www.bogarhatu.hu
- ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
Nem érkezett meg az
aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 23:22:42
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:
Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218
Hozzaszólás
218
Témában írta
1614
Felhasználó
Legújabb tag:
mickilangelo
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?
>
Bogaras fórumok
> Téma:
Szóljatok ide
Oldalak:
1
...
3088
3089
3090
3091
3092
[
3093
]
3094
3095
3096
3097
3098
...
3545
Szerző
Téma: Szóljatok ide (Megtekintve 27894612 alkalommal)
RNIE
Re: Szóljatok ide
«
Hozzászólás #18101 Dátum:
2006 December 08, 11:02:28 »
Idézetet írta: lovászimi - 2006 December 08, 10:53:17
azonban ha egy touareggel közlekedve haladok, hasonló értelmi szinten lévő sofőrök szánalmasan lehúzodnak sokszor még indokolatlan esetben is.
Én múltkor nagyautóval mentem Ferihegyre a gyorsforgalmin és késésben voltam,utolértem egy I-es Golfot ami 50!-nel haladt.Rávillantottam,belevigyorgott a tükrébe,bemutatott és lelassított 30-ra..Ilyen is van
BlackP
«
Hozzászólás #18100 Dátum:
2006 December 08, 10:55:50 »
Idézetet írta: lovászimi - 2006 December 08, 10:53:17
de az ilyen menjen a versenypályára, ne engem veszélyeztessen! ott lehet előzgetni ellenőrzött körülmények közt, még díjat is kaphat. carmageddont a gépen kell játszani
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
lovászimi
«
Hozzászólás #18099 Dátum:
2006 December 08, 10:53:17 »
Valójában az egész témának az az alapja, hogy egyes embereket idegesíteni fog mindig is, ha egy öreg klasszikus autó kerül elé a forgalomban, és rettenetesen erős késztetést érez arra, hogy leelőzze már végre, mert úgy érzi, feltartja.
Ez a fajta embertípus nem előz le soha még indokolt esetben sem rendőrautót, vagy luxusautót, mert pszichológiai nyomás alatt van.
Sokan a hazai utakon nem értik a helyzeteket, nem következetesen vezetnek, és ez a tudatlanság agresszivitással párosulva félelmetes.
A saját tapasztalatom az, hogy a kempingbusszal, vagy más veteránnal folyamatosan megtalálnak suzukisok, opel astrások, hogy bebizonyítsák döntésüket a járműválasztásban, azonban ha egy touareggel közlekedve haladok, hasonló értelmi szinten lévő sofőrök szánalmasan lehúzodnak sokszor még indokolatlan esetben is. Mosolyrafakasztó.
De meg kell érteni szerencsétleneket, nyilván belekényszerül a csúnya kövér hisztis feleségével egy 120 hónap lizinggel terhelt bontószökevénybe, ne csodálkozzatok ha ilyen emberből hamarabb kijön az állat.
Normogo
«
Hozzászólás #18098 Dátum:
2006 December 08, 10:39:34 »
Sajnos sokan vannak olyanok, akik azt hiszik, hogy az utak versenypályák, és meg kell mutatniuk, mit tud a kocsijuk, aztán persze túlvállalják magukat, és elszállnak a géppel.
Például múlt héten Esztergomból hazafele mentem a Seattal, és egy malacorrú Passatos azt hitte versenyzek vele, pedig én csak a szokásos tempómat nyomtam, ez egyenesben 100 körüli (aminél sokan többel mennek), de a kanyarokban szeretek menni, és a szerpentines szakaszon többnyire utolérem azt aki leelőzött az egyenesben.
Héregnél kikanyarodott elém a Passat, és visszafogott 80-ra, én az első adandó alkalommal megelőztem, és beálltam 100-110-re. Erre a tag ráállt a gázra, és néhány másodperc múlva legalább 140-el húzott el mellettem. Aztán utolért pár lassabban haladód, és én megint beértem, ahogy odaértem úgy előzött, hogy épphogy vissza tudott jönni, mert szemből jöttek. Aztán a szerpentines rész után megint beértem, és újra, mint egy őrült úgy előzte a többi autót, a szembe jövő Suzukis arcán láttam a halálfélelmet!
Ilyen sofőrből kéne kevesebb!
2013 Suzuki SX4 S-Cross GLX CVT Allgrip
1993 Mercedes 200E
tati
Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL
«
Hozzászólás #18097 Dátum:
2006 December 08, 10:34:32 »
izgi. Ez itt a barátok közt teleregény?
www.tatinson.hu
www.kck.hu
RNIE
«
Hozzászólás #18096 Dátum:
2006 December 08, 10:08:32 »
Idézetet írta: BlackP - 2006 December 08, 10:02:06
vállald fel mit beszélsz. ha kiszállsz pampogni vállald a következményeket.na csókolom
na felvállalom:azért küldtem privátot mert nem a többiekre tartozik és nem fenyegetőztem,mert mivel találkoztunk már személyesen,nem vagy olyan kaliber hogy fenyegetni kelljen,de mivel itt a fórumon gyökérnek neveztél lefasszopóztalak és megírtam hogy ha gondod van,szívesen találkozom veled bármikor,nem kell it a fórumon a szájalás hogy majd milyen következmények lesznek,feldobtam a labdát.De fejezzük be mert nem ide tartozik és KÉRLEK SZÉPEN MÉGEGYSZER hogy minden velem kapcsolatos megjegyzést nyilvánosan mellőzz,amt kellett azt privátban megbeszéltük
«
Utoljára szerkesztve: 2006 December 08, 10:53:58 írta RNIE
»
Bill
«
Hozzászólás #18095 Dátum:
2006 December 08, 10:06:54 »
Nem volt az ismerősöm, mert később hülye majomnak nevezett (anyámék pedig nem így neveztek el)
Lényeg: pici fék, golf satufék, annyira sietett, hogy volt ideje ezért utánam jönni és a fent említett szavakkal illetni, majd megfordult és ment a dolgára, ezzel a kis kitérővel többet vesztett mint ha türelmesebb lett volna. Na de ilyen hülye majom vagyok!
Amúgy nem szokásom ilyet csinálni, de városban 50-nél, szerintem az ilyen menjen a francba!
Amúgy imádok közlekedni akár autóval, akár motorral, de a parasztokat, az idétleneket nem bírom elviselni sem a közlekedésben, sem máshol.
BlackP
«
Hozzászólás #18094 Dátum:
2006 December 08, 10:02:06 »
Idézetet írta: RNIE - 2006 December 08, 09:57:15
megírtam privátban,ha gondod van rendezzük le nyugodtan,de utoljára SZÉPEN megkérlek hogy fejezd be a velem valo példálózást
előszöris, privátban fasszopózol meg fenyegetőzöl. én nem süllyedek le a te szintedre. másodszor amíg fel nem emlegetted, hogy te is levillogod a többit meg milyen tahóság féklámpát felvillantani, addig egy szó nem esett rólad. ha nem vagy tahó, nem leszel tahók közt emlegetve. és azzal, hogy magadat említetted, nem én kezdtem személyeskedni, nem én hoztalak fel rossz példának. és ha ezekután még nekiállsz privátban fasszopózni, azzal csak alátámasztod, hogy valójában tényleg tahó vagy. részemről nincs harag, ha az úton találkozunk, engem te nem fogsz letolni, meg elém bevágogatni, ennyi. ha meg kiszállsz pampogni, vállad a következményeket. de ne gyere nekem itt privátban a fenyegetőzéssel, mert ez rohadtul szánalmas. vállald fel mit beszélsz. na csókolom
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
RNIE
«
Hozzászólás #18093 Dátum:
2006 December 08, 09:57:15 »
Idézetet írta: BlackP - 2006 December 08, 09:53:39
ha ernit kérded, teljesen jogosan villogott le, miért mész szabályosan a maximummal?
megírtam privátban,ha gondod van rendezzük le nyugodtan,de utoljára SZÉPEN megkérlek hogy fejezd be a velem valo példálózást
BlackPsenior
«
Hozzászólás #18092 Dátum:
2006 December 08, 09:56:30 »
Idézetet írta: TBK001 - 2006 December 08, 09:44:20
... ha emiatt taplónak tituláktok, akkor legyek az!
balkáni taplók vagyunk mindketten!
BlackP
«
Hozzászólás #18091 Dátum:
2006 December 08, 09:53:39 »
Idézetet írta: Bill - 2006 December 08, 09:46:46
Az az ember milyen, aki városban villog le?
Szitu: én kihajt, golf jócskán arrébb, felveszem a városban szokásos 50-es tempót, golf utolér, 10 centi és ezerrel villogás.
Sokak szerint megérdemelt volna egy féklámpa villantást, vagy nem?
ha ernit kérded, teljesen jogosan villogott le, miért mész szabályosan a maximummal?
TBK001
Road Force One
«
Hozzászólás #18090 Dátum:
2006 December 08, 09:51:11 »
Szitu: én kihajt, golf jócskán arrébb, felveszem a városban szokásos 50-es tempót, golf utolér, 10 centi és ezerrel villogás.
Na ilyenkor villantok én is! De úgy, hogy közben a gázra is rálépek, nehogy összemenjünk (csak ezt többen nem olvasták el!)
Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)
Bug's Forever! VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu
Hyundai i30 CW 2015
dt
«
Hozzászólás #18089 Dátum:
2006 December 08, 09:47:59 »
lehet, hogy ismerős voltál neki...
Bill
«
Hozzászólás #18088 Dátum:
2006 December 08, 09:46:46 »
TBK001
Road Force One
«
Hozzászólás #18087 Dátum:
2006 December 08, 09:44:20 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2006 December 08, 09:33:58
utoljára a témához: én is alkalmazom a féklámpavillantást, de hangsúlyozom, csak a gyökerekkel szemben (ha jól emlékszem, erről is írtam pár szót).
Ettől még Európa irányába tartónak érzem magam.
Igen, itt néhányan megint elkalibrálták magukat...
Én is azokkal szemben szoktam alkalmazni, akik (inkább ők!) gyökér módon beállnak a seggembe, mert nem akarnak, vagy a szembejövő forgalom miatt nem tudnak előzni... ha emiatt taplónak tituláktok, akkor legyek az! De ezt a módszert nagyon tudom útálni!
Ha akar, menjen, de jöjjön mögöttem 1-2 m-re!! Ha meg nem tud a szembeforgalom miatt, akkor várja ki a sorát! Én ezért nem fogok a padkára hajtani!
A pálya az más, ott nem szoktam kekeckedni, max. akkor, ha valaki parasztkodik...
Hyundai i30 CW 2015
BlackP
«
Hozzászólás #18086 Dátum:
2006 December 08, 09:40:16 »
ja, még korábban volt ez..ha busszal megyek, tudom, hogy 80-90 az utazóm országúton is, én is lehúzódok meg indexelek egy pöttyet, hogyha előzhet, mert nem látni át rajtam. szóval ha olyan a mögöttem jövő, segítek neki. néha bogárral is, bár azt nem nehéz előzni. és meg is köszönik többnyire. de ettől még a tahókkal tudatom, hogy tahók
BlackP
«
Hozzászólás #18085 Dátum:
2006 December 08, 09:38:11 »
Idézetet írta: Stuntmanus - 2006 December 08, 09:05:01
Ez az én véleményem.
ez így igaz. csak van különbség a rövid villantás, meg a 6 xeon izzó folyamatos égetése között, meg a távolról villantás és a 10 centire közlekedés között is. nyilván ha látom, hogy gyorsabb, lehúzódok, nem okoz örömet a szivatása, de ha egy tömött pályán megyek és előttem is sor van, akkor ne villogjon, várjon. aztán nem vár. kimegy a leálló sávba és húz el a belső sávos tempójában. én is villantottam már rá lassabban menőre (nem a bogárral). de ha azt látom, hogy egy 120as skoda előz egy kamion, nyilvánn em mászok rá és égetem ki a szemét, ha egyszer tudom, hogy ennyit tud az autó. nos, a tahók megteszik. ha ő jelezhet a refivel nekem, akkor én is jelezhetek a féklámpával, hogy túl közel jött, nem érzem biztonságosnak.
BlackPsenior
«
Hozzászólás #18084 Dátum:
2006 December 08, 09:33:58 »
utoljára a témához: én is alkalmazom a féklámpavillantást, de hangsúlyozom, csak a gyökerekkel szemben (ha jól emlékszem, erről is írtam pár szót).
Ettől még Európa irányába tartónak érzem magam.
Balage
Low Fast - többet forog, jobban pörög
«
Hozzászólás #18083 Dátum:
2006 December 08, 09:32:43 »
Ezt én este szokzam alkalmazni, meg akkor amikor behajtott tükörrel közlekednek.
Idézetet írta: stonemen - 2006 December 08, 09:13:22
Tőlünk délre és egyes nyugatra eső országokban az előzési szándékot minden esetben a reflektor rövid felvillantásával jelzik. Ez azért is jó, mert ha elbambulsz valamiért, az inger hatására a sávban tartod az autót, és kisebb az esély, hogy véletlenül leszorítod a másikat...
1971 VW 1300 GT-L
1999 Piaggio Liberty 50 2T
stonemen
«
Hozzászólás #18082 Dátum:
2006 December 08, 09:13:22 »
Tőlünk délre és egyes nyugatra eső országokban az előzési szándékot minden esetben a reflektor rövid felvillantásával jelzik. Ez azért is jó, mert ha elbambulsz valamiért, az inger hatására a sávban tartod az autót, és kisebb az esély, hogy véletlenül leszorítod a másikat.
Én sem a 3centire a seggedbe megyek és villogok-indexelek mint állat csávókról beszélek. Lehúzódni én is mindig igyekszem, bár sosem megyek 140-nél többel.
Varázsló
Low Fast -többet forog, jobban pörög
«
Hozzászólás #18081 Dátum:
2006 December 08, 09:05:01 »
Elolvastam mindenki véleményét, szeretném kifejteni a magamét kicsit bővebben. Nem szeretnék senkit megbántani, ezért próbálok óvatos lenni.
Én havi 5-8e Km-t vezetek, sokat megyek autópályán és külföldön is. Engem nem zavar, ha valaki rámvillant hátulról, mert tudom, hogy gyorsabb, ezt jelzi, siet, stb. Ez nekem egy plusz info, hogy ha előztem, húzódjak vissza a lehető leggyorsabban. Ilyenkor kiteszem az indexet visszafelé, hogy lássa, hogy vettem az adást. Nem arra kell gondolni, hogy a másik demonstrálja, hogy jobb hitelt tudott felvenni autóra és erősebbet tudott venni, hanem, hogy siet, biztos oka van rá. Természetsen engem nem kényszeríthet arra, hogy túllépjem a megengedett sebességhatárokat csak azért, mert ő siet, másrészről meg én sem formálhatok jogot arra, hogy őt helyes magatartásra kényszerítsem lassítgatással, féklámpa villogtatássa, mert én nem vagyok hatóság és aztán majd XY is rááll erre, de az ő erkölcsi határai messzebb vannak és ő arra is jogot formál, hogy nekikoccantsa a lököst, stb...szóval ez balkáni gondolkodás és egyenes irány az anarchiához. Nincs jogunk egy sajátos privát erkölcsi kódexet alkalmazni a gyorshajtást végzők megtorlására, megtanítására, stb.
Sajnos tudom, hogy vannak, akik beleállnak a lassabb seggébe, veszélyesen közel jönnek, ez megint egy nyilvánvaló hiba részükről, esetleg agresszívoskodás (nem biztos!), sokkal jobb lenne, ha a refivel jeleznék messzebről egy rövid villantással, hogy ők gyorsabban szeretnének menni. De akárhogy is van, nem helyes ezt, és egyéb vélt vagy valós sérelmeinket nekik megmutatni, rajtuk ezt megbosszulni. A kársztájlingos hülyegyereket úgysem tudod már megnevelni, ezt korábban kellett volna kezdeni. Csak tovább rontod a közlekedési morált, tovább okozol veszélyt, vészhelyzetet.
Az M5-ösön gyakran találkozom a kék szinű Csiga-9 rendszámos Subaru WRX STi-vel (ProDrive style). A csákó gyakran bentfelejti magát a belső sávban 120-130-cal, ilyenkor rávillantok a dízel (!) Golffal (!) és tudjátok mi a reakció? Azonnal lehúzódik, sőt, inteni szokott, hogy bocs. Kétszer volt már ilyen. Hozzáállhatna úgy is a témához, hogy a köcsög Golfos mit villogtat, aztán visszatesz kettőt, rámdurrant az ALS-sel, lángot lő a kipufogója és úgy eltűnik előlem, hogy soha nem látom. Én sem azért villantok rá, hogy én vagyok a király, hanem mert én haladni szeretnék, tudomásul véve, hogy szabálytalan vagyok, de neki nincs joga ezt megtorolni. És nem is teszi soha. Úgy gondolom ő megy Európa irányába, nem a fékezgetősök.
Ez az én véleményem.
Stuntmanus
VW 1302 S
http://oettingertsv.blogspot.com/
"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
BlackP
«
Hozzászólás #18080 Dátum:
2006 December 08, 08:40:50 »
Idézetet írta: gsattila - 2006 December 08, 08:34:22
Esetleg azért, mert mind
i
g jön egy buzi hátulról, és nem tudok előzni....
Szerintem meddő vita, hagyjátok abba. Mind a két félnek van igazsága, és hülyesége is benne. Mint mind
i
g
naja, csak én nem fasszopózok
gsattila
«
Hozzászólás #18079 Dátum:
2006 December 08, 08:34:22 »
Esetleg azért, mert mind
i
g jön egy buzi hátulról, és nem tudok előzni....
Szerintem meddő vita, hagyjátok abba. Mind a két félnek van igazsága, és hülyesége is benne. Mint mind
i
g
Idézetet írta: RNIE - 2006 December 07, 23:55:17
kérdem tisztelettel:ha a buzi tud várni,akkor te miért nem tudsz?Miért nem maradsz a megelőzendő kocsi mögött amíg elmegy a buzi ha látod hogy úgyis odaér amíg kint vagy?A kérdés nem személyes,általános
BlackP
«
Hozzászólás #18078 Dátum:
2006 December 08, 08:08:18 »
rnie színvonala privátban:
kitöröltem apu kérésére, igaza van, nem kell lealacsonyodni a szintjére, még én is elkezdenék szakadt kocsikkal másokat levilllogni, meg bepofátlankodni a sor elejére
ő az, aki szerint a szabálysértés teljesen jogos, de ha esetleg nem hagyod szónélkül, akkor már az lesz a gyökér, aki nem hagyja. asszem elég baj neked elviselni magad, nem kell több komment. aztán ha a sávelválasztóra tekeredve haldokolsz majd, gondolj arra, hogy miért nem villogunk le másokat 140nél
«
Utoljára szerkesztve: 2006 December 08, 08:49:55 írta BlackP
»
BlackPsenior
«
Hozzászólás #18077 Dátum:
2006 December 08, 07:57:48 »
http://www.origo.hu/itthon/20061208korhazba.html
BlackPsenior
«
Hozzászólás #18076 Dátum:
2006 December 08, 07:22:14 »
Idézetet írta: gyuszkó - 2006 December 08, 00:13:49
flac formátumot mi játszik le? Zene lenne...
flac player. veszteségmentesen tömörített zene, wav-ba is át lehet konvertálni és cédére írni.
BlackPsenior
«
Hozzászólás #18075 Dátum:
2006 December 08, 07:21:16 »
na, ez érdekes: hárman vagyunk hasonló véleményen: a família és Aircult. Másik topikban ilyesmi elő sem fordulhat
a személyeskedést azért jó lenne mellőzni, mert az mindenhol off, kivéve azt a bizonyos másik topikot.
TBK001
Road Force One
«
Hozzászólás #18074 Dátum:
2006 December 08, 07:19:48 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2006 December 07, 18:52:33
jó nagy parasztok vagytok (elnézést a főldművesektől)
Ha így beszélsz, akkor legközelebb nem jöhetsz napszámba!! Vedd tudomásul...
Hyundai i30 CW 2015
gyuszkó
ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!
«
Hozzászólás #18073 Dátum:
2006 December 08, 00:13:49 »
flac formátumot mi játszik le? Zene lenne...
Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
RNIE
«
Hozzászólás #18072 Dátum:
2006 December 07, 23:55:17 »
Idézetet írta: Aircult - 2006 December 07, 23:52:37
szarok rá,ne villogjon a buzi,tud várni..
kérdem tisztelettel:ha a buzi tud várni,akkor te miért nem tudsz?Miért nem maradsz a megelőzendő kocsi mögött amíg elmegy a buzi ha látod hogy úgyis odaér amíg kint vagy?A kérdés nem személyes,általános
Bripery
www.elitevwclub.hu
«
Hozzászólás #18071 Dátum:
2006 December 07, 23:52:37 »
Idézetet írta: aptom - 2006 December 07, 23:42:42
Az igazság pedig az, hogy az is vét a szabályok ellen aki a seggedbe mászva levillog, mivel nem tartja be a követési távolságot, meg az is aki erre féklámpa felvillanással vagy hasonlóval reagál... Mindkettő a következményekre nem gondolva, alaptalanul teremt veszélyhelyzetet indulatosságból, felelőtlenségből!
-> közlekedéskultúrából elégtelen....
szarok rá,ne villogjon a buzi,tud várni..
direkt nem szoktam szopatni őket,igyekszem előzés után ki is menni rögtön,de amikor előzök 140-nel,nekem ne villogjon..
akkor kap egy kis féklámpát,vagy mögé állok miután leelőzött a refi ezerrel
www.elitevwclub.hu
1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE
Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
RNIE
«
Hozzászólás #18070 Dátum:
2006 December 07, 23:45:20 »
Idézetet írta: aptom - 2006 December 07, 23:42:42
Az igazság pedig az, hogy az is vét a szabályok ellen aki a seggedbe mászva levillog, mivel nem tartja be a követési távolságot, meg az is aki erre féklámpa felvillanással vagy hasonlóval reagál... Mindkettő a következményekre nem gondolva, alaptalanul teremt veszélyhelyzetet indulatosságból, felelőtlenségből!
meg az is aki nem bírja elviselni hogy csak 110-et megy a kocsija és csakazértis a belsőben megy hogy önkéntes rendőrt játsszon
aptom
«
Hozzászólás #18069 Dátum:
2006 December 07, 23:42:42 »
'81 Hecho en México
Bripery
www.elitevwclub.hu
«
Hozzászólás #18068 Dátum:
2006 December 07, 23:41:13 »
Idézetet írta: wob974 - 2006 December 07, 23:00:31
Jobbra tarts van még mindig!
Nézd meg a 3 sávost fehérvártól.
A felét lelőném a másik felét meg azért hogy tele legyen a gödör.
detto
www.elitevwclub.hu
1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE
Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
BlackP
«
Hozzászólás #18067 Dátum:
2006 December 07, 23:31:14 »
Idézetet írta: RNIE - 2006 December 07, 23:20:20
figy,én nem személyeskedtem veled,de ha ilyen történne nem én lennék aki megtanulna bármit is azt elhiheted és ha valaha tanulnék azt a leckét 100%-ig biztos vagyok benne hogy nem tőled kapnám nagyfiú.részemről veled lezártam
nemis én kezdtem védeni azokat, akik szabálytanaul száguldoznak és még le is villognak..nagyfiú..gyökér
dt
«
Hozzászólás #18066 Dátum:
2006 December 07, 23:29:54 »
Idézetet írta: RNIE - 2006 December 07, 22:50:21
Ha a belső sávban akkor teljesen jogosan villognak le.A sebességkorlátozás betartatása a rendőrség feladata.Én rendszeresen járok külföldre,sokáig kint is éltem,de ott eszébe sem jutna senkinek a villogás,mert nincs is nagyon mit,néha kis balindex,mert ha valaki előz akkor utána azonnal húz vissza a sávjába,míg itthon még 2-3 autót mgpróbál befogni hiába látja hogy küszködik a 70lóerős szarja és 2percig tart az előzés.Itt még mindig a "majd én megmutatom,szopjon csak mögöttem a májerautrós"felfogás a divat.
nyáron volt egy kisebb túrám nyugat felé, úgy 3800km.
a következőket szűrtem le:
-a hollandok otthon betartják a 120at, meg az összes korlátozást, mert kemények a büntetések, cserébe ha Németo. határát átlépik, qrv@ bénák, mert nem érzik a sebességet
-a franciák franciák...
-az osztrákoknál nem volt semmi gáz, normálisak
-a németek vitték a pálmát: előzékenyek és kultúráltak voltak akár a legújabb gépcsodákkal, akár a rozzant Golfokkal. ez azt eredményezte, hogy könnyű volt felvenni a ritmust, és a szokásokat.... a jót ugye könnyű megszokni
RNIE
«
Hozzászólás #18065 Dátum:
2006 December 07, 23:24:23 »
Idézetet írta: dt - 2006 December 07, 23:17:04
utoljára akkor volt hasonló élményben részem, amikor jóbarátom 124 320TE gépállatában a váltót s-betűre állítottuk...
igen,ilyenekért érdemes(többek között)azt a pluszpénzt kifizetni
RNIE
«
Hozzászólás #18064 Dátum:
2006 December 07, 23:20:20 »
Idézetet írta: BlackP - 2006 December 07, 23:16:11
bnembaj, azért ha megyek pécs felé a 6os úton 100-110-el és te belemászol a seggembe, nyugodt lehetsz, hogy rásatuzok mert épp átszaladt egy róka, majd megtanulod hogy kell rendesen közlekedni anélkül, hogy bárkit veszélyes helyzetbe hajszolnál
figy,én nem személyeskedtem veled,de ha ilyen történne nem én lennék aki megtanulna bármit is azt elhiheted és ha valaha tanulnék azt a leckét 100%-ig biztos vagyok benne hogy nem tőled kapnám nagyfiú.részemről veled lezártam
«
Utoljára szerkesztve: 2006 December 07, 23:23:24 írta RNIE
»
dt
«
Hozzászólás #18063 Dátum:
2006 December 07, 23:17:04 »
Idézetet írta: RNIE - 2006 December 07, 23:12:41
természetesen
utoljára akkor volt hasonló élményben részem, amikor jóbarátom 124 320TE gépállatában a váltót s-betűre állítottuk...
BlackP
«
Hozzászólás #18062 Dátum:
2006 December 07, 23:16:11 »
Idézetet írta: RNIE - 2006 December 07, 22:50:21
Ha a belső sávban akkor teljesen jogosan villognak le.A sebességkorlátozás betartatása a rendőrség feladata.Én rendszeresen járok külföldre,sokáig kint is éltem,de ott eszébe sem jutna senkinek a villogás,mert nincs is nagyon mit,néha kis balindex,mert ha valaki előz akkor utána azonnal húz vissza a sávjába,míg itthon még 2-3 autót mgpróbál befogni hiába látja hogy küszködik a 70lóerős szarja és 2percig tart az előzés.Itt még mindig a "majd én megmutatom,szopjon csak mögöttem a májerautrós"felfogás a divat.
bnembaj, azért ha megyek pécs felé a 6os úton 100-110-el és te belemászol a seggembe, nyugodt lehetsz, hogy rásatuzok mert épp átszaladt egy róka, majd megtanulod hogy kell rendesen közlekedni anélkül, hogy bárkit veszélyes helyzetbe hajszolnál
Oldalak:
1
...
3088
3089
3090
3091
3092
[
3093
]
3094