www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Október 31, 13:17:45

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921354 Hozzaszólás 218 Témában írta 1615 Felhasználó
Legújabb tag: August
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 2552 2553 2554 2555 2556 [2557] 2558 2559 2560 2561 2562 ... 3546
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 30639365 alkalommal)
Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #39599 Dátum: 2008 Január 05, 20:33:46 »

te vízigót vagy, hogy így beszélsz a "magyarok"-ról?

én pl. magyar vagyok, és qrvára nem érzem magam hülyének...

ha viszont te is magyar vagy, akkor nem értem az önkritikád, főleg nem az általánosítást.
Semmelyik felmenőmön nem vagyok zsidó századokra visszamenőleg,ha erre gondolsz.Ludovikás nagyapám váltóőr lett,a másikat (kulák család)kinyírták a ruszkik.
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #39598 Dátum: 2008 Január 05, 20:23:50 »

nem. Driver3. az Dvd-s. itt van, csak hullámos lett a fűtőtesten  Grin
Akkor tedd a lejátszót is a fütötestre,oszt csááá! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #39597 Dátum: 2008 Január 05, 20:21:50 »

Driver1-re gondolsz ?  Tongue  az én eredetimet cd-re írták 
nem. Driver3. az Dvd-s. itt van, csak hullámos lett a fűtőtesten  Grin
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #39596 Dátum: 2008 Január 05, 20:20:03 »

tudna valaki egy biztosnági másolatot adni a Driv3r nevű játékról? sajnos megsérült a DVDm  Evil

Driver1-re gondolsz ?  Tongue  az én eredetimet cd-re írták 

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #39595 Dátum: 2008 Január 05, 20:07:26 »

tudna valaki egy biztosnági másolatot adni a Driv3r nevű játékról? sajnos megsérült a DVDm  Evil
Nem elérhető BigBen

« Hozzászólás #39594 Dátum: 2008 Január 05, 19:56:00 »

ha 5 perc múlva kopogtatnak nálad, ne nyisd ki az ajtót!  Evil Grin

Sz.G.András lesz,hogy menjek Bamako-ra?
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #39593 Dátum: 2008 Január 05, 19:48:09 »

(ha valamelyikőtök esetleg terrorista,akkor ezt nem én (BigBen) írtam,csak vki bejelentkezett a nevemben...semmi bajom amúgy velük... Kiss )

ha 5 perc múlva kopogtatnak nálad, ne nyisd ki az ajtót!  Evil Grin

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető Leon1303

Kicsi a kocsi, de nagy az önbizalma!

« Hozzászólás #39592 Dátum: 2008 Január 05, 19:31:12 »

Van folytatás...
ez  Grin
http://youtube.com/watch?v=BQqhYviGAuo&feature=related
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #39591 Dátum: 2008 Január 05, 19:30:40 »

Hááááát...
Ha tudni akarod, akkor a Dakar 30 éve alatt mindig is a pénzről szólt!
Alapból úgy kezdődött, hogy iparmágnás csemetéi szórakozására csinálták, aztán előtérbe került a reklám ->gyári csapatok, szponzorok!
Szóval nemtom milyen "igaz Dakarról beszélsz"...

A másik meg, hogy a Bamakó rali is keresztül megy Mauritánián, kb 4 napot töltenek ott...
Szerintetek?...
Ha van esze "Gézukának" akkor ő is törli az egészet...
Kibaszott nagy balhé lehet még ebből, hogy ha baj történik ott...
Bár még nem éltem akkor és te sem, még tervben sem voltunk, de az értesüléseim szerint az "igazi Dakar"-on az indult aki akart és azzal amivel akart, ugy jött az alap ötlet - az én forrásaim szerint -, hogy "mi lenne ha leugranánk egy szafarira a saját kocsinkal" és nekivágott pár autó a sivatagnak... aztán a következő években egyre több és több autó csatlakozott hozzájuk és kezdetben még itiner sem volt hanem ki ér előbb a célba, aztán pénznyeremény, harc a pozíciókért, bukások, halálesetek, aztán a szervezők bekeményítettek és jöttek a szabályok.... azon sem csodálkoznék, ha jövöre csak egyetlen gyártó abroncsát lehetne használni.....
Ja és akkor hogy ma miről szól a Dakar a kezdetekkel ellentétben:
Végy kétmillió forintot, hogy benevezd magad, újabb ketőtt, hogy a navigátorodat, építs cirka 50-60 millióért egy autót, úgy hogy a szabályoknak megfeleljen, menj el tréningelni, hogy tetszen a kondid az életmódvezetődnek, valamint jelenj meg minden este egy étteremben és adj sajtótájékoztatót, vigyorogj a kamerába mert a sponzorod megkívánja.....
Most már érted miért beszélek "igazi Dakar"-ról?? És akkor igy a Bamakó rally nekem Dakarabb- Dakar!

Nem elérhető abes

« Hozzászólás #39590 Dátum: 2008 Január 05, 19:22:53 »

Jujj,ezt már láttam!!  HATALMAS!!
Van folytatás...
Nem elérhető BigBen

« Hozzászólás #39589 Dátum: 2008 Január 05, 19:20:30 »

Jujj,ezt már láttam!!  HATALMAS!!
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #39588 Dátum: 2008 Január 05, 19:18:40 »

(ha valamelyikőtök esetleg terrorista,akkor ezt nem én (BigBen) írtam,csak vki bejelentkezett a nevemben...semmi bajom amúgy velük... Kiss )
http://www.youtube.com/watch?v=sDsK8ZnmhC4&feature=related
i kill you....  Evil

achmed
Nem elérhető angel06

« Hozzászólás #39587 Dátum: 2008 Január 05, 19:05:53 »

Grin

Nem biztos, hogy a pozitív hozzáállásod minden problémát megold,
de elég embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen kipróbálni!
Nem elérhető BigBen

« Hozzászólás #39586 Dátum: 2008 Január 05, 19:03:42 »

Teljesen egyetértek Sz.G. Andrással!Azért nehogy már az egész világ alkalmazkodjon ezekhez a f***okhoz!!Elég szomorú,hogy   működnek ezek a terrorszervezetek és szerintem nem kell belenyugodni a létezésükbe,mert ezzel tényleg csak azt érjük el,hogy működni fog az a "stratégia",amit ők folytatnak.Persze könnyen dumálok innen a gép elől,de szerintem nem az a megoldás,hogy akkor jólvan,kikerüljük őket,vagy elhalasszuk a versenyt...Ezzel szerintem pont,hogy nekik segítenek!
A másik,meg az hogy tökös csávóknak tartom azokat,akik ennek ellenére indulnak a Bamako-n...(bár a Bamako nem kapott közvetlen fenyegetést-legalábbis nem olvastam)

Nem elérhető BigBen

« Hozzászólás #39585 Dátum: 2008 Január 05, 19:03:17 »

Teljesen egyetértek Sz.G. Andrással!Azért nehogy már az egész világ alkalmazkodjon ezekhez a f***okhoz!!Elég szomorú,hogy   működnek ezek a terrorszervezetek és szerintem nem kell belenyugodni a létezésükbe,mert ezzel tényleg csak azt érjük el,hogy működni fog az a "stratégia",amit ők folytatnak.Persze könnyen dumálok innen a gép elől,de szerintem nem az a megoldás,hogy akkor jólvan,kikerüljük őket,vagy elhalasszuk a versenyt...Ezzel szerintem pont,hogy nekik segítenek!
A másik,meg az hogy tökös csávóknak tartom azokat,akik ennek ellenére indulnak a Bamako-n...(bár a Bamako nem kapott közvetlen fenyegetést-legalábbis nem olvastam)

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #39584 Dátum: 2008 Január 05, 18:38:20 »

Nekem is nagyon tetszik a bamakó rali, szivem szerint még indulnék is rajta.
De most képzeld magad bele, mész keresztül egy falun, ott a sok ember, integetnek, ugrálnak, majd kilép a sorból egy 16 éves és belédereszt egy sorozatot az AK-jával...
megvan rá az esély

mész valahol kis hazánkban egy faluban. kiszalad eléd egy gyerek és a visszapillantóddal meglököd, nem lesz semmi baja.
előjönnek a rokonok és agyonvernek.

megvan rá nemcsak az esély, hanem a példa is.
Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #39583 Dátum: 2008 Január 05, 18:33:09 »

Nekem is nagyon tetszik a bamakó rali, szivem szerint még indulnék is rajta.
De most képzeld magad bele, mész keresztül egy falun, ott a sok ember, integetnek, ugrálnak, majd kilép a sorból egy 16 éves és belédereszt egy sorozatot az AK-jával...
megvan rá az esély
Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #39582 Dátum: 2008 Január 05, 18:28:41 »

http://www.youtube.com/watch?v=77KteGA_Uaw
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #39581 Dátum: 2008 Január 05, 18:21:51 »

Persze az igaz, hogy Palik egy nagyképű fasz, de kezd beletanulni a dologba.
Én nekik is ugyanúgy szurkoltam volna, tavaly szépen ment!
Palik egy buzi nincs tehetsége max ötödölöhöz!

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #39580 Dátum: 2008 Január 05, 18:21:35 »

Kedves Budapest-Bamako induló!

Mindannyian megdöbbenve olvastuk a hírt, hogy elmarad az idei Dakar Rally terrorfenyegetés miatt. Mindenkit meg szeretnék nyugatni, hogy a Budapest-Bamako nem marad el. Ez a gondolat egy percig fel sem merülhet ebben a szituációban. Az itt leírt érvekkel senkit nem arra akarok késztetni, hogy jöjjön, mert minden rendben van. Pusztán meg akarom indokolni, hogy a Budapest-Bamako miért nem marad el.

Nem hajthatunk fejet a terrornak. A terrorizmus világunk egyik kellemetlen mellékterméke, amivel élni kell tudni. Ha a terroristák előtt meghajlunk, azzal legitimizáljuk a törekvéseiket és további zöld utat adunk a terror terjedésének. Nem hagyhatjuk, hogy terroristák irányítsák az életünket!

Mauritánia nem Kenya. Mauritánia stabil és békés ország. Az országban nem dúl polgárháború, nincs forradalom, nincs káosz és anarchia. A rendfenntartó erők maximális mértékben urai a helyzetnek. Az elmúlt tíz napban rendszeresen megerősítették számunkra, hogy fokozott figyelemmel védik a Budapest-Bamako indulóit, hiszen ez az esemény nagyon fontos számukra.

A Budapest-Bamako egyik alapgondolata immáron három éve az európai és afrikai népek közti kapcsolatok építése és ápolása. Hogy mondhatjuk tiszta szívvel, hogy közeledni szeretnénk másokhoz, mikor a baj legkisebb felbukkanásakor meghátrálunk? Hogyan biztosíthatunk másokat szolidaritásunkról, ha oda sem merünk menni? Ha valamikor aktuális, hogy Mauritániába menjünk, akkor az most van.

A Dakar Rally szervezői súlyos hibát követtek el azzal, hogy lemondták a Dakart. Ezt a hibát nem kell imitálni. A helyzetet minden indulónak magának kell mérlegelni és az indulás személyes döntés kell, hogy legyen. Ez így van a Budapest-Bamako kezdete óta. Talán ez a gondolat most még aktuálisabb, mint korábban.

Három gyermek apja vagyok. Ha komoly veszélyt éreznék Mauritániában, én magam sem indulnék el. De kérek mindenkit, hogy olvassa el a híradásokat és a részvételét alaposan gondolja végig! A döntés most is a te kezedben van.

Üdvözlettel,

Szabó Gál András
Budapest-Bamako

2007. január 4.
RNIE
« Hozzászólás #39579 Dátum: 2008 Január 05, 18:19:42 »

én örülök is hogy nem lesz mert Palik legalább nem pancsergodja el asok lovét!
majd vesz belőle új szájat anikónak a csík helyett ami az orra alatt van
Elérhető BlackP

« Hozzászólás #39578 Dátum: 2008 Január 05, 18:19:28 »

akkor is...
nem nagyobb balhé, mint ahogy a francia turisták meghaltak...

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #39577 Dátum: 2008 Január 05, 18:18:24 »

Persze az igaz, hogy Palik egy nagyképű fasz, de kezd beletanulni a dologba.
Én nekik is ugyanúgy szurkoltam volna, tavaly szépen ment!
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #39576 Dátum: 2008 Január 05, 18:16:03 »

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető bitus76

06 30 460 2831

« Hozzászólás #39575 Dátum: 2008 Január 05, 18:14:34 »

Nagyarcú Villám Gézát nem féltem.A Bamakói futam is csak a haszonról szól.Hogy fapados futam.Röhögnöm kell.

VW 1200.1963.
Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #39574 Dátum: 2008 Január 05, 18:08:16 »

mindenki saját felelősségére megy, ahogy a turisták is
akkor is...
Elérhető BlackP

« Hozzászólás #39573 Dátum: 2008 Január 05, 17:59:06 »

mindenki saját felelősségére megy, ahogy a turisták is

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #39572 Dátum: 2008 Január 05, 17:57:55 »

Szerintem nagy bunkóság volt lefikázni a magyar kezdeményezést.... ez egy gesztus volt a Bamakó szervezőitől és talán finomabban is visszautasíthatták volna őket! Ez csak azt bizonyítja számomra hogy a dakar már évek óta nem az igazi kalandról szól, hanem az elit és a pénz párharcáról! Jövőre már lehet hogy olyan kamionszálodák fogják várni a résztvevőket mint az F'-s csapatoknak van! Az új "szigorítások", hogy csak "bizonyítványal" indulhatsz majd a Rally-n szintén nem egyezik az igazi Dakar szellemével szerintem! Ha ez a kezdetektől igy lett volna akkor a Paliknak esélye sem lett volna kijutni a versenyre (persze akkor máskép alakult volna)! Ha megnézzük a dakar történelmét, hogy miként is kezdődött az egész, akkor az én olvasatomban a Bamako RALLY sokkal inkább méltó utódja a igazi Dakarnak!
A magyar dakaros csapatok ezzel a kijelentéssel iszonyatosat buktak a szememben!
Hááááát...
Ha tudni akarod, akkor a Dakar 30 éve alatt mindig is a pénzről szólt!
Alapból úgy kezdődött, hogy iparmágnás csemetéi szórakozására csinálták, aztán előtérbe került a reklám ->gyári csapatok, szponzorok!
Szóval nemtom milyen "igaz Dakarról beszélsz"...

A másik meg, hogy a Bamakó rali is keresztül megy Mauritánián, kb 4 napot töltenek ott...
Szerintetek?...
Ha van esze "Gézukának" akkor ő is törli az egészet...
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #39571 Dátum: 2008 Január 05, 17:43:11 »

Jókor haraptak rá megint a hülye magyarok.

te vízigót vagy, hogy így beszélsz a "magyarok"-ról?

én pl. magyar vagyok, és qrvára nem érzem magam hülyének...

ha viszont te is magyar vagy, akkor nem értem az önkritikád, főleg nem az általánosítást.
Nem elérhető versicolor

« Hozzászólás #39570 Dátum: 2008 Január 05, 17:38:47 »

Boldog Újévet Mindenkinek!!
Ó év búcsúztató eddig Wink
Elérhető BlackP

« Hozzászólás #39569 Dátum: 2008 Január 05, 17:37:09 »

Szerintem nagy bunkóság volt lefikázni a magyar kezdeményezést.... ez egy gesztus volt a Bamakó szervezőitől és talán finomabban is visszautasíthatták volna őket! Ez csak azt bizonyítja számomra hogy a dakar már évek óta nem az igazi kalandról szól, hanem az elit és a pénz párharcáról! Jövőre már lehet hogy olyan kamionszálodák fogják várni a résztvevőket mint az F'-s csapatoknak van! Az új "szigorítások", hogy csak "bizonyítványal" indulhatsz majd a Rally-n szintén nem egyezik az igazi Dakar szellemével szerintem! Ha ez a kezdetektől igy lett volna akkor a Paliknak esélye sem lett volna kijutni a versenyre (persze akkor máskép alakult volna)! Ha megnézzük a dakar történelmét, hogy miként is kezdődött az egész, akkor az én olvasatomban a Bamako RALLY sokkal inkább méltó utódja a igazi Dakarnak!
A magyar dakaros csapatok ezzel a kijelentéssel iszonyatosat buktak a szememben!
így van, nagyon el vannak szállva maguktól, ha meg most beintenének a szponzorok, könyörögnének, hogy legalább egy nivával indulhassanak a bb rallyn

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #39568 Dátum: 2008 Január 05, 17:00:19 »

MAXIMÁLISAN egyet értek Veled.

És akkor arrol még nem is beszéltünk,hogy a Bamakos gesztus,mekkora reklámfogás lehetett volna ennek a csoro országnak!!
Itt elég lett volna ha egy csapat elfogadja a meghivást,sokan csatlakoztak volna,ha másért nem,hát azért,hogy mégiscsak villogjanak a szponzorok logoi a kocsik oldalán.

Tóth Zoltán
Nem elérhető vwakos

« Hozzászólás #39567 Dátum: 2008 Január 05, 16:56:39 »

http://www.youtube.com/watch?v=rT436gvx_Rw
zsír videó!

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #39566 Dátum: 2008 Január 05, 16:55:19 »

MAXIMÁLISAN egyet értek Veled.

Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #39565 Dátum: 2008 Január 05, 16:42:20 »

Bamakó és Dakar rally nem összehasonlítható. Teljesen másról szól a kettő.

Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #39564 Dátum: 2008 Január 05, 15:31:46 »

neee tényleg?  Grin
Nem elérhető Kacsa

« Hozzászólás #39563 Dátum: 2008 Január 05, 15:28:32 »

bamakót hogy lefikázza  Grin igaza is van... bár nekem az is teccik  Wink

T2a - T1
Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #39562 Dátum: 2008 Január 05, 15:21:15 »

bamakót hogy lefikázza  Grin igaza is van... bár nekem az is teccik  Wink
Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #39561 Dátum: 2008 Január 05, 15:16:05 »

Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #39560 Dátum: 2008 Január 05, 14:30:33 »

http://www.origo.hu/auto/20080105-dakar-2008-sajtotajekoztato-budapesten.html
Oldalak: 1 ... 2552 2553 2554 2555 2556 [2557] 2558 2559 2560 2561 2562 ... 3546
Nyomtatás

Ugrás: