«
Hozzászólás #13198 Dátum:
2010 Március 22, 07:12:56 »
Idézetet írta: kuncapetyka - 2010 Március 22, 07:01:43
Lehet engem is érdekelne ez. Viszont a szállításban ingyen tudok segíteni. (Főleg hétvégeken)
Olyat csináltam magamnak, ami maximálisan kihasználja a helyet, olyan szinten, hogy szét kellett szedjem, azért, hogy 1,5 cm-errel keskenyebbre vegyem, mert kinyitásnál a vasalat hozzáért az oldalkárpithoz.
A fa alkatrészek méretét közzéteszem a fórumon, mindenki saját belátása szerint használhatja, de semilyen garanciát nem tudok vállalni, arra, hogy minden buszba tökéletesen passzol majd.
kuncapetyka
«
Hozzászólás #13197 Dátum:
2010 Március 22, 07:01:43 »
Idézetet írta: Istennyila - 2010 Március 22, 00:33:08
Én 10 000.- ft-ért vettem Dokitól vasalatot, amikor ide beírta, hogy szívesen megmutatja, vagy akár el is adja, írtam neki privátot, elmentem, megnéztem, és megvettem. Ezek után Kipe fúrumtársunk, akivel nem mellesleg gyerek korunk óta barátok vagyunk, azt mondta nekem, hogy ebben lenne üzlet. Ezek után megkérdeztem, Dokit, hogy rajtam kívül hányan érdeklődtek...
...a válasz meglepő volt
SENKI!
A fórumon (és máshol is), sokan vagyunk úgy, hogy szeretnénk bizonyos dolgokat, de nincs rá elég pénzünk.
Szerintem a kulcsszó, az összefogás lenne. Írjatok egy listát, hogy ki lenne hajlandó akár 40-50 000 forintot fizetni ezért a dolgért, amit persze még kárpitozni is kell majd, ami becslésem szerint anyaggal együtt újabb 30-40 000 forint pluszköltséget jelent, de ezt majd megmondják azok, akik ezen a téren jártasabbak nálam.
Ezután meg kell keresni az iparosokat, akár a fórumon, akár azon kívül, hogy mennyibe kerülne X db legyártása, így mindenkinek jobban megérné.
Tudok kedvezményes árban anyagot szerezni, de a munkám pénzbe kerül, ha több darabról van szó, vannak olyan költségek, amik így többfelé oszlanak pl. szállítás, sablon készítés, stb.
Lehet engem is érdekelne ez. Viszont a szállításban ingyen tudok segíteni. (Főleg hétvégeken)
Kunca
http://indafoto.hu/kuncapetyka
http://www.kunca.eoldal.hu/
Istennyila
20-324-86-53
«
Hozzászólás #13196 Dátum:
2010 Március 22, 00:33:08 »
...a válasz meglepő volt
SENKI!
vw1966
«
Hozzászólás #13195 Dátum:
2010 Március 21, 23:30:42 »
Idézetet írta: BigBug - 2010 Március 21, 23:27:09
az ügyeskedés kategóriája lenne nálam ha 40 lenne
pl van olyan fórumtársunk aki 2 hete vett egy komplett westy belsőt 50-ért
és megmondom őszintén ,heggesztettem sokat életemben és a famunka sem idegen tőlem
de ha valami 25-be került plusz segédanyag, max 30 ,azt még az ellenségemnek sem kínáltam 45-50 fölött , de a haveroknak max 40-ért
persze én ilyen vagyok , más meg másmilyen
Na igen, tök igazad van, én is igyekszem így intézni....nálam személyre szabott árak vannak
.
BigBug
«
Hozzászólás #13194 Dátum:
2010 Március 21, 23:27:09 »
Idézetet írta: vw1966 - 2010 Március 21, 23:23:03
Erre azt mondom a mai világban aki nem ügyeskedik meghal! Ha keres rajta abból fel tudja újítani a buszát, aki ágyat keres az is jól jár meg Ő is.
az ügyeskedés kategóriája lenne nálam ha 40 lenne
pl van olyan fórumtársunk aki 2 hete vett egy komplett westy belsőt 50-ért
és megmondom őszintén ,heggesztettem sokat életemben és a famunka sem idegen tőlem
de ha valami 25-be került plusz segédanyag, max 30 ,azt még az ellenségemnek sem kínáltam 45-50 fölött , de a haveroknak max 40-ért
persze én ilyen vagyok , más meg másmilyen
vw1966
«
Hozzászólás #13193 Dátum:
2010 Március 21, 23:23:03 »
Idézetet írta: Pallus - 2010 Március 21, 23:15:38
Mondjuk a 90e pénz nem kevés egy ilyen szerkezetért. Ne mondd, hogy ezen nem keresel, illetve hogy éppen csak 0-án vagy?
Erre azt mondom a mai világban aki nem ügyeskedik meghal! Ha keres rajta abból fel tudja újítani a buszát, aki ágyat keres az is jól jár meg Ő is.
BigBug
«
Hozzászólás #13192 Dátum:
2010 Március 21, 23:21:21 »
Idézetet írta: Pallus - 2010 Március 21, 23:15:38
Mondjuk a 90e pénz nem kevés egy ilyen szerkezetért. Ne mondd, hogy ezen nem keresel, illetve hogy éppen csak 0-án vagy?
persze mindenki annyiért ad mindent amennyiért akar !
Pallus
«
Hozzászólás #13191 Dátum:
2010 Március 21, 23:15:38 »
Idézetet írta: bszoki - 2010 Március 21, 22:19:57
Rajzzal nem tudok szolgálni csak ággyal
Volkswagen Transpoter Type2 1979
Vespa PX 200 1981
http://vwt2.blogspot.com
BigBug
«
Hozzászólás #13190 Dátum:
2010 Március 21, 22:31:28 »
szval akkor szigorúan üzleti alapokon történik a történet ?
ok megértettem !
vw1966
«
Hozzászólás #13189 Dátum:
2010 Március 21, 22:25:39 »
a
váza fém? ha ez alapján a 3kép alapján lemásolja lakatosom megharagszol?
bszoki
Szoki
«
Hozzászólás #13188 Dátum:
2010 Március 21, 22:19:57 »
Idézetet írta: BigBug - 2010 Március 21, 08:09:24
szóval akkor megkaphatjuk a tervrajzot ?
1975 - VW T2b
1995 - MB W124
Istennyila
20-324-86-53
«
Hozzászólás #13187 Dátum:
2010 Március 21, 19:05:28 »
Idézetet írta: atesbus - 2010 Március 21, 18:23:03
Üdv!
Csak egy tanács:Ha váltót cserélsz, mindenképp cseréld ki a váltóban levő önindító perselyt (500ft), mert nagyon sok problémát okozhat.Én ma csináltam meg, állandóan leszivta az akksit indításkor, mert a forgórész beleért az állórészbe és melegen már nem indult.Kiszedett váltónál simán ki lehet ütni a motor felől, ha bennt van a váltó már nagy szívás, de meg lehet ugy is!Amugy nekem is B-nek a váltója van bennt a buszomban, csak a felfogatást kellett átrakni.Remélem segitettem!
Köszi szépen
atesbus
«
Hozzászólás #13186 Dátum:
2010 Március 21, 18:23:03 »
Üdv!
Csak egy tanács:Ha váltót cserélsz, mindenképp cseréld ki a váltóban levő önindító perselyt (500ft), mert nagyon sok problémát okozhat.Én ma csináltam meg, állandóan leszivta az akksit indításkor, mert a forgórész beleért az állórészbe és melegen már nem indult.Kiszedett váltónál simán ki lehet ütni a motor felől, ha bennt van a váltó már nagy szívás, de meg lehet ugy is!Amugy nekem is B-nek a váltója van bennt a buszomban, csak a felfogatást kellett átrakni.Remélem segitettem!
Idézetet írta: Istennyila - 2010 Március 19, 22:12:09
Üdv Mindenkinek!
Azt esetleg meg tudja valaki mondani, hogy T2/a-ba lehet-e T2/b váltót rakni?
Azt olvastam, hogy nem egyforma a kettő, de az számomra nem zárja ki, hogy esetleg az egyikbe a másikat ne lehessen berakni. T2/a-nál ugyebár a motor tartja a váltót b-nél meg a váltó a motort. Ha más lényeges különbség nincsen az elképzelhető, hogy mondjuk az a- ba be lehet rakni a b-ét, de fordítva nem, mert így se a motort, se a váltót nincs ami tartsa. Vagy most nagyon zöldségeket írok?
Azért foglalkoztat a kérdés, mert töröm a fejem rajta, hogy kipróbálnám hogy viselkedik hosszú váltóval a buszocskánk, mert 90-es tempónál szerintem nagyon pörög a moci, és ezért elég zajos, meg talán kisebb fordulaton a fogyasztás is barátibb lehet.
minden infót megköszönök
BigBug
«
Hozzászólás #13185 Dátum:
2010 Március 21, 08:09:24 »
Idézetet írta: bszoki - 2010 Március 21, 07:44:36
Mint az alkatrészesben írtam irányárat. Inkább legyen mindenkinek mint hogy meggazdagodjak, de bukni nem fogok.
Igen, rendelésre csinálom. Szépen dobozolva mintha boltból hoztam volna.
szóval akkor megkaphatjuk a tervrajzot ?
bszoki
Szoki
«
Hozzászólás #13184 Dátum:
2010 Március 21, 07:44:36 »
Idézetet írta: BigBug - 2010 Március 20, 15:38:09
ez nagyon menő !
mennyiből jön ki ?
a tervrajzot megosztod velünk vagy esetleg csak gyártasz ilyet rendelésre ?
Mint az alkatrészesben írtam irányárat. Inkább legyen mindenkinek mint hogy meggazdagodjak, de bukni nem fogok.
Igen, rendelésre csinálom. Szépen dobozolva mintha boltból hoztam volna.
1975 - VW T2b
1995 - MB W124
Holló
yeah Boy
«
Hozzászólás #13183 Dátum:
2010 Március 20, 22:13:00 »
Idézetet írta: bszoki - 2010 Március 20, 15:30:18
Elkészült az első példány a Rock and Roll ágyból T1,T2-be.
<beszúrt kép törölve>
<beszúrt kép törölve>
<beszúrt kép törölve>
PéZsé az öröm tulaja.
az autó felső színéről megismertem
Tudtátok, hogy a holló az 1etlen madárfaj, ami pusztán az élvezet kedvéért repül?
by KIZS
BigBug
«
Hozzászólás #13182 Dátum:
2010 Március 20, 15:38:09 »
Idézetet írta: bszoki - 2010 Március 20, 15:30:18
Elkészült az első példány a Rock and Roll ágyból T1,T2-be.
<beszúrt kép törölve>
<beszúrt kép törölve>
<beszúrt kép törölve>
PéZsé az öröm tulaja.
ez nagyon menő !
mennyiből jön ki ?
a tervrajzot megosztod velünk vagy esetleg csak gyártasz ilyet rendelésre ?
Oldalak:
1
...
212
213
214
215
216
[
217
]
218