www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 01:14:00

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 515 516 517 518 519 [520] 521 522 523 524 525 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9788032 alkalommal)
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #23405 Dátum: 2010 Március 03, 21:45:01 »

pest közelébe nem mennének annyian, az tuti. a kemény mag igen, az a 200 autó mondjuk, aki eljár több találkozóra, de a többi valószínűleg lustább annál, minthogy 60km-t autózzon(oda-vissza).

maúgy nem muszájból szervezi, szerintem nincs az alapszabályzatban, hogy évadnyitó rajzást kell szervezni

Ha valaki nem képes arra, hogy kitegye a seggét a városból, az maradjon is otthon... Mi 500-at utazunk egy Rajzásért (és éppen ezért nem mindegy, hogy hol van, mi a program, stb...).

Nem úgy értettem a kötelezőt, hogy valami szabály írja elő, hanem úgy, hogy senki sem akarja igazán csinálni, de mégis minden évben kínkeservesen összejön. Nem így kell találkozót szervezni. Főleg nem ekkorát és ennyi embernek...

Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #23404 Dátum: 2010 Március 03, 21:34:40 »

hm! Amig nem válalja fel valamelyik  hiéna a szervezést, és a hozzá csatlakozó üzletet és marketinget, szenvedés lessz!!
..........baráti találkozó aminek szeretnénk  az nem a Rajzás!!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #23403 Dátum: 2010 Március 03, 21:29:57 »

Kb. ugyanezek a gondolatok fogantak meg az én fejemben is, főleg az után, hogy jómagam is túl vagyok egy találkozó szervezésén. Jöhet a fika, hogy nem egy volumenű a kettő, de a két "társaság" költségvetése sem azonos. Mi kuncsorgunk tízezrekért, a Klubnak milliók vannak a zsebében. Nem hiszem el, hogy nincs Budapesten, vagy annak környékén egy terület, amelynek az üzemeltetőivel lehetne emberi módon, mindent leegyeztetve, lerendezni egy rohadt esemény évente.

Az a baj, hogy a Klub muszájból szervezi ezt a Rajzást, és nem az emberekért. (Talán a tavalyira ez nem mondható el, de a tavalyelőttire és az azelőttire igen)
pest közelébe nem mennének annyian, az tuti. a kemény mag igen, az a 200 autó mondjuk, aki eljár több találkozóra, de a többi valószínűleg lustább annál, minthogy 60km-t autózzon(oda-vissza).

maúgy nem muszájból szervezi, szerintem nincs az alapszabályzatban, hogy évadnyitó rajzást kell szervezni

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #23402 Dátum: 2010 Március 03, 21:29:29 »

22-29 OK-s, fent viszont még 22 van.
Hol van az a fent?

Tóth Zoltán
Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #23401 Dátum: 2010 Március 03, 21:27:32 »

Intézz szabit május 29-re is.
Ez ma még csak egy tuti tipp! Grin
Yesss! nagyszakálú barátom!![offtopic]
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #23400 Dátum: 2010 Március 03, 21:26:47 »

Viszont a délutáni raktári üresjáratban legalább nem az index és társai hihetetlen cikkeit kellett olvasnom a melo helyett hanem a Ti színházi előadásotokat figyelhettem...
Mesés volt  Grin
dehát akkor te sem azt csinálod amit kellene?

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
1303LS
« Hozzászólás #23399 Dátum: 2010 Március 03, 21:26:11 »

22-29 OK-s, fent viszont még 22 van.
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #23398 Dátum: 2010 Március 03, 21:23:39 »

Épp nézegettem a naptárat és a Tietekre megyünk, és ez nagyban köszönhető annak is, hogy már most tudni, hoyg mi van.
Tbánya szintén, stb......szintén.

Tóth Zoltán
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #23397 Dátum: 2010 Március 03, 21:21:39 »

Épp nézegettem a naptárat és a Tietekre megyünk, és ez nagyban köszönhető annak is, hogy már most tudni, hoyg mi van.

Érdekes,más magyar találkozónál már most lehet tudni az időpontot és a helyszínt,nem kell hozzá megvárni az augusztust...Ott mégis meg lehetett korábban szervezni...
Külföldi találkozókról nem is beszélek

Ráadásul egy ekkora klubban megvan az a potenciál, hogy csináljon egy igazán nagy nemzetközi találkozót. (Nem feltétlen csak nyugat fele nyitva, hanem a környező országok irányába). Én, ha én szervezném, tuti, hogy már tavaly ősz óta nyomnám minden nemzetközi médiumban...

1303LS
« Hozzászólás #23396 Dátum: 2010 Március 03, 21:12:56 »

Kb. ugyanezek a gondolatok fogantak meg az én fejemben is, főleg az után, hogy jómagam is túl vagyok egy találkozó szervezésén. Jöhet a fika, hogy nem egy volumenű a kettő, de a két "társaság" költségvetése sem azonos. Mi kuncsorgunk tízezrekért, a Klubnak milliók vannak a zsebében. Nem hiszem el, hogy nincs Budapesten, vagy annak környékén egy terület, amelynek az üzemeltetőivel lehetne emberi módon, mindent leegyeztetve, lerendezni egy rohadt esemény évente.

Az a baj, hogy a Klub muszájból szervezi ezt a Rajzást, és nem az emberekért. (Talán a tavalyira ez nem mondható el, de a tavalyelőttire és az azelőttire igen)
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #23395 Dátum: 2010 Március 03, 21:10:50 »

Olyan nagy kérés ez az MBK-tól,hogy 1 azaz egy rendezvényt szervezzen meg tisztességesen ahogy kell,ahogy egy ekkora klubhoz illik???
Mert ami most is zajlik,az egy vicc...

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #23394 Dátum: 2010 Március 03, 20:59:01 »

ez nagggyon szar Grin
csak pozitívan gondolkodok  Grin

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #23393 Dátum: 2010 Március 03, 20:57:25 »

ki tudja, lehet, hogy valakinek meg pont így lesz jó, amúgy meg rossz lenne és a mérleg nem billen  Tongue

ez nagggyon szar Grin

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #23392 Dátum: 2010 Március 03, 20:54:16 »

áá,ma megtudtuk,hogy pontosan ugyanannyian lesznek a Rajzáson ha fél ével ezelött vagy hogyha egy hónappal az esemény előtt nyilvános az időpont Roll Eyes Cheesy
ki tudja, lehet, hogy valakinek meg pont így lesz jó, amúgy meg rossz lenne és a mérleg nem billen  Tongue

Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #23391 Dátum: 2010 Március 03, 20:46:10 »

áá,ma megtudtuk,hogy pontosan ugyanannyian lesznek a Rajzáson ha fél ével ezelött vagy hogyha egy hónappal az esemény előtt nyilvános az időpont Roll Eyes Cheesy
mert csak annyian férnek el?  Roll Eyes Grin Evil Evil

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #23390 Dátum: 2010 Március 03, 20:01:46 »

Nekem a lehetséges ( még mindig csak ) időpontokra szabit kellett volna kivennem pont. Mivel elég nehézkesen megy ez nálam, - jó előre tudnom kellene az időpontot - sajnos nem tudtam rákészülni. Így nem tudok menni. Pedig elmentem volna biztos akárhová is.  Undecided
Gondolom sokan vagyunk így.  Undecided

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
1303LS
« Hozzászólás #23389 Dátum: 2010 Március 03, 19:19:02 »

ez itt a találkozós topik.
.
.
.
hiszen ez itt a találkozós topik.
Nekem a lehetséges ( még mindig csak ) időpontokra szabit kellett volna kivennem pont. Mivel elég nehézkesen megy ez nálam, - jó előre tudnom kellene az időpontot - sajnos nem tudtam rákészülni. Így nem tudok menni. Pedig elmentem volna biztos akárhová is.  Undecided
Gondolom sokan vagyunk így.  Undecided
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #23388 Dátum: 2010 Március 03, 19:15:34 »

Igen beszélgetni kell. Mindketten  tudjuk hogy ha szemtől szemben álltak volna nem feltétlen beszélgettek volna főleg a vége felé, de te tudod.
Véleményeknek van súlya ahogy mondod de sokszor azok előadásának is.
na, azért nem kell túlzásba esni, személyesen is ismerjük egymást és mindig beszélgetés/vitatkozás volt, nem késelés  Roll Eyes

Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #23387 Dátum: 2010 Március 03, 19:13:10 »

Gondoltam, nem szólok bele, de most már én is.
Szerintem valamiről elmondani a véleményed nem fingfűrészelés. Ha soha semmiről nem mondanánk véleményt, akkor akár gubbaszthatnánk is magunkban a sarokban.
Tudjuk, hogy amit itt elmondunk, falra hányt borsó. De ha belegondoltok, így tekintettek azokra is mondjuk 80-ban, akik azt mondták, hogy rendszerváltás kellene. Hülyék vagytok, fingfűrészelés, úgyis az lesz, amit kádár elvtárs akar.
Mindennek eljön az ideje, ha nem holnap, akkor holnapután. Beszélgetni pedig igenis kell, klubról is, Rajzásról is, kukucsringről is.
Igen beszélgetni kell. Mindketten  tudjuk hogy ha szemtől szemben álltak volna nem feltétlen beszélgettek volna főleg a vége felé, de te tudod.
Véleményeknek van súlya ahogy mondod de sokszor azok előadásának is.

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #23386 Dátum: 2010 Március 03, 19:11:24 »

Szerintem valamiről elmondani a véleményed nem fingfűrészelés. Ha soha semmiről nem mondanánk véleményt, akkor akár gubbaszthatnánk is magunkban a sarokban.
Tudjuk, hogy amit itt elmondunk, falra hányt borsó. De ha belegondoltok, így tekintettek azokra is mondjuk 80-ban, akik azt mondták, hogy rendszerváltás kellene. Hülyék vagytok, fingfűrészelés, úgyis az lesz, amit kádár elvtárs akar.
Mindennek eljön az ideje, ha nem holnap, akkor holnapután. Beszélgetni pedig igenis kell, klubról is, Rajzásról is, kukucsringről is.

ezt pedig kiegészíteném ezzel:

ez itt a találkozós topik. azért van, hogy találkozókról lehessen információkat megosztani, véleményeket megfogalmazni, satöbbi.
minden találkozóról lehet írni, jót is, rosszat is, aztán ezeket meg lehet vitatni. mert ez itt a találkozós topik.

akad néhány ember, aki - itt a találkozós topikban - találkozókról beszél, jót is, rosszat is, egyik találkozóról ezt, a másik találkozóról azt, ahogy éppen a véleménye/tapasztalata/józan esze/aktuális agymenése diktálja. ezzel nincs is semmi baj.

aztán akad néhány ember, aki - itt a találkozós topikban - feltűnően nem a találkozókról, adott esetben egy bizonyos találkozóról beszél, hanem az előző néhány emberről. nyilván ha lennének értelmes érveik, gondolataik, pontosabb információik, akkor azokat írnák le, elvégre ez itt a találkozós topik. ha pedig nincsenek ilyenjeik, akkor jön az olvtérsakba való belekötés, sunyi célozgatás, miegymás. holott ez itt a találkozós topik.
a legszebb az egészben, hogy az utóbbi csoportba tartozók csinálnak úgy, mintha. pedig dehogy.
hiszen ez itt a találkozós topik.
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #23385 Dátum: 2010 Március 03, 19:05:58 »

Akik megváltották a világot, azok meg utána ellopták.
Na de ez már az anyázósba való. :-)

Azok már akkor is gyanúsak voltak, akik csak szidták a rendszert, de használható dolgokkal nem nagyon álltak elő. Egyebekben meg igazad van.

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #23384 Dátum: 2010 Március 03, 19:04:33 »

Azok már akkor is gyanúsak voltak, akik csak szidták a rendszert, de használható dolgokkal nem nagyon álltak elő. Egyebekben meg igazad van.

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #23383 Dátum: 2010 Március 03, 18:54:23 »

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #23382 Dátum: 2010 Március 03, 18:42:49 »

Tudom keveseket érdekel az amit írok de ezt a rendszeres Évi FingFűrészelést megmonodom őszntén már hetekkel ezelőtt vártam.  Grin
Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #23381 Dátum: 2010 Március 03, 18:29:02 »

Tudom keveseket érdekel az amit írok de ezt a rendszeres Évi FingFűrészelést megmonodom őszntén már hetekkel ezelőtt vártam.  Grin
Mindenki kíváncsi volt mi lesz a Depoban. Nagy semmi lett Shocked
Most meg megy a Hupákolás Gazemberség a semmin.  Roll Eyes

Amikor jelentkezni kell hogy csinálunk valamit akkor mély kuss amikor pedig fikázni kell mindenki hoz magával még két embert.

Viszont a délutáni raktári üresjáratban legalább nem az index és társai hihetetlen cikkeit kellett olvasnom a melo helyett hanem a Ti színházi előadásotokat figyelhettem...
Mesés volt  Grin

De Ilyen régi valós vagy kitalált sérelmeket nem kellene játszani.
Ha mégis Hajrá Mutassuk meg a világnak hogy Mi akkor sem változunk. Sad

Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #23380 Dátum: 2010 Március 03, 18:28:21 »

akkor 2500-játszótér-virágok-FŰ=
Grin Grin Grin

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #23379 Dátum: 2010 Március 03, 18:27:16 »

nem fejtek ki semmit, semmi közöm hozzá  Kiss

igazad van hadjuk is majd írok ha leszek valaki addig is inkább csendben vagyok...

ezt senki nem irta de pont annyit ér az hogy te azt mondod h nem ott lesz,mont hogy azt h igen Wink

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #23378 Dátum: 2010 Március 03, 18:25:25 »

nem fejtek ki semmit, semmi közöm hozzá  Kiss

ezt kifejthetnéd mi vicc?

igazad van hadjuk is majd írok ha leszek valaki addig is inkább csendben vagyok...

ha nem vagy alenök sem akkor te pont annyit irhatsz taliról 100%osat mint én! ennyi!vagy az elsö ember az utcán

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #23377 Dátum: 2010 Március 03, 18:22:01 »

aircultól idéztem csak nem döntöttem meg a betűket természetesen elnézésedet kérem Smiley

nem vagyok alelnök, tényleg nem - de ha gondolod lépj be a klubba és egy közgyűlésen szavazhatsz rá hogy az legyek.

mint említettem korábban a találkozót az MBK szervezi nem pedig egy cég, a vicc az amit te csinálsz, és jót is nevetek rajta veled ellentétben  Grin

ezt kifejthetnéd mi vicc?

WEBshop
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #23376 Dátum: 2010 Március 03, 18:20:36 »

aircultól idéztem csak nem döntöttem meg a betűket természetesen elnézésedet kérem Smiley

nem vagyok alelnök, tényleg nem - de ha gondolod lépj be a klubba és egy közgyűlésen szavazhatsz rá hogy az legyek.

mint említettem korábban a találkozót az MBK szervezi nem pedig egy cég, a vicc az amit te csinálsz, és jót is nevetek rajta veled ellentétben  Grin

ha nem vagy alenök sem akkor te pont annyit irhatsz taliról 100%osat mint én! ennyi!vagy az elsö ember az utcán

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #23375 Dátum: 2010 Március 03, 18:20:25 »

Ezt azért most nem értem. Vagy értsem, ahogy akarom?  Undecided
Értheted másként? Jólesik, na. Sad

Bácsi Győző
Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #23374 Dátum: 2010 Március 03, 18:18:42 »

ez egy vicc amit itt csinálsz ,te tényleg  alelnök vagy?

azt irtam ha ring drága(mogyoród) és annyira ragaszkodik hozzá sok bogaras akkor ott van pl napi 400-500e a kakucsring

de mivel más szervezi talit egy cég nem az mbk  itt igy ez tök felesleges akár ötelet mondani ugy is az lesz amit klub éle akar!

1303LS
« Hozzászólás #23373 Dátum: 2010 Március 03, 18:15:49 »

fogadunk hogy a sok paraszt ott lesz akkor is ha 1 hónappal előtte lesz kommunikálva

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #23372 Dátum: 2010 Március 03, 18:14:54 »

ok akkor innentől mehet a kakucsringes taliról a feszengés Cheesy no comment hadjuk  Evil

ez egy vicc amit itt csinálsz ,te tényleg  alelnök vagy?

azt irtam ha ring drága(mogyoród) és annyira ragaszkodik hozzá sok bogaras akkor ott van pl napi 400-500e a kakucsring

de mivel más szervezi talit egy cég nem az mbk  itt igy ez tök felesleges akár ötelet mondani ugy is az lesz amit klub éle akar!

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #23371 Dátum: 2010 Március 03, 18:12:09 »

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #23370 Dátum: 2010 Március 03, 18:04:35 »

Majd ha lezajlik az éves szokásos véleménykülönbségek megvitatása.  Grin

Kicsit változik a helyzet nálunk is. Eddig úgy áll a dolog, hogy bevezetjük azt a módszert ami pl. a fürstenfeldi klub is alkalmaz.
Iden 99%, hogy a "testvér találkozónk" lesz megrendezve.
Helyszin egyezkedés alatt. Időpont meg asszem úgy lesz mint tavaly, de rövidesen lesz konkrétabb információ is amit azonnal közlünk majd.
 Wink

Tényleg! A Ti Talitokról van már valami? Érdekelne...

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #23369 Dátum: 2010 Március 03, 18:03:55 »

ok akkor innentől mehet a kakucsringes taliról a feszengés Cheesy no comment hadjuk  Evil

hány klubos volt aki hivatalosan klub vagy szerelö??????

szoval hadjuk.........

amugy kakucsring 400-500e/nap van áram van wc ,büfé,pálya stb......

itt is lehetet volna rajzás és 30km pestöl majdnem mint mogyorod......

na mind1

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #23368 Dátum: 2010 Március 03, 18:00:50 »

Szóval szar a Rajzás, fika az egész szervezőstől. Mégis a legtöbb autó ott van. Mégis kötődik hozzá a CN. Csak tudnám miért. Nagyon nem jó, ami hagyományosan megy ezzel kapcsolatban. Pár savanyú nyavalygása.
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #23367 Dátum: 2010 Március 03, 17:59:11 »

én semmire nem vagyok kiváncsi legalább annyira leszarom amit csinálsz mint te az MBK-t vagy a rajzást

egyébiránt egy szóval sem írtam hogy rád gondolok... de ha passzol a leírás ám legyen.
hány klubos volt aki hivatalosan klub vagy szerelö??????

szoval hadjuk.........

amugy kakucsring 400-500e/nap van áram van wc ,büfé,pálya stb......

itt is lehetet volna rajzás és 30km pestöl majdnem mint mogyorod......

na mind1

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #23366 Dátum: 2010 Március 03, 17:40:20 »

én semmire nem vagyok kiváncsi legalább annyira leszarom amit csinálsz mint te az MBK-t vagy a rajzást

ha már nagyon célozgatás megy akkor mire vagy kiváncsi bemásoljak egy birosági végzést?az megfelel????vagy kivonatot?vagy alapitó okiratot vagy mire vagy kiváncsi publikus szoval .....

egyébiránt egy szóval sem írtam hogy rád gondolok... de ha passzol a leírás ám legyen.
« Utoljára szerkesztve: 2010 Március 03, 17:48:10 írta bushi »

Oldalak: 1 ... 515 516 517 518 519 [520] 521 522 523 524 525 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: