www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 21, 14:27:35

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921219 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 877 878 879 880 881 [882] 883 884 885 886 887 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9807997 alkalommal)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #8925 Dátum: 2007 Augusztus 22, 18:01:19 »

télleg nemértem miért kell ennyit balhézni egy hobbiautós találkozón szervezett hétvégi hobbiverseny eredménye miatt. ha funnycírokkal tolnátok negyedmérföldön még megérteném, de hogy a haverokkal való verseny eredménye miatt balhézni...nemtudom a Vörös Laci milyen ember, de nemhinném, hogy kamutrüfeákat gyűjtene, egyszerűbb legyártatni, mint itt szórakozni. egy ilyen családias jellegű találkozó szervezőjéből sem nézem ki, hogy spanok közt akarná kiosztani, amit adott esetben a spanok dobtak össze. motor összeszerlésnél miért nem volt újabb menet akkor? ott is sem Laci nyert Smiley

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #8924 Dátum: 2007 Augusztus 22, 17:57:02 »

nos akkor még egy kis vélemény:

- Tbányán volt az, amikor én "beragadtam" a rajtnál (asszem AZS-zsal mentünk), de nem reklamáltam
- Tbányán volt az, hogy az "elfogult" nézők szerint én voltam a gyorsabb, mégsem én nyertem, nem reklamáltam
- Gyomán volt, hogy a Doxával indultam tuning kategóriában (2 literes motor miatt), nem reklamáltam

véleményem szerint nem szabadna ezeket a versenyeket komolyan venni. szerintem mindenki érzi, hogy mennyire fogta meg a mellette menő autót. nekem ennyi is elég. volt, hogy TBK-t kértük meg, hogy futamon kívül had menjünk egyet, mert kíváncsiak voltunk, hogy egymás ellen mi jön ki (asszem ez is AZS-zsal volt), mert külön kerültünk a "sorsolásnál". nekem az is elég volt. én nem érzem, hogy tétje lenne bármilyen versenynek - szerintem ez köztünk nem versengés... ettől függetlenül azért gyűjteném a kupákat, ha kész lenne a buszom Smiley

egyébként meg én nem éreztem egyik találkozón sem részrehajlást a szervezők részéről!
(Gyomán nem vettem tombolát Tongue)

én csodálkoztam a Vörös Lacin, hogy miért nyert, amikor olyan gyorsan ment... biztos szemmel toltátok!

igen, az élesben megvertelek, a versenyen kívül meg te engem ;-)
de ez csak azért nem zavart engem túlzottan, mert az ügyességin meg te nyertél előttem (mert neked elfelejtettek beszámítani egy kapukihagyást)

pedig megegyeztünk, hogy az ügyességit én nyerem, a gyorsulásit meg te (az én motorommal ;-), de hát fordítva lett ;-)))))))
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #8923 Dátum: 2007 Augusztus 22, 17:53:36 »

Tudod milyen nehéz volt elintézni, hogy ne a Laci nyerje meg az aszfaltrajz versenyt? 
Na mindegy, ti már elkönyveltétek, hogy mi csalunk, és hiába mondunk bármit, ez nem fog változni.

jajjjj, nem kell ez a sértődős visszatámadósdi.

a laci busza épp elég komoly ahhoz, hogy bárhol, bármilyen gyorsulást megnyerjen. meg épp elég jól tud vezetni ahhoz, hogy bárhol, bármilyen ügyességit is megnyerjen.
épp ezért nem kéne menet közben megváltoztatni a szabályokat, ha egyszer véletlenül mégsem jön össze neki.

de ha már orfű is szóba került: az egyik évben én nem mehettem mégegyet az elcseszett futamom után, a következő évben meg véletlenül mindenki mehetett mégegyet. na vajon melyik évben volt az, amikor épp valami miatt nem a laci futotta a legjobb időt?

tatabányán egyértelmű, ha elcsesztem, elcsesztem, így jártam. de így jár a patonyi peti is, sőt, még az izsáki sanyi is...
ott sincs minden rendben, például a harmadik helyezett sokszor jobb, mint a második, a kieséses rendszer miatt. de erre már megint aszondom, hogy helyi adottság - vagyis lehet előre tudni, hogy mi a pálya)
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #8922 Dátum: 2007 Augusztus 22, 17:42:04 »

nos akkor még egy kis vélemény:

- Tbányán volt az, amikor én "beragadtam" a rajtnál (asszem AZS-zsal mentünk), de nem reklamáltam
- Tbányán volt az, hogy az "elfogult" nézők szerint én voltam a gyorsabb, mégsem én nyertem, nem reklamáltam
- Gyomán volt, hogy a Doxával indultam tuning kategóriában (2 literes motor miatt), nem reklamáltam

véleményem szerint nem szabadna ezeket a versenyeket komolyan venni. szerintem mindenki érzi, hogy mennyire fogta meg a mellette menő autót. nekem ennyi is elég. volt, hogy TBK-t kértük meg, hogy futamon kívül had menjünk egyet, mert kíváncsiak voltunk, hogy egymás ellen mi jön ki (asszem ez is AZS-zsal volt), mert külön kerültünk a "sorsolásnál". nekem az is elég volt. én nem érzem, hogy tétje lenne bármilyen versenynek - szerintem ez köztünk nem versengés... ettől függetlenül azért gyűjteném a kupákat, ha kész lenne a buszom Smiley

egyébként meg én nem éreztem egyik találkozón sem részrehajlást a szervezők részéről!
(Gyomán nem vettem tombolát Tongue)

én csodálkoztam a Vörös Lacin, hogy miért nyert, amikor olyan gyorsan ment... biztos szemmel toltátok!

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #8921 Dátum: 2007 Augusztus 22, 17:39:18 »

Ja, meg kaptunk már olyan reklamációt is, hogy a barátaink közt osztjuk ki a díjakat.
Mindezt egy olyan embertől, aki a legszarabb időt produkálta a versenyen.

Ez nem most volt.

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #8920 Dátum: 2007 Augusztus 22, 17:31:12 »

a lényeg az, hogy csalunk, mert nekünk az jó valamiért.

de miért is? erre kéne a válasz, amit mi nem tudunk, de majd valaki biztos megmondja a frankot!

OK, akkor jó. Csak az jön le lassan az egészből, hogy szándékosan csaltunk. Én nem értem, aki látta Vörös Lacit menni a mostani találkozón, az nem csodálkozott rajta, hogy nyert.

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #8919 Dátum: 2007 Augusztus 22, 17:27:31 »

egy 1.2 vs 1.6 verseny nem lenne túl izgalmas, szerintem

Meg egy 130 lovas szénné tuningolt typ4-es és egy 60-65 lovas szolid tuning gép csatája se.

2013 Suzuki SX4 S-Cross GLX CVT Allgrip
1993 Mercedes 200E
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #8918 Dátum: 2007 Augusztus 22, 17:26:25 »

Nem kell szégyelned magad, mert akkor mindenki addig men amig akart. Ez volt régen.
Később lett az, hogy mindenki csak adott számú kört mehet.

OK, akkor jó. Csak az jön le lassan az egészből, hogy szándékosan csaltunk. Én nem értem, aki látta Vörös Lacit menni a mostani találkozón, az nem csodálkozott rajta, hogy nyert.
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #8917 Dátum: 2007 Augusztus 22, 17:24:17 »

Nem kell szégyelned magad, mert akkor mindenki addig men amig akart. Ez volt régen.
Később lett az, hogy mindenki csak adott számú kört mehet.

Sajnálom, hogy amig szerveztem a találkozót, nem jött oda senki, és mondta azt, hogy Gábor, vazze, ez az ügyességi verseny nem jó igy, mert ez és ez van. Igy utólag sem tudom, hogy volt-e ilyen az 5 év alatt, mivel soha senki nem reklamált. Sajnos ezt a részét nem én szerveztem, és mindenhol nem lehettem ott. Utólagosan is elnézést kérek azoktól, akik az Orfűi találkozók alatt úgy érezték, hogy arra ment ki az ügyességi verseny, hogy egy helyi versenyző nyerjen.  Ha számit valamit, akkor szégyenlem magam ezért.

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #8916 Dátum: 2007 Augusztus 22, 17:21:21 »

egy 1.2 vs 1.6 verseny nem lenne túl izgalmas, szerintem

nem lenne egyszerűbb, ha nem lennének köbcentis kategóriák, csak "széria" és "tuning"?

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #8915 Dátum: 2007 Augusztus 22, 17:21:16 »

csak úgy hozzászólásilag, a gyorsulásról:

...(arra meg azért már láttunk nem egy példát, hogy a verseny addig tartott, amíg a vörös laci nem győzött, legelőször még a pécsi laktanyás-körpályás bogárborulásos találkozón, pedig az ugye nem most volt... de tulajdonképpen nekem ezzel sincs semmi bajom, mint ahogy a gyomai tombolával se, betudom helyi adottságnak)

Sajnálom, hogy amig szerveztem a találkozót, nem jött oda senki, és mondta azt, hogy Gábor, vazze, ez az ügyességi verseny nem jó igy, mert ez és ez van. Igy utólag sem tudom, hogy volt-e ilyen az 5 év alatt, mivel soha senki nem reklamált. Sajnos ezt a részét nem én szerveztem, és mindenhol nem lehettem ott. Utólagosan is elnézést kérek azoktól, akik az Orfűi találkozók alatt úgy érezték, hogy arra ment ki az ügyességi verseny, hogy egy helyi versenyző nyerjen.  Ha számit valamit, akkor szégyenlem magam ezért.
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #8914 Dátum: 2007 Augusztus 22, 17:20:01 »

Tudod milyen nehéz volt elintézni, hogy ne a Laci nyerje meg az aszfaltrajz versenyt? 
Na mindegy, ti már elkönyveltétek, hogy mi csalunk, és hiába mondunk bármit, ez nem fog változni.
...

(arra meg azért már láttunk nem egy példát, hogy a verseny addig tartott, amíg a vörös laci nem győzött, legelőször még a pécsi laktanyás-körpályás bogárborulásos találkozón, pedig az ugye nem most volt... de tulajdonképpen nekem ezzel sincs semmi bajom, mint ahogy a gyomai tombolával se, betudom helyi adottságnak)

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető SiD

« Hozzászólás #8913 Dátum: 2007 Augusztus 22, 17:16:12 »

nem lenne egyszerűbb, ha nem lennének köbcentis kategóriák, csak "széria" és "tuning"?

1963 VW1200 DeLuxe
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #8912 Dátum: 2007 Augusztus 22, 16:54:12 »

csak úgy hozzászólásilag, a gyorsulásról:

adva van egy darab autó, egy darab vezetővel, meg egy másik autó egy másik vezetővel. odaállnak a rajthoz, indítás, aztán ki mit tud produkálni.

ha az egyik elváltja magát, vagy elszakad a gázbowdenje, vagy kiugrik az egyese, akkor így járt, ő vesztett. versenyen kívül persze lehet menni még egy futamot, sőt, akár versenyfutamot is lehet menni mégegyet, ha mindkét résztvevő és a rendezőség is egyhangúlag ebben egyezik meg, de az alapeset az az, amit az előbb írtam.

engem is basztak már ki tatabányán gázbowdenszakadás miatt, sőt, a patonyi petit is egyeskiugrás miatt (pedig ő tatabányai). és azt mondom, hogy mindkettő jogos volt.

(arra meg azért már láttunk nem egy példát, hogy a verseny addig tartott, amíg a vörös laci nem győzött, legelőször még a pécsi laktanyás-körpályás bogárborulásos találkozón, pedig az ugye nem most volt... de tulajdonképpen nekem ezzel sincs semmi bajom, mint ahogy a gyomai tombolával se, betudom helyi adottságnak)
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #8911 Dátum: 2007 Augusztus 22, 15:51:06 »

KözVWélemény kutatási céllal megkérdezném, hogy lenne-e igény 1,6 tuningos futamra, Tatabányán?
Maresz felvetését szeretném kicsit szondázni, mert 2 Bogiért azért nem biztos, hogy érdemes lenne meghirdetni, kupát csináltatni, stb...
Sajnos volt már rá példa, hogy igény merült fel díjazásra, következő évben megcsináltuk , de 0 induló volt... Ezt szeretnénk elkerülni...
Kérném ezért, ha lehet, hogy aki jönne és indulna is ebben a futamba, az jelezze, mert akkor megcsináljuk!
Kérném esetleg azt is, hogy ha valakinek van, nem-Fórumos ismerőse, de érdekelné a futam, akkor azt is jelezze!

Előre is megköszönöm a segítséget!

Én szívesen indulnék 1,6 tuning kategóriában, mert a nagyobb köbcentis tuning autóknak csak könnyű préda lennék, a sima 1,6-os kategóriában nem indulhatok, mert nem széria teljesen a gép.
Bár a dupla karbis 1,6-októl így is valszeg kikapok jól  Wink

2013 Suzuki SX4 S-Cross GLX CVT Allgrip
1993 Mercedes 200E
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #8910 Dátum: 2007 Augusztus 22, 15:35:35 »

25 kép nálam is van a képtáramban, Abaligetről!
http://kepeim.hu/userlapok/kepek.php3?u=16632&alkid=49963

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető edebug

« Hozzászólás #8909 Dátum: 2007 Augusztus 22, 10:25:10 »

tesóm                                  Grin
                                       Grin Grin
                                           Grin
                                           Grin
                                           Grin      nap!!

---Andris---
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #8908 Dátum: 2007 Augusztus 22, 09:44:57 »

akkor a tavalyi kupa még megvan  Grin
minek kutatni?  Grin

Nem az van meg Teeee!!  Tongue

Holló
« Hozzászólás #8907 Dátum: 2007 Augusztus 22, 09:41:21 »

KözVWélemény kutatási céllal megkérdezném, hogy lenne-e igény 1,6 tuningos futamra, Tatabányán?
Maresz felvetését szeretném kicsit szondázni, mert 2 Bogiért azért nem biztos, hogy érdemes lenne meghirdetni, kupát csináltatni, stb...
Sajnos volt már rá példa, hogy igény merült fel díjazásra, következő évben megcsináltuk , de 0 induló volt... Ezt szeretnénk elkerülni...
Kérném ezért, ha lehet, hogy aki jönne és indulna is ebben a futamba, az jelezze, mert akkor megcsináljuk!
Kérném esetleg azt is, hogy ha valakinek van, nem-Fórumos ismerőse, de érdekelné a futam, akkor azt is jelezze!

akkor a tavalyi kupa még megvan  Grin
minek kutatni?  Grin
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #8906 Dátum: 2007 Augusztus 22, 09:36:39 »

Nem elérhető lovászimi

« Hozzászólás #8905 Dátum: 2007 Augusztus 22, 08:26:16 »

Engetessék meg, hogy az érintett is hozzászóljon. Elvileg én nyertem, gyakorlatilag vesztettem az 1.3 kategóriában. Mikor az Ilcsi a 3. sebességet nem találva megvertem, akkor egy kék inges úr jött hozzám, hogy menjünk még egyet, én nem tudtam ő ki, azt hittem hogy a közönség szorakoztatása miatt megyünk. (így mentem egy tatabányai 1.6-sal is) Ilcsi és Pisti eredmény állása 1-1, azt hittem, hogy a versenyen elért helyezés a döntő (ezt szóvá tettem az eredményhirdetésnél). Ezt a fair play kívánta, hogy ezt megjegyezzem, ezzel én lezártnak tekintem a TBK kontra Pécsiek háborúját. Gratulálok az Ilcsinek. Sok sikert kívánok Neki. Gyertek Tatabányára a visszavágóra. Utolsó megjegyzés: az az 1.3-as motor nem 1.3-as. TAPASZTALATBÓL TUDOM. 

no comment Wink
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #8904 Dátum: 2007 Augusztus 22, 07:14:12 »

- köszönet a TBK-nak kiscsaládom szombati bevásárlós-vissza-szállításáért (az odaszállításért meg Stonak)

Igazán nincs mit! Nagyon szíVWesen, máskor is! Nekünk volt élmény a legifjabb, ahogy elvolt az Öcsisajt hátsó ülésén, meg ahogy sikerült néha megmosolyogtatni...
Csak szegényke a végén már kissé rosszul tűrte a hosszú utat.... DE azért a végén integetet nekünk, ez volt a legjobb az egészben...

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #8903 Dátum: 2007 Augusztus 22, 07:11:42 »

nos, én nem szoktam véleményt írogatni a találkozókról, de látom, hogy most kell Smiley
komolyra fordítva: talán azért volt jobb az orfűi helyszín, mert
- több volt az árnyék
- a tó bizalomgerjesztőbb volt (itt eszembe se jutott fürdeni benne)
- könnyebb volt áramhoz jutni (höhö, kétszer verette le velem a lakatot a kempinges néni)
- otthonosabb volt az étterem. itt most csak lángost ettünk, de akik mást is fogyasztottak nem igazán dícsérték - hangsúlyozom, ezt csak hallottam, én nem próbáltam)
- ott le volt kaszálva a fű (itt csak az egyik oldalon)
- messze voltak a programok a kempingtől (tudom miért, de ez akkor sem az igazi így)

próbáltam összeszedni a negatívumokat, amúgy az "elvárt" színvonalat teljesítettétek, ami azért nem kis szó!

mivel tényleg kevesen voltunk, így csak aki akarta, az tudta jól érezni magát. ha többen lettünk volna, akkor könnyebb lett volna egyik társaságtól a másikig sétálgatni, mindenhol beszélgetni kicsit; ez viszont nem a szervezők hibája, hanem a miénk, hogy kevesen voltunk! ennek ellenére én jól éreztem magam Smiley

és külön köszönet, hogy a karaoke alatt kisfiam nyugodtan tudott aludni, mert TBK-ék felé ment a hang Tongue

Bár mi nem a campingben aludtunk, de kb. ez a véleményem nekem is.
Az orfűibe szívesebben mentünk mi is be (akkor is máshol volt a szállásunk), mert ott tényleg jókat lehetet beszélgetni (és valóban kellett hozzá a Társaság is, akik közül sokan nem jöttek el, most, sajnos..) ismerkedni, stb... meg amit leírtál (tó, étterem, stb...)

Ha ez volt az ára a kisfiad nyugodt alvásának, akkor máskor is bevállalom a karaoke hang elviselését...  Grin

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #8902 Dátum: 2007 Augusztus 22, 05:36:13 »

Jól látod, ez nem egy alkacsony költségvetésű buli, cserébe étterem 2x, tűzijáték, miegyebek.
Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #8901 Dátum: 2007 Augusztus 22, 00:58:28 »

benzin20   alvás16 beugró6 kaja10  minden tali ennyibe szokott kerülni? Huh ez 50sokezer forint egy hétvégére  Roll Eyes vagy csak én nem fejlődöm Cry fanatikusnak ölég elvetemült vagyok de csak most vettem észre milyen csóró
« Utoljára szerkesztve: 2007 Augusztus 22, 01:00:24 írta tati »

Nem elérhető Zsovács

« Hozzászólás #8900 Dátum: 2007 Augusztus 21, 21:06:51 »

Kaposvár-Bánya 2007.aug. 31.-szept.2.
Program:

2007.08.31. Péntek

12:00-tól Érkezés a bányai Panoráma Panzióhoz, Regisztráció, szállások elfoglalása
15:00 Helikopteres sétarepülés regisztrált résztvevőknek térítés fejében (szombaton és vasárnap is)
16:30 Langallósütés
19:30 Vacsora, Megnyitó
20:30-tól zenés est
21:00 után Tűzijáték

2007.09.01. Szombat

07:55 Ébresztő
10:00 Indulás
11:00-14:00 Kiállítás közönségtalálkozó Kaposvár Kossuth tér (Főtér)
12:00 Ebéd a Kapos Hotel éttermében
13:00 Tájékozódási verseny „Meglepetéssel”
18:00 Eredményhirdetés, díjkiosztó (Bányán)
18:30 Vacsora
20:00 A zenét szolgáltatja a Bakelit együttes Brunner Robival

2007.09.02. Vasárnap

Ébredés
12:00 Ebéd Kaposmérőben a Dr. Jones Pub étteremben
A parkolóban találkozás a kaposmérői érdeklődőkkel

A három nap folyamán különböző játék lehetőségek!

Szállás: Bányán Panzió 3 000 Ft/Fő/éj
         Szarkavári Kastély 4 000 Ft/Fő/éj

Részvételi díj: 3000 Ft/Fő (14-év alatt és 70 év felett Ingyenes)

Információ kérhető: Gölöncsér Attila Tel: 06-70/311-04-35 és a www.veteranauto.tar.hu

„Szeretettel várunk minden fanatikus veteránjármű és bogártulajdonost”
Nem elérhető Kiss Steve

« Hozzászólás #8899 Dátum: 2007 Augusztus 21, 19:02:03 »

Engetessék meg, hogy az érintett is hozzászóljon. Elvileg én nyertem, gyakorlatilag vesztettem az 1.3 kategóriában. Mikor az Ilcsi a 3. sebességet nem találva megvertem, akkor egy kék inges úr jött hozzám, hogy menjünk még egyet, én nem tudtam ő ki, azt hittem hogy a közönség szorakoztatása miatt megyünk. (így mentem egy tatabányai 1.6-sal is) Ilcsi és Pisti eredmény állása 1-1, azt hittem, hogy a versenyen elért helyezés a döntő (ezt szóvá tettem az eredményhirdetésnél). Ezt a fair play kívánta, hogy ezt megjegyezzem, ezzel én lezártnak tekintem a TBK kontra Pécsiek háborúját. Gratulálok az Ilcsinek. Sok sikert kívánok Neki. Gyertek Tatabányára a visszavágóra. Utolsó megjegyzés: az az 1.3-as motor nem 1.3-as. TAPASZTALATBÓL TUDOM. 
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #8898 Dátum: 2007 Augusztus 21, 17:05:30 »

és ami lemaradt, pedig a legfontosabb:
- köszönet a szombat reggeli kávéért és sörért a szervezőknek
- köszönet a TBK-nak kiscsaládom szombati bevásárlós-vissza-szállításáért (az odaszállításért meg Stonak)
- köszönet MrsBlackPjuniornak, hogy vigyázott a sörömre, amíg más dolgom volt (pózoltam Hobbittal WOB-nak) Smiley

Farkas Attila Balázs
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #8897 Dátum: 2007 Augusztus 21, 16:51:22 »

nos, én nem szoktam véleményt írogatni a találkozókról, de látom, hogy most kell Smiley
komolyra fordítva: talán azért volt jobb az orfűi helyszín, mert
- több volt az árnyék
- a tó bizalomgerjesztőbb volt (itt eszembe se jutott fürdeni benne)
- könnyebb volt áramhoz jutni (höhö, kétszer verette le velem a lakatot a kempinges néni)
- otthonosabb volt az étterem. itt most csak lángost ettünk, de akik mást is fogyasztottak nem igazán dícsérték - hangsúlyozom, ezt csak hallottam, én nem próbáltam)
- ott le volt kaszálva a fű (itt csak az egyik oldalon)
- messze voltak a programok a kempingtől (tudom miért, de ez akkor sem az igazi így)

próbáltam összeszedni a negatívumokat, amúgy az "elvárt" színvonalat teljesítettétek, ami azért nem kis szó!

mivel tényleg kevesen voltunk, így csak aki akarta, az tudta jól érezni magát. ha többen lettünk volna, akkor könnyebb lett volna egyik társaságtól a másikig sétálgatni, mindenhol beszélgetni kicsit; ez viszont nem a szervezők hibája, hanem a miénk, hogy kevesen voltunk! ennek ellenére én jól éreztem magam Smiley

és külön köszönet, hogy a karaoke alatt kisfiam nyugodtan tudott aludni, mert TBK-ék felé ment a hang Tongue

Farkas Attila Balázs
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #8896 Dátum: 2007 Augusztus 21, 15:59:56 »

Az orfűi kemping miben volt jobb mint ez?

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #8895 Dátum: 2007 Augusztus 21, 15:39:51 »

Igen :-)

De legközelebb akkor ne azt a pasit állítsátok oda!!  Evil Cool

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #8894 Dátum: 2007 Augusztus 21, 15:30:04 »

A szervezőknek külön köszönet a hotdogért! Nagyon jó ötlet volt!

Igen :-)

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #8893 Dátum: 2007 Augusztus 21, 15:16:23 »

Szerintem ne keressünk semmilyen felelőst, mert ha valaki hibázott csak mi lehettünk(Balage+én) mert hagytuk, hogy ez előfordulhasson.(elnézést az érintettektől)
A lényeg a lényeg, a hétvge, a kis létszám mellett is jól sikerült és bárki jól érezhette magát aki akarta szeritem ez a fontos.
Nem lenne jó ha csak egy felesleges veszekedés emléke maradna bennünk az egész taliról mert nagyon nem erről szólt ebben biztos vagyok.

Köszi.

Erről van szó!
Én sem felelőst kerestem, csak nem voltak világosak sem számomra, sem a többiek számára a történések.
Az, hogyha valaki nem egészen kulturáltan nyilatkozott meg, annak nevében ÉN kérek elnézést!!
A hely sajnos nekem sem tetszett annyira, mint Orfű, de tudomásul vettük, hogy váltani kellett, tehát különösebb bajom nem volt vele.
Az, hogy a tó tulsó partján lévő szállsáon nem tudtam elaludni a karaoke fenoménoktól, benne volt a pakliban, tehát érdemben ez sem zavart
Volt egy-két félreérthető info, de nem vettem ezt sem a végzetes problémák közé.
Az Expo Centerrel max. annyi bajom volt, mint Nektek szokott lenni a mi Autósmozinkkal...Smiley (bár itt talán összességében én és a szervező társaim vagyunk a legtöbbet a napon...)
Ennyi!

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #8892 Dátum: 2007 Augusztus 21, 14:24:45 »

Kaposvár - Bánya:
Ha valaki csak lemegy látogatóba a talira, azaz nem alszik ott csak szombaton lemegy, annak mennyi a belépő? Annak is 3e/fő?
Nem elérhető typ4

« Hozzászólás #8891 Dátum: 2007 Augusztus 21, 14:15:32 »

ezért kérdezek, hogy tisztázódjon a dolog, mert nem tetszik hogy számonkérés van máson olyan miatt, amiért én vagyok a felelős.

Szerintem ne keressünk semmilyen felelőst, mert ha valaki hibázott csak mi lehettünk(Balage+én) mert hagytuk, hogy ez előfordulhasson.(elnézést az érintettektől)
A lényeg a lényeg, a hétvge, a kis létszám mellett is jól sikerült és bárki jól érezhette magát aki akarta szeritem ez a fontos.
Nem lenne jó ha csak egy felesleges veszekedés emléke maradna bennünk az egész taliról mert nagyon nem erről szólt ebben biztos vagyok.

Köszi.

20/9162-117
Nem elérhető lovászimi

« Hozzászólás #8890 Dátum: 2007 Augusztus 21, 13:31:03 »

Ezt most nem értem... Mi mindketten kértük az újbóli menetet.
Az 1,3-asban viszont nem tudom, hogyan volt.... Ezért mondtam, hogy majd megkérdem a Kiss Pistit, hogy hogyan volt, mert Ő is meglepődött, nem Ő lett a győztes... Gondolom, leginkább azért, mert Ő sem úgy kezelte a plusz futamot, mint ügydöntőt....

ezért kérdezek, hogy tisztázódjon a dolog, mert nem tetszik hogy számonkérés van máson olyan miatt, amiért én vagyok a felelős.

azért folytatom. amikor ti mentetek másodszorra, odamentem hozzátok és megkérdeztem hogy jó volt-e így???

amikor 1,3-ban felvetődött a kérés, újra indítottuk a két autót, és a barátodtól is megkérdeztem hogy akar-e menni egy újat az előző helyett.
az autójában ült, járt a motor, mondta hogy igen, aztán felálltak a rajthoz, lefutották a távot, visszajöttek, és jött a kérdés: oké minden, jó ez így?...

csak emlékeztetőül írom, azért gondolom feszegetni a dolgot, mert saját bőrödön tapasztalhattad hogyan volt a gyorsulásin az efféle dolgok intézése, te is tapasztaltad, pontosan azért hogy mindenki elégedett legyen.
inkább kétszer kérdeztem mint hogy később ne a kempingben kelljen gyorsulni, eldöntendő a vitákat.

Mindkét fél tudta hogy egymás ellen mennek. kétszer. egyszer ő, egyszer a másik nyert.
akkor kellett volna menni egy harmadikat is. nem?
ez nem tűnt fel senkinek? 
én úgy fogalmaztam hogy a rontott helyett mennek mégegyet. mindkettőjüknek, kérésre.
ha nem tetszett volna, nem kellett volna mennie mégegyet, a másik kiesett, kész.
de a kéréssel ott ő is egyetértett, és nem tartottam szükségesnek mégegyszer gyilkoltatni az autókat, mert egyetértés volt.
ha nem lett volna, mennek mégegyet.
ennyi.
akkor szedtük fel a bólyákat, amikor mindenki okét mondott...

« Utoljára szerkesztve: 2007 Augusztus 21, 13:35:48 írta lovászimi »
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #8889 Dátum: 2007 Augusztus 21, 13:00:56 »

azért nem lényegtelen, mert teljes egészében ÉN alakítottam a futamokat, a szervezők a végén tőlem kaptak egy listát, és egy megyarázatot hogy mi miért hogyan kivel, stb.
amikor ti kértétek a többszöri versenyt, én nem kérdeztem meg mindkettőtöktől hogy ezt szeretnétek-e?

Ezt most nem értem... Mi mindketten kértük az újbóli menetet.
Az 1,3-asban viszont nem tudom, hogyan volt.... Ezért mondtam, hogy majd megkérdem a Kiss Pistit, hogy hogyan volt, mert Ő is meglepődött, nem Ő lett a győztes... Gondolom, leginkább azért, mert Ő sem úgy kezelte a plusz futamot, mint ügydöntőt....

Nem elérhető lovászimi

« Hozzászólás #8888 Dátum: 2007 Augusztus 21, 12:55:34 »

Erről majd megkérdezem az itteni érdekeltet is, mert nekem nem ez jött le... Ha kérte is valaki az újbóli futamot, akkor a Laci felesége lehetett, szerintem...
De mondom, lényegtelen...
azért nem lényegtelen, mert teljes egészében ÉN alakítottam a futamokat, a szervezők a végén tőlem kaptak egy listát, és egy megyarázatot hogy mi miért hogyan kivel, stb.
amikor ti kértétek a többszöri versenyt, én nem kérdeztem meg mindkettőtöktől hogy ezt szeretnétek-e?
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #8887 Dátum: 2007 Augusztus 21, 12:51:15 »

az 1,3 kategóriában a két említett bogár részéről az ominózus többszöri elváltás után kérték az új futamot, mondván ez nem normál menet volt, és mivel korábban is engedtünk a kéréseknek, újra indítottuk őket.
én akkor is megkérdeztem mind a két indulót hogy jó-e így, mondták hogy persze, ezt szeretnék, tudni akarják hogy elváltás nélkül mi lesz az eredmény...
nem tartottam szigorú szabályokat, viszont a maximális korrektségre törekedtem, addig tartott a futam, amíg mindenki igényét kielégítettük, és a szervezők igyekeztek ezt minden versenyszámban szem előtt tartani...
a végén újra megkérdeztem hogy minden oké-e? ott oké volt, nem volt sem kérdés, sem fenntartás.

Erről majd megkérdezem az itteni érdekeltet is, mert nekem nem ez jött le... Ha kérte is valaki az újbóli futamot, akkor a Laci felesége lehetett, szerintem...
De mondom, lényegtelen...

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #8886 Dátum: 2007 Augusztus 21, 12:46:38 »

De pontosan így gondoltam! Ott volt minden érintett! Leültünk volna, mindenki elmondhatta volna a véleményét, és a végeredmény fényében történt volna valami.

De nem ez történt, hanem 2 nap múlva lepráztok minket!

Elhiszem, hogy ideges vagy, de senki sem leprázott Titeket! Ezt szeretném leszögezni!
Én csak tolmácsoltam egy észrevételt, de úgy látszik, nem kellett volna....

Részemről befejeztem! Nem akarok tovább vitázni, feleslegesen, erről!
Én is másképp látom, Te is! Ez van!

Oldalak: 1 ... 877 878 879 880 881 [882] 883 884 885 886 887 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: