www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 22, 18:49:10

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921220 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 1008 1009 1010 1011 1012 [1013] 1014 1015 1016 1017 1018 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 28006321 alkalommal)
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #101301 Dátum: 2011 November 01, 17:24:41 »

Nem ez itt a lényeges kérdés.
 addig itatnám öket,amig nincs közös megegyezés.

Ezért már én is beszállnék. Pityúbá szereti a sört azt tudjuk. Ki akar még csatlakozni? Egy jó balhé után jól berugunk. Grin
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #101300 Dátum: 2011 November 01, 17:23:44 »

Abszolut kivülállóként semmi jogom beleugatni,de azért az nincs rendben,hogy 3 "kemény" forumozó között ilyen durva vita alakuljon ki.
Ha nekem kéne megoldani a konfliktust,összeterelném mindhármat,egy kupacba és addig itatnám öket,amig nincs közös megegyezés.
Nem vagyok a (leirt) szavak embere,ezért a személyes kontaktust részesitettem mindig elönyben.
nem nem bigbug és köztem semmi vita

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #101299 Dátum: 2011 November 01, 17:23:19 »

1'A kora nyáron ott voltam cruz nighton kérdeztem, azt mondtad még nincs elrendezve várjak(amikor a sütőt is vittem).
2 Két-három hétről volt szó de (nem sürgős)
3 Egy hónapja hívtalak fel,azért nem elöbb mert vártam hátha magadtól is teljesíted amit megigértél.És mert tudtam hogy sok a nyúgöd, minek zaklassalak.
4 A telefonálásom után pont 2 hétig nem esett az eső a Maresz megigérte hogy a héten nem de a jövő héten megkapom a cuccot.
Az azt követő hétvégén felhívtam ,mondta hogy nem volt ideje de majd a jövő héten.
Na akkor esett az eső megint felhívtam a hétvégén és akkor mondta hogy esett és majd.
5 Ezekután telefonáltam neked hogy légyszives beszélj a Maresszal mert nekem már nincs kedvem hozzá hisz én nem vele boltoltam. És már 2X átvert.
6 Miután nem történt semmi ismét fehívtalak illetve nem is hanem irtam privátot amiben kértelek szépen leirva a körűlményeket,hogy rendezd el a dolgot.
7 Nekem az a sok  alkatrész (2 féknyereg,1 szakadt trapéz két lökésgátló)nem kell.
8 Viszont a két rugó kellett volna ami sajnos törött lett mire hozzám ért.
Csak azért hogy hallgattassék meg a másik fél is.(és 2 féktárcsa)
Üdvözöllek :Hegedüs Tamás
Ne haragudj hogy szakadó esőben nem álltam neki kiszedni én kérek elnézést.
Ja akkor rugot nem kiloptam eltörtem.
Esküszöm veszek neked 2 rugot megéri hogy soha többet ne lássak és haljak rólad sehol.

WEBshop
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #101298 Dátum: 2011 November 01, 17:19:59 »

mennyit ér két ilyen rugó, amin megy a rugózás?
Abszolut kivülállóként semmi jogom beleugatni,de azért az nincs rendben,hogy 3 "kemény" forumozó között ilyen durva vita alakuljon ki.
Ha nekem kéne megoldani a konfliktust,összeterelném mindhármat,egy kupacba és addig itatnám öket,amig nincs közös megegyezés.
Nem vagyok a (leirt) szavak embere,ezért a személyes kontaktust részesitettem mindig elönyben.

Tóth Zoltán
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #101297 Dátum: 2011 November 01, 17:19:23 »

Zsír új, utángyártottban 15e a pár.
thx, bár gondolom a bontott ár a reálisabb

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Süni
« Hozzászólás #101296 Dátum: 2011 November 01, 17:18:19 »

Zsír új, utángyártottban 15e a pár.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #101295 Dátum: 2011 November 01, 17:12:52 »

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető batorit

« Hozzászólás #101294 Dátum: 2011 November 01, 17:07:30 »

a hat hónapból neked öt és félben kurvára nem volt fontos !
amikor megvettem a kocsit, megmondtad mennyit kérsz érte, én odamentem, kifizettem és elhoztam a kocsit, akkor azt mondtad ezek az alkatrészek kellenek neked és nem sürgős !
amikor hazaértem a kocsival felhívtalak és közöltem, hogy az egész első futómű kuka, mi a fasznak az neked, gátlók kivannak stb...
azt mondtad, hogy csak a két rugó kell belőle, mert túl alacsonyan van a kocsid a gti rugók miatt, a többi le van szarva

erre két fórumtól független tanúm van !

pontosan két hete felhívtál, hogy a lányok nem tudnak dolgoznijárni, sos meg kell javítanod a kocsit, én akkor sem értettem, hogy a rugó miatt nem tudnak közlekedni vele, de mindegy szóltam a maresznak, hogy legyen szíves kiszedni és értemész, ezk után egy teljes hétig esett az eső, te engem is és a mareszt is naponta a létező legkellemetlenebb időpontokban folyamatosan hívogattál, kértem a türelmed, ahogy a maresz is, ezekután elkértél tőle még egy csomó alkatrészt, amit megkaptál ingyen, pedig ha venni kéne az bizony nem lenne olcsó......

ki a fasz sunnyog ? és tulajdon képen már ne is haragudj mi a faszt akarsz ?
1'A kora nyáron ott voltam cruz nighton kérdeztem, azt mondtad még nincs elrendezve várjak(amikor a sütőt is vittem).
2 Két-három hétről volt szó de (nem sürgős)
3 Egy hónapja hívtalak fel,azért nem elöbb mert vártam hátha magadtól is teljesíted amit megigértél.És mert tudtam hogy sok a nyúgöd, minek zaklassalak.
4 A telefonálásom után pont 2 hétig nem esett az eső a Maresz megigérte hogy a héten nem de a jövő héten megkapom a cuccot.
Az azt követő hétvégén felhívtam ,mondta hogy nem volt ideje de majd a jövő héten.
Na akkor esett az eső megint felhívtam a hétvégén és akkor mondta hogy esett és majd.
5 Ezekután telefonáltam neked hogy légyszives beszélj a Maresszal mert nekem már nincs kedvem hozzá hisz én nem vele boltoltam. És már 2X átvert.
6 Miután nem történt semmi ismét fehívtalak illetve nem is hanem irtam privátot amiben kértelek szépen leirva a körűlményeket,hogy rendezd el a dolgot.
7 Nekem az a sok  alkatrész (2 féknyereg,1 szakadt trapéz két lökésgátló)nem kell.
8 Viszont a két rugó kellett volna ami sajnos törött lett mire hozzám ért.
Csak azért hogy hallgattassék meg a másik fél is.(és 2 féktárcsa)
Üdvözöllek :Hegedüs Tamás

Aki nem lép egyszerre......
RNIE
« Hozzászólás #101293 Dátum: 2011 November 01, 16:41:43 »

rétest mostanában ne egyé Grin
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #101292 Dátum: 2011 November 01, 16:28:16 »

Ez a hsz tele van hazugsággal .Azonkívül ocsmány,a hangvétele.Innentől kezdve meg van a véleményem rólad.Add vissza az autót vissza adom az árát és végeztem.
légyszíves írd le ide, vagy privátba, hogy mi a hozzászólásomban a hazugság!
ha te engem lehazugozol, akkor nekem is megvan a véleményem rólad !
az autót pedig ha tudnám sem adnám vissza !

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
RNIE
« Hozzászólás #101291 Dátum: 2011 November 01, 16:06:39 »

az
takaroggyá vagyegy hétre
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #101290 Dátum: 2011 November 01, 16:06:18 »

ez most akkor személyeskedés?
az

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #101289 Dátum: 2011 November 01, 15:46:34 »

családi örökség faterodtól?  Roll Eyes

Buzi, aki fékez! :-)))
RNIE
« Hozzászólás #101288 Dátum: 2011 November 01, 15:46:28 »

ez most akkor személyeskedés?
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #101287 Dátum: 2011 November 01, 15:43:20 »

na jó,pont azokat én is kaptam VALAKITŐL Grin

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető batorit

« Hozzászólás #101286 Dátum: 2011 November 01, 15:33:45 »

amikor megvettem a kocsit, megmondtad mennyit kérsz érte, én odamentem, kifizettem és elhoztam a kocsit, akkor azt mondtad ezek az alkatrészek kellenek neked és nem sürgős !
amikor hazaértem a kocsival felhívtalak és közöltem, hogy az egész első futómű kuka, mi a fasznak az neked, gátlók kivannak stb...
azt mondtad, hogy csak a két rugó kell belőle, mert túl alacsonyan van a kocsid a gti rugók miatt, a többi le van szarva

pontosan két hete felhívtál, hogy a lányok nem tudnak dolgoznijárni, sos meg kell javítanod a kocsit, én akkor sem értettem, hogy a rugó miatt nem tudnak közlekedni vele, de mindegy szóltam a maresznak, hogy legyen szíves kiszedni és értemész, ezk után egy teljes hétig esett az eső, te engem is és a mareszt is naponta a létező legkellemetlenebb időpontokban folyamatosan hívogattál, kértem a türelmed, ahogy a maresz is, ezekután elkértél tőle még egy csomó alkatrészt, amit megkaptál ingyen, pedig ha venni kéne az bizony nem lenne olcsó......

Ez a hsz tele van hazugsággal .Azonkívül ocsmány,a hangvétele.Innentől kezdve meg van a véleményem rólad.Add vissza az autót vissza adom az árát és végeztem.

RNIE
« Hozzászólás #101285 Dátum: 2011 November 01, 15:04:19 »

Kellemetlen ez az egész itt a fórumon,úgy érzem én is hibás vagyok.Bugi,hozd vissza az autót visszaadom a pénzed Cool
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #101284 Dátum: 2011 November 01, 15:02:30 »

Miről beszélsz? TE nekem nem tettél szívességet én nem veled boltoltam és abban is biztos vagyok nem ugy kaptad meg az autót ahogy én eladtam.És ha elmondtad volna hogy a toronycsapágyat nem te vetted le már nem is lett volna több kérdésem hozzád egyébként meg sehol nem állítottam hogy te loptad, el olvass vissza.Vedd végre észre hogy a semmire vártam 6 hónapot és mentem el a város másik felébe,na ettöl nem vagyok boldog valaki meg sunnyog a háttérben.

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető batorit

« Hozzászólás #101283 Dátum: 2011 November 01, 14:51:44 »

Igy van gecik vagyunk és kiloptam a   2 elsö rugod és betettem buginak söt nem is mindjárt felrakom hirdetni 100ft....és cserébe kerestem 2 komplett rossz golyalábat és azt kaptad meg.Igy van.
Na pont az ilyen emberektöl megy el az ember életkedve ...ugy hogy szivességet teszek.
Söt a nem olyan szürke felniröp emlitést sem tettél  hogy geci modon biztos átgumiztattam....
Vicc
Sziasztok

Miről beszélsz? TE nekem nem tettél szívességet én nem veled boltoltam és abban is biztos vagyok nem ugy kaptad meg az autót ahogy én eladtam.És ha elmondtad volna hogy a toronycsapágyat nem te vetted le már nem is lett volna több kérdésem hozzád egyébként meg sehol nem állítottam hogy te loptad, el olvass vissza.Vedd végre észre hogy a semmire vártam 6 hónapot és mentem el a város másik felébe,na ettöl nem vagyok boldog valaki meg sunnyog a háttérben.

Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #101282 Dátum: 2011 November 01, 14:43:48 »

Alakul a kert Zsoltinál Grin Grin Grin
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #101281 Dátum: 2011 November 01, 14:42:35 »

Ennyi nekem eleg is :-)))
de jó lenne, nem kéne most rugót vennem  Grin Grin

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #101280 Dátum: 2011 November 01, 14:12:07 »

Igy van gecik vagyunk és kiloptam a   2 elsö rugod és betettem buginak söt nem is mindjárt felrakom hirdetni 100ft....és cserébe kerestem 2 komplett rossz golyalábat és azt kaptad meg.Igy van.
Ennyi nekem eleg is :-)))

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #101279 Dátum: 2011 November 01, 14:11:24 »

Slavia! Te mindenhol ott vagy???
http://www.earthcam.com/usa/newyork/timessquare/
(Cam2 oszlop tetején...)
 Grin
Utazgatunk, utazgatunk? Grin

Bácsi Győző
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #101278 Dátum: 2011 November 01, 14:09:35 »

Na pont az ilyen emberektöl megy el az ember életkedve ...ugy hogy szivességet teszek.
Söt a nem olyan szürke felniröp emlitést sem tettél  hogy geci modon biztos átgumiztattam....
Vicc
Sziasztok

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #101277 Dátum: 2011 November 01, 13:39:27 »

Slavia! Te mindenhol ott vagy???
http://www.earthcam.com/usa/newyork/timessquare/
(Cam2 oszlop tetején...)
 Grin

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető batorit

« Hozzászólás #101276 Dátum: 2011 November 01, 12:56:50 »

az autót én megvettem batorit-tól, úgy, hogy a két rugót és a négy kereket visszakérte, ezután eladtam a maresznak azzal a feltétellel, hogy a két rugót és a négy kereket adja majd oda batoritnak.
ezek után batorit megbeszélte a maresszal, hogy neki nem csak a rugó kéne, hanem egyéb futóműalkatrészek is, a maresz mondván, hogy úgyis csak kibaszná a szemétbe, odaadja neki fékestől gátlóstól mindenestől, azt amit tőlem pénzért vett, ingyen

szvsz a maresz csak szívességet tett, mind a munkával, mind az ajándék alkatrészekkel
És a két rugót sem kaptam meg.Mellesleg min a két gátló felső anyáját a rugó összehúzása után kézzel le lehet tekerni. Biztosan azért mert 1000 éve nem volt hozzányúlva.Szóval valakinek csak kellett az a két szaros rugó.

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #101275 Dátum: 2011 November 01, 12:42:42 »

Ha már egymást ütitek, legalább leírhatná valaki a sztorit. Ki mit szeretett volna a másiktól, mit nem kapott meg, mert akkor látnánk, mi a baj.
Én annyit látok, hogy valakinek nincs meg 2 rugója és emiatt nyilvánosan gerinctelennek nevez valakit.
Kérlek, hogy fejtsétek ki a dolgot!
Köszi!
az autót én megvettem batorit-tól, úgy, hogy a két rugót és a négy kereket visszakérte, ezután eladtam a maresznak azzal a feltétellel, hogy a két rugót és a négy kereket adja majd oda batoritnak.
ezek után batorit megbeszélte a maresszal, hogy neki nem csak a rugó kéne, hanem egyéb futóműalkatrészek is, a maresz mondván, hogy úgyis csak kibaszná a szemétbe, odaadja neki fékestől gátlóstól mindenestől, azt amit tőlem pénzért vett, ingyen

szvsz a maresz csak szívességet tett, mind a munkával, mind az ajándék alkatrészekkel

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #101274 Dátum: 2011 November 01, 12:38:03 »

Ha már egymást ütitek, legalább leírhatná valaki a sztorit. Ki mit szeretett volna a másiktól, mit nem kapott meg, mert akkor látnánk, mi a baj.
Én annyit látok, hogy valakinek nincs meg 2 rugója és emiatt nyilvánosan gerinctelennek nevez valakit.
Kérlek, hogy fejtsétek ki a dolgot!
Köszi!
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #101273 Dátum: 2011 November 01, 12:35:20 »

Meg azt hogy szét lett szedve
1.tekerj lejjebb én is ezt fotoztam le........
2.Amikor golyaláb bent van akkor is van egy anya.........amit ki kell tekerni..........
szerinted ha már valaki szétbarmolta (ezért fotoztam) hogy veszed ki???Olyan gátló vágáböl ami szétvan baszva??????

Igen????igen???

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető batorit

« Hozzászólás #101272 Dátum: 2011 November 01, 12:33:52 »

Én igazán nem veszekszek csak kiszeretném deríteni kinek nincs gerince

Nem elérhető batorit

« Hozzászólás #101271 Dátum: 2011 November 01, 12:31:53 »

pont jol látni hogy ehez 2000éve nem nyult senki ahogy kinéz
Meg azt hogy szét lett szedve

[a csatolmányt egy admin törölte]

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #101270 Dátum: 2011 November 01, 12:31:07 »

Ne veszekedjetek, inkább olvassatok:
http://belsoseg.blog.hu/2011/10/31/mercedesre_gondoltam_de_megint_bogarhatu_lett?utm_source=TC&utm_medium=link&utm_content=2011_11_01&utm_campaign=index
Süni
« Hozzászólás #101269 Dátum: 2011 November 01, 12:28:17 »

2perc szünetet kérek,leszaladok kóláért Grin
Pattogatott kuki is lesz?
RNIE
« Hozzászólás #101268 Dátum: 2011 November 01, 12:27:38 »

2perc szünetet kérek,leszaladok kóláért Grin
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #101267 Dátum: 2011 November 01, 12:24:27 »

Egyszerű kérdésre egyszerű válasz kérek és minden a helyére kerül.Én az autóból a gólyalábakat és a kerekeket kértem vissza.Ahhoz hogy egy gólyalábat kivegyél 2 tartócsavart az aljáról és 1 anyát a gátlóról kell levenni.
pont jol látni hogy ehez 2000éve nem nyult senki ahogy kinéz

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető batorit

« Hozzászólás #101266 Dátum: 2011 November 01, 12:21:51 »

kocsinak 1 használható épp alaktrésze nincs ja de a hütörács talán-...
Egyszerű kérdésre egyszerű válasz kérek és minden a helyére kerül.Én az autóból a gólyalábakat és a kerekeket kértem vissza.Ahhoz hogy egy gólyalábat kivegyél 2 tartócsavart az aljáról és 1 anyát a gátlóról kell levenni.

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #101265 Dátum: 2011 November 01, 12:01:36 »

Kicsit kezdem unni ezt
szerinted nekem 2 teteves gyári golf2 es elsö rugó kell???????amikor vagy 10passatot elbontottam,gondolod kellene 26.nak a te gyári rugod?ami volt azt is kidobtam senkinek nem kellet.
mibe rakom bogárba???vagy az anyámba
direkt lefotoztam mindent mert ilyen gány szart ritkán lát az ember nem kell nekem abbol semmi azért adtam oda féket is róla mindent(pedig ugye az enyim).....
Jöttél nekem hogy igen ez gumi ez enyim de felni nem volt ennyire szürke.......(persze jó fej voltam és átgumiztam a g2 lemezt felnit másik golf 2 lemezfelnire ami szürkébb)
 vicc
Engem felejts el Bigbuggal beszéld meg többit.Már bánom ez egész tetves kocsit csak nyügöm van vele.

önzáró anya fejjel lefele rákalapálva
Gátló szárra szétbaszva

kocsinak 1 használható épp alaktrésze nincs ja de a hütörács talán-...

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #101264 Dátum: 2011 November 01, 12:00:47 »

Amit elhoztam szét volt verve és 2 törött rugó volt benne.Az én autómban nem ilyen volt.
Kicsit kezdem unni ezt
szerinted nekem 2 teteves gyári golf2 es elsö rugó kell???????amikor vagy 10passatot elbontottam,gondolod kellene 26.nak a te gyári rugod?ami volt azt is kidobtam senkinek nem kellet.
mibe rakom bogárba???vagy az anyámba
direkt lefotoztam mindent mert ilyen gány szart ritkán lát az ember nem kell nekem abbol semmi azért adtam oda féket is róla mindent(pedig ugye az enyim).....
Jöttél nekem hogy igen ez gumi ez enyim de felni nem volt ennyire szürke.......(persze jó fej voltam és átgumiztam a g2 lemezt felnit másik golf 2 lemezfelnire ami szürkébb)
 vicc
Engem felejts el Bigbuggal beszéld meg többit.Már bánom ez egész tetves kocsit csak nyügöm van vele.

önzáró anya fejjel lefele rákalapálva
Gátló szárra szétbaszva

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető batorit

« Hozzászólás #101263 Dátum: 2011 November 01, 11:52:27 »

???
Amit elhoztam szét volt verve és 2 törött rugó volt benne.Az én autómban nem ilyen volt."Miért kell egy gólyalábból kivenni a rugót,ha az egészet elviszik? "

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #101262 Dátum: 2011 November 01, 11:50:02 »

Maresz! Miért kell egy gólyalábból kivenni a rugót,ha az egészet elviszik? Ráadásul csak a jó rugó kellett volna.
???

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Oldalak: 1 ... 1008 1009 1010 1011 1012 [1013] 1014 1015 1016 1017 1018 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: