www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 01:11:29

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 516 517 518 519 520 [521] 522 523 524 525 526 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9788001 alkalommal)
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #23365 Dátum: 2010 Március 03, 17:39:26 »

csak egy kérdés hogy lehet ilyet írni egy még meg nem történt eseményről?
jaja ez itt a baj hogy boldog boldogtalan biztosítósdit játszik, meg autószerelősdit, meg klubosdit, nemde? nagyon kiváncsi vagyok egy hivatalos vizsgálat mit állapítana meg a jogosultságokról de ez egy másik történet ugye  Evil és természetesen nem a ti klubotokról beszélek...

ha már nagyon célozgatás megy akkor mire vagy kiváncsi bemásoljak egy birosági végzést?az megfelel????vagy kivonatot?vagy alapitó okiratot vagy mire vagy kiváncsi publikus szoval .....

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #23364 Dátum: 2010 Március 03, 17:38:33 »

maresz láttál aláírt szerződést? ja nem úgy kérdezem hogy valaha életedben hivatalos szerződést hanem ezt a konkrét szerződést láttad-e? nem? akkor ismét mondom nem tudod hogy ott lesz-e és akkor. és csak azért hogy elkerüljük a szájhagyomány útján terjedő "hallottam valakitől" dolgokat a rajzást az MBK szervezi (nem én vagy a Szepes) nem pedig egy cég - ezt is jó ha tudod - és nyugodtan mondhatod hogy tőlem hallottad.

"A rajzás elvileg ápr. 17.-én lesz a Westend tetőteraszán."

tudom h nem te meg nem szepes szervezi hanem egy cég...egy valaki aki tavaly is mülyeget intzézte szoval ez egy kis kör ezt  tetöteres dolgot már 1- 1,5 hónapja  tudom.....   

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #23363 Dátum: 2010 Március 03, 17:34:44 »

tudom h nem te meg nem szepes szervezi hanem egy cég...egy valaki aki tavaly is mülyeget intzézte szoval ez egy kis kör ezt  tetöteres dolgot már 1- 1,5 hónapja  tudom.....   
ja és pont leszarom rajzást,MBKt, hogy hol lesz és mikor  engem CN  érdkell ami sajnos igazodik ehez

WEBshop
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #23362 Dátum: 2010 Március 03, 17:32:37 »

Miért lenne jogos? Én értem hogy a Cruise Night egy rajzás előtti felvett nagyon jókis hagyomány - és pont az előbb beszéltem Robival telefonon erről.
Két külön rendezvényről beszélünk- és ahogy te is írtad az egyik függ (ha függ) a másiktól.

Nincs meg a dátum ha visszaolvasnál egy kicsit kedves barátom épp ott jeleztem hogy kérnénk még egy kis türelmet - a héten minden letisztázódik (és azért addig legrosszabb esetben is egy hónap van nem egy hét)

Te majd akkor tudd amikor biztos lesz - addig nem tudhatod - ahogy énsem.

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #23361 Dátum: 2010 Március 03, 17:13:18 »

3. éve kísérem figyelemmel a dolgokat levegős VW körökben. Ez a rajzás mindegyik évben bizonytalan, meg nyűgös volt helyszínileg. Muszáj erőltetni mindezek ellenére? Ha ennyire nem megy, szerintem nem. Szerintem.
baj volt a gazdaságos rajzás, a ring felpörgette a dolgokat, azóta tapogatózás megy, ez sem jó. majdcsak lesz egy helyszín, ami jó mindenkinek(lol) és a városnak is

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Kicsi Nelly

20/916-72-61

« Hozzászólás #23360 Dátum: 2010 Március 03, 16:49:06 »

3. éve kísérem figyelemmel a dolgokat levegős VW körökben. Ez a rajzás mindegyik évben bizonytalan, meg nyűgös volt helyszínileg. Muszáj erőltetni mindezek ellenére? Ha ennyire nem megy, szerintem nem. Szerintem.
Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #23359 Dátum: 2010 Március 03, 16:25:10 »

Deal done  Evil

OK,akkor nézzük meg szeptemberben,hogy volt-e akkor találkozó,amikorra meghirdették már szinte az év elején,jópár hónappal az esemény előtt Kaposvár,Tatabánya,Debrecen,Gárdony stb stb

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #23358 Dátum: 2010 Március 03, 16:22:19 »

pontosan jól látod én azt kérdőjelezem meg hogy lesznek-e nem pedig azt hogy hol.

OK,akkor nézzük meg szeptemberben,hogy volt-e akkor találkozó,amikorra meghirdették már szinte az év elején,jópár hónappal az esemény előtt Kaposvár,Tatabánya,Debrecen,Gárdony stb stb

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #23357 Dátum: 2010 Március 03, 16:18:35 »

pontosan jól látod én azt kérdőjelezem meg hogy lesznek-e nem pedig azt hogy hol.

hm.. :-)

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #23356 Dátum: 2010 Március 03, 16:14:43 »

ne hasonlítsunk már össze egy cca. 500 autós találkozót egy a fővárosban egy Kiskörével, Tiszaörssel vagy a legjobbat mondom az ex-Gyomaendrőddel (minden tisztelet ezeké a találkozóké félreértés ne essék) de furcsa lenne azt mondani hogy a kaposvári találkozó nem Kaposváron lesz vagy azt hogy Gárdony idén Salgótarjánban, nemde?

kiváncsi leszek az idei találkozószezon megvalósulási rátájára majd emlékeztess hogy nézzük meg szeptemberben mi és mikor került megrendezésre...

hm.. :-)
« Utoljára szerkesztve: 2010 Március 03, 16:16:33 írta Aircult »

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #23355 Dátum: 2010 Március 03, 16:14:08 »

ne hasonlítsunk már össze egy cca. 500 autós találkozót egy a fővárosban egy Kiskörével, Tiszaörssel vagy a legjobbat mondom az ex-Gyomaendrőddel (minden tisztelet ezeké a találkozóké félreértés ne essék) de furcsa lenne azt mondani hogy a kaposvári találkozó nem Kaposváron lesz vagy azt hogy Gárdony idén Salgótarjánban, nemde?

nem tudom kluboknál hogy van ez,de nem ez lenne az első alkalom ha jól sejtem,hogy új elnök lenne a szervezet élén és ott is találnak újat (pályáztatnak talán?)

OK,nézzük meg szeptemberben,hogy volt-e Kaposvár,Debrecen,Tatabánya...
Mert ugye ezekről már régóta tudjuk,hogy idén mikor,hol lesz a rendezvény,pedig azok augusztus,szeptemberi időpontok......

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #23354 Dátum: 2010 Március 03, 16:09:43 »

szerintem tényleg nem tudnál nevet mondani ez a "biztos van aki vállalná" ugyanaz mint a "hallottam valahol"

kiváncsi leszek az idei találkozószezon megvalósulási rátájára majd emlékeztess hogy nézzük meg szeptemberben mi és mikor került megrendezésre...
külföldi találkozókról meg addig tényleg ne is mesélj amíg a magyar VW scene nem tud eltartani találkozókat, amíg a legnagyobb alkatrészkereskedők azzal szponzorálják az eseményeket hogy jelen vannak - te is tudod hogy ez külföldön egészen máshogy van...

nem tudom kluboknál hogy van ez,de nem ez lenne az első alkalom ha jól sejtem,hogy új elnök lenne a szervezet élén és ott is találnak újat (pályáztatnak talán?)

OK,nézzük meg szeptemberben,hogy volt-e Kaposvár,Debrecen,Tatabánya...
Mert ugye ezekről már régóta tudjuk,hogy idén mikor,hol lesz a rendezvény,pedig azok augusztus,szeptemberi időpontok......

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #23353 Dátum: 2010 Március 03, 16:03:45 »

szerintem tényleg nem tudnál nevet mondani ez a "biztos van aki vállalná" ugyanaz mint a "hallottam valahol"

biztos van aki vállalná..
más autósklubnál is van elnök,aki dolgozik..
itt miért ne lehetne?
Senki sem pótolhatatlan...

külföldi találkozókról meg addig tényleg ne is mesélj amíg a magyar VW scene nem tud eltartani találkozókat, amíg a legnagyobb alkatrészkereskedők azzal szponzorálják az eseményeket hogy jelen vannak - te is tudod hogy ez külföldön egészen máshogy van...

Érdekes,más magyar találkozónál már most lehet tudni az időpontot és a helyszínt,nem kell hozzá megvárni az augusztust...Ott mégis meg lehetett korábban szervezni...
Külföldi találkozókról nem is beszélek

« Utoljára szerkesztve: 2010 Március 03, 16:14:22 írta bushi »

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #23352 Dátum: 2010 Március 03, 15:59:25 »

úgy tűnik nagy elvárás. de hol van, aki helyette megcsinálja? és nem csak a rajzást, hanem az egyéb klub dolgokat is. nem tud mazsolázni a melóból, hogy ez tetszik, ezt csinálom, ez unalmas, ezt leszarom

biztos van aki vállalná..
más autósklubnál is van elnök,aki dolgozik..
itt miért ne lehetne?
Senki sem pótolhatatlan...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #23351 Dátum: 2010 Március 03, 15:58:09 »

fogadunk hogy a sok paraszt ott lesz akkor is ha 1 hónappal előtte lesz kommunikálva? és mégegyszer hangsúlyozom nem lehetett korábbban megszervezni nem lehetett korábban kommunikálni - mert folyamatosan változtak a feltételek. miért nem lehet megérteni hogy vannak nehéz időszakok miért kell egyből tarkón lőni azt aki próbálkozik a problémát megoldani és a legjobbat kihozni a dologból. ha a végeredmény szar lesz lehet a tevékenységet fikázni, anyázni - de baszki 1 hónappal előtte? már ne is haragudj nonszensz baszki.

Érdekes,más magyar találkozónál már most lehet tudni az időpontot és a helyszínt,nem kell hozzá megvárni az augusztust...Ott mégis meg lehetett korábban szervezni...
Külföldi találkozókról nem is beszélek

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #23350 Dátum: 2010 Március 03, 15:56:42 »

hát így egy rajzást biztos sokan meg tudnának csinálni,ehhez nem kell tehetség...
a biztosítást meg ugye már boldog-boldogtalan tud ilyet...

mi van még?
na itt van,hogy azért van a klub vezetőség,meg az elnök,hogy ő csinálja,ne más...
arról nem is beszélve,hogy hogyha jól tudom,nem önkéntes munkából csinálja...
vagyis ezért lenne fizetve,hogy tisztességes munkával szervezzen 1 azaz egy egynapos eseményt a Klubnak és a bogarasoknak.Egy egész éve van rá minden évben.Olyan nagy elvárás ez?
úgy tűnik nagy elvárás. de hol van, aki helyette megcsinálja? és nem csak a rajzást, hanem az egyéb klub dolgokat is. nem tud mazsolázni a melóból, hogy ez tetszik, ezt csinálom, ez unalmas, ezt leszarom

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #23349 Dátum: 2010 Március 03, 15:55:12 »

fogadunk hogy a sok paraszt ott lesz akkor is ha 1 hónappal előtte lesz kommunikálva? és mégegyszer hangsúlyozom nem lehetett korábbban megszervezni nem lehetett korábban kommunikálni - mert folyamatosan változtak a feltételek. miért nem lehet megérteni hogy vannak nehéz időszakok miért kell egyből tarkón lőni azt aki próbálkozik a problémát megoldani és a legjobbat kihozni a dologból. ha a végeredmény szar lesz lehet a tevékenységet fikázni, anyázni - de baszki 1 hónappal előtte? már ne is haragudj nonszensz baszki.

hát ha már így indul egy esemény mint ez,akkor az már akár a NASA űrközpontban lesz,akkor sem lehet 100%...
Az esemény minősége nem csak abból az egy napból áll,hanem az előkészületekből,beharangozótól,kedvcsinálóból...
na most ezek itt már mind bukta...
ha meg tényleg ultrajó lesz az az egy nap,akkor meg miért nem lehetett azt korábban megszervezni,nem az utolsó pillanatban és akkor akár még több ember élvezhette volna...
ezt az eseményt is előtte el kell tudni adni,hogy a sok paraszt el is menjen oda...
na hát ilyen marketinggel,nem könnyű Grin

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #23348 Dátum: 2010 Március 03, 15:55:09 »

a két verzió közül az egyikre hosszasan tudnám sorolni a konkrét példákat, a másik komoly fejtörést okozna.
nem mondom meg, melyik melyik.
erre nem tudok mit mondani, nem voltam ott, de nem is sorolod, szóval nincs semmi. a másik fél meg gondolom nem pont így fog emlékezni...

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #23347 Dátum: 2010 Március 03, 15:53:51 »

ha meg tényleg ultrajó lesz az az egy nap,akkor meg miért nem lehetett azt korábban megszervezni,nem az utolsó pillanatban és akkor akár még több ember élvezhette volna...
Annyira jo, hogy azt hiszed, hogy ez mind-mind azert van, mert "valaki nem akarja/tudja normalisan csinalni" ... :-)
Szuklatokoru es rosszindulatu vagy.

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #23346 Dátum: 2010 Március 03, 15:53:17 »

nem tudom, nincs közöm a klubhoz ilyen szinten. kárügyintézsben, átírásos, miegymásos kérdésekben is segítenek, ezt tapasztaltam. kárszakértés, meg nemtudom mi volt, mikor kellett.

ki tudná a rajzást megszervezni? hol van, miért nem jelentkezik, hogy van akpcsolata, segít, amiben tud, vagy meg is szervezi a klubnevében pirosbetűs támogatóként?

szerintem itt buknak el hasznos dolgok. meg ugye ha valakinek van egy jó ötlete, vagy akár egy egész programja kapunyitástól kapuzárásig és odaáll a klubhoz, hogy itt van, mit léptek. ha leszarják, jogos a felháborodás, ha megfogadják, mindenkinek jó

na itt van,hogy azért van a klub vezetőség,meg az elnök,hogy ő csinálja,ne más...
arról nem is beszélve,hogy hogyha jól tudom,nem önkéntes munkából csinálja...
vagyis ezért lenne fizetve,hogy tisztességes munkával szervezzen 1 azaz egy egynapos eseményt a Klubnak és a bogarasoknak.Egy egész éve van rá minden évben.Olyan nagy elvárás ez?

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #23345 Dátum: 2010 Március 03, 15:51:16 »

ha leszarják, jogos a felháborodás, ha megfogadják, mindenkinek jó

a két verzió közül az egyikre hosszasan tudnám sorolni a konkrét példákat, a másik komoly fejtörést okozna.
nem mondom meg, melyik melyik.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #23344 Dátum: 2010 Március 03, 15:49:06 »

jaja ez itt a baj hogy boldog boldogtalan biztosítósdit játszik, meg autószerelősdit, meg klubosdit, nemde? nagyon kiváncsi vagyok egy hivatalos vizsgálat mit állapítana meg a jogosultságokról de ez egy másik történet ugye  Evil

hát ha már így indul egy esemény mint ez,akkor az már akár a NASA űrközpontban lesz,akkor sem lehet 100%...
Az esemény minősége nem csak abból az egy napból áll,hanem az előkészületekből,beharangozótól,kedvcsinálóból...
na most ezek itt már mind bukta...
ezt az eseményt is előtte el kell tudni adni,hogy a sok paraszt el is menjen oda...
na hát ilyen marketinggel,nem könnyű Grin

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #23343 Dátum: 2010 Március 03, 15:48:19 »

Épülés alatt.Bár mint tudjuk én azt sem szervezem, csak segitek ha kérik.

Jó, rendben, csak gondoltam, Te közelebb vagy a tűzhöz, hátha van valami infod... Wink

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #23342 Dátum: 2010 Március 03, 15:45:48 »

Tényleg! A Ti Talitokról van már valami? Érdekelne...
Épülés alatt.Bár mint tudjuk én azt sem szervezem, csak segitek ha kérik.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #23341 Dátum: 2010 Március 03, 15:45:00 »

hát így egy rajzást biztos sokan meg tudnának csinálni,ehhez nem kell tehetség...

mi van még?
nem tudom, nincs közöm a klubhoz ilyen szinten. kárügyintézsben, átírásos, miegymásos kérdésekben is segítenek, ezt tapasztaltam. kárszakértés, meg nemtudom mi volt, mikor kellett.

ki tudná a rajzást megszervezni? hol van, miért nem jelentkezik, hogy van akpcsolata, segít, amiben tud, vagy meg is szervezi a klubnevében pirosbetűs támogatóként?

szerintem itt buknak el hasznos dolgok. meg ugye ha valakinek van egy jó ötlete, vagy akár egy egész programja kapunyitástól kapuzárásig és odaáll a klubhoz, hogy itt van, mit léptek. ha leszarják, jogos a felháborodás, ha megfogadják, mindenkinek jó

Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #23340 Dátum: 2010 Március 03, 15:44:13 »

jaja ez itt a baj hogy boldog boldogtalan biztosítósdit játszik, meg autószerelősdit, meg klubosdit, nemde? nagyon kiváncsi vagyok egy hivatalos vizsgálat mit állapítana meg a jogosultságokról de ez egy másik történet ugye  Evil és természetesen nem a ti klubotokról beszélek...

mi van még?
« Utoljára szerkesztve: 2010 Március 03, 15:47:03 írta bushi »

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #23339 Dátum: 2010 Március 03, 15:39:27 »

ki lenne az, aki bevállalná, hogy a klub a munkája, intézi a találkozót, biztosítást, miegymást, amiről nem is tudjuk, hogy csinálja. meg ugye higgadtan viselné azt, ami itt megy minden találkozó előtt évek óta, de az amúgy passzív nagy többség sem zavarná, stb

mi van még?

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #23338 Dátum: 2010 Március 03, 15:38:18 »

Megbeszéltük, megértettem .Nem érzem magam humortalannak bár reakciodon csakugyan szánalomból tudok mosolyogni.Azt érzem hogy a ló másik oldalán állunk.Én levontam a konzekvenciát és egy autoval biztosan kevesebben fognak ott lenni a rajzáson.Persze, bizonyosan nem fogok hiányozni .

igazán ritka eset, hogy erkulttal maradéktalanul egyet értek, de most igen. úgyhogy erre őt idézem:

"Mindegy hogy hol lesz,mindegy hogy mikor lesz majd eljön aki eljön,aki nem az otthon marad,szarni bele...
ez van"
Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #23337 Dátum: 2010 Március 03, 15:37:33 »

helyes, köszi, bár ha mégis jönnél szivesen látunk természetesen.

Megbeszéltük, megértettem .Nem érzem magam humortalannak bár reakciodon csakugyan szánalomból tudok mosolyogni.Azt érzem hogy a ló másik oldalán állunk.Én levontam a konzekvenciát és egy autoval biztosan kevesebben fognak ott lenni a rajzáson.Persze, bizonyosan nem fogok hiányozni .

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #23336 Dátum: 2010 Március 03, 15:36:41 »

mit?mi van most amit a klub csinál és jobban lehetne?
ki lenne az, aki bevállalná, hogy a klub a munkája, intézi a találkozót, biztosítást, miegymást, amiről nem is tudjuk, hogy csinálja. meg ugye higgadtan viselné azt, ami itt megy minden találkozó előtt évek óta, de az amúgy passzív nagy többség sem zavarná, stb

« Hozzászólás #23335 Dátum: 2010 Március 03, 15:35:19 »

partvonalról tényleg ne kiabálj, egy jó játékos ugyanis ténylegesen leszarja a mindenkinél okosabb szurkolókat - ha meg humorod sincs akor mondok jobbat - ne járj meccsre. igen minden leütés teljesen felesleges - bajod van vele hogy próbálok inteligensen reagálni a sok fikázásra, anyázásra? azzal sincs gond nekem jöhet - mindig meg fogod kapni a megfelelő választ a kérdésedre - ha felesleges ha nem.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #23334 Dátum: 2010 Március 03, 15:31:54 »

Ki csinálja?komolyan kérdezem

Tényleg! A Ti Talitokról van már valami? Érdekelne...

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #23333 Dátum: 2010 Március 03, 15:25:14 »

van ötlet ki tudná jobban csinálni? komolyan kérdezem

mit?mi van most amit a klub csinál és jobban lehetne?

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #23332 Dátum: 2010 Március 03, 15:24:47 »

partvonalról tényleg ne kiabálj, egy jó játékos ugyanis ténylegesen leszarja a mindenkinél okosabb szurkolókat - ha meg humorod sincs akor mondok jobbat - ne járj meccsre. igen minden leütés teljesen felesleges - bajod van vele hogy próbálok inteligensen reagálni a sok fikázásra, anyázásra? azzal sincs gond nekem jöhet - mindig meg fogod kapni a megfelelő választ a kérdésedre - ha felesleges ha nem.

Valami gondod van a Klubbal?Rosszul mennek a dolgok a rajzással kapcsolatban? Nem akarod "jól érezni"magad? Partvonalról ne kiabálj.Vagy ha igen ,menj inkább Ausztráliába.Ennyi.Bár minden leütés teljesen felesleges.

« Hozzászólás #23331 Dátum: 2010 Március 03, 15:21:39 »

te biztos nem, komolyan mondom.

Végre valami ,amiben egyet kell Veled értenem.

Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #23330 Dátum: 2010 Március 03, 15:11:54 »

te biztos nem, komolyan mondom.

« Hozzászólás #23329 Dátum: 2010 Március 03, 15:10:43 »

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #23328 Dátum: 2010 Március 03, 14:49:55 »

lehetne akár ez is a probléma,csak itt nem ez van...
itt lustaság van, Pató Pál módjára mennek a dolgok,nincs tűz,nincs lendület,hogy valami alakuljon,fejlődjön..
Mindegy hogy hol lesz,mindegy hogy mikor lesz majd eljön aki eljön,aki nem az otthon marad,szarni bele...
ez van

« Hozzászólás #23327 Dátum: 2010 Március 03, 14:34:46 »

itt lustaság van, Pató Pál módjára mennek a dolgok,nincs tűz,nincs lendület,hogy valami alakuljon,fejlődjön..
Mindegy hogy hol lesz,mindegy hogy mikor lesz majd eljön aki eljön,aki nem az otthon marad,szarni bele...
ez van
Valami gondod van a Klubbal?Rosszul mennek a dolgok a rajzással kapcsolatban? Nem akarod "jól érezni"magad? Partvonalról ne kiabálj.Vagy ha igen ,menj inkább Ausztráliába.Ennyi.Bár minden leütés teljesen felesleges.

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #23326 Dátum: 2010 Március 03, 14:26:16 »

hát, pedig ott kellene elvileg ezekt intézni, amúgy az itteni írások elszállnak, nincs nyomás, hogy márpedig előre fixet akarunk tudni. mondjuk a következő évet szerintem mindenképp meg kell várni, hogy lássák mennyit változik a pénzügyi helyzet, szopó lenne, ha szeptemberben az évadzárón kihírdetik, hogy a hősök terén lesz felvonulással, rezes bandával, aztán a fél tagság lelép mert csak és egy váci mezőre sincs lé...

ez van

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Oldalak: 1 ... 516 517 518 519 520 [521] 522 523 524 525 526 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: