www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 10, 15:12:49

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921212 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 286 287 288 289 290 [291] 292 293 294 295 296 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27712313 alkalommal)
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #130181 Dátum: 2014 Szeptember 04, 16:29:41 »

Ez ugye megvan mindenkinek...

"Gyermekszállítók melletti elhaladás

Az új szabály értelmében, amennyiben egy gyermekszállító busz a megállóban áll, és a gyerekek le- és felszállnak, nemhogy hátulról előzni, szemből elhaladni sem lehet majd mellette. 2013 májusa előtt csak csökkentett sebességet írt elő a KRESZ a hátulról a buszt megelőzőknek. 2013 májusában aztán szigorítottak a szabályon, azóta a megállóban álló gyermekszállítót megelőzni is tilos. Most jön a szabály harmadik módosítása, miszerint az álló busz mellett a szemközti sávban sem haladhat el jármű.

Ez a szabály akkor érvényesül, ha a buszon elöl és hátul is feltüntetik, hogy “Gyermekszállítás”, továbbá a buszvezető az elakadásjelzővel jelzi, nem csak várakozik, hanem a gyerekek le- vagy felszállnak épp. Természetesen a szabály a párhuzamos közlekedésre nem alkalmas utakra vonatkozik (tehát kétszer egysávos utakra)."

http://nonstop24.tv/autosok-figyelem-szeptembertol-valtozasok-jonnek-kresz-ben/
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #130180 Dátum: 2014 Szeptember 04, 16:27:40 »

Elsö körben
Fáradjunk át a receptesbe, így egyben lesz a téma...

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #130179 Dátum: 2014 Szeptember 04, 16:24:13 »

Én sajna nem vagyok egy szakács beállítottságú, de enni azt tudok.  Grin Viszont a lelkesedésem határtalan, felkérem hát a csapattagokat, hogy írjuk össze - legalább nagyjából - ki és mit hoz. Én kissé lejjebb már beírtam az én részemet.
Elsö körben ki kéne találni,milyen lecsót fözünk?
Ehhez elengedhetetlen kellék a paprika,paradicsom,hagyma,olaj,só,esetleg füszerek,aztán ami még belefér.
Tojás kell-e bele?
Mennyi kell mindenböl egy 15 literes bográcsba?
Hány adaggal számoljunk?
Csinálunk hozzá köretet,vagy kenyér?(akkor mennyi és ki hoz?)
Vannak még kérdések,az idö meg fogy,de még nem reménytelen.

Tóth Zoltán
Nem elérhető Dadan

« Hozzászólás #130178 Dátum: 2014 Szeptember 04, 16:15:07 »

ok
 van egy kisebb krómos, vagy kell a nagy, amiben az uszályost készítetted?

ortodoxok krómosban, germánok színrefújtban főznek
Nem elérhető VW T2b

Egon a gyenge 70-330-9994

« Hozzászólás #130177 Dátum: 2014 Szeptember 04, 14:58:06 »

Nekünk kell összehozni a lecsót!
Hajrá uraim!
Én sajna nem vagyok egy szakács beállítottságú, de enni azt tudok.  Grin Viszont a lelkesedésem határtalan, felkérem hát a csapattagokat, hogy írjuk össze - legalább nagyjából - ki és mit hoz. Én kissé lejjebb már beírtam az én részemet.

1970 VW 1300
1978 VW T2b
2004 Mercedes-Benz E 270 CDI T Avantgarde
2017 Hyundai i30 1.6 crdi
Qek Aero Hp 650
IFA HP 401
Nem elérhető bokonon

« Hozzászólás #130176 Dátum: 2014 Szeptember 04, 14:46:24 »

Általában nem kérik a Muzeális Igazolványt, csak a forgalmit. Tehát még 2 évig nyugodtan járhatsz vele. De újabb 5 évre vizsgát majd csak friss 4. sz. melléklettel tehet a kocsi. Vagy visszakéred a hárombetűs rendszámot, akkor mehet 2 évente.

Ez így mehet? Vagyis OT-ről vissza lehet menni normálra? Eddig úgy tudtam, hogy az OT az egyirányú utca, tehát OT-s autót már nem lehet "normál" autóként forgalomba helyezni, ha akármilyen ok miatt nem kapja meg a minősítést.
Nem elérhető Kacsás

« Hozzászólás #130175 Dátum: 2014 Szeptember 04, 13:26:09 »

ok
1 szál kóbászt meg szalonkát+pálinkát viszek
Üdv Gábor

Az eke borítson,a pxxa szorítson,a kacsáknak meg legyen víz!!
Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #130174 Dátum: 2014 Szeptember 04, 13:22:29 »

nem biztos, hogy nem aktuális.
legalább 3 kondér kell.
ok
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #130173 Dátum: 2014 Szeptember 04, 12:43:04 »

jól látom ez már nem aktuális...........

vaaaagy leegyeen hááááromcsapaaat??????????

nem biztos, hogy nem aktuális.
legalább 3 kondér kell.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #130172 Dátum: 2014 Szeptember 04, 10:37:22 »

ha hozol bográcsot meg állványt, azt megköszönjük.
jól látom ez már nem aktuális...........

vaaaagy leegyeen hááááromcsapaaat??????????

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #130171 Dátum: 2014 Szeptember 04, 10:07:57 »

"eddig:
 - séfbácsi (bugi)
 - jómagam
 - proti
 - abes
 - kövi
 - kdf józsi
 - vaga
 - vw_t2_b
 - kacsás

még 1 hely kiadó, ki akar jönni főzőcskézni?
hétfő este a jelentkezési határidő

"A Bug-rach csapat csinalja a "szupertitkos" keszitmenyt, ebben van Bugi, Pityuli, Abes, Kövi, Prothi.(irta Proti)

Fentiek értelmében a 2. csapat KDF Józsi,VW T2b,Kacsás,Vaga.
Egy hely még kiadó.
Nekünk kell összehozni a lecsót!
Hajrá uraim!
« Utoljára szerkesztve: 2014 Szeptember 04, 10:09:33 írta Vagabond »

Tóth Zoltán
Nem elérhető VW T2b

« Hozzászólás #130170 Dátum: 2014 Szeptember 04, 08:56:56 »

Szuper vagy Lali, ezzel mar tudunk szamolni! :-)
Egyszerre írtunk. (vagyis én módosítottam). Tehát az első csapat már fullos és csak a miénk bandának kell összeszedni a hozzávalókat, illetve kellékeket, én így értettem az eddigi beírásokat. Na jó, egy kis hazait azért kaphat az első csapat is.  Grin

1970 VW 1300
1978 VW T2b
Qek Aero Hp 650
IFA HP 401
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #130169 Dátum: 2014 Szeptember 04, 08:51:49 »

Azért, hogy ne legyen kavarodás én viszek ...
Szuper vagy Lali, ezzel mar tudunk szamolni! :-)

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #130168 Dátum: 2014 Szeptember 04, 08:36:12 »

Szembejött ma egy kockalámpás bordó T3 festőlétrával a tetején, talán HHD-s magyar rendszámmal. Bogárral voltam, veszettül integettünk. Ja, még mindig Stockholmban vagyunk. :-)
Nem elérhető VW T2b

« Hozzászólás #130167 Dátum: 2014 Szeptember 04, 08:33:06 »

A kerdes jo, a valasz egyszeru!

Ket csapat van, mindkettot neveztuk mar (tehat hivatalos), mindketto viheti a sajat szamlait.
A Bug-rach csapat csinalja a "szupertitkos" keszitmenyt, ebben van Bugi, Pityuli, Abes, Kövi, Prothi.
Ennek az osszeszereleset mar kiosztottuk egymas kozott, megvan a logisztika es hogy hova tesszuk a nyertes serleget.

A masik csapat: Vagabacsi, KdfJozsi, GyukinLali (o igert bort, palinkat es némi kolbaszt, csak nem figyeltek), es nem tudom ki ... ennek a csapatnak a tobbi dolgat jo lenne, ha ti inteznetek! Azt foztok amit akartok, lehet "sima" lecso, lehet valami hiperszuper versenykaja, biztos remek lesz! :-)
Az szuper, akkor mar van miben foznotok... :-))
Úgy látom, kicsit belebonyolódtunk ebbe a főzésbe, de hogy tisztábban lássuk a dolgokat. Azért, hogy ne legyen kavarodás én a viszek a biztonság kedvéért egy 3x3 m-es sörsátrat, pár kempingszéket, asztalt, tűzifát, hosszú lábú bográcsállványt, 15 l-es bográcsot fedővel, fakanállal, vágódeszkát, műanyagtálat, kést, 1-1 pár csípős, illetve csemege kolbászt, pálinkát és bort, ásványvizet. Evőeszközről, tányérról, pohárról mindenki maga gondoskodjék. A lecsóhoz való többi dolgot kell akkor még összehozni. (a házi paradicsomot nem merem bevállalni, mert a sok esőtől egymás után durrannak szét, mennek tönkre.  Lips Sealed ) Ha jól értettem a hozzászólásokat, akkor az első csapatnak már mindene megvan és csak a kettes csapat dolgait kell összeszedjük.
« Utoljára szerkesztve: 2014 Szeptember 04, 08:54:43 írta VW T2b »

1970 VW 1300
1978 VW T2b
Qek Aero Hp 650
IFA HP 401
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #130166 Dátum: 2014 Szeptember 04, 08:32:15 »

Nem vagyok biztos benne,hogy ez igy rendben van?!
Ha az a cél,hogy a szupertitkos csapat mellett legyen egy mezitlábas is,akkor ez bejön simán.
Ha arra gondolok,hogy két csapatot nevezett a forum,akkor én másképp gondolnám,de ugy hiszem,már késö.
(megjegyezném,amikor jelentkeztem,szó nem volt két csapatról)
Nem korrekt a közösség szempontjából,hogy TI már kész vagytok,Nekünk meg beszóltok,hogy intézzétek a dolgot,ha akartok valamit.
Ha azt sem tudod,kik a másik csapat tagjai,akkor köszönöm a törödést.
Nem semmi, hogy mindig van valami :-))

Szerencsere sokan vagyunk akik foznenk, igy nem ferunk bele egy csapatba. Az egyik csapat mar osszeallt es "hivatalossa valt", de ennel tobben vagyunk, ezert neveztunk egy masikat is. A mar kitalalt kajank nem feltetlenul azert keszul, hogy a bogarhatus csapat jollakjon, azzal inkabb leboritani akarunk mindenkit a labarol (majd meglatjuk, hogy jo vagy rossz ertelemben sikerul ;-)), es bar - nyilvanvaloan - lesznek odacsapodo emberek, akik valamilyen modon reszt vesznek a fozesben, itt kurvara nem jeleztek ebbeli igenyuket, igy nem tudom kivel fog hivatalosan megalakulni a masodik csapat. Ha senki sem "vallalja a nevet", akkor majd az elso csapatbol delegalunk valakit, hogy meglegyen a minimalis letszam a kettesben, de ez a "hivatal" miatt kell, ugyis egymas mellett fogunk fozni es Pityubacsi - sorrel a kezeben - mindenbe bele fog pofazni ;-)))

Amit kertem, hogy jelezzetek, hogy ki milyen hazi (vagy bolti) dolgot tud hozni a kajaba azert kell, hogy ne ott alljunk letolt gatyaval, hogy "fozni vajon mibol fogunk?" ... Nekem nincs kertem es nem vagtunk disznot, igy hazi dolgokkal nem tudok beszallni a buliba, de ha senki semmit nem hoz, akkor veszek a boltban hagymat, paprikat, paradicsomot meg valami kolbaszt, aztan lesz valami.
« Utoljára szerkesztve: 2014 Szeptember 04, 08:36:15 írta Protheus »

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #130165 Dátum: 2014 Szeptember 04, 06:20:26 »

nem hinném hogy egy klasszikus lecsót ne tudnátok összehozni...titkos tanács offban:én ott leszek a főtéren (dolgozom) de szívesen segítek alapanyagban fában kondérban 3 lábban gyufában tányérban kanálban
főzzetek meg Vagával a papalecsót és minden sínen lessz........ó jessz☺
ha hozol bográcsot meg állványt, azt megköszönjük.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #130164 Dátum: 2014 Szeptember 04, 05:35:43 »

Es meg valami, csak érdekesség képen! Kb két hónapja agyalunk a pityuval, hogy mi es hogyan legyen, kb 5 ötlet volt es ketten sem tudtunk megegyezni abban, hogy mit is csináljunk végül! En rengeteget probalgattam, kiserletezgettem, hogyan is csináljam meg azokat a kajakat, amiket kitaláltam es csöppet sem vagyok benne biztos, hogy a többség tetszését el fogja nyerni, viszont egy jó lecsó, amit a fórumozók hoznak össze a saját kiskertjukbol, mar csak a szivert es a lélekért is nyerő lehet, amit beleteszunk!

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #130163 Dátum: 2014 Szeptember 04, 05:27:23 »

Nos! Azért lett úgy kitalálva, hogy két csapat legyen, mert a szupertitkos, egyáltalán nem biztos, hogy bárkinek is bejön, magyarul, lehet pont úgy nagy bukás is, mint jó ötlet! Másrészt azt sem szerettük volna hogy elvegyuk a közös főzés örömet, azoktól, aki szeretik azt! En a magam részéről úgy gondoltam, hogy a két csapat, csak papíron két csapat, de valójában egy! Ha majd ott a helyszínen, meglatjatok, hogy mi az amit kitaláltam, meg fogjatok érteni, hogy miért is írtam most ezt! Azt sem tartom kizártnak, hogy simán kirohogtok es legyintetek egyet a kitalaciomra! Es az milyen szarul jönne ki, ha csak a helyszínen derülne ki, hogy ahhoz a neveteket sem adnatok! En a magam részéről, ha van ra mód, közösen szeretnek mindkét csapattal, együtt dolgozni!

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #130162 Dátum: 2014 Szeptember 03, 21:55:33 »

5 fős csapat a maximum, azért lett szétosztva a nép.
ha a szupertitkossal nyerünk, akkor azért, ha a mindenkihozmindent-tel nyerünk, akkor meg azért fogunk odabaszódni a színpadra mindannyian.
ne rinyáljatok, kurvák! :-))

flex 'em all!
Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #130161 Dátum: 2014 Szeptember 03, 21:52:07 »

Rugalmasnak kell lenni. Majd, ha a kopasz barátom is ott főz, akkor hozzá csapódunk. Ha meg nem, az sem akkora katasztrófa. Van még egy forgatókönyvem. Minden versenyzőtől kérünk egy meritőkanál lecsót, és összeöntjük mind. Nem lehet rossz, egy" közös ízvilág".  Ha meg nyerünk vele, akkor jót röhögünk, hogy semmit nem tettünk ezért.
nem hinném hogy egy klasszikus lecsót ne tudnátok összehozni...titkos tanács offban:én ott leszek a főtéren (dolgozom) de szívesen segítek alapanyagban fában kondérban 3 lábban gyufában tányérban kanálban
főzzetek meg Vagával a papalecsót és minden sínen lessz........ó jessz☺
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #130160 Dátum: 2014 Szeptember 03, 21:36:31 »

Természetesen,ez csak a saját véleményem.
Érdekelne a többi csapattag észrevétele is.
Rugalmasnak kell lenni. Majd, ha a kopasz barátom is ott főz, akkor hozzá csapódunk. Ha meg nem, az sem akkora katasztrófa. Van még egy forgatókönyvem. Minden versenyzőtől kérünk egy meritőkanál lecsót, és összeöntjük mind. Nem lehet rossz, egy" közös ízvilág".  Ha meg nyerünk vele, akkor jót röhögünk, hogy semmit nem tettünk ezért.
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #130159 Dátum: 2014 Szeptember 03, 20:19:25 »

Belepofázok de közöm semmi.
Négy fős csapatok nevezhetnek,láthatoan többen vagytok.Ez meg egy verseny.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető Kacsás

« Hozzászólás #130158 Dátum: 2014 Szeptember 03, 20:18:44 »

Gyerekek, fennforgas van!

Mi sefbacsival gozerovel csinazzuk a szupertitkos projektet (ennek a finanszirozasa es eszkozigenye is megoldott), azonban a masik, "kozos" lecsohoz par darab sajat termelesu paprikan kivul meg semmi nincs!
Ertem en, hogy "majd viszek valamit, meg majd segitek fozni" alapon vagytok sokan, de ezzel tervezni nem lehet!

Kerjuk, hogy osszatok meg a "bevasarlolistat", ki mivel keszul ? Ki hozza bele a paprikat, paradicsomot, kolbaszt, fuszereket, stb ? Ki milyen fozo- es evoeszkozoket hoz ? Nyilatkozzatok!

Kosziiii! Kiss
Üdv
1 kiló szalonkát tudok vinni,+3 láb bogrács is van valamint a reggeli erősítőt!!

Az eke borítson,a pxxa szorítson,a kacsáknak meg legyen víz!!
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #130157 Dátum: 2014 Szeptember 03, 20:06:07 »

Természetesen,ez csak a saját véleményem.
Érdekelne a többi csapattag észrevétele is.

Tóth Zoltán
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #130156 Dátum: 2014 Szeptember 03, 19:37:39 »

Ket csapat van, mindkettot neveztuk mar (tehat hivatalos), mindketto viheti a sajat szamlait.
A Bug-rach csapat csinalja a "szupertitkos" keszitmenyt, ebben van Bugi, Pityuli, Abes, Kövi, Prothi.
Ennek az osszeszereleset mar kiosztottuk egymas kozott, megvan a logisztika es hogy hova tesszuk a nyertes serleget.

A masik csapat: Vagabacsi, KdfJozsi, GyukinLali (o igert bort, palinkat es némi kolbaszt, csak nem figyeltek), es nem tudom ki ... ennek a csapatnak a tobbi dolgat jo lenne, ha ti inteznetek! Azt foztok amit akartok, lehet "sima" lecso, lehet valami hiperszuper versenykaja, biztos remek lesz! :-)
Ha az a cél,hogy a szupertitkos csapat mellett legyen egy mezitlábas is,akkor ez bejön simán.
Ha arra gondolok,hogy két csapatot nevezett a forum,akkor én másképp gondolnám,de ugy hiszem,már késö.
(megjegyezném,amikor jelentkeztem,szó nem volt két csapatról)
Nem korrekt a közösség szempontjából,hogy TI már kész vagytok,Nekünk meg beszóltok,hogy intézzétek a dolgot,ha akartok valamit.
Ha azt sem tudod,kik a másik csapat tagjai,akkor köszönöm a törödést.

Tóth Zoltán
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #130155 Dátum: 2014 Szeptember 03, 18:47:53 »

Azé' lenne néhány kérdésem:
-kik azok,akik a szupertitkos dolgot csinálják?

-Ebböl következik,kik a másik csapat?
Ezekböl az következik,hogy kik vásároljanak MBK-s számlára alapanyagot?
-Ha két csapat lett?akkor mindkettö vihet számlát?
Elsö körben,ennyi!

Tudok vinni egy bográcsállványt,15 literes bográcsot,ez tuti.

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #130154 Dátum: 2014 Szeptember 03, 17:24:39 »

Azé' lenne néhány kérdésem:
-kik azok,akik a szupertitkos dolgot csinálják?

-Ebböl következik,kik a másik csapat?
Ezekböl az következik,hogy kik vásároljanak MBK-s számlára alapanyagot?
-Ha két csapat lett?akkor mindkettö vihet számlát?
Elsö körben,ennyi!

Tóth Zoltán
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #130153 Dátum: 2014 Szeptember 03, 17:07:15 »

Mi sefbacsival gozerovel csinazzuk a szupertitkos projektet (ennek a finanszirozasa es eszkozigenye is megoldott), azonban a masik, "kozos" lecsohoz par darab sajat termelesu paprikan kivul meg semmi nincs!
Ertem en, hogy "majd viszek valamit, meg majd segitek fozni" alapon vagytok sokan, de ezzel tervezni nem lehet!

Kerjuk, hogy osszatok meg a "bevasarlolistat", ki mivel keszul ? Ki hozza bele a paprikat, paradicsomot, kolbaszt, fuszereket, stb ? Ki milyen fozo- es evoeszkozoket hoz ? Nyilatkozzatok!

Kosziiii! Kiss

Tóth Zoltán
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #130152 Dátum: 2014 Szeptember 03, 16:53:18 »

ACHTUNG!!

srácok, két csapatot nevezünk a jövő heti őszi rajzásos lecsófőzőre.
az egyik csinálja a szupertitkos projektet, a másik meg egy rendes lecsót.
azért csavar ebben is lesz, mert minden bogárhátúst megkérünk, hogy amit tud, hozzon a másodikba.
 - saját termelésű paprikát, paradicsomot, hagymát
 - kolbászt vagy szalonnát
 - vagy amit éppen ki mit gondol

Kosziiii! Kiss

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #130151 Dátum: 2014 Szeptember 03, 11:39:33 »

<beszúrt kép törölve>

Vízjeles sajna..
<beszúrt kép törölve>

<beszúrt kép törölve>

Ha oldalról is megfelel...
<beszúrt kép törölve>
<beszúrt kép törölve>
kösziiii!!

flex 'em all!
Nem elérhető Louy

(o\_!_/o)

« Hozzászólás #130150 Dátum: 2014 Szeptember 03, 11:37:03 »

gugli nem a barátom.
vonalas rajzot keresek t3-ról.
elölről és hátulról.
az sem baj, ha kockalámpás.

köszönöm előre is!

Vízjeles sajna..

Ha oldalról is megfelel...

Ezt már színezni sem kell...  Wink
« Utoljára szerkesztve: 2014 Szeptember 03, 11:40:17 írta Louy »
Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #130149 Dátum: 2014 Szeptember 03, 11:33:30 »

gugli nem a barátom.
elölről és hátulról.

köszönöm előre is!
Rnie a te embered! Grin

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #130148 Dátum: 2014 Szeptember 03, 11:23:15 »

gugli nem a barátom.
elölről és hátulról.

köszönöm előre is!

flex 'em all!
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #130147 Dátum: 2014 Szeptember 02, 21:24:47 »

csak iTunes-szal, ami az alma oldaláról letölthető...
ja.
Nem elérhető Louy

(o\_!_/o)

« Hozzászólás #130146 Dátum: 2014 Szeptember 02, 21:08:17 »

A kérdés az lenne van iphone 4s telefon. Hogyan tudok rá zenét másolni pc-ről (mondjuk mp3-at) és lejátszani???
Köszi.
Nekem nincs, de ha jól tudom, csak iTunes-szal, ami az alma oldaláról letölthető...
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #130145 Dátum: 2014 Szeptember 02, 21:01:41 »

A kérdés az lenne van iphone 4s telefon. Hogyan tudok rá zenét másolni pc-ről (mondjuk mp3-at) és lejátszani???
Köszi.

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető Forest

+36-20-458-5399

« Hozzászólás #130144 Dátum: 2014 Szeptember 02, 20:19:22 »

Juhhééé! Hajrá!
a külcsín még hátravan, de a lényeg, hogy MEGY! Smiley

Üdvw, Forest
VW1300 '70--> '65 (CJS-063)
Karmann Ghia '67. feb.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #130143 Dátum: 2014 Szeptember 02, 19:56:45 »

Jelentem, öröm van! Smiley ma délután elhoztam Megyótól a bogarat, indul pöccre, jön megy, világít, indexel, megáll. Smiley még pici összerakás és a tervek szerint jövő heten viszem műszakira és ha tényleg minden jól megy, akkor Tatabányára azzal érkezünk. Smiley

Juhhééé! Hajrá!

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető sleepAIR

« Hozzászólás #130142 Dátum: 2014 Szeptember 02, 16:56:07 »

Jelentem, öröm van! Smiley ma délután elhoztam Megyótól a bogarat, indul pöccre, jön megy, világít, indexel, megáll. Smiley még pici összerakás és a tervek szerint jövő heten viszem műszakira és ha tényleg minden jól megy, akkor Tatabányára azzal érkezünk. Smiley

Jó nektek, gratula!
 Kezfogas

http://sleepair.blogspot.hu

Typ3 Variant ‘72
Oldalak: 1 ... 286 287 288 289 290 [291] 292 293 294 295 296 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: