www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 November 09, 19:12:59

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921356 Hozzaszólás 218 Témában írta 1615 Felhasználó
Legújabb tag: August
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 1543 1544 1545 1546 1547 [1548] 1549 1550 1551 1552 1553 ... 3547
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 30914667 alkalommal)
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #79961 Dátum: 2010 Május 21, 08:32:31 »

Nagyon jó, hogy van mellettem egy józan figura, ha néha én is elszállok... Cool

Ugye? És akkor még maflást nem is kaptál... Roll Eyes Cool

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Minx

« Hozzászólás #79960 Dátum: 2010 Május 21, 08:29:24 »

Én is sajnálom, de valahol megértem.... Még akkor is, ha a múltkor én is vitáztam vele az eredetiség-mániája miatt (ezt megteszem, szinte nap, mint nap, Minx kollégával is...).
Nagyon jó, hogy van mellettem egy józan figura, ha néha én is elszállok... Cool

2003 Mazda MX-5 Sportive
1995 Opel Astra F Caravan 1.4 SE
2009 Opel Astra G Caravan 1.4 Twinport
2019 Hyundai i20
1995 Honda CB750 Sevenfifty
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #79959 Dátum: 2010 Május 21, 08:19:40 »

látod, mi magyar tejet veszünk - napi 3-4 litert. már persze, ha tejnek lehet hívni a MSZ szerint tejsavónak minősített dolgot (persze ez senkit sem zavar rajtam kívül...). igen, literenként 300-350 forintért. és ezt nem nagyképűségből írom!

magyar termék nem lesz olcsóbb, ebbe már a labanc von szechenyinek is beletört a bicskája...

legközelebb szólj rám amikor sörözünk, elmesélek neked (de másnak is szívesen) egy félórás esszét arról, hogy miért.

Jó, rendben... Wink Grin

Nem elérhető aates

« Hozzászólás #79958 Dátum: 2010 Május 21, 08:13:58 »

Szép is az álomvilág....
Én is inkább szeretnék magyar terméket venni, de maikor azt látom, hogy a Magyar Tejként aposztrofált, dobozos tej, majd kétszer annyiba kerül, mint a szlovák, és én naponta, min. 1 litert elfogyaszok, egymagam, akkor azt hiszem, némileg érthető, melyiket fogom venni...
És kérném, nehogy az legyen ebből, hogyha bezzeg a magyart venném, akkor az olcsóbb lenne, mert így több fogyna belőle...!
Köszi!

látod, mi magyar tejet veszünk - napi 3-4 litert. már persze, ha tejnek lehet hívni a MSZ szerint tejsavónak minősített dolgot (persze ez senkit sem zavar rajtam kívül...). igen, literenként 300-350 forintért. és ezt nem nagyképűségből írom!

magyar termék nem lesz olcsóbb, ebbe már a labanc von szechenyinek is beletört a bicskája...

legközelebb szólj rám amikor sörözünk, elmesélek neked (de másnak is szívesen) egy félórás esszét arról, hogy miért.

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
RNIE
« Hozzászólás #79957 Dátum: 2010 Május 21, 07:34:43 »

Sajnos nekem is megfordult már párszor a
Akik ezen a fórumon kívül is barátok-haverok,azok nem írkálnak a másiknak olyat.Akik meg nem,azok nem tökmindegy mit írnak??Ez egy nyílt fórum nem baráti társaság,el kell bírnia a beszólásokat-véleményt.Az embernek megvan a normális baráti köre,itt meg homokozóként bőven belefér bármi szvsz.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #79956 Dátum: 2010 Május 21, 07:33:32 »

akkor kitiltalak abból a topikból, na?
és boldog leszel :-PPP

Akkor már nem egyszerűbb, ha én magam intézem? Undecided

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #79955 Dátum: 2010 Május 21, 07:32:31 »

Egy ideig én is annak vettem, de mára ez már megváltozott... mint ahogy az érintettek is, ki tudja, mitől... Undecided
akkor kitiltalak abból a topikból, na?
és boldog leszel :-PPP

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #79954 Dátum: 2010 Május 21, 07:31:35 »

az anyázós pont erre való.
dühöngő, nem kell komolyan venni.

Egy ideig én is annak vettem, de mára ez már megváltozott... mint ahogy az érintettek is, ki tudja, mitől... Undecided

Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #79953 Dátum: 2010 Május 21, 07:31:28 »

Grin
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #79952 Dátum: 2010 Május 21, 07:31:13 »

én úgy tudtam, hogy nincs kiregelés, legalábbis mintha erre panaszkodott volna labanc barátunk.
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #79951 Dátum: 2010 Május 21, 07:30:29 »

(nem tehetek róla, de nehezen viselem, ha lehazugoznak, faszságokat írónak titulálnak, stb...)

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #79950 Dátum: 2010 Május 21, 07:26:15 »

Narancs kiregelt????? Huh Huh Shocked Shocked Shocked Undecided Undecided Undecided Undecided Embarrassed Embarrassed Embarrassed
Tényleg?
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #79949 Dátum: 2010 Május 21, 07:26:07 »

Sajnálom, hogy a Narancs kiregelt. Értékes tagja volt a csapatnak, magába nézhetne (akkor is, ha mindenkinek lehet véleménye), aki miatt történt, ne adj Isten akár személyesen is elnézést kérhetne tőle, hátha visszajön. :-(

Én is sajnálom, de valahol megértem.... Még akkor is, ha a múltkor én is vitáztam vele az eredetiség-mániája miatt (ezt megteszem, szinte nap, mint nap, Minx kollégával is...).
Sajnos nekem is megfordult már párszor a fejemben hasonló gondolat, hogy megéri-e mindenáron ittmaradni, ugyanis van pár ember, akivel pár dologban egyetértek, meg a közös hobbi, a Bogarazás végül is összeköt, de az a stílus, amit megütnek, akár velem szemben is, az már nemigazán az eltűrhető kategória... (nem tehetek róla, de nehezen viselem, ha lehazugoznak, faszságokat írónak titulálnak, stb...) És, ha ez nem változik a jövőben, akkor valszeg én is hasonló elhatározásra fogok jutni.... Persze hiányozna a társaság java (igen a nagyobbik része...), de azt hiszem lenne alkalom így is megbeszélni a dolgainkat... Kíváncsian várom, változik-e valami, aztán döntök...

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #79948 Dátum: 2010 Május 21, 07:15:33 »

Szeretnétek MAGYAR TEJET inni? Nem... ti olcsó tejet szeretnétek inni.
Akkor igyátok a szlovákokét...
Sokkal többet szór el az ember más lényegtelen dolgokra, mint ami mondjuk a két termék közötti árkülönbözet.

Szép is az álomvilág....
Én is inkább szeretnék magyar terméket venni, de maikor azt látom, hogy a Magyar Tejként aposztrofált, dobozos tej, majd kétszer annyiba kerül, mint a szlovák, és én naponta, min. 1 litert elfogyaszok, egymagam, akkor azt hiszem, némileg érthető, melyiket fogom venni...
És kérném, nehogy az legyen ebből, hogyha bezzeg a magyart venném, akkor az olcsóbb lenne, mert így több fogyna belőle...!
Köszi!

Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #79947 Dátum: 2010 Május 21, 06:15:10 »

Sajnálom, hogy a Narancs kiregelt. Értékes tagja volt a csapatnak, magába nézhetne (akkor is, ha mindenkinek lehet véleménye), aki miatt történt, ne adj Isten akár személyesen is elnézést kérhetne tőle, hátha visszajön. :-(

Megkérnék mindenkit, hogy a jövőben a fórumon kerüljük a privát szférát érintő személyeskedést. Amint észreveszzük, törölni fogjuk (akár az érintett(ek) kérésére is).
Köszönöm mindenkienk a megértést.

Narancs kiregelt????? Huh Huh Shocked Shocked Shocked Undecided Undecided Undecided Undecided Embarrassed Embarrassed Embarrassed

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #79946 Dátum: 2010 Május 21, 06:07:29 »

Ezt mi is így csináljuk (itt 180 egy liter és házhoz hozzák, a tojást egy kolléganőm hozza), no meg husit is nagyobb tételben hentestől veszünk (szintén vidékről).
Nekem nagyon hiányzik zöldség-gyümölcs beszerzési forrás (alma, burgonya, hagyma), mert amit a "parasztnak tűnő" emberek az út mellett kistermelő táblával árulnak, az hitvány, mint ateszkós.

Megkérnék mindenkit, hogy a jövőben a fórumon kerüljük a privát szférát érintő személyeskedést. Amint észreveszzük, törölni fogjuk (akár az érintett(ek) kérésére is).
Köszönöm mindenkienk a megértést.

Mi házi tejet veszünk, literenként 200.-ft-ért. Ráadásul házhoz hozzák ezért a pénzért, így nem azt a löttyöt isszuk, amivel a tejeskannát kimossák, és tejként árulják a multik hasonló áron. Volt, hogy a Sissy tejnek olyan mosószer íze volt, hogy a lányom sírógörcsöt kapott tőle...
...a tojást Anyukám mindig ugyanattól a nőtől veszi, aki vidékről hozza, igaz nincs rajta a szavatosság dátuma, de friss, és nem hasonlítanám össze azzal, amit a Tescoban kapni, és ezt is házhoz hozzák...
Az unokatestvérem szabolcsból hozott gyönyörű almát, egy részét eladta a nagybanin szarért húgyért, próbáltam neki segíteni, beszéltem a zöldséges haverral, de 60 ft-ért nem érte neki megvenni...
egy részét eladtam a barátaimnak, de néhány ládányiból így is Fater pálinkát főzött...
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #79945 Dátum: 2010 Május 21, 04:05:06 »

kedves Parasztok! Grin
Én a napokban találtam erre a blogra ami a kiskertészetel foglalkozik .:
http://krisnakert.freeblog.hu/  nekem tettszik, érdekes:)
ha valaki ismer hasonló blogot ami a háztáji kertészkedéssel foglalkozik az ne legyen rest linkelni. Cool
 Paraszt

Nem elérhető Istennyila

20-324-86-53

« Hozzászólás #79944 Dátum: 2010 Május 21, 01:09:04 »

A tej literenkénti felvásárlási ára ma 60 ft körül mozog.
Ehhez jön még 8 ft állami támogatás literenként.
Egy liter tej előállítási költsége, a legjobb esetben is 75-80 ft...

Mi házi tejet veszünk, literenként 200.-ft-ért. Ráadásul házhoz hozzák ezért a pénzért, így nem azt a löttyöt isszuk, amivel a tejeskannát kimossák, és tejként árulják a multik hasonló áron. Volt, hogy a Sissy tejnek olyan mosószer íze volt, hogy a lányom sírógörcsöt kapott tőle...
...a tojást Anyukám mindig ugyanattól a nőtől veszi, aki vidékről hozza, igaz nincs rajta a szavatosság dátuma, de friss, és nem hasonlítanám össze azzal, amit a Tescoban kapni, és ezt is házhoz hozzák...
Az unokatestvérem szabolcsból hozott gyönyörű almát, egy részét eladta a nagybanin szarért húgyért, próbáltam neki segíteni, beszéltem a zöldséges haverral, de 60 ft-ért nem érte neki megvenni...
egy részét eladtam a barátaimnak, de néhány ládányiból így is Fater pálinkát főzött...

Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #79943 Dátum: 2010 Május 21, 01:01:39 »

Bízni kell a jövőben, és legfőképp tenni érte!
ennyi! Paraszt Kezfogas

Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #79942 Dátum: 2010 Május 21, 00:14:56 »

a     föööld   fogsarkából kitőőrve, semmik vagyunk,s minden leszünk...
Nem elérhető Leon1303

Kicsi a kocsi, de nagy az önbizalma!

« Hozzászólás #79941 Dátum: 2010 Május 21, 00:01:46 »

a nagy baj hogy lassan úgy kell írni:
"magyar ttermék"
Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #79940 Dátum: 2010 Május 20, 23:51:26 »

Én úgy gondolom, hogy egy élelmiszer csoport nevét jelöli, és ezért nagybetűvel szokták használni, azt hiszem a "Magyar termék" címkéken is így szerepel, és nem mint melléknév. Melléknévként, jelzőként persze kisbetűvel helyes írni. De nem vagyok egy nyelvész.
a nagy baj hogy lassan úgy kell írni:
"magyar ttermék"
Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #79939 Dátum: 2010 Május 20, 23:45:52 »

esetleg megpróbálhatnád a "magyar" melléknevet néha kis mö betűvel is leírni, akkor nem lenne olyan izéééééé a szöveged
Én úgy gondolom, hogy egy élelmiszer csoport nevét jelöli, és ezért nagybetűvel szokták használni, azt hiszem a "Magyar termék" címkéken is így szerepel, és nem mint melléknév. Melléknévként, jelzőként persze kisbetűvel helyes írni. De nem vagyok egy nyelvész.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #79938 Dátum: 2010 Május 20, 23:14:33 »

Magyar termék

Magyar élelmiszer

esetleg megpróbálhatnád a "magyar" melléknevet néha kis mö betűvel is leírni, akkor nem lenne olyan izéééééé a szöveged
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #79937 Dátum: 2010 Május 20, 22:52:13 »

nem, de már terveztem :-) el lehet ezt itt magyarázni?

igen, de az SZMB-ben
Nem elérhető kfruzsi

« Hozzászólás #79936 Dátum: 2010 Május 20, 22:50:47 »

nem, de már terveztem :-) el lehet ezt itt magyarázni?

talán csak lejött egy saru a reléről vagy a vészvillogó kapcsolóról. szedted már szét a műszerfal hátát?  Grin
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #79935 Dátum: 2010 Május 20, 22:49:53 »

sziasztok,

segítséget kérek a porfiktól: nem működik egyik indexem sem, bármerre indexelek, folyamatosan ég belül a jelző, nincs kattogó hang sem. A vészindex műkszik, nem tudjátok, mi lehet a gond? Így még csak a szerelőhöz sem jutok el :-(

Köszi!!
talán csak lejött egy saru a reléről vagy a vészvillogó kapcsolóról. szedted már szét a műszerfal hátát?  Grin
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #79934 Dátum: 2010 Május 20, 22:46:11 »

Értelek én, de véleményem szerint egy családot tekintve, az egy hónapban felvásárolt olcsó élelmiszerek összértéke,
és az ugyanolyan megnevezésű Magyar termék összértéke között nincs nagy különbség.
Talán pár ezer forintról beszélhetünk havi szinten, ami nem egy lenyelhetetlen összeg.
Azt hiszem a fontossági sor elején mindenképpen az élelmiszernek kell(ene) állnia.
Nem mondom azt, hogy a Magyar élelmiszer biztonsági rendszer annyira tökéletes és megbízható lenne,
de még mindig jobb, mint a fejletlenebb országoké, ahol olcsón képesek előállítani az ugyanolyan megnevezésű terméket,
és ahonnan származik az importunk nagy része. Jó pénzért bármi átcsúszik egy komolyabb ellenőrzésen, és nem tudhatod mit veszel le a polcról.
A hazai termék mindig biztonságosabb lesz.

off-ra reagálva: nem is kértem én ezt rajtad számon, csináld, csak azért írtam hátha jobban megérted

a nem off-ra válaszolva pedig csak annyit írnék, hogy kiérzem belőle az előadások jegyzeteinek szagát, csak azt kívánom, hogy ne értsd meg soha miről írtam
Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #79933 Dátum: 2010 Május 20, 22:45:10 »

sziasztok,

segítséget kérek a porfiktól: nem működik egyik indexem sem, bármerre indexelek, folyamatosan ég belül a jelző, nincs kattogó hang sem. A vészindex műkszik, nem tudjátok, mi lehet a gond? Így még csak a szerelőhöz sem jutok el :-(

Köszi!!
indexrelé
Nem elérhető kfruzsi

« Hozzászólás #79932 Dátum: 2010 Május 20, 22:41:58 »

sziasztok,

Köszi!!
Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #79931 Dátum: 2010 Május 20, 22:37:17 »

Leon, tudom, hogy neked papírod is van arról, hogy paraszt vagy (nekem is, mielőtt te is érzékeny búcsút vennél a fórumtól), de sokkal bonyolultabb az élet annál, mint ahogy azt diák korában képzeli az ember
mert lehet a pokolban égni élvezettel (Alfa Romeoban, vagy egy GZs-féle 1.9-sel villantani a találkozókon), de hidd el a sok "panelproli" (jelenleg én is) minden fillért próbál a zsebében tartani, más egyedül és más mikor már nem csak magadról kell gondoskodni
Értelek én, de véleményem szerint egy családot tekintve, az egy hónapban felvásárolt olcsó élelmiszerek összértéke,
és az ugyanolyan megnevezésű Magyar termék összértéke között nincs nagy különbség.
Talán pár ezer forintról beszélhetünk havi szinten, ami nem egy lenyelhetetlen összeg.
Azt hiszem a fontossági sor elején mindenképpen az élelmiszernek kell(ene) állnia.
Nem mondom azt, hogy a Magyar élelmiszer biztonsági rendszer annyira tökéletes és megbízható lenne,
de még mindig jobb, mint a fejletlenebb országoké, ahol olcsón képesek előállítani az ugyanolyan megnevezésű terméket,
és ahonnan származik az importunk nagy része. Jó pénzért bármi átcsúszik egy komolyabb ellenőrzésen, és nem tudhatod mit veszel le a polcról.
A hazai termék mindig biztonságosabb lesz.
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #79930 Dátum: 2010 Május 20, 22:04:49 »

Egy liter tej előállítási költsége, a legjobb esetben is 75-80 ft.
Számoljatok.
Sorra zárnak be a tehenészetek, mert iszonyat veszteséget termelnek.
A szlovákok támogatási rendszerét nem ismerem,
de előfordulhat magasabb literenkénti támogatás, illetve export támogatás is.

A magyar állattenyésztés már a sírban van, az utolsó rögöket dobálják rá.
De egyétek csak a brazil csirkét meg a német sertést.
Persze főleg nem rajtatok múlik, az EU megköti a Magyar gazdaság kezét,
de akkor is tehet ellene a nép, hogy megkeresi a polcokon, és csak a Magyar terméket veszi,
de az sok esetben drágább pár forinttal. De nem érné meg hazai minőséget venni, a Magyar gazdaságot támogatni?
Sokkal többet szór el az ember más lényegtelen dolgokra, mint ami mondjuk a két termék közötti árkülönbözet.
Leon, tudom, hogy neked papírod is van arról, hogy paraszt vagy (nekem is, mielőtt te is érzékeny búcsút vennél a fórumtól), de sokkal bonyolultabb az élet annál, mint ahogy azt diák korában képzeli az ember
mert lehet a pokolban égni élvezettel (Alfa Romeoban, vagy egy GZs-féle 1.9-sel villantani a találkozókon), de hidd el a sok "panelproli" (jelenleg én is) minden fillért próbál a zsebében tartani, más egyedül és más mikor már nem csak magadról kell gondoskodni
Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #79929 Dátum: 2010 Május 20, 21:47:19 »

annyi okos ember van itt. na akkor magyarázza el nekem valaki nagyongyorsan, hogy az összes multi miafaszér van tele szlovák tejjel magyar tej helyett (ja, és olcsóbban)

szlovákiában több a legelő? na nemá.
a szlovák tehén jobban tejel? na nemá.
a szlovák paraszt olcsóbban dolgozik? na nemá.
a szlovák paraszt több támogatást kap? na nemá.
hátakkó?
Egy liter tej előállítási költsége, a legjobb esetben is 75-80 ft.
Számoljatok.
Sorra zárnak be a tehenészetek, mert iszonyat veszteséget termelnek.
A szlovákok támogatási rendszerét nem ismerem,
de előfordulhat magasabb literenkénti támogatás, illetve export támogatás is.

A magyar állattenyésztés már a sírban van, az utolsó rögöket dobálják rá.
De egyétek csak a brazil csirkét meg a német sertést.
Persze főleg nem rajtatok múlik, az EU megköti a Magyar gazdaság kezét,
de akkor is tehet ellene a nép, hogy megkeresi a polcokon, és csak a Magyar terméket veszi,
de az sok esetben drágább pár forinttal. De nem érné meg hazai minőséget venni, a Magyar gazdaságot támogatni?
1303LS
« Hozzászólás #79928 Dátum: 2010 Május 20, 21:40:02 »

ja, hogy direkt írtad így! Grin
Ja, sokszor szoktam.  Embarrassed Tudom, hogy nem szép dolog, de sokan nagyon nehezen értik a szavak szimpla jelentését. Felületesek.
Nézd meg az anyázóst.  Cheesy
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #79927 Dátum: 2010 Május 20, 21:36:36 »

Nem arra gondoltam, hanem arra, hogy ilyen hibákkal, az olvasó figyelmét a hiba helyére fókuszáljuk. Ennyi.
Olyan, mint mikor mindenszótegybeírookcsakhogybelesüljönaretinádba.  Cheesy
Egyébként én is sokat helyesírásihibázok és kevés figyelmet fordítok rá, de senki nem tökéletes, én pl azzal vezeklek, hogy szinte sosem iszom és szinte sosem hazudok.  Cheesy
ja, hogy direkt írtad így! Grin
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #79926 Dátum: 2010 Május 20, 21:35:36 »

ő nem, de Narancs igen
Shocked hogyhogy?  Undecided
1303LS
« Hozzászólás #79925 Dátum: 2010 Május 20, 21:35:05 »

keresd ki, mert ezt nem hiszem el
szuperlatívuszra gondolsz?
Nem arra gondoltam, hanem arra, hogy ilyen hibákkal, az olvasó figyelmét a hiba helyére fókuszáljuk. Ennyi.
Olyan, mint mikor mindenszótegybeírookcsakhogybelesüljönaretinádba.  Cheesy
Egyébként én is sokat helyesírásihibázok és kevés figyelmet fordítok rá, de senki nem tökéletes, én pl azzal vezeklek, hogy szinte sosem iszom és szinte sosem hazudok.  Cheesy
1303LS
« Hozzászólás #79924 Dátum: 2010 Május 20, 21:25:20 »

ő nem, de Narancs igen
B.meg, mi volt itt? 
Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #79923 Dátum: 2010 Május 20, 21:21:44 »

ő nem, de Narancs igen
Tényleg Undecided ..lemaradtam valamiről??
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #79922 Dátum: 2010 Május 20, 21:15:32 »

Mar nincs koztunk, kireggelodott ... ;-)))
ő nem, de Narancs igen
Oldalak: 1 ... 1543 1544 1545 1546 1547 [1548] 1549 1550 1551 1552 1553 ... 3547
Nyomtatás

Ugrás: