www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 22, 18:54:03

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921220 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 1749 1750 1751 1752 1753 [1754] 1755 1756 1757 1758 1759 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 28006444 alkalommal)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #71661 Dátum: 2009 November 26, 18:40:48 »

Idén benne lennék megint, persze han nem lesz atomvillanás vagy világvége. Persze komolyan készülök. (komoly verseny cuccokkal, könnyítéssel, profi navival stb)
Qzma csak gyorsul  Grin

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #71660 Dátum: 2009 November 26, 18:40:29 »

Adok egyet kölcsön.  Wink
kösz,megoldom ha nagyon kell

Elérhető abes

« Hozzászólás #71659 Dátum: 2009 November 26, 18:38:38 »

ok, ha veszel nekem karácsonyra 1et.... Wink Cheesy Grin
Adok egyet kölcsön.  Wink
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #71658 Dátum: 2009 November 26, 18:35:52 »

Idén benne lennék megint, persze han nem lesz atomvillanás vagy világvége. Persze komolyan készülök. (komoly verseny cuccokkal, könnyítéssel, profi navival stb)

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #71657 Dátum: 2009 November 26, 18:33:46 »

Van egy konstruktiv javaslatunk a dugocsataval kapcsolatban! minden autoban legyen egy GPS eszkoz, ami tracklog-ot keszit a megtett ut folyaman, ennek kapasbol harom elonyet latjuk:
- ha kepes navigaciora is (nem csak logol), akkor az segitseg lehet,
- a tracklogbol kiderul, hogy hol, melyik szakaszon mennyivel ment az illeto, a nagyon kirivo sebessegtullepesert buntetes vagy kizaras jarhatna (utvonalvalasztasos dugocsatan veszunk reszt, nem gyorsulos gumball 3000-en!),
- es ami miatt kitalaltuk igazabol: a vegen lehet kesziteni egy osszesitett animaciot, melyen a versenyzok utvonalat jelenitenenk meg szimultan, egyszerre inditva oket egy pontbol! Erdekes es tanulsagos video lenne! :-)
meg ugye nem lenne vita abból, hogy hány mp-el később indult és csalnak a szervezők  Roll Eyes

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #71656 Dátum: 2009 November 26, 18:31:56 »

Van egy konstruktiv javaslatunk a dugocsataval kapcsolatban! minden autoban legyen egy GPS eszkoz, ami tracklog-ot keszit a megtett ut folyaman, ennek kapasbol harom elonyet latjuk:
- a tracklogbol kiderul, hogy hol, melyik szakaszon mennyivel ment az illeto, a nagyon kirivo sebessegtullepesert buntetes vagy kizaras jarhatna (utvonalvalasztasos dugocsatan veszunk reszt, nem gyorsulos gumball 3000-en!),
- es ami miatt kitalaltuk igazabol: a vegen lehet kesziteni egy osszesitett animaciot, melyen a versenyzok utvonalat jelenitenenk meg szimultan, egyszerre inditva oket egy pontbol! Erdekes es tanulsagos video lenne! :-)
most akkor csinálod a dugócsatát vagy versenyezni fogsz  Wink Grin

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #71655 Dátum: 2009 November 26, 18:31:18 »

ok, ha veszel nekem karácsonyra 1et.... Wink Cheesy Grin

Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #71654 Dátum: 2009 November 26, 18:29:54 »

Jah
mikor lesz?

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #71653 Dátum: 2009 November 26, 18:27:59 »

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #71652 Dátum: 2009 November 26, 17:27:41 »

Urak,képben van valaki hogy ki a rosseb lehetett Nyúl Úrfi?Melyik mesében volt?Beugrott és nem jut eszembe Huh
Ő:

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #71651 Dátum: 2009 November 26, 17:25:32 »

Urak,képben van valaki hogy ki a rosseb lehetett Nyúl Úrfi?Melyik mesében volt?Beugrott és nem jut eszembe Huh
http://www.google.hu/search?hl=hu&source=hp&q=ny%C3%BAl-%C3%BArfi&btnG=Google+keres%C3%A9s&meta=&aq=f&oq=

első találtat rotfl

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #71650 Dátum: 2009 November 26, 17:22:25 »

a témát ezennel lezártam ;-)

http://bizinformation.org/us/www.azs.google.com
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #71649 Dátum: 2009 November 26, 17:14:53 »

és ez mi alapján számol?!

http://bizinformation.org/hu/www.magyarorszag.hu

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #71648 Dátum: 2009 November 26, 15:55:02 »

az is valami? ;-)
http://bizinformation.org/hu/www.protheus.google.co.hu

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #71647 Dátum: 2009 November 26, 15:44:16 »

khm:))
http://bizinformation.org/hu/www.elitevwclub.blog.hu

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
RNIE
« Hozzászólás #71646 Dátum: 2009 November 26, 15:38:54 »

Nem elérhető Sagaris

« Hozzászólás #71645 Dátum: 2009 November 26, 15:20:57 »

persze ;-)

nem működik, mert kikapcsoltam

Értem.

1961 VW1200 DeLuxe

http://www.vulture.hu
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #71644 Dátum: 2009 November 26, 15:18:18 »

Ez szerintem az fw miatt ennyi. Nem is működik az oldal.

persze ;-)

nem működik, mert kikapcsoltam
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #71643 Dátum: 2009 November 26, 15:15:23 »

Ebben a mai világban minden garast meg kell becsülni  Grin

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Sagaris

« Hozzászólás #71642 Dátum: 2009 November 26, 15:14:45 »

Ez szerintem az fw miatt ennyi. Nem is működik az oldal.

1961 VW1200 DeLuxe

http://www.vulture.hu
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #71641 Dátum: 2009 November 26, 15:11:05 »

Nem tudom pontosan ki az illetékes, de Én a helyében azonnal eladnám.  Grin

http://bizinformation.org/hu/www.bogarhatu.hu

az smafu ;-)

http://bizinformation.org/hu/www.vwinfo.fw.hu
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #71640 Dátum: 2009 November 26, 14:42:37 »

Nem tudom pontosan ki az illetékes, de Én a helyében azonnal eladnám.  Grin

http://bizinformation.org/hu/www.bogarhatu.hu

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
1303LS
« Hozzászólás #71639 Dátum: 2009 November 26, 14:39:50 »

de úgy vitázunk hogy nem láttuk a Kresz szöveget, csak egy cikket róla
Cool Grin
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #71638 Dátum: 2009 November 26, 13:24:05 »

hat ezt gondold vegig ugy, hogy eletszeru legyen, punci. :-)
a lenyeg, hogy elsobbsege van, egy pillanat alatt tudsz szopoagra kerulni vele szemben. :-/
csak akkor van elsőbbsége ha te kanyarodsz ő meg egyenesen megy.
amikor még lehúzódsz, egyenesen mész, egyenrangúak vagytok, ő nem előzhet jobbról! pláne hogy már nincs jobbratartási kötelezettsége

de úgy vitázunk hogy nem láttuk a Kresz szöveget, csak egy cikket róla
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #71637 Dátum: 2009 November 26, 13:16:14 »

lehúzódsz, MAJD fékezel, fasz.
hat ezt gondold vegig ugy, hogy eletszeru legyen, punci. :-)
a lenyeg, hogy elsobbsege van, egy pillanat alatt tudsz szopoagra kerulni vele szemben. :-/

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #71636 Dátum: 2009 November 26, 12:51:36 »

Ott bukik az elmeleted, hogy ha o jon hatulrol es te leszoritod es felkened a jardaszegelyre/falra/parkolo autokra/(vagy csak beledszall hatrulrol mer' elevagsz), akkor is te vagy a hunyo, mer' neki van elsobbsege!

lehúzódsz, MAJD fékezel, fasz.
semmi leszorítás.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #71635 Dátum: 2009 November 26, 12:38:31 »

Ott bukik az elmeleted, hogy ha o jon hatulrol es te leszoritod es felkened a jardaszegelyre/falra/parkolo autokra/(vagy csak beledszall hatrulrol mer' elevagsz), akkor is te vagy a hunyo, mer' neki van elsobbsege!
Kerékpárúton. Amúgy nem előzhet meg jobbról.

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #71634 Dátum: 2009 November 26, 12:36:15 »

az eső esetre a megoldás, hogy szorosan a járdához húzódva kanyarodsz, így max. hátulról tud belédmenni, ami az ő sara lesz

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #71633 Dátum: 2009 November 26, 11:55:45 »

...

a második esetben meg a reflektor, padlógáz, duda, ablaktörlő a célravezető viselkedési forma
Grin Grin Grin
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #71632 Dátum: 2009 November 26, 11:53:32 »

én is így értelmeztem, szerintem túl sok biciklis futott ilyen bakiba, ezért nem az iskolai kresz oktatását (amit ettől függetlenül hiányolok az iskolákból) tűzték célul, hanem azt ha biciklis nekimegy az autódnak mikor te éppen jobbra kanyarodsz, akkor ő elküldhet a halálfaszára, nem jó ez így!

Múltkor mi történt velem: két barnának született biciklis jött velem szemben az egyirányú utcában egymás mellett (én autóval a jó irányból hajtottam be az utcába) és még véletlenül sem akartak húzódni, én meg nem nagyon tudtam mit tenni, mert jobbról parkoltak az autók, az egyik barna igen csak rángatta a kormányt mikor elmentem mellette még az öklét is rázta, még neki esett szarul Shocked jó lesz ez!

az eső esetre a megoldás, hogy szorosan a járdához húzódva kanyarodsz, így max. hátulról tud belédmenni, ami az ő sara lesz

a második esetben meg a reflektor, padlógáz, duda, ablaktörlő a célravezető viselkedési forma

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #71631 Dátum: 2009 November 26, 10:42:54 »

...
az elso pontban emlitett meg az lehet, hogy most mar arra is kell figyelned kanyarodaskor, hogy lehet, hogy meg elhuz melletted egy nigger biciklis es neki van elsobbsege ... :-/
én is így értelmeztem, szerintem túl sok biciklis futott ilyen bakiba, ezért nem az iskolai kresz oktatását (amit ettől függetlenül hiányolok az iskolákból) tűzték célul, hanem azt ha biciklis nekimegy az autódnak mikor te éppen jobbra kanyarodsz, akkor ő elküldhet a halálfaszára, nem jó ez így!

Múltkor mi történt velem: két barnának született biciklis jött velem szemben az egyirányú utcában egymás mellett (én autóval a jó irányból hajtottam be az utcába) és még véletlenül sem akartak húzódni, én meg nem nagyon tudtam mit tenni, mert jobbról parkoltak az autók, az egyik barna igen csak rángatta a kormányt mikor elmentem mellette még az öklét is rázta, még neki esett szarul Shocked jó lesz ez!
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #71630 Dátum: 2009 November 26, 10:29:15 »

Aha.
Akkor ez "flottás szerződés évfordulós biztosító általi felmondása" automatikusan meg fog történni velem?
Eddig egyik évben sem mondták fel, hanem meghosszabbították. Ezek szerint ez az új dolog a rendszerben ami porszemet juttatptt nálam a gépezetbe, azért nem értettem.
Tehát én vagyok a hülye.  Grin
mert ez a másik, allianzos lapról derül ki (amit megkaptál), amiben leírják hogy a jogszabályi feltételek miatt fel kell mondaniuk, de gyorsan kössed náluk újra Tongue
az meg hogy automatikusan felmondják Funk leveléből lett teljesen egyértelmű nekem
1303LS
« Hozzászólás #71629 Dátum: 2009 November 26, 10:25:39 »

ott van a VAGY

ha te Allianzos vagy (mint eddig az összes MBK-s) akkor az Allianzos levélben megkapod a felmondást.(reméljük hamarosan)
ha máshol lennél, akkor kéne nov30ig felmondanod a jelenlegit Wink

ezután pedig van még időd dec 15ig visszeküldeni a kitöltött lapokat az MBKnak
Aha.
Akkor ez "flottás szerződés évfordulós biztosító általi felmondása" automatikusan meg fog történni velem?
Eddig egyik évben sem mondták fel, hanem meghosszabbították. Ezek szerint ez az új dolog a rendszerben ami porszemet juttatptt nálam a gépezetbe, azért nem értettem.
Tehát én vagyok a hülye.  Grin
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #71628 Dátum: 2009 November 26, 10:22:31 »

Na tőlem azt kéri az MBK-s levél, hogy tegyem be a "bogaras borítékba többek között ezt:
A"flottás szerződés évfordulós biztosító általi felmondása" másolatát vagy az általad a jelenlegi biztosító részére legkésőbb 2009 november 30.-ig eljuttatott "szerződő általi évfordulós felmondás" másolatát.

ott van a VAGY

ha te Allianzos vagy (mint eddig az összes MBK-s) akkor az Allianzos levélben megkapod a felmondást.(reméljük hamarosan)
ha máshol lennél, akkor kéne nov30ig felmondanod a jelenlegit Wink

ezután pedig van még időd dec 15ig visszeküldeni a kitöltött lapokat az MBKnak

legalábbis én így értelmezem
1303LS
« Hozzászólás #71627 Dátum: 2009 November 26, 10:17:13 »

Vili olvasd el mégegyszer Wink

és Allianztól sajnos még nem kaptam meg én sem
Na tőlem azt kéri az MBK-s levél, hogy tegyem be a "bogaras borítékba többek között ezt:
A"flottás szerződés évfordulós biztosító általi felmondása" másolatát vagy az általad a jelenlegi biztosító részére legkésőbb 2009 november 30.-ig eljuttatott "szerződő általi évfordulós felmondás" másolatát.
Na nekem ilyenem nincs.  Cool
Amim van:
"tisztelt klubtagunk" megszólításos 2db allianzos és generális
adatközlő lap
Generális "meghatalmazás és nyilatkozatok-állapot igazolás" ez két A4-es.
Nincs több.
Nagyon hülye vagyok, vagy nem kaptam meg egy papírt?
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #71626 Dátum: 2009 November 26, 10:11:29 »

ezek a csekettőt nézik?
"Növelheti a kerékpárosok és a gyalogosok biztonságát, hogy a kanyarodó járművek vezetői számára elsőbbségadást ír elő a módosítás."
"Több új közlekedési táblát is bevezetnek, például a torlódás veszélyét jelző piros keretes háromszöget, és engedélyezik az elektronikus jelzőtáblák használatát az autópályákon"
szerintem ezek a pontok eddig is pont benne voltak a kreszben.
Szerintem nem igy volt, nekem nem remlik torlodasra figyelmezteto piros keretu haromszog tabla,
az elso pontban emlitett meg az lehet, hogy most mar arra is kell figyelned kanyarodaskor, hogy lehet, hogy meg elhuz melletted egy nigger biciklis es neki van elsobbsege ... :-/

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #71625 Dátum: 2009 November 26, 10:00:36 »

ezek a csekettőt nézik?
"Növelheti a kerékpárosok és a gyalogosok biztonságát, hogy a kanyarodó járművek vezetői számára elsőbbségadást ír elő a módosítás."
"Több új közlekedési táblát is bevezetnek, például a torlódás veszélyét jelző piros keretes háromszöget, és engedélyezik az elektronikus jelzőtáblák használatát az autópályákon"
szerintem ezek a pontok eddig is pont benne voltak a kreszben.

ezért azonban a kúrva anyjukat:
"a kerékpárok [..] mentesülnek a jobbra tartási kötelezettség alól is, vagyis akár az út közepén is mehetnek majd."

flex 'em all!
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #71624 Dátum: 2009 November 26, 09:40:27 »

Allianzos levelet (MBK-sok) kapott már mindenki?
Csak mert az MBK levélben azt írja, hogy küldjem vissza többek között a lemondós levél másolatát is amit ugye most 30.-áig lehet lemondani.

Vili olvasd el mégegyszer Wink

és Allianztól sajnos még nem kaptam meg én sem
1303LS
« Hozzászólás #71623 Dátum: 2009 November 26, 09:20:26 »

Allianzos levelet (MBK-sok) kapott már mindenki?
Csak mert az MBK levélben azt írja, hogy küldjem vissza többek között a lemondós levél másolatát is amit ugye most 30.-áig lehet lemondani.

Süni
« Hozzászólás #71622 Dátum: 2009 November 26, 09:12:57 »

Sylvácskának van kérése az OFFAUTÓK topicban! Nézzetek be léci!
Oldalak: 1 ... 1749 1750 1751 1752 1753 [1754] 1755 1756 1757 1758 1759 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: