www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Június 30, 22:57:09

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921183 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 365 366 367 368 369 [370] 371 372 373 374 375 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27501737 alkalommal)
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #127021 Dátum: 2014 Február 06, 20:49:28 »

A zöld nem húzza picit a fenekét?
Ezt néztem én is az előbb.

Mintha a 2010-es képekhez képest,lejjebb lenne a hátulja.

De miért lehet ez?
Használva nem igen volt,terhelve nem igen volt,és az érdekes még,hogy közel ötven év alatt nem igen fáradt el a torzió,hirtelen három-négy alatt meg igen?

[a csatolmányt egy admin törölte]
RNIE
« Hozzászólás #127020 Dátum: 2014 Február 06, 20:39:03 »

"A marihuána legalizálásáért folytatott úttörő politikája elismeréseként ismét Nobel-békedíjra jelölték José Mujica uruguayi elnököt "
Ez az a szimpatikus bogaras bácsi a kis házikóval.
Tehát legalizálod,megszűnik a harc az illegális áruért.
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #127019 Dátum: 2014 Február 06, 20:36:44 »

A héten
Ez a narancssárga szín egyre jobban tetszik. Smiley Enyém is gyárilag ilyen színű volt. (meg 73-as is). A többi nem stimmel, mert külcsínben egy RAT.  Grin

A zöld nem húzza picit a fenekét?
« Utoljára szerkesztve: 2014 Február 06, 20:38:24 írta abes »
Nem elérhető StumRobi

« Hozzászólás #127018 Dátum: 2014 Február 06, 20:12:22 »

A héten szabin vagyok,ráérek,plusz ma még jobb idő is volt,rászántam a napomat az autóimra.
Igen a napomat,mert négy autóról leszedni a takarókat,ponyvákat,mind a négybe beszerelni az akkumulátoraikat,a garázsajtókba,útba pakolt cuccokat elrakni,félrerakni,kerekeiket felpumpálni,aztán mindegyikkel kijárni,megjáratni,utána visszalavírozni,aztán mind a négy akksit kiszerelni,autókat visszatakarni,mire ez mind összejön,szépen el is szalad az idő.

A négy autóból sajnos egyik nem indult be,mégpedig a kabrió.A Schlosser Zoli tudja a csízióját,az automata váltóján van egy kapcsoló,aminek az a funkciója,hogy csak üresben lehessen indítani az autót.Ez a kapcsoló kontakhibás,ha az ember aláfekszik és megpiszkálja,akkor általában teker.De ennyire én nem merültem bele,inkább hagytam.
Úristen havat láttak az autóid Grin

30/903-63-65
'71 1300
T3 WBX 2.1
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #127017 Dátum: 2014 Február 06, 20:04:35 »

A héten szabin vagyok,ráérek,plusz ma még jobb idő is volt,rászántam a napomat az autóimra.
Igen a napomat,mert négy autóról leszedni a takarókat,ponyvákat,mind a négybe beszerelni az akkumulátoraikat,a garázsajtókba,útba pakolt cuccokat elrakni,félrerakni,kerekeiket felpumpálni,aztán mindegyikkel kijárni,megjáratni,utána visszalavírozni,aztán mind a négy akksit kiszerelni,autókat visszatakarni,mire ez mind összejön,szépen el is szalad az idő.

A négy autóból sajnos egyik nem indult be,mégpedig a kabrió.A Schlosser Zoli tudja a csízióját,az automata váltóján van egy kapcsoló,aminek az a funkciója,hogy csak üresben lehessen indítani az autót.Ez a kapcsoló kontakhibás,ha az ember aláfekszik és megpiszkálja,akkor általában teker.De ennyire én nem merültem bele,inkább hagytam.
A Greeny a legszebb, és a földim is, és még ültem is benne anno.  Wink

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Lazlow
« Hozzászólás #127016 Dátum: 2014 Február 06, 19:20:28 »

Mindig ki szoktam venni őket.
Egyrészt beviszem őket melegebb helyre,mint ahol az autók állnak.Aztán időközönként fel is szoktam aggatni őket töltőre,ügyelek arra,hogy folyamatosan teli legyenek,ha nem feltöltve tárolod őket,a lemezeken a feszültségek helyét átveszik a szulfátok,csökken az akksik teljesítménye és az élettartama.

A másik pedig a biztonság,sosem lehet tudni,hogy melyik öreg vas villamossági rendszerében lép föl zárlat,melegedés,szikrázás stb,nem szeretném ha valamelyik autó,vagy az egész ingatlan leégne,jobb félni mint megijedni.Ugyanis volt már ilyenre is példa.

Ja értem.Smiley
Logikus. Nekem is csak abban a két autóban van akksi amit rendszeresen használok. A többiből kivettem, mert én is ettől féltem, hogy közel 50 éves technika...bármi megtörténhet. Sad
A garázs leégésre még gondolni se merek.Sad
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #127015 Dátum: 2014 Február 06, 19:19:50 »

Ez fasza,ez nekem is tetszik Vaga! Wink
Mindenki másképp éli meg az "autózás örömét"!
Ha elfér még itt egy rövid szösszenet,akkor leirom.
Fiatal házas voltam,nejem 5 hónapos terhes.
Akadt egy 500-as kombi trabant jópénzé,csak el kellett menni érte.
Mondom anyunak,GO,megyünk autót venni.
Mentünk,odaértünk,trabiba halott akksi,teljes kipuffogó rendszer a hátsó puttonyba,müszaki lejárt,most mi lesz?
Megkötöttük a boltot,enyém a vas,vigyük haza.
Hogyan,kérdezi a zasszony?
Mondom,tojjuk meg!
Megtoltuk,én meg az 5 hónapos terhes feleségem,hazamentünk vel,összeraktam,levizsgáztattam,jártam vele egy évig,aztán ment máshoz a gép.
De azt az egy évet végig buliztuk vele.
Közben megszületett egyik fiam,ezért más vas után kellett nézni. Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #127014 Dátum: 2014 Február 06, 19:08:24 »

Szép gyűjtemény.Smiley
Az akksikat miért szereled ki meg be?  Grin
Valami tárolási praktika...vagy most ennyire ráérsz?  Grin Grin
Mindig ki szoktam venni őket.
Egyrészt beviszem őket melegebb helyre,mint ahol az autók állnak.Aztán időközönként fel is szoktam aggatni őket töltőre,ügyelek arra,hogy folyamatosan teli legyenek,ha nem feltöltve tárolod őket,a lemezeken a feszültségek helyét átveszik a szulfátok,csökken az akksik teljesítménye és az élettartama.

A másik pedig a biztonság,sosem lehet tudni,hogy melyik öreg vas villamossági rendszerében lép föl zárlat,melegedés,szikrázás stb,nem szeretném ha valamelyik autó,vagy az egész ingatlan leégne,jobb félni mint megijedni.Ugyanis volt már ilyenre is példa.
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #127013 Dátum: 2014 Február 06, 19:07:41 »

Szegényes szókincsem nem adja vissza azt az érzést,hogy végig fülig ért a szám!
Mondjuk ez nem nehéz,mert lassan már több fülem van,mint fogam! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #127012 Dátum: 2014 Február 06, 19:02:07 »

Mindenki abban találja meg az örömét,amiben fantáziát lát!
Nálunk is "jobb" idö volt ma.
Gondoltam egy merészet,bedurrantottam a bogarat(nincs müszaki 5 éve,nincs még átiratva,szorul a fék,meg egyéb bajok)és neki indultam a hivogató utnak!
Pumpáltam a féket,játszottam gázzal-kuplunggal,3 sarok után már nem szorult a fék,irány az ég alja.
Fenti állapotu vassal mentem ma 40 kilómétert,integettem,villogtam,dudáltam,ahol kellett/lehetett.
Volt egy Qrvajó délutánom,ha érted mire próbáltam célozni?
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #127011 Dátum: 2014 Február 06, 19:00:18 »

Huh
Mit nem értel?
Vót benne benzin! Cheesy

Tóth Zoltán
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #127010 Dátum: 2014 Február 06, 18:58:09 »

Fenti állapotu vassal mentem ma 40 kilómétert,integettem,villogtam,dudáltam,ahol kellett/lehetett.

RNIE
« Hozzászólás #127009 Dátum: 2014 Február 06, 18:56:25 »

...nincs müszaki 5 éve,
...mentem ma 40 kilómétert,
Huh
Lazlow
« Hozzászólás #127008 Dátum: 2014 Február 06, 18:54:48 »

A héten szabin vagyok,ráérek (...)

Szép gyűjtemény.Smiley
Az akksikat miért szereled ki meg be?  Grin
Valami tárolási praktika...vagy most ennyire ráérsz?  Grin Grin
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #127007 Dátum: 2014 Február 06, 18:51:39 »

...Volt egy Qrvajó délutánom,ha érted mire próbáltam célozni?

Én értem, naponta min. kétszer élem át!  Wink Grin
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #127006 Dátum: 2014 Február 06, 18:47:39 »

Az ajtók nem lógnak,a hézagok szépek,csak nincsenek rendesen becsukva,nem szoktam ilyenkor baszkodni őket,csak szépen odanyomom egy kattra,vagy még annyira sem.
Gondoltam egy merészet,bedurrantottam a bogarat(nincs müszaki 5 éve,nincs még átiratva,szorul a fék,meg egyéb bajok)és neki indultam a hivogató utnak!
Pumpáltam a féket,játszottam gázzal-kuplunggal,3 sarok után már nem szorult a fék,irány az ég alja.

Tóth Zoltán
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #127005 Dátum: 2014 Február 06, 18:38:31 »

Cheesy
Szent őrült. Wink

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #127004 Dátum: 2014 Február 06, 18:31:41 »

Az ajtók nem lógnak,a hézagok szépek,csak nincsenek rendesen becsukva,nem szoktam ilyenkor baszkodni őket,csak szépen odanyomom egy kattra,vagy még annyira sem.
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #127003 Dátum: 2014 Február 06, 18:30:07 »

Cheesy

Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #127002 Dátum: 2014 Február 06, 18:29:27 »

Nem elérhető fecszso

« Hozzászólás #127001 Dátum: 2014 Február 06, 18:27:44 »

Azért ezt jól gondold át,és nézzél pontosan utána!

Mint már írtam,nem árt azt sem tisztázni,hogy az az 1500-Euro az bruttó,vagy nettó,tehát ki mit ért alatta.

Szinte mindig egyet szoktam érteni Veled amit az anyázósba írkálsz,elég jól gondolkodsz,de most nagy butaságokat írkálsz Te is!

Annyit a német és osztrák összehasonlításokhoz,hogy sajnos elmúltak már azok az idők,mikor a "Bifkéknek" pénzük volt!
Ugye összehozták először a saját fajtájukat,egyesítették a két németországot.A volt NDK felzárkóztatása már eléggé lehúzta őket.Utána összehozták az egész Uniót,és ez a két dolog kicsit megfogta őket.
Ezért jelenleg Ausztria mindenben Németország előtt van,jobban dübörög az osztrák gazdaság,nagyobb az osztrákoknak a vásárlóerejük,magasabb az átlagnyugdíjuk,és magasabb az átlagjövedelmük...

És amúgy Burgenlandban is rengeteg német dolgozik,főleg a volt NDK területéről.Kérdeztem,hogy miért,és hogy lehet ez.Azt mondták azért,mert a volt keleti régiókban,még annyit sem keresnek mint Burgenlandban.De pl a vendéglátásban,pl tiroli szállodákban is egy csomó volt NDK-s,pl pincércsajok dolgoznak,mert többet kerenek mint odahaza.

Egy kicsit gugliztam:
http://www.mfor.hu/cikkek/Nemetorszagban_874_ezer_forint_az_atlagkereset.html
http://www.hrportal.hu/hr/keresetek-europaban-20051115.html

Nem hiteles, de tájékozodásnak jó lesz.
Németül te sokkal jobban tudsz, nem tennéd meg, hogy rákeresel a két országra, és hátha van valami statisztikai adat a kérdések megválaszolására?

VW 1300 - 1967
Pannónia T1 - 1963
Honda Transalp XL600 VT -1996
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #127000 Dátum: 2014 Február 06, 18:27:24 »

Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #126999 Dátum: 2014 Február 06, 18:00:43 »

a német átlagbér tuti nem 1500 euro... az egy alsókategóriás bér, max az osztrákoknál, burgenlandban lehet gyakori...
Azért ezt jól gondold át,és nézzél pontosan utána!

Mint már írtam,nem árt azt sem tisztázni,hogy az az 1500-Euro az bruttó,vagy nettó,tehát ki mit ért alatta.

Szinte mindig egyet szoktam érteni Veled amit az anyázósba írkálsz,elég jól gondolkodsz,de most nagy butaságokat írkálsz Te is!

Annyit a német és osztrák összehasonlításokhoz,hogy sajnos elmúltak már azok az idők,mikor a "Bifkéknek" pénzük volt!
Ugye összehozták először a saját fajtájukat,egyesítették a két németországot.A volt NDK felzárkóztatása már eléggé lehúzta őket.Utána összehozták az egész Uniót,és ez a két dolog kicsit megfogta őket.
Ezért jelenleg Ausztria mindenben Németország előtt van,jobban dübörög az osztrák gazdaság,nagyobb az osztrákoknak a vásárlóerejük,magasabb az átlagnyugdíjuk,és magasabb az átlagjövedelmük...

És amúgy Burgenlandban is rengeteg német dolgozik,főleg a volt NDK területéről.Kérdeztem,hogy miért,és hogy lehet ez.Azt mondták azért,mert a volt keleti régiókban,még annyit sem keresnek mint Burgenlandban.De pl a vendéglátásban,pl tiroli szállodákban is egy csomó volt NDK-s,pl pincércsajok dolgoznak,mert többet kerenek mint odahaza.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #126998 Dátum: 2014 Február 06, 14:58:07 »

igazad van:  Grin
 http://hvg.hu/cegauto/20140204_A_Dacia_Europa_sztarja

A romániai márka a legnagyobb növekedést mutatva, tarolt tavaly az új autók piacán. Meglepő adat, hogy az értékesítés növekedését tekintve a Mazda a második, a Jaguar pedig a harmadik volt tavaly a kontinensen.

Grin Grin Jezusom ...

Azért azt mindenképp hozzá kell tenni, hogy a fent említett növekedés a három márka esetében csak önmagukhoz képest kimagasló, mivel velük szemben például a Mercedes és a Skoda értékesítése csak 5, illetve 4 százalékkal nőtt, ez azonban még mindig jóval félmillió feletti eladott autót jelent összesen. Arról nem is beszélve, hogy Opelekből és Renault-ból tavaly1,5 százalékkal kevesebb fogyott, de még így is 800 ezer példány fölött járnak.

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #126997 Dátum: 2014 Február 06, 14:44:27 »

A svédek MINDENT hitelre vesznek és minden adót befizetnek. Jó házakban laknak és jó kocsikkal járnak, viszont nem tartják el görög és spanyol testvéreiket (csak azt a többtízezer bevándorlót, de még mindig kevesebb, mint a dél-európaiak :-)))).
Menjünk az anyázósba, imádok ilyenekről dumálni. A fillérbaszó meg az éljünk a mának vitája. :-)))))
Rulezka
« Hozzászólás #126996 Dátum: 2014 Február 06, 14:40:01 »

hát max a keletnémet vesz daciat... de inkább az sem...
igazad van:  Grin
 http://hvg.hu/cegauto/20140204_A_Dacia_Europa_sztarja

A romániai márka a legnagyobb növekedést mutatva, tarolt tavaly az új autók piacán. Meglepő adat, hogy az értékesítés növekedését tekintve a Mazda a második, a Jaguar pedig a harmadik volt tavaly a kontinensen.

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #126995 Dátum: 2014 Február 06, 14:37:40 »

Ja meg náluk a dácsia nem okádás tárgya hanem szeretik veszik, kiát hyundai-t szintén.
Nálunk ezek nem autók, hanem fosok, de hát itt megtehetjük, hoyg acsak a prémium márkák a jók.  Grin

hát max a keletnémet vesz daciat... de inkább az sem...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István

« Hozzászólás #126994 Dátum: 2014 Február 06, 14:37:13 »

Ja meg náluk a dácsia nem okádás tárgya hanem szeretik veszik, kiát hyundai-t szintén.
Nálunk ezek nem autók, hanem fosok, de hát itt megtehetjük, hoyg acsak a prémium márkák a jók.  Grin
A törökök meg a lengyelek meg a magyarok.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!

« Hozzászólás #126993 Dátum: 2014 Február 06, 14:36:44 »

Hát az biztos is, hogy nincs annyi teletömött bevásárlókocsi abban a pár megahiperben ami van náluk, mint nálunk.
Meg ha kis autóra van pénze akkor még véletlen sem hagyja magát rábeszélni hitelből egy nagyobbra.
Nálunk meg mindenki újautóval akar járni, az sem baj ha az egy 3milliós szuzuki és mire lejár a hitele kifezet érte 6milliót, de ugye a szomszéd.....
De ,de,dehogynem.Csak ott Merkel logicsázna ha csak a fele disznoság kiderülne mint itt.Plusz a befizetett adók oda mennek ahová szánják.Nincs annyi mutyi mint itthon..

1303LS
« Hozzászólás #126992 Dátum: 2014 Február 06, 14:34:18 »

1303LS
« Hozzászólás #126991 Dátum: 2014 Február 06, 14:30:26 »

ESZIK AZT A ZAUERKRAUTMITBRATWURST ASZT NYOMOROGNAK.
Hát az biztos is, hogy nincs annyi teletömött bevásárlókocsi abban a pár megahiperben ami van náluk, mint nálunk.
Meg ha kis autóra van pénze akkor még véletlen sem hagyja magát rábeszélni hitelből egy nagyobbra.
Nálunk meg mindenki újautóval akar járni, az sem baj ha az egy 3milliós szuzuki és mire lejár a hitele kifezet érte 6milliót, de ugye a szomszéd.....
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #126990 Dátum: 2014 Február 06, 14:27:14 »

Mert gondolom kicsit jobban élnek mint mi!
Magasabb az életszínvonal,mert kb a háromszorosát keresik mint mi idehaza.

Az 1500-Euro átlagbérhez hozzátenném,hogy persze akadnak kivételek akik ennél jóval többet is keresnek,mikor én még borravalós szakmában dolgoztam én is megkerestem havonta a négyszeresét is,de ettől még nem állítom azt,hogy ennyi az átlagkereset.Vendéglátásban picérek,borravalóval pl havi 3.000-5.000-Eurokat keresnek.De mi átlagjövedelemről beszélünk.

a német átlagbér tuti nem 1500 euro... az egy alsókategóriás bér, max az osztrákoknál, burgenlandban lehet gyakori...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #126989 Dátum: 2014 Február 06, 14:22:26 »

Jezusom ...

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015

« Hozzászólás #126988 Dátum: 2014 Február 06, 14:14:32 »

És egy kicsit jobban tudnak spórolni.
Persze én is az átlagról beszélek.
ESZIK AZT A ZAUERKRAUTMITBRATWURST ASZT NYOMOROGNAK.

1303LS
« Hozzászólás #126987 Dátum: 2014 Február 06, 14:08:28 »

És egy kicsit jobban tudnak spórolni.
Persze én is az átlagról beszélek.
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #126986 Dátum: 2014 Február 06, 11:12:13 »

Meg az sem mindegy,hogy ki miben beszél,bruttóban vagy nettóban,mert bruttóban persze,hogy hihető az 1500-Euro.
Tökmind1 mind több mint 200 euro...

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #126985 Dátum: 2014 Február 06, 10:56:29 »

Az 1500-Euro átlagbérhez hozzátenném,hogy persze akadnak kivételek akik ennél jóval többet is keresnek,mikor én még borravalós szakmában dolgoztam én is megkerestem havonta a négyszeresét is,de ettől még nem állítom azt,hogy ennyi az átlagkereset.Vendéglátásban picérek,borravalóval pl havi 3.000-5.000-Eurokat keresnek.De mi átlagjövedelemről beszélünk.
Meg az sem mindegy,hogy ki miben beszél,bruttóban vagy nettóban,mert bruttóban persze,hogy hihető az 1500-Euro.
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #126984 Dátum: 2014 Február 06, 10:54:56 »

de azért kiváncsi vagyok, miből építik a Hans-Jürgenék a tuning verdákat...

Nem elérhető abes

« Hozzászólás #126983 Dátum: 2014 Február 05, 09:12:07 »

"Az egészet egy hatalmas, 142 ezer amerikai befogadására alkalmas lelátó veszi körül. A felső karéj változatos színű székei miatt úgy néz ki, mintha akkor is telt ház lenne, amikor egy lélek sem ül ott. Mint például most. (Remélem, a nagy magyar stadionépítési látban olvassa ezt a cikket egy illetékes, és időben intézkedik a támlák miatt.)"

Grin

http://totalcar.hu/tesztek/2014/02/05/bmw_2_kupe_2014./1/
Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #126982 Dátum: 2014 Február 05, 09:07:44 »

Igen, bejártam az ország minden szegletét és átéltem mindazt, amit Ti mindannyian itt a fórumon.  Kiss
AMúgy meg ne öregítsél, még van 2 évem a kapuzárásig. :-))))

nálunk kapuzárás este 10kor van kortól függetlenül,pánik meg folyamatosan Grin

Oldalak: 1 ... 365 366 367 368 369 [370] 371 372 373 374 375 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: