www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 17, 23:50:02

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 2186 2187 2188 2189 2190 [2191] 2192 2193 2194 2195 2196 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27866468 alkalommal)
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #54181 Dátum: 2008 Október 16, 15:51:59 »

Sziasztok!

Egy félreértést szeretnék eloszlatni... vagy legalábbis megpróbálom. Az általatok, illetve a tömegmédia által használt "Molotov-koktél" kifejezés téves és félrevezető.

A Budapesten és egyéb magyar vidéki városokban mostanában bevetett eszközök nem mások, mint gyújtópalackok. Hiszen csak benzint tartalmaznak.

A Molotov több komponensből tevődik össze, ezért hívják koktélnak.

Egy jó "koktél" képes megállítani egy tankot is, nemhogy egy vízágyút!

Megpróbálom ismertetni egy koktél összetételét:
-Benzin.
-Mosószappan.
-Magnéziumcsíkok.
-Kéncsíkok.
-Karbid.
-Biciklibelső-darabok.

A benzint betöltjük egy palackba, és rászórunk reszelt mosószappant. /Márkafüggő a sűrítőképességük, a lényeg, hogy a végeredmény zselé állagú legyen!/

Ezután belerakjuk a 3-4 felé tört magnézium- és kéncsíkokat.

A biciklibelső a füstképzéshez kell, ez az utolsó előtti komponens.

Az utolsó a karbid, mert ezáltal lesz olthatatlan a "koktél" víz által.

De mivel reakcióba lép a többi összetevővel, ezt utoljára, bevetés előtt néhány perccel szabad csak a palackba helyezni.

Az így készített keverék tapad, akár a napalm, és igen nehezen oltható.

A magnézium hője megolvaszt több mm acélpáncélt, a kén pedig ájulásos tüneteket okoz.

Tehát kb. ennyi...

Remélem, tudtam segíteni.

Felföldi György
Volt Légionista
Rohamutász

Evil

Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #54180 Dátum: 2008 Október 16, 15:42:52 »

Undecided Undecided :-\Van olyan hogy icipicit tul losz a celon. Na ez most nem az.
Marmint nem icipicit.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #54179 Dátum: 2008 Október 16, 15:36:40 »

Valaki szokott erre járni?
1116, Budapest, Mohai út 22, 1.em.

2 dvd-ről lenne szó. (Princ a katona 2-3 dvd-je eredetiben)
Nem elérhető zs

« Hozzászólás #54178 Dátum: 2008 Október 16, 15:32:39 »

nem genyokam, en ha balesetet okoznek allnam a sarat, adnam a cimemet, es fizetnek mint a köles.
Van biztositasom,  es van becsületem. nem bujklalnek senki elöl, es ha levelet kapok atveszem, es valaszolok, es intezkedek.
a te szaros eletedre senki nem kivancsi
Es ha uj hazaba kerülsz, probalj beilleszkedni es becsülettel legyel a magyar "hofitarsaidra" mert ha te lennel a sertett te is rohangasznal a penzed utan.
a Romaniabol hozott alattomossagod sem itt a bogar forumon, sem mashol Magyarorszagon nem kivanatos !
jellemtelen kis genyo vagy , es inkabb a Tazolinak hiszek, mint egy bujkalo, sunyíto ,a felelösseg alol kibuvo picsanak !

Adtam a címem! Volt bíztosítás! A MÁV csődjéről nem én tehetek. Örülnék, ha nem ez lenne, és tényleg sajnálom, hogy ez van! Csak a köcsög exem nem volt hajlandó ideadni a kibaszott leveleket! Illetve lehet, hogy nem is hajlandóság kérédse volt, hanem lustaság. Minden nap nálam volt, és egy szót nem szólt, hogy jött bármi is!
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #54177 Dátum: 2008 Október 16, 15:10:54 »

Undecided Undecided :-\Van olyan hogy icipicit tul losz a celon. Na ez most nem az.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
xoyox
« Hozzászólás #54176 Dátum: 2008 Október 16, 14:44:24 »

Nem fogom neked megmagyarázni az életem részleteit, mert nem hiszem,hogy bárkire tartozna. Legyen meg a véleményed, és csak gratulálni tudok, hogy csak így tudsz gondolkodni. Remélem ha te majd balesetet okozol nem így fognak megítélni!
nem genyokam, en ha balesetet okoznek allnam a sarat, adnam a cimemet, es fizetnek mint a köles.
Van biztositasom,  es van becsületem. nem bujklalnek senki elöl, es ha levelet kapok atveszem, es valaszolok, es intezkedek.
a te szaros eletedre senki nem kivancsi
Es ha uj hazaba kerülsz, probalj beilleszkedni es becsülettel legyel a magyar "hofitarsaidra" mert ha te lennel a sertett te is rohangasznal a penzed utan.
a Romaniabol hozott alattomossagod sem itt a bogar forumon, sem mashol Magyarorszagon nem kivanatos !
jellemtelen kis genyo vagy , es inkabb a Tazolinak hiszek, mint egy bujkalo, sunyíto ,a felelösseg alol kibuvo picsanak !
xoyox
« Hozzászólás #54175 Dátum: 2008 Október 16, 14:36:55 »

Köszönöm szépen! Most kerestem igazából rájuk, bár emlékszem régebben is írtad már ezt a céget.
Sztem elmegyek megkérdezem őket miben tudnának és mennyire segíteni...  Wink
Egyébként a Máv-ábe jelen állítása szerint fizetnek decembertől tavaszig. Azt hogy nekem is?! Az attól függ hogy lesz-e pénz.
ez a bizonyos DAS jogvedelmi biztositas a jövöt illetöen is kifizetödö
en a helyedben ettöl függetlenül kötnek egy biztositast es elmondanam -mindig mindenhol öszinten- a bizt. embernek miröl van szo.
Ö biztosan tudja hogy igaz lesz/esetleg egy per/ de te maradsz a cegüknek evekig, igy visszaterül nekik egy -az elsö- segitseg ( anyagilag )
ha AZS-vel kommunikalnal, biztosan több - ottani- tanacsot tudna adni, de inkabb szemelyesen, mert itt ilyen dolgokat nem lehet reszleteiben analizalni.
En mar itt elinteztem egy lanynak, hogy operacioja  elött  a biztosito tudtaval szerzödest kötöttek, es azota is jo a kapcsolatuk, ez embertöl intelligenziatol is függö dolog-üzlet  Smiley
De  a Rendörsegen is van biztosan jogaszoknak fogadoorajuk, amikor elmeselheted a serelmed es a nöt nagyito ala veszik.
Bejelentkezese, munkahelyi dolgai, nekik egy -egy telefon Smiley) es a jogasz megmondja milyen jogallas alapjan tudnal ellene lepni
Ne hagyd magad, ez egy szemetseg amit a picsa veled csinalt egy jellemtelenseg, en a halal faszara küldenem-
addig mennek a nyakara amig mindenemet ki nem fizetett !
« Utoljára szerkesztve: 2008 Október 16, 14:45:40 írta xoyox »
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #54174 Dátum: 2008 Október 16, 14:00:05 »

ne menj. értelemszerűen csak azokban az ügyekben segítenek, amik a biztosításkötés után keletkeznek. és persze satöbbi.
Nem elérhető Skodi

« Hozzászólás #54173 Dátum: 2008 Október 16, 12:34:33 »

Hali.
Tanácsra lenne szükségem!

1966-ig,a VW nem árult gyári opcióként rádiót az autóiba.(Lehet,hogy rosszul tudom).Ezért antenna előkészítést sem tett a bogarakra.Aztán az 1967-es modellévtől odatették a vezető oldali A-oszlop tövébe az antenna lyukat.Tehát csak a 67-es és az after bogarakon volt ott az antenna.

A 67 előtti bogarakon nagy divat,az első doblemezre felfúrni két rögzítőpontos antennát.Callook meg mindenféle felcsicsázott autón szépen is mutat.De egy teljesen szériára,gyárira visszaalakított autón barbárságnak és véteknek tartom,szétfúrkálni a doblemezt.

Most a következő dologban van nagy kavalkád a fejemben:

1.Ha már valaki kifúrta azt az antenna lyukat az a A-oszlopon,akkor már hagyjam is így.A későbbi évjáratokon gyárilag is itt az antenna helye,ergó nincs is rossz helyen.

2.A mostani A-oszlopos helyet csináltasam be,és fúrkáljam szét a doblemezt,egy kétpontos antennának.

3.Vagy semminémű antenna lyuk ne legyen,mert anno egy 63-as autón nem is volt ilyen gyárilag.A rádió ettől még maradhat,díszíti a műszerfalat,esetleg antenna nélkül is szól.Ha nem,akkor hallgatom a kellemes boxerhangot.

Javaslatok???? Smiley Wink Wink Cheesy

Teljesen jó helyen van ott az az antenna......vétek lenne megpiszkálni Wink

VW 1200 de luxe   1961/1965    Miskolc
www.veteranmiskolc.gportal.hu
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #54172 Dátum: 2008 Október 16, 11:44:10 »

Tazoli szerezz egy ügyvedet elötte lepj ba a DAS Jogbiztosito-ba es ingyen pereld a picsat amit szol, ezeket - ilyen probalkozo fajtakat ki kell szelektalni, hazaküldeni ahonnan jött !

Köszönöm szépen! Most kerestem igazából rájuk, bár emlékszem régebben is írtad már ezt a céget.
Egyébként a Máv-ábe jelen állítása szerint fizetnek decembertől tavaszig. Azt hogy nekem is?! Az attól függ hogy lesz-e pénz.
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #54171 Dátum: 2008 Október 16, 10:55:58 »

Valószínű ez a lyuk el lesz tüntetve.
Ha eltunteted a lyukat (es nem sziloplaszttal, hanem rendesen, hegesztessel!) akkor utana is tudsz A oszlop melle antennat tenni, ket kicsi neodimium magnessel. Ala kis gumilap, hogy ne bantsa a fenyezest. Igy akarmikor lekaphatod az antennat es nem lesz nyoma se.

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #54170 Dátum: 2008 Október 16, 10:49:16 »

Viszont akkor jobb, ha nem találkozol, útszélre települt KPM-es mérőkocsival??? Mert, ki tudja...? Evil Grin
Nem tojok tőle. Szerintem tudja azokat az értékeket, amiket kell. Wink

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
RNIE
« Hozzászólás #54169 Dátum: 2008 Október 16, 10:32:01 »

EgyKis szolgálati akik elvannak tünve és tárolok!!

-Holló Börönd??????????,

ha nem viszi el akkor jövő héten visszahozom
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #54168 Dátum: 2008 Október 16, 10:03:26 »

Én a múlkor találkoztam. De nem volt para, megfelelt.

Én azért szeretem, tudni, hogy áll ezzel a gépsárkány... nehogy meglepődjek, ha lekaparják a matricát...
Volt már rá példa, hogy az előző munkahelyemen, a szolgálati 3-as Góf nem ment át, csak "segítséggel", a 33 éves Öcsisajt meg megfelelt...(igaz, a rá vonatkozó értékeknek!)  Evil Grin

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #54167 Dátum: 2008 Október 16, 09:44:33 »

Viszont akkor jobb, ha nem találkozol, útszélre települt KPM-es mérőkocsival??? Mert, ki tudja...? Evil Grin
Én a múlkor találkoztam. De nem volt para, megfelelt.

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #54166 Dátum: 2008 Október 16, 09:11:40 »

Nekem úgy zöldkártyázott le Öreg, hogy észre sem vettem, pedig a szervíz udvarán álltam, a kocsitól max. 10 méterre... Cool

Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #54165 Dátum: 2008 Október 16, 08:46:02 »

-Myoand   motor?????????????
-Proti Hidtest??????????????,
-Holló Börönd??????????,
-Fradi dani egész kocsi +motor???????????????????????,

Tedd fel adok-veszekben. Akkor majd feltűnik nekik valami.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #54164 Dátum: 2008 Október 16, 08:45:15 »

Irigyellek, én még előtt vagyok Öcsisajttal, 25-én jár le mindkettő...
Bár az itteni szerelőm, aki tavaly a ződkártyát csinálta rá, azt mondta, azzal nem lesz gond, mert tavaly is rendben hozta a kért értékeket, igazítás nélkül... És reménykedem a műszakiban is, mert azzal sme volt eddig gond...
Meglátjuk...
Nekem úgy zöldkártyázott le Öreg, hogy észre sem vettem, pedig a szervíz udvarán álltam, a kocsitól max. 10 méterre... Cool

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #54163 Dátum: 2008 Október 16, 08:44:59 »

-Myoand   motor?????????????
-Proti Hidtest??????????????,
-Holló Börönd??????????,
-Fradi dani egész kocsi +motor???????????????????????,

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #54162 Dátum: 2008 Október 16, 07:15:26 »

Grin
És már van zöldkártyám is meg friss műszakim.
Úgyhogy irány az ég alja. 

Irigyellek, én még előtt vagyok Öcsisajttal, 25-én jár le mindkettő...
Bár az itteni szerelőm, aki tavaly a ződkártyát csinálta rá, azt mondta, azzal nem lesz gond, mert tavaly is rendben hozta a kért értékeket, igazítás nélkül... És reménykedem a műszakiban is, mert azzal sme volt eddig gond...
Meglátjuk...

Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #54161 Dátum: 2008 Október 15, 23:02:37 »

Nem tudom, de én emiatt nem cseszném össze a kocsit.
Bár ha újra akarod festetni... Smiley
Jövőre meg lesz burítva. Cheesy
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #54160 Dátum: 2008 Október 15, 23:01:46 »

Be kell stoppolni! Úgy eredeti. A régi rádiók egy része kivehető volt, mint a táskarádió, tehát vszeg. beépített antennájuk lehetett. Ha meg nem műxik, annyi trükkös, rejtett módon el lehet már antennát helyezni...
Köszönöm a válaszokat!! Wink

Valószínű ez a lyuk el lesz tüntetve.

Vetart szvsz jól ráérzett a dolgokra,mert mikor azzal a pécsi tulajdonossal beszéltem,aki anno ezt az autót gyári(de kissé szakadt)állapotában fellelte,nekem azt mondta,hogy ebben a bogiban egy kivehető rádió volt,de anno azt NGA elvitte,és ez lett helyette.
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #54159 Dátum: 2008 Október 15, 22:59:45 »

ez a baromállat mi a tököt "hörbi"-zik?
http://totalcar.hu/nepitelet/index.php?op=itelet&cat_id=51220

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető vetart

1303'74: 297.861 db, Ghia'74 (California) 5608 db

« Hozzászólás #54158 Dátum: 2008 Október 15, 22:54:06 »

én valahogy úgy értelmeztem, hogy a gány lukat most éppen lenne lehetőség bestoppolni
Be kell stoppolni! Úgy eredeti. A régi rádiók egy része kivehető volt, mint a táskarádió, tehát vszeg. beépített antennájuk lehetett. Ha meg nem műxik, annyi trükkös, rejtett módon el lehet már antennát helyezni...

Skoda Felicia '61, Skoda Octavia '62, VW 1303LS '74, VW Karmann Ghia '74, Fiat 127 L '74,  Porsche 911 SC Cabriolet '83, Mercedes SL 500 '90, BMW E30 320i Cabriolet '91, Alfa Spider 2.0 '92, Fiat Panda 1000 i.e. '93, Mercedes G 400 CDI SW 2002, Renault Twingo 1,2 16V Quickshift 2002.
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #54157 Dátum: 2008 Október 15, 22:44:06 »

Akkor jól értelmezted. Cheesy
Nem tudom, de én emiatt nem cseszném össze a kocsit.
Bár ha újra akarod festetni... Smiley

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #54156 Dátum: 2008 Október 15, 22:43:31 »

amilyen mániákus vagy, szerintem tűntesd el a lyukat és valami rejtett antennát csinálj. illetve ha a rádiódon van bemenet, pl egy mp3 lejátszó, vagy kis rádió is tudja a rádiót pótolni (úgy hogy nem látszik)
vagy használd a meglévő antennát ha már ott van
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #54155 Dátum: 2008 Október 15, 22:40:50 »

5. Stoppold be, a rádiót meg ingyen elviszem (csak hogy lásd rám lehet számítani).

Grin
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #54154 Dátum: 2008 Október 15, 22:35:20 »

én valahogy úgy értelmeztem, hogy a gány lukat most éppen lenne lehetőség bestoppolni
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #54153 Dátum: 2008 Október 15, 22:29:27 »

de már meg van fúrva.
ez itt a gond.

szerintem le kell szarni, ha már ott van a lik, akkor használni kell boldogan.

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #54152 Dátum: 2008 Október 15, 22:25:31 »

4. létezik a szélvédőre ragasztható antenna is, és akkor nem kell megfúrni semmit

de már meg van fúrva.
ez itt a gond.

szerintem le kell szarni, ha már ott van a lik, akkor használni kell boldogan.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #54151 Dátum: 2008 Október 15, 22:18:15 »

1.Ha már valaki kifúrta azt az antenna lyukat az a A-oszlopon,akkor már hagyjam is így.A későbbi évjáratokon gyárilag is itt az antenna helye,ergó nincs is rossz helyen.

2.A mostani A-oszlopos helyet csináltasam be,és fúrkáljam szét a doblemezt,egy kétpontos antennának.

3.Vagy semminémű antenna lyuk ne legyen,mert anno egy 63-as autón nem is volt ilyen gyárilag.A rádió ettől még maradhat,díszíti a műszerfalat,esetleg antenna nélkül is szól.Ha nem,akkor hallgatom a kellemes boxerhangot.

4. létezik a szélvédőre ragasztható antenna is, és akkor nem kell megfúrni semmit
Nem elérhető gas

« Hozzászólás #54150 Dátum: 2008 Október 15, 22:15:32 »

Hali.

1966-ig,a VW nem árult gyári opcióként rádiót az autóiba.(Lehet,hogy rosszul tudom).Ezért antenna előkészítést sem tett a bogarakra.Aztán az 1967-es modellévtől odatették a vezető oldali A-oszlop tövébe az antenna lyukat.Tehát csak a 67-es és az after bogarakon volt ott az antenna.

A 67 előtti bogarakon nagy divat,az első doblemezre felfúrni két rögzítőpontos antennát.Callook meg mindenféle felcsicsázott autón szépen is mutat.De egy teljesen szériára,gyárira visszaalakított autón barbárságnak és véteknek tartom,szétfúrkálni a doblemezt.

szvsz ha már ott az antenna+lyuk akkor maradjon

VW Bogár 1300 '71,Transporter1.6D '83
https://photos.app.goo.gl/WsANqntrkSdn7c6f6
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #54149 Dátum: 2008 Október 15, 22:09:26 »

Hali.

[a csatolmányt egy admin törölte]
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #54148 Dátum: 2008 Október 15, 21:57:39 »

2 napja szólt az öcsém, most néztem meg: tényleg beregisztrált ide!
deno73 néven fut, azt hiszem, szmb témában lesz egy-két dologhoz hozzáfűznivalója... Wink

már várom.
új husit lebuzizni a legjobb :-PP

flex 'em all!
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #54147 Dátum: 2008 Október 15, 20:55:01 »

2 napja szólt az öcsém, most néztem meg: tényleg beregisztrált ide!
deno73 néven fut, azt hiszem, szmb témában lesz egy-két dologhoz hozzáfűznivalója... Wink

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #54146 Dátum: 2008 Október 15, 17:55:21 »

ja, azt hittem valami bogár bontó
ha lenne ott akkor arról én is tudnék, az tuti..... Wink Cheesy

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #54145 Dátum: 2008 Október 15, 16:28:02 »

ahol dolgozik a kőérberkin
ja, azt hittem valami bogár bontó
Nem elérhető zs

« Hozzászólás #54144 Dátum: 2008 Október 15, 16:26:05 »

tudod öreg , azert ha olvasom ezeket a forum beirasokat sokat tanulok, milyen gazsagok , csalasok, probalkozasok, kibuvasi kiserletek  vannak "odaat "

neked nem lenne  feletteb gyanus, hogy valaki Romaniabol szarmazo , bejelentkezik valakihez,  mivel sajat lakast venni nem tud, de egy rafinalt megoldast  összehoz, (valoszinü egy masik onnan szarmazo valakivel ) autot maganak venni ugyszinten nem tud, de megalkudnak erdekes modon hogy atveszi a törlesztesi reszleteket, es hasznalatra megkapja a kocsit . . .aztan amikor megtörtenik a baj, erdekes modon a bejelentett lakasra erkezö leveleket ( nem egyet -többet ) egyet sem kap kezhez ??
Mindegyik eltünik, semmi level soha nem erkezik meg ??
 Elfelejtettek neki szolni, hogy levele erkezett ?? ahogy irja : valahogy elmaradt  !
Meghozza egy hivatalos pecsettel ellatott level, amiböl mindket fel tisztan lathatta, hogy autokarambolrol van szo ! Ez büntenyben valo reszvettel azonosithato büncselekmeny es jogilag büntetendö!
Ugazanon a cimen futott minden,...valoszinü, hogy e-miatt valoban a hajanal kellett elörencigalni az elkövetöt, aki megprobalt meglapulni , gyalazatos alattomos , becstelen modon ! Undorito modon, egy olyan orszagban, ahol uj eletre kapott lehetöseget, ahol uj Equsistenziat tudott volna felepiteni!
Itt ugy erzem, egy rafinalt valodi haromszögröl van szo, becstelenseggel himezve.
Az hogy le lett ribancozva is valahol megalapozott . ( nem zörög a level , ha nem fujja a szel ) Ezt meg Romaniaban is ismerhetik, eleg közhasznalatu .
Hiaba probalja magat kimosni, ez minden soraban büzlik, es ha a sertettnek lenne egy jogasza, a sunyito kispicsat ki lehetne vesezni, es rendesen utananezzni, felveszi-e a mun kanelküli segelyt is, es hogy is van ez a bejelentkezese?
Szerintem egy öszinteseggel elöbbre lehetett volna, es a masik felnek nem okozott volna ennyi galibat .

Tazoli szerezz egy ügyvedet elötte lepj ba a DAS Jogbiztosito-ba es ingyen pereld a picsat amit szol, ezeket - ilyen probalkozo fajtakat ki kell szelektalni, hazaküldeni ahonnan jött !
Olvasva a Tazoli irasat vilagossa valik a picsa rafinaltsaga, közönye , cinizmusa.
Perelni, kifingatni az ilyet !

Nem fogom neked megmagyarázni az életem részleteit, mert nem hiszem,hogy bárkire tartozna. Legyen meg a véleményed, és csak gratulálni tudok, hogy csak így tudsz gondolkodni. Remélem ha te majd balesetet okozol nem így fognak megítélni!
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #54143 Dátum: 2008 Október 15, 16:20:23 »

milyen bontós? hol?
ahol dolgozik a kőérberkin

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #54142 Dátum: 2008 Október 15, 16:04:58 »

És akkor mi van.
Van akinek meg nincs.

Evil

Oldalak: 1 ... 2186 2187 2188 2189 2190 [2191] 2192 2193 2194 2195 2196 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: