www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 30, 19:17:41

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921226 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 2748 2749 2750 2751 2752 [2753] 2754 2755 2756 2757 2758 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 28208279 alkalommal)
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #31702 Dátum: 2007 Augusztus 02, 03:54:37 »

nem kell áram az eredetvizsgálónak, legalábbis aki nálam volt, annak nem kellett...
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #31701 Dátum: 2007 Augusztus 01, 21:58:36 »

minden autóra egyforma. az ára is kötött. mobil eredetvizsgálót keress. az ára valahol 15000 környékén van, most nem tudom mennyi az aktuális. a baj csak az, hogy az átíráskor friss eredetvizsga kell majd újra
17

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #31700 Dátum: 2007 Augusztus 01, 21:55:33 »

Kit keressek ez ügyben Zeg környékén?Bogaraknak külön van?
minden autóra egyforma. az ára is kötött. mobil eredetvizsgálót keress. az ára valahol 15000 környékén van, most nem tudom mennyi az aktuális. a baj csak az, hogy az átíráskor friss eredetvizsga kell majd újra
Nem elérhető bruno

30/833-3067

« Hozzászólás #31699 Dátum: 2007 Augusztus 01, 21:44:29 »

Kit keressek ez ügyben Zeg környékén?Bogaraknak külön van?

Nem elérhető bruno

30/833-3067

« Hozzászólás #31698 Dátum: 2007 Augusztus 01, 21:42:34 »

Lehet igazatok van.Még soha nem hívtam házhoz senkit eredediséget vizsgálni.De ha Ti mondjátok,megpróbálom.

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #31697 Dátum: 2007 Augusztus 01, 21:20:40 »

Azért nem akarok adásvételit írni,mert esetleg azután kíjelenti,és onnantól kezdve minden fizetnivaló,engem terhel,főleg ha még át sem íratom.Megjegyzem nem tom átíratni,mivel jelenleg darabokban van.Sőt eredetiséget sem tok végeztetni,mivel az udvaromban nem csinálnak ilyet .De mihelyst összerakom a kicsikét,mindez meglesz.képet majd küldök
bárhol csinálnak ereditéséget. csak áramcsatlakozás kell neki. ugyanannyiba kerül. az autónak meg sem kell mozdulni, nem kell működjön.
szerintem ezt érdemes megcsináltatni szétszedés elött, mert ha itt hiba van azt nehezen fogod késöbb megoldani és csomó pénzed meg munkád feleslegesen ment el
igazából ezt az eladónak kellett volna megcsinálni, és addig nem kifizetni. szerintem.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #31696 Dátum: 2007 Augusztus 01, 21:18:09 »

Azért nem akarok adásvételit írni,mert esetleg azután kíjelenti,és onnantól kezdve minden fizetnivaló,engem terhel,főleg ha még át sem íratom.Megjegyzem nem tom átíratni,mivel jelenleg darabokban van.Sőt eredetiséget sem tok végeztetni,mivel az udvaromban nem csinálnak ilyet .De mihelyst összerakom a kicsikét,mindez meglesz.képet majd küldök
eredetvizsgáló házhoz megy bárhova és nem kell plusz pénz. forgalomból ideiglenesen ki lehet vonatni

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető bruno

30/833-3067

« Hozzászólás #31695 Dátum: 2007 Augusztus 01, 21:15:06 »

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #31694 Dátum: 2007 Augusztus 01, 20:47:52 »

buzik!
ne itt anyázzatok!

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #31693 Dátum: 2007 Augusztus 01, 20:12:49 »

hümm, nekem sok a beírásom, erre a fél olalt betölti xoyoxé, ha szétszedné, behozna  Grin

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
1303LS
« Hozzászólás #31692 Dátum: 2007 Augusztus 01, 19:54:39 »

folyó, te polgári magyar :-P
Kicsit beszélni magyar.
Igazad van.
Hogyismondjátok? Kapdbe.  Tongue
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #31691 Dátum: 2007 Augusztus 01, 19:10:31 »

Ma hihetetlen mennyiséget szoptam az ocsmányirodákban, majd gyomán elmesélem, aki kíváncsi, mert leírni hosszú. Részletes beszámoló később.

tessék csak szépen leírni!!

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #31690 Dátum: 2007 Augusztus 01, 19:10:02 »

Meglepő a megnyilvánulásod, de a most már kultúráltabb mederben fojó vita ( mint az előző kiregelésed előtti ) újabb epizódjaként felemlegetett 5 év az az én számításom szerint 16.
Egyébként nem áll szándékomban védeni senkit, csak a tárgyilagosság miatt írom.

folyó, te polgári magyar :-P

flex 'em all!
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #31689 Dátum: 2007 Augusztus 01, 18:34:35 »

Próbált nyalni, de nem menekül! :-))))

kisköcsögöt kirúgattad legalább?
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #31688 Dátum: 2007 Augusztus 01, 18:11:27 »

Ma hihetetlen mennyiséget szoptam az ocsmányirodákban, majd gyomán elmesélem, aki kíváncsi, mert leírni hosszú. Részletes beszámoló később.

kisköcsögöt kirúgattad legalább?
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #31687 Dátum: 2007 Augusztus 01, 17:40:13 »

Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #31686 Dátum: 2007 Augusztus 01, 17:37:32 »

Ne szójjáámá be jó? Grin Grin Grin Grin Grin Grin

de ráérsz...  Grin Grin Grin irigyellek.  Cool nincs szükséged munkatársra?  Grin

Nem elérhető FradiDaniVW1970

« Hozzászólás #31685 Dátum: 2007 Augusztus 01, 17:25:13 »

...

de ráérsz...  Grin Grin Grin irigyellek.  Cool nincs szükséged munkatársra?  Grin
1303LS
« Hozzászólás #31684 Dátum: 2007 Augusztus 01, 17:12:40 »

A tegnapi vita nagyon bant,

Beke , nincs tovabb vita , maradjunk a targyilagossagnal  Grin

Meglepő a megnyilvánulásod, de a most már kultúráltabb mederben fojó vita ( mint az előző kiregelésed előtti ) újabb epizódjaként felemlegetett 5 év az az én számításom szerint 16.
Egyébként nem áll szándékomban védeni senkit, csak a tárgyilagosság miatt írom.
xoyox
« Hozzászólás #31683 Dátum: 2007 Augusztus 01, 16:45:02 »

A tegnapi vita nagyon bant, es szeretnem , ha egy- egy szavamon nem akadnatok fenn, inkabb a masok altal beirt dolgokat olvassatok precizebben :

Nem kell azonnal raugrani valakire, hanem ha nem tiszta a gondolatsor, rakerdezni, mire is gondolt  . . .

A tegnapi temat lezarnam ezzel a par sorral:

Erdekes, ha valaki beszol Stuntnak, hogy hallo, en maskepp gondolom, azonnal letorkollja.

1/amikor beirtam:
 nekiallok egy Injektor epitesenek, összeszedtem a cuccokat, beszolt: minek az egy hülyeseg.( mer ö jobba tudja  . . .stb.)

2/amikor masvalaki beirta talalt egy öreg bacsi megkimelt autojat, lebaszta rendesen, mert olyen nincs, minden auto ami öreg az mar szar is.( Ö mar csak tudja)

3/ amikor viszont ö irt egy altala nagyra becsült autorol, mar mas volt a hangsuly:
itt olvasd Grin

Irtora megkimelt, ami csodas, kellemesen vezethetö, prima motoros,  nagyon jo fekü, jo kormanymüvü, uton nem setalo, nem remegö kupplungu, olyan finom a valtoja, hogy 50-nel is visszateheted 2-esbe,Azonkivül, az auto nagyon rendben van, hiszen csak egeszen kis karambolja volt, de  aztan ki lett javitva, es ezt a penzt baromira megeri, különben is csak a motort kellett kivenni belöle, es csak a hengerfej tö-csavarokat kellett kicserelni, na (, ja meg az ertö ember levette a kasznit mert ö aztan alapos),(en irtam ) es a teljes padlot gyemant lapozta . . .
En is kurvara nem ertem miert nem hihetö, amikor ez az auto forumose volt, es csak  kicsike baleseti serülese volt,                ( karambolnak hivjak  Grin ) de nem tema.

De aztan sajnos volt par forumos,  2-3 ember, aki generalt  négymillió hozzászólást és ostobanak neveztek a varasarolni szandekozot,  de aztan hogy most itt van ez az auto,  ami fórumosé, minimális kasztnimunka van rajta, de az sem rohadás, hanem baleseti sérülés, ajtók alja, oszlopok alja, fenéklemez tökéletes, futóműve olyan, hogy nehéz finomabban rugózó bogarat találni, az első híd olyan finoman mozog, hogy ha egy légy rászáll is leül 0.001 mm-t, a motorja egy bontatlan, selymes járású D-s moci, 100-nél fogyaszt 7 litert, sehol nem folyt az olaj, az egész autó rendben van.
Az, hogy ez azt az autot alkatresznek arulja a tulaj,?? Na ja az egy mas lapra tartozik . Ja hogy  egy eredetvizsgan sem menne at ? na ja az majd egy masik hozzaszolasban lesz ecsetelve Grin

ha valaki mégegyszer ír, hogy olcsón szeretne jó bogarat venni én saját kezűleg ütök addig egy moderátort még ki nem törli erről a szerencsétlen fórumról. Hangemberek, íráskényszeresek nem kellenek, menjenek valami chatfórumra vagy akár a picsába.
uff, én beszéltem
.

4/amikor beirtam hogy is mondjak magyarul, többször kigunyolt, e-miatt, de ha en irtam volna neki nemetül az altalam nemetül ismert alkatrezs nevet, lesett volna csak- meresztgette volna a szemeit.
Vannak nevek, amiket magyarban nem hasznaltam, -nem  ismertem, logikus, hogy itt tanultam meg, innen veszem a szo hasznalatat, ezert irtam az ö höhidjara tegnap : karburator ala beepitett (högatlo-)kutyaszar

5/ olvashattad, amikor megepitette maganak a hideghorganyzott ajtokat, nagyon korrekt kasznizast kapott Austriabol hozott ! autojat
itt az idezes:
 bazzzegg! Ez az én első bogaram! Eredetileg fehér volt, de én buta fejjel Tornadorot-ra fényeztettem 1991-ben. Hideghorganyozott ajtók és sárvédőperemek, príma, 30e km-t futott 1200-as motorral adtam el, amit Ausztriából hoztam. Nagyon korrekt kasztnizást kapott akkor.
Felhívom! ;-)

6/DE: mar a következö hirdetesben az uj tulaj hirdette, hogy : több helyen rohad ( pedig üregvedve is volt es ugy lett csinalva hogy örökre marad)  ! Grin
5 ev telt el de a kocsi mar szetesett a korrekt kasznizas utan   Grin
idezes:
Azt mondja a tulaj, hogy 1300-as...és hogy több helyen rohad.... pedig üregvédve is volt és a munka minőségében nem volt hiba. Úgy csináltam, csináltuk, hogy örökre megmarad!
Meg fogom nézni valamikor.

Nagy duma, -  sok duma, es ha valaki mer szolni a kritikat nem türi, eleg agressziven visszair, de ugy hogy nem veszed eszre, mert szep kifejezesekkel körbeirja , amit a nyajas olvaso faszan be is szopogat;D

7/ a 10mm magas “höhidjara “ is kivancsi lennek  Grin

8/ 3 evvel ezelött meg nem tudta mi az a Pedrini, de ma mar mindenkit kioktat, de ha valaki beszol, annak annyi  Grin
idezes:
Én is sokat tanultam itt a fórumon, 3 évvel ezelőtt azt sem tudtam pl. mi vagy ki a Pedrini..

kicsit mese a manus, marmint a Stuntmanus  Grin

azt irja nekem,: velem ertelemben ( szakmai hozza nem ertes hianya ) nem tud beszelni.
Itt fogalomzavarban van, de en nem oktatok, nem irom oda neki, hogy tanulj valamit.

Beke , nincs tovabb vita , maradjunk a targyilagossagnal  Grin
« Utoljára szerkesztve: 2007 Augusztus 01, 16:51:30 írta xoyox »
Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #31682 Dátum: 2007 Augusztus 01, 13:51:13 »

A hátsó rendszám tényleg elég hülyén van megszerkesztve, olyan, mintha OTO lenne, nem pedig OT-0...
Amúgy meg semmi különleges kedvezmény nem jár vele, sőtt talán ha jól tudom külföldre csak a veteránszövetség engedélyével viheted.

Rosszul tudod, kutyát nem érdekel, hová mész vele.

VW Beetle - the original since 1938
Nem elérhető Bela_OT-0295

« Hozzászólás #31681 Dátum: 2007 Augusztus 01, 13:49:11 »

Lehet hülyének néztek, de nekem az OT-vel a legnagyobb bajom, hogy nagyon nem tetszik ez a karakterű rendszám Grin
Főleg a bogárra hátra való kis négyzet rendszámtáblán....nagyon nem jön be 
A hátsó rendszám tényleg elég hülyén van megszerkesztve, olyan, mintha OTO lenne, nem pedig OT-0...
Amúgy meg semmi különleges kedvezmény nem jár vele, sőtt talán ha jól tudom külföldre csak a veteránszövetség engedélyével viheted.
Nem elérhető bitus76

06 30 460 2831

« Hozzászólás #31680 Dátum: 2007 Augusztus 01, 11:01:58 »

Ki melózik Ferihegy 1 reptéren?Bordó fórumos bogárral.

VW 1200.1963.
Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #31679 Dátum: 2007 Augusztus 01, 10:07:33 »

Valamint 5 évente újra kell minősíttetni, mivel a veteránminősítés 5 évre szól csak.

Így van. Cserében csupán adómentesség (Bogárnál elhanyagolható), ZK -mentesség ill. picivel olcsóbb biztosítás van. Ha nem muszályj (pl. vannak magyar papírok) szerintem nem szabad belemenni, az OT egyirányú utca, nincs visszaút.

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #31678 Dátum: 2007 Augusztus 01, 09:43:56 »

Ezzel nagyjából egyetértek, kivéve az utolsó mondat. Mivel OT -vel átíráskor is minősíteni kell, ráadásul egy lehetetlen eljárás vonatkozik rá, szerintem értékcsökkentő. Ez abból is látszik, hogy OT nélkül az enyém (OFF autó) +300e -be került volna, tehát OT -val kevesebbet ér. Wink
Egyébként meg itt kell olvasgatni: http://www.mavamsz.hu/muzealisminosites.php

Valamint 5 évente újra kell minősíttetni, mivel a veteránminősítés 5 évre szól csak.
Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #31677 Dátum: 2007 Augusztus 01, 09:26:05 »

Nekem van egy OT-s autóm (külföldről hoztuk be), én azt mondom, hogy nagyon függ a minősítő bizottságtól, néha olyan autók is átmennek, aminek sok fontos dolog eltér az eredetitől, gyakorta nem is ismerik az adott tipust. Amelyiket ismerik, ott elég részletesek és szőrszálhasogatók (eredeti kárpit, kerékméret, fényezés, stb.) ...persze csak olyan esetben, ha nem valami klub tagja vagy, ahol a klub vezetője tagja a minősítő bizottságnak, vagy a koma támogatja a másik koma újságját, stb. stb. Szóval olyan magyarosan megy minden.
Azért általánosságban elmondható, hogy a minősített veterán vagy nosztalgiajárművek OT rendszámmal többet érnek. Persze elméletben, illetve esetleges eladáskor.

Ezzel nagyjából egyetértek, kivéve az utolsó mondat. Mivel OT -vel átíráskor is minősíteni kell, ráadásul egy lehetetlen eljárás vonatkozik rá, szerintem értékcsökkentő. Ez abból is látszik, hogy OT nélkül az enyém (OFF autó) +300e -be került volna, tehát OT -val kevesebbet ér. Wink
Egyébként meg itt kell olvasgatni: http://www.mavamsz.hu/muzealisminosites.php

Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #31676 Dátum: 2007 Augusztus 01, 09:12:53 »

Sziasztok!

Szertnék érdeklődni Tőletek, hogy vettem egy W Bogarat,Amely 69-es évjáratu. Ideiglenesen ki van vonva a forgalomból,rendszám forgalmi meg van, számok megegyeznek.
 Bár már motor csere volt 95-ben.
 Az autót kifizettem, de adásvételit még nem csináltunk róla,mert még feleslegesnek tartottuk. Mivel az aitó ált 8 évet,így nem is tudnám műszakira ,ill.  eredetiség vizsgára vinni.
 Most éppen szedem szét kosárba, majd felújítom.Legalábbis a szándék megvan. De mindezek elött szeretnék érdeklődni, hogy milyen szabályzatok vannak a veterán autókkal szemben.
 Ugyanis veterán minősítést szeretnék.
 Tehát mire figyeljek oda. Halottam a motor és alváz számoknak meg kell egyezni, de mi van, ha esetleg motor csere volt . Álítólag hegeszteni sem mindegy hogyan hegesztjük. Az, hogy                   
 mindennek erededinek kell lennie, az mit jelent? Százalék pontozás van?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Mielött még felesleges költségekbe verném magam;

_-Kérlek Skkaccok, hogy a félreinformálódás érdekében küldjenek egy részletes tájékoztatót E-mail címemre, amit előre is köszönök

Tisztelettel Simon János

Nekem van egy OT-s autóm (külföldről hoztuk be), én azt mondom, hogy nagyon függ a minősítő bizottságtól, néha olyan autók is átmennek, aminek sok fontos dolog eltér az eredetitől, gyakorta nem is ismerik az adott tipust. Amelyiket ismerik, ott elég részletesek és szőrszálhasogatók (eredeti kárpit, kerékméret, fényezés, stb.) ...persze csak olyan esetben, ha nem valami klub tagja vagy, ahol a klub vezetője tagja a minősítő bizottságnak, vagy a koma támogatja a másik koma újságját, stb. stb. Szóval olyan magyarosan megy minden.
Azért általánosságban elmondható, hogy a minősített veterán vagy nosztalgiajárművek OT rendszámmal többet érnek. Persze elméletben, illetve esetleges eladáskor.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #31675 Dátum: 2007 Augusztus 01, 09:10:32 »

Hát igen és nem elég hogy üres még ingyenes is...  Undecided

Ezek a bánki képek, hát... IFA előz az autópályán!! Ja az autópálya tök üres, istenem, de szép idők!

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #31674 Dátum: 2007 Augusztus 01, 09:01:11 »

Ezek a bánki képek, hát... IFA előz az autópályán!! Ja az autópálya tök üres, istenem, de szép idők!
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #31673 Dátum: 2007 Augusztus 01, 08:55:06 »

kép jobb sarkába lévó kocsi és tulaja rakta össze
söt aki ben ül lány kocsiban akkor szerelö srác huga

Ő már az.

Evil

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #31672 Dátum: 2007 Augusztus 01, 08:53:57 »

a képen nem ö van elbasztam
bristnyány gabinak hivják(beetle maniac)
drapp  bogár bhh rendszámmal otvan o is képek között

Bristány Gabi nincs a képen.
Sanyi pedig nem rakta össze a bogarat.
A többi stimmel.

Evil

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #31671 Dátum: 2007 Augusztus 01, 08:53:50 »

kép jobb sarkába lévó kocsi és tulaja rakta össze

söt aki ben ül lány kocsiban akkor szerelö srác huga

WEBshop
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #31670 Dátum: 2007 Augusztus 01, 08:52:07 »

Ha jobban belegondolunk akkor lehet, hogy mégsem!  Wink Evil

...

Na ez külön értéknövelő azthiszem :-)

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #31669 Dátum: 2007 Augusztus 01, 08:51:00 »

Orbán Sanyi.
Ő és a Bálint alakitotta a klubot.

Evil

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #31668 Dátum: 2007 Augusztus 01, 08:50:14 »

Maga a kép is meg van.
Ha én csináltam akkor nega is van.

Evil

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #31667 Dátum: 2007 Augusztus 01, 08:46:21 »

Orbán Sanyi.

Evil

Köszi a fotót először is, ugyanis a Te képtáradban van! Többet nem találtam sajna róla, de ez nagyon ütős! Főleg a régi rendszáma miatt. Maga a kép is megvan? Megvásárolnám :-) Vagy esetleg a negativról egy előhivást lehetne kérni erről?

A másik, hogy ezekszerint hires bogaram van, ezzel meg a Bálint bogarával alapitották az MBK-t :-) Na ez külön értéknövelő azthiszem :-)
« Utoljára szerkesztve: 2007 Augusztus 01, 08:47:52 írta NGA »
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #31666 Dátum: 2007 Augusztus 01, 08:42:33 »

Orbán Sanyi.

Evil

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #31665 Dátum: 2007 Augusztus 01, 08:17:18 »

és képen kezét lobáló ember aki összerakta

Lehetett vele munka, mert ahogy látom a képen itt még 4 csavaros kerékkel van. Ki ő egyébként?
« Utoljára szerkesztve: 2007 Augusztus 01, 08:20:10 írta NGA »
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #31664 Dátum: 2007 Augusztus 01, 07:47:10 »

A bogaram 1991-ben
<beszúrt kép törölve>
és képen kezét lobáló ember aki összerakta

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Mákos

« Hozzászólás #31663 Dátum: 2007 Augusztus 01, 00:14:12 »

pöts

VW 1300
BMW 525i e34 touring

...az egyik általában működik : ))
Oldalak: 1 ... 2748 2749 2750 2751 2752 [2753] 2754 2755 2756 2757 2758 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: