www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 28, 07:54:54

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921223 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 1564 1565 1566 1567 1568 [1569] 1570 1571 1572 1573 1574 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 28159053 alkalommal)
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #79062 Dátum: 2010 április 29, 21:14:06 »

Lusta gö vagy, hogy csak akkor használsz ékezetes karaktert, mikor félreérthető lenne... :-)
Kössél rá verebet!!

Majd ha nagy leszek veszek megint vmi normalisat es kotok ra egy vérebet.
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #79061 Dátum: 2010 április 29, 21:12:17 »

Egyetértek.
Az én gyerekkoromban volt a TVben az kutya meg macska közlekedésoktató filmek. Na az is jó volt.
Most meg bakugán van mert abban van a pénz.
biztosan emléxel még rá ,hogy a gazdálkodj okosanban is volt egy kocka amibe ha beléptél akkor a kerékpár kötelező tartozéki elmondása nélkül nem léphettél tovább
és azt hiszem volt ilyen kártya is

most a szabadzsicikdemokratikusdilettánsszöveccsége csak kerékpárutakat tervezett az elmúlt 8 évben a fővárosban , átgondolatlanul !

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #79060 Dátum: 2010 április 29, 21:11:42 »

Ez most komoly? 2-300 frointért már villoghatsz. 1000-től meg már komolyak is vannak.
Regebben mikor meg napi 150km-eket bringaztam, akkor rengeteget koltottem kulonfele lampakra es villogokra. Akkor a legdragabbak kozott volt a cateye, nah abbol vettem mindig a dragabbakat, nem is panaszkodom rajuk. Aztan miutan tobbszor elloptak ezeket a lampakat (bringastul, lezart pincebol :-)), leszoktam roluk ... Majd ha nagy leszek veszek megint vmi normalisat es kotok ra egy vérebet. Ilyen parszaz-egyketezer forintos villogom most is van, de nem jok semmire.

Buzi, aki fékez! :-)))
1303LS
« Hozzászólás #79059 Dátum: 2010 április 29, 21:10:08 »

Ez mi az ?
Valami baromság, rajzfilm faszság. Meg tele van velük a boltok polcai.  Undecided
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #79058 Dátum: 2010 április 29, 21:09:19 »

Miert, olyan nagy arra a sotetseg ? :-)
Ez egyebkent jo dolog, az en bringamra is osztogathatna vki lampakat :-)
inkább kapjon lámpát a sok hullajelölt, minthogy egy ilyen miatt ültessenek le gondatlanságból elkövetett emberölés miatt...

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #79057 Dátum: 2010 április 29, 21:08:50 »

Most meg bakugán van
Ez mi az ?

1303LS
« Hozzászólás #79056 Dátum: 2010 április 29, 21:08:26 »

Ez most komoly? 2-300 frointért már villoghatsz. 1000-től meg már komolyak is vannak.
1303LS
« Hozzászólás #79055 Dátum: 2010 április 29, 21:07:27 »

lehet,hogy baromságnak tűnik de én amolyan jogsiféléhez is kötném a dolgot mint annó az smkp jogsi volt
Egyetértek.
Az én gyerekkoromban volt a TVben az kutya meg macska közlekedésoktató filmek. Na az is jó volt.
Most meg bakugán van mert abban van a pénz.
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #79054 Dátum: 2010 április 29, 21:07:07 »

minek? hogy megtaláld a garázsban?  Evil Tongue
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #79053 Dátum: 2010 április 29, 21:06:13 »

Nálunk a helyi bringaboltos a polgárőrséggel karöltve lámpákat osztogattak a kivilágítatlan kókuszoknak. SZVSZ ennek is van értelme.

1303LS
« Hozzászólás #79052 Dátum: 2010 április 29, 21:04:43 »

könnyű ilyet írni...

én spec kötelezővé tenném a kresz oktatást általános iskolában, kiba sok az autó, a kölkök gyalog is veszélyben vannak, meg görkorival, meg bármi járművel, tudják már mikor merre kell nézni. a bringákon meg ugyanúgy be kéne tartatni az előírt felszereléseket, ahogy minden más járművön. imádom a sötétben kivilágítatlanul guruló bringásokat pl
Na ettől vagyunk k...a messze. Most kb az osztályzást is mellőzik a suliban, meg a buktatást.  Undecided
Hallottam olyan iskolát is ahol még osztáylkirándulás sincs, de azért alapítványi puccos suli. Pfff.
Nálunk a helyi bringaboltos a polgárőrséggel karöltve lámpákat osztogattak a kivilágítatlan kókuszoknak. SZVSZ ennek is van értelme.
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #79051 Dátum: 2010 április 29, 21:03:50 »

Program hétvégére :

A HOFHERR-DUTRA EMLÉKTÁRSASÁG és a MARÓTI KÖNYVKERESKEDÉS
tisztelettel meghívja Önt és barátait a

2010. május 1-jén és 2-án megrendezendő

két napos, II. Pestszentlőrinc-Pestszentimrei Gépmajálisra és Kiállításra.

nem tudod mikor lesz a traktorok felvonulása?  Cheesy
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #79050 Dátum: 2010 április 29, 21:02:41 »

könnyű ilyet írni...

én spec kötelezővé tenném a kresz oktatást általános iskolában, kiba sok az autó, a kölkök gyalog is veszélyben vannak, meg görkorival, meg bármi járművel, tudják már mikor merre kell nézni. a bringákon meg ugyanúgy be kéne tartatni az előírt felszereléseket, ahogy minden más járművön. imádom a sötétben kivilágítatlanul guruló bringásokat pl
nagyon szépen köszönöm !
pontosan ezt gondolom én is !

lehet,hogy baromságnak tűnik de én amolyan jogsiféléhez is kötném a dolgot mint annó az smkp jogsi volt

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #79049 Dátum: 2010 április 29, 20:59:18 »

Lehet, hogy félreérted kicsit őket. Az is lehet, hogy keveredik közéjük olyan is aki alapot ad a leírtakhoz, de ez az idézet sokat elmond az szervezők céljáról.
"Ha nem bírod az "autósokat", nem látunk szívesen, ne gyere el!
Ez a demonstráció nem az autóvezetők ellen szerveződik, hanem az élhető városért, amihez épp az ő együttműködésükre van leginkább szükség. Nagyon ciki nekünk ha autósoknak beszólogató bringások tekernek köztünk.
"
könnyű ilyet írni...

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
1303LS
« Hozzászólás #79048 Dátum: 2010 április 29, 20:56:52 »

Ha nem bírod a "bringásokat", nem látunk szívesen, ne gyere el!
Ez a demonstráció nem a bringások ellen szerveződik, hanem az élhető városért, amihez épp az ő együttműködésükre van leginkább szükség. Nagyon ciki nekünk ha bringásoknak beszólogató autósok közlekednek köztünk .

mennyire háborodnál fel ettől a pár mondattól ha egy autós critical stau megmozdulás szlogenje lenne ?

én semennyire, ugyanis ez a puska kétcsövű ! csak erre kívántam rávilágítani és mivel én is bringázom ,hidd el nem lobbizom a bringások ellen mindössze a hiányos és minden felvilágosítást mellőző szar döntések ellen

lehet hogy egy fostos vén hülye vagyok de speciel én ott abban a kereszteződésben leszállam volna a bringáról , 4x körülnézek , áttolom és kidüllesztett mellel bringázom tovább az út és a szallagkorlát túloldalán , bár lehet ,hogy csak azért mert a zsigereimben van ez a büdös balkáni vérem
Én nem nagyon ismerem ezeket a bringás társaságokat, de úgy gondolom, hogy pont ők tesznek azért, hogy az a sok agybeteg ( mert sokan vannak, tudom én is) ne menjem fejjel neki a falnak, azért mert joga van.
Én is sokat bringázom, és még itt a nyugodt kisvárosi utakon is óvatosan nyomom és a gyereknek is minden sarkon elsorolom a kötelezőket. Eszembe sem jutna csak azért, mert megtehetem neki menjek bárkinek. Aki bringán hülye az szerintem autóban is 99%, hogy hülye lesz.
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #79047 Dátum: 2010 április 29, 20:48:38 »

Lehet, hogy félreérted kicsit őket. Az is lehet, hogy keveredik közéjük olyan is aki alapot ad a leírtakhoz, de ez az idézet sokat elmond az szervezők céljáról.
Ez a demonstráció nem az autóvezetők ellen szerveződik, hanem az élhető városért, amihez épp az ő együttműködésükre van leginkább szükség. Nagyon ciki nekünk ha autósoknak beszólogató bringások tekernek köztünk.
"
Ha nem bírod a "bringásokat", nem látunk szívesen, ne gyere el!
Ez a demonstráció nem a bringások ellen szerveződik, hanem az élhető városért, amihez épp az ő együttműködésükre van leginkább szükség. Nagyon ciki nekünk ha bringásoknak beszólogató autósok közlekednek köztünk .

mennyire háborodnál fel ettől a pár mondattól ha egy autós critical stau megmozdulás szlogenje lenne ?

én semennyire, ugyanis ez a puska kétcsövű ! csak erre kívántam rávilágítani és mivel én is bringázom ,hidd el nem lobbizom a bringások ellen mindössze a hiányos és minden felvilágosítást mellőző szar döntések ellen

lehet hogy egy fostos vén hülye vagyok de speciel én ott abban a kereszteződésben leszállam volna a bringáról , 4x körülnézek , áttolom és kidüllesztett mellel bringázom tovább az út és a szallagkorlát túloldalán , bár lehet ,hogy csak azért mert a zsigereimben van ez a büdös balkáni vérem

Nem elérhető Tomek

« Hozzászólás #79046 Dátum: 2010 április 29, 20:39:57 »

"
Egyébként  héten valamelyik nap a neo-n az ezeröcsiben ott volt az egyik főszervező, és elég jó kis műsort nyomtak. Főszervező a bringások mellett Winklerék meg az autósok mellett Smiley

VW 1200 De Luxe
Nem elérhető kipe

« Hozzászólás #79045 Dátum: 2010 április 29, 20:39:23 »

Program hétvégére :

A HOFHERR-DUTRA EMLÉKTÁRSASÁG és a MARÓTI KÖNYVKERESKEDÉS
tisztelettel meghívja Önt és barátait a

2010. május 1-jén és 2-án megrendezendő

két napos, II. Pestszentlőrinc-Pestszentimrei Gépmajálisra és Kiállításra.

A programokból:

- Veterán traktorok utcai felvonulása
- Korabeli cséplési bemutató
- Tárlatvezetés a szabadtéri gépkiállításon
- Tárlatvezetés a Hofherr emlékszobában
és a szabadtéri kerülettörténeti bemutatótáblákhoz
- A gépkiállítás, a kiállítói sátrak és az emlékszoba szabad látogatása
- A "Dzsessz örökzöld dallamai" - Berki Tamás koncertje (május 2-án).

Információs vonal: +36 20 494 2224

Új Tündérkert
- HOFHERR EMLÉKHELY -
Budapest XVIII., Gyöngyvirág u. 8.

Nem elérhető ESZ-764

Samu 66

« Hozzászólás #79044 Dátum: 2010 április 29, 20:37:13 »

Nem egy Rnie kép ,de ebben az esetben szerencsétlen B autósnak elsőbbséget kell adni a brinyósnak, de én főútvonalról kanyarodok és semmilyen tábla nem kötelez elsőbbségadásra  Evil akkor kampeca a felelőtlen bringásnak.Ez meg nállunk van.

[a csatolmányt egy admin törölte]

Nem elérhető Tomek

« Hozzászólás #79043 Dátum: 2010 április 29, 20:36:59 »

kérdés minek,kinek,kiknek a kárára és,hogy milyen áron ?
ezeket a kérdéseket itt Magyarországon nagyon, de nagyon sokminden másra is fel lehetne tenni.

VW 1200 De Luxe
1303LS
« Hozzászólás #79042 Dátum: 2010 április 29, 20:36:46 »

pontosan !

sajnos a környezettudatosság ,az egészséges életmód stb... frázisok nem társulnak az IQ-val

viszont dobog hevesen a kis szívük amikor a bringát a fejük fölé tolják kritikusmasszába tömörödve ,hogy mindenki más szégyellje magát
"
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #79041 Dátum: 2010 április 29, 20:34:56 »

akkor nem az autósokat és nem mást szidnak, mindössze csak több bringautat szeretnének...  Grin
kérdés minek,kinek,kiknek a kárára és,hogy milyen áron ?

Nem elérhető Tomek

« Hozzászólás #79040 Dátum: 2010 április 29, 20:33:38 »

pontosan !

sajnos a környezettudatosság ,az egészséges életmód stb... frázisok nem társulnak az IQ-val

viszont dobog hevesen a kis szívük amikor a bringát a fejük fölé tolják kritikusmasszába tömörödve ,hogy mindenki más szégyellje magát
akkor nem az autósokat és nem mást szidnak, mindössze csak több bringautat szeretnének...  Grin

VW 1200 De Luxe
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #79039 Dátum: 2010 április 29, 20:27:02 »

rosszul gondolod. de az öntudatos bringás nem száll le. lsd margit-híd, ott is ment a rinya, hogy nem tolják egy métert sem am ásik bringa útig, nem azért bringáznak, hogy gyalogolni kelljen...no comment
pontosan !

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #79038 Dátum: 2010 április 29, 20:24:23 »

inkább,hogy rajta volt a tubus is és minden purcintásnál húztál egy fehér vonalat,üvöltve hogy "nesztek bazmeg biciglisáv"
na látod tudod te

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #79037 Dátum: 2010 április 29, 20:06:09 »

Én azt gondolom hogy egy gépjármű út, felsőbbrendü útnak számít egy kerékpár úttal szemben , és igenis a kerékpáros álljon meg nézzen körül és ha biztonságos akkor keljen át, majd pattanjon fel és tekerjen tovább, azt a pár métert kibírja tolva is.
rosszul gondolod. de az öntudatos bringás nem száll le. lsd margit-híd, ott is ment a rinya, hogy nem tolják egy métert sem am ásik bringa útig, nem azért bringáznak, hogy gyalogolni kelljen...no comment

Nem elérhető ESZ-764

Samu 66

« Hozzászólás #79036 Dátum: 2010 április 29, 19:59:48 »

kérdezném én ,ha A egy parkoló autó akkor ki honnan kanyarodna ki B vagy C ?
amikor a narancs folt aki a kerékpáros odaér anyázva,hogy megint egy köcsög autós áll a kerékpársávon akkor kb még egy kilóméterre volt amikor az autós odaállt és csak néz a hungin balra ,hogy mikor engedi be valaki az amúgy kb 80-100-as tempóval hömpölygő kocsisorba

megjegyzem még a parkoló autó sem kell ahhoz,hogy a C helyről kanyarodjak ki és ha emiatt inzultálna egy kerékpáros azt úgy elverném a hungáriakörút kellős közepén ,hogy az annya sem ismerne rá ,utána beraknám a kocsiba és berugdalnám a rendőrségre ha még neki is ment az autómnak

na ez,az amivel a kurvanagy öntudatpalánták nem számolnak , az X faktor aki én vagyok magam !
a kamazos az nem csinál eből problémát,hanem majd videóüzenetben bocsánatot kér a családtól a temetés után mert ő még csak nem is látta !
és írom ezt úgy hogy magam is bringázom ,csak egy másik ésszel a fejemben !
Én azt gondolom hogy egy gépjármű út, felsőbbrendü útnak számít egy kerékpár úttal szemben , és igenis a kerékpáros álljon meg nézzen körül és ha biztonságos akkor keljen át, majd pattanjon fel és tekerjen tovább, azt a pár métert kibírja tolva is.

RNIE
« Hozzászólás #79035 Dátum: 2010 április 29, 18:58:30 »

nem az volt a gondja,hogy lecsúszott a gatyám,hanem az,hogy kilógot a seggemből a fogkefém
inkább,hogy rajta volt a tubus is és minden purcintásnál húztál egy fehér vonalat,üvöltve hogy "nesztek bazmeg biciglisáv"
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #79034 Dátum: 2010 április 29, 18:57:13 »

nem az volt a gondja,hogy lecsúszott a gatyám,hanem az,hogy kilógot a seggemből a fogkefém
elektromos?

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #79033 Dátum: 2010 április 29, 18:56:47 »

szerintem meg még mindig az b@ssza a csőrödet,amikor múltkor mentél a görzenálba deszkázni és rádcsilingelt egy bringás,mert a csípőgatyád a bringaút közepén csúszott le a térdedre Grin

RNIE
« Hozzászólás #79032 Dátum: 2010 április 29, 18:56:00 »

nem csak kurvára sajnáltam a két öreg faszit ma amikor láttam a balesetet , az autóst ugyanannyira !
szerintem meg még mindig az b@ssza a csőrödet,amikor múltkor mentél a görzenálba deszkázni és rádcsilingelt egy bringás,mert a csípőgatyád a bringaút közepén csúszott le a térdedre Grin
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #79031 Dátum: 2010 április 29, 18:40:47 »

jogos..., de a hungin ha jól tudom ott nem lehet parkolni. Ha meg mégis, és a cangás 1km-re volt akkor nyilván látja, észreveszi és kikerüli. Nálam nem ez a szitu volt. Az autós csak jött és nézett balra, és én nem 1km-re voltam tőle hanem hm.. 6-7m-re.

De nem vitázni akarok, csak elmondtam a véleményemet. És mondtam, hogy van az éremnek másik fele is.

És igen, úgyis mindig a bringás, gyalogos fogja a rövidebbet húzni.  
igen , természetesen fasz autósok is vannak !

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #79030 Dátum: 2010 április 29, 18:37:14 »

feszült vagy és támadó a kerékpárosokkal szemben.ellopták a biciklid? Cool
nem csak kurvára sajnáltam a két öreg faszit ma amikor láttam a balesetet , az autóst ugyanannyira !

Nem elérhető Tomek

« Hozzászólás #79029 Dátum: 2010 április 29, 18:36:47 »

amikor a narancs folt aki a kerékpáros odaér anyázva,hogy megint egy köcsög autós áll a kerékpársávon akkor kb még egy kilóméterre volt amikor az autós odaállt és csak néz a hungin balra ,hogy mikor engedi be valaki az amúgy kb 80-100-as tempóval hömpölygő kocsisorba
jogos..., de a hungin ha jól tudom ott nem lehet parkolni. Ha meg mégis, és a cangás 1km-re volt akkor nyilván látja, észreveszi és kikerüli. Nálam nem ez a szitu volt. Az autós csak jött és nézett balra, és én nem 1km-re voltam tőle hanem hm.. 6-7m-re.

De nem vitázni akarok, csak elmondtam a véleményemet. És mondtam, hogy van az éremnek másik fele is.

És igen, úgyis mindig a bringás, gyalogos fogja a rövidebbet húzni.  

VW 1200 De Luxe
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #79028 Dátum: 2010 április 29, 18:36:36 »

A kerékpár úton STOP tábla van (legalábbis nemrég még volt), innentől kezdve nagyon nincs miről beszélni.

igaz, igaz...

RNIE
« Hozzászólás #79027 Dátum: 2010 április 29, 18:35:05 »

feszült vagy és támadó a kerékpárosokkal szemben.ellopták a biciklid? Cool
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #79026 Dátum: 2010 április 29, 18:29:07 »

Veres Pál neve ismerős bogaras-körökben???
a nagyanyám nőgyógyásza volt a hatvanas években és bogara volt  Grin Grin Grin Grin

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #79025 Dátum: 2010 április 29, 18:27:34 »

megjegyzem még a parkoló autó sem kell ahhoz,hogy a C helyről kanyarodjak ki és ha emiatt inzultálna egy kerékpáros azt úgy elverném a hungáriakörút kellős közepén ,hogy az annya sem ismerne rá ,utána beraknám a kocsiba és berugdalnám a rendőrségre ha még neki is ment az autómnak

na ez,az amivel a kurvanagy öntudatpalánták nem számolnak , az X faktor aki én vagyok magam !
a kamazos az nem csinál eből problémát,hanem majd videóüzenetben bocsánatot kér a családtól a temetés után mert ő még csak nem is látta !
és írom ezt úgy hogy magam is bringázom ,csak egy másik ésszel a fejemben !

« Utoljára szerkesztve: 2010 április 29, 18:33:52 írta BigBug »

Nem elérhető Kicsi Nelly

20/916-72-61

« Hozzászólás #79024 Dátum: 2010 április 29, 18:22:41 »

Veres Pál neve ismerős bogaras-körökben???
Nem elérhető noel-68

« Hozzászólás #79023 Dátum: 2010 április 29, 18:13:31 »

Ezen az útvonalon járok nap mint nap - legtöbbször bicajjal, esőben autóval.
A kerékpár úton STOP tábla van (legalábbis nemrég még volt), innentől kezdve nagyon nincs miről beszélni.
A faszfej nem attól faszfej, hogy autós vagy bicajos, hanem mert emberből van. Szerintem.

ma a budai alsórakparton a görzenálnál egy őszhajú bringást egy másik őszhajú asszem suzukis elütött a kerékpárúton
Oldalak: 1 ... 1564 1565 1566 1567 1568 [1569] 1570 1571 1572 1573 1574 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: