www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 14:42:16

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 2184 2185 2186 2187 2188 [2189] 2190 2191 2192 2193 2194 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27884651 alkalommal)
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #54261 Dátum: 2008 Október 17, 17:21:15 »

kabbe  Grin
NEEM!
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #54260 Dátum: 2008 Október 17, 17:19:37 »

WOODOO BARÁTUNK HÍRES DIVATDIKTÁTOR Tudtad Woodoo?

<a href="http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=-1305958191409866412" target="_blank">http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=-1305958191409866412</a>

[a csatolmányt egy admin törölte]
« Utoljára szerkesztve: 2008 Október 17, 17:29:43 írta vwoodoo »
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #54259 Dátum: 2008 Október 17, 17:07:41 »

Grin Grin Cool
kabbe  Grin

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #54258 Dátum: 2008 Október 17, 17:04:35 »

Grin Grin Cool
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #54257 Dátum: 2008 Október 17, 17:01:34 »

6.
egyértelmű 6.

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #54256 Dátum: 2008 Október 17, 17:00:46 »

6.
Nem itt kell szavazni TEEE Grin Grin  Cool 
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #54255 Dátum: 2008 Október 17, 16:57:29 »

Milyen legyen az új kétszázasunk?

http://forint.hu/engine.aspx?page=szavazas

6.
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #54254 Dátum: 2008 Október 17, 16:47:31 »

Milyen legyen az új kétszázasunk?

http://forint.hu/engine.aspx?page=szavazas
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #54253 Dátum: 2008 Október 17, 16:47:18 »

Nyilvános rágalmazás. Az AZS-t is simán beperelte a Szepes sokkal kisebb dolog miatt. Mivel ez egy nyilvános forum, igy minden beirás is nyilvánosnak számit. Gondolkozni kéne. Hidd el simán perelheti.

Ott személy szerint tudtátok gondolom kire gondolt a rágalmazó. Itt viszont..... Ő magára ismert. Én tudom kire írtam. Viszont amíg nem teszem közzé ki pontosan és hol lakik... Sztem forduljunk mindketten ügyvédhez. Én a pénzemért, ő meg másért. Vagy forduljunk magunkba, és érezzük át hogy a másiknak van némi igaza.  Wink Énis elismerem a felvert agyvizem mellett a hullámok ezt az egy megkérdőjelezhető szót biza leírtam. Viszont emellé még a keresztnevét sem írtam.

Ratro érdemi válaszát meg várom. Kíváncsi volnék akár privátban akár itt.
« Utoljára szerkesztve: 2008 Október 17, 16:48:52 írta tazoli »
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #54252 Dátum: 2008 Október 17, 16:30:59 »

azért este még lesz egy érdekes meccs mikor Ratro visszajön...
Tudom most elrontom par ember szorakozasat de tartom oly inteligensnek Ratrot hogy vagy privatban inteze vagy szora se meltassa.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #54251 Dátum: 2008 Október 17, 16:29:09 »

Smiley
persze , mi alapján , ugyan már ne mondjál hülyeségeket

Nyilvános rágalmazás. Az AZS-t is simán beperelte a Szepes sokkal kisebb dolog miatt. Mivel ez egy nyilvános forum, igy minden beirás is nyilvánosnak számit. Gondolkozni kéne. Hidd el simán perelheti.
RNIE
« Hozzászólás #54250 Dátum: 2008 Október 17, 16:25:17 »

azért este még lesz egy érdekes meccs mikor Ratro visszajön...
Nem elérhető Micka

1971, 1300 , GZL-700

« Hozzászólás #54249 Dátum: 2008 Október 17, 16:24:40 »

..., mig fel nem jelent téged érte. ...
Smiley
persze , mi alapján , ugyan már ne mondjál hülyeségeket
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #54248 Dátum: 2008 Október 17, 16:24:34 »

Többet nyilvánosan szólni nem kívánok ezen ügyhöz.

PONT
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #54247 Dátum: 2008 Október 17, 16:23:04 »

Nézd, aki nyilvánosan leribancoz valakit, az ne csodálkozzon, hogy utolérik. Leon1303 is lapitott mint sz@r a fűben, amikor a felnikérdés kibukott. De ő legalább privátban szépen elintézte. Valahogy ezt is igy kellene csinálni. És bármennyire is ő volt a károkozó minimum bocsánatot kérni tőle, mig fel nem jelent téged érte. Nekem is volt pár balesetem, amit mások okoztak, de kultúráltan sokkal több mindent meg lehetett oldani. Volt hogy megkérdezték mennyit kérek. Mondom 30e. Kihivtak egy kasznit. Az is közölte hogy 30e. Inkább adtak egy betétlapot. 45e-t fizetett a bizti. Én nem eröltettem semmit.

Ne nevelj  Grin. Ezen már túlvagyok. Írtam neki privit, de elhangzott hogy ide nem merek írni, ezért itt is írtam.

Név telszám, lakcím, pontos személyes adatok nem hagzottak el. Még egyszer mondom. Ha valami hasonlóságot vél a valósággal és ezen történettel kapcsolatban felfedezni az csak a véletlen szüleménye lehet. Vagy mégsem.
PONT
Többet nyilvánosan szólni nem kívánok ezen ügyhöz.

Jahheee.  Grin Az hogy valakinek eladok valamit és később jön hogy vazg. Az sztem egy picit más mint ez. Ribancozni te pedig sose semmikorse. Akkor maga a jóistennel vagyok egy fórumon?  Grin Grin Grin
« Utoljára szerkesztve: 2008 Október 17, 16:56:37 írta tazoli »
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #54246 Dátum: 2008 Október 17, 16:16:06 »

Igen-igen. Én kérek elnézést azért hogy ez állandó jelleggel felmerül.  Undecided Viszont asszem hónapok óta nem igen részleteztem. Rajtam kívül álló okokból merüt fel imént.  Embarrassed

Nézd, aki nyilvánosan leribancoz valakit, az ne csodálkozzon, hogy utolérik. Leon1303 is lapitott mint sz@r a fűben, amikor a felnikérdés kibukott. De ő legalább privátban szépen elintézte. Valahogy ezt is igy kellene csinálni. És bármennyire is ő volt a károkozó minimum bocsánatot kérni tőle, mig fel nem jelent téged érte. Nekem is volt pár balesetem, amit mások okoztak, de kultúráltan sokkal több mindent meg lehetett oldani. Volt hogy megkérdezték mennyit kérek. Mondom 30e. Kihivtak egy kasznit. Az is közölte hogy 30e. Inkább adtak egy betétlapot. 45e-t fizetett a bizti. Én nem eröltettem semmit.
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #54245 Dátum: 2008 Október 17, 16:12:00 »

Te most már kurvára unalmas ez az egész. Beszoptad a MÁV-al és kész. Én egyszer beszoptam a KÖBÉ-vel, mivel nem ismerték el a káromat és kész. Lenyeltem. De ne ribancozzál senkit azért, mert a MÁV becsődölt. Eddig türelmes volt itt sok ember, de lassan kezd unalmassá válni a dolog, hogy az egész világfájdalmadat ideöntöd. Mindenki elmondta, hogy javitsd meg a kocsit amennyire lehet, majd lefényezteted. Még olcsón adtak volna hozzá elemeket is. De neked nem kellett, te csak akkor jársz vele majd, ha tökéletes lesz. Akkor ne itt siránkozzál, attol nem fog a MÁV fizetni, a károkozó meg elismerte a felelősségét, és felvették a kárt, a továbbiakban neki az egészhez semmi köze. Menj el vagont kirakni és meglesz a pénzed. Vagy hivogasd a máv-ot naponta. Igy jártál.

Igen-igen. Én kérek elnézést azért hogy ez állandó jelleggel felmerül.  Undecided Viszont asszem hónapok óta nem igen részleteztem. Rajtam kívül álló okokból merüt fel imént.  Embarrassed
És ezt írom énis. Megvan a szar. Ennyi. Nem folytatásos teleregény ez.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #54244 Dátum: 2008 Október 17, 16:08:45 »

Most olvasom végig.  Grin Bocs hogy most reagálok. Telszám: amin leráztál. Lakcím: ahol nem laksz és nem vagy elérhető. Tetszik.  Grin
Itt is írom nem csak privátban. Hívj fel. Elnézést az indulataimért. De kicsit jogosnak érzem, éreztem. Ülljünk le valahol, és akkor beszéljük meg. A helyzeten már nem javít, max. tényleg értelmes módon tudunk beszélni.

Te most már kurvára unalmas ez az egész. Beszoptad a MÁV-al és kész. Én egyszer beszoptam a KÖBÉ-vel, mivel nem ismerték el a káromat és kész. Lenyeltem. De ne ribancozzál senkit azért, mert a MÁV becsődölt. Eddig türelmes volt itt sok ember, de lassan kezd unalmassá válni a dolog, hogy az egész világfájdalmadat ideöntöd. Mindenki elmondta, hogy javitsd meg a kocsit amennyire lehet, majd lefényezteted. Még olcsón adtak volna hozzá elemeket is. De neked nem kellett, te csak akkor jársz vele majd, ha tökéletes lesz. Akkor ne itt siránkozzál, attol nem fog a MÁV fizetni, a károkozó meg elismerte a felelősségét, és felvették a kárt, a továbbiakban neki az egészhez semmi köze. Menj el vagont kirakni és meglesz a pénzed. Vagy hivogasd a máv-ot naponta. Igy jártál.
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #54243 Dátum: 2008 Október 17, 16:02:55 »

ő elzárkózik ez elől,és nem hajlandó reagálni arra amit ítam. Ami az elérhetőségemet illeti, megadtam neki a telszámom, bármikor hívhatott volna. A lakcímem is megadtam. A leveleket meg amúgyis az autó tulajdonosának címzik.

Most olvasom végig.  Grin Bocs hogy most reagálok. Telszám: amin leráztál. Lakcím: ahol nem laksz és nem vagy elérhető. Tetszik.  Grin
Itt is írom nem csak privátban. Hívj fel. Elnézést az indulataimért. De kicsit jogosnak érzem, éreztem. Ülljünk le valahol, és akkor beszéljük meg. A helyzeten már nem javít, max. tényleg értelmes módon tudunk beszélni. A dolog mélypontján már túl vagyok. Haragudni nem haragszom. Tudomásul vettem ez van. Rontani már nem lehet a helyzeten.
« Utoljára szerkesztve: 2008 Október 17, 16:04:27 írta tazoli »
Nem elérhető Kristóf

« Hozzászólás #54242 Dátum: 2008 Október 17, 16:01:34 »

18+/ senem vicc senem nők meg nem is anyuzás:  Grin

http://www.bogarhatu.hu/forum/index.php?topic=41.0
azt nem szoktam olvasni, mert nem vagyok 18  Grin
Nem elérhető _NagyG

« Hozzászólás #54241 Dátum: 2008 Október 17, 15:57:28 »

Micsoda??? ram gondolsz?
akkor tevedtel Grin
Itt Makón így monják magukról az emberek, hogy Makaiak.
Tehát mivel most Makón vagyok, így makai vagyok én is.  Kiss Grin Grin

G.

https://www.facebook.com/milleniumflakon

alul felni-felül ház-elől kocka-hátul ráz
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #54240 Dátum: 2008 Október 17, 15:51:29 »

Hali.
Valaki meg tudná mondani,hogy a levegőszűrőről lemenő vékony gégecső(előmelegítő),ahol átmegy a lemezen,ott van valami tömítés,gumigyűrű,csatlakozócsonk vagy valami?

A gégecső a lemez alatt is tovább folytatódik,vagy oda kell valami toldás vagy összekötő?

Köszönöm!! Wink Cheesy Grin

[a csatolmányt egy admin törölte]
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #54239 Dátum: 2008 Október 17, 15:46:37 »

Én már kurvára unom ezt a szappanoperát, függetlenül attól, hogy ki a ribanc, ki a károsult és ki nem fizet, valamint ki nem adta meg a számát kinek, illetve valakinek.
Intézzétek magánban, már mindent tudunk, levettük a dolgot, mint majmot a fáról, ha valaki nem értett volna, hát xoyox is rávilágított (mindenki román paraszt  Shocked),  úgyhogy elég, ha valakinek segítség kell akkor írjon ide.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #54238 Dátum: 2008 Október 17, 15:44:08 »

Smiley
Nagyot nőtél a szememben.
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #54237 Dátum: 2008 Október 17, 15:41:13 »

Csak makai. Grin Grin

G.
Micsoda??? ram gondolsz?
akkor tevedtel Grin

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #54236 Dátum: 2008 Október 17, 15:39:26 »

Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #54235 Dátum: 2008 Október 17, 15:36:05 »

Sziasztok!

Én vagyok az a lány, aki az astrat vezettem.
Nem vagyok egy forúmozós típus, de nem fogok szó nélkül hagyni egy olyan megnyílvánulást, ahol ribancnak nevez, egy olyan ember aki nem tud semmit rólam. 
Nem szádékosan okoztam a balesetet, sajnos bárkivel előfordulhat, hogy okoz balesetet vagy baleset áldozatává válik. Nekem közel 10 év alatt ez az első balesetem, melyet én okoztam, remélem az utolsó, de nem tudhatom mit hoz az élet. Sajnálom, hogy ez történt, de normál körülmények között fizet a biztosító, és nincs herce-hurca.
Csak a tisztánlátás, meg a megítélés végett:
1. Ha valaki belémjön, aláírja a betétlapot, nem fogom naponta 3x felhívni hülye kérdésekkel, hihetetlen időpontokban, mint este fél 10. Szerintem mindekinél betelt volna a pohár, hasonló helyzetben.
2. A MÁV-tól kapott papírt, sajnos nem kaptam meg, habár a "fiatal ember segítőkésznek" bizonyult, mégis elfelejtett nekem szólni, hogy jött ilyen levél. A lakcímem megegyezett az övével, ugyanis hozzájuk voltam bejelentve, sőt nap,mint nap találkoztunk, de ez valahogy elmaradt. Ugyanúgy, ahogy a többi levelem se kaptam meg. Tehát nem kellett a "hajamnál fogva előcibálni".
3. Az autót kicsaltam tőle... Érdekes megfogalmazás! Hogy lehet valakitől kicsalni egy autót? Volt egy megállapodásom vele az autóra vonatkozóan, és nem ingyen használtam, habár "csak" annyi közöm van az autóhoz, hogy 4 évig fizettem a törlesztőjét.
4. A világ legtermészetesebb dolga, hogy a párját hívja az ember ha bajban van, és ez itt nem "háromszögről" van szó.

UI:               Zoli!
 Nem tartom helyénvalónak, hogy leribancozol egy fórumon, mivel én se írtam, hangoztattam rólad hasonló megnyílvánulásokat semmilyen fórumon, hogy egy ... nagyot fékezett előttem. A származásomat illetően semmi közöd hozzá! Ami a te fogalomtáradban félig román, félig magyar, annyit jelent, hogy Romániában születtem, de magyar nemzetiségű vagyok.

Örülök hogy rám találtál. 235 a károm. Hol a pénzem hol a kocsim? Bocs deee asszem ne személyeskedjünk sztem. Asszem neved címed telefonszámod nem adtam meg akkora gerinctelen paraszt vagyok. Hívj fel, betétlapon a számom! Még most is él. Viszont asszem bukott az ügyem, szal. ne fájjon a fejed. Majd előtúrom a pénzt a bőröm alól.  (Örülök hogy magardra ismertél azt hiszem akkor a történetet sikerüt hűen elmesélnem.)

Nyugodtan írd azt hogy én meg egy rohadt szardarab vagyok. Én ettől még nyugodtan fogok aludni. Amikor én törtem össze kezdő jogsival egy focust hátulról, én odaálltam. A tulaj elmondása alapján (aki mellesleg segített nekem az okozóiban), valamint a legutolsó telefonhívásodból asszem jogos a felháborodásom. Emlékezz csak vissza. Engem a máv félretájékoztat, te nem mész be okozóit írni, tulajt sem keríted elő. És hagyjalak békén. Oké. Azóta nem zavartalak. Élj nyugodtan.
És még egyszer! Pontosan téged nem adtalak meg semmilyen nyilvános közegben! Felháborodásodnak nincs oka.

Jha és asszem írtam azt is hogy nem török senki felett pálcát. Mindenki hibázik. De a felelősséget válallni illik. Témát tök jó hogy újra most elsőkézből dobták fel.

Román-magyar. Se fajgyűlölő, se demagóg nem vagyok.
De figyu: Én baszoptam. A tulaj beszopta. Te? Vonják a bónuszod? Ugrott a kocsid fele? Asszem nem. Rendőrt hívtam rád az után hogy közölted hogy buli után jöttök? Nem. Viszont a barátnőd nyáron elfelejtett köszönni nekem a munkahelyemen.  Wink Üdvözlöm utólag is. Kár hogy a hátam mögött azt mesélte én voltam a hibás.  Lips Sealed
« Utoljára szerkesztve: 2008 Október 17, 15:47:28 írta tazoli »
Nem elérhető _NagyG

« Hozzászólás #54234 Dátum: 2008 Október 17, 14:47:27 »

Érdeklődnék van valaki a Fórumról,aki hódmezővásárhelyi illetőségű?

Csak makai. Grin Grin

G.
« Utoljára szerkesztve: 2008 Október 17, 14:57:04 írta _NagyG »

https://www.facebook.com/milleniumflakon

alul felni-felül ház-elől kocka-hátul ráz
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #54233 Dátum: 2008 Október 17, 14:38:38 »

az melyik?
18+/ senem vicc senem nők meg nem is anyuzás:  Grin

http://www.bogarhatu.hu/forum/index.php?topic=41.0

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
PéZsé
« Hozzászólás #54232 Dátum: 2008 Október 17, 14:37:00 »

Érdeklődnék van valaki a Fórumról,aki hódmezővásárhelyi illetőségű?

Nem elérhető Kristóf

« Hozzászólás #54231 Dátum: 2008 Október 17, 14:32:03 »

és esetleg rakhatnád a "senem" szaktopicba.
az melyik?
Nem elérhető Kristóf

« Hozzászólás #54230 Dátum: 2008 Október 17, 14:31:17 »

esetleg odaírhatnád hogy mi van a link után..  Roll Eyes

pl itt: mentőautók felvonulása: T1, sok T2, trabi, barkas..
így már jó?   Wink
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #54229 Dátum: 2008 Október 17, 14:25:33 »

és esetleg rakhatnád a "senem" szaktopicba.

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #54228 Dátum: 2008 Október 17, 14:23:16 »

Nem elérhető Kristóf

« Hozzászólás #54227 Dátum: 2008 Október 17, 13:58:10 »

http://www.youtube.com/watch?v=FCCXURf07xQ&feature=related
 Smiley
sok régi mentőautó, köztük sok t2  Wink
« Utoljára szerkesztve: 2008 Október 17, 14:30:50 írta DLL-962 »
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #54226 Dátum: 2008 Október 17, 13:55:09 »

velem könnyű összebalhézni, kérni sem kell, de kb 5 perc alatt felejtek is. nagyon suttyónak kell lenni (még az én mércém szerint is), hogy megjegyezzem.

Fehér ember nem felejt!

Evil

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #54225 Dátum: 2008 Október 17, 13:51:16 »

Szia!

Köszönöm, de ki az a Csabi???  Roll Eyes Roll Eyes
a kőérberkin a raktárban dolgozó kollegád
akinek amikor megláttam a bogarad azonnal szóltam ,hogy mondja el neked a fórum címét

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #54224 Dátum: 2008 Október 17, 13:13:16 »

Nagyon sok dolgot nem egyformán látunk azon kívül, hogy az autó német, VW, hátul a motorja - ami nem vízkövesedhet -  Cheesy, és nem szögletes.
Ebből adódhatnak ellentétek. De tényleg kár egymás torkának esni.
Anno évekkel ezelőtt az anyázósban pont BlackP-vel szemben követtem el ezt a hibát, amit sajnálok, és már azóta tök normálisan beszélgettünk is egymással. A másik pont xoyox-szal vívott csörtém volt, ahol fel sem kellett volna vennem a kesztyűt...
velem könnyű összebalhézni, kérni sem kell, de kb 5 perc alatt felejtek is. nagyon suttyónak kell lenni (még az én mércém szerint is), hogy megjegyezzem.

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető zs

« Hozzászólás #54223 Dátum: 2008 Október 17, 12:51:40 »

Alapvetően csak azt szerettem volna, hogy a Zolival megértessem mi történt,és hogy ne kiabáljon kígyót-békát, ha nem ismeri a teljes történetet, de sajnos ő elzárkózik ez elől,és nem hajlandó reagálni arra amit ítam. Ami az elérhetőségemet illeti, megadtam neki a telszámom, bármikor hívhatott volna. A lakcímem is megadtam. A leveleket meg amúgyis az autó tulajdonosának címzik.

xoyox!
Neked csak annyit tudok mondani, hogy vagy nem tudsz olvasni vagy nem érted! Volt biztosítás, volt rendszám, aláírtam, vállaltam, sőt most is vállalom! Az ahogyan beszélsz/írsz szerencsére nem engem minősít, és vagyok annyira kultúrált,hogy nem sülyedek le a te szintedre!
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #54222 Dátum: 2008 Október 17, 12:30:55 »

Fura stilisztika durva személyeskedo hangvetel reszigazsagok. Csak azt nem ertem erre miert van szukseg?

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Oldalak: 1 ... 2184 2185 2186 2187 2188 [2189] 2190 2191 2192 2193 2194 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: