www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 27, 13:06:15

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921223 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 2798 2799 2800 2801 2802 [2803] 2804 2805 2806 2807 2808 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 28139119 alkalommal)
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #29702 Dátum: 2007 Június 19, 13:38:13 »

vettem. mikor nézzük meg?

ma nem, mert bozsik.
holnap?
(csütörtök +mama)
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #29701 Dátum: 2007 Június 19, 13:37:16 »

durva, egy ismerősöm mai története:

gyereke nyolcadikos, a suli tizenkétosztályos, tehát a nyolcadikosok nem biztos, hogy végzősök, sőt.
évzáró, utána az osztályban ofői lekifröccs. említett kölök a haverjával hátul nem fogja be a pofáját, idétlenkedik, ahogy kell.
ofő szól nekik, de csak röhigcsélnek.
erre ofő felnyomja őket a dirinél, hogy kábítóznak. hangsúlyozom, a puszta röhögésen kívül erre semmi sem utal, semmi előzmény, semmi szurkálásnyom, semmi spangli, csak a röhögés. úgy nyomja fel az ofő a dirinél, hogy előtte nem beszél az ivadékokkal.
diri sem beszél a vádlottakkal, készpénznek veszi a dolgot, behívja a szülőket, kicsapatással fenyegetőzik és elküldeti velük a gyereket orvosi vizsgálatra. meg sem hallgatja sem a gyereket, sem a szülőt, fellebbezésnek helye nincs.
most épp a dokihoz mennek és gőzük sincs, hová fog még fajulni a dolog. erősen fontolgatják a suli hanyagolását a jövőben.

európai a módszer, mi?

Persze a kölök biztosan csak tanévzárón röhögött úgy rendesen, de azt is első szóra abbahagyta... Hogyne... Láttam én is karón varjút, közben kiderült, hogy a varjú sem varjú. a karó sem egészen az...

Nem a tanár kollégát, meg az igazgató kollégát akarom menteni, mert fasz módon jártak el, és eléggé gerinctelen módon, ebben vita nincs.

De a kedves gyermek, meg kedves szülő is tarthatna egy mély önvizsgálatot...
Gondolom, ez az utolsó balhé a gyerek kitartó, "fáradságos" egész évi munkájával jöhetett csak létre. Én mindenesetre marhára nem szeretem, amikor csak az egyik oldal kap, a másik meg jajj, szegénykém... A 14 éves kölök igenis legalább a tanévzáró utáni bizonyítványosztáson visszafoghatná magát. Mondjuk én az oszi helyében nem sunyin felnyomom a gyereket, hanem jól nyakon verem - akár az osztály előtt is... -, ha többszöri felszólítás után sem nyugszik.

Lehet rugdalni..

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #29700 Dátum: 2007 Június 19, 13:35:41 »

max biciklivel, mert a bogár nem világít  Undecided (BlackP: vetted?  Wink Grin Tongue)
vettem. mikor nézzük meg?

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #29699 Dátum: 2007 Június 19, 13:35:23 »

Pedofiliával kell megvádolni őket!
Később persze majd tisztázzák magukat (vagy tényleg buknak)!   

ííííííj  Evil

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető zsolt

« Hozzászólás #29698 Dátum: 2007 Június 19, 13:35:03 »

Volna egy kérdésem egy off öregautóval kapcsolatban:

Az eladó, aki a második tulajnak mondja magát, azt állítja, hogy a verdának csak szürke forgalmija van.Ha jól vettem ki a zavaros mondataiból, nincs is átiratva a nevére. Állítása szerint forgalomból ideiglenesen kivont, aminek ellentmond a rendszám hiánya és az, hogy nincs új forgalmija. Illetve van egy E-s rendszáma, de az már lejárt. Ez van most is az autón. Sajnos a kérdéseimet nem érti, vagy legalábbis úgy tesz, ezért nem tudok több, ilyen irányú információt kipréselni belőle. Vajon itt mi lehet a történet? Hogy lehet ezt legalizálni, illetve mi a sorrend, és mibe fájhat egy ilyen procedúra anyagilag?
Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #29697 Dátum: 2007 Június 19, 13:33:27 »

tűzzél bele két gyertyát a búrába  Grin

" hülyék mondják meg mi legyen, a tisztesség száműzött idegen..."

« Hozzászólás #29696 Dátum: 2007 Június 19, 13:32:12 »

mér nem? szereld meg, eccsomó idő van addig..

nem az enyém  Wink de segítek a gazdájának, ha kell  Tongue
Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #29695 Dátum: 2007 Június 19, 13:31:26 »

Ezt már olvastam....
Éljen a sör!  Grin

Süni
« Hozzászólás #29694 Dátum: 2007 Június 19, 13:27:34 »

TALÁN ÉRDEMES MEGFONTOLNI!!

Egy pohár Colát szeretnél, vagy inkább egy pohár tiszta vizet?

A vízről:

Az emberek 55-65%-a krónikusan vízhiányos.

Az emberek 37%-ánál a szomjúságérzet annyira gyenge, hogy gyakran összetévesztik az éhségérzettel, ezért akkor is esznek,
amikor csakegy pohár vizet kellene inniuk - sokan ezért híznak el.

A Washingtoni Egyetem felmérése szerint egy pohár víz maradandóan csökkentette a diétázók 100%-ának éhségérzetét.

A nappali fáradtság elsőszámú okozója a vízhiány.

Folyamatban lévő tanulmányok kimutatják, hogy a hát- és izületi
fájdalmakban szenvedők 80%-ánál naponta 8-10 pohár víz csökkenti a fájdalmakat.

Már 2% folyadékvesztés megzavarhatja a rövidtávú emlékezetet, nehézségeket okozhat az alapműveletek elvégzésénél,
és összpontosítási zavarokat egy képernyő vagy egy kinyomtatott oldal felfogásánál.

Naponta 5 pohár víz elfogyasztása 45%-kal csökkenti a vastagbélrák
veszélyét, a mellrákét 79%-kal és 50%-kal kevesebb a rizikó a hólyagrákra.

Tényleg annyi vizet iszol, mint amennyi szükséges lenne?

Általában 8-10 pohár víz minden nap elengedhetetlen.

A Coláról
Vizsgáljuk meg a Coca-Cola-t

Az USA több államában a rendőrség baleseti helyszínelői 2 gallon (kb. 7 liter) Cola-t visznek magukkal,
hogy a baleseteknél azúttestre folyt vért azzal távolítsák el.

Ha egy steak-et egy tálba tesznek és Cola-val leöntik, két nap alatt feloldódik.

A WC-kagyló tisztítása: önts bele egy dobozos Cola-t a kagylóba és hagyd ezt az igazi(?) csodaszert(?) egy óráig hatni, utána öblítsd le. A
kagyló maradéktalanul tiszta lesz.

Rozsdafoltok eltávolítása egy krómozott felületről: dörzsöld be a felületet egy Cola-ba áztatott alumíniumfóliával.

Az autóakkumulátor pólusairól könnyedén eltávolíthatod a korróziót,ha egy doboz Cola-t ráöntesz. Figyeld, ahogy pezseg.

Egy berozsdásodott csavart könnyen meglazíthatsz, ha egy pár percig egy Cola-ba áztatott rongyot teszel rá.

Ha kenőanyagokat akarsz eltávolítani egy szövetből, önts bele a mosógépbe a mosószer mellé egy doboz Cola-t, és futtasd le a programot. Eltávolítja a szélvédő szennyeződéseit is.

Hasznos információ:

A Cola aktív hatóanyaga a foszforsav, melynek pH értéke 2,8.

Egy vasszöget négy nap alatt old fel. A foszforsav kioldja a csontokban lévő kalciumot és hozzájárul a csontritkulás kialakulásához.

A Coca-Cola szirupot koncentrált formában szállító tartálykocsikat
különösen korrodáló, veszélyes anyagokat jelző táblával kell ellátni.

A Cola-t már 20 éve használják a teherautók motorterének tisztítására!

Szóval, mit szeretnél inkább, egy pohár tiszta vizet, vagy egy Cola-t?
Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #29693 Dátum: 2007 Június 19, 13:21:35 »

max biciklivel, mert a bogár nem világít  Undecided (BlackP: vetted?  Wink Grin Tongue)
mér nem? szereld meg, eccsomó idő van addig..

« Hozzászólás #29692 Dátum: 2007 Június 19, 13:18:09 »

íértem.
Na, közulekedési múzeumhoz ki jön szombaton?

Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #29691 Dátum: 2007 Június 19, 13:16:49 »

íértem.
Na, közulekedési múzeumhoz ki jön szombaton?

« Hozzászólás #29690 Dátum: 2007 Június 19, 13:14:54 »

És ez az igazgató, mi? Hol lakik a gyerek?, Mármint, hol ez a suli?

pestkörnyéki kisváros. ennél pontosabban nem akarom mondani, mert innen a cégtől is sokan olvassák a fórumot.
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #29689 Dátum: 2007 Június 19, 13:02:40 »

Pedofiliával kell megvádolni őket!
Később persze majd tisztázzák magukat (vagy tényleg buknak)!   

nem okés. a srácnak sajna nem olyan a tanulmányi előmenetele, hogy kapkodnának utána a középiskolák, ráadásul nem is a fővárosban laknak.
per-sajtó alkalmazása esetén meg a puhatestű gyakorlatilag mindent letagadhat. mondtam, hogy másképp beszél a srácokkal és másképp a szülővel. persze mindenkivel szigorúan négyszemközt.
gerinctelen.

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #29688 Dátum: 2007 Június 19, 12:56:41 »

Kétségtelen, van jónéhány görény a tanárok/igazgatók között, de sajnos a diákok között jellemzően még több van. Nem "ártatalanok" azok sem. Én mint ahogy az utakon levő renitenseket nem lehet megfegyelmezni, a tanárok ugyanolyan tehetetlenek az ilyen diákokkal szemben.

nem okés. a srácnak sajna nem olyan a tanulmányi előmenetele, hogy kapkodnának utána a középiskolák, ráadásul nem is a fővárosban laknak.
per-sajtó alkalmazása esetén meg a puhatestű gyakorlatilag mindent letagadhat. mondtam, hogy másképp beszél a srácokkal és másképp a szülővel. persze mindenkivel szigorúan négyszemközt.
gerinctelen.
Nem elérhető zsolt

« Hozzászólás #29687 Dátum: 2007 Június 19, 12:56:06 »

Nekem volna egy ötletem...az se európai.... Grin
de hát tudjuk, hogy nekem nem valami európai a hozzáállásom.....
Egyébként a flusztrált egyénekre visszatérve, ha megfelelő rendőrségünk lenne, normális fizetéssel, akkor nem az lenne az íratlan szabály, hogy minél nagyobb az autód, annál kevésbé vonatkozik rád a kresz.
Nálunk a VII-ben van ilyen emberszabásúból egy pár.....

Igen, ez így van. Valószínüleg a hülyeség és a rosszindulat kozmopolita. Csak vannak területek, ahol nagyobb egyedszámban fordulnak elő. Nyilván azokon a helyeken, ahol jobban teret engednek nekik. Sajnos ezen helyek között szerepel Magyarország is.
Tényleg egyre jobban azt érzem, hogy az itthon fellelhető normális arcok már csak kalandvágyból vannak az országban. És ez elég szomorú..
Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #29686 Dátum: 2007 Június 19, 12:52:57 »

Gondolom nem esem a nivság bűnébe, ha azt gondolom, hogy nem fog kiderülni, miért volt a vizsgálat.
Szeruintem perelni kell. Esetleg apunak, és pár barátjának be kellene menni az ig. rodába, és magukracsukni az ajtót.....

frusztrált. Wink

ez egy nehéz szó. Olyan., mint az útelágazás, tudod.... Grinű

quote author=BlackPsenior link=topic=2.msg188710#msg188710 date=1182250185]
gerinctelen.
Idézet

És ez az igazgató, mi? Hol lakik a gyerek?, Mármint, hol ez a suli?

Süni
« Hozzászólás #29685 Dátum: 2007 Június 19, 12:49:48 »

Egyébként a flusztrált egyénekre visszatérve, ha megfelelő rendőrségünk lenne, normális fizetéssel, akkor nem az lenne az íratlan szabály, hogy minél nagyobb az autód, annál kevésbé vonatkozik rád a kresz.

frusztrált.  Wink

« Hozzászólás #29684 Dátum: 2007 Június 19, 12:49:45 »

blikk, fókusz, napló, tv ügyvédje vagy mitököm, küldeni pár mailt oszt had szóljon a balhé..3 napig

gerinctelen.

« Hozzászólás #29683 Dátum: 2007 Június 19, 12:46:48 »

agresszió ide, vagy oda. ráférne egy alapos verés az olyan tanárra, aki így viselkedik a tanítványaival. milyen pedagógus az ilyen? legalább olyan maradandó sérülést okoznék neki, mint amilyet ő hagyott a kamaszodó, ártatlanul vádolt gyerekekben. Nem tudom mi az okos megoldás, de ideges leszek, ha belegondolok az esetbe. Ez is jellemző kicsiny kis országunkra, hogy tehetetlenek vagyunk az igazságtalansággal szemben, kötsögnek áll a világ.

ráadásul a drogambulancián bekerült a srác neve a nyilvántartásba. kérdés, hogy amikor valaki böngészi az adatbázist, kiderül-e, hogy milyen körülmények között volt a vizsgálat. az ilyen adatbázisok meg hajlamosak az idő múlásával -véletlenül is akár- módosulni.

szóval a régi kabátlopásos eset.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #29682 Dátum: 2007 Június 19, 12:44:20 »

blikk, fókusz, napló, tv ügyvédje vagy mitököm, küldeni pár mailt oszt had szóljon a balhé..3 napig

Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #29681 Dátum: 2007 Június 19, 12:42:45 »

Nem elérhető luftsick

« Hozzászólás #29680 Dátum: 2007 Június 19, 12:42:12 »

természetesen negatív a lelet!
megemlítettem sto javaslatát, nem egyszerű a helyzet: a diri másképp beszél a srácokkal és másképp a szülőkkel. a suliváltás sem egyszerű ezek után kérdés, hogy érdemes-e pereskedni-sajtót ugrasztani.
agresszió ide, vagy oda. ráférne egy alapos verés az olyan tanárra, aki így viselkedik a tanítványaival. milyen pedagógus az ilyen? legalább olyan maradandó sérülést okoznék neki, mint amilyet ő hagyott a kamaszodó, ártatlanul vádolt gyerekekben. Nem tudom mi az okos megoldás, de ideges leszek, ha belegondolok az esetbe. Ez is jellemző kicsiny kis országunkra, hogy tehetetlenek vagyunk az igazságtalansággal szemben, kötsögnek áll a világ.

« Hozzászólás #29679 Dátum: 2007 Június 19, 12:27:57 »

...
európai a módszer, mi?

természetesen negatív a lelet!
megemlítettem sto javaslatát, nem egyszerű a helyzet: a diri másképp beszél a srácokkal és másképp a szülőkkel. a suliváltás sem egyszerű ezek után kérdés, hogy érdemes-e pereskedni-sajtót ugrasztani.
Nem elérhető zsolt

« Hozzászólás #29678 Dátum: 2007 Június 19, 12:21:20 »

Őszinte részvétem Qzmá-nak.
Sajnos a közlekedési morál az utóbbi időben iszonyatosan leromlott. Pedig előtte sem volt valami überf'sza.
Egyre több a társadalomba beilleszkedni, és a játékszabályokat elfogadni képtelen flusztrált egyén, aki így próbálja kompenzálni a vélt, vagy valós sérelmeit. Sajnos ezeknek az ösztönlényeknek az már nem jut el a tudatukig / ha egyáltalán van nekik ilyen/, hogy ezzel nem oldódik meg a problémájuk. Csak egy kicsit magukba kéne fordulniuk, és ott megkeresni a hibát. Persze ezt általában nem szeretik, mert olyan tévhitben élnek, hogy ez egy iszonyú fárasztó dolog. Mármint a gondolkodás, úgy alapjában véve. A világ sem ebben az irányban halad. Ez manapság nem trendi. Ma ahhoz szoktatják az embereket, hogy mindent készen kapnak. A gondolataikat is. A tisztelet és az alázat sem divatos fogalmak manapság. Az " élni és élni hagyni" elv úgyszintén.
Bocsánat ezért okfejtésért, de muszályj volt ilyenformán kiadnom az indulataimat. Sajnos nem látom a megoldást. A szép szó szerintem kevés, az agresszió pedig újabb agressziót szül.

« Hozzászólás #29677 Dátum: 2007 Június 19, 11:26:59 »

bogaras sokoban  Wink Cheesy

http://www.addictinggames.com/yellowout.html
Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #29676 Dátum: 2007 Június 19, 10:29:09 »

Ilyen nekem is volt. Vándortáborba mentünk, és valami aluljáróban láttunk egy-két punkot, mondom, hö, milyen faszán néznek ki a csávók e.
a tantónéni meg behívatta anyámat, hogy biztos drogos vagyok, és jól figyeljen oda......
de gyáááász....

« Hozzászólás #29675 Dátum: 2007 Június 19, 09:46:38 »

jó ötlet, tolmácsolom
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #29674 Dátum: 2007 Június 19, 09:43:50 »

Én nem fontolgatnám, elhoznám a gyereket a suliból. Ennyi. Kicsit a sajtóban szellőztetném, mellékelve a negatív orvosi leletet. lehet, hogy indítanék valami per félét is okos ügyvéddel.
Ha pozitív a lelet, befognám a pofámat és kussolnék, a gyerek meg menne kényszermunkára kasznishoz csiszolni napi 10 órában.
Azért így már van értelme annak a vizsgálatnak! :-))))))

« Hozzászólás #29673 Dátum: 2007 Június 19, 09:38:38 »

gyereke nyolcadikos, a suli tizenkétosztályos, tehát a nyolcadikosok nem biztos, hogy végzősök, sőt.
évzáró, utána az osztályban ofői lekifröccs. említett kölök a haverjával hátul nem fogja be a pofáját, idétlenkedik, ahogy kell.
ofő szól nekik, de csak röhigcsélnek.
erre ofő felnyomja őket a dirinél, hogy kábítóznak. hangsúlyozom, a puszta röhögésen kívül erre semmi sem utal, semmi előzmény, semmi szurkálásnyom, semmi spangli, csak a röhögés. úgy nyomja fel az ofő a dirinél, hogy előtte nem beszél az ivadékokkal.
diri sem beszél a vádlottakkal, készpénznek veszi a dolgot, behívja a szülőket, kicsapatással fenyegetőzik és elküldeti velük a gyereket orvosi vizsgálatra. meg sem hallgatja sem a gyereket, sem a szülőt, fellebbezésnek helye nincs.
most épp a dokihoz mennek és gőzük sincs, hová fog még fajulni a dolog. erősen fontolgatják a suli hanyagolását a jövőben.

európai a módszer, mi?
Nem elérhető Süsü

« Hozzászólás #29672 Dátum: 2007 Június 19, 00:46:18 »

Gyűlünk szépen Sad. Nem fórumos, de bogaras haverom is télen törte meg szegény bogiját. Pedig nagyon szép volt. Előtte egy évvel meg a gyönyörű Faldach-jának elejét vitte el egy skoda (az már csak a fényezést várja).
« Utoljára szerkesztve: 2007 Június 19, 00:48:09 írta Süsü »

GNX-967
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #29671 Dátum: 2007 Június 19, 00:23:15 »

eddig azt hittem, ha az ember óvatos, körültekintő, és rendelkezik némi vezetési tapasztalattal, akkor elkerülheti öreg autójával a baleseteket. ebben az esetben ez nem igaz (és még sok másikban sem). elkeserítő, hogy lassan már csak lezárt területen autózhatunk biztonsággal öreg autóinkkal. túl sok a baleset, ha visszatekintünk picit: ikrek, zsolt busza, trefy/süsü, EPE, melák, qzma, én, ...? amikről tudok. az utóbbi négy durván az utcsó 3 hónapban volt,
A nyíregyházi Tomasovszki Gábornak sem régen törték meg az oválját!
Nem elérhető Leon1303

Kicsi a kocsi, de nagy az önbizalma!

« Hozzászólás #29670 Dátum: 2007 Június 18, 23:40:58 »

aug 7 hajógyári sziget

én ott leszek
jóó buli lesz  Wink
Nem elérhető Süsü

« Hozzászólás #29669 Dátum: 2007 Június 18, 23:37:46 »

Hát Qzma, sajnálom a Bocitokat, meg örülök hogy nem lett bajotok. Egyben sajnos üdvwözöllek a csapatban. Cry Pont ma hívott EPE telefonon, és mondta vannak cuccai pesten, amiket lehet ti hoznátok le nekem Kanizsára a "Paprikához". De ez lehet hogy kimarad az életünkből.
« Utoljára szerkesztve: 2007 Június 19, 00:56:38 írta Süsü »

GNX-967
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #29668 Dátum: 2007 Június 18, 23:28:10 »

Nem adom fel míg életben talááálsz!  Wink

aug 7 hajógyári sziget

én ott leszek

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #29667 Dátum: 2007 Június 18, 23:14:42 »

szeríntem a Holló kölcsönadja  Cool
Nem adom fel míg életben talááálsz!  Wink
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #29666 Dátum: 2007 Június 18, 23:01:21 »

T2-es buszt keresek bérbe kb 1 hétre.
Legyen forgalmija, és üzembiztos legyen!
Felőlem akár hupi ződ is lehet, csak működjön.

szeríntem a Holló kölcsönadja  Cool

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #29665 Dátum: 2007 Június 18, 22:55:47 »

T2-es buszt keresek bérbe kb 1 hétre.
Legyen forgalmija, és üzembiztos legyen!
Felőlem akár hupi ződ is lehet, csak működjön.
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #29664 Dátum: 2007 Június 18, 22:48:14 »

semmi...

picit bevertem a térdem, egy két horzsolás, de semmi vészes. szerencsére bevoltunk kötve.
ha a bogár kapott volna egy ilyet, nem tom mi lett volna  Undecided

anyós ülés eldeformálodott
Hali!
Örülök,hogy nem lett komolyabb bajotok!A "Bocit" kilehet lakatolni!!!Az embert nem!!

Nem elérhető gas

« Hozzászólás #29663 Dátum: 2007 Június 18, 22:43:32 »

semmi...

picit bevertem a térdem, egy két horzsolás, de semmi vészes. szerencsére bevoltunk kötve.
ha a bogár kapott volna egy ilyet, nem tom mi lett volna  Undecided

anyós ülés eldeformálodott
Hát ez nem semmi... Részvétem...
És hogy, hogy nem vett észre Benneteket, gondolom a Bocin minden működött ? Vagy elaludt ?
Őrült nagy szerencsétek volt, hogy így megúsztátok.

VW Bogár 1300 '71,Transporter1.6D '83
https://photos.app.goo.gl/WsANqntrkSdn7c6f6
Oldalak: 1 ... 2798 2799 2800 2801 2802 [2803] 2804 2805 2806 2807 2808 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: