www.bogarhatu.hu
- ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
Nem érkezett meg az
aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 23:54:14
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:
Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218
Hozzaszólás
218
Témában írta
1614
Felhasználó
Legújabb tag:
mickilangelo
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?
>
Bogaras fórumok
> Téma:
Szóljatok ide
Oldalak:
1
...
2944
2945
2946
2947
2948
[
2949
]
2950
2951
2952
2953
2954
...
3545
Szerző
Téma: Szóljatok ide (Megtekintve 27925875 alkalommal)
lovászimi
Re: Szóljatok ide
«
Hozzászólás #23861 Dátum:
2007 Február 14, 16:21:39 »
Az én szememben a mavamsz a borsche karcsi bácsival (csupa kisbetűvel) nem ér egy fabatkát sem, a Szepi egymagában nagyságrendekkel többet tett az egész magyar veteránostársadalomért mint az egész mavamsz.
voltam mavamsz tag, és vannak tapasztalataim.
az OT-ról is van véleményem, de azt megtartom magamnak mert eléggé szélsőséges.
Balage
Low Fast - többet forog, jobban pörög
«
Hozzászólás #23860 Dátum:
2007 Február 14, 16:16:27 »
"használata kizárólag a jellegével összefüggő célból történik,"
Ez az a mondat ami nem jelen semmit.
1971 VW 1300 GT-L
1999 Piaggio Liberty 50 2T
NGA
«
Hozzászólás #23859 Dátum:
2007 Február 14, 16:13:34 »
Idézetet írta: lovászimi - 2007 Február 14, 16:09:22
ja, vicceltem.
Nekem egyébként teljesen mindegy, hogy ki mire mit használ, és mi a rendszáma. Csak gondoltam jelzem a dolgot, mert mindenki überokos minden témában, oszt annyit nem tesz meg, hogy használja a guglit.
lovászimi
«
Hozzászólás #23858 Dátum:
2007 Február 14, 16:09:22 »
Idézetet írta: lovászimi - 2007 Február 14, 16:08:38
ez jó. akkor tűzoltóautóval csak tüzet oltani mehetsz, oldalkocsis II.vh-s BMW motorral meg háborúzni
ja, vicceltem.
lovászimi
«
Hozzászólás #23857 Dátum:
2007 Február 14, 16:08:38 »
Idézetet írta: NGA - 2007 Február 14, 16:03:09
A jogszabály ez. Értelmezd, ha gondolod:
"A BM Központi Adatfeldolgozó Nyilvántartó és Választási Hivatal muzeális jellegű járművekre ad ki OT betűjelű különleges rendszámtáblát a Muzeális Minősítő Bizottság igazolása, továbbá a muzeális jellegű járműhöz a közlekedési hatóság által kiadott "Műszaki Adatlap" alapján. A muzeális jellegű gépjármű legalább 30 éves,
használata kizárólag a jellegével összefüggő célból történik
, továbbá az eredeti műszaki jellemzőit nem változtatták meg, vagy annak megfelelően helyreállították. "
ez jó. akkor tűzoltóautóval csak tüzet oltani mehetsz, oldalkocsis II.vh-s BMW motorral meg háborúzni
NGA
«
Hozzászólás #23856 Dátum:
2007 Február 14, 16:03:09 »
Idézetet írta: d1987 - 2007 Február 14, 15:53:52
én úgy olvastam valamelyik veterános oldalon, hogy akkor közlekedik az ember OT-s autóval, amikor akar, tehát nincsen semmiféle korlátozás....nem tudom, hogy ez így van-e...
A jogszabály ez. Értelmezd, ha gondolod:
"A BM Központi Adatfeldolgozó Nyilvántartó és Választási Hivatal muzeális jellegű járművekre ad ki OT betűjelű különleges rendszámtáblát a Muzeális Minősítő Bizottság igazolása, továbbá a muzeális jellegű járműhöz a közlekedési hatóság által kiadott "Műszaki Adatlap" alapján. A muzeális jellegű gépjármű legalább 30 éves,
használata kizárólag a jellegével összefüggő célból történik
, továbbá az eredeti műszaki jellemzőit nem változtatták meg, vagy annak megfelelően helyreállították. "
NGA
«
Hozzászólás #23855 Dátum:
2007 Február 14, 15:56:40 »
Én csak megjegyeztem, hogy a jogszabály szerint nem használhatod mindennapi közlekedésre az OT rendszámú autót. Ha esetleg kiszurja valamelyik fakabát, hogy te OT-s rendszámmal jársz mindennap ugyanazon az uton, esetleg joggal érdeklődhet, ha tisztában van a dolgokkal. Pl amikor Szigetvárra jártam dolgozni, akkor szinte mindig kint álltak a rendőrök. 1 hét után kicsit nehezen tudom megmagyarázni, hogy hova is megyek mindennap. Az OT rendszámnak nemcsak előnye, hátránya is van. De mivel neked nincs OT-d, igy nem tudom miért is lenne ez probléma számodra. Foglalkozzon vele az, akinek ilyen van. pont.
Bill
«
Hozzászólás #23854 Dátum:
2007 Február 14, 15:55:07 »
Idézetet írta: NGA - 2007 Február 14, 15:38:40
Ne haragudj, de te semmiről nem beszélsz, csak a sértödöttség beszél belőled. Egyetlen értelmezhető mondatod nem volt a témában, csak az, hogy Szűr Gábor miért szarozta le a barátod kocsiját. Nem is érdekel téged, hogy miről beszélünk, csak a csordaszellem hevében irogatsz mindent. Amiket leirok, az nem hinném, hogy szajkózás, csak ahogy látom alapvető tényeket képtelen vagy felfogni. Nincs értelme a további diskurzusnak veled.
Nem méltó hozzád ez a megjegyzés! Nem járok kocsmába, de szerintem egy ilyen beszólásért simán szájba vernének téged! Lehet meg is érdelmnéd!
Szerinted van okom megsértődni? Gondolkodj! Ha megy egyáltalán!
Dugd a fejed a homokba! Fasza hozzállás!
Szerintem te el vagy tévedve! Egy dolog az OT-s minnőstésről beszélni, hogy az mennyire szar és egy dolog arról beszélni, hogy mennyire undok magatartás az, amikor valakit bánt a MAVAMSZ viselkedése, ezért leszaroz, lefikáz egy autót! Tényleg nem érdekel miről beszéltek! Miért is érdekelne, hiszen téged se érdekel, hogy én miről beszélek! Sőt, én értem, hogy mit beszélsz, de te nem érted, hogy én mit mondok! Szemellenzős vagy!
d1987
56/61/71/78
«
Hozzászólás #23853 Dátum:
2007 Február 14, 15:53:52 »
Idézetet írta: Balage - 2007 Február 14, 15:25:28
Ezt ki elenőrzi?
Szerintem senki.
én úgy olvastam valamelyik veterános oldalon, hogy akkor közlekedik az ember OT-s autóval, amikor akar, tehát nincsen semmiféle korlátozás....nem tudom, hogy ez így van-e...
1956-Oval
1961-L10B
1961-L391
1971-L60D
1978-L96F
NGA
«
Hozzászólás #23852 Dátum:
2007 Február 14, 15:52:30 »
Idézetet írta: Balage - 2007 Február 14, 15:48:45
És mit fog mondani a rendőr?
Talán azt, hogy „Ma nincs találkozó, sem, forgatás sem összejövetel! Zárja be az autót és menjen haza gyalog!”?
Vagy, hogy megy egy ilyen ellenőrzés?
Szerintem nincs ilyen a valós életben, hogy megállítanak egy OT autót és ezért basztasák.
Biztos, ha te mondod, akkor igy is van.
A valós életben sokminden másként van, mint ahogy hiszed.
Balage
«
Hozzászólás #23851 Dátum:
2007 Február 14, 15:48:45 »
És mit fog mondani a rendőr?
Talán azt, hogy „Ma nincs találkozó, sem, forgatás sem összejövetel! Zárja be az autót és menjen haza gyalog!”?
Vagy, hogy megy egy ilyen ellenőrzés?
Szerintem nincs ilyen a valós életben, hogy megállítanak egy OT autót és ezért basztasák.
Idézetet írta: NGA - 2007 Február 14, 15:34:42
A rendőrök ellenőrizhetik. Ők sem hülyék.
1971 VW 1300 GT-L
NGA
«
Hozzászólás #23850 Dátum:
2007 Február 14, 15:39:24 »
Idézetet írta: GSattila - 2007 Február 14, 15:36:02
Kizáró ok (javítandó) A típus jellegéhez, teljes mértékben, nem illő színű vagy anyagú tető, ajtó vagy ülés kárpit
Azthiszem ez eléggé egyértelműen fogalmaz, nemde?
NGA
«
Hozzászólás #23849 Dátum:
2007 Február 14, 15:38:40 »
Idézetet írta: Bill - 2007 Február 14, 15:29:08
Erre írtam én azt, hogy te a magadét szajkózod, én meg az enyémet
, nem egyről beszélünk, ezért nem is lehet közös nevezőre jutni!
Ne haragudj, de te semmiről nem beszélsz, csak a sértödöttség beszél belőled. Egyetlen értelmezhető mondatod nem volt a témában, csak az, hogy Szűr Gábor miért szarozta le a barátod kocsiját. Nem is érdekel téged, hogy miről beszélünk, csak a csordaszellem hevében irogatsz mindent. Amiket leirok, az nem hinném, hogy szajkózás, csak ahogy látom alapvető tényeket képtelen vagy felfogni. Nincs értelme a további diskurzusnak veled.
gsattila
«
Hozzászólás #23848 Dátum:
2007 Február 14, 15:36:02 »
A MAVAMSZ minősítési kategóriái:
Utastér
100 p. - 91 pont Kifogástalan
90 pont - 81 pont Kisebb eltérések az utastérben lévő kapcsolók, gombok kialakításában, színében, az ülések, a tető, ajtó kárpit varrásainál, anyagában vagy színében
80 pont - 31 pont Jelentős eltérések az utastérben lévő gombok kialakításában, színében, az ülések, a tető, ajtó kárpit varrásainál, anyagában vagy színében
Kizáró ok (javítandó) A típus jellegéhez, teljes mértékben, nem illő színű vagy anyagú tető, ajtó vagy ülés kárpit
Kizáró ok (javítandó) Típusazonos, de eltérő évjáratú vagy típusidegen ülés, kormány vagy kapcsolók, gombok
NGA
«
Hozzászólás #23847 Dátum:
2007 Február 14, 15:34:42 »
Idézetet írta: Balage - 2007 Február 14, 15:25:28
Ezt ki elenőrzi?
Szerintem senki.
A rendőrök ellenőrizhetik. Ők sem hülyék.
Bill
«
Hozzászólás #23846 Dátum:
2007 Február 14, 15:29:08 »
Idézetet írta: NGA - 2007 Február 14, 15:15:27
Nem avatkoztam bele. Elmondtam én is a véleményemet, hogy igy nem kaphatott volna OT rendszámot. Mindezt a veteránozás védelmében tettem. Nem Szűr Gábor mellett áltam ki, hanem én is, mint ahogy tegnap min 5-6-an elmondtuk azt, hogy ilyen kárpittal, és állapottal max lottón lehet OT rendszámot nyerni, és az egész veteránvizsga semmit nem ér, ha valaki igy is kaphat pozitiv minősitést. Ugye meg lett emlitve, hogy nem ő vizsgáztatta, ő már igy vette, erre még kiegészitettem a mondandómat azzal, hogy ahogy eladod az autódat, a veterán minősítés érvényét veszti, és újat kell rá készitetni. Ezt egyébként 5 évente meg kell tenni amugyis. Szóval, ha nem ő minősitette az autót OT-re, hanem az előző tulaj, akkor 2 dolog lehet:
1. az OT rendszámot jogosulatlanul használja, mivel az autóra nincs érvényes veterán minősités, mert az tualjdonos változásnál ujra kell csináltatni
2. Nem iratta át az autót.
3. Ő is elvitte ismét minősítésre, ahol ismét hátszéllel, vagy ismerős által felelt csak meg, mert ahol mint leirtam milyen szigorú kritériumoknak kell megfelelni, ott igy megbukik, ha valaki nem segit. Igy viszont egy vicc az egész minősítés.
Gondolom a barátod azt is tudja, hogy OT rendszámmal nem közlekedhet napi használatban?
Erre írtam én azt, hogy te a magadét szajkózod, én meg az enyémet
, nem egyről beszélünk, ezért nem is lehet közös nevezőre jutni!
Balage
«
Hozzászólás #23845 Dátum:
2007 Február 14, 15:25:28 »
Ezt ki elenőrzi?
Szerintem senki.
Idézetet írta: NGA - 2007 Február 14, 15:15:27
Gondolom a barátod azt is tudja, hogy OT rendszámmal nem közlekedhet napi használatban?
1971 VW 1300 GT-L
Bill
«
Hozzászólás #23844 Dátum:
2007 Február 14, 15:25:11 »
Idézetet írta: te_o - 2007 Február 14, 15:15:35
Bonts egy sört! Jót tesz.
Az a baj, hogy nem szeretem a sört!
gyuszkó
ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!
«
Hozzászólás #23843 Dátum:
2007 Február 14, 15:20:12 »
Idézetet írta: Bill - 2007 Február 14, 14:28:12
Nálam nem, mert nem az enyém az autó!
Én nem foglalkozom ezzel, persze a részleteket lehet bírálni, meg lehet azt mondani, hogy ha cigány gyerek hullik az égből ez az autó akkor sem érdemli meg az OT-t, de rajta van!
Lehet, hogy én vagyok egy egyszerű lélek, de ha valaki odamegy és azt mondja, hogy szeretném ha OT-s rendszámom lenne és megkapja (akár így nézett ki, akár máshogy) az miért fáj másnak? Oly annyira, hogy leszarozza.
De nem is érdekel az egész, mert mindenki másról beszél!
Még annyit fűznék hozzá NGA-nak, hogy Möcsi szerintem nem emlegetett semmiféle verést, azért mert itt elhangzott az autójáról bármi is.
Nem is tőled szerettem volna bocsánatot kérni...
Remélem, Möcsi olvasta az általad beidézett soraimat...
Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
te_o
Zeitwagen...
«
Hozzászólás #23842 Dátum:
2007 Február 14, 15:15:35 »
Idézetet írta: Bill - 2007 Február 14, 15:08:59
Értem, amit leírtál, el is fogadom!
De akkor miért avatkoztál bele?
Bonts egy sört! Jót tesz.
VW Beetle - the original since 1938
NGA
«
Hozzászólás #23841 Dátum:
2007 Február 14, 15:15:27 »
Idézetet írta: Bill - 2007 Február 14, 15:08:59
Nem avatkoztam bele. Elmondtam én is a véleményemet, hogy igy nem kaphatott volna OT rendszámot. Mindezt a veteránozás védelmében tettem. Nem Szűr Gábor mellett áltam ki, hanem én is, mint ahogy tegnap min 5-6-an elmondtuk azt, hogy ilyen kárpittal, és állapottal max lottón lehet OT rendszámot nyerni, és az egész veteránvizsga semmit nem ér, ha valaki igy is kaphat pozitiv minősitést. Ugye meg lett emlitve, hogy nem ő vizsgáztatta, ő már igy vette, erre még kiegészitettem a mondandómat azzal, hogy ahogy eladod az autódat, a veterán minősítés érvényét veszti, és újat kell rá készitetni. Ezt egyébként 5 évente meg kell tenni amugyis. Szóval, ha nem ő minősitette az autót OT-re, hanem az előző tulaj, akkor 2 dolog lehet:
1. az OT rendszámot jogosulatlanul használja, mivel az autóra nincs érvényes veterán minősités, mert az tualjdonos változásnál ujra kell csináltatni
2. Nem iratta át az autót.
3. Ő is elvitte ismét minősítésre, ahol ismét hátszéllel, vagy ismerős által felelt csak meg, mert ahol mint leirtam milyen szigorú kritériumoknak kell megfelelni, ott igy megbukik, ha valaki nem segit. Igy viszont egy vicc az egész minősítés.
Bill
«
Hozzászólás #23840 Dátum:
2007 Február 14, 15:08:59 »
Idézetet írta: NGA - 2007 Február 14, 15:02:25
No akkor még ehhez egy picit:
Én egy senki vagyok a magyar vw fronton, és az is fogok, és akarok maradni. Lehetőségeim szerint próbálok másoknak segiteni, ha kéréssel, vagy tanácsért fordulnak hozzám. Szűr Gábor-t a barátomnak tartom, és nem tisztem megvédeni őt, ha szüksége van rá, majd megteszi ő maga.
Gondolom nem vetted szemügyre a Typ3-at, mert optikailag olyan 95%-os eredeti állapotban van/volt, és ha nem nézted meg tüzetesen rá sem jöttél volna, hogy egy alfa motor van benne. Igenis tetszett a dinamikája, de mint kósza ötlet merült fel bennem az, hogy megveszem, mivel azért jobban szeretem a bogaram. De gondolom nem a te dolgod pálcát törni felettem. Mert igenis tetszenek a Resto gépek, a Cal-look-ok is, meg a German Style-ok is. Az előző bogaram nagymértékben átalakitott volt, köze nem volt az 1971-es évjárathoz, és mégis szerettem. Az eredetiséget olyankor hangsúlyozom ki erősebben, amikor arról van szó, hogy valaki nekiáll egy szűz gépet átalakitani, mivel ezzel hosszútávon nem biztos, hogy értéket teremt, hisz a divat mulandó. De ezeknek a gépeknek is van értéke, piaca, jó példa erre az előző bogaram, ami viszonylag jó áron, és gyorsan elkelt.
A "gyengébbek kedvéért" alatt azt értettem, aki lusta volt a történetet végigolvasni, és pár hozzászolás után akart vélemény mondani egy témáról.
NGA
«
Hozzászólás #23839 Dátum:
2007 Február 14, 15:04:38 »
Idézetet írta: Bill - 2007 Február 14, 14:49:43
Akkor ide teszem, te írtad! Valahogy most másról nem nagyon volt szó! Látom te nem érted!
És szerinted ezt kire értettem? No ha nem tudod, akkor kérdezzél. Ha meg nem kérdezel, akkor maradj csöndben. Direkte nem fogok neveket emliteni, és autót sem, elég talán annyi, hogy arany szinű volt az autó. És mindez karácsonykor történt. No megnyugodtál már?
NGA
«
Hozzászólás #23838 Dátum:
2007 Február 14, 15:02:25 »
Idézetet írta: Bill - 2007 Február 14, 14:47:45
Szerintem te megsértődtél!
Olvassd el tüzetesebben! Már nem vw1966-nak írtam hanem neked! Amit odaírtam az egy vélemény, nem megszólítás, bár felőlem veheti annak is. De igazából az a beszólásod zavar, hogy "gyengébbek kedvéért"! Szerintem ezzel jó pár ember felé próbáltad magad helyezni (gondolok itt azokra, akik vw1966 ellen tettek néhány megjegyzést), mint valami magyarországi VW-és istenség! Meg úgy szeressük a gyárit, meg amúgy szeressük a gyárit, bezzeg egy alfa motoros typ3-t megvettél volna!
De tényleg ne is beszéljünk róla, legyen béke, csend, nyugalom.
No akkor még ehhez egy picit:
Én egy senki vagyok a magyar vw fronton, és az is fogok, és akarok maradni. Lehetőségeim szerint próbálok másoknak segiteni, ha kéréssel, vagy tanácsért fordulnak hozzám. Szűr Gábor-t a barátomnak tartom, és nem tisztem megvédeni őt, ha szüksége van rá, majd megteszi ő maga.
Gondolom nem vetted szemügyre a Typ3-at, mert optikailag olyan 95%-os eredeti állapotban van/volt, és ha nem nézted meg tüzetesen rá sem jöttél volna, hogy egy alfa motor van benne. Igenis tetszett a dinamikája, de mint kósza ötlet merült fel bennem az, hogy megveszem, mivel azért jobban szeretem a bogaram. De gondolom nem a te dolgod pálcát törni felettem. Mert igenis tetszenek a Resto gépek, a Cal-look-ok is, meg a German Style-ok is. Az előző bogaram nagymértékben átalakitott volt, köze nem volt az 1971-es évjárathoz, és mégis szerettem. Az eredetiséget olyankor hangsúlyozom ki erősebben, amikor arról van szó, hogy valaki nekiáll egy szűz gépet átalakitani, mivel ezzel hosszútávon nem biztos, hogy értéket teremt, hisz a divat mulandó. De ezeknek a gépeknek is van értéke, piaca, jó példa erre az előző bogaram, ami viszonylag jó áron, és gyorsan elkelt.
A "gyengébbek kedvéért" alatt azt értettem, aki lusta volt a történetet végigolvasni, és pár hozzászolás után akart vélemény mondani egy témáról.
1303LS
«
Hozzászólás #23837 Dátum:
2007 Február 14, 14:50:27 »
N amivel ezeket az agymenéseket mind
i
g éjszaka csináljátok ezért kimaradok belőle.
Azért mivel látom teljesen nem ült még le a dolog leírom én mit gondolok.
Kezdjük ott, hogy vannak olyan hozzászólások amik nem igazán azt a hangnemet ütik meg amit a nagyközönség biztosítéka elbírna, nem is beszélve az éppen érintett félről.
Szóval egy egy beszólás néha lehetne visszafogottabb.
Bár volt elnézés kérés, azért a dolog megtörtént, na.
A másik, hogy ha én veszek egy autót (és ha valóban úgy van hogy újra kell minősíttetni) nem az lesz az első dolgom, hogy szaladok OT rendszámért. Különösen nem azért mert kb az annyiba jön mint egy új kárpitgarnitúra vagy egy huzatolás.
Az OT dolog meg valahogy eddíg azt hittem, hogy egy olyan misztifikus valami ami azért ha ránéz az ember jelent valamit.
Rossz szájízzel sajnos valami olyan hasonlat jut az eszembe mint amit autóvásárláskor érez az ember mikor a kilóméteróra állást nézegeti.
Vagy annyi, vagy nem annyi, mamár sajnos odáig fajult a dolog hogy a vevő minden esetben szorozza kettővel mert ilyen a hírverés.
Nem lenne jó ha ez lenne a minősített veteránokkal is. Én szeretnék úgy nézni egy egy OT-s autóra, hogy attól leessen az állam és igenis ha a Pannónián vastag a csikozás vonjon le rá pontot a vizsgáztató.
Ne vegye senki személyeskedésnek ez egy általános vélemény volt amit a pillanatnyilag szájon forgó példákkal fűztem össze.
Bill
«
Hozzászólás #23836 Dátum:
2007 Február 14, 14:49:43 »
Idézetet írta: NGA - 2007 Február 14, 09:52:28
Az más lapra tartozik, hogy hogyan minősitjük "fikázzuk" valakinek az autóját. Vannak olyanok, akik, ha az autójukat "lefikázzák" akkor be akarják verni a másik képét.
Akkor ide teszem, te írtad! Valahogy most másról nem nagyon volt szó! Látom te nem érted!
Bill
«
Hozzászólás #23835 Dátum:
2007 Február 14, 14:47:45 »
Idézetet írta: NGA - 2007 Február 14, 14:37:24
Megnyugodtál már? VW1966 elnézést kért, és igy felesleges tovább ragozni a dolgot.
Gondolom te még soha egyetlen beirásodat nem modositottad ugye?
No hagyjuk már a témát, lerágott csont az egész.
Szerintem te megsértődtél!
Olvassd el tüzetesebben! Már nem vw1966-nak írtam hanem neked! Amit odaírtam az egy vélemény, nem megszólítás, bár felőlem veheti annak is. De igazából az a beszólásod zavar, hogy "gyengébbek kedvéért"! Szerintem ezzel jó pár ember felé próbáltad magad helyezni (gondolok itt azokra, akik vw1966 ellen tettek néhány megjegyzést), mint valami magyarországi VW-és istenség! Meg úgy szeressük a gyárit, meg amúgy szeressük a gyárit, bezzeg egy alfa motoros typ3-t megvettél volna!
De tényleg ne is beszéljünk róla, legyen béke, csend, nyugalom.
NGA
«
Hozzászólás #23834 Dátum:
2007 Február 14, 14:44:58 »
Még annyit fűznék hozzá NGA-nak, hogy Möcsi szerintem nem emlegetett semmiféle verést, azért mert itt elhangzott az autójáról bármi is.
Nem vagy képben látom, sokadszorra. Nem ő igérte be a verést, hanem más, mert lefikáztam egy autót. Érted már?
NGA
«
Hozzászólás #23833 Dátum:
2007 Február 14, 14:41:10 »
Nálam nem, mert nem az enyém az autó! Én nem foglalkozom ezzel, persze a részleteket lehet bírálni, meg lehet azt mondani, hogy ha cigány gyerek hullik az égből ez az autó akkor sem érdemli meg az OT-t, de rajta van!
Lehet, hogy én vagyok egy egyszerű lélek, de ha valaki odamegy és azt mondja, hogy szeretném ha OT-s rendszámom lenne és megkapja (akár így nézett ki, akár máshogy) az miért fáj másnak? Oly annyira, hogy leszarozza.
No ehhez még hozzászolok. Nem ugy van az, hogy odamész, és kapsz egy OT rendszámot, hanem ugy, hogy elviszed egy veteránvizsgára az autót, ahol meg kell felelnie. Sokan akik hozzászóltak azt vetették fel, hogy igy hogy felelt meg a veteránvizsgán. Az, hogy kinek milyen a kárpitja, az a saját izlését tükrözi. Nem is ez volt a vita tárgya, de látom te még mindig nem érted, hanem az, hogy hogyan tudott ez az autó érvényes veteránvizsgát kapni. Mivel két lehetőség volt:
1. valaki ismerőssel vitték oda, aki hátszélként átnyomta
2. becsukták a szemüket a vizsgáztatók.
Mindkét esetben szégyen ez.
Gondolom soha nem fogod megérteni miről beszél itt pár ember, igy választ sem várok.
NGA
«
Hozzászólás #23832 Dátum:
2007 Február 14, 14:37:24 »
Idézetet írta: Bill - 2007 Február 14, 13:05:26
Olvassd el légyszíves ezt a hozzászólásomat és abban is az idézést! -> #23711
Mert azt írod, hogy nem fikázta senki az autót! sajnos csak itt tudod megnézni, mert gerinces vw1966 barátod a saját hozzászólásából kitörölte a fikázós részt!
Majd folytatom, mert mennem kell.
Megnyugodtál már? VW1966 elnézést kért, és igy felesleges tovább ragozni a dolgot.
Gondolom te még soha egyetlen beirásodat nem modositottad ugye?
No hagyjuk már a témát, lerágott csont az egész.
Normogo
«
Hozzászólás #23831 Dátum:
2007 Február 14, 14:32:54 »
Idézetet írta: Süni - 2007 Február 14, 14:19:34
Nagy dicsőség !
Büszke is vagyok rá
2013 Suzuki SX4 S-Cross GLX CVT Allgrip
1993 Mercedes 200E
Bill
«
Hozzászólás #23830 Dátum:
2007 Február 14, 14:28:12 »
Idézetet írta: gyuszkó - 2007 Február 14, 13:08:13
Én vállalom, rosszalló megjegyzést tettem az ajtókárpitra.
Nem kellett volna.
Meg is próbáltam bocsánatot kérni érte.
Remélem a bocsánatkérésem célbaért.
Nálam nem, mert nem az enyém az autó! Én nem foglalkozom ezzel, persze a részleteket lehet bírálni, meg lehet azt mondani, hogy ha cigány gyerek hullik az égből ez az autó akkor sem érdemli meg az OT-t, de rajta van!
gegob
«
Hozzászólás #23829 Dátum:
2007 Február 14, 14:21:30 »
Idézetet írta: Normogo - 2007 Február 14, 14:18:24
Kikérem magamnak, a 27-nél idősebbek is ismerik a Tetves és Dugót!
Idézetet írta: Süni - 2007 Február 14, 14:19:34
Nagy dicsőség !
en kerek elnezest, nah meg Qzma...
Süni
«
Hozzászólás #23828 Dátum:
2007 Február 14, 14:19:34 »
Idézetet írta: Normogo - 2007 Február 14, 14:18:24
Nagy dicsőség !
Normogo
«
Hozzászólás #23827 Dátum:
2007 Február 14, 14:18:24 »
Idézetet írta: gegob - 2007 Február 14, 14:01:51
csak erdeklodom
, nincs fönn az adatlapodon, az eredeti bogár szineket fejböl kened:D ugynakkor nem ismered a narancs tetves es dugot:), ha tippleni kellnene olyan 27et mondanek
2013 Suzuki SX4 S-Cross GLX CVT Allgrip
1993 Mercedes 200E
Narancs
«
Hozzászólás #23826 Dátum:
2007 Február 14, 14:10:37 »
csak erdeklodom
, nincs fönn az adatlapodon, az eredeti bogár szineket fejböl kened:D ugynakkor nem ismered a narancs tetves es dugot:), ha tippleni kellnene olyan 27et mondanek
Egy kicsivel több.
gegob
«
Hozzászólás #23825 Dátum:
2007 Február 14, 14:06:37 »
Idézetet írta: Qzma - 2007 Február 14, 14:04:23
gegob!
ha nem tudnám ,hogy hány éves vagy, akkor én kb 13at saccolnék
nem sokkal nyúlnál mellé
Qzma
http://t2ab4sale.blog.hu/
«
Hozzászólás #23824 Dátum:
2007 Február 14, 14:04:23 »
csak erdeklodom
gegob!
ha nem tudnám ,hogy hány éves vagy, akkor én kb 13at saccolnék
http://t2ab4sale.blog.hu/
ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
gegob
«
Hozzászólás #23823 Dátum:
2007 Február 14, 14:01:51 »
Idézetet írta: Narancs - 2007 Február 14, 13:57:30
De most ezt mért kérdezed?
csak erdeklodom
Narancs
«
Hozzászólás #23822 Dátum:
2007 Február 14, 13:57:30 »
Idézetet írta: gegob - 2007 Február 14, 13:55:44
Narancs hany eves vagy????
,
De most ezt mért kérdezed?
Oldalak:
1
...