www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 01:14:17

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 513 514 515 516 517 [518] 519 520 521 522 523 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9788035 alkalommal)
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #23485 Dátum: 2010 Március 04, 18:43:29 »

No akkor pár kép amikor még volt dátum meg helyszin:
http://picasaweb.google.com/wob1974/19920401BogarasNap#

Evil
Nagyon nosztalgikus!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #23484 Dátum: 2010 Március 04, 18:42:08 »

Tavaly lehetett a helyszinekre szavazni. Idén is meg kell csinálni ezt a szavazást. Még nem késő! Lehet Vácon is,vagy TESCO parkoló,és majd oda megyünk ahová a leg több szavazás megy!
gyakorlatilag értékelhetetlen mennyiség szavazott. és erről nem a szepes tehet bárki bármit mond

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #23483 Dátum: 2010 Március 04, 18:38:38 »

Tavaly lehetett a helyszinekre szavazni. Idén is meg kell csinálni ezt a szavazást. Még nem késő! Lehet Vácon is,vagy TESCO parkoló,és majd oda megyünk ahová a leg több szavazás megy!
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #23482 Dátum: 2010 Március 04, 18:38:35 »

No akkor pár kép amikor még volt dátum meg helyszin:
http://picasaweb.google.com/wob1974/19920401BogarasNap#

Evil
« Utoljára szerkesztve: 2010 Március 05, 10:57:05 írta wob974 »

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #23481 Dátum: 2010 Március 04, 18:27:38 »

Szerintem rajzás se legyen, arra sincs igény.
30-40 ember akit érdekel, azokra nem érdemes ennyi pénzt elkölteni, a többi meg amúgy is megszokásból jár.
 Evil 

Ameddig ilyen a kapitány, addig a rajzások is olyanok lesznek amilyen eddig is volt. szvsz.

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #23480 Dátum: 2010 Március 04, 17:44:12 »

De egy ilyen rajzásra nem fognak eljönni a nagyonerős gépek

szerintem a Lacika gépe elég erős, akár nemzetközi viszonylatban is (mármint a közútképes bogarak között, a dragok más téma)
és hát a Lacika is jót szokott játszani tatabányán, cébérádiótól cébérádióig ;-)
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #23479 Dátum: 2010 Március 04, 17:41:52 »

Na megyek sütök valami sütit... Cheesy

És ha eljöttök - még ha nagy duzzogva is - a rajzásra Aircult, AZS, akkor sütök arra az alkalomra is és viszek nektek. Wink Wink
Azs nem lesz ott.Otthon sörözik és gunyosan mosolyog. Cool

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #23478 Dátum: 2010 Március 04, 17:33:50 »

Na megyek sütök valami sütit... Cheesy

És ha eljöttök - még ha nagy duzzogva is - a rajzásra Aircult, AZS, akkor sütök arra az alkalomra is és viszek nektek. Wink Wink

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #23477 Dátum: 2010 Március 04, 17:32:28 »

De egy ilyen rajzásra nem fognak eljönni a nagyonerős gépek, akiknek majd a későbbiekben érdemes lesz versenypályát bérelni...... Wink
pedig kéne, lentebb kifejtettem

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #23476 Dátum: 2010 Március 04, 17:24:25 »

pont erről beszélek én is.
miszerint lehet olyan találkozót csinálni, ahol sok ember jól érzi magát, és nem kell hozzá sokmillió.

én vagy 15 éve voltam először rajzáson, akkor az még többé-kevésbé arról szólt, hogy a sok bogaras érezze jól magát.
azóta ugye a legnagyobb durranás már rég sehol nincs belőle...
De egy ilyen rajzásra nem fognak eljönni a nagyonerős gépek, akiknek majd a későbbiekben érdemes lesz versenypályát bérelni...... Wink

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #23475 Dátum: 2010 Március 04, 17:23:06 »

szerintem rosszul tudod, mint a tavalyi gyorsulasi indulok szamat Grin Wink
Tavaly volt szó euroringről, Szepi lent is volt megnézni. A célegyenes 303m hosszú, azon nem tudom milyen gyorsulást lehet biztonságosan megrendezni.... De lehet igazad van.

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #23474 Dátum: 2010 Március 04, 17:16:12 »

.

Most ez komoly?Smiley)
westend tetejen trelereken drag gepek a semmiert a szinvonalas plazakozonsegnek?Smiley)
nem inkabb olyan esemeny ahol ezek megmutatjak mit tudnak?
nem mostanra gondoltam. de a ringes rajzáson sem helyzsegtek. és basszus, én sem szervezek metál fesztivált, amíg nem tudom, hogy van e rá igény és van e fellépő. ha megkeresnek a felépők, összetoborzom a népet. hőzöngeni könnyű, hogy azért vannak garázsban, mert nincs rendezvény. ugyan nem kérik, hogy legyen, de azért miért nincs?

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #23473 Dátum: 2010 Március 04, 17:14:24 »

Ezt aláírom, de amit tatabánya képvisel és amiről álmodozunk az mérföldekre van egymástól mind színvonalban, mind pénzösszegben és ezzel nagyon nem tatabányát szeretném kicsinyíteni.

pont erről beszélek én is.
miszerint lehet olyan találkozót csinálni, ahol sok ember jól érzi magát, és nem kell hozzá sokmillió.

én vagy 15 éve voltam először rajzáson, akkor az még többé-kevésbé arról szólt, hogy a sok bogaras érezze jól magát.
azóta ugye a legnagyobb durranás már rég sehol nincs belőle...
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #23472 Dátum: 2010 Március 04, 17:11:24 »

De letudok euroring 3,5 millió és nem alaklmas még 200m-s gyursulás megrendezésére sem tudtommal.

szerintem rosszul tudod, mint a tavalyi gyorsulasi indulok szamat Grin Wink

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #23471 Dátum: 2010 Március 04, 17:09:34 »

nem tudsz leszallni a ringrol?Smiley)
legyen akkor euroring vagy mas
De letudok euroring 3,5 millió és nem alaklmas még 200m-s gyursulás megrendezésére sem tudtommal.

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #23470 Dátum: 2010 Március 04, 17:07:55 »

Ne hülyéskedjél már... Számolgassunk egy kicsit mennyiből jönne ki egy ilyen találkozó, ha beleférne a keretbe akkor valószínűleg 2006 óta a Hungaroringen lenne a Rajzás gyorsulással, de meg kell értened, hogy arra nincsen minden évben pénz hogy 5-6 misit kidobj az ablakon. Mindezek mellett szponzorok sincsenek mint nyugaton, ha meg azt mondod, hogy akkor meg belépőt kell szedni, oda meg nem jönnek el az "egyszerű" klubtagok, mert a rajzásnak az ingyenesség a lényege.
nem tudsz leszallni a ringrol?Smiley)
legyen akkor euroring vagy mas

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #23469 Dátum: 2010 Március 04, 17:07:38 »

két dologról beszélünk...
mert én speciel arról, hogy egy bogártalálkozón a résztvevők érezzék jól magukat. a profi yorsulás más téma, de főleg nem annyira bogaras téma.

tatabánya pont ezért jó, nem kell profi technika, nem kell (de lehet) tuningverda, de az 1200-es dudukocsi gazdája is jót játszhat, 34 lóerős napijárgánnyal is lehet kupát nyerni, a közönség meg kimondottan élvezi a dolgot.

szóval szerintem nem baj, ha egy bogártalálkozón a résztvevők jól érzik magukat. már ha ez érdekli a szervezőket.
Ezt aláírom, de amit tatabánya képvisel és amiről álmodozunk az mérföldekre van egymástól mind színvonalban, mind pénzösszegben és ezzel nagyon nem tatabányát szeretném kicsinyíteni.

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #23468 Dátum: 2010 Március 04, 17:05:52 »

tudom hogy volt az előző szavazás, ez itt igényfelmérés lenne. vagy a bogarasokon, mindegy. de azért az itteni szavazásokon sem 30 eredmény születik.

gyorsulás: tudtommal tökölön is kínlódás van ezzel, mert bekeményített a hatóság, már nem lehet csak úgy gyorsulgatni egy darab betonon (TBK biztos többet tud erről)

gyorsulás 2: én örülnék, ha előjönnének azok a bogarak, amik látványosat tudnak a pályán. de szerintem nem az a megoldás, hogy megvárják, amíg profi cuccal várják őket, hanem nekik kell jelezni az igényt, hogy bizony, ha lenne mód rendes pályán menni, sokan lennének. és ez hozza a külföldieket is. ha a rajzáson ott van 4-5 drag gép tréleren, akkor arra emlékezni fognak és látni akarják őket.
.

Most ez komoly?Smiley)
westend tetejen trelereken drag gepek a semmiert a szinvonalas plazakozonsegnek?Smiley)
nem inkabb olyan esemeny ahol ezek megmutatjak mit tudnak?

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #23467 Dátum: 2010 Március 04, 17:04:28 »

nem roluk szolt... Dragracing.hu verseny volt, mindenfele autoknak!mondom mindenfele!!nem kene osszemosni a dolgokat!!
Ne hülyéskedjél már... Számolgassunk egy kicsit mennyiből jönne ki egy ilyen találkozó, ha beleférne a keretbe akkor valószínűleg 2006 óta a Hungaroringen lenne a Rajzás gyorsulással, de meg kell értened, hogy arra nincsen minden évben pénz hogy 5-6 misit kidobj az ablakon. Mindezek mellett szponzorok sincsenek mint nyugaton, ha meg azt mondod, hogy akkor meg belépőt kell szedni, oda meg nem jönnek el az "egyszerű" klubtagok, mert a rajzásnak az ingyenesség a lényege.

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #23466 Dátum: 2010 Március 04, 17:01:31 »

Próbáljátok meg,
tudom hogy volt az előző szavazás, ez itt igényfelmérés lenne. vagy a bogarasokon, mindegy. de azért az itteni szavazásokon sem 30 eredmény születik.

gyorsulás: tudtommal tökölön is kínlódás van ezzel, mert bekeményített a hatóság, már nem lehet csak úgy gyorsulgatni egy darab betonon (TBK biztos többet tud erről)

gyorsulás 2: én örülnék, ha előjönnének azok a bogarak, amik látványosat tudnak a pályán. de szerintem nem az a megoldás, hogy megvárják, amíg profi cuccal várják őket, hanem nekik kell jelezni az igényt, hogy bizony, ha lenne mód rendes pályán menni, sokan lennének. és ez hozza a külföldieket is. ha a rajzáson ott van 4-5 drag gép tréleren, akkor arra emlékezni fognak és látni akarják őket.

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #23465 Dátum: 2010 Március 04, 17:00:04 »

De pont ez az AZS. Mérlegelni kell, hogy bérelsz egy profi technikát, körülményeket milliókért azért, hogy bohóckodjunk. Erre szerintem jó példa az előbb említett DepoDD. Én sem álltam oda a vonalhoz, mert minek, nevetségessé teni magam a 25sec-s idővel?
Mert, hogy területfoglalást és rendőri biztosítást kérsz egy egyenes útszakaszra, valaki lenget, a pálya végéről meg felszólnak CB-n, hogy sárga bogár nyert (gumibogi vs quzma), ezt a töredékéből megúszod és ide még én is beállok ökörködni....
De azt, hogy itthon BugIn-t rendezzünk MBK pénzen ezt elképzelhetetlennek tartom!

két dologról beszélünk...
mert én speciel arról, hogy egy bogártalálkozón a résztvevők érezzék jól magukat. a profi yorsulás más téma, de főleg nem annyira bogaras téma.

tatabánya pont ezért jó, nem kell profi technika, nem kell (de lehet) tuningverda, de az 1200-es dudukocsi gazdája is jót játszhat, 34 lóerős napijárgánnyal is lehet kupát nyerni, a közönség meg kimondottan élvezi a dolgot.

szóval szerintem nem baj, ha egy bogártalálkozón a résztvevők jól érzik magukat. már ha ez érdekli a szervezőket.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #23464 Dátum: 2010 Március 04, 16:56:39 »

De hol voltak ezek az emberek a Hungaroringről????
Ez róluk szólt és basztak eljönni?
nem roluk szolt... Dragracing.hu verseny volt, mindenfele autoknak!mondom mindenfele!!nem kene osszemosni a dolgokat!!

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #23463 Dátum: 2010 Március 04, 16:55:41 »

De azt, hogy itthon BugIn-t rendezzünk MBK pénzen ezt elképzelhetetlennek tartom!

Pedig szerintem abból a nem kevés pénzből, amivel az MBK gazdálkodik, ha belefektetnének egy kis energiát, keresnének szpozorokat, akkor még egy ilyen méretű rendezvény sem lenne elképzelhetetlen...

Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #23462 Dátum: 2010 Március 04, 16:54:06 »

, hogy sárga bogár nyert (gumibogi vs quzma), ezt a töredékéből megúszod és ide még én is beállok ökörködni....
...szivemből szólsz zöldfehér testvérem.......  Grin Cool

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #23461 Dátum: 2010 Március 04, 16:53:55 »

igen, ha meg profibb a palya meg tobben indulnak!!
De akkor tudod mit, legyen ilyen mindig Minimum mint tavaly volt, mert arra jo volt, hogy lassuk hogy van ra igeny!!
Rengeteg tuning motoros bogar van meg itthon, ami el se jott...Ha lenne ilyen vagy ennel jobb lehet eljottek volna!!
De akkor is legalabb megvan az a lehetoseg..Van aki el vele, van aki nem, de legalabb van..
A vizes meg minden egyebb autos gyorsulasit meg ne hasonlitsd egy bogartalalkozohoz ahol van gyorsulasi...

De hol voltak ezek az emberek a Hungaroringről????
Ez róluk szólt és basztak eljönni?

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #23460 Dátum: 2010 Március 04, 16:51:04 »

he? mondom tatabánya.
bőven kisebb létszámból is sokkal több induló, a sokszáz (!) füligérőszájú nézőről nem is beszélve.
szóval kurvára nem kell elfogadni.
De pont ez az AZS. Mérlegelni kell, hogy bérelsz egy profi technikát, körülményeket milliókért azért, hogy bohóckodjunk. Erre szerintem jó példa az előbb említett DepoDD. Én sem álltam oda a vonalhoz, mert minek, nevetségessé teni magam a 25sec-s idővel?
Mert, hogy területfoglalást és rendőri biztosítást kérsz egy egyenes útszakaszra, valaki lenget, a pálya végéről meg felszólnak CB-n, hogy sárga bogár nyert (gumibogi vs quzma), ezt a töredékéből megúszod és ide még én is beállok ökörködni....

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #23459 Dátum: 2010 Március 04, 16:49:08 »

Ha 1000 méter tükörsima Strabagaszfalt lett volna akkor több bogár indult volna?
Figyelj Peti, tényleg nem szernélek megbántani, de vedd le a szemellenződet. Augusztusban ott volt a nagyszerű lehetőség, hogy megmutassuk mit tudunk gyorsulási téren, viszonylag profi körülmények között.... Sorolom: Maresz, Csillag, Lacika, Te és kifújt, annyira nem volt érdeklődés a gyorsulásra, hogy volt olyan időszak, hogy üres volt a pálya, pedig a vizesek is ott voltak... (egy tdi-t meg viszonylag könnyű-olcsó látványosra húzni).
Be kellene látnod, hogy ez itt Magyarország, és nincs az embereknek arra pénze, hogy pár futam alatt szétrugjanak egy végletekig hegyezett 700e-s boxert. Talán neked sem lenne őszinte a mosoly az arcodon.... Egyáltalán arra nincs pénzük, hogy megépítsenek egy ilyen motort.

igen, ha meg profibb a palya meg tobben indulnak!!
De akkor tudod mit, legyen ilyen mindig Minimum mint tavaly volt, mert arra jo volt, hogy lassuk hogy van ra igeny!!
Rengeteg tuning motoros bogar van meg itthon, ami el se jott...Ha lenne ilyen vagy ennel jobb lehet eljottek volna!!
De akkor is legalabb megvan az a lehetoseg..Van aki el vele, van aki nem, de legalabb van..
A vizes meg minden egyebb autos gyorsulasit meg ne hasonlitsd egy bogartalalkozohoz ahol van gyorsulasi...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #23458 Dátum: 2010 Március 04, 16:42:01 »

Tavaly 52 autó indult a Rajzásos gyorsuláson és abból kb 40 léghűtéses (forrás bogarasok.hu/rajzas)
És persze egy feelinges,de közel se nevezhető profi pályán,szar betonon,veszélyes pályavéggel.
Szóval milyen 10 autó?
Ez kb 10%-a a résztvevő autóknak...A főtengelyhajító vagy a hengerfejdobáló versenyen indulnak 40-en egy Rajzáson?
Ha 1000 méter tükörsima Strabagaszfalt lett volna akkor több bogár indult volna?
Figyelj Peti, tényleg nem szernélek megbántani, de vedd le a szemellenződet. Augusztusban ott volt a nagyszerű lehetőség, hogy megmutassuk mit tudunk gyorsulási téren, viszonylag profi körülmények között.... Sorolom: Maresz, Csillag, Lacika, Te és kifújt, annyira nem volt érdeklődés a gyorsulásra, hogy volt olyan időszak, hogy üres volt a pálya, pedig a vizesek is ott voltak... (egy tdi-t meg viszonylag könnyű-olcsó látványosra húzni).
Be kellene látnod, hogy ez itt Magyarország, és nincs az embereknek arra pénze, hogy pár futam alatt szétrugjanak egy végletekig hegyezett 700e-s boxert. Talán neked sem lenne őszinte a mosoly az arcodon.... Egyáltalán arra nincs pénzük, hogy megépítsenek egy ilyen motort.

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #23457 Dátum: 2010 Március 04, 16:37:20 »

Azt kell elfogadni, hogy nincs idehaza kereslet gyorsulós léghűtéses találkozra.

he? mondom tatabánya.
bőven kisebb létszámból is sokkal több induló, a sokszáz (!) füligérőszájú nézőről nem is beszélve.
szóval kurvára nem kell elfogadni.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #23456 Dátum: 2010 Március 04, 16:35:10 »

a társaság miatt

krúznájt.
vagy a westendes rajzás gyalog.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #23455 Dátum: 2010 Március 04, 16:18:34 »

Próbáljátok meg, veszítenivaló nincs vele, de legyen odaírva, hogy ez csak egy közvéleménykutatás!!
Meg kell jegyezni, hogy ez a szavazás csak a bogarasok/klubtagok egy szűk rétegének véleményét tükrözi és ne az legyen belőle, hogy megszavaztuk a gyorsulást és mégsem lett, megint a vezetőség a szemét.
De BlackP szerintem emlékszel rá te is, Szepi elmondta, hogy ami szavazás futott 2 hónapig a Depó-ban (amit ha a posta is úgy akar eljut minden klubtaghoz) a klub honlapján és ide is be lett rakva többször, milyen eredményt hozott.... ezerakárhány klubtagból negyvenvalamennyi küldte vissza.... ez így értékelhetetlen!

Azt kell elfogadni, hogy nincs idehaza kereslet gyorsulós léghűtéses találkozra. Ezt hűen tükrözi, hogy tavaly gyorsult kb 10 bogár a rajzáson, a Depo féle hungaroringes bulin, megjelent max 30 léghűtéses ebből gyursult kb 6.
Hogyha ezek után valaki tovább erőlteti ezt a dolgot, az nekem kicsit önzőségnek tűnik....

Tavaly 52 autó indult a Rajzásos gyorsuláson és abból kb 40 léghűtéses (forrás bogarasok.hu/rajzas)
És persze egy feelinges,de közel se nevezhető profi pályán,szar betonon,veszélyes pályavéggel.
Szóval milyen 10 autó?
Ez kb 10%-a a résztvevő autóknak...A főtengelyhajító vagy a hengerfejdobáló versenyen indulnak 40-en egy Rajzáson?

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #23454 Dátum: 2010 Március 04, 15:27:57 »

én ezért javasoltam, hogy itt legyen, szem előtt, de egy nagy, villogó piros link is ok. nem kell név, egy kattintás, olvasással gondolkodással 20mp, ha már ez is túl nagy kérés, akkor 10 ember vitája miatt tényleg nem éri meg rajzást csinálni. vagy megegyezünk, hogy egy évben gyorsulósat szavazunk meg 13-an a közgyűlésen, a következőben meg punnyadósat és le van tudva...

így akit érdekel, két évente tuti megkapja, amire vár (tudtommal nagyobb külföldi talik sem évente vannak), akinek meg mindegy, annak úgyis mindegy
Próbáljátok meg, veszítenivaló nincs vele, de legyen odaírva, hogy ez csak egy közvéleménykutatás!!
Meg kell jegyezni, hogy ez a szavazás csak a bogarasok/klubtagok egy szűk rétegének véleményét tükrözi és ne az legyen belőle, hogy megszavaztuk a gyorsulást és mégsem lett, megint a vezetőség a szemét.
De BlackP szerintem emlékszel rá te is, Szepi elmondta, hogy ami szavazás futott 2 hónapig a Depó-ban (amit ha a posta is úgy akar eljut minden klubtaghoz) a klub honlapján és ide is be lett rakva többször, milyen eredményt hozott.... ezerakárhány klubtagból negyvenvalamennyi küldte vissza.... ez így értékelhetetlen!

Azt kell elfogadni, hogy nincs idehaza kereslet gyorsulós léghűtéses találkozra. Ezt hűen tükrözi, hogy tavaly gyorsult kb 10 bogár a rajzáson, a Depo féle hungaroringes bulin, megjelent max 30 léghűtéses ebből gyursult kb 6.
Hogyha ezek után valaki tovább erőlteti ezt a dolgot, az nekem kicsit önzőségnek tűnik....

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #23453 Dátum: 2010 Március 04, 15:22:45 »

Nem jó gondolkodás, még akkor sem, ha most AZS éppen egyetért veled Smiley Ilyen alapon én sem mennék el az amerikai étterembe, mert utálom. De a társaság miatt túlteszem rajta. Tudom ez senkit nem érdekel, de a durcizás eddig csak boldogtalanokat tett boldogabbá.

A Műjég nekem is nagyon tetszett,a Hring után az a favorit nálam..
A westendbe meg nem fogok menni,ha elékszül a Ghia,akkor sem..Volt már ilyen,hogy az autóm nem volt ott a Rajzáson(Buyway,Kincsem park) és túléltem... Wink
nem tetszik a hely,nem megyek...ennyi Wink Grin
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #23452 Dátum: 2010 Március 04, 14:58:43 »

Két észrevétel:

A szavazás teljesen felesleges. Tudjuk, hogy a klub csinált ilyet tavaly és a teljes érdektelenségbe fulladt a dolog. Ott lehetett volna véleményt nyílvánítani, sokan nem tették meg, akkor azzal az indokkal, hogy úgy sem hat semmit, az lesz amit a vezetőség akar. Akkor ide is felesleges irni róla, csak vitáztok a dolgokon..... Undecided

Ami az esetleges westend helyszínt illeti.... A felvonulást kedvelők álma lehet, hiszen legálisan lephetik el a belvárost a bogarak dudálva, még ha nem is szervezetten, de egy folyamatos bogáráramlat jöhet létre.... Az már teljesen más kérdés, hogy ezt a forgalom hogyan fogja viselni.
én ezért javasoltam, hogy itt legyen, szem előtt, de egy nagy, villogó piros link is ok. nem kell név, egy kattintás, olvasással gondolkodással 20mp, ha már ez is túl nagy kérés, akkor 10 ember vitája miatt tényleg nem éri meg rajzást csinálni. vagy megegyezünk, hogy egy évben gyorsulósat szavazunk meg 13-an a közgyűlésen, a következőben meg punnyadósat és le van tudva...

így akit érdekel, két évente tuti megkapja, amire vár (tudtommal nagyobb külföldi talik sem évente vannak), akinek meg mindegy, annak úgyis mindegy

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #23451 Dátum: 2010 Március 04, 14:14:05 »

Két észrevétel:

A szavazás teljesen felesleges. Tudjuk, hogy a klub csinált ilyet tavaly és a teljes érdektelenségbe fulladt a dolog. Ott lehetett volna véleményt nyílvánítani, sokan nem tették meg, akkor azzal az indokkal, hogy úgy sem hat semmit, az lesz amit a vezetőség akar. Akkor ide is felesleges irni róla, csak vitáztok a dolgokon..... Undecided

Ami az esetleges westend helyszínt illeti.... A felvonulást kedvelők álma lehet, hiszen legálisan lephetik el a belvárost a bogarak dudálva, még ha nem is szervezetten, de egy folyamatos bogáráramlat jöhet létre.... Az már teljesen más kérdés, hogy ezt a forgalom hogyan fogja viselni.

Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #23450 Dátum: 2010 Március 04, 13:05:42 »

jah!  Undecided
ezt nemtudtam  Roll Eyes
baja bug talit még szervezhetünk oda.
lennénk vagy 4en Evil

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető LesL!E084

www.afkairsoft.com

« Hozzászólás #23449 Dátum: 2010 Március 04, 12:56:10 »

Mert elkezdték a felújítást.
jah!  Undecided
ezt nemtudtam  Roll Eyes

gO LOW or gO hOmE 

"Hasal a verda , karcol a padló.
            Pattog az utas Leslie a ludas!" By:Spike
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #23448 Dátum: 2010 Március 04, 12:09:24 »

Nekem a lehetséges ( még mindig csak ) időpontokra szabit kellett volna kivennem pont. Mivel elég nehézkesen megy ez nálam, - jó előre tudnom kellene az időpontot - sajnos nem tudtam rákészülni. Így nem tudok menni. Pedig elmentem volna biztos akárhová is.  Undecided
Gondolom sokan vagyunk így.  Undecided

Ja Vilit kihagytam a gyorsból akkor nálam 3 ember anélkül hogy erőteljesen gondolkoztam volna.

Evil

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #23447 Dátum: 2010 Március 04, 12:03:45 »

Szóval szar a Rajzás, fika az egész szervezőstől. Mégis a legtöbb autó ott van. Mégis kötődik hozzá a CN. Csak tudnám miért. Nagyon nem jó, ami hagyományosan megy ezzel kapcsolatban. Pár savanyú nyavalygása.

Igen a rajzáson van a legtöbb autó.
Miért?
Mert olyanok is eljönnek akik az év többi találkozójára nem mennek el.
CN a rajzáson is segit mert 1,5 napra már jobb a filing.
Én alapvetően nem is helyszint hiányolom, fikázni meg majd csak utánna tudom.
Hanem az időpontot.
Hirtlen 2 ember jutott eszembe akik hétvégén is dolgoznak és legalább 1 hónapos a munkabeosztásuk
 és csak erre a rendezvényre jönnének el.
Valószinüleg másnak is vannak ilyen ismerősei.
Tiz - húsz - ötven embert érint akkor az időpont nemtudása.

Evil

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #23446 Dátum: 2010 Március 04, 10:44:20 »

Mert elkezdték a felújítást.
miért nem lesz a műjégen ?    Huh

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Oldalak: 1 ... 513 514 515 516 517 [518] 519 520 521 522 523 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: