www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 21, 14:40:08

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921219 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 876 877 878 879 880 [881] 882 883 884 885 886 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9808115 alkalommal)
Holló
« Hozzászólás #8965 Dátum: 2007 Augusztus 22, 23:16:31 »

.

[melléklet törölve az admin által]
Holló
« Hozzászólás #8964 Dátum: 2007 Augusztus 22, 23:13:19 »

péterke kolléga motoros találkozót szervez a hét végére bél lapátra
elkülönített helyen (mert veszélyesek vagyunk) a buszosokat - bogarasokat szeretettel várja
lesz mészáros dóri is  Grin Kiss
aates? jösz?  Grin
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #8963 Dátum: 2007 Augusztus 22, 22:54:42 »

és a döntöben mindkét versenyzö lassabbban fut mint a kikapott harmadik,és meg is van oldva,hogy igy van! Cheesy
De nem ez a lényeg!
Ha csak az idö az ellenfél,akkor nincs mese,nyomni kell,a legjobb idöt kell menni,és ugy lehet gyözni!
Az idömérö kütyü meg simán megoldhato kis pénzböl is,tudok benne segiteni!
Időmérő kütyü valóvban nem bonyolult dolog....! egy pár infrasorompó meg egy digitális stopper és össze is lehet állítani....ja meg pár száz méter UTP kábel  Wink pár ezer forintból meg lehet venni az építőkészletet és egy műszerész pillanatok alatt összeforrasztgatja....

Nem elérhető Ága

« Hozzászólás #8962 Dátum: 2007 Augusztus 22, 22:37:32 »

nos akkor tisztázzuk azt, hogy azt abaligeti találkozó szervezőit - én úgy látom - senki sem akarta bántani!! vegyük építő jellegű hozzászólásnak az eddigieket, szerintem ezzel minden véleményének hangot adó ember egyetért! (aki nem, az most jelezze!)

amúgy továbbra is fenntartom, hogy nem hiszem, hogy a versenyszámokon múlna egy találkozó hangulata, megítélése! már bánom, hogy nem indultam egyik számban sem, tekintve, hogy nem a saját autómmal voltam; mert így csak a számat tépem... Smiley

ne hagyjátok abba, mert kell egy mecseki találkozó!

bö, az itthoni gépen még mindig Ága van bejelentkezve Smiley
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #8961 Dátum: 2007 Augusztus 22, 22:29:51 »

Igen, ha úgy tetszik ez itt a reklám helye!

Ez teljesen rendben van,kell a reklám,kell a szponzor,mert anélkül(sajnos)ma már nem lehet találkozót csinálni!

Tóth Zoltán
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #8960 Dátum: 2007 Augusztus 22, 22:26:19 »

A gyorsulást szerettük volna mi is profi időméréssel intézni.
Volt is egy remek ajánlatunk, ami később (a találkozó előtt kb. 2 héttel), olyan szinten megváltozott, amit már nem tudtunk bevállalni.
Mivel a hely adott volt, gondoltuk megoldjuk így. Hát nem túl nagy sikerrel.
Volt még sok ötletünk, ami úgy tűnt meg is valósul, de az adott szó tényleg nem ér semmit.
Illetve ez nem teljesen igaz, mert az Autocity ( Kurucz Gábor és Lovász Imre képviseletében) mint fő támogatónk mindent megtett, hogy a találkozó jól sikerüljön, pedig semmit nem írtunk papira.
Ezúton is nagyon köszönjük a segítséget, és mindenkinek, aki bármilyen módon hozzájárult a találkozó létrejöttében.

Igen, ha úgy tetszik ez itt a reklám helye!

Mivel sikerült nekem is belekostolnom a találkozo szervezés "gyötrelmeibe",talán leirhatok 1-2 gondolatot az itt kialakultakrol.
Minden tiszteletem azoké,akik társadalmi munkában,szabadidejüket nem kimélve találkozót szerveznek,azzal a nem titkolt szándékkal,hogy lehetöséget teremtsenek sok bogarasnak arra,hogy ismeretséget,barátságot,kapcsolatot teremtsenek hasonlo érdeklödésü,netán forumos társaikkal.
Egy lefutott találkozót utolag reklamálni nem igazán lovagias dolog.Ezzel azok kedvét nagyon el lehet venni,akik fáradtságot nem kimélve dolgoztak a találkozo sikeréért.
Észrevételeket is lehet tenni,abbol is két félét.
Az egyik az "épitö jellegü kritika",a másik a "lehuzós,beszolós,fikázós" hozzászolás.
Azt hiszem nem kell kiragozni melyik mire jó!
Gyorsulással kapcsolatban csak egy észrevételem van.
Adott pályán,abszolut mérhetö a megfutott idö,és annak kellene a mérvadonak lennie.
A kieséses rendszer biztos hogy nem szerencsés választás,mert igy tényleg elöfordulhat,hogy egy 3. helyezett jobbidöt fut mint az elsö.!
Röviden ennyi,de könyörgök,ne basztassátok ezen már egymást tovább,ne bontsátok le azt,amit közösen épitettetek fel!

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #8959 Dátum: 2007 Augusztus 22, 22:25:47 »

na ez azért nem így van, mert aki a harmadik helyért fut, az már egyszer kikapott vagy az elsőtől, vagy a másodiktól.

amúgy a precíz időmérős cucc nem olcsó, anélkül meg marad a páros verseny, a végén egy célbíróval
és a döntöben mindkét versenyzö lassabbban fut mint a kikapott harmadik,és meg is van oldva,hogy igy van! Cheesy
De nem ez a lényeg!
Ha csak az idö az ellenfél,akkor nincs mese,nyomni kell,a legjobb idöt kell menni,és ugy lehet gyözni!
Az idömérö kütyü meg simán megoldhato kis pénzböl is,tudok benne segiteni!

Tóth Zoltán
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #8958 Dátum: 2007 Augusztus 22, 22:18:24 »

A kieséses rendszer biztos hogy nem szerencsés választás,mert igy tényleg elöfordulhat,hogy egy 3. helyezett jobbidöt fut mint az elsö.!

na ez azért nem így van, mert aki a harmadik helyért fut, az már egyszer kikapott vagy az elsőtől, vagy a másodiktól.

amúgy a precíz időmérős cucc nem olcsó, anélkül meg marad a páros verseny, a végén egy célbíróval
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #8957 Dátum: 2007 Augusztus 22, 22:10:39 »

Ez természetesen többes számban értendő a teljes szervezőgárdára!
Mivel sikerült nekem is belekostolnom a találkozo szervezés "gyötrelmeibe",talán leirhatok 1-2 gondolatot az itt kialakultakrol.
Minden tiszteletem azoké,akik társadalmi munkában,szabadidejüket nem kimélve találkozót szerveznek,azzal a nem titkolt szándékkal,hogy lehetöséget teremtsenek sok bogarasnak arra,hogy ismeretséget,barátságot,kapcsolatot teremtsenek hasonlo érdeklödésü,netán forumos társaikkal.
Egy lefutott találkozót utolag reklamálni nem igazán lovagias dolog.Ezzel azok kedvét nagyon el lehet venni,akik fáradtságot nem kimélve dolgoztak a találkozo sikeréért.
Észrevételeket is lehet tenni,abbol is két félét.
Az egyik az "épitö jellegü kritika",a másik a "lehuzós,beszolós,fikázós" hozzászolás.
Azt hiszem nem kell kiragozni melyik mire jó!
Gyorsulással kapcsolatban csak egy észrevételem van.
Adott pályán,abszolut mérhetö a megfutott idö,és annak kellene a mérvadonak lennie.
Röviden ennyi,de könyörgök,ne basztassátok ezen már egymást tovább,ne bontsátok le azt,amit közösen épitettetek fel!

Tóth Zoltán
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #8956 Dátum: 2007 Augusztus 22, 21:51:11 »

köszi az infot Wink

Nincsmit!

Remélem, hogy ott majd találkozunk...... ti mikor és hogy indultok???

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #8955 Dátum: 2007 Augusztus 22, 21:41:24 »

Orfűi találkozóhoz:

Soha semmilyen esetben nem kedveztem senkinek semmilyen dij odaitélésében, vagy megnyerésében. A találkozó szervezésével kapcsolatban mindig az volt a cél, hogy aki ott volt, jól érezze magát. Senkit nem részesitettem előnyben, és nem kértem senkit, hogy részesitsen előnyben. Pont ezek miatt szálltam ki a találkozó szervezéséből, és soha többet nem kivánok résztvenni szervezésben, mert utólag mindenki tudja mondani azt, hogy "én is tudnék ilyen sztorikat mesélni,amit furcsálok vagy hallottam erről-arról(Tatabányáról is meg Orfűről is),de nem pofázok mert felesleges itt bszakodni ilyenen...". Bezzeg akkor a találkozó ideje alatt, vagy utánna senkinek nem volt annyi vér a pucájában, hogy nyiltan odajöjjön, hogy Gábor, ezt és ezt hallottam, tapasztaltam, velem esett meg, vagy a barátommal. Abban a hitben voltam, hogy a lehetőségekhez képest jó találkozót szerveztem, amin még a gyanuja sem volt a részrehajlásnak. Ezért is kértem fel külsős embereket a szépségverseny zsűrijébe, hogy nehogy valaki aztmondja, hogy susmus történt. Ugylátom van akiknek semmi sem jó. Sajnálom, hogy nem tudtam mindenkinek a kedvére tenni.

Ez természetesen többes számban értendő a teljes szervezőgárdára!
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #8954 Dátum: 2007 Augusztus 22, 21:31:38 »

FÜRSTENFELD:

Contaktoltam a helyiekkel a kempingel kapcsolatban: Közvetlen a szabadstard mellett található!  Árak: 6,50 EUR/fő/éj + 3,60 EUR/sátor/nap

Üdvw.: Brez

köszi az infot Wink

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #8953 Dátum: 2007 Augusztus 22, 21:30:10 »

ez van, mert mi ilyenek vagyunk és voltunk
értem, szóval a rendezőség befolyásolta az eredményt. hááát, az bizony nem szép dolog...

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #8952 Dátum: 2007 Augusztus 22, 21:29:31 »

Meg ez volt a feltétele annak, hogy a gyorsulást megnyerhessék!  Cool

első verzió! csak azért, hogy ne derüljön ki 100%-ig, hogy őt toljuk előre mindenhol.
idáig elemezted?  Evil

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #8951 Dátum: 2007 Augusztus 22, 21:29:22 »

első verzió! csak azért, hogy ne derüljön ki 100%-ig, hogy őt toljuk előre mindenhol.
idáig elemezted?  Evil

értem, szóval a rendezőség befolyásolta az eredményt. hááát, az bizony nem szép dolog...
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #8950 Dátum: 2007 Augusztus 22, 21:24:07 »

idáig elemezted?  Evil
első verzió: a laci volt a legjobb az aszfaltrajzoláson? akkor miért kellett "elintézni", hogy ne ő nyerjen?

második verzió: nem a laci volt a legjobb az aszfaltrajzoláson? akkor miért kellett "elintézni", hogy ne ő nyerjen?

hááát, ez nem a legjobban sikerült mondatod volt ma, pláne ebben a témakörben...

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #8949 Dátum: 2007 Augusztus 22, 21:20:55 »

Tudod milyen nehéz volt elintézni, hogy ne a Laci nyerje meg az aszfaltrajz versenyt? 

első verzió: a laci volt a legjobb az aszfaltrajzoláson? akkor miért kellett "elintézni", hogy ne ő nyerjen?

második verzió: nem a laci volt a legjobb az aszfaltrajzoláson? akkor miért kellett "elintézni", hogy ne ő nyerjen?

hááát, ez nem a legjobban sikerült mondatod volt ma, pláne ebben a témakörben...
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #8948 Dátum: 2007 Augusztus 22, 21:20:06 »

Én mennék 1.6 tuningban.
Schlosser
Hégráth
Doxa
Bózai laci
Maresz
ez szerintem tuti

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #8947 Dátum: 2007 Augusztus 22, 21:15:25 »

igen
mindig megtalalsz okoska?  Cool

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #8946 Dátum: 2007 Augusztus 22, 21:02:42 »

zavar?
mindig megtalalsz okoska?  Cool

új számom van:20 592 5434
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #8945 Dátum: 2007 Augusztus 22, 20:50:13 »

zavar?
lassan ket napja Cheesy

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #8944 Dátum: 2007 Augusztus 22, 20:33:11 »

keresik a csajokat?

lesznek ................................................. csak fel kell fújni Smiley
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #8943 Dátum: 2007 Augusztus 22, 20:25:42 »

Én mennék 1.6 tuningban.
Schlosser

szerintem a Hégráth Peti is

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Holló
« Hozzászólás #8942 Dátum: 2007 Augusztus 22, 20:24:21 »

Nah.... felkötöttem a gatyát Evil

Szóval gyengébb humorérzékkel megáldott olvasóink számára (Holló) Wink

értsd jól BOGÁRBŐGÉS

keresik a csajokat?
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #8941 Dátum: 2007 Augusztus 22, 20:08:24 »

Nah.... felkötöttem a gatyát Evil

Szóval gyengébb humorérzékkel megáldott olvasóink számára (Holló) Wink

értsd jól BOGÁRBŐGÉS

Nem elérhető callook

« Hozzászólás #8940 Dátum: 2007 Augusztus 22, 20:07:20 »

Én mennék 1.6 tuningban.
Schlosser

KözVWélemény kutatási céllal megkérdezném, hogy lenne-e igény 1,6 tuningos futamra, Tatabányán?
Maresz felvetését szeretném kicsit szondázni, mert 2 Bogiért azért nem biztos, hogy érdemes lenne meghirdetni, kupát csináltatni, stb...
Sajnos volt már rá példa, hogy igény merült fel díjazásra, következő évben megcsináltuk , de 0 induló volt... Ezt szeretnénk elkerülni...
Kérném ezért, ha lehet, hogy aki jönne és indulna is ebben a futamba, az jelezze, mert akkor megcsináljuk!
Kérném esetleg azt is, hogy ha valakinek van, nem-Fórumos ismerőse, de érdekelné a futam, akkor azt is jelezze!

Előre is megköszönöm a segítséget!

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #8939 Dátum: 2007 Augusztus 22, 20:05:24 »

FÜRSTENFELD:

Contaktoltam a helyiekkel a kempingel kapcsolatban: Közvetlen a szabadstard mellett található!  Árak: 6,50 EUR/fő/éj + 3,60 EUR/sátor/nap

Üdvw.: Brez

Holló
« Hozzászólás #8938 Dátum: 2007 Augusztus 22, 20:03:51 »

Tudom ez még odébb van (Szept. 21-23.) de azért tettem be, hogy senki ne mondhassa
nem szóltam időben.

(én sokszor hibázok ..................................... csak vasárnap már kevesen emlékeznek) Grin

akkor ezek most buzik?, mert két hímről van szó a képen
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #8937 Dátum: 2007 Augusztus 22, 19:53:19 »

Tudom ez még odébb van (Szept. 21-23.) de azért tettem be, hogy senki ne mondhassa
nem szóltam időben.

(én sokszor hibázok ..................................... csak vasárnap már kevesen emlékeznek) Grin

[melléklet törölve az admin által]
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #8936 Dátum: 2007 Augusztus 22, 19:28:19 »

Magyarországon az autokhoz és a focihoz mindenki ért ezt ne feled

Foci az mi?  Evil
Nem elérhető Melák

Tel:06-30-921-91-36

« Hozzászólás #8935 Dátum: 2007 Augusztus 22, 19:25:35 »

Orfűi találkozóhoz:

Soha semmilyen esetben nem kedveztem senkinek semmilyen dij odaitélésében, vagy megnyerésében. A találkozó szervezésével kapcsolatban mindig az volt a cél, hogy aki ott volt, jól érezze magát. Senkit nem részesitettem előnyben, és nem kértem senkit, hogy részesitsen előnyben. Pont ezek miatt szálltam ki a találkozó szervezéséből, és soha többet nem kivánok résztvenni szervezésben, mert utólag mindenki tudja mondani azt, hogy "én is tudnék ilyen sztorikat mesélni,amit furcsálok vagy hallottam erről-arról(Tatabányáról is meg Orfűről is),de nem pofázok mert felesleges itt bszakodni ilyenen...". Bezzeg akkor a találkozó ideje alatt, vagy utánna senkinek nem volt annyi vér a pucájában, hogy nyiltan odajöjjön, hogy Gábor, ezt és ezt hallottam, tapasztaltam, velem esett meg, vagy a barátommal. Abban a hitben voltam, hogy a lehetőségekhez képest jó találkozót szerveztem, amin még a gyanuja sem volt a részrehajlásnak. Ezért is kértem fel külsős embereket a szépségverseny zsűrijébe, hogy nehogy valaki aztmondja, hogy susmus történt. Ugylátom van akiknek semmi sem jó. Sajnálom, hogy nem tudtam mindenkinek a kedvére tenni.

Magyarországon az autokhoz és a focihoz mindenki ért ezt ne feled

Farkas Andris

Ja ,du siehst es gut....das ist nicht mehr 45PS
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #8934 Dátum: 2007 Augusztus 22, 19:21:43 »

Orfűi találkozóhoz:

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #8933 Dátum: 2007 Augusztus 22, 19:06:17 »

hogyan is kell ezt authentikusan és precízen kifejezni?

buzik!  Grin
Nem elérhető lovászimi

« Hozzászólás #8932 Dátum: 2007 Augusztus 22, 18:22:59 »

legközelebb elvégzek egy NHRA tanfolyamot, a gyorsulási előtt lesz egy hivatalos gépátvétel minden félreértés kiküszöbölésére, megkérdezem a "hozzáértőket", hogy TAPASZTALATBÓL mondják már meg melyik motor hány köbcentis Grin

aztán írásban tájékoztatok minden indulót hogy -versenyfutam, -nézők szórakoztatása, vagy -gyakorló menetről van-e szó, a későbbi félreértések elkerülése végett.

a pécsieket különös tekintettel a csaló jellemükre a verseny végén automatikusan kizárom boszorkányság vádjávval, de kupát azért kapnak, amin az fog szerepelni:
"talán nyert??? talán 1,3-ban???"

mert a pécsieknek ha törik ha szakad, kapniuk kell díjat. SZERINTETEK

Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #8931 Dátum: 2007 Augusztus 22, 18:10:09 »

na jó, de én csak most értem vissza vidékről ;-)
en meg minnya induloooook hazaaaaaaaaa  Grin Grin Grin  videkre Cheesy

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #8930 Dátum: 2007 Augusztus 22, 18:08:37 »

lassan ket napja Cheesy

na jó, de én csak most értem vissza vidékről ;-)
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #8929 Dátum: 2007 Augusztus 22, 18:07:24 »

huhu,de jó a téma.. Shocked
én is tudnék ilyen sztorikat mesélni,amit furcsálok vagy hallottam erről-arról(Tatabányáról is meg Orfűről is),de nem pofázok mert felesleges itt bszakodni ilyenen...
lassan ket napja Cheesy

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #8928 Dátum: 2007 Augusztus 22, 18:06:58 »

huhu,de jó a téma.. Shocked
én is tudnék ilyen sztorikat mesélni,amit furcsálok vagy hallottam erről-arról(Tatabányáról is meg Orfűről is),de nem pofázok mert felesleges itt bszakodni ilyenen...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #8927 Dátum: 2007 Augusztus 22, 18:06:22 »

tényleg, az ügyességit kifelejtettem Smiley de akkor sem reklamáltunk Smiley

viszont akkor még a régi motor volt benne, nem? már nem emlékszem...

dehogy, azzal nem tudtál volbna legyorsulni ;-)
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #8926 Dátum: 2007 Augusztus 22, 18:03:01 »

igen, az élesben megvertelek, a versenyen kívül meg te engem ;-)
de ez csak azért nem zavart engem túlzottan, mert az ügyességin meg te nyertél előttem (mert neked elfelejtettek beszámítani egy kapukihagyást)

pedig megegyeztünk, hogy az ügyességit én nyerem, a gyorsulásit meg te (az én motorommal ;-), de hát fordítva lett ;-)))))))

tényleg, az ügyességit kifelejtettem Smiley de akkor sem reklamáltunk Smiley

viszont akkor még a régi motor volt benne, nem? már nem emlékszem...

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Oldalak: 1 ... 876 877 878 879 880 [881] 882 883 884 885 886 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: