www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 November 08, 14:02:36

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921356 Hozzaszólás 218 Témában írta 1615 Felhasználó
Legújabb tag: August
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 2793 2794 2795 2796 2797 [2798] 2799 2800 2801 2802 2803 ... 3547
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 30890006 alkalommal)
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #29961 Dátum: 2007 Június 25, 14:12:11 »

ha emlekszel par evvel ezelotti depoban a tatabanyai beszamolos kepek kozott ott voltam az akkori csajommal,o a kek feher t2-vel en meg ritaval Cheesy

VWalami rémlik: álltatok a Bogi és a Busz közt???..... Csak nincs itt  az új gépemen a kép, de majd jól elhozom...és akkor beillesztem...

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Robi

« Hozzászólás #29960 Dátum: 2007 Június 25, 14:11:38 »

tudom en miert persze aszem szalasra is lesz szuksege Wink

Hat, mar kinyomtattam 3 lehetseges utvonalat a Sony Map-bol ami sokat segitett nekem mikor Pestre mentunk, ( csak nem en vezettem ).
Nem tom menyire jo otlet az autopalyara hajtani mivel hogy nem tok 140-el repeszteni a bogarral es emiatt asszem elkerulom.
Szerintetek mi a helyes, vagy nem baj ha nem repeszt az ember csak vagy 90-el ?

Ha nem lenne a bogarhatu kii kellene talalni.
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #29959 Dátum: 2007 Június 25, 14:08:18 »

Ezekkel a rejtett kapcsolókkal a következő a gond. A beinditáshoz ugye zársz egy áramkört, ami a trafo 15-ös polusára 12V-ot ad. Ez egyszerű lenne, de lássuk mit csinálnak.
[...]

Hmm... gyanus vagy te nekem! ;-) 

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #29958 Dátum: 2007 Június 25, 14:01:53 »

Ezekkel a rejtett kapcsolókkal a következő a gond. A beinditáshoz ugye zársz egy áramkört, ami a trafo 15-ös polusára 12V-ot ad. Ez egyszerű lenne, de lássuk mit csinálnak.
1. orrmotoros autó.
- bejut a kocsiba. Picit öninditóz, látja, hogy a tulaj trükközik.
- kinyitja a motorháztetőt, és az akkumulátor + saruját és a trafó 15-ös pontját összeköti egy vezetékkel, ami éppen pont erre a zsebében lapul.
- eltolja az autót, és ahol már nem hallják, ott betolja, vagy batolják, és mivel a trafon már van 12V igy be is indul a motor.
- igy ezek a rejtett kapcsolók semmit nem érnek

2. farmotoros autó
- vagy visz magával egy kicsi 12V-os aksit, amit berak a motortérbe, vagy odaköt gumipókkal a lökháritóhoz, és arról ad 12V-ot a trafónak. Igy a motor már mozgásképes, vagy baloldalt kitépi a burkolatot, a helyzetjelző vezetékét lehuzza, és egy vezetékkel megtoldja a trafóig.

- többi ua. kitol, betol elhuz
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #29957 Dátum: 2007 Június 25, 13:52:08 »

Sziasztok sracok !
Van e valaki kozulletek Esztergombol ? Vagy ahoz kozeli varosbol, falubol ??
Kernek szepen egy par informaciot Esztergommal kapcsolatban ... Semmi komoly csak asszem hetvegen el kel jussak oda es meg enyit nem vezettem egyhusztomban, ugyanis en Nagyvaradrol vagyok ( Romania ) .
Elore is koszi ha valaki segiteni tudna . Undecided

Én ott dolgozom, és lakom hétköznap egy albiban. Mi érdekel? Látnivalók, szállás, éttermek, kocsmák?

2013 Suzuki SX4 S-Cross GLX CVT Allgrip
1993 Mercedes 200E
Nem elérhető EPE

« Hozzászólás #29956 Dátum: 2007 Június 25, 13:26:13 »

en mondjuk a lenti kerdesbol nem arra gondoltam, h nem talal oda, hanem mondjuk szeretne ott megpihenni, mer' sokat vezet vagy iesmi ... :-)
tudom en miert persze aszem szalasra is lesz szuksege Wink

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #29955 Dátum: 2007 Június 25, 13:24:56 »

te robi...vedd elo a www.map24.com   ot s tervezd meg az utiranyt Grin Evil  s utana jer be yahoomesengerre

en mondjuk a lenti kerdesbol nem arra gondoltam, h nem talal oda, hanem mondjuk szeretne ott megpihenni, mer' sokat vezet vagy iesmi ... :-)

Nem elérhető EPE

« Hozzászólás #29954 Dátum: 2007 Június 25, 13:20:12 »

te robi...vedd elo a www.map24.com   ot s tervezd meg az utiranyt Grin Evil  s utana jer be yahoomesengerre

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #29953 Dátum: 2007 Június 25, 13:08:43 »

Van e valaki kozulletek Esztergombol ?
[...]

Hat szerintem tedd fel a kerdest, aztan majd mindenki ir valamit, ha tud segiteni ...

Nem elérhető Robi

« Hozzászólás #29952 Dátum: 2007 Június 25, 13:07:15 »

Sziasztok sracok !
Van e valaki kozulletek Esztergombol ? Vagy ahoz kozeli varosbol, falubol ??
Kernek szepen egy par informaciot Esztergommal kapcsolatban ... Semmi komoly csak asszem hetvegen el kel jussak oda es meg enyit nem vezettem egyhusztomban, ugyanis en Nagyvaradrol vagyok ( Romania ) .

Ha nem lenne a bogarhatu kii kellene talalni.
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #29951 Dátum: 2007 Június 25, 13:04:18 »

Aha!! Így, az avatarodról már ismerős...
 Grin

ha emlekszel par evvel ezelotti depoban a tatabanyai beszamolos kepek kozott ott voltam az akkori csajommal,o a kek feher t2-vel en meg ritaval Cheesy

új számom van:20 592 5434
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #29950 Dátum: 2007 Június 25, 13:02:01 »

Miért nem tud ez pénteken jönni, most egy héttel megint lemaradok Roll Eyes

Mé kell olyan mesze dolgoznod??? Evil Grin

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #29949 Dátum: 2007 Június 25, 13:01:56 »

nekünk is volt rejtett indításgátló-kapcsoló a golfon....

ehh ... :-( Rendes kapcsolo volt valahol szem elott, vagy vmi kis eldugott a kormany alatt vagy kesztyutartoban (v iesmi) ?

Semmi hir azota a kocsirol? :-(

Indexen olvasgattam nehany eve az autolopos topikot, ott irtak erdekes dolgokat ... Pl h van aki ilyen szuper kombos inditasgatlasra eskuszik, tobb kapcsolot, gombot a megfelelo allasba allitva indithato csak az auto, volt akinek megvedte a kocsijat, de volt akinek nem (!) ... aztan ott olvastam azt a jo otletet, h egy fa lapon atversz szogeket, azokat a hegyukkel felfele allitva berakod az elso ulesre es raraksz egy kis uloparnat ... ezt az egyik allitolagos autotolvaj mondta, h ez lenne a legtutibb, mert ok mar mindenre gondolnak, de az ilyen egyszeru, de hatasos megoldasokra nem! A GPS-es/GSM-es riasztos/blokkolos/ertesitos rendszer pl semmit nem er egy hetkoznapi autotolvaj ellen, ezek egy 9 voltos ellemmel es egy kis szerkezettel blokkolhatoak/zavarhatoak, egyszeruen nem mukodnek ... :-) Szerintem durva... :-(

Dograbbit irja, h szivesen elgyepalna meg megsutogetne a "kedves" tolvaj baratunkat, es meg a felelosseget is vallalna erte ... Hat nem tudom, en nem vallalnam ;-) Akkor mar ugy csinalnam, h sose deruljon ki, h kozom volt hozza, megolni persze nem akarom, csak jol megleckeztetni ... Az sem jo megoldas, h aztan azt mondom a rendoroknek, h "jajj, pont akkor robbant be az utasterem es gyulladt ki az autom, mikor ez az ember benne volt! Te jo eg!!" :-D Ki sem katapultalhatom, nem allhat bele egy karo a hataba, nem spriccelhetek ra savat es egy gyorsan suhano automatikus pengevel sem valaszthatom el a fejet a testetol, mert ezek mind kart tesznek az autoban es szegeny tolvajt ugye vedik a jogai ... :-(

Talan tenyleg egy sokkolos modszer lenne a legjobb, amitol 1-2 percre a kimerult izmoknak koszonhetoen letrejott izomgyengeseg miatt mozgaskeptelen, de hat ugye addig is oda kellene ernie a rendoroknek, mert lehet, h nem fogok tudni feltartoztatni egy felka'ba 150 kilos benga allatot mig a rendo orei kiernek ... vagy ujabb adag aram? ... :-D Talan a szoges parna + azon keresztul sokkolas lenne a legjobb.

Na mind1, megint elkapott a szofosas, sorry ;-)

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #29948 Dátum: 2007 Június 25, 13:01:34 »

igen.az lennek en meg az ocsem Cheesy

Aha!! Így, az avatarodról már ismerős...
 Grin

Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #29947 Dátum: 2007 Június 25, 12:58:46 »

Ma megjött a Depo...

Miért nem tud ez pénteken jönni, most egy héttel megint lemaradok Roll Eyes

1993 Mercedes 200E
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #29946 Dátum: 2007 Június 25, 12:58:09 »

Ma megjött a Depo...
Örömmel vettem, hogy végre ki lett javítva a Talink időpontja....
Mert még a hétvégén is volt, aki hívott, hogy komoly-e a hétközbeni, 2 napos...???
Örömmel töltött el a következő szám beharangozója is, hogy Stuntmanus Typ3-asa is benn lesz....
Azért szokás szerint vannak benn vizesek, rendesen: Bora (6 oldalon!!), Wörthersee (8 oldalon!!), 2-es Golf, Audi TT, ...
Jó, azért vannak benne LUftgekühltök is: Szepi Mátra-túrája, meg külön Bogár ismertető, Varga András és Varga László Bogarai, sárga osztrák Bogár, VolksWolrd Show, VW Typ 82 esek..., meg egy Heb Rod is (természetesen nem magyar..)
 Grin

igen.az lennek en meg az ocsem Cheesy

Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #29945 Dátum: 2007 Június 25, 12:56:43 »

Hehh! lehet, hoyg ez is csak sztori volt, de tanúlságos:
Pasikám kiírta  kocsi szélvédőjére, hogy nincs a kocsibanmagnó, nem érdmes feltörni...
Másnap bebökve a szélvédő és odaszúrva egy cetli, hogy "Akkor szerezz egyet!"  Undecided
Ez sem jobb megoldás...
Egy bogárban láttam olyat, hogy egy mágnest kellett egy ponthoz odaérinteni, addig se kép se hang!
Nem tudom hogy működött, de tetszett!

1993 Mercedes 200E
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #29944 Dátum: 2007 Június 25, 12:56:27 »

Ma megjött a Depo...
Örömmel vettem, hogy végre ki lett javítva a Talink időpontja....
Mert még a hétvégén is volt, aki hívott, hogy komoly-e a hétközbeni, 2 napos...???
Örömmel töltött el a következő szám beharangozója is, hogy Stuntmanus Typ3-asa is benn lesz....
Azért szokás szerint vannak benn vizesek, rendesen: Bora (6 oldalon!!), Wörthersee (8 oldalon!!), 2-es Golf, Audi TT, ...
Jó, azért vannak benne LUftgekühltök is: Szepi Mátra-túrája, meg külön Bogár ismertető, Varga András és Varga László Bogarai, sárga osztrák Bogár, VolksWolrd Show, VW Typ 82 esek..., meg egy Heb Rod is (természetesen nem magyar..)
 Grin

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #29943 Dátum: 2007 Június 25, 12:48:14 »

Nem lehet, hogy kifigyelték?

Nem elérhető Hajni

« Hozzászólás #29942 Dátum: 2007 Június 25, 12:40:39 »

Na ja! Csak elszomorító, hogy nincs elég baja az embernek, még ilyen trükkökhöz is kell folyamodnia, nehogy elvigyék a szemefényét!!
Egyszer meséltek egy oylan indításgátlóról, aminek az a léynege, hogy Te magad zárod az áramkört úgy, hogy indítózáskor meg kell érintened egy nem feltűnő, de nem is eldugott helyet a kocsin. Ha nem teszed meg nem lehet elindítani, hiába kulcs, hiába gyújtókábel rövidre zárás, stb...
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #29941 Dátum: 2007 Június 25, 12:40:06 »

de ez annyira gáz, a fél autót szét kell szedni, hogy ne nyúlják le? és még akkoris ott a para, hogy nem tudja beindítani, bosszúból szétvágja az ülést, a kárpitot, bebassza az üvegeket, beleszarik és még ki tudja mit...egy haverom járt így a polákjával

Hehh! lehet, hoyg ez is csak sztori volt, de tanúlságos:
Pasikám kiírta  kocsi szélvédőjére, hogy nincs a kocsibanmagnó, nem érdmes feltörni...
Másnap bebökve a szélvédő és odaszúrva egy cetli, hogy "Akkor szerezz egyet!"  Undecided
Ez sem jobb megoldás...

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #29940 Dátum: 2007 Június 25, 12:38:25 »

ki kell írni az ülésre, hogy agyonbasz, ha hozzányúlsz...lehetne a káropit alá betenni egy 100as szöget minden este, csak nehogy te pattanj be. esetleg mérgezett fecskendőt, vagy hasonlót

Na ja! Csak elszomorító, hogy nincs elég baja az embernek, még ilyen trükkökhöz is kell folyamodnia, nehogy elvigyék a szemefényét!!
Egyszer meséltek egy oylan indításgátlóról, aminek az a léynege, hogy Te magad zárod az áramkört úgy, hogy indítózáskor meg kell érintened egy nem feltűnő, de nem is eldugott helyet a kocsin. Ha nem teszed meg nem lehet elindítani, hiába kulcs, hiába gyújtókábel rövidre zárás, stb...

Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #29939 Dátum: 2007 Június 25, 12:16:55 »

ez a moto száma volt, most valami attiláé.
Elnézést!

06705700855  Wink

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #29938 Dátum: 2007 Június 25, 12:16:40 »

Mondjuk szepi mutatott egy jó kis módszert, lehúzod a trafóról a gyujtókábelt, meg az elosztófejről is, zsebreteszed, mociháztatő betzár, aztán lehet indítózni, ha akar......
de ez annyira gáz, a fél autót szét kell szedni, hogy ne nyúlják le? és még akkoris ott a para, hogy nem tudja beindítani, bosszúból szétvágja az ülést, a kárpitot, bebassza az üvegeket, beleszarik és még ki tudja mit...egy haverom járt így a polákjával

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #29937 Dátum: 2007 Június 25, 12:15:20 »

Mondjuk szepi mutatott egy jó kis módszert, lehúzod a trafóról a gyujtókábelt, meg az elosztófejről is, zsebreteszed, mociháztatő betzár, aztán lehet indítózni, ha akar......

...s akkor hatha az idegtol osszebassza a kasznit a paraszt pl... nincs erre gazan jo megoldas,ha valaki utcan parkol.az a baj...

Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #29936 Dátum: 2007 Június 25, 12:12:08 »

" hülyék mondják meg mi legyen, a tisztesség száműzött idegen..."
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #29935 Dátum: 2007 Június 25, 12:08:20 »

Az a baj. hogy iylen esetben még Te húznád a rövidebbet, mert ártottáé szegény "megélhetési" bűnözőnek....
Sajnos itt tartunk.... Undecided
ki kell írni az ülésre, hogy agyonbasz, ha hozzányúlsz...lehetne a káropit alá betenni egy 100as szöget minden este, csak nehogy te pattanj be. esetleg mérgezett fecskendőt, vagy hasonlót

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető luftsick

« Hozzászólás #29934 Dátum: 2007 Június 25, 10:40:14 »

Nem akarom én kinyírni, csak egy kicsit "rendszabályozni".
Aztán állok elébe a következményeknek.

ezeken nem tudsz változtatni, másra ketyeg a génprogramjuk. ne kergess ábrándokat. egy behatással nem lehet megnevelni, megjavítani, amit évek alatt szívott magába. reménytelen.
ma reggel pl. a bicikliúton egy törött, szakadt, kombi omegával közlekedő cigány banda majdnem elgázolt. és röhögve annyit mondtak, hogy jaj! lejjebb volt az úton egy rendőrautó, gondolkodtam hogy megszólítsam őket, ugyanmá nézzenek rá a kocsira és utazóközönségére, sztem legalább 4-5 szabálytalanságot találnának azon túl, hogy a bicikliúton majdnem elütöttek. a következő gondolatom az volt, mire felfogják mi a pálya, a cigók már a lágymányosi híd túloldalán lesznek, én meg elkésem a melóhelyemről. hagytam a francba. remélem majd egyszer egy kamaz megigazítja a szélvédő, a műszerfal és az ülések elhelyezkedését miközben bent ülnek a srácok.
Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #29933 Dátum: 2007 Június 25, 10:19:40 »

Az a baj. hogy iylen esetben még Te húznád a rövidebbet, mert ártottáé szegény "megélhetési" bűnözőnek....

Nem akarom én kinyírni, csak egy kicsit "rendszabályozni".
Aztán állok elébe a következményeknek.

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #29932 Dátum: 2007 Június 25, 10:16:42 »

simán áramot kell vezetni a kormányba, meg az ülésbe, azt csókolom. minimálamper, kurvasokvolt.
a csávó meggondolná a dolgot, azt hiszem......
van egy tippem, hogy ezt is valami magát magyar állampolgárnak valló, kreol bőrű szemály követte el.....

Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #29931 Dátum: 2007 Június 25, 10:11:21 »

simán áramot kell vezetni a kormányba, meg az ülésbe, azt csókolom. minimálamper, kurvasokvolt.
a csávó meggondolná a dolgot, azt hiszem......
van egy tippem, hogy ezt is valami magát magyar állampolgárnak valló, kreol bőrű szemály követte el.....

Nem elérhető Mamut

« Hozzászólás #29930 Dátum: 2007 Június 25, 10:03:56 »

Menj de a kpm-hez, nézzék meg, kinek a nevén van a motorszám. Vigyél magaddal valami piát....
Látja a tulaj nevét, lakhelyéből csak a várost, nem tűnik el a szám a nyilvántartóból, megmarad .Csak az okmányiroda nem mindig látja.....
Nálam is így volt. 

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Káma Szutra pedig megmagyarázza, hogyan...
Nem elérhető luftsick

« Hozzászólás #29929 Dátum: 2007 Június 25, 10:03:48 »

HILFE!!

Kérem, aki tud, segítsen!! Ránk jár a rúd, de nagyon!!
Ma szólt egy Klubtársunk, Dr. Baros Péter, hogy 06.22-én az agárdi strand elől ellopták a Bogarát!!
Aki látja, hall róla, kérjük, segítsen!!
DUE-142 a rendszáma, antracit szürke mexikói, 1300-as
Teszek be ide egy kéte róla,hátha könnyebben nyomára akadunk:

Undecided Cry
elég sok káromkodás jut eszembe a hír kapcsán, és az adrenalin is elindul a véremben, hogy milyen jó lenne egy ablaknélküli szobába kerülni az elkövetővel, és úgy kezelni, hogy a kulcslyukon távozzon pépes halmazállapotban. s mi marad? nyitott szemmel járni, és remélni hogy előkerüljön egy reprodukálhatatlan kincs. eléggé kevés amit tehetünk. eddig egyetlen bogár lopásról hallottam a rádióban évekkel ezelőtt. hová süllyed még ez az ország? UFF
olyan riasztó kellene, ami nem vonyít meg ilyenek, hanem egy erős dózisú altatókapszulát robbant fel illetéktelen behatolás esetén, olyat, hogy a kocsi 3 méteres környékén is legalább 1 óra alváshoz elegendő legyen. és egyben felhívja telefonon a tulajt. így az elkövető(k), és a kocsi is meglenne. tuti hogy ezesetben meg a rendőrök buziznának, hogy kész esetet ad az ember a kezükbe. meg, ha végleg elalszik a kocsiban dolgozó felebarátunk (akiért nem lenne kár mellesleg, úgyis én, ti, mi tartjuk el a semmittevőket az adónkból). hol az igazság?
1303LS
« Hozzászólás #29928 Dátum: 2007 Június 25, 09:35:17 »

Valaki okosítson ki léccci.
Mikor megvettem az autóm, kaptam hozzá egy motort számlával erre a motorra szóló eredetvizsgával.
Ac "típusazonos motorcsere történt" eredetvizsga végzéssel.
Ezzel minden rendben, ez ketyeg az autóban.
Viszont megvan az eredeti motorom is, arról pillanatnyilag nincs semmi papírom, az adásvételit nem találom, meg azt sem tudom, hogy azon szerepel-e az eredeti motorszám, vagy már az újat írtuk rá. Mindjárt bemegyek az ocsmányirodába és rákérdezek, van-e esély másolatot kapnom belőle, vagy a régi szám valahogy igazolható-e, hogy az enyém.
Amiért ez lényeg, az az, hogy ezt a motort legálisan be tudom-e tenni egy autóba aminek nincs eredetvizsga álló motorja.
Szeretnék egy "típusazonos motorcsere történt" végzéses eredetvizsgát produkálni.  Undecided

Válaszolok magamnak.
Szóval megjártam okmányirodát.
Adásvételi átírás után napokon belül bekerül a központi BM nyilvántartásra, onnan gyakorlatilag 0%, hogy elő lehessen keresni. Gratulálok.
A nyilvántartásból számcserekor a régi szám eltűnik, mint ha sose létezett volna.
Elméletileg kuka a motor.
Legokosabb megoldásként a kisasszony a "vizsgahelyen számmegállapítást" tudta javasolni. Ez asszem elég nyűgös folyamat.
Asszem egyenes út lassan kizáródik.  Undecided
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #29927 Dátum: 2007 Június 25, 09:05:04 »

Ikrek Bad Cambergen Wink

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
PéZsé
« Hozzászólás #29926 Dátum: 2007 Június 25, 07:53:08 »

Sziasztok!

segítséget szeretnék kérni tőletek.
a buszomba szeretnék hátulra egy westy típusú ágyat beszerelni, de sajnos elég nehéz itthon találni egyet.
ha valaki tud egyet, szóljon..
de ami szerintem egyszerűbb lenne:
ha lenne valakinek egy ágy kiszerelve, és le lehetne pontosan mérni a vasalatnak a méreteit, akkor azt le lehetne gyártani.
lehet ilyet neten rendelni, de nem olyan olcsó móka és a kreatív megoldásokat jobban szeretem..Smiley
vagy ha esetleg tudtok valakit, aki készített már ilyet, az is jó.
minden megoldás érdekel:)
előre is köszi: Dani

és h ne csak kérjek, adok is..Smiley
http://slambulance.skynetblogs.be/
ez a kedvenc VW blogom, nagyon szép kocsikat épít a srác, nézzétek végig, érdemes. sokat lehet tanulni is

aloha

Itt árulnak egyet T3hoz,

06 70 208 4859

E-mail: lampi@ajkanet.hu
1303LS
« Hozzászólás #29925 Dátum: 2007 Június 25, 07:11:34 »

Valaki okosítson ki léccci.
Mikor megvettem az autóm, kaptam hozzá egy motort számlával erre a motorra szóló eredetvizsgával.
Ac "típusazonos motorcsere történt" eredetvizsga végzéssel.
Ezzel minden rendben, ez ketyeg az autóban.
Viszont megvan az eredeti motorom is, arról pillanatnyilag nincs semmi papírom, az adásvételit nem találom, meg azt sem tudom, hogy azon szerepel-e az eredeti motorszám, vagy már az újat írtuk rá. Mindjárt bemegyek az ocsmányirodába és rákérdezek, van-e esély másolatot kapnom belőle, vagy a régi szám valahogy igazolható-e, hogy az enyém.
Amiért ez lényeg, az az, hogy ezt a motort legálisan be tudom-e tenni egy autóba aminek nincs eredetvizsga álló motorja.
Szeretnék egy "típusazonos motorcsere történt" végzéses eredetvizsgát produkálni.  Undecided
Nem elérhető dboxy

'79 transporter - folyamatban....

« Hozzászólás #29924 Dátum: 2007 Június 25, 02:16:22 »

Sziasztok!

segítséget szeretnék kérni tőletek.
a buszomba szeretnék hátulra egy westy típusú ágyat beszerelni, de sajnos elég nehéz itthon találni egyet.
ha valaki tud egyet, szóljon..
de ami szerintem egyszerűbb lenne:
ha lenne valakinek egy ágy kiszerelve, és le lehetne pontosan mérni a vasalatnak a méreteit, akkor azt le lehetne gyártani.
lehet ilyet neten rendelni, de nem olyan olcsó móka és a kreatív megoldásokat jobban szeretem..Smiley
vagy ha esetleg tudtok valakit, aki készített már ilyet, az is jó.
minden megoldás érdekel:)
előre is köszi: Dani

és h ne csak kérjek, adok is..Smiley
http://slambulance.skynetblogs.be/
ez a kedvenc VW blogom, nagyon szép kocsikat épít a srác, nézzétek végig, érdemes. sokat lehet tanulni is

aloha
Holló
« Hozzászólás #29923 Dátum: 2007 Június 25, 00:15:24 »

Módosítottam a hozzászólásomat!
Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #29922 Dátum: 2007 Június 24, 22:44:09 »

Kedves Holló! A telefon számom0630 5251006 légyszi hivj fel!! Köszi!
Oldalak: 1 ... 2793 2794 2795 2796 2797 [2798] 2799 2800 2801 2802 2803 ... 3547
Nyomtatás

Ugrás: