www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 22, 10:41:41

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921220 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 3396 3397 3398 3399 3400 [3401] 3402 3403 3404 3405 3406 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27996600 alkalommal)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5781 Dátum: 2006 április 13, 09:46:48 »

A Szepes üzenete hétköznapira lefordítva körübelül olyan, mintha mondjuk megfognál egy ingyenesen elvihető újságot valahol (ahol ki van írva!) és odajönne valaki, és azt mondaná, hogy fizess érte neki "x" forintot, meg köpd be azt is, akit láttál vinni belőle... Ez azért elég nonszensz, és szerintem semmiféle jogi alapja nincs a követelésének!

mint a csövesek, a lámpánál is metró újságot árulnak  Evil

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #5780 Dátum: 2006 április 13, 09:44:32 »

A Szepes üzenete hétköznapira lefordítva körübelül olyan, mintha mondjuk megfognál egy ingyenesen elvihető újságot valahol (ahol ki van írva!) és odajönne valaki, és azt mondaná, hogy fizess érte neki "x" forintot, meg köpd be azt is, akit láttál vinni belőle... Ez azért elég nonszensz, és szerintem semmiféle jogi alapja nincs a követelésének!

Igazából Ő arra alapitja a követelést, hogy én ebből élek, és ezért kereskedő vagyok. Tujátok minden évben megfogadom, hogy semmit nem hozok fel eladni a rajzásra. Mivel igy legalább meg tudnám nézni az autókat, el tudnék menni versenyekre, arra a vizes pályára is szivesen elmentem volna, de igy sem volt rosz, mert a pénz a legkevésbé érdekelt, de sok olyan embert ismertem meg, akiket még eddig nem, és ezt pl a rádiók kapcsán. Nem azért árulok, mert nekem ebből hatalmas bevételem lenne, hanem azért, mert igy sok érdekes emberrel találkozom. Egyébként meg a lányom és a barátja árulta a cuccokat :-)
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #5779 Dátum: 2006 április 13, 09:39:48 »

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #5778 Dátum: 2006 április 13, 09:14:23 »

na csak úgy a "szakadás"-ról: jelentem nem voltam, nem vagyok és nem is leszek embéká tag, cserébe ha létrejönne valami új formáció, abba se lépnék be, főleg, mert nem vagyok olyan belépős fajta.
maximum támogatnám a magam módján, ahogy eddig is támogattam egy-két dolgot már.

aki meg a nagy bogaras összetartás meg bogaras szellemet hiányolja, az legyen szíves, olvassa el még egyszer-kétszer az NGA által beidézett levelet, meg a későbbieket is.
szóval tán nem pont tőlünk kéne számonkérni ezeket.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #5777 Dátum: 2006 április 13, 09:06:22 »

Azt azért csak csendben jegyzem meg, hogy tőlem is majdnem belépőt kértek a kapunál, mert állítólag nem voltam rajta a listán.... 2005. 11. 04-én befizettem, és szerencsére nálam a volt a csekk feladóvevénye...
Viszont a tagsági kártyám ott volt az MBK standján, átvettem... Príma adminisztráció!
Én sem akarok lázítani, mert eddig alapvetően nem volt bajom a Klubbal, a vezetéssel, de nem kelenek ilyen mellékzöngék!

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #5776 Dátum: 2006 április 13, 09:04:47 »

Gusztustalan módon gennyezünk itt olyan dolgokon amin réges régen túl kellene lenni...

Ratro: Itt az elveken van a vita.

1. Ha odajön a Szepes, vagy bárki, hogy az a pár cucc kereskedelmi mennyiség, és ha tovább akarom árusitani, akkor az ennyi pénzbe kerül, akkor összepakolom, és elrakom. Világosan ki lett irva, hogy börze van, és nem kereskedelmi mennyiséget és használt cuccot lehet árulni ingyen.
2. Mondjuk a Misinél, Csillagnál, meg a többi kereskedőnél megértem az összeg nagyságát, de 10e Ft sarcot szedni azért, mert kivittem pár cuccot ez nagy bátorságra vall. A teljes nyereségem azon, amit ott árultam nem volt ennyi.
3. Ami a gusztustalan az egészbe, hogy mindezt utólag közölni, és arra kérni, hogy másokat is köpjek be, ez mire vall?

Én nem szeretném, ha bárki is gyüjtene a részemre, vagy bárki is a nevemben ezt befizetné a Szepesnek, mivel ezt teljesen jogtalannak, erkölcstelennek, és gusztustalannak tartom. Van 10e Ft-om, de nem fogom befizetni, főleg azok után, amit a Szepes nekem mondott.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5775 Dátum: 2006 április 13, 08:41:42 »

Lehet azért mert arányait tekintve az a a20-50-100 ember kevesebb mint a 700-750-780 ember akinek nem kell számolgatnia, mert nem érzi megbántva magát.
De mi lenne ha lezárnánk ezt a topikot? Elmúlt a rajzás, nem? Nyissunk valami új "késdobálót"

nem fogjuk annyiban hagyni, ha valakit ilyen aljas módon hátbatámadnak és még arra is kérik, hogy "dobja fel" a társait, az undorító.
és ha az a 700 ember jólérzi magát(rajzáson lehetett 500 bogár, a többi klubtag sehol és ennek viszont jelentős részét képeztük mi, az már nem mindegy), akkor az az ő dolguk, de ettől még nem kell, hogy mi is lenyeljük, ennyi

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #5774 Dátum: 2006 április 13, 08:41:20 »

Szerinted a 700-750-800 tud róla? Ha nem tud róla, honnan lenne véleménye?
Még1x, hogy már ne másról beszéljünk, nekem nem volt bajom a Rajzással. A szándék jó volt, ilyenre sikerült, én jól is éreztem magam. nekem a tegnapi megnyilvánulás büdös, de az nagyon.

Lehet azért mert arányait tekintve az a a20-50-100 ember kevesebb mint a 700-750-780 ember akinek nem kell számolgatnia, mert nem érzi megbántva magát.
De mi lenne ha lezárnánk ezt a topikot? Elmúlt a rajzás, nem? Nyissunk valami új "késdobálót"
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #5773 Dátum: 2006 április 13, 08:40:53 »

Ez a "Szóljatok ide" topik. Miért is kellene rajzás után lezárni?
Amúgy szvsz a Rajzásost sem kellene, hiszen vannak utózöngék, mint látjuk, na meg jövőre is lesz rajzás, ha jól tudom.

TÉNYLEG, jó
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5772 Dátum: 2006 április 13, 08:39:38 »

Miért van arra szükség, hogy az embernek ilyen érzése legyen? :-(
Miért nekünk (20-50-100 embernek) kell 10-ig számolni, miért nem annak az egynek, aki elküld egy ilyen levelet, mielőtt megteszi? :-(

iagazd van, tudjuk, hogy olvassa a fórumot, mégha ritkán is, mostmár 3 oldalon át róla van szó, mondhatna valamit. eddig korrektnek ismertem, segített a biztosításnál, segített a Bogártöréskor is, stb, de ez most igencsak feledteti ezeket. ez a rajzás szar volt a lent említett dolgok miatt, most még ez a pénzezés is hozzájön, én spec nem vagyok hajlandó várni a közgyűlésig, hogy elmondjam ezeket.

szakadásról senki nem beszélt, egyszerűen nem kifizetődő már a klubban lenni. a depoban kb olyan a felhozatal, mint amilyen a rajzáson volt és egyre inkább olyan lesz, ahogy néztem.

az, hogy ne tudnánk összehozni egy találkozót, baromság, tudjuk, hogy az aktív tagokból mennyien szerveztek, szerveznek találkozót, ahoz, hogy rajzás helyett összegyűljünk a közlekedési múzeum mögött pölö nem kell nagy összeköttetés, meg ilyesmi, de abban is biztos vagyok, hogy 150-200 emberből van, aki rendelkezik összeköttetéssel. amennyien mondtuk, hogy a rjazáosn a szervezés szar volt, annyian mi is tudunk sajátot szervezni. megkockáztatom a rendőri felvezetés megszerzése sem lehet lehetetlen.

a klubbtagásgi díj mire megy el: depo(szar), rajzás(láttuk mi az új irány), pár találkozóra ingyenes belépés(ilyen MBK hozzáállással inkább fizetek a találkozóért)

szóval igencsak aktuális lenne Szepi reakciója, mert így nem leváltás lesz(senki nem mondta), hanem egyszerűen megcsináljuk a saját bulinkat..legalább a köv rajzáson lesz hely a sok vizesnek...nemhinném, hogy 10-20ezer forint megérte részéről, hogy idáig jussunk egy nap alatt

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #5771 Dátum: 2006 április 13, 08:34:02 »

Ez a "Szóljatok ide" topik. Miért is kellene rajzás után lezárni?
Amúgy szvsz a Rajzásost sem kellene, hiszen vannak utózöngék, mint látjuk, na meg jövőre is lesz rajzás, ha jól tudom.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #5770 Dátum: 2006 április 13, 08:30:56 »

Miért nekünk (20-50-100 embernek) kell 10-ig számolni, miért nem annak az egynek, aki elküld egy ilyen levelet, mielőtt megteszi? :-(

Nem elérhető ESZ-764

Samu 66

« Hozzászólás #5769 Dátum: 2006 április 13, 08:30:03 »

és ezt h tudom megnyitni? Huh
nekem sem sikerült Huh szar a link szerintem

« Hozzászólás #5768 Dátum: 2006 április 13, 08:28:14 »

Jó ötlet.

Akkor dobjunk össze egy üzenetet, amiben szépen, európai módon megfogalmazzuk a véleményünket pl. a vizesekről és NGA ügyéről.
Az adminok nyitnának egy új topikot, oda nem írnánk be (csak a nyitóüzenetet) és várnánk mondjuk egy hétig a válaszra.
Na?
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #5767 Dátum: 2006 április 13, 08:25:35 »

Tegnapi első gondolatom a hallottak után nekem is az volt hogy akkor jövőre pápá MBK de számoltam 10 ig és kivárásra helyeztem magam.
1303LS
« Hozzászólás #5766 Dátum: 2006 április 13, 08:23:35 »

Tegnapi első gondolatom a hallottak után nekem is az volt hogy akkor jövőre pápá MBK de számoltam 10 ig és kivárásra helyeztem magam.
1303LS
« Hozzászólás #5765 Dátum: 2006 április 13, 08:20:55 »

Nyissunk akkor egy új topikot:  SZEPI, GYERE IDE ÉS ÍRJ NEKÜNK!! címmel  Wink

Jó ötlet.
1303LS
« Hozzászólás #5764 Dátum: 2006 április 13, 08:19:58 »

Véleményem szerint az lenne a korrekt, ha Szepes itt megszólalna és elmondaná az ő szempontjait is.

(Valóban nem az összegről, hanem az eljárásról van szó. Szerintem 3 perc alatt összedobjuk a lóvét, ha elmagyarázza valaki, miért nem a helyszínen figyelmeztették NGA-t és miért így utólag, ilyen formában kell behajtani a pénzt.)

Erről beszélek én is.
Várjuk meg amíg megnyilatkozik.
Természetesen ha nem pozitív a hozzáállása akkor lehet következtetéseket levonni de addíg szerintem korai.
Lehet hogy napokig ide se szagol. Így igazságtalan lenne osztani szegényt. Grin

« Hozzászólás #5763 Dátum: 2006 április 13, 08:19:34 »

Ha olvas is minket biztos nem minden órában kukkant ide be.

Nyissunk akkor egy új topikot:  SZEPI, GYERE IDE ÉS ÍRJ NEKÜNK!! címmel  Wink
1303LS
« Hozzászólás #5762 Dátum: 2006 április 13, 08:17:29 »

Bocsi, de ezt nem tudom szó nélkül hagyni.
"Adni kellene egy esélyt a dolgok rendezésére, lehet az egész amiből kiindult egy egyszerű félreértés." - A lehetőség adott, az illetékes sehol.
"AZ hogy valaki is azt mondja hogy egy ilyen szintű klubvezetést, tálákozó szervezést kisujjból kiráz, hát nem mondom...." Ilyet senki nem mondott, sőt olyat sem, hogy le kellene cserélni a vezetést. Kicsit figyelmesebben olvass, légyszives.
"Ha valami félreértésen alapul a dolog azt felnőtt emberek módjára lehet rendezni.Viszont más a helyzet ha itt valami személyes konfliktus kiteljesedése van a háttérben." Ez így igaz. Csak ezt annak kellene kezdeményezni, aki a hibát elköveti. Már persze ha felnőttek vagyunk.
"Az a 10000 forint meg bagatel, NGA gondolom ha picit is jogosnak érezné már rég elküldte volna, ha arról lenne szó itt kb 10 perc alatt összedobnánk, de NEM ez a LÉNYEG." A 10000Ft lehet valakinek bagatell, lehet, hogy valakinek nem az. Az NGA is ki tudná nyögni, de amennyire tudom, nem veti fel a pénz, és sokkal jobb helyet is tudna neki találni.
Szerinted hol lenne a helye a személyes megnyilvánulásoknak, ha nem egy olyan helyen, mint a Bogaras közösség egy részének nyilvános, bárki által olvasható, lereagálható fóruma?

1. Természetesen ha az illetékes nem jelentkezik az őt minősíti, és akkor helyén való minden személyes hozzászólás.
2. Én a szakadásra gondoltam, ami SZVSZ nem kivitelezhető olyan könnyen mint ahogy sokan gondolják, és csak hátrányát élveznénk, legalábbis az első időkben.
3. Szintén várjuk az illetékest. (Mert ugye az nyílt titok hogy olvas minket)
4. A 10000-ret nem mondtam hogy ki kellene fizetni sőt. Gondolom nem ez húzná ki a gödörből az MBK-t
5. Elhamarkodott személyeskedő megnyilvánulások szerintem nem viszik előre a dolgot. Ha olvas is minket biztos nem minden órában kukkant ide be.
Lehet még bármi.

« Hozzászólás #5761 Dátum: 2006 április 13, 08:09:29 »

Véleményem szerint az lenne a korrekt, ha Szepes itt megszólalna és elmondaná az ő szempontjait is.

(Valóban nem az összegről, hanem az eljárásról van szó. Szerintem 3 perc alatt összedobjuk a lóvét, ha elmagyarázza valaki, miért nem a helyszínen figyelmeztették NGA-t és miért így utólag, ilyen formában kell behajtani a pénzt.)
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #5760 Dátum: 2006 április 13, 07:56:01 »

Bocsi, de ezt nem tudom szó nélkül hagyni.
"Adni kellene egy esélyt a dolgok rendezésére, lehet az egész amiből kiindult egy egyszerű félreértés." - A lehetőség adott, az illetékes sehol.
"AZ hogy valaki is azt mondja hogy egy ilyen szintű klubvezetést, tálákozó szervezést kisujjból kiráz, hát nem mondom...." Ilyet senki nem mondott, sőt olyat sem, hogy le kellene cserélni a vezetést. Kicsit figyelmesebben olvass, légyszives.
"Ha valami félreértésen alapul a dolog azt felnőtt emberek módjára lehet rendezni.Viszont más a helyzet ha itt valami személyes konfliktus kiteljesedése van a háttérben." Ez így igaz. Csak ezt annak kellene kezdeményezni, aki a hibát elköveti. Már persze ha felnőttek vagyunk.
"Az a 10000 forint meg bagatel, NGA gondolom ha picit is jogosnak érezné már rég elküldte volna, ha arról lenne szó itt kb 10 perc alatt összedobnánk, de NEM ez a LÉNYEG." A 10000Ft lehet valakinek bagatell, lehet, hogy valakinek nem az. Az NGA is ki tudná nyögni, de amennyire tudom, nem veti fel a pénz, és sokkal jobb helyet is tudna neki találni.
Szerinted hol lenne a helye a személyes megnyilvánulásoknak, ha nem egy olyan helyen, mint a Bogaras közösség egy részének nyilvános, bárki által olvasható, lereagálható fóruma?

Na jó reggelt!

Látom volt bőven termés éccaka.
Szerintem sokan kicsit elragadtatták magukat, idő előtt.
Adni kellene egy esélyt a dolgok rendezésére, lehet az egész amiből kiindult egy egyszerű félreértés.
Amit NGA kolléga a boxban kivitelezett lehet hogy a Szepes szemszögéből -a nagy rohangálás közepette- úgy látszott ahogy.
Várjuk meg a fejleményeket és utána lehet ítélkezni.
Ratroval tökéletesen egyetértek abban, hogy egy vezetést lecserélni vagy csak kritizálni is elég necces dolog, amíg nem látunk a dolgok mögé nem tudhatjuk hogy mi az ami motiválja az ilyesféle megnyilvánulásait a Szepesnek.AZ hogy valaki is azt mondja hogy egy ilyen szintű klubvezetést, tálákozó szervezést kisujjból kiráz, hát nem mondom....
Abban viszont nincs igaza Ratronak, hogy túl kell lépni rajta.Ha valami félreértésen alapul a dolog azt felnőtt emberek módjára lehet rendezni.Viszont más a helyzet ha itt valami személyes konfliktus kiteljesedése van a háttérben.
Az a 10000 forint meg bagatel, NGA gondolom ha picit is jogosnak érezné már rég elküldte volna, ha arról lenne szó itt kb 10 perc alatt összedobnánk, de NEM ez a LÉNYEG.
SZVSZ várjuk meg a pro és kontra megnyilvánulásokat, de addíg a hangos és néha túl személyeskedő megnyilvánulásokat talán nem kellene ilyen szinten forszírozni.

Én személy szerint el tudom képzelni, hogy olyan rossz mérleggel zárt a rajzás hogy a Szepes önkívületi állapotban próbál minden  egyes forintot begyűjteni ami csak a látókörébe kerül. Mégegyszer mondom a félreértéseket meg emberi módon lehet rendezni, még a Szepessel is.

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #5759 Dátum: 2006 április 13, 07:54:41 »

Huhhhh!
Ez nem semmi volt!!
Én is kb 1/2 órája olvasom vissza a beírtakat.....
Ezt azért tényleg nem gondolhatja komolyan az MBK!
Még, ha, szigorúan, a kiírás szövegét nézem is!
Mert ez valóban le volt írva már több helyen (honlap, Depo, stb.), de hol volt ez a kereskedelmi mennyiséghez???
Ennyire nem lehetünk vaskalaposak!!
Szepi! Ha olvasod a Fórumot, ezen el kéne gondolkozni!!
Szemet húnytunk afelett, hogy vizeseket kell kerülgetni, hogy mégsem külön parkolóban voltunk, ahogy meg is lett hirdetve, hogy "szétszaggatták" mellettünk az aszfaltot... Ott voltam a Közgyűlésen, nem erről volt szó! Vendégségről volt szó, nem arról, hogy majdnem róluk szólt a nap!
Mindegy! Elviseltük!
Igen, sokaknak igaza van abban, hogy akkor, ott kellett volna szólni érte!
Így utólag, és ekkora összeget kérni ezért a mennyiségért, eléggé inkorrekt!
Tudom, miben áll a Klub támogatása, hisz tavaly mi a rendőri biztosítást kaptuk, meg a serlegeket. Meg is kaptam célzásnak, hogy kicsit több lett a rendőri költség.... Biztos én tehetek róla....
Viszont a Klubtagok belépőjének összeg hiányzott a kasszából, de megoldottuk!
Soha nem volt bevétel-orientált a Tatabányai Tali, de ha most átmegyünk szarrágásba, akkor meggondolandó, hogy kérjük-e ezt a támogatást!
Idén is gond volt a találkozó dátumokkal, mert uygan leadtam, bőven időben, a Szepinek, de a Depoban csak nem jól jelent meg, megint....
Emlékszünk még a tavalyi keverésre is, gondolom...
Szóval: Jó lenne, nem egymás torkának esnünk, de azért nem is kell mindent lenyelni!
Jó lenne valami egészséges kompromisszumot kötnünk!

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
1303LS
« Hozzászólás #5758 Dátum: 2006 április 13, 07:51:18 »

Te jó ég, mi volt itt!! Fél óra kellett csak a visszaolvasáshoz!

Naszóval: ez a húzás szerintem abszolút inkorrekt, hogynemondjam aljas. Nem részletezem, megtettétek.

"Szakadás"-ról annyit: nem csodálkozom, hogy felmerült, mivel olyan irányba haladnak a dolgok, ami sokaknak nagyon-nagyon nem tetszik.
Kár, mert a Bogaras népség egy olyan csapat kishazánkban, ami párját ritkítja. (Bogarasokon kívül mutass valakit, aki azonnal megáll az út szélén segíteni a bajbajutott márkatársnak. Személyes tapasztalatból mondom.)
Ha már a legnagyobb-legrégebbi-legismertebb bogárklub is a kulaverdásokat favorizálja és a régi klasszikus csereberélő lelkes és önzetlen bogarast bünteti, ott valami nagy baj van.

Félreértések elkerülése végett nem akarom védeni  a Szepest.
A "kulaverdások" favorizálása szerintem szépen visszavezethető a piszkos anyagiakra, de ez ügyben volt már néhány kör.
Viszont az útszéli segítségnyújtás messze nem klubtéma. Aki megáll az út szélén segítenia másiknak az pont leszarja hogy van e MBK vagy nincs, az pusztán emberi "bogaras" mivoltának a megnyilvánulása.
Én nagyon remélem, hogy sikerül pontot tenni a dolog végére pár napon belül.
A szakadásról SZVSZ kényes dolog beszélni, nagyon kevesen lennének azok akik annyi energiát tudnának befektetni egy klub fenttartásba amit az megkíván.És akkor még nem beszéltünk a kapcsolatokról amiket kiépíteni egy két hónap munkája.Nme hinném hogy úgy szóba is állna bárkivel is bármilyen szponzor vagy akár csak helybiztosító, hogy csókolom én lennék a ....ponthu klub és ezt meg ezt szeretnénk.Pont leszarnának, legalábbis az első időkben biztos.

1303LS
« Hozzászólás #5757 Dátum: 2006 április 13, 07:38:17 »

Na jó reggelt!

Látom volt bőven termés éccaka.
Szerintem sokan kicsit elragadtatták magukat, idő előtt.
Adni kellene egy esélyt a dolgok rendezésére, lehet az egész amiből kiindult egy egyszerű félreértés.
Amit NGA kolléga a boxban kivitelezett lehet hogy a Szepes szemszögéből -a nagy rohangálás közepette- úgy látszott ahogy.
Várjuk meg a fejleményeket és utána lehet ítélkezni.
Ratroval tökéletesen egyetértek abban, hogy egy vezetést lecserélni vagy csak kritizálni is elég necces dolog, amíg nem látunk a dolgok mögé nem tudhatjuk hogy mi az ami motiválja az ilyesféle megnyilvánulásait a Szepesnek.AZ hogy valaki is azt mondja hogy egy ilyen szintű klubvezetést, tálákozó szervezést kisujjból kiráz, hát nem mondom....
Abban viszont nincs igaza Ratronak, hogy túl kell lépni rajta.Ha valami félreértésen alapul a dolog azt felnőtt emberek módjára lehet rendezni.Viszont más a helyzet ha itt valami személyes konfliktus kiteljesedése van a háttérben.
Az a 10000 forint meg bagatel, NGA gondolom ha picit is jogosnak érezné már rég elküldte volna, ha arról lenne szó itt kb 10 perc alatt összedobnánk, de NEM ez a LÉNYEG.
SZVSZ várjuk meg a pro és kontra megnyilvánulásokat, de addíg a hangos és néha túl személyeskedő megnyilvánulásokat talán nem kellene ilyen szinten forszírozni.

Én személy szerint el tudom képzelni, hogy olyan rossz mérleggel zárt a rajzás hogy a Szepes önkívületi állapotban próbál minden  egyes forintot begyűjteni ami csak a látókörébe kerül. Mégegyszer mondom a félreértéseket meg emberi módon lehet rendezni, még a Szepessel is.

« Hozzászólás #5756 Dátum: 2006 április 13, 07:35:26 »

Te jó ég, mi volt itt!! Fél óra kellett csak a visszaolvasáshoz!

Naszóval: ez a húzás szerintem abszolút inkorrekt, hogynemondjam aljas. Nem részletezem, megtettétek.

"Szakadás"-ról annyit: nem csodálkozom, hogy felmerült, mivel olyan irányba haladnak a dolgok, ami sokaknak nagyon-nagyon nem tetszik.
Kár, mert a Bogaras népség egy olyan csapat kishazánkban, ami párját ritkítja. (Bogarasokon kívül mutass valakit, aki azonnal megáll az út szélén segíteni a bajbajutott márkatársnak. Személyes tapasztalatból mondom.)
Ha már a legnagyobb-legrégebbi-legismertebb bogárklub is a kulaverdásokat favorizálja és a régi klasszikus csereberélő lelkes és önzetlen bogarast bünteti, ott valami nagy baj van.
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #5755 Dátum: 2006 április 13, 07:22:56 »

ja és tényleg sok mindent köszönhetünka  szepesnek ez igy igaz!!de akkor lehetne(TT) volna annyi benne h ott szedi be  pénzt v szolj h pakolj össze nem utolag h te árultál....
tényleg nem a pénz nagyságárol vanszó hanem a korektségröl meg hozzá állásról!!

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #5754 Dátum: 2006 április 13, 07:18:31 »

szerintem ez most nem azon van h most kihagy ott kit!!
nekem egyszrüen nem magával  aklub elnögségével van a bajom töllem bárki vezetheti de ha már valaki a bogarasokbol él a kor legláb szegény bogaras megérdemelné h ne ugassák le legalább emberi hangon beszélnének vele v hozzá tzartizojával mert nem 1X volt ilyenre pl!!!pl2-3éve nem volt ilyen gond teljesen jol ellehett beszélgetni szepivel de most.....

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5753 Dátum: 2006 április 13, 07:06:00 »

igen, ratro nem vette le a lényeget, senki nem akarja megbuktatni a szepest, de ha így voszonyul többekhez a fórumon(is), akkor megérdemli, hogy otthagyjuk és találjon ki ilyeneket a többieknek.
az meg megint más, hogy a rajzáson elviseltük a vizeseket(mi mást tehettünk volna? haza mégsem megyünk, hamár kimentünk odáig), vagy legközelebb ezt megelőzendő csinálunk saját találkozót...
és a rajzás meg NGA-nak írt levél korántsem lefutott, régmúlt dolog

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #5752 Dátum: 2006 április 13, 06:08:27 »

Ha már meg lettem szólítva, a * és jómagam vallása között van egy hatalmas különbség, hogy én választottam magamnak (szigorúan csak Bogaras rendezvények időtartamára :-))
Az NGA-nak írt levélen nem kell túllenni. Tegnap történt. Előtte semmi bajom nem volt a szepivel, együtt voltunk Veled is közgyűlni, támogattam az ötleteit, melléálltam, amiben tudtam, segítettem. A tegnapi levelesdi miatt jött elő a dolog, mert egyszerűen a jóízlés határait átlépte, és ilyenkor szólni kell. Persze, ha valakiben vannak régi rossz érzések, azok ilyenkor halmozottan jelentkeznek, de ezt meg kell tanulni helyén kezelni (nem csak nekik, mindenkinek). A * pedig 100x inkább tekintendő Bogaras kereskedőnek, aki nem tudom, mennyit tett hozzá a Rajzáshoz. Az NGA önszorgalomból csinált egy életképet, előásta a régi dolgait, és azt végig felügyelte. Sokan megnézték, megcsodálták, és tetszett nekik. Legalább kicsit más fílingje volt, mint a csilli-villi felnis, ültetett csodáknak. Volt benne életérzés.
Buktatni senki nem szeretne. Minek? A klub nagyobb, mint valaha, prosperál, és ezt a szepesnek köszönheti. Ezt senki nem vitatja. A kérdés csak az, hogy ezzel az erkölcsi morállal - és a klub egyéb lépéseivel - adott emberek egyet tudnak-akarnak érteni, vagy sem. Nálam eddig tartott a becsület. A tegnapi naptól fogva nem tudok őszintén ennek a csapatnak - amit MBK-nak hívnak - a tagja lenni.
Biztos Nálad is volt már olyan, hogy elszakadt a cérna. Aludtam rá egyet, és úgy érzem még mindig, hogy jogosan szakadt el. Gyűjtést rendezni? Minek? Mire? Az én saram, én fizetem. A lelkem pedig háborog. Nem a pénz (mert azért mégsem vagyok ám annyira zsici :-)), az eljárás miatt.
Nem akarunk elnökváltást. Valami mást szeretnénk. Azt megpróbálni összerakni, ami miatt most a legtöbben klubtagok. Nem üzleti alapon. Civil kurázsi. Talán már hallott róla mindenki.

Gusztustalan módon gennyezünk itt olyan dolgokon amin réges régen túl kellene lenni.NApokkal, hetekkel, évekkel ezelőtti történetek böffenek fel. Ki miért utáltameg a másikat, miért nem fogok kezet vele, stb. Ki nem fossa le a vizeseket a rajzáson. Ez elég nagy probléma. Most zavarnak?! Nem. Akkor zavartak, kibirtad. Most itt a pénzügyi vonal. Nézd meg Csillag Gabit. Ő sem akart fizetni, mert zsidó mint Sto. De ott volt, kiégette a lóvét és kész. Gondolom húzta a száját mint bárki akinek ki kellett tennie a lóvét de ez van. Buktatni akartok? Hajrá! Gyerünk!Éljen Hannibál. Ki fogja csinálni? Valaki aki megfelel 300 embernek a fórumon? És a másik 500? Ki képviseli majd az érdekeit a bogarasoknak? Vagy innen valaki? Lesz rá ideje, energiá, kvalitása, összeköttetése?! He? Mire jó ez az egész. Rendezzünk gyűjtést NGA-nak a 10 000 Ft-ra, az én kolléganőm vette meg az egyik rádióját. Beszállok én is, jó?!  Tegyünk ennek pontot  a végére. Senkinek nem hiányzik a probléma. Önmagunkat, a magyarságunkat nem tudjuk levetkőzni, sajnos. A magyaroknak mindig az a probléma, hogy mi volt, nem az, hogy mi lesz! Meg mennyibe kerül, az sok. És mindent megfogunk, hozzányúlunk, még akkor is ha nem a miénk és nem lenne szabad.

Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #5751 Dátum: 2006 április 12, 23:50:54 »

nem hirdetek ugyansi nem rakja fel mint ahogy a depot is ö cenzuráza!!önkény uralom ááá nemhiszem!! Grin

Maresz!
akkor mostmár tudom miért mindig "Béla" stb neveken hirdetsz Cheesy

viszont rájöttem miért nem hozta el nekem az ígért alaktrészt....akkor neki is fizetnie kellet volna a klubbos kalapba Cheesy
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5750 Dátum: 2006 április 12, 23:49:46 »

De engem lehet, hogy meg fogsz... Grin
ugyanmár, az, hogy a politikás topikban levezetjük a feszültséget, csak jó, nekem senkivel semmi bajom, van sokféle ismerősöm, őket sem utálom, mert máshová ixelnek

Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #5749 Dátum: 2006 április 12, 23:48:37 »

persze, a 150et is azért mondtam, mert ha a fele regisztrált tag eljön, akkor már megvan 150...és függetlenül a politikától mi nem baszunk ki egymással, meg nem utálkozunk...rajzáson is aircult volt az első ismerős, kezetfogtunk, beszéltünk pár szót, aztán ennyi, az anyázósban húzzuk egymást, de nekem részemről semmi bajom nincs vele...még lazly-t sem vertem meg :DDDD

De engem lehet, hogy meg fogsz... Grin

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5748 Dátum: 2006 április 12, 23:47:37 »

jaja,én is így látom,semmi bajom nincs veled,bár anyázni tényleg jókat szoktunk(de az csak a politika) Cheesy Wink
örülök, hogy Te is így gondolod, a politika egy dolog, minden más meg egy másik dolog, a politika jó anyázni, itt meg jó dumálni Smiley

Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #5747 Dátum: 2006 április 12, 23:47:28 »

Na mibe, hogy nem!
Az hogy x időpontban összegyül y bogaras z helyen, és nem csinál semmit, csak ül, iszik meg beszélget,
na olyat még móricka is tud szervezni. Nem mintha az ilyen találkák rosszak lennének, sőtt!
De két külön dolog! Egy ilyen rajzás szintű talit, mint a mosti nem napokig vagy hetekig, hanem hónapokig tart megszervezni,
és az se mindeggy, hogy hogyan...
de ezt haggyuk...

Nem az a gond, hogy nagy a létszám, sok a bogaras, és az elvárások palettája is sokkal szélesebb, amit egy ilyen rendezvény már egyre kevésbé tud kielégíteni?

Másik: soha nem voltam még ekkora talin, de a rajzás egyértalműen bogaras dolog, ugye? Nekem legalább is fogalomtársítás szintjén ez jön le. Szerintem ezzel a névvel nem szerencsés egy vizes-levegős-showcaros-stb... össznépi találkozót rendezni.
Az is lehet, hogy nem a bogaras társadalom nőtte ki a találkozó kereteit, hanem fordítva? (vagy nekem kell azonnal ágyba rohanni, mielőtt nagyobb blődségeket írok ide...)

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5746 Dátum: 2006 április 12, 23:46:55 »

na ezt mondom! olyan is kell, mert jó,
de a rajzás az rajzás. vannak programok, nem is akármilyenek.

milyen program? minden vicces Bogaras program ami volt még a fapon is, itt nem volt..gyorsulás meg ügyességi? ugyanmár...vicces pölö a leghangosabb, legalacsonyabb, legmagasabb, legbogarabb, stb verseny, kerékcsere, miegymás, meg egy felvonulás...

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5745 Dátum: 2006 április 12, 23:45:37 »

Na mibe, hogy nem!
Az hogy x időpontban összegyül y bogaras z helyen, és nem csinál semmit, csak ül, iszik meg beszélget,
na olyat még móricka is tud szervezni. Nem mintha az ilyen találkák rosszak lennének, sőtt!
De két külön dolog! Egy ilyen rajzás szintű talit, mint a mosti nem napokig vagy hetekig, hanem hónapokig tart megszervezni,
és az se mindeggy, hogy hogyan...
de ezt haggyuk...

ugyanmár, rendőri felvezetés meg útvonal kijelölés, egyeztetés, stb csak pénz kérdése, összeszedni az embereket nem lenne nehéz, aszsem itt is vagyunk páran (NGA kiccsabi Aircult, népautó szervezők) akik már szerveztek találkozót és ahol 1000* jobban éreztem magam, mint a rajzáson.. Lepsény és Orfű kedvenc találkozók, bélapáton meg hortobágyon sajna nem voltam, de simán lehet felülmúlni az idei rajzást...ha nincsenek vizesek, máris milliószor jobb

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #5744 Dátum: 2006 április 12, 23:44:15 »

persze, a 150et is azért mondtam, mert ha a fele regisztrált tag eljön, akkor már megvan 150...és függetlenül a politikától mi nem baszunk ki egymással, meg nem utálkozunk...rajzáson is aircult volt az első ismerős, kezetfogtunk, beszéltünk pár szót, aztán ennyi, az anyázósban húzzuk egymást, de nekem részemről semmi bajom nincs vele...még lazly-t sem vertem meg :DDDD

jaja,én is így látom,semmi bajom nincs veled,bár anyázni tényleg jókat szoktunk(de az csak a politika) Cheesy Wink

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Leon 1303
« Hozzászólás #5743 Dátum: 2006 április 12, 23:42:55 »

mi 20-30-50 autóval is bőven jobb hangulatot tudunk csinálni. lásd hortobágy, bélapátfalva, nagyvisnyó, vagy aki elég öreg, még emlékezhet a várgesztesi összeröffökre is.

na ezt mondom! olyan is kell, mert jó,
de a rajzás az rajzás. vannak programok, nem is akármilyenek.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5742 Dátum: 2006 április 12, 23:42:11 »

mi 20-30-50 autóval is bőven jobb hangulatot tudunk csinálni. lásd hortobágy, bélapátfalva, nagyvisnyó, vagy aki elég öreg, még emlékezhet a várgesztesi összeröffökre is.

Oldalak: 1 ... 3396 3397 3398 3399 3400 [3401] 3402 3403 3404 3405 3406 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: