www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 27, 16:20:22

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921223 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 2791 2792 2793 2794 2795 [2796] 2797 2798 2799 2800 2801 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 28143554 alkalommal)
Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #29982 Dátum: 2007 Június 25, 20:16:31 »

De jó neked.....én meg most lettem felvilágosítva, hogy kell eredetvizsga a gépsárkányra, ami 73 óta ugyan annál a tulajnál van.
Most mondanék valamit, de nem mondom.

" hülyék mondják meg mi legyen, a tisztesség száműzött idegen..."
Nem elérhető gegob

« Hozzászólás #29981 Dátum: 2007 Június 25, 18:48:13 »

HALIII

megvan minden vizsgám újra élek!! Grin Grin uccsó szigorlatom, természetvedelem és biologia alapjai, 4 es lett (nagyon szopatos volt!!)
meg a heten vagy legkesöbb hetvegen bogár ultetes Grin, és ezutan talalkozokra jaras Shocked Cool Grin
meg felni festes Grin starndrajaras.... vegre itt a nyár Cheesy
üdvw gegob
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #29980 Dátum: 2007 Június 25, 18:47:11 »

VWalami rémlik: álltatok a Bogi és a Busz közt???..... Csak nincs itt  az új gépemen a kép, de majd jól elhozom...és akkor beillesztem...
Wink igen igen.azok voltunk mi.

új számom van:20 592 5434
Nem elérhető lovászimi

« Hozzászólás #29979 Dátum: 2007 Június 25, 18:16:29 »

tanulságos:
http://www.thesamba.com/vw/forum/album_cat.php?cat_id=53
vigyázni kell az értékeinkre
Nem elérhető lovászimi

« Hozzászólás #29978 Dátum: 2007 Június 25, 18:14:30 »

Sajnos komoly probléma a régi autók lopása, és nálunk jobb gazdasági helyzetben lévő nyugati országokban még talán komolyabb.  Embarrassed
elég csak megnézni a sambán a lopott kocsik fórumát, a gaztól benőtt transportertől kezdve van ott restaurált 356-osig minden...
van hogy egy piti külvárosi tolvaj köti el, mert azzal megy lopni, de van amikor komoly bűnszövetkezet "szedi össze" garázsból az euro százezres veterán kocsikat...
éppezért a biztosítók is komoly feltételhez kötik külföldön a jobb autók lopás elleni biztosítását, nem egyszerű sehol ilyet megvédeni.

Vigyázni kell az öreg vasakra, mert ugyanúgy ki van téve a rozsdahalmaz és a ritka egyedi kocsi is, csak más indíttatásból akarják elkötni őket.
Nincs tuti szabály a védelemre, de következetesen azért lehet védekezni.
Lehetőség szerint egyre komolyabban meg kell védeni a nosztalgiakocsikat a lopásoktól, az elmúlt esetek is bizonyítják hogy valós problémáról beszélünk, remélhetőleg nem lesz növekvő tendencia az öreg vasak lopkodásában, de ezt meg is kell előzni...

azért gondoljunk bele, a veteránozás egyre jobban fejlődik, sokasodik a felújított autók tábora, és egyre nehezebb beszerezni egy-egy ritka alkatrészt egy veterán autóhoz, mint egy új kocsihoz...
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #29977 Dátum: 2007 Június 25, 17:58:20 »

na ako lehet lesz video a piros paprika felujitasaval igaz nem anyira roncs helyzetebol.. Smiley

ezaz, jo otlet! :-) Aztan eladjuk a discoverynek millioker'! :-)

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető EPE

« Hozzászólás #29976 Dátum: 2007 Június 25, 17:57:08 »

Ez a bítölkrájszisz, amit már valaki föltöltött. csak gondolom odamondják Magyarul...
nekem nem jött be, mert vacak lett a gép. se ijen, se olyan. mint azt enyém, mégse csináltak velem műsort...  Cool
na ako lehet lesz video a piros paprika felujitasaval igaz nem anyira roncs helyzetebol.. Smiley

Nem elérhető FradiDaniVW1970

« Hozzászólás #29975 Dátum: 2007 Június 25, 17:53:33 »

Megvan az ANALITIKA szóbeli vizsgám jesssz  Grin Grin Grin

mellékes hír:
péntek 23:30 Diszkóveri
Bogaras műsor,
romjaiból felújjítanak egy vasat,
állítólag nem lesz gányolás,
igéretesnek hangzik!

Ez a bítölkrájszisz, amit már valaki föltöltött. csak gondolom odamondják Magyarul...
nekem nem jött be, mert vacak lett a gép. se ijen, se olyan. mint azt enyém, mégse csináltak velem műsort...  Cool
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #29974 Dátum: 2007 Június 25, 17:29:40 »

Az nem is rossz ötlet, egyébként! Annak adiején, mikor a mostani kormányt vettem a Csillagtól, akkor volt neki adapter, amiről le lehetett venni két stift ellenében a kormányt, az agyról...Csak nem nagyon volt pénzem még arra is.... Most már sajnálom...

Hat azer' erdekes helyzeteket hozhat egy ilyen :-D Pl elkepzelem, h rohanok reggel, aztan parkoloban latom, h "jajj, a kormanyt elfelejtettem!" vagy "szivem nem tudod hova tettem a bogi kormanyat?" vagy megyek oktatni vhova vmi tanfolyamakarmit es beallitok szep oltozekben, feladatlapokkal, notebookkal meg egy nagy kormanykerekkel ... ;-) Meg a moziban leadom a ruhatarba! :-D

Masik - szerintem hasznalhato - modszer amit vhol hallottam, h a gyujtaseloszto rotorjat ki kell kapni, mikor elindulsz visszarakni.
Csak mondjuk ez is olyan, h esetleg lehet nala olyan, foleg ha kifigyeli az inditast a kedves lopoember... :-(

Nem elérhető EPE

« Hozzászólás #29973 Dátum: 2007 Június 25, 17:22:58 »

mellékes hír:
Bogaras műsor,
igéretesnek hangzik!
akor majd valaki legyszi vegye fel videora a discoveris musort legyszi

Nem elérhető Leon1303

Kicsi a kocsi, de nagy az önbizalma!

« Hozzászólás #29972 Dátum: 2007 Június 25, 17:13:19 »

mellékes hír:
Bogaras műsor,
igéretesnek hangzik!
1303LS
« Hozzászólás #29971 Dátum: 2007 Június 25, 16:20:45 »

Valaki ki tudna segíteni valamilyen TIGÁZos email címmel?
Tigáz oldalán nem találok, csak ürlapos módszerrel lehet őket anyázni az meg 500 karaktert enged.
Pofám leszakad XXi. század.
Telefonos ügyfélszolgálatra meg már szerintem több ezerért halgattam a zenét, gyakorlatilag elérhetetlenek.
Mindenesetre banki utalás már letiltva  Evil gondolom azt észlelik már a fizetési határidő másnapján.
Na ezt is az anyázósba kellett volna.
Na egyik honlappal kapcsolatos ürlapon elment a szöveg.
Most elnyomom még egyszer, aztán holnap újrakezdjük.
Nagyon felhúztam magam rajtuk.
Hol tart a szolgáltatóválasztásos dolog, bár egyik kutya....  Undecided
1303LS
« Hozzászólás #29970 Dátum: 2007 Június 25, 16:09:46 »

Valaki ki tudna segíteni valamilyen TIGÁZos email címmel?
Tigáz oldalán nem találok, csak ürlapos módszerrel lehet őket anyázni az meg 500 karaktert enged.
Pofám leszakad XXi. század.
Telefonos ügyfélszolgálatra meg már szerintem több ezerért halgattam a zenét, gyakorlatilag elérhetetlenek.
Mindenesetre banki utalás már letiltva  Evil gondolom azt észlelik már a fizetési határidő másnapján.
Na ezt is az anyázósba kellett volna.
Nem elérhető luftsick

« Hozzászólás #29969 Dátum: 2007 Június 25, 15:33:39 »

Jó védelem, ha úgy parkolunk, hogy ne lehessen egyszerűen kiállni. Azaz ne lehessen pl elvontatni a kocsit.
na persze, Bp.-en ez nagyjából minden parkolásra igaz  Wink vagy tegyünk légrugót a kocsiba kompresszorral együtt, és engedjünk le két gumiabroncsot parkoláskor, hogy ne legyen kedve pumpálni a tolvajnak. na az lesz az igazi porba ültetés!
egyébként ha valaki ellopja a kocsit sztem belefér a büdzséjébe, hogy behorpad itt-ott.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #29968 Dátum: 2007 Június 25, 15:26:32 »

istenigazából ezeket az egyszerű autókat nem lehet megvédeni a tanuló autótolvajoktól. aki kicsit konyít műszaki kérdésekhez, az hamar áthidalja a tulaj által emelt akadályt, hiszen csak pitiáner trükköt alkalmazhat, ha ő maga is értelmes időn belül el akar indulni a kocsival. komolyabb (pénzben értékesebb) kocsikat meg (dobozos) trélerre rántják ha akarják, amennyiben megéri a számított nyereség.
NGA leírása is csak az ilyen alacsony technikai szintű kocsikra érvényes, és használhatatlan olyanoknál, ahol kommunikációs buszon mennek kódok jobbra-balra a fontosabb modulok között, s ha egy helyen nem stimmel, akkor nem indul. De nem kell messzire menni, egy elektromos ACpumpás kocsinál sem elegendő a direktkábel a gyújtótrafóra. itt jön megint szóba a tréler.
amit el akarnak vinni, azt el is fogják (basszameg) a legjobb kerülni a feltűnést (bár nem tudni mikor lesz kereslet a mi portékánkra), vagy olyan kocsit használni, amit könnyebb reprodukálni. szánalmas, hogy így éljük mindennapjainkat.

Jó védelem, ha úgy parkolunk, hogy ne lehessen egyszerűen kiállni. Azaz ne lehessen pl elvontatni a kocsit.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #29967 Dátum: 2007 Június 25, 15:20:07 »

jah, mr bean pölö a kormányt szedte le

Az nem is rossz ötlet, egyébként! Annak adiején, mikor a mostani kormányt vettem a Csillagtól, akkor volt neki adapter, amiről le lehetett venni két stift ellenében a kormányt, az agyról...Csak nem nagyon volt pénzem még arra is.... Most már sajnálom...

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető luftsick

« Hozzászólás #29966 Dátum: 2007 Június 25, 15:16:52 »

mechanikus védelem? zsebrerakom a váltókart?Smiley Gázbowden? Najó, csak vicceltem... Benzincsap gondolom már rég nem játszik...
istenigazából ezeket az egyszerű autókat nem lehet megvédeni a tanuló autótolvajoktól. aki kicsit konyít műszaki kérdésekhez, az hamar áthidalja a tulaj által emelt akadályt, hiszen csak pitiáner trükköt alkalmazhat, ha ő maga is értelmes időn belül el akar indulni a kocsival. komolyabb (pénzben értékesebb) kocsikat meg (dobozos) trélerre rántják ha akarják, amennyiben megéri a számított nyereség.
NGA leírása is csak az ilyen alacsony technikai szintű kocsikra érvényes, és használhatatlan olyanoknál, ahol kommunikációs buszon mennek kódok jobbra-balra a fontosabb modulok között, s ha egy helyen nem stimmel, akkor nem indul. De nem kell messzire menni, egy elektromos ACpumpás kocsinál sem elegendő a direktkábel a gyújtótrafóra. itt jön megint szóba a tréler.
amit el akarnak vinni, azt el is fogják (basszameg) a legjobb kerülni a feltűnést (bár nem tudni mikor lesz kereslet a mi portékánkra), vagy olyan kocsit használni, amit könnyebb reprodukálni. szánalmas, hogy így éljük mindennapjainkat.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #29965 Dátum: 2007 Június 25, 14:52:03 »

jah, mr bean pölö a kormányt szedte le

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #29964 Dátum: 2007 Június 25, 14:51:40 »

mechanikus védelem? zsebrerakom a váltókart?Smiley Gázbowden? Najó, csak vicceltem... Benzincsap gondolom már rég nem játszik...
az kéne, hogy megvédhessem a tulajdonom. ha látom, hogy valaki buzárálja, kést a hátába..vagy arab országok: tolvaj keze levág. nem kell mindet elkapni, de melyik kockáztatná, hogy ő lesz a precedens?bár al egjobb lenne, ha nem kéne félned, hogy lenyúlják a géped...

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető noel-68

« Hozzászólás #29963 Dátum: 2007 Június 25, 14:42:18 »

Ezekkel a rejtett kapcsolókkal a következő a gond. A beinditáshoz ugye zársz egy áramkört, ami a trafo 15-ös polusára 12V-ot ad. Ez egyszerű lenne, de lássuk mit csinálnak.
1. orrmotoros autó.
- bejut a kocsiba. Picit öninditóz, látja, hogy a tulaj trükközik.
- kinyitja a motorháztetőt, és az akkumulátor + saruját és a trafó 15-ös pontját összeköti egy vezetékkel, ami éppen pont erre a zsebében lapul.
- eltolja az autót, és ahol már nem hallják, ott betolja, vagy batolják, és mivel a trafon már van 12V igy be is indul a motor.
- igy ezek a rejtett kapcsolók semmit nem érnek

2. farmotoros autó
- vagy visz magával egy kicsi 12V-os aksit, amit berak a motortérbe, vagy odaköt gumipókkal a lökháritóhoz, és arról ad 12V-ot a trafónak. Igy a motor már mozgásképes, vagy baloldalt kitépi a burkolatot, a helyzetjelző vezetékét lehuzza, és egy vezetékkel megtoldja a trafóig.

- többi ua. kitol, betol elhuz

Nem elérhető wazzap

« Hozzászólás #29962 Dátum: 2007 Június 25, 14:37:03 »

4. Országos Szanazugi Bogártalálkozó!

Plakát nagyban:
http://makacs.duf.hu/~wazzap/talalkozo/4bogartali_nagy.jpg

Ne vitázz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek rutinjukkal!
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #29961 Dátum: 2007 Június 25, 14:12:11 »

ha emlekszel par evvel ezelotti depoban a tatabanyai beszamolos kepek kozott ott voltam az akkori csajommal,o a kek feher t2-vel en meg ritaval Cheesy

VWalami rémlik: álltatok a Bogi és a Busz közt???..... Csak nincs itt  az új gépemen a kép, de majd jól elhozom...és akkor beillesztem...

Nem elérhető Robi

« Hozzászólás #29960 Dátum: 2007 Június 25, 14:11:38 »

tudom en miert persze aszem szalasra is lesz szuksege Wink

Hat, mar kinyomtattam 3 lehetseges utvonalat a Sony Map-bol ami sokat segitett nekem mikor Pestre mentunk, ( csak nem en vezettem ).
Nem tom menyire jo otlet az autopalyara hajtani mivel hogy nem tok 140-el repeszteni a bogarral es emiatt asszem elkerulom.
Szerintetek mi a helyes, vagy nem baj ha nem repeszt az ember csak vagy 90-el ?

Ha nem lenne a bogarhatu kii kellene talalni.
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #29959 Dátum: 2007 Június 25, 14:08:18 »

Ezekkel a rejtett kapcsolókkal a következő a gond. A beinditáshoz ugye zársz egy áramkört, ami a trafo 15-ös polusára 12V-ot ad. Ez egyszerű lenne, de lássuk mit csinálnak.
[...]

Hmm... gyanus vagy te nekem! ;-) 

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #29958 Dátum: 2007 Június 25, 14:01:53 »

1. orrmotoros autó.
- bejut a kocsiba. Picit öninditóz, látja, hogy a tulaj trükközik.
- kinyitja a motorháztetőt, és az akkumulátor + saruját és a trafó 15-ös pontját összeköti egy vezetékkel, ami éppen pont erre a zsebében lapul.
- eltolja az autót, és ahol már nem hallják, ott betolja, vagy batolják, és mivel a trafon már van 12V igy be is indul a motor.
- igy ezek a rejtett kapcsolók semmit nem érnek

2. farmotoros autó
- vagy visz magával egy kicsi 12V-os aksit, amit berak a motortérbe, vagy odaköt gumipókkal a lökháritóhoz, és arról ad 12V-ot a trafónak. Igy a motor már mozgásképes, vagy baloldalt kitépi a burkolatot, a helyzetjelző vezetékét lehuzza, és egy vezetékkel megtoldja a trafóig.

- többi ua. kitol, betol elhuz
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #29957 Dátum: 2007 Június 25, 13:52:08 »

Sziasztok sracok !
Van e valaki kozulletek Esztergombol ? Vagy ahoz kozeli varosbol, falubol ??
Kernek szepen egy par informaciot Esztergommal kapcsolatban ... Semmi komoly csak asszem hetvegen el kel jussak oda es meg enyit nem vezettem egyhusztomban, ugyanis en Nagyvaradrol vagyok ( Romania ) .
Elore is koszi ha valaki segiteni tudna . Undecided

Én ott dolgozom, és lakom hétköznap egy albiban. Mi érdekel? Látnivalók, szállás, éttermek, kocsmák?

2013 Suzuki SX4 S-Cross GLX CVT Allgrip
1993 Mercedes 200E
Nem elérhető EPE

« Hozzászólás #29956 Dátum: 2007 Június 25, 13:26:13 »

en mondjuk a lenti kerdesbol nem arra gondoltam, h nem talal oda, hanem mondjuk szeretne ott megpihenni, mer' sokat vezet vagy iesmi ... :-)
tudom en miert persze aszem szalasra is lesz szuksege Wink

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #29955 Dátum: 2007 Június 25, 13:24:56 »

te robi...vedd elo a www.map24.com   ot s tervezd meg az utiranyt Grin Evil  s utana jer be yahoomesengerre

en mondjuk a lenti kerdesbol nem arra gondoltam, h nem talal oda, hanem mondjuk szeretne ott megpihenni, mer' sokat vezet vagy iesmi ... :-)

Nem elérhető EPE

« Hozzászólás #29954 Dátum: 2007 Június 25, 13:20:12 »

te robi...vedd elo a www.map24.com   ot s tervezd meg az utiranyt Grin Evil  s utana jer be yahoomesengerre

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #29953 Dátum: 2007 Június 25, 13:08:43 »

Van e valaki kozulletek Esztergombol ?
[...]

Hat szerintem tedd fel a kerdest, aztan majd mindenki ir valamit, ha tud segiteni ...

Nem elérhető Robi

« Hozzászólás #29952 Dátum: 2007 Június 25, 13:07:15 »

Sziasztok sracok !
Van e valaki kozulletek Esztergombol ? Vagy ahoz kozeli varosbol, falubol ??
Kernek szepen egy par informaciot Esztergommal kapcsolatban ... Semmi komoly csak asszem hetvegen el kel jussak oda es meg enyit nem vezettem egyhusztomban, ugyanis en Nagyvaradrol vagyok ( Romania ) .

Ha nem lenne a bogarhatu kii kellene talalni.
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #29951 Dátum: 2007 Június 25, 13:04:18 »

Aha!! Így, az avatarodról már ismerős...
 Grin

ha emlekszel par evvel ezelotti depoban a tatabanyai beszamolos kepek kozott ott voltam az akkori csajommal,o a kek feher t2-vel en meg ritaval Cheesy

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #29950 Dátum: 2007 Június 25, 13:02:01 »

Miért nem tud ez pénteken jönni, most egy héttel megint lemaradok Roll Eyes

Mé kell olyan mesze dolgoznod??? Evil Grin

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #29949 Dátum: 2007 Június 25, 13:01:56 »

nekünk is volt rejtett indításgátló-kapcsoló a golfon....

ehh ... :-( Rendes kapcsolo volt valahol szem elott, vagy vmi kis eldugott a kormany alatt vagy kesztyutartoban (v iesmi) ?

Semmi hir azota a kocsirol? :-(

Indexen olvasgattam nehany eve az autolopos topikot, ott irtak erdekes dolgokat ... Pl h van aki ilyen szuper kombos inditasgatlasra eskuszik, tobb kapcsolot, gombot a megfelelo allasba allitva indithato csak az auto, volt akinek megvedte a kocsijat, de volt akinek nem (!) ... aztan ott olvastam azt a jo otletet, h egy fa lapon atversz szogeket, azokat a hegyukkel felfele allitva berakod az elso ulesre es raraksz egy kis uloparnat ... ezt az egyik allitolagos autotolvaj mondta, h ez lenne a legtutibb, mert ok mar mindenre gondolnak, de az ilyen egyszeru, de hatasos megoldasokra nem! A GPS-es/GSM-es riasztos/blokkolos/ertesitos rendszer pl semmit nem er egy hetkoznapi autotolvaj ellen, ezek egy 9 voltos ellemmel es egy kis szerkezettel blokkolhatoak/zavarhatoak, egyszeruen nem mukodnek ... :-) Szerintem durva... :-(

Dograbbit irja, h szivesen elgyepalna meg megsutogetne a "kedves" tolvaj baratunkat, es meg a felelosseget is vallalna erte ... Hat nem tudom, en nem vallalnam ;-) Akkor mar ugy csinalnam, h sose deruljon ki, h kozom volt hozza, megolni persze nem akarom, csak jol megleckeztetni ... Az sem jo megoldas, h aztan azt mondom a rendoroknek, h "jajj, pont akkor robbant be az utasterem es gyulladt ki az autom, mikor ez az ember benne volt! Te jo eg!!" :-D Ki sem katapultalhatom, nem allhat bele egy karo a hataba, nem spriccelhetek ra savat es egy gyorsan suhano automatikus pengevel sem valaszthatom el a fejet a testetol, mert ezek mind kart tesznek az autoban es szegeny tolvajt ugye vedik a jogai ... :-(

Talan tenyleg egy sokkolos modszer lenne a legjobb, amitol 1-2 percre a kimerult izmoknak koszonhetoen letrejott izomgyengeseg miatt mozgaskeptelen, de hat ugye addig is oda kellene ernie a rendoroknek, mert lehet, h nem fogok tudni feltartoztatni egy felka'ba 150 kilos benga allatot mig a rendo orei kiernek ... vagy ujabb adag aram? ... :-D Talan a szoges parna + azon keresztul sokkolas lenne a legjobb.

Na mind1, megint elkapott a szofosas, sorry ;-)

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #29948 Dátum: 2007 Június 25, 13:01:34 »

igen.az lennek en meg az ocsem Cheesy

Aha!! Így, az avatarodról már ismerős...
 Grin

Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #29947 Dátum: 2007 Június 25, 12:58:46 »

Ma megjött a Depo...

Miért nem tud ez pénteken jönni, most egy héttel megint lemaradok Roll Eyes

1993 Mercedes 200E
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #29946 Dátum: 2007 Június 25, 12:58:09 »

Ma megjött a Depo...
Örömmel vettem, hogy végre ki lett javítva a Talink időpontja....
Mert még a hétvégén is volt, aki hívott, hogy komoly-e a hétközbeni, 2 napos...???
Örömmel töltött el a következő szám beharangozója is, hogy Stuntmanus Typ3-asa is benn lesz....
Azért szokás szerint vannak benn vizesek, rendesen: Bora (6 oldalon!!), Wörthersee (8 oldalon!!), 2-es Golf, Audi TT, ...
Jó, azért vannak benne LUftgekühltök is: Szepi Mátra-túrája, meg külön Bogár ismertető, Varga András és Varga László Bogarai, sárga osztrák Bogár, VolksWolrd Show, VW Typ 82 esek..., meg egy Heb Rod is (természetesen nem magyar..)
 Grin

igen.az lennek en meg az ocsem Cheesy

Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #29945 Dátum: 2007 Június 25, 12:56:43 »

Hehh! lehet, hoyg ez is csak sztori volt, de tanúlságos:
Pasikám kiírta  kocsi szélvédőjére, hogy nincs a kocsibanmagnó, nem érdmes feltörni...
Másnap bebökve a szélvédő és odaszúrva egy cetli, hogy "Akkor szerezz egyet!"  Undecided
Ez sem jobb megoldás...
Egy bogárban láttam olyat, hogy egy mágnest kellett egy ponthoz odaérinteni, addig se kép se hang!
Nem tudom hogy működött, de tetszett!

1993 Mercedes 200E
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #29944 Dátum: 2007 Június 25, 12:56:27 »

Ma megjött a Depo...
Örömmel vettem, hogy végre ki lett javítva a Talink időpontja....
Mert még a hétvégén is volt, aki hívott, hogy komoly-e a hétközbeni, 2 napos...???
Örömmel töltött el a következő szám beharangozója is, hogy Stuntmanus Typ3-asa is benn lesz....
Azért szokás szerint vannak benn vizesek, rendesen: Bora (6 oldalon!!), Wörthersee (8 oldalon!!), 2-es Golf, Audi TT, ...
Jó, azért vannak benne LUftgekühltök is: Szepi Mátra-túrája, meg külön Bogár ismertető, Varga András és Varga László Bogarai, sárga osztrák Bogár, VolksWolrd Show, VW Typ 82 esek..., meg egy Heb Rod is (természetesen nem magyar..)
 Grin

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #29943 Dátum: 2007 Június 25, 12:48:14 »

nekünk is volt rejtett indításgátló-kapcsoló a golfon....

Nem lehet, hogy kifigyelték?

Oldalak: 1 ... 2791 2792 2793 2794 2795 [2796] 2797 2798 2799 2800 2801 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: