www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2026 Augusztus 25, 21:40:03

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2026. december 31.
922004 Hozzaszólás 218 Témában írta 1620 Felhasználó
Legújabb tag: samlevy0515
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 2552 2553 2554 2555 2556 [2557] 2558 2559 2560 2561 2562 ... 3550
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 38553256 alkalommal)
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #39724 Dátum: 2008 Január 06, 21:40:03 »

Nem bántanék meg senkit a világért sem, de:
elvakult, csőlátással rendelkező emberekvagytok, akik úgy alkotnak valamiről véleményt, hogy nem ismerik azt a dolgot. Próbáljátok ki. De ne buszon, vagy bogáron, hanem egy 225/45 R17 méretű gumival szerelt Skoda Octavia-n. Majd rájössz, hogy 40 lóerő és 150 lőerő köött mi a különbség.

bogarnal is erezni,en bogaraztam egy telet,vredestein zsir uj teligumival..
Erezheto volt a kulonbseg,es a 12. keruletben a nagy hobol nem fel ora alatt jottem ki,kartonpapirokat dugdosva a kerek ala,hanem beultem,alacsony fordulaton kijottem belole elsore...
es ez nem a reklam fogas miatt,hanem mert egyszeruen telen a teligumi a jobb,akarhogy nezzuk

www.elitevwclub.hu

2014 Porsche 911 Carrera 4
1996 Porsche Boxster
2025 Tesla Model 3 LR RWD

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #39723 Dátum: 2008 Január 06, 21:39:32 »

a cpg amúgy műxik most?
Nem annyira.Meg őlte a dualizmus.
Nem elérhető SiD

« Hozzászólás #39722 Dátum: 2008 Január 06, 21:39:16 »

tegnap este kint felejtettem a '302-est az utcán.

1963 VW1200 DeLuxe
Nem elérhető gumibogi

20/911-1661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #39721 Dátum: 2008 Január 06, 21:38:34 »

ja,fölösleges a vita,csakhát a többi topik halott Cool
ez nem olyan amiről meg kell győzni a másikat
aki úgyérzi az ne vegyen,aki meg igen az igen
inkább igen ,vegyen mindenki...... Wink Grin
ja és tölem..... Smiley

Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #39720 Dátum: 2008 Január 06, 21:38:05 »

Éltek-e még régi lányok?Fehér babáim?
Nem elérhető gumibogi

« Hozzászólás #39719 Dátum: 2008 Január 06, 21:36:46 »

de szeretném, ha a cégtulaj is látná ezt a beszélgetést nálunk..volt olyan még múlt télen is, hogy a főnök nem engedte al a srácokat vidéki körre a gumik miatt...

amúgy most a bogáron nekem is téli van, nem érzek változást, mondjuk nem is próbálgatom a határokat, eddig sem siettem, eztán sem fogok
azért nem érzed mert öregecske az a guma és hiányzik már belöle az anyag amitől nem keményedik ki 7 fok alatt....
ha ebből a fajtából egy újszerüt raknál fel akkor egészen puhának éreznéd a bogid is....
én tapasztalatból mondom... Smiley

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #39718 Dátum: 2008 Január 06, 21:36:04 »

tényleg?
tavaly is mindenki ennyire hülye vot?

az arany ugyanez volt kb Grin

www.elitevwclub.hu

1996 Porsche Boxster

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #39717 Dátum: 2008 Január 06, 21:35:36 »

igazad van. az 50-es60-as években mennyi autó is volt ? (ezt csak a baleseti százalék miatt)

30 éve vettük az ingatlant ahol most lakom
az első 10 évben a busz sem járt fel mikor esett a hó
és mert nem volt téligumi a mi autónkon sem mintahogy a többin sem 2-3 kilóméterről gyalogoltun a szomszédokkal haza esténként

ez is csak egy történet
Te tényleg azt hiszed,hogy a BKV buszokon van téligumi?????
De nem ez a lényeg!
Nem baleseti statisztikákrol vitatkoztunk.
Csak azt probáltam elmondani,hogy a téligumi elött is volt élet(normális,élhetöööö)!

Tóth Zoltán
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #39716 Dátum: 2008 Január 06, 21:35:17 »

Eredeti.Meg Topo neurock Tereskova,URH.Ilyesmi is.Ott jártam pár éve.
a cpg amúgy műxik most?

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
RNIE
« Hozzászólás #39715 Dátum: 2008 Január 06, 21:34:33 »

ja,fölösleges a vita,csakhát a többi topik halott Cool
ez nem olyan amiről meg kell győzni a másikat
aki úgyérzi az ne vegyen,aki meg igen az igen
Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #39714 Dátum: 2008 Január 06, 21:34:03 »

milyen minőségben vannak? digitálisan feljavított esetleg? Cheesy
 Eredeti.Meg Topo neurock Tereskova,URH.Ilyesmi is.Ott jártam pár éve.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #39713 Dátum: 2008 Január 06, 21:33:39 »

elvakult, csőlátással rendelkező emberekvagytok, akik úgy alkotnak valamiről véleményt, hogy nem ismerik azt a dolgot. Próbáljátok ki. De ne buszon, vagy bogáron, hanem egy 225/45 R17 méretű gumival szerelt Skoda Octavia-n. Majd rájössz, hogy 40 lóerő és 150 lőerő köött mi a különbség.
de szeretném, ha a cégtulaj is látná ezt a beszélgetést nálunk..volt olyan még múlt télen is, hogy a főnök nem engedte al a srácokat vidéki körre a gumik miatt...

amúgy most a bogáron nekem is téli van, nem érzek változást, mondjuk nem is próbálgatom a határokat, eddig sem siettem, eztán sem fogok

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető angel06

« Hozzászólás #39712 Dátum: 2008 Január 06, 21:33:08 »

csak az újak kedvéért Smiley

Cheesy

Nem biztos, hogy a pozitív hozzáállásod minden problémát megold,
de elég embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen kipróbálni!
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #39711 Dátum: 2008 Január 06, 21:32:27 »

meg ugyebar tavaly pontosan ugyanezeket a koroket mar egyszer vegigfutottuk...
tényleg?
tavaly is mindenki ennyire hülye vot?
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #39710 Dátum: 2008 Január 06, 21:31:50 »

meg ugyebar tavaly pontosan ugyanezeket a koroket mar egyszer vegigfutottuk...
csak az újak kedvéért Smiley

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #39709 Dátum: 2008 Január 06, 21:31:28 »

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #39708 Dátum: 2008 Január 06, 21:30:45 »

pécsen most sem mindenhová mennek buszok, ha esik a hó...

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #39707 Dátum: 2008 Január 06, 21:30:37 »

szerintem teljesen feleslegesen nyúzzátok magatokat. azokon az autókon amiket használtok ogár és busz esetében valószinüleg nem veszed észre a téligumi hiányát. de egy elektronikával jól ellátott újabb autó esetében nehéz lenne a közlekedés ezen nagy anyagi jólétet biztositő találmány nélkül.

meg ugyebar tavaly pontosan ugyanezeket a koroket mar egyszer vegigfutottuk...

www.elitevwclub.hu

1996 Porsche Boxster

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #39706 Dátum: 2008 Január 06, 21:30:09 »

szerintem teljesen feleslegesen nyúzzátok magatokat. azokon az autókon amiket használtok ogár és busz esetében valószinüleg nem veszed észre a téligumi hiányát. de egy elektronikával jól ellátott újabb autó esetében nehéz lenne a közlekedés ezen nagy anyagi jólétet biztositő találmány nélkül.
viszont nyáron a téligumit igencsak észre lehet venni, csúszik rendesen

Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #39705 Dátum: 2008 Január 06, 21:30:04 »

[/quotepompás öreg hímemmel ki sem lépek a fedél alól.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #39704 Dátum: 2008 Január 06, 21:28:22 »

Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #39703 Dátum: 2008 Január 06, 21:27:17 »

ok, akkor téligumi, viszont akkor kötelező abs, légzsák, 4kerékhajtás, fűthető kormány, ülés, tükör, meg minden egyéb ugyebár...mindegyik marha jó dolog és a jórésze biztos életet menthet. szóval ahoz, hogy valaki elmenjen melóba egy főúton a városban nem létfontosságú a téligumi. ha meg hegyen lakik, vagy jégen autózik, vagy napi többszáz km-t autózik, akkor fontos. és ettől függetlenül sem tud majd jobban vagy rosszabbul vezetni
Felhívtam a Posche  M5-öt,házhoz jönnek légzsákot szerelni.
1303LS
« Hozzászólás #39702 Dátum: 2008 Január 06, 21:26:10 »

Arról hogy a sofőr fasz nem a téligumi tehet.
Arról beszélek, hogy ha a hülyegyerek elkacskázik nyárigumin a gumisig 40-el aztán mikor felkerült a téli padlóig nyomja a gázt és 80-as átlagot megy a városban akkor ő téligumin veszélyesebb mint nyárin.
De nem a gumi tehet róla.
Énha nyárival 50-el megyek a hideg aszfalton akor télivel sem fogok jóval többel menni csak megnyugtat hogy ha kiszalad elém egy gyerek akkor jópár méterrel előbb megállok. Mert nemvagyok agyatlan. (legalábbis szerintem)
A másik az ABS, hülyefasz azt hiszi hogy az majd megvédi mindentől és csak tapossa a gázt mert neki fasza kocsija van.
Na ez is veszélyesebb ABS-es kocsiban mint nélküliben.
50-60-as években ha egy kocsi 100-al tudott menni (hétköznapi hasznalati autó) az már nagy szám volt, nem volt minden jöttmentnek 100+lóerős hiteles autója. Ma meg már a legkisebb szuziki vagy dévúmatiz is megugorja pillanatok alatt a veszélyes tempót a párezerkilóméteres nyálasszájú sofórjével.

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #39701 Dátum: 2008 Január 06, 21:25:22 »

Mindenben igazad van,csak egy dologrol nem esett szó!
A téligumi az autozás történetében egy viszonylag uj dolog,ami a gumiipar rohamos fejlödésének egyik látványos eredménye
Én csak arra probáltam rávilágitani,hogy a "feltalálás"elött is voltak autok,azok közlekedtek télen is,de jógumikkal,nem kopott redvákkal,s talán a gépészek is tudtak valamit,amit vezetési rutinnak hivnak.
Persze azota a technika és a tempo is sokat fejlödött,ennek eredménye lett a téli gumi.
Mutasson valaki az 50-es,60-as évekböl diagonál téligumit????
Csak ezt akartam mondani,én kérek elnézést! Grin

igazad van. az 50-es60-as években mennyi autó is volt ? (ezt csak a baleseti százalék miatt)

30 éve vettük az ingatlant ahol most lakom
és mert nem volt téligumi a mi autónkon sem mintahogy a többin sem 2-3 kilóméterről gyalogoltun a szomszédokkal haza esténként

ez is csak egy történet

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #39700 Dátum: 2008 Január 06, 21:25:08 »

igen.
milyen minőségben vannak? digitálisan feljavított esetleg? Cheesy

Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #39699 Dátum: 2008 Január 06, 21:24:11 »

Grin Grin Grin Grin Meg cpg-t hallgatol?  Evil

igen.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #39698 Dátum: 2008 Január 06, 21:24:06 »

ok, akkor téligumi, viszont akkor kötelező abs, légzsák, 4kerékhajtás, fűthető kormány, ülés, tükör, meg minden egyéb ugyebár...mindegyik marha jó dolog és a jórésze biztos életet menthet. szóval ahoz, hogy valaki elmenjen melóba egy főúton a városban nem létfontosságú a téligumi. ha meg hegyen lakik, vagy jégen autózik, vagy napi többszáz km-t autózik, akkor fontos. és ettől függetlenül sem tud majd jobban vagy rosszabbul vezetni

Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #39697 Dátum: 2008 Január 06, 21:23:01 »

a téligumiról csk annyit.

szval a szokásos üvöltveanyátokpicsájázás helyett most megittam egy rozéfröccsöt

én naponta 70-200km-t megyek ebben a tetves városban és ráadásul budapest egyik legmagasabb pontján lakom
igeneis nemcsakhogy az nem mindegy ,hogy télie vagy nyári e a gumi de még a minta típus sem mindegy
valaki mutassa már meg nekem mikor reggel elkezd szemerkéli a hó és estig esik
akkor hogyan megy el budaliget-budakalász-zugló-budaörs-dunaharaszti-budakalász -budaliget távolságot balesetmentesen nyáriugumival
ja és közben kit fog anyázni és lúzerezni a nép

szval lehetünk kurvára tökösfickók akik majd megmutatjuk hogy a téligumi egy átbaszás és a gumigyárak lehúzása

csak ez nem így van !
Küldhetnél egy fröccsöt.És igérd meg,hogy 7 fok fölött reggel átcseréled a téli gumit.Szomjan veszek.
Nem elérhető gumibogi

« Hozzászólás #39696 Dátum: 2008 Január 06, 21:21:43 »

A téligumi az autozás történetében egy viszonylag uj dolog,ami a gumiipar rohamos fejlödésének egyik látványos eredménye
Én csak arra probáltam rávilágitani,hogy a "feltalálás"elött is voltak autok,azok közlekedtek télen is,de jógumikkal,nem kopott redvákkal,s talán a gépészek is tudtak valamit,amit vezetési rutinnak hivnak.
Persze azota a technika és a tempo is sokat fejlödött,ennek eredménye lett a téli gumi.
82-ben kezdtem el vezetni és édesapám öreg 66-os trabinkra vett téligumát elöre és azzal jártunk télen és nyáron persze.... Wink
tehát egy jó ideje elkezdték a téligumi gyártást pl

Nem elérhető angel06

« Hozzászólás #39695 Dátum: 2008 Január 06, 21:20:33 »

Csak eltereltem a figyelmet,míg Pityu bá'ék lelépnek a mézzel.Amúgy meg villányi kabernyé szavinyont.

Grin Grin Grin Grin Meg cpg-t hallgatol?  Evil
« Utoljára szerkesztve: 2008 Január 06, 21:23:26 írta angel06 »

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #39694 Dátum: 2008 Január 06, 21:19:49 »

kb

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #39693 Dátum: 2008 Január 06, 21:17:01 »

Jó ez a duma......, mit ittál?!  Grin Evil
Csak eltereltem a figyelmet,míg Pityu bá'ék lelépnek a mézzel.Amúgy meg villányi kabernyé szavinyont.
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #39692 Dátum: 2008 Január 06, 21:16:25 »

szval lehetünk kurvára tökösfickók akik majd megmutatjuk hogy a téligumi egy átbaszás és a gumigyárak lehúzása

csak ez nem így van !

Tóth Zoltán
Nem elérhető gumibogi

« Hozzászólás #39691 Dátum: 2008 Január 06, 21:15:37 »

szval a szokásos üvöltveanyátokpicsájázás helyett most megittam egy rozéfröccsöt

én naponta 70-200km-t megyek ebben a tetves városban és ráadásul budapest egyik legmagasabb pontján lakom
igeneis nemcsakhogy az nem mindegy ,hogy télie vagy nyári e a gumi de még a minta típus sem mindegy
akkor hogyan megy el budaliget-budakalász-zugló-budaörs-dunaharaszti-budakalász -budaliget távolságot balesetmentesen nyáriugumival

csak ez nem így van !
én ezzel a hozzászólással maximálisan egyet értek!!
és hogy ki mit mond és gondol a téligumi használatról az próbálja ki azokat és utánna mondjon róla véleményt.
természetesen üzlet az van benne mint mindenben ezen a világon....

viszont abban teljesen egyetértek hogy sokan azt hiszik hogy a téliguma tökéletes tapadást fog biztositani.....ezekkel nincs mit tenni mint leanyázni ha állatba nyomják...
ennyi.....

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #39690 Dátum: 2008 Január 06, 21:14:27 »

a témához kapcsolódó írásocska.
http://scheerti.blog.hu/2008/01/02/kiskate_mindenkinek_aki_vezetne_de_nem_t

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #39689 Dátum: 2008 Január 06, 21:12:23 »

csak ez nem így van !

Köszönjük Bibendum.
Gumibogi nevében is...

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #39688 Dátum: 2008 Január 06, 21:06:00 »

csak ez nem így van !

Nem elérhető angel06

« Hozzászólás #39687 Dátum: 2008 Január 06, 20:56:46 »

Szerbusztok gyerekek,meleg szeretettel köszöntlek bennetek.És hát nagyon örülök,hogy itt van mindenki,éljenek a punkok!Vá,Vá,kia legnagyobb?Főnök Főnök.

Jó ez a duma......, mit ittál?!  Grin Evil

Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #39686 Dátum: 2008 Január 06, 20:54:27 »

cpg Grin
Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #39685 Dátum: 2008 Január 06, 20:53:36 »

Szerbusztok gyerekek,meleg szeretettel köszöntlek bennetek.És hát nagyon örülök,hogy itt van mindenki,éljenek a punkok!Vá,Vá,kia legnagyobb?Főnök Főnök.
Oldalak: 1 ... 2552 2553 2554 2555 2556 [2557] 2558 2559 2560 2561 2562 ... 3550
Nyomtatás

Ugrás: