www.bogarhatu.hu
- ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
Nem érkezett meg az
aktiváló e-mail?
2025 Június 30, 00:19:54
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:
Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921182
Hozzaszólás
218
Témában írta
1614
Felhasználó
Legújabb tag:
mickilangelo
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?
>
Bogaras fórumok
> Téma:
Szóljatok ide
Oldalak:
1
...
329
330
331
332
333
[
334
]
335
336
337
338
339
...
3545
Szerző
Téma: Szóljatok ide (Megtekintve 27478649 alkalommal)
Rulezka
Re: Szóljatok ide
«
Hozzászólás #128461 Dátum:
2014 április 28, 10:43:58 »
Idézetet írta: Nicole - 2014 április 28, 10:34:46
Sziasztok!
Szerintetek két bogár befér egy 5x5 méteres garázsba, aminek az ajtaja 2 méteres ? Elméletben igen, de valaki próbálkozott már ilyennel.... nem ér nevetni
óvatosan biztos betolható
Lazlow
«
Hozzászólás #128460 Dátum:
2014 április 28, 10:39:31 »
Hali!
Nálam 1 Bogár 3*6m-en terpeszkedik. Szélességre kell ennyi, hogy ne csapd a falnak az ajtót.
**Hopp most olvasom, hogy két bogár összesen 5*5m-re? Az kizárt! Hosszra jó, de szélességre kicsi. A garázsajtó is kicsi. Hogy állsz ki az egyikkel ha mind2ő bent van? Ha kényelmesen akarod tárolni, hogy mind2-ből ki lehessen gond nélkül szállni, elférj a bogarak között, szerintem egy 6*5-ös vagy 6*6-os garázs ajánlott.
(Nem vagyok híve a tologatásos módszernek)
Idézetet írta: Nicole - 2014 április 28, 10:34:46
Sziasztok!
Szerintetek két bogár befér egy 5x5 méteres garázsba, aminek az ajtaja 2 méteres ? Elméletben igen, de valaki próbálkozott már ilyennel.... nem ér nevetni
«
Utoljára szerkesztve: 2014 április 28, 10:55:41 írta Lazlow
»
Nicole
«
Hozzászólás #128459 Dátum:
2014 április 28, 10:34:46 »
Sziasztok!
Herbie
«
Hozzászólás #128458 Dátum:
2014 április 28, 10:06:48 »
Idézetet írta: Rulezka - 2014 április 28, 09:53:10
mesélj már nekem, hogy egy akkunál mi baj lehet? 2 állapot van: indul vele az autó vagy nem....
nem vmiből kibontottam, hanem vettem egy autót amit elbontottam és abból kiszedtük...
Én úgy értettem a 9 éves akksimra írod, hogy nem költöttem semmire... akkor félreértettem.
Kell erre több karaktert pazarólni
CSak azt akartam írni, hogy valaki szereti az öreget és a vele való törődést valaki csak ennek az ábrándját... megveszi és szembesül vele, hogy nem ő lesz a kiválasztott akinek semmi dolga nincs vele, és nem is fogja attól kezdve szeretni. Annak való aki így és úgy is szereti, mert jó szerelni, és még jobb vele menni
«
Utoljára szerkesztve: 2014 április 28, 10:09:40 írta Herbie
»
Rulezka
«
Hozzászólás #128457 Dátum:
2014 április 28, 09:53:10 »
Idézetet írta: Herbie - 2014 április 28, 09:45:31
Ezt senki nem mondta, nem vagyok rossz gazdája egy kocsimnak sem, az hogy a családban hogy használták nem az én saram... sok mindent elmond az is, hogy vagány dolog a 10 plusz éves akksi, ami valahonnan ki lett szedve... más szemében a szálkát?
Őszintén, ma nem vagyunk egy hullámhosszon így inkább hagyjuk, majd nekifutunk egy másik reggelen
(Akkor úgy mondom, hogy az olajcseréken kívül és a szükséges dolgokon kívül
Nem érdekelte, hogy kint áll, vagy wax vagy ha rozsda előjött megelőzni a továbbit... vezérműszíj csere 60-70 ezernél stb. az hogy valaki olajat tegyen a kocsijába szerintem alap
De amik cserélve voltak rajta, legtöbbször nem is lettek mert jó pár évig egy szerelő csinálta és olyan dolgokat írt fel anyukám amik ezen a kocsin meg sem voltak még mozdítva
Nem feltétlen a gazdi nemtörődömsége vezetett idáig, hanem a laikussága
Ellenben elnyűhetetlen konstrukció
)
Béke
mesélj már nekem, hogy egy akkunál mi baj lehet? 2 állapot van: indul vele az autó vagy nem....
nem vmiből kibontottam, hanem vettem egy autót amit elbontottam és abból kiszedtük...
Lazlow
«
Hozzászólás #128456 Dátum:
2014 április 28, 09:51:36 »
Idézetet írta: Herbie - 2014 április 28, 09:47:44
Nem a vásárlásról volt szó csak a kék- narancs bogis cikkről, és a régi autókról, és elkalandoztunk mindenki a maga saját istállója felé
Ez okés de pár napja néztetek valami Bogárkát. Na, azzal mi van?
Lazlow
«
Hozzászólás #128455 Dátum:
2014 április 28, 09:50:26 »
Igen, de olyat találni aminek közelről is szép a fényezése, hibátlan a kormányműve, hibátlanok a fékek és a futóm és a váltó és a motor és ezekhez az elkövetkezendő két évben nem kell hozzá nyúlni, csak a szokásos dolgokat cserélni és tenni bele a súlyos km-eket. Lehet, hogy van valahol ilyen eladó...De ha szorít az idő akkor lépni kell. Tudom Herbie feltételeit az autóval kapcsolatban, ezért mondtam/írtam, hogy olyan paraméterekkel nem lesz könnyű. De én drukkolok.
(Nyilván ha pl. 250 környékén rábukkannék egy a fentiekben leírt autóra akkor szó nélkül megvenném 4. autónak, mert ilyen lehetőség csak egyszer adódik
)
Idézetet írta: stonemen - 2014 április 28, 09:40:00
Igenis lehet, csak ki kell várni és azonnal, gondolkodás nélkül lecsapni.
Ehhez persze nem árt pár jóbarát az ország különböző pontjain, akik hajlandóak GYORSAN elmenni és megnézni a gépet. Élő példa a narancs 302-esem (250eFt): csak 4-5 lépésről szép (a festés néhol beteg, de közel sem vállalhatatlan, az alja nagyon rendben), de műszakilag 2000km után tökéletes. A kormányművön egyelőre csak állítottam, már sokkal jobb (de valószínűleg kicserélem egy 8eFt-ért vásárolt darabra). Ilyen csendes Bogaram sosem volt; egy vákuUmcsövet kellett cserélni az elosztó és a karbi között, azóta nem kell hármasban padlógázon menni az emelkedőkön sem. A benzinszagot próbálom majd kezelni, bár ez 302-303 esetében állítólag nagyon nehézkes.
Herbie
«
Hozzászólás #128454 Dátum:
2014 április 28, 09:49:57 »
Idézetet írta: stonemen - 2014 április 28, 09:40:00
Ehhez persze nem árt pár jóbarát az ország különböző pontjain, akik hajlandóak GYORSAN elmenni és megnézni a gépet. Élő példa a narancs 302-esem (250eFt): csak 4-5 lépésről szép (a festés néhol beteg, de közel sem vállalhatatlan, az alja nagyon rendben), de műszakilag 2000km után tökéletes. A kormányművön egyelőre csak állítottam, már sokkal jobb (de valószínűleg kicserélem egy 8eFt-ért vásárolt darabra). Ilyen csendes Bogaram sosem volt; egy vákuUmcsövet kellett cserélni az elosztó és a karbi között, azóta nem kell hármasban padlógázon menni az emelkedőkön sem. A benzinszagot próbálom majd kezelni, bár ez 302-303 esetében állítólag nagyon nehézkes.
Én is hiszek a szerencsében, és a megnézett autókban... hogy van ami rám találhat
Gratulálok és sok jó, hibamentes kilométert
Herbie
«
Hozzászólás #128453 Dátum:
2014 április 28, 09:47:44 »
Idézetet írta: Lazlow - 2014 április 28, 09:33:12
Inkább arról mesélj, hogy megvan-e már az új vas amit néztetek?
Szerintem még hetekig lehetne a témát csűrni-csavarni, de múltkor is mondtam, hogy annak, hogy vesz valaki egy 40 éves autót és csak beleül és furikázik az országban, olyan kicsi az esélye mint a lottó ötös. Legalább is abban az árkategóriában amiben nézelődsz. Venni kell egy olyan állapotút amiről sokat beszéltünk, alaposan átnézni, amit kell azt cserélni és utána lehet beletenni a km-eket.
És ha kijön valami problem akkor megint zsebbenyúlni (vagy kicsit, vagy nagyon). 350-400e környékén nem lehet csodát venni...mert azt drágábban adják.
Nem a vásárlásról volt szó csak a kék- narancs bogis cikkről, és a régi autókról, és elkalandoztunk mindenki a maga saját istállója felé
Herbie
«
Hozzászólás #128452 Dátum:
2014 április 28, 09:45:31 »
Idézetet írta: Rulezka - 2014 április 28, 08:47:16
ne haragudj de ha 9 éve nem költöttél soha semmire, akkor az is jelent vmit...
minimum évente szűrő+olaj csere + kopó cuccok amint kopnak úgy csere....
és ez nem pénz kérdése
"aki majmot vett, etesse banánnal"
Idézetet írta: Rulezka - 2014 április 28, 08:47:16
és ez nem pénz kérdése
Ezt senki nem mondta, nem vagyok rossz gazdája egy kocsimnak sem, az hogy a családban hogy használták nem az én saram... sok mindent elmond az is, hogy vagány dolog a 10 plusz éves akksi, ami valahonnan ki lett szedve... más szemében a szálkát?
Őszintén, ma nem vagyunk egy hullámhosszon így inkább hagyjuk, majd nekifutunk egy másik reggelen
(Akkor úgy mondom, hogy az olajcseréken kívül és a szükséges dolgokon kívül
Nem érdekelte, hogy kint áll, vagy wax vagy ha rozsda előjött megelőzni a továbbit... vezérműszíj csere 60-70 ezernél stb. az hogy valaki olajat tegyen a kocsijába szerintem alap
De amik cserélve voltak rajta, legtöbbször nem is lettek mert jó pár évig egy szerelő csinálta és olyan dolgokat írt fel anyukám amik ezen a kocsin meg sem voltak még mozdítva
Nem feltétlen a gazdi nemtörődömsége vezetett idáig, hanem a laikussága
Ellenben elnyűhetetlen konstrukció
)
Béke
stonemen
«
Hozzászólás #128451 Dátum:
2014 április 28, 09:40:00 »
Idézetet írta: Lazlow - 2014 április 28, 09:33:12
350-400e környékén nem lehet csodát venni...mert azt drágábban adják.
Lazlow
«
Hozzászólás #128450 Dátum:
2014 április 28, 09:33:12 »
Idézetet írta: Herbie - 2014 április 28, 08:36:42
Gondolom akkor valamit félreértettél.... Pusztán arra próbáltam rávilágítani, hogy az öregebb technika nagyobb törődést igényel, és néha hisztisebb is! Amikor cseréled benne a dolgokat, a gyári minőséghez ragaszkodva körültekintően ott kezdődik a kaland, ott válik el a hobby és a sima autó szála
Én személy szerint, ha valaki azt mondja mennyek le a kocsival Olaszországba, mert milyen jó ott nyaralni, akkor inkább repülnék... de ha az útitársam egy öreg veterán, aki csak egy képre sóvárog a tengernél a gyártószalag óta... hát azon nyomban mennék!
Szerintem így érthető... biztosra mondom nálad sincs az Ignis a Mini szintjén, az egyik használati és "ohhh megint költeni kell rá" kategória, még a másiknál állandóan nézed a webshopok kínálatát, mit adhatnál meg neki
Én heti kétszer jártam 650, 600-al Nyíregyházára autópályán 1-2 évig, és sosem volt problémám. Pusztán, annyi plusz volt hogy kinyitottam a motorteret sűrűbben, ha kellett cseréltem és állítottam.( közel sincsen az a technika szint mint a bogárnál) Ugyanerre képtelen vagyok és lusta, mert nem okoz élvezetet, és unalmas mondjuk a repülő szállító Suzukinál. Ha meg a nagy autókat nézem, amik túl voltak elektronizálva inkább elvittem a Saab vagy az Audi szervizbe, mert ott garantálták a borsos árért, hogy nem gányolnak 10-ből 7 esetben
, de egy biztos eszemben sem volt hozzájuk nyúlni, az egyiknél a technika szintje és a ára, másiknál maga a kaland hiánya miatt.
Most veszem rá magam, egy olaj és gyertya meg alsó- lengőkar cserére, hosszú idő után.....
Ellenben legyen az Mustang, Fiatok vagy bármi mindig szívesen babráltam őket, és nem csak azért mert igényelték, hanem azért is mert én igényeltem, hogy törődhessek velük!
Inkább arról mesélj, hogy megvan-e már az új vas amit néztetek?
Szerintem még hetekig lehetne a témát csűrni-csavarni, de múltkor is mondtam, hogy annak, hogy vesz valaki egy 40 éves autót és csak beleül és furikázik az országban, olyan kicsi az esélye mint a lottó ötös. Legalább is abban az árkategóriában amiben nézelődsz. Venni kell egy olyan állapotút amiről sokat beszéltünk, alaposan átnézni, amit kell azt cserélni és utána lehet beletenni a km-eket.
És ha kijön valami problem akkor megint zsebbenyúlni (vagy kicsit, vagy nagyon). 350-400e környékén nem lehet csodát venni...mert azt drágábban adják.
Rulezka
«
Hozzászólás #128449 Dátum:
2014 április 28, 08:47:16 »
Idézetet írta: Herbie - 2014 április 28, 08:39:32
Én a Suzukit, anyukámtól vettem kutyás és repülős autónak... soha semmire nem lett költve, új kora óta. A mostani akku 9 éves, AKKU márkás... nem indult télen és lemerült, kivettem belenéztem csont száraz, feltöltöttem folyadékkal, és töltőre dugtam. Azóta megtáltosodott és hónapok óta semmi baja
Bennük van a bizonyítási vágy
és ez nem pénz kérdése
Herbie
«
Hozzászólás #128448 Dátum:
2014 április 28, 08:39:32 »
Idézetet írta: Rulezka - 2014 április 28, 08:30:02
gyári vw akku, én sem értem, hogy bírja eddig...
egy sima 44es akku, anno egy g2 bontottunk el, abban volt, elraktuk anno, hog yjó lesz még valamire, azóta is csak megy és megy.. passz hogy miből készült, biztos egy selejtes/defektes péntek délutáni műszak csapta össze
Én a Suzukit, anyukámtól vettem kutyás és repülős autónak... soha semmire nem lett költve, új kora óta. A mostani akku 9 éves, AKKU márkás... nem indult télen és lemerült, kivettem belenéztem csont száraz, feltöltöttem folyadékkal, és töltőre dugtam. Azóta megtáltosodott és hónapok óta semmi baja
Bennük van a bizonyítási vágy
Herbie
«
Hozzászólás #128447 Dátum:
2014 április 28, 08:36:42 »
Idézetet írta: Rulezka - 2014 április 27, 20:57:52
van ignisem és van 24+ éves minim, egyik autóval sem sikerült még 1x sem vontatókötélre kerülnöm, ez akkor most nem is igazi autós történet? ja az igaz, hogy mikor vmi jelez, hogy kezd elromlani, akkor új és gyári alkatrészt rakok bele. tudom a mini a 44 Ah gyári vw akkujával is egy mese, főleg hogy az akkut egy g2-ből bontottuk még 2008 év végén, ami már akkor is 10+ éves volt, azóta is csak megy és megy tőle az autó...
hazudtam a mini 1x elosztó bajokkal megállt a sztrádán ,de pár perc várakozás után újra elindult, szóval volt neki 1x egy fél lerobbanása ha az a pár perc üzemképtelenség és szerelés nélküli továbbmenetel számít. nem új autó és nem kevés (valós 103000 km van már benne) amiből 14000 km tett meg nálam 2009 tavasz óta
Gondolom akkor valamit félreértettél.... Pusztán arra próbáltam rávilágítani, hogy az öregebb technika nagyobb törődést igényel, és néha hisztisebb is! Amikor cseréled benne a dolgokat, a gyári minőséghez ragaszkodva körültekintően ott kezdődik a kaland, ott válik el a hobby és a sima autó szála
Én személy szerint, ha valaki azt mondja mennyek le a kocsival Olaszországba, mert milyen jó ott nyaralni, akkor inkább repülnék... de ha az útitársam egy öreg veterán, aki csak egy képre sóvárog a tengernél a gyártószalag óta... hát azon nyomban mennék!
Szerintem így érthető... biztosra mondom nálad sincs az Ignis a Mini szintjén, az egyik használati és "ohhh megint költeni kell rá" kategória, még a másiknál állandóan nézed a webshopok kínálatát, mit adhatnál meg neki
Én heti kétszer jártam 650, 600-al Nyíregyházára autópályán 1-2 évig, és sosem volt problémám. Pusztán, annyi plusz volt hogy kinyitottam a motorteret sűrűbben, ha kellett cseréltem és állítottam.( közel sincsen az a technika szint mint a bogárnál) Ugyanerre képtelen vagyok és lusta, mert nem okoz élvezetet, és unalmas mondjuk a repülő szállító Suzukinál. Ha meg a nagy autókat nézem, amik túl voltak elektronizálva inkább elvittem a Saab vagy az Audi szervizbe, mert ott garantálták a borsos árért, hogy nem gányolnak 10-ből 7 esetben
, de egy biztos eszemben sem volt hozzájuk nyúlni, az egyiknél a technika szintje és a ára, másiknál maga a kaland hiánya miatt.
Most veszem rá magam, egy olaj és gyertya meg alsó- lengőkar cserére, hosszú idő után.....
Ellenben legyen az Mustang, Fiatok vagy bármi mindig szívesen babráltam őket, és nem csak azért mert igényelték, hanem azért is mert én igényeltem, hogy törődhessek velük!
Rulezka
«
Hozzászólás #128446 Dátum:
2014 április 28, 08:30:02 »
Idézetet írta: 1303LS - 2014 április 28, 06:44:42
17 éves akksi? Mi a márkája, ilyet fel kell hajtanom.
gyári vw akku, én sem értem, hogy bírja eddig...
egy sima 44es akku, anno egy g2 bontottunk el, abban volt, elraktuk anno, hog yjó lesz még valamire, azóta is csak megy és megy.. passz hogy miből készült, biztos egy selejtes/defektes péntek délutáni műszak csapta össze
Herbie
«
Hozzászólás #128445 Dátum:
2014 április 28, 08:12:40 »
Idézetet írta: Zoli - 2014 április 27, 23:20:03
Otthon, 3 méterről, sötétben vetítős, filmnézős "projekt"-hez van valakinek tapasztalata projektor ügyben?
Nekem ami bejött akár több méterről is, hordozható saját akkus, stb stb.
optoma pk301 pico pocket projector
Csak ajánlani tudom! Halloweeeen estnél nagyon bevált akár még egy vastagabb fehér abroszon is !
1303LS
«
Hozzászólás #128444 Dátum:
2014 április 28, 06:44:42 »
még 2008 év végén, ami már akkor is 10+ éves volt,
17 éves akksi? Mi a márkája, ilyet fel kell hajtanom.
Zoli
«
Hozzászólás #128443 Dátum:
2014 április 27, 23:20:03 »
Otthon, 3 méterről, sötétben vetítős, filmnézős "projekt"-hez van valakinek tapasztalata projektor ügyben?
http://hapsi96.blogspot.hu/
Pityubacsi
«
Hozzászólás #128442 Dátum:
2014 április 27, 22:31:01 »
Idézetet írta: Rulezka - 2014 április 27, 22:24:55
bassathátú.hu mikor lesz? oda járhatnánk dumálni, mikor ezt megszünteted, most így régi verda nélkül
nyasgem! :-P
flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Rulezka
«
Hozzászólás #128441 Dátum:
2014 április 27, 22:24:55 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2014 április 27, 21:21:23
nekem erősebb az apukám! :-P
bassathátú.hu mikor lesz? oda járhatnánk dumálni, mikor ezt megszünteted, most így régi verda nélkül
Pityubacsi
«
Hozzászólás #128440 Dátum:
2014 április 27, 21:21:23 »
van ignisem és van 24+ éves minim, egyik autóval sem sikerült még 1x sem vontatókötélre kerülnöm, ez akkor most nem is igazi autós történet? ja az igaz, hogy mikor vmi jelez, hogy kezd elromlani, akkor új és gyári alkatrészt rakok bele. tudom a mini a 44 Ah gyári vw akkujával is egy mese, főleg hogy az akkut egy g2-ből bontottuk még 2008 év végén, ami már akkor is 10+ éves volt, azóta is csak megy és megy tőle az autó...
hazudtam a mini 1x elosztó bajokkal megállt a sztrádán ,de pár perc várakozás után újra elindult, szóval volt neki 1x egy fél lerobbanása ha az a pár perc üzemképtelenség és szerelés nélküli továbbmenetel számít. nem új autó és nem kevés (valós 103000 km van már benne) amiből 14000 km tett meg nálam 2009 tavasz óta
nekem erősebb az apukám! :-P
flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Rulezka
«
Hozzászólás #128439 Dátum:
2014 április 27, 20:57:52 »
Idézetet írta: Herbie - 2014 április 27, 13:51:50
Olyan nincs amibe beleülsz és megy! Akinek ez a életérzés, és kaland nem kell, vagy ennek a térnyerését megkérdőjelezi az életében... az ne vegyen ilyet, csak bérletet! Másrészről sok az okos ember! Barátom vett egy 5 éves Ignist, 10 év részletre... megkérdeztem, hogy normális??? Erre ő neki nem kell jobb, kimegy a világból... azóta kábelezik neki, és benne van egy halom pénzbe. Ezek az autók, hobbi célt szolgálnak jó időtöltés... jó nézegetni, és nem utolsó menni egy kört az éjszakában
Ez soha semmi nem adja vissza, de ha ezt nem érzed, nem hiányolod, akkor tényleg jobb bármi csak guruljon alapon racionális döntést hozni... mert a bogár és minden más kortársa... nem racionális, csak szerelem, akarom mondani szerelem
!
Rulezka
«
Hozzászólás #128438 Dátum:
2014 április 27, 20:53:18 »
Idézetet írta: TBK001 - 2014 április 27, 19:54:11
Jajjnemá!
Anno, Agárdon majdnem bekasztnizták az egész TBK-t, mert felraktuk a TBK-s "buli rendszámainkat", a felvonulásra... nagy nehezen kimagyaráztuk magunkat, de necces volt a dolog...
mi is a 2 kocsira buliból az esküvőnk idején feltettünk 1-1 keresztnevünket viselő rendszámot, mondjuk a minim még vagy 3 napig fent volt, a rend őrei annyira éberek voltak, hogy akkor sem állítottak meg mikor láthatták, hogy nem gyári a rendszám
Rulezka
«
Hozzászólás #128437 Dátum:
2014 április 27, 20:43:31 »
Idézetet írta: RNIE - 2014 április 27, 07:35:04
ez volt Ulrich?
<beszúrt kép törölve>
tegnap szemből jött velünk is, előtte meg sose láthattuk
végre megy is...
Vagabond
A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298
«
Hozzászólás #128436 Dátum:
2014 április 27, 20:14:54 »
Idézetet írta: TBK001 - 2014 április 27, 20:09:51
Szerintem igyál egy söröt!
Nincs gond,már kettö is megvolt!
Tóth Zoltán
TBK001
Road Force One
«
Hozzászólás #128435 Dátum:
2014 április 27, 20:09:51 »
Idézetet írta: Vagabond - 2014 április 27, 20:04:41
Értelek én Sanyi(bá),de itt nem buli rendszámról ment az eszmecsere,hanem a valós jobban láthatóvá tétele volt a cél.
Szerintem igyál egy söröt!
Az egészségünkre...
Nem is azért írtam a sztorit... bocsánat, ha félreérthetö voltam!
Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)
Bug's Forever! VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu
Hyundai i30 CW 2015
Vagabond
«
Hozzászólás #128434 Dátum:
2014 április 27, 20:04:41 »
Idézetet írta: TBK001 - 2014 április 27, 19:54:11
Jajjnemá!
Anno, Agárdon majdnem bekasztnizták az egész TBK-t, mert felraktuk a TBK-s "buli rendszámainkat", a felvonulásra... nagy nehezen kimagyaráztuk magunkat, de necces volt a dolog...
Értelek én Sanyi(bá),de itt nem buli rendszámról ment az eszmecsere,hanem a valós jobban láthatóvá tétele volt a cél.
«
Utoljára szerkesztve: 2014 április 27, 20:08:03 írta Vagabond
»
Tóth Zoltán
TBK001
Road Force One
«
Hozzászólás #128433 Dátum:
2014 április 27, 19:54:11 »
Idézetet írta: Vagabond - 2014 április 27, 19:27:37
Ezentúl csak olvasok,nem irok!
Tartok a jogot nálam jobban tudóktól!
Jajjnemá!
Hyundai i30 CW 2015
Vagabond
«
Hozzászólás #128432 Dátum:
2014 április 27, 19:29:12 »
Idézetet írta: Mr.Horsepower - 2014 április 27, 19:21:21
Bün.De hagyd ezt a bökést másra.
Jó....Bökjön a másik!
Tóth Zoltán
Vagabond
«
Hozzászólás #128431 Dátum:
2014 április 27, 19:27:37 »
Idézetet írta: TBK001 - 2014 április 27, 19:19:53
Vagapó! Olvasol is, vagy csak írsz? Jogot (nálunk) jobban értö kolléga leírta a helyzetet...
Ezentúl csak olvasok,nem irok!
Tartok a jogot nálam jobban tudóktól!
Tóth Zoltán
Mr.Horsepower
«
Hozzászólás #128430 Dátum:
2014 április 27, 19:21:21 »
Idézetet írta: Vagabond - 2014 április 27, 19:16:15
Ne baxxatok már ki velem!
Semmit ne változtattam meg.
Csupán jól láthatóvá tettem!
Ha ez bün,akkor megkövetek mindenkit és tökön szúrom magamat!
Bün.De hagyd ezt a bökést másra.
A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
TBK001
Road Force One
«
Hozzászólás #128429 Dátum:
2014 április 27, 19:19:53 »
Idézetet írta: Vagabond - 2014 április 27, 19:16:15
Vagapó! Olvasol is, vagy csak írsz? Jogot (nálunk) jobban értö kolléga leírta a helyzetet...
Hyundai i30 CW 2015
Vagabond
«
Hozzászólás #128428 Dátum:
2014 április 27, 19:16:15 »
Idézetet írta: TBK001 - 2014 április 27, 18:49:50
Okirathamisításért egyébként sem, legfeljebb hatósági jelzés megváltoztatásáért...
Tóth Zoltán
TBK001
Road Force One
«
Hozzászólás #128427 Dátum:
2014 április 27, 19:09:23 »
Idézetet írta: Dadan - 2014 április 27, 19:01:07
Az egyedi azonosító jellel visszaélés tv-i tényállására gondoltok, de a Btk. szerint az követi el, aki
a) egyedi azonosító jelet eltávolít vagy meghamisít,
vagy
b) olyan dolgot szerez meg, használ fel, vagy olyan dologról rendelkezik, amelynek egyedi azonosító jele hamis, hamisított, vagy amelynek egyedi azonosító jelét eltávolították.
Azaz szerintem a lekoppott festés kijavítása nem minősül bűncselekménynek, de abban is biztos vagyok, hogy van olyan jogszabály, amely szerint NEM lehet a lekopott rendszámtáblát kifestegetni, hanem cserélni kell.
Meglehet, hogy igazad van... ezért is írtam, hogy: legfeljebb...
Hyundai i30 CW 2015
Dadan
«
Hozzászólás #128426 Dátum:
2014 április 27, 19:01:07 »
Idézetet írta: TBK001 - 2014 április 27, 18:49:50
Okirathamisításért egyébként sem, legfeljebb hatósági jelzés megváltoztatásáért...
Az egyedi azonosító jellel visszaélés tv-i tényállására gondoltok, de a Btk. szerint az követi el, aki
a) egyedi azonosító jelet eltávolít vagy meghamisít,
vagy
b) olyan dolgot szerez meg, használ fel, vagy olyan dologról rendelkezik, amelynek egyedi azonosító jele hamis, hamisított, vagy amelynek egyedi azonosító jelét eltávolították.
Azaz szerintem a lekoppott festés kijavítása nem minősül bűncselekménynek, de abban is biztos vagyok, hogy van olyan jogszabály, amely szerint NEM lehet a lekopott rendszámtáblát kifestegetni, hanem cserélni kell.
TBK001
Road Force One
«
Hozzászólás #128425 Dátum:
2014 április 27, 18:49:50 »
Idézetet írta: Vagabond - 2014 április 27, 18:42:10
Úgy gondolom,hogy egyértelmüen leirtam,mit csináltam,amit a VIZSGABIZTOS javasolt!
1 nap felfüggesztettet sem kaptam!
Érted?
Hyundai i30 CW 2015
Vagabond
«
Hozzászólás #128424 Dátum:
2014 április 27, 18:42:10 »
Idézetet írta: maxi - 2014 április 27, 17:19:29
haverom is kijavította a rendszámtáblát, mert lejött a festék Róllla.
Arra nem emlékszem hogy 6 vagy 12 hónap felfüggesztett kapott, okirat hamisításert.
Úgy gondolom,hogy egyértelmüen leirtam,mit csináltam,amit a VIZSGABIZTOS javasolt!
1 nap felfüggesztettet sem kaptam!
Érted?
Tóth Zoltán
TBK001
Road Force One
«
Hozzászólás #128423 Dátum:
2014 április 27, 18:31:06 »
Idézetet írta: ABF-932 - 2014 április 27, 17:20:49
ott a pont!
Nem biztos, mivel, mint kiderült, talán több is volt...
Hyundai i30 CW 2015
abes
«
Hozzászólás #128422 Dátum:
2014 április 27, 17:56:37 »
Idézetet írta: U96 - 2014 április 27, 16:58:47
Egy ugyanolyat cserélnek 6000-ért,kettőt csak rendszám cserével.
Ha leadod a régieket akkor kettőt is cserélnek.
Oldalak:
1
...
329
330
331
332
333
[
334
]
335