www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 November 01, 23:32:15

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921354 Hozzaszólás 218 Témában írta 1615 Felhasználó
Legújabb tag: August
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 3398 3399 3400 3401 3402 [3403] 3404 3405 3406 3407 3408 ... 3546
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 30677187 alkalommal)
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #5759 Dátum: 2006 április 13, 07:54:41 »

Huhhhh!
Ez nem semmi volt!!
Én is kb 1/2 órája olvasom vissza a beírtakat.....
Ezt azért tényleg nem gondolhatja komolyan az MBK!
Még, ha, szigorúan, a kiírás szövegét nézem is!
Mert ez valóban le volt írva már több helyen (honlap, Depo, stb.), de hol volt ez a kereskedelmi mennyiséghez???
Ennyire nem lehetünk vaskalaposak!!
Szepi! Ha olvasod a Fórumot, ezen el kéne gondolkozni!!
Szemet húnytunk afelett, hogy vizeseket kell kerülgetni, hogy mégsem külön parkolóban voltunk, ahogy meg is lett hirdetve, hogy "szétszaggatták" mellettünk az aszfaltot... Ott voltam a Közgyűlésen, nem erről volt szó! Vendégségről volt szó, nem arról, hogy majdnem róluk szólt a nap!
Mindegy! Elviseltük!
Igen, sokaknak igaza van abban, hogy akkor, ott kellett volna szólni érte!
Így utólag, és ekkora összeget kérni ezért a mennyiségért, eléggé inkorrekt!
Tudom, miben áll a Klub támogatása, hisz tavaly mi a rendőri biztosítást kaptuk, meg a serlegeket. Meg is kaptam célzásnak, hogy kicsit több lett a rendőri költség.... Biztos én tehetek róla....
Viszont a Klubtagok belépőjének összeg hiányzott a kasszából, de megoldottuk!
Soha nem volt bevétel-orientált a Tatabányai Tali, de ha most átmegyünk szarrágásba, akkor meggondolandó, hogy kérjük-e ezt a támogatást!
Idén is gond volt a találkozó dátumokkal, mert uygan leadtam, bőven időben, a Szepinek, de a Depoban csak nem jól jelent meg, megint....
Emlékszünk még a tavalyi keverésre is, gondolom...
Szóval: Jó lenne, nem egymás torkának esnünk, de azért nem is kell mindent lenyelni!
Jó lenne valami egészséges kompromisszumot kötnünk!

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
1303LS
« Hozzászólás #5758 Dátum: 2006 április 13, 07:51:18 »

Te jó ég, mi volt itt!! Fél óra kellett csak a visszaolvasáshoz!

Naszóval: ez a húzás szerintem abszolút inkorrekt, hogynemondjam aljas. Nem részletezem, megtettétek.

"Szakadás"-ról annyit: nem csodálkozom, hogy felmerült, mivel olyan irányba haladnak a dolgok, ami sokaknak nagyon-nagyon nem tetszik.
Kár, mert a Bogaras népség egy olyan csapat kishazánkban, ami párját ritkítja. (Bogarasokon kívül mutass valakit, aki azonnal megáll az út szélén segíteni a bajbajutott márkatársnak. Személyes tapasztalatból mondom.)
Ha már a legnagyobb-legrégebbi-legismertebb bogárklub is a kulaverdásokat favorizálja és a régi klasszikus csereberélő lelkes és önzetlen bogarast bünteti, ott valami nagy baj van.

Félreértések elkerülése végett nem akarom védeni  a Szepest.
A "kulaverdások" favorizálása szerintem szépen visszavezethető a piszkos anyagiakra, de ez ügyben volt már néhány kör.
Viszont az útszéli segítségnyújtás messze nem klubtéma. Aki megáll az út szélén segítenia másiknak az pont leszarja hogy van e MBK vagy nincs, az pusztán emberi "bogaras" mivoltának a megnyilvánulása.
Én nagyon remélem, hogy sikerül pontot tenni a dolog végére pár napon belül.
A szakadásról SZVSZ kényes dolog beszélni, nagyon kevesen lennének azok akik annyi energiát tudnának befektetni egy klub fenttartásba amit az megkíván.És akkor még nem beszéltünk a kapcsolatokról amiket kiépíteni egy két hónap munkája.Nme hinném hogy úgy szóba is állna bárkivel is bármilyen szponzor vagy akár csak helybiztosító, hogy csókolom én lennék a ....ponthu klub és ezt meg ezt szeretnénk.Pont leszarnának, legalábbis az első időkben biztos.

1303LS
« Hozzászólás #5757 Dátum: 2006 április 13, 07:38:17 »

Na jó reggelt!

Látom volt bőven termés éccaka.
Szerintem sokan kicsit elragadtatták magukat, idő előtt.
Adni kellene egy esélyt a dolgok rendezésére, lehet az egész amiből kiindult egy egyszerű félreértés.
Amit NGA kolléga a boxban kivitelezett lehet hogy a Szepes szemszögéből -a nagy rohangálás közepette- úgy látszott ahogy.
Várjuk meg a fejleményeket és utána lehet ítélkezni.
Ratroval tökéletesen egyetértek abban, hogy egy vezetést lecserélni vagy csak kritizálni is elég necces dolog, amíg nem látunk a dolgok mögé nem tudhatjuk hogy mi az ami motiválja az ilyesféle megnyilvánulásait a Szepesnek.AZ hogy valaki is azt mondja hogy egy ilyen szintű klubvezetést, tálákozó szervezést kisujjból kiráz, hát nem mondom....
Abban viszont nincs igaza Ratronak, hogy túl kell lépni rajta.Ha valami félreértésen alapul a dolog azt felnőtt emberek módjára lehet rendezni.Viszont más a helyzet ha itt valami személyes konfliktus kiteljesedése van a háttérben.
Az a 10000 forint meg bagatel, NGA gondolom ha picit is jogosnak érezné már rég elküldte volna, ha arról lenne szó itt kb 10 perc alatt összedobnánk, de NEM ez a LÉNYEG.
SZVSZ várjuk meg a pro és kontra megnyilvánulásokat, de addíg a hangos és néha túl személyeskedő megnyilvánulásokat talán nem kellene ilyen szinten forszírozni.

Én személy szerint el tudom képzelni, hogy olyan rossz mérleggel zárt a rajzás hogy a Szepes önkívületi állapotban próbál minden  egyes forintot begyűjteni ami csak a látókörébe kerül. Mégegyszer mondom a félreértéseket meg emberi módon lehet rendezni, még a Szepessel is.

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #5756 Dátum: 2006 április 13, 07:35:26 »

Te jó ég, mi volt itt!! Fél óra kellett csak a visszaolvasáshoz!

Naszóval: ez a húzás szerintem abszolút inkorrekt, hogynemondjam aljas. Nem részletezem, megtettétek.

"Szakadás"-ról annyit: nem csodálkozom, hogy felmerült, mivel olyan irányba haladnak a dolgok, ami sokaknak nagyon-nagyon nem tetszik.
Kár, mert a Bogaras népség egy olyan csapat kishazánkban, ami párját ritkítja. (Bogarasokon kívül mutass valakit, aki azonnal megáll az út szélén segíteni a bajbajutott márkatársnak. Személyes tapasztalatból mondom.)
Ha már a legnagyobb-legrégebbi-legismertebb bogárklub is a kulaverdásokat favorizálja és a régi klasszikus csereberélő lelkes és önzetlen bogarast bünteti, ott valami nagy baj van.
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #5755 Dátum: 2006 április 13, 07:22:56 »

ja és tényleg sok mindent köszönhetünka  szepesnek ez igy igaz!!de akkor lehetne(TT) volna annyi benne h ott szedi be  pénzt v szolj h pakolj össze nem utolag h te árultál....
tényleg nem a pénz nagyságárol vanszó hanem a korektségröl meg hozzá állásról!!

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #5754 Dátum: 2006 április 13, 07:18:31 »

szerintem ez most nem azon van h most kihagy ott kit!!
nekem egyszrüen nem magával  aklub elnögségével van a bajom töllem bárki vezetheti de ha már valaki a bogarasokbol él a kor legláb szegény bogaras megérdemelné h ne ugassák le legalább emberi hangon beszélnének vele v hozzá tzartizojával mert nem 1X volt ilyenre pl!!!pl2-3éve nem volt ilyen gond teljesen jol ellehett beszélgetni szepivel de most.....

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5753 Dátum: 2006 április 13, 07:06:00 »

igen, ratro nem vette le a lényeget, senki nem akarja megbuktatni a szepest, de ha így voszonyul többekhez a fórumon(is), akkor megérdemli, hogy otthagyjuk és találjon ki ilyeneket a többieknek.
az meg megint más, hogy a rajzáson elviseltük a vizeseket(mi mást tehettünk volna? haza mégsem megyünk, hamár kimentünk odáig), vagy legközelebb ezt megelőzendő csinálunk saját találkozót...
és a rajzás meg NGA-nak írt levél korántsem lefutott, régmúlt dolog

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #5752 Dátum: 2006 április 13, 06:08:27 »

Ha már meg lettem szólítva, a * és jómagam vallása között van egy hatalmas különbség, hogy én választottam magamnak (szigorúan csak Bogaras rendezvények időtartamára :-))
Az NGA-nak írt levélen nem kell túllenni. Tegnap történt. Előtte semmi bajom nem volt a szepivel, együtt voltunk Veled is közgyűlni, támogattam az ötleteit, melléálltam, amiben tudtam, segítettem. A tegnapi levelesdi miatt jött elő a dolog, mert egyszerűen a jóízlés határait átlépte, és ilyenkor szólni kell. Persze, ha valakiben vannak régi rossz érzések, azok ilyenkor halmozottan jelentkeznek, de ezt meg kell tanulni helyén kezelni (nem csak nekik, mindenkinek). A * pedig 100x inkább tekintendő Bogaras kereskedőnek, aki nem tudom, mennyit tett hozzá a Rajzáshoz. Az NGA önszorgalomból csinált egy életképet, előásta a régi dolgait, és azt végig felügyelte. Sokan megnézték, megcsodálták, és tetszett nekik. Legalább kicsit más fílingje volt, mint a csilli-villi felnis, ültetett csodáknak. Volt benne életérzés.
Buktatni senki nem szeretne. Minek? A klub nagyobb, mint valaha, prosperál, és ezt a szepesnek köszönheti. Ezt senki nem vitatja. A kérdés csak az, hogy ezzel az erkölcsi morállal - és a klub egyéb lépéseivel - adott emberek egyet tudnak-akarnak érteni, vagy sem. Nálam eddig tartott a becsület. A tegnapi naptól fogva nem tudok őszintén ennek a csapatnak - amit MBK-nak hívnak - a tagja lenni.
Biztos Nálad is volt már olyan, hogy elszakadt a cérna. Aludtam rá egyet, és úgy érzem még mindig, hogy jogosan szakadt el. Gyűjtést rendezni? Minek? Mire? Az én saram, én fizetem. A lelkem pedig háborog. Nem a pénz (mert azért mégsem vagyok ám annyira zsici :-)), az eljárás miatt.
Nem akarunk elnökváltást. Valami mást szeretnénk. Azt megpróbálni összerakni, ami miatt most a legtöbben klubtagok. Nem üzleti alapon. Civil kurázsi. Talán már hallott róla mindenki.

Gusztustalan módon gennyezünk itt olyan dolgokon amin réges régen túl kellene lenni.NApokkal, hetekkel, évekkel ezelőtti történetek böffenek fel. Ki miért utáltameg a másikat, miért nem fogok kezet vele, stb. Ki nem fossa le a vizeseket a rajzáson. Ez elég nagy probléma. Most zavarnak?! Nem. Akkor zavartak, kibirtad. Most itt a pénzügyi vonal. Nézd meg Csillag Gabit. Ő sem akart fizetni, mert zsidó mint Sto. De ott volt, kiégette a lóvét és kész. Gondolom húzta a száját mint bárki akinek ki kellett tennie a lóvét de ez van. Buktatni akartok? Hajrá! Gyerünk!Éljen Hannibál. Ki fogja csinálni? Valaki aki megfelel 300 embernek a fórumon? És a másik 500? Ki képviseli majd az érdekeit a bogarasoknak? Vagy innen valaki? Lesz rá ideje, energiá, kvalitása, összeköttetése?! He? Mire jó ez az egész. Rendezzünk gyűjtést NGA-nak a 10 000 Ft-ra, az én kolléganőm vette meg az egyik rádióját. Beszállok én is, jó?!  Tegyünk ennek pontot  a végére. Senkinek nem hiányzik a probléma. Önmagunkat, a magyarságunkat nem tudjuk levetkőzni, sajnos. A magyaroknak mindig az a probléma, hogy mi volt, nem az, hogy mi lesz! Meg mennyibe kerül, az sok. És mindent megfogunk, hozzányúlunk, még akkor is ha nem a miénk és nem lenne szabad.

Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #5751 Dátum: 2006 április 12, 23:50:54 »

nem hirdetek ugyansi nem rakja fel mint ahogy a depot is ö cenzuráza!!önkény uralom ááá nemhiszem!! Grin

Maresz!
akkor mostmár tudom miért mindig "Béla" stb neveken hirdetsz Cheesy

viszont rájöttem miért nem hozta el nekem az ígért alaktrészt....akkor neki is fizetnie kellet volna a klubbos kalapba Cheesy
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5750 Dátum: 2006 április 12, 23:49:46 »

De engem lehet, hogy meg fogsz... Grin
ugyanmár, az, hogy a politikás topikban levezetjük a feszültséget, csak jó, nekem senkivel semmi bajom, van sokféle ismerősöm, őket sem utálom, mert máshová ixelnek

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #5749 Dátum: 2006 április 12, 23:48:37 »

persze, a 150et is azért mondtam, mert ha a fele regisztrált tag eljön, akkor már megvan 150...és függetlenül a politikától mi nem baszunk ki egymással, meg nem utálkozunk...rajzáson is aircult volt az első ismerős, kezetfogtunk, beszéltünk pár szót, aztán ennyi, az anyázósban húzzuk egymást, de nekem részemről semmi bajom nincs vele...még lazly-t sem vertem meg :DDDD

De engem lehet, hogy meg fogsz... Grin

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5748 Dátum: 2006 április 12, 23:47:37 »

jaja,én is így látom,semmi bajom nincs veled,bár anyázni tényleg jókat szoktunk(de az csak a politika) Cheesy Wink
örülök, hogy Te is így gondolod, a politika egy dolog, minden más meg egy másik dolog, a politika jó anyázni, itt meg jó dumálni Smiley

Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #5747 Dátum: 2006 április 12, 23:47:28 »

Na mibe, hogy nem!
Az hogy x időpontban összegyül y bogaras z helyen, és nem csinál semmit, csak ül, iszik meg beszélget,
na olyat még móricka is tud szervezni. Nem mintha az ilyen találkák rosszak lennének, sőtt!
De két külön dolog! Egy ilyen rajzás szintű talit, mint a mosti nem napokig vagy hetekig, hanem hónapokig tart megszervezni,
és az se mindeggy, hogy hogyan...
de ezt haggyuk...

Nem az a gond, hogy nagy a létszám, sok a bogaras, és az elvárások palettája is sokkal szélesebb, amit egy ilyen rendezvény már egyre kevésbé tud kielégíteni?

Másik: soha nem voltam még ekkora talin, de a rajzás egyértalműen bogaras dolog, ugye? Nekem legalább is fogalomtársítás szintjén ez jön le. Szerintem ezzel a névvel nem szerencsés egy vizes-levegős-showcaros-stb... össznépi találkozót rendezni.
Az is lehet, hogy nem a bogaras társadalom nőtte ki a találkozó kereteit, hanem fordítva? (vagy nekem kell azonnal ágyba rohanni, mielőtt nagyobb blődségeket írok ide...)

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5746 Dátum: 2006 április 12, 23:46:55 »

na ezt mondom! olyan is kell, mert jó,
de a rajzás az rajzás. vannak programok, nem is akármilyenek.

milyen program? minden vicces Bogaras program ami volt még a fapon is, itt nem volt..gyorsulás meg ügyességi? ugyanmár...vicces pölö a leghangosabb, legalacsonyabb, legmagasabb, legbogarabb, stb verseny, kerékcsere, miegymás, meg egy felvonulás...

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5745 Dátum: 2006 április 12, 23:45:37 »

Na mibe, hogy nem!
Az hogy x időpontban összegyül y bogaras z helyen, és nem csinál semmit, csak ül, iszik meg beszélget,
na olyat még móricka is tud szervezni. Nem mintha az ilyen találkák rosszak lennének, sőtt!
De két külön dolog! Egy ilyen rajzás szintű talit, mint a mosti nem napokig vagy hetekig, hanem hónapokig tart megszervezni,
de ezt haggyuk...

ugyanmár, rendőri felvezetés meg útvonal kijelölés, egyeztetés, stb csak pénz kérdése, összeszedni az embereket nem lenne nehéz, aszsem itt is vagyunk páran (NGA kiccsabi Aircult, népautó szervezők) akik már szerveztek találkozót és ahol 1000* jobban éreztem magam, mint a rajzáson.. Lepsény és Orfű kedvenc találkozók, bélapáton meg hortobágyon sajna nem voltam, de simán lehet felülmúlni az idei rajzást...ha nincsenek vizesek, máris milliószor jobb

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #5744 Dátum: 2006 április 12, 23:44:15 »

persze, a 150et is azért mondtam, mert ha a fele regisztrált tag eljön, akkor már megvan 150...és függetlenül a politikától mi nem baszunk ki egymással, meg nem utálkozunk...rajzáson is aircult volt az első ismerős, kezetfogtunk, beszéltünk pár szót, aztán ennyi, az anyázósban húzzuk egymást, de nekem részemről semmi bajom nincs vele...még lazly-t sem vertem meg :DDDD

jaja,én is így látom,semmi bajom nincs veled,bár anyázni tényleg jókat szoktunk(de az csak a politika) Cheesy Wink

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Leon 1303
« Hozzászólás #5743 Dátum: 2006 április 12, 23:42:55 »

mi 20-30-50 autóval is bőven jobb hangulatot tudunk csinálni. lásd hortobágy, bélapátfalva, nagyvisnyó, vagy aki elég öreg, még emlékezhet a várgesztesi összeröffökre is.

na ezt mondom! olyan is kell, mert jó,
de a rajzás az rajzás. vannak programok, nem is akármilyenek.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5742 Dátum: 2006 április 12, 23:42:11 »

mi 20-30-50 autóval is bőven jobb hangulatot tudunk csinálni. lásd hortobágy, bélapátfalva, nagyvisnyó, vagy aki elég öreg, még emlékezhet a várgesztesi összeröffökre is.

Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #5741 Dátum: 2006 április 12, 23:41:10 »

Lesz a Merkinek weblapja?
DEJÓÓÓ
 Grin

Én legalábbis ezt gondolom, mert a krúználytos ratro-féle hirdetés alján szerepelnek Pistáék (mint szponzor?...), és azon a cimkén van egy www.merki.hu felirat is...

ratro meg nem az a viccelődős...

meg Pista se...

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Leon 1303
« Hozzászólás #5740 Dátum: 2006 április 12, 23:40:54 »

épp jobbat akarunk csinálni

szerintem megvan a két tábor..az mbk féle márkatalálkozós rajzás igencsak betesz a dolognak...szerintem mi 150 autóval simán jobb hangulatú találkozót tudunk csinálni!
Na mibe, hogy nem!
de ezt haggyuk...
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #5739 Dátum: 2006 április 12, 23:39:37 »

szerintem megvan a két tábor..az mbk féle márkatalálkozós rajzás igencsak betesz a dolognak...szerintem mi 150 autóval simán jobb hangulatú találkozót tudunk csinálni!

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #5738 Dátum: 2006 április 12, 23:37:16 »

Én meg szólok apukámnak, mert a szülő 3 napot igazolhat, bibibi!  Tongue

az oskolában, ja. de nem a vwoodstockon ;-)))
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5737 Dátum: 2006 április 12, 23:36:33 »

Ti csak ne akarjatok addig megbuktatni valakit, míg jobban nem csinálnátok!

Senki sem szeretné, hogy 2 táborra szakadjon a bogarasok tábora!

Leon 1303
« Hozzászólás #5736 Dátum: 2006 április 12, 23:35:38 »

Bocs, EGYEBEK

ratro!

Merkiék weboldala mikortól működik?

Lesz a Merkinek weblapja?
DEJÓÓÓ
 Grin
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5735 Dátum: 2006 április 12, 23:34:10 »

hmmmm?
ez volt az idei bogaras póló, amit a klub csinált..vettem is

Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #5734 Dátum: 2006 április 12, 23:33:02 »

ha idén se jössz, beírom az igazolatlant

Én meg szólok apukámnak, mert a szülő 3 napot igazolhat, bibibi!  Tongue

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Leon 1303
« Hozzászólás #5733 Dátum: 2006 április 12, 23:32:56 »

ÓÓÓ nemááá!
Itt egy kis félreértés történt, amit felnőtt emberekhez méltóan,
meglehetne tárgyalni. Ha a Szepes tudta volna, hogy mi is történt valójában a boxban, biztos nem ír ilyen mailt!
De kapott egy nem túl hiteles infót (sőtt), és intézkedni akart!
Ha jól tudom, csak annyi kikötés volt, hogy kereskedelmi mennyiség árulása esetén kell fizetni!
Valaki nézze már meg mit jelent a kereskedelmi mennyiség!
Nem hiszem, hogy pár rádió, meg egy fél láda használt (hangsúlyozva) cucc kereskedelmi mennyiség lett volna.
Szerintem egyedül az árusítás helyébe lehet picit belekötni, DE erről nem esett sehol kikötés.
Azt nemtom, hogy milyen feltételekkel kaptuk meg a FÉL boxot (alig fértünk...), gondolom erről a Sto-nak van valami papírja, de legalább egy e-mailje!
Ha benne lett volna ebben, hogy NEM LEHET ÁRULNI HA NEM FIZETÜNK, akkor Sto mondta volna az NGA-nak, hogy 2m-rel arrébb kell a jó meleg napon árulnia.
De mint olvasom, Sto már mozdult, de érdemes lenne azért a Szepessel értekeznie erről, és nem kellene ilyeneke írnia senkinek!
Ti csak ne akarjatok addig megbuktatni valakit, míg jobban nem csinálnátok!
Jójó, tévedni emberi dolog, meg senki nem tökéletes, stb.
Megértem a felháborodásotokat, de egy kicsit túlreagáltátok a dolgot szerintem,
és nem kellett volna egyből kígyót, békát kiabálni!

Nagyfiúk vagytok, rendezzétek le értelmesen!
Senki sem szeretné, hogy 2 táborra szakadjon a bogarasok tábora!
Ez nem kell senkinek!
Csituljatok már!
 Undecided  Sad  Cry

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #5732 Dátum: 2006 április 12, 23:32:24 »

volt a 15 éve együtt póló..

hmmmm?
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #5731 Dátum: 2006 április 12, 23:31:53 »

Tavaly annyira készültünk...
Két srác beoltva hónapokkal előtte, anyától kimenő engedélyezve, erre bevertek egy továbbképzést!
Idén táppénz...
...meg kocsi tetején kisbringa-nagybringa-nagyobb bringa...

ha idén se jössz, beírom az igazolatlant
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5730 Dátum: 2006 április 12, 23:31:22 »

az tök jó lesz.

nekünk, máshol, ugyanakkor ;-)

volt a 15 éve együtt póló..jövőre csináljunk 1 éve külön - köszi szepi pólót  Evil

Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #5729 Dátum: 2006 április 12, 23:30:40 »

ki nem hagynám, ott a helyünk ;-)))))))))))))))))

Tavaly annyira készültünk...
Két srác beoltva hónapokkal előtte, anyától kimenő engedélyezve, erre bevertek egy továbbképzést!
Idén táppénz...
...meg kocsi tetején kisbringa-nagybringa-nagyobb bringa...

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #5728 Dátum: 2006 április 12, 23:30:17 »

jah, amúgy meg nem nevezett forrásból hallottam, hogy a szepes a következő rajzásra márkatalálkozót akar szervezni a ringre, nemhogy tanult volna am ostaniból, hanem még az összes márkatagot(méghacsak VW is, skodákról nem beszélve) oda akarja csődíteni.

az tök jó lesz.

nekünk, máshol, ugyanakkor ;-)
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #5727 Dátum: 2006 április 12, 23:28:17 »

Bocs, EGYEBEK

ratro!

Merkiék weboldala mikortól működik?

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5726 Dátum: 2006 április 12, 23:27:41 »

jah, amúgy meg nem nevezett forrásból hallottam, hogy a szepes a következő rajzásra márkatalálkozót akar szervezni a ringre, nemhogy tanult volna am ostaniból, hanem még az összes márkatagot(méghacsak VW is, skodákról nem beszélve) oda akarja csődíteni.

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #5725 Dátum: 2006 április 12, 23:26:31 »

Én pl. Hanyi - Woodstock - Hortobágy

ki nem hagynám, ott a helyünk ;-)))))))))))))))))
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #5724 Dátum: 2006 április 12, 23:22:14 »

én speciel leszarom az embékát úgy, ahogy van.

a lényeg a lényeg, a köcsög lenyúlós gárdonyi találkozó helyett is csinálunk magunknak találkozót hosszú évek óta, és jól érezzük magunkat. legfeljebb a rajzás helyett is kitalálunk valamit majd. a fapos lófasz meg úgyis lófasz.

és ehhez nem kell elnök, nem kell taglista, nem kell tagdíj, és pláne nem kell gusztustalan lenyúlás.

Én pl. Hanyi - Woodstock - Hortobágy

Nevetséges összegért a nejem végre egyedül tanulhat itthon a zegyetemi vizygájára, nem mellékesen pulyákokkal sátras bulis bogaras strandolós 2 napig....
...gyorsuló meg a Hungaro...

...pusztán! Evil

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5723 Dátum: 2006 április 12, 23:20:33 »

a lényeg a lényeg, a köcsög lenyúlós gárdonyi találkozó helyett is csinálunk magunknak találkozót hosszú évek óta, és jól érezzük magunkat. legfeljebb a rajzás helyett is kitalálunk valamit majd. a fapos lófasz meg úgyis lófasz.

és ehhez nem kell elnök, nem kell taglista, nem kell tagdíj, és pláne nem kell gusztustalan lenyúlás.

tényleg nem kellenek klub keretek, ha csinálunk rendezvényt, az árát egyenlően elosztjuk a résztvevők közt, ennyi

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5722 Dátum: 2006 április 12, 23:19:47 »

Akkor valaki, BlackP , vagy aki nagy szavazós, tegyen fel egy olyat, hogy buktasson a bogárhátú elnökséget?
Ki legyen az új elnök? Vagy anarchia?
szánalmas
most miért is kellett engem elővenni?

kezd már a fazsom kilenni vele, hogy engem itt elkönyvel mindenki annak, hogy mindenért sírok..basszátok meg, ha nem tetszik, hogy elmondom azt a véleményemet is, ami másnak nem tetszik 

Sompi
« Hozzászólás #5721 Dátum: 2006 április 12, 23:14:16 »

Cheesy  Wink  Cheesy
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #5720 Dátum: 2006 április 12, 23:12:22 »

Akkor valaki, BlackP , vagy aki nagy szavazós, tegyen fel egy olyat, hogy buktasson a bogárhátú elnökséget?
Ki legyen az új elnök? Vagy anarchia?
szánalmas

Oldalak: 1 ... 3398 3399 3400 3401 3402 [3403] 3404 3405 3406 3407 3408 ... 3546
Nyomtatás

Ugrás: