www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 17, 01:48:17

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921217 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 631 632 633 634 635 [636] 637 638 639 640 641 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27845163 alkalommal)
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #116381 Dátum: 2012 November 13, 11:28:24 »

Megjött a szélterelő
<beszúrt kép törölve>
Hurrá!

Bácsi Győző
RNIE
« Hozzászólás #116380 Dátum: 2012 November 13, 11:26:42 »

Megjött a szélterelő
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #116379 Dátum: 2012 November 13, 11:09:51 »

Pffff tegyem ezt a topicot is tiltólistára?

Akkor csak korán jöttem.  THX
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #116378 Dátum: 2012 November 13, 11:09:25 »

... és akkor jött az erdész és mindenkit kizavart az erdőből.
ezen beírásom után törölni fogok, törlés után, ha valaki folytatja, akkor meg egy hét helybentopi.
kösziiiii

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #116377 Dátum: 2012 November 13, 11:00:46 »

Akik meg akarják ölni a másikat.  Grin
Eddig ez volt a námbervan beszólás.
amilyen habzó pofával beszéltek, még innen is kinézem 1-2 emberből, hogy csak a gyilkosság legalizálására vár...

Dehogynem... Kitehetne bammeg egy tekercs vécépapírt is...
BlackP: akkor én most ne vegyek piros szegfűt??? Esetleg utáljak minden szárnyas jószágot??? Grin Na neeee...
ja, ki is ment a fejemből, hogy a szegfű olyan sokat jelentett 25 éve a magyarságnak, de butus vagyok

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Sompi
« Hozzászólás #116376 Dátum: 2012 November 13, 10:44:50 »

na már itt is egymás torkát harapdáljátok... fasza..
mondjuk itt semmi sem off. további jó szórakozást.
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #116375 Dátum: 2012 November 13, 10:42:18 »

Semmi politika nem volt benne.
Azért mert valakik a nemzeti öntudatukat kapcsolják egy párhoz az egy dolog, és helytelen.
A helyes ha mindenkiben élne a nemzeti öntudat, politikai nézettől függetlenül, és viselné a kokárdát ha kell!
A haza szeretetben kellene hasonlítani Amerikára, lehetne példát venni róluk! 
És még egy!
Nézd meg, hogy Amerikai büszke az amerikai lobogóval díszített motorjára!
És ma tett be valaki képet egy kalocsai mintás Pannóniáról, rögtön megjelent a nekem szalonázó parasztos kellene.
Ez a legnagyobb probléma!  

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #116374 Dátum: 2012 November 13, 10:41:27 »

Nem lehet összehasonlítani Svédországot, Amerikát Magyarországgal.
Ennek ezer oka van, nem fórum ez most a kifejtésére.

Nekem egyszerűen idegennek tűnik a magyarkodás egy olyan műsor kapcsán, ahol a műsor minősége szakmai érvekkel pontosan kifejthető akár pro, akár kontra.  Nem kell mindent a nemzet és a magyarság oldaláról megközelíteni.

És nem csak a múltra (Széchenyi stb.) kellene büszkének lennünk, hanem a jelenre, de egyelőre senki sem talál rá okot.

Magam részéről befejeztem, nekem már ez is túl sok politika volt és forog a gyomrom tőle.

ezt egyedül te fordítottad magyarkodásba ma 7:53-kor Cool

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #116373 Dátum: 2012 November 13, 10:38:41 »

Nekem egyszerűen idegennek tűnik a magyarkodás egy olyan műsor kapcsán, ahol a műsor minősége szakmai érvekkel pontosan kifejthető akár pro, akár kontra.  Nem kell mindent a nemzet és a magyarság oldaláról megközelíteni.

És nem csak a múltra (Széchenyi stb.) kellene büszkének lennünk, hanem a jelenre, de egyelőre senki sem talál rá okot.

Magam részéről befejeztem, nekem már ez is túl sok politika volt és forog a gyomrom tőle.
Semmi politika nem volt benne.
Azért mert valakik a nemzeti öntudatukat kapcsolják egy párhoz az egy dolog, és helytelen.
A helyes ha mindenkiben élne a nemzeti öntudat, politikai nézettől függetlenül, és viselné a kokárdát ha kell!
A haza szeretetben kellene hasonlítani Amerikára, lehetne példát venni róluk! 

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #116372 Dátum: 2012 November 13, 10:25:28 »

válaszojjá a sz m b-be a phn-el kapcsolatba ! (lécci)

Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #116371 Dátum: 2012 November 13, 10:24:00 »

Másik: 1981-ben Svédországban (kb. 4 hétig autós-sátras túra a szüleimmel, természetesen bogárral...) ami nekem rettentő furcsa volt, hogy a házak jó fele előtt zászlórúd, azon felhúzva a svéd nemzeti lobogó. És csodák csodájára ott senki sem tett megjegyzést, hogy "mit mélysvédkedsz ( XD ) bammeg??".
Hagyjuk már meg a büszkeséget a magyarságunkra... és igen, ki lehet emelni a pávás műsort is. Mondom én, aki amerikai fos blúzt meg rockot játszik és igen élvezi.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Rulezka
« Hozzászólás #116370 Dátum: 2012 November 13, 10:22:05 »

lehetne má' menni az anyázósba, mert ez már rég az a kategória.... 
kérem kapcsolja ki!  Grin
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #116369 Dátum: 2012 November 13, 10:17:16 »

Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #116368 Dátum: 2012 November 13, 10:13:44 »

Igen, nagyon szeretném.
Aki duna tv-t néz, nem kereskedelmit, aki inkább kíváncsi a tehetséges magyar dalokat, és magyar néptáncot előadóemberekre,  mint azokra akik  külföldi dalokat adnak elő !
Aki magyar terméket vásárol, nem külföldit! Aki mindent megtesz a hazája előrelépéséért, és ezért hajlandó áldozatot is vállalni.
És tiszteli a vidéken élő is dolgozó embereket!
És nem szidja hazáját fröcsögve!

Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #116367 Dátum: 2012 November 13, 10:06:59 »

tényleg szeretnéd ha válaszoljak?
vagy eltudod képzeni?
Igen, nagyon szeretném.

Bácsi Győző
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #116366 Dátum: 2012 November 13, 10:04:15 »

TITEKET? Miért , kik vagytok TI?
Tényleg anyázósba kell menni...
tényleg szeretnéd ha válaszoljak?
vagy eltudod képzeni?

Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #116365 Dátum: 2012 November 13, 09:55:48 »

Ne röhögj, TI voltatok... Cheesy

Bácsi Győző
Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #116364 Dátum: 2012 November 13, 09:54:45 »

Egyébként Viktorodtól származik.

Bácsi Győző
Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #116363 Dátum: 2012 November 13, 09:53:58 »

Miért kik sajátították ki?
És ha mégis igen inkább szimbolizálja őket (minket), mit az internacionálét éneklő bagázst!
TITEKET? Miért , kik vagytok TI?
Tényleg anyázósba kell menni...

Bácsi Győző
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #116362 Dátum: 2012 November 13, 09:47:42 »

Hmmm... exnejemmel voltam én is kinn, a kinnélő keresztapjánál... én akkor úgy hallottam, hogy ezzel jelzik, otthon vannak... Így tesznek a hétvégi háznál, nyaralónál is: ha ott töltik az időt, felhúzzák, vagy kiteszik a falitartóba a svéd zászlót...
És osztom BlackP véleményét: valszeg ott senki sem sajátította ki a nemzeti jelképet magának, azzal a körítéssel, mint nálunk...
Úgyhogy szerintem pont nem jó a példa... Roll Eyes
Dehogynem... Kitehetne bammeg egy tekercs vécépapírt is...
BlackP: akkor én most ne vegyek piros szegfűt??? Esetleg utáljak minden szárnyas jószágot??? Grin Na neeee...

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
1303LS
« Hozzászólás #116361 Dátum: 2012 November 13, 09:39:05 »

Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #116360 Dátum: 2012 November 13, 09:37:58 »

egyre színvonalasabb a diskurzus, jobbnál jobb, frappánsnál frappánsabb érvek hangzanak el...

Hegyekben áll a könyvelni való, és nem haladok mert szakadok a röhögéstől.
Mocskok  Grin

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #116359 Dátum: 2012 November 13, 09:34:18 »

egyre színvonalasabb a diskurzus, jobbnál jobb, frappánsnál frappánsabb érvek hangzanak el...

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #116358 Dátum: 2012 November 13, 09:33:55 »

Nem nyert... újabb próbálkozás? Roll Eyes Evil

költői volt a kérdésem, 100% biztos voltam benne, hogy te nem arra gondoltál Cool

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #116357 Dátum: 2012 November 13, 09:30:56 »

te az mszp-re és a kossuth címerre gondolsz? Grin

Nem nyert... újabb próbálkozás? Roll Eyes Evil

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #116356 Dátum: 2012 November 13, 09:20:57 »

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #116355 Dátum: 2012 November 13, 09:19:55 »

Hmmm... exnejemmel voltam én is kinn, a kinnélő keresztapjánál... én akkor úgy hallottam, hogy ezzel jelzik, otthon vannak... Így tesznek a hétvégi háznál, nyaralónál is: ha ott töltik az időt, felhúzzák, vagy kiteszik a falitartóba a svéd zászlót...
És osztom BlackP véleményét: valszeg ott senki sem sajátította ki a nemzeti jelképet magának, azzal a körítéssel, mint nálunk...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #116354 Dátum: 2012 November 13, 09:18:55 »

És ha mégis igen inkább szimbolizálja őket (minket), mit az internacionálét éneklő bagázst!

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #116353 Dátum: 2012 November 13, 09:16:56 »

Másik: 1981-ben Svédországban (kb. 4 hétig autós-sátras túra a szüleimmel, természetesen bogárral...) ami nekem rettentő furcsa volt, hogy a házak jó fele előtt zászlórúd, azon felhúzva a svéd nemzeti lobogó. És csodák csodájára ott senki sem tett megjegyzést, hogy "mit mélysvédkedsz ( XD ) bammeg??".
Hagyjuk már meg a büszkeséget a magyarságunkra... és igen, ki lehet emelni a pávás műsort is.

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #116352 Dátum: 2012 November 13, 09:13:56 »

én egyiket se nézem, akkor én lengyel vagyok? Grin
hát ha az orrodat nézzük mást mondanék  Grin
(vicc volt!)

Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #116351 Dátum: 2012 November 13, 09:13:04 »

hogy csak az a magyar, aki le sem veszi a zsinóros dolmányt?
pontosan!!
tudod te.

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #116350 Dátum: 2012 November 13, 09:11:08 »

én tudod miért nem rakok ki kokárdást meg zászlót? mert az egyik fél kisajátította. az nem magyarkodás, ha a másik magyart meg akarjuk ölni, mert nem velünk bólogat...

Grin Jezusom ...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #116349 Dátum: 2012 November 13, 09:10:13 »

Hagyjuk már meg a büszkeséget a magyarságunkra... és igen, ki lehet emelni a pávás műsort is. Mondom én, aki amerikai fos blúzt meg rockot játszik és igen élvezi.

én tudod miért nem rakok ki kokárdást meg zászlót? mert az egyik fél kisajátította. az nem magyarkodás, ha a másik magyart meg akarjuk ölni, mert nem velünk bólogat...

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
RNIE
« Hozzászólás #116348 Dátum: 2012 November 13, 09:08:55 »

Amúgy meg ne csináljunk már ebből egy új anyázóst.Erkált nem nézi a "faktort" mert alja szar,ok rendben.És nagyjából ennyiben kéne maradnia.
RNIE
« Hozzászólás #116347 Dátum: 2012 November 13, 09:07:21 »

. Nem nézem egyik műsort sem, itthon nincs tévénk,
Akkor természetes hogy képben vagy a dologgal és véleményed van róla Jezusom ...
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #116346 Dátum: 2012 November 13, 09:07:12 »

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #116345 Dátum: 2012 November 13, 09:02:51 »

Amennyiben? Roll Eyes
Nekem kissé izzadságszagú ez a poszt. Olvasd el a kommenteket a cikk után. Egy köztévétől ne várd el a kereskedelmi bulvár ripacskodást sztem. Nem nézem egyik műsort sem, itthon nincs tévénk, koliban csak ritkán kukkantok be a társalgóba. De sztem ha akkora ötlet, és kihagyott ziccer, a kereskedelmi tévék miért nem ugrottak a témára? Mert ugye amikor a koncessziót megkapták, egészen másról szólt a megállapodás: nemzeti értékek közvetítése(!!igen!!), művészfilmek közzététele(!), tehetséges filmesek felkarolása, stb... Voltak is erőlködések késő éjjeli műsoridőben (akkor még tévéztünk, és csak kereskedelmi két csatorna, plusz m1 jött), de mivel a médiahatóság nagyjából leszarta, mit sugároznak, érezték, hogy szabad a pálya, és irány a teljes bulvár.
Egy kissé konzumidióta a szokott elvárásaival. Na ennyi az ereszkedik a páva c. cikk.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Rulezka
« Hozzászólás #116344 Dátum: 2012 November 13, 08:59:23 »

Nem csak a magyar valóságot, valószínüleg. A nagy techno-partik világszerte több látogatót vonzanak, mint a népzenei fesztiválok, bár gondolom, azért némely német-angol-francia ajkú közösségekben jobb a hagyományőrzés színvonala, ha már hetente felvonulásokat tudnak tartani, ahol a falvak vetélkednek egymással. Ilyen a világ.
Más kérdés, hogy nem értem, miért akarod jobbnak beállítani azt, aki Fölszállott a páva-t néz, mindig az az érzésem, hogy csak az a magyar, aki le sem veszi a zsinóros dolmányt? Te sem teszed, lefogadom.
én egyiket se nézem, akkor én lengyel vagyok? Grin
Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #116343 Dátum: 2012 November 13, 08:53:13 »

elég szomorú, jól tükrözi a magyar valóságot... Undecided
Nem csak a magyar valóságot, valószínüleg. A nagy techno-partik világszerte több látogatót vonzanak, mint a népzenei fesztiválok, bár gondolom, azért némely német-angol-francia ajkú közösségekben jobb a hagyományőrzés színvonala, ha már hetente felvonulásokat tudnak tartani, ahol a falvak vetélkednek egymással. Ilyen a világ.
Más kérdés, hogy nem értem, miért akarod jobbnak beállítani azt, aki Fölszállott a páva-t néz, mindig az az érzésem, hogy csak az a magyar, aki le sem veszi a zsinóros dolmányt? Te sem teszed, lefogadom.

Bácsi Győző
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #116342 Dátum: 2012 November 13, 08:48:28 »

hát bizony szerintem elég szánalmas, mikor a cigánygyerekek bikicsunáj szinten kornyikálnak angolul...  Roll Eyes

Valóban, de nem kell feleslegesen magyarkodni.

Ha valaki képzett, jó táncos, jó énekes, jó esztergályos, jó köműves, akkor az jól tud táncolni, énekelni, esztergálni, falazni és jó nézni. Akkor is ha német árja, zsidó, cigány vagy akármi.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Oldalak: 1 ... 631 632 633 634 635 [636] 637 638 639 640 641 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: