www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 10:44:37

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol szeretnéd a rajzást?
DUNAKANYAR - VÁC - SZENTENDRE - VISEGRÁD - ESZTERGOM - 50 (27.2%)
EURORING - 39 (21.2%)
Porsche Buda - 10 (5.4%)
VÁROSLIGETI MŰJÉGPÁLYA - 85 (46.2%)
Összes szavazó: 116

Oldalak: 1 ... 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 ... 61
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2009  (Megtekintve 673925 alkalommal)
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #525 Dátum: 2008 Október 13, 22:09:04 »

A saccod alapján az MBK éves kölségvetésének 2/3-a...
Akkor itt kár csak az MBK-t szidni... TŐKE KELL! TŐKE KELL! TŐKE KELL!
Láttad a szponzorokat a Bugin listáján?
Nem a magyar triumvirátus...
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #524 Dátum: 2008 Október 13, 22:07:40 »

Ezt hogy számoltátok ki?
Olyan nagy pénz az a 4000 juró.?egy mila,oszt annyi!

Tóth Zoltán
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #523 Dátum: 2008 Október 13, 22:07:04 »

Ez mind igaz!
Csak egy dolog sikkad el a nagy szervezgetésbe,légvárépitésbe!
A Rajzás!
Az a nyitórendezvény,aminek tizenakárhány éves hagyománya van,ami képes volt alyan bogarasokat is odacsalni,aki ezen kivül semmi más találkozóra nem járt,de a rajzáson ott kellet lenni szinte "kötelezö" jelleggel,mert csak akkor igazán bogaras valaki(még a saját szemében is)ha részese a nyitötalálkozönak.
Nem biztos,hogy az a jó ut,hogy ha a klub csak egy találkozót rendez,akkor verjük,tapossuk ki belöle a maximumot!
Lehet hogy össze lehet hozni,de az már nem a hagyományokkal biró rajzás lesz.
Vaga!

Az elmúlt 5-10-15-25 évben, de még akár az elmúlt 3-ban is, megváltozott a közlekedés, a bogaras felhasználók összetétele, igénye.
Illetve egészen mást igényelsz te, én, és mindneki más. Én például nem vagyok kiváncsi hátul felhúzos, katicának festett bogarakra.
Az MBK az utóbbi évek alapján egy talit szervez. a nyári kiesett, de a rajzás maradt. Erre oda kell tenniük magukat. Ha kérik segitsünk..
Ennyi. Mindaddig pozitivan állok hozzá mig valami kedvemet nem szegi.
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #522 Dátum: 2008 Október 13, 22:06:22 »

Ez mind igaz!
A Rajzás!
Az a nyitórendezvény,aminek tizenakárhány éves hagyománya van,ami képes volt alyan bogarasokat is odacsalni,aki ezen kivül semmi más találkozóra nem járt,de a rajzáson ott kellet lenni szinte "kötelezö" jelleggel,mert csak akkor igazán bogaras valaki(még a saját szemében is)ha részese a nyitötalálkozönak.
Nem biztos,hogy az a jó ut,hogy ha a klub csak egy találkozót rendez,akkor verjük,tapossuk ki belöle a maximumot!
Azt hiszem a jövő évi rajzásnak egy vízválasztónak kell lennie és talán a hagyományok egy részével is kénytelen lesz szakítani...
Csak gondoljunk arra, hogy kinőttük Budapstet és a főváros sem feltétlen szeret minket....

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #521 Dátum: 2008 Október 13, 22:04:30 »

4000 €

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #520 Dátum: 2008 Október 13, 22:03:00 »

Sem Bugint, sem DDD-t nem tudsz itthon nyélbe ütni. Próbálkozni, ottani résztvevőket csábitani lehet. Más anyagi lehetőségek, más kaliber. Azokkal az utókkal amikkel ott gurulnak itt a fejedet vennék. De ez csak egy dolog. Ettől függetlenül, ha egy komolyabb osztrák, német vagy belga társaságot el tudnád hivni, a komoly fegyvertény lenne.És ha bejön, akkor jönnek jövőre is....
EZ az amiről fél oldallal ez előtt irtam....

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #519 Dátum: 2008 Október 13, 22:01:14 »

Én nagyon szeretném, haegy nagy, komoly, európai szinvonalú találkozó lenne itthon. Erre talán arajzás a legalkalmasabb.Nagyon jó lenne a Ringgel esetleg olyan szerződést kötni, hogy minden év áprilisában, első hétvégén kieszi az MBK. Lehet olcsóbb is, lehet tudni, nincs vele probléma. NGA!! is belátta, hogy jobban illik ez a bogarakhoz émint aBájvéj és a Tesco. Akinek dréga abüfé, hoz otthonról.
Az MBK-s beszámoló alapján a Hungaroring április 4.én (ez az egyetlen lehetséges időpont) már foglalt esetleg az Euroring ami végülis összeségében olcsóbb lenne mint az F1-s pálya...
Én ezt nem ismerem valakinek tapasztalata róla?

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #518 Dátum: 2008 Október 13, 22:00:41 »

Csak kiváncsiságból! Valaki saccolja meg, hogy mennyibe kerül egy bugint, vagy egy DDD-t megrendezni? Olyanoktól várok becslést akik már láttak is ilyet közelről!
Sem Bugint, sem DDD-t nem tudsz itthon nyélbe ütni. Próbálkozni, ottani résztvevőket csábitani lehet. Más anyagi lehetőségek, más kaliber. Azokkal az utókkal amikkel ott gurulnak itt a fejedet vennék. De ez csak egy dolog. Ettől függetlenül, ha egy komolyabb osztrák, német vagy belga társaságot el tudnád hivni, a komoly fegyvertény lenne.És ha bejön, akkor jönnek jövőre is....
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #517 Dátum: 2008 Október 13, 21:59:44 »

Ez szerintem kurvára nem tartozik ide...
Afrikában pedig percente halnak meg.

Nem az éhezésen volt a hangsúly Tisztelt ratro Úr!
Hanem az egy évben egyszer nagy durranáson (akár a Ring),
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #516 Dátum: 2008 Október 13, 21:59:26 »

osztom a véleményt!

egy évben egyszer van aug.20... mégis mindig mekkora tűzijátékot lehet rendezni miközben sokan éheznek
Ez mind igaz!
A Rajzás!

Tóth Zoltán
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #515 Dátum: 2008 Október 13, 21:57:38 »

Csak kiváncsiságból! Valaki saccolja meg, hogy mennyibe kerül egy bugint, vagy egy DDD-t megrendezni? Olyanoktól várok becslést akik már láttak is ilyet közelről!
40 000 €
« Utoljára szerkesztve: 2008 Október 13, 22:09:57 írta ratro »
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #514 Dátum: 2008 Október 13, 21:56:51 »

Én nagyon szeretném, haegy nagy, komoly, európai szinvonalú találkozó lenne itthon. Erre talán arajzás a legalkalmasabb.Nagyon jó lenne a Ringgel esetleg olyan szerződést kötni, hogy minden év áprilisában, első hétvégén kieszi az MBK. Lehet olcsóbb is, lehet tudni, nincs vele probléma. NGA!! is belátta, hogy jobban illik ez a bogarakhoz émint aBájvéj és a Tesco. Akinek dréga abüfé, hoz otthonról.
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #513 Dátum: 2008 Október 13, 21:55:06 »

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #512 Dátum: 2008 Október 13, 21:53:36 »

A másik nagy hiba amit már régóta elkövet a magyar bogaras társadalom és ezen nem tartana semmiből változtatni, sőtt már szóvá is tettem párszor: Az oké, hogy mi tudunk nyugatiul, mert az kell, de a mi nyelvünk nem világnyelv, ergo az a szerencsétlen érdeklődő nyugati nem tud értesülni a dolgokról. Itt van az sokak álltal magasztalt, de legalább annyi álltal átkozott információs vonal! Őszintén, mennyiből tartana egy hozzáértőnek egy angolnyelvű információs oldalacskát szerkesztenie?
Amikor érdemes volt megtörtént. A Ringes rajzás esetében angol nyelvű plakát és reklám is készült, különböző oldalakon elhelyezve. Gondolom ez most sem lenne másként, a már tudnánk hol lesz. Talán az időpont adott?!
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #511 Dátum: 2008 Október 13, 21:51:27 »

osztom a véleményt!

egy évben egyszer van aug.20... mégis mindig mekkora tűzijátékot lehet rendezni miközben sokan éheznek
Ez szerintem kurvára nem tartozik ide...
Afrikában pedig percente halnak meg.
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #510 Dátum: 2008 Október 13, 21:50:59 »

na epp ez az,hogy csakis a rajzasra lehetne olyan magantoket(tamogatokat) bevonni(lsd coca cola,porsche hungaria stb stb) ami mar mervado egy nagy volumenu rendezvenyhez.
A másik nagy hiba amit már régóta elkövet a magyar bogaras társadalom és ezen nem tartana semmiből változtatni, sőtt már szóvá is tettem párszor: Az oké, hogy mi tudunk nyugatiul, mert az kell, de a mi nyelvünk nem világnyelv, ergo az a szerencsétlen érdeklődő nyugati nem tud értesülni a dolgokról. Itt van az sokak álltal magasztalt, de legalább annyi álltal átkozott információs vonal! Őszintén, mennyiből tartana egy hozzáértőnek egy angolnyelvű információs oldalacskát szerkesztenie?

Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #509 Dátum: 2008 Október 13, 21:48:20 »

Most itt kb. az van, hogy a sörösök megpróbálják a borosokat meggyőzni arról, hogy a sör jobb mint a bor. És ez fordítva is igaz.

A véleményem az, hogy egy 1000+ fővel rendelkező klub egy évben egyszer kitehet magáért, és rendezhet egy színvonalas találkozót, ami nem feltétlenül egy áruház parkolóban van. Ez azért is nem nagy elvárás mert több találkozót nem is szerveznek.  
osztom a véleményt!

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #508 Dátum: 2008 Október 13, 21:45:29 »

Megkérdezném,de komolyan!
Mitöl volt az a ring olyan mega,szuper,felülmulhatatlan??
-Az a tömegnyomor pl feledhetetlen volt,hogy egy órába telt kiállni a boxok mögötti parkolobol,
-Esetleg a vizesek jelenléte emelte ennyire a találkozo szinvonalát?
-A Büfé árai(mert ugye csak egy volt!)az is emlékezetes maradt.
-A bérleti dij az valoban szuper és felülmulhatatlan volt!
Ott voltam,jol éreztem magam az elmondottak "ellenére"is,de nem érzem hogy életem legjobb rajzása volt.
Egy évadnyitó találkozonak nem arrol kéne szólnia,hogy a legnagyobb durranás legyen az adott évben,inkább arrol,hogy összegyüljön a lehetö legtöbb bogaras,és ennek nem biztos hogy a ring a legideálisabb helyszine.

ezeket a koroket mar ezerszer lefutottuk.
-tomeg mindenhol van,ahol jo a rendezveny
-vizeseket kulon kellett volna parkoltatni,rendezesi problema tortent
-bufeben nem muszaj vasarolni

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #507 Dátum: 2008 Október 13, 21:45:21 »

Most itt kb. az van, hogy a sörösök megpróbálják a borosokat meggyőzni arról, hogy a sör jobb mint a bor. És ez fordítva is igaz.

A véleményem az, hogy egy 1000+ fővel rendelkező klub egy évben egyszer kitehet magáért, és rendezhet egy színvonalas találkozót, ami nem feltétlenül egy áruház parkolóban van. Ez azért is nem nagy elvárás mert több találkozót nem is szerveznek.  

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #506 Dátum: 2008 Október 13, 21:42:03 »

Ez már egy érdekes dolog! De azt tudják, hogy nálunk nincsenek utak?  Evil
Az előzőekben irtak csak az egyik félelmem volt! (De itt is megjegyezném, hogy ez az általad felhozott dolog is egy személyes kapcsolat alapján jöhet létre és ez még nem garancia arra, hogy a következőre is eljönnek )
A másik dolog a tőke! Szerintem az nem várható el az MBK-tól, hogy "finanszírozza a nyugati gyerekek szórakozását" és egy mezei MBK tagtól sem várható el, hogy akár 5000ft-al is többet fizessen tagdíjgyanánt egy színvonalasabb, nyugatibb találkozóért, ahol ő a kis mezei sparkaeferével, vagy 1300-val szinte kinézve lenne... Itt valahogy, valamilyen magántőkét kellene bevonni a buliba, ha már ilyen nagyságokról beszélünk!
Megint megjegyzem, hogy nem kötekedni + akadékoskodni akarok! Próbáljunk meg összefogni és tényleg csinálni valamit!

Ez az én véleményem, és annak csak örülni fogok, ha ezt megcáfolod a válaszoddal!!

na epp ez az,hogy csakis a rajzasra lehetne olyan magantoket(tamogatokat) bevonni(lsd coca cola,porsche hungaria stb stb) ami mar mervado egy nagy volumenu rendezvenyhez.

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #505 Dátum: 2008 Október 13, 21:40:59 »

1.ugye megjelent a speedben a sceneben az idopont,csak 1 hettel elcsuszva,mivel a Rajzas az utolso utani pillanatban el lett tolva,ha jol emlekszel..
2.Nem volt meg annyi ismeros kulfoldon,mint most
3.Lepsenyben ott voltal,lattad hany kulfoldi volt,pedig kevesebben ismerik kint Lepsenyt mint a Hungaroringet,magyaran a vonzero nem kicsit volt kisebb...
4.A horvatok azert jottek nem szar autokkal
én is szeretnék egy újabb ringes rajzást, de 10-15 külföldi autótól nem lesz szebb tavasz.. szvsz! Vagy szerinted hány fecske jönne?

volt azért még ott hely ahogy a képen is látszik... traileren elfér sok külföldi bogár egymást hegyén hátán..

[a csatolmányt egy admin törölte]
« Utoljára szerkesztve: 2008 Október 13, 21:45:31 írta vwoodoo »
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #504 Dátum: 2008 Október 13, 21:38:59 »

nem lepsenyi szintre gondolok,hanem tenyleg valami nagyra(mint pl a Ring volt)
es akkorat csak az MBK tud,akkora hatterrel mint o...
Megkérdezném,de komolyan!
Mitöl volt az a ring olyan mega,szuper,felülmulhatatlan??
-Az a tömegnyomor pl feledhetetlen volt,hogy egy órába telt kiállni a boxok mögötti parkolobol,
-Esetleg a vizesek jelenléte emelte ennyire a találkozo szinvonalát?
-A Büfé árai(mert ugye csak egy volt!)az is emlékezetes maradt.
-A bérleti dij az valoban szuper és felülmulhatatlan volt!
Ott voltam,jol éreztem magam az elmondottak "ellenére"is,de nem érzem hogy életem legjobb rajzása volt.
Egy évadnyitó találkozonak nem arrol kéne szólnia,hogy a legnagyobb durranás legyen az adott évben,inkább arrol,hogy összegyüljön a lehetö legtöbb bogaras,és ennek nem biztos hogy a ring a legideálisabb helyszine.

Tóth Zoltán
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #503 Dátum: 2008 Október 13, 21:34:26 »

hat nekem szemelyesen gianni a belga radikalbugz feje irogat,hogy irjam meg melyik magyar talalkozora lenne erdemes jonniuk,mert a haverjaival tervezik,hogy jojjenek ide,de nem tudok neki 2008.marcius 3 ota mit irni,hogy hova erdemes ...Gyomara nem hivhatom oket,hiaba az MBK szerint az ev legjobb talalkozoja,valami szinvonalas kene...
Ez már egy érdekes dolog! De azt tudják, hogy nálunk nincsenek utak?  Evil
Az előzőekben irtak csak az egyik félelmem volt! (De itt is megjegyezném, hogy ez az általad felhozott dolog is egy személyes kapcsolat alapján jöhet létre és ez még nem garancia arra, hogy a következőre is eljönnek )
A másik dolog a tőke! Szerintem az nem várható el az MBK-tól, hogy "finanszírozza a nyugati gyerekek szórakozását" és egy mezei MBK tagtól sem várható el, hogy akár 5000ft-al is többet fizessen tagdíjgyanánt egy színvonalasabb, nyugatibb találkozóért, ahol ő a kis mezei sparkaeferével, vagy 1300-val szinte kinézve lenne... Itt valahogy, valamilyen magántőkét kellene bevonni a buliba, ha már ilyen nagyságokról beszélünk!
Megint megjegyzem, hogy nem kötekedni + akadékoskodni akarok! Próbáljunk meg összefogni és tényleg csinálni valamit!

Ez az én véleményem, és annak csak örülni fogok, ha ezt megcáfolod a válaszoddal!!

Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #502 Dátum: 2008 Október 13, 21:33:23 »

az ilyesmihez kell 2-3 év folyamatos színvonal, és akkor jönnek is a külföldiek. hadd ne hozzak elő mindenféle példákat, ahol már ez sikerült
felőlem nyugodtan pé(l)dálozhatsz... ez M.o  Undecided

2-3év... akkor az nem mostanában lesz...
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #501 Dátum: 2008 Október 13, 21:32:51 »

anno a Ringen hány külföldi is tette tiszteletét?? Vagy csak éppen rosszkor volt és nem értek rá....
1.ugye megjelent a speedben a sceneben az idopont,csak 1 hettel elcsuszva,mivel a Rajzas az utolso utani pillanatban el lett tolva,ha jol emlekszel..
2.Nem volt meg annyi ismeros kulfoldon,mint most
3.Lepsenyben ott voltal,lattad hany kulfoldi volt,pedig kevesebben ismerik kint Lepsenyt mint a Hungaroringet,magyaran a vonzero nem kicsit volt kisebb...
4.A horvatok azert jottek nem szar autokkal

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #500 Dátum: 2008 Október 13, 21:30:17 »

anno a Ringen hány külföldi is tette tiszteletét?? Vagy csak éppen rosszkor volt és nem értek rá....

az ilyesmihez kell 2-3 év folyamatos színvonal, és akkor jönnek is a külföldiek. hadd ne hozzak elő mindenféle példákat, ahol már ez sikerült
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #499 Dátum: 2008 Október 13, 21:28:23 »

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #498 Dátum: 2008 Október 13, 21:26:45 »

hat nekem szemelyesen gianni a belga radikalbugz feje irogat

én a pim van loon-nal meg a ronald schouw-val voltam így (de persze ők hollandok)
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #497 Dátum: 2008 Október 13, 21:25:35 »

Nosza, szervezz egyet ("Lepsény után szabadon...") ! Kapcsolataid már megvannak, lóvét meg össze kell rá kalapolni...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #496 Dátum: 2008 Október 13, 21:23:31 »

hat nekem szemelyesen gianni a belga radikalbugz feje irogat,hogy irjam meg melyik magyar talalkozora lenne erdemes jonniuk,mert a haverjaival tervezik,hogy jojjenek ide,de nem tudok neki 2008.marcius 3 ota mit irni,hogy hova erdemes ...Gyomara nem hivhatom oket,hiaba az MBK szerint az ev legjobb talalkozoja,valami szinvonalas kene...
Nosza, szervezz egyet ("Lepsény után szabadon...") ! Kapcsolataid már megvannak, lóvét meg össze kell rá kalapolni...
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #495 Dátum: 2008 Október 13, 21:19:34 »

Sajnos idehaza bármennyire is szeretnénk nagyot alkotni nem lesz az módunkban, ugyanis nincsenek meg a feltételek!
Ahhoz, hogy egy show jellegű találkozót csináljunk ahhoz kellenek showcar-k, itt most megemlíthetünk pár itthoni autót, de ez mind kevés; ahogy 1 fecske sem csinál nyarat, igy 10 autó sem bugin-t vagy DDD-t! Még egy-egy osztrák, horvát vendég még csak-csak eljönne, de a "nagymenők" németek, belgák még, ha pénzt kapnának akkor sem!
Nehogy félreértsetek nem ellene vagyok, mert én lennék (többek között) a legboldogabb, ha részt vehetnék egy ilyen rendezvényen a saját bogarammal, de az nem jövőre lesz és nem is 5 éven belül és főleg nem itthon!
Az a véleményem, hogy mindannyian elégedettek lehetünk, ha egy 2007-s fürstenfeldihez hasonló találkozón lehetünk ott jövőre. Ehhez pedig kezdünk jó úton haladni, ha célegyenesbe ér egy kopaszigát, vagy egy dunakanyar, hiszen akkor már lesz egy gyönyörű helyszínünk!!

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető vetart

1303'74: 297.861 db, Ghia'74 (California) 5608 db

« Hozzászólás #494 Dátum: 2008 Október 13, 21:13:41 »

Ezért léptem ki az MBK-ból 1993-ban. Ott is csak a "buli" ment az autók helyett, azzal a pár emberrel találkozni, akiket meg érdekelt az autó, már akkor sem kelllett a nagy klubosdi. Én ettől behányok. Nem is vagyok klubtag sehol, de nem is leszek. A klubok 95%-a formális majomság, egy név mögé épített valami más. matizklub.hu
Nem mondtam, hogy nekem nem fontos az autó, de a találkozók jó része családi rendezvényként is funkcionál ugye, tehát nem baj, ha van vmiféle közösség-épülés, ebből a szempontból a nők és gyerekek nem biztos, hogy a szénné tuningolt, agyon ültetett 200 LE-s gépekért vesznének meg, egyéb programokban (nem a főtengelyhajításos marhaságokra gondoltam) örömüket lelhetik. Szóval semminek nem biztosítanék prioritást, de nem látom be, miért ne lehetnének akár kifejezetten jóban a bogarasok kisebb csoportjai. Tehát ez nem kizáró ok, attól még érdekelhet vkit az autó, mert 30 másikkal személyesebb kapcsolatot ápol. Én pl. nyitottnak érzem magam, ha találkozom arra érdemes emberekkel, akkor miért ne örüljek az alkalmankénti találkozásoknak? Ettől még figyelmesen olvasom, egyszer majd talán hallgatom is a te szakmai fejtegetéseidet, mert az is érdekel és mert úgy gondolom megéri rá odafigyelni. (Ez nem a nyalás helye, hanem csak próbálom illusztrálni, hogy egymással jól megférő dolgokról van szó.) Amúgy egy nagyszabású találkozón pl. lehetne az érdeklődőknek szakmai jellegű tájékoztatást, képzést is csinálni, absolut beleférne. Úgyhogy nem a klubosdi a lényeg, hanem a hangulat, és a tartalom. Remélem, így már elfogadhatóbb, érthetőbb, amit a múltkor írtam.

Skoda Felicia '61, Skoda Octavia '62, VW 1303LS '74, VW Karmann Ghia '74, Fiat 127 L '74,  Porsche 911 SC Cabriolet '83, Mercedes SL 500 '90, BMW E30 320i Cabriolet '91, Alfa Spider 2.0 '92, Fiat Panda 1000 i.e. '93, Mercedes G 400 CDI SW 2002, Renault Twingo 1,2 16V Quickshift 2002.
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #493 Dátum: 2008 Október 13, 21:10:52 »

Sajnos idehaza bármennyire is szeretnénk nagyot alkotni nem lesz az módunkban, ugyanis nincsenek meg a feltételek!
Ahhoz, hogy egy show jellegű találkozót csináljunk ahhoz kellenek showcar-k, itt most megemlíthetünk pár itthoni autót, de ez mind kevés; ahogy 1 fecske sem csinál nyarat, igy 10 autó sem bugin-t vagy DDD-t! Még egy-egy osztrák, horvát vendég még csak-csak eljönne, de a "nagymenők" németek, belgák még, ha pénzt kapnának akkor sem!
Nehogy félreértsetek nem ellene vagyok, mert én lennék (többek között) a legboldogabb, ha részt vehetnék egy ilyen rendezvényen a saját bogarammal, de az nem jövőre lesz és nem is 5 éven belül és főleg nem itthon!
Az a véleményem, hogy mindannyian elégedettek lehetünk, ha egy 2007-s fürstenfeldihez hasonló találkozón lehetünk ott jövőre. Ehhez pedig kezdünk jó úton haladni, ha célegyenesbe ér egy kopaszigát, vagy egy dunakanyar, hiszen akkor már lesz egy gyönyörű helyszínünk!!

Nem elérhető vetart

1303'74: 297.861 db, Ghia'74 (California) 5608 db

« Hozzászólás #492 Dátum: 2008 Október 13, 20:44:40 »

Néhány anomáliára szerettem volna felhíni a figyelmet. Az egyik oldal folyamatosan terítéken van - ez helyes. Pár ember pedig olyan dolgokat erőltet, ami a többségnek érdektelen - ez nem helyes. Nem vagyok demagóg, de itt egyesek a földhöz verték magukat, mikor az ország másik felén egy időbe tettek egy találkozót. Egyszer jó egy multi parkolója másszor nem. Most Pityubácsi véleményén vagyok. Azt hiszem, jól meg lesztek nélkülem.
Én nem Tongue

Skoda Felicia '61, Skoda Octavia '62, VW 1303LS '74, VW Karmann Ghia '74, Fiat 127 L '74,  Porsche 911 SC Cabriolet '83, Mercedes SL 500 '90, BMW E30 320i Cabriolet '91, Alfa Spider 2.0 '92, Fiat Panda 1000 i.e. '93, Mercedes G 400 CDI SW 2002, Renault Twingo 1,2 16V Quickshift 2002.
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #491 Dátum: 2008 Október 13, 13:47:21 »

Szerintem az a matricás megjegyzés csak egy jóindulatú figyelmeztetés volt,azok felé akiket amugy is érint.

szerintem a celkozonseg minden tagja tudja...
de vegyuk ugy hogy neked van igazad Wink

amugy meg nem az a lenyeg, ugyhogy a beke kedveert at lehet rajta siklani.

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #490 Dátum: 2008 Október 13, 13:44:22 »

egyet értek veled

az meg mi hogy matrica kötlező? (nem voltam ott a ringen)minek?pestieknek is meg a szomszéd faluban lakónak(én) is kell venni matricát mert 10 km-re van mogyoród? mi értelme hogy támogassam a * autópályafenttartókat Huh
Szerintem az a matricás megjegyzés csak egy jóindulatú figyelmeztetés volt,azok felé akiket amugy is érint.

Tóth Zoltán
Nem elérhető Micka

1971, 1300 , GZL-700

« Hozzászólás #489 Dátum: 2008 Október 13, 13:06:18 »

majd gondolom ide is autopalyamatrica kell(mint ahogy a Ringre,mert valszeg bogarral nem lehet orszaguton menni) Grin
egyebkent meg hatranya,hogy nem kapsz itt elemet,ha lemerul a fenykepezogeped es atm sincs szerintem. Grin Grin Wink

egyet értek veled

az meg mi hogy matrica kötlező? (nem voltam ott a ringen)minek?pestieknek is meg a szomszéd faluban lakónak(én) is kell venni matricát mert 10 km-re van mogyoród? mi értelme hogy támogassam a * autópályafenttartókat Huh
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #488 Dátum: 2008 Október 13, 11:15:27 »

Úgy szól:
Buzik ezek mind.

szépek vagytok, mondhatom.
állandóan csak a trágárkodás! :-PP

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #487 Dátum: 2008 Október 13, 11:05:09 »

Korrekt összefoglaló, sok helyen egyet értek vele. Innentől lesz izgalmas a dolog, szerintem jó ötlet a szavazás, de ahhoz MINDEN lehetséges helyszínről kell az összes információ.

szerintem tudsz szavazni a helyszinekrol gyujtott infok nelkul is, mert csak nagyon altalanos igeny-felmero kerdesek vannak.
« Utoljára szerkesztve: 2008 Október 13, 11:07:28 írta aaggoottaa »

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #486 Dátum: 2008 Október 13, 10:26:47 »

Úgy szól:
Buzik ezek mind.
Oldalak: 1 ... 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 ... 61
Nyomtatás

Ugrás: