www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 16:39:17

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 846 847 848 849 850 [851] 852 853 854 855 856 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9796680 alkalommal)
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #10165 Dátum: 2007 Szeptember 10, 22:09:43 »

a játéknak az is része évről évre, hogy a szeki lenyomja-e a doxát, vagy a doxa nyomja le a szekit ;-))) ugyanúgy, ahogy a gumibogi-qzma párharc is ;-)))
be kerültünk qzmával az elitbe..... Wink Grin
na jó nem személyeskedni akartam csak mint példa hoztak fel..bocs
de szerintem mi jó kis meccseket vivunk....pláne hogy eddig én nyertem,de lesz ez forditva is szerintem. Wink
üdvw

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #10164 Dátum: 2007 Szeptember 10, 22:09:09 »

most akkor döntsd el végre,hogy a szeki mezei bogaras-e a te verziód szerint vagy nem Tongue Grin Grin Grin

értemén

perszehogynem.

de hát neki való a tuning, meg az 1,6 tuning kategória, attól függően, hogy mikor mivel jön ;-)
(mert ugye mezei bogárral ő nem valószínű, ugye ;-)
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #10163 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:58:58 »

a játéknak az is része évről évre, hogy a szeki lenyomja-e a doxát, vagy a doxa nyomja le a szekit ;-)))
most akkor döntsd el végre,hogy a szeki mezei bogaras-e a te verziód szerint vagy nem Tongue Grin Grin Grin

értemén

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #10162 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:56:10 »

ok,akkor elnézést,hogy volt aki a tatabányait profiként kezelte
Ezentúl akkor tiszteletben lesz tartva a tatabányai gyorsulás,mint a mezei bogarasok játéka Wink

a játéknak az is része évről évre, hogy a szeki lenyomja-e a doxát, vagy a doxa nyomja le a szekit ;-))) ugyanúgy, ahogy a gumibogi-qzma párharc is ;-)))
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #10161 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:51:43 »

érteménezt. de egyszer már írtam azt is, hogy a profi gyorsulás az profi gyorsulás, a mezei bogarasok játéka meg a mezei bogarasok játéka.

engem nem zavar, ha tökölön vagy akárhol profi gyorsulás van, de a tatabányai gyorsulás hosszú-hosszú évek óta nagyonjó játék volt, és ezt érdemes lenne megtartani.
ok,akkor elnézést,hogy volt aki a tatabányait profiként kezelte
Ezentúl akkor tiszteletben lesz tartva a tatabányai gyorsulás,mint a mezei bogarasok játéka Wink

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #10160 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:49:59 »

na,akkor csak visszatérve a vitatott esethez,ha már a szabályoknál tartunk...
Itt a tököli profi vállalatnak a versenyszabályzata,akik mellesleg egy rangos,európai versenyt is rendeztek az idén,magyarán ezek a profi szabályok itthon és külföldön egyaránt.
Itt ha jól látom a kategóriákat,mindenhol a köbcenti,wankel vagy nem, üzemanyag(dizel vagy benzin),kerékhajtás(első vagy hátsó)feltöltő(turbó) számit,sehol nincs szó tömegről...

Magyarán aki gyorsulási versenyen indul,ezzel számolnia kell,hogy valamelyik autó nehezebb valamelyik könnyebb...ez ilyen műfaj,ez ilyen játék

http://www.futam.hu/futaminfo.php?info=versenykiiras

érteménezt. de egyszer már írtam azt is, hogy a profi gyorsulás az profi gyorsulás, a mezei bogarasok játéka meg a mezei bogarasok játéka.

engem nem zavar, ha tökölön vagy akárhol profi gyorsulás van, de a tatabányai gyorsulás hosszú-hosszú évek óta nagyonjó játék volt, és ezt érdemes lenne megtartani.
Nem elérhető Csendőr

« Hozzászólás #10159 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:48:47 »

öööö... páros gyorsuláshoz nem két trafi kéne?

Van kettő, csak a másik a közrend osztályé, őket nem szeretjük olyan nagyon, meg hát a főnökük is egy....

VW 1300 L  1974
VW Golf II. 1.3 CL  1990
VW Golf Sportsvan 1.4 TSI  2017
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #10158 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:46:31 »

Ez így van Pepe egy kicsit félreértett, a trafit kihozni poénnak is jó lenne, csak ne úgy járjon mint a Taxi részeibe. Grin Grin Grin

öööö... páros gyorsuláshoz nem két trafi kéne?
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #10157 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:45:42 »

ehhez csak annyi kell, hogy előre meg kell mondani a szabályokat, és aztán azokat be is kell tartani.
na,akkor csak visszatérve a vitatott esethez,ha már a szabályoknál tartunk...
Itt a tököli profi vállalatnak a versenyszabályzata,akik mellesleg egy rangos,európai versenyt is rendeztek az idén,magyarán ezek a profi szabályok itthon és külföldön egyaránt.
Itt ha jól látom a kategóriákat,mindenhol a köbcenti,wankel vagy nem, üzemanyag(dizel vagy benzin),kerékhajtás(első vagy hátsó)feltöltő(turbó) számit,sehol nincs szó tömegről...

Magyarán aki gyorsulási versenyen indul,ezzel számolnia kell,hogy valamelyik autó nehezebb valamelyik könnyebb...ez ilyen műfaj,ez ilyen játék

http://www.futam.hu/futaminfo.php?info=versenykiiras

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #10156 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:44:44 »

http://www.bogarhatu.hu/forum/index.php?topic=165.0

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #10155 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:44:22 »

mámost nem azért, hogy BlackP-t cukkoljam, de ez itt a találkozós topik, viszont a technikai részletkérdéseknek, költségvetésnek, ilyesminek lehetne csinálni egy topikot a közösségiben
megtettem Cheesy

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Csendőr

« Hozzászólás #10154 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:44:18 »

A trafi nem az atlagsebesseghez van, hanem az aktualis sebesseghez (gyk: milyen sebesseggel halad az auto, mikor athalad a celvonalon).

Ez így van Pepe egy kicsit félreértett, a trafit kihozni poénnak is jó lenne, csak ne úgy járjon mint a Taxi részeibe. Grin Grin Grin

VW 1300 L  1974
VW Golf II. 1.3 CL  1990
Holló
« Hozzászólás #10153 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:44:09 »

nem akartok valahol máshol szerelni?
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #10152 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:44:03 »

na akkor szerintem erre az időmérőkütyüre gyártsunk egy új topikot, ne offoljuk szét a találkozósat

(igen, én javaslom, hogy nyissunk új topikot, köpködjetek nyugodtan!!)
gyértottam

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #10151 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:43:39 »

mámost nem azért, hogy BlackP-t cukkoljam, de ez itt a találkozós topik, viszont a technikai részletkérdéseknek, költségvetésnek, ilyesminek lehetne csinálni egy topikot a közösségiben
Nem elérhető Dühösnyúl

« Hozzászólás #10150 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:43:34 »

Bluetooth-szal meg wifivel nem losz at 400 metert, persze vannak jo wifis accesspointok, de azok dragak, vagy ahhoz is kell farigcsalni 2 biquad antennat (amibe csak a megfelelo impedanciaju koaxialis csatlakozo 9kHUF a tobbit rezcsobol es rezlapbol le lehet gyartani)... De szerintem ez nem olcso es nem celravezeto.

Ide egy szinte elektromechanikos szerkezet kell, nem szabad tulbonyolizálni.
Annak is meg kell tudni javítani aki épp ott van vele.
Ha a BOGÁRHÁTU.HU csinálja akkor kell hozzá legalább 10 ember aki ért hozzá.
Nem lehet elvárni hogy valaki folyton ezzel rohangáljon mert az már üzlet és egy baráti társaságban az csak összeveszést produkál.

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #10149 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:43:08 »

na akkor szerintem erre az időmérőkütyüre gyártsunk egy új topikot, ne offoljuk szét a találkozósat

(igen, én javaslom, hogy nyissunk új topikot, köpködjetek nyugodtan!!)
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #10148 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:41:35 »

Nekem is lenne egy  ötletem hogy a rajttól a célig eltelt időt hogy lehetne mérni szerintem ez infrával és számítógép segitségével megoldható lenne és viszonylag olcsón kivitelezhető lenne és nemkéne trafi se mert egy progi ki tudná átlagolni a sebességet is .csak egy ötlet de szerintem kivitelezhető.
a lámpákat meg utcai jelzőlámpából meg lehetne csinálni biztos be lehet valahogy szerezni selejt de jóállapotú lámpákat szerintem.

A trafi nem az atlagsebesseghez van, hanem az aktualis sebesseghez (gyk: milyen sebesseggel halad az auto, mikor athalad a celvonalon).

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #10147 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:39:46 »

gyorsulni akár télen is lehet, ha nincs hó

hmmm? szerintem kurvajó buli lenne 20 centis hóban, enyhe emelkedőn gyorsulni ;-)
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #10146 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:39:18 »

kábel a vifi meg a blútúsz korában???
igen, csippenésre induljon, figyeljen a páciens és ne pörgesse üveghangon a motorját, legyen füle a startra!!  Wink Cheesy

Bluetooth-szal meg wifivel nem losz at 400 metert, persze vannak jo wifis accesspointok, de azok dragak, vagy ahhoz is kell farigcsalni 2 biquad antennat (amibe csak a megfelelo impedanciaju koaxialis csatlakozo 9kHUF a tobbit rezcsobol es rezlapbol le lehet gyartani)... De szerintem ez nem olcso es nem celravezeto.

Nem elérhető Dühösnyúl

« Hozzászólás #10145 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:38:49 »

szerintem nem véletlenül használnak lámpákat mindenhol.
nem kell kitalálni a spanyol náthát amikor az már létezi. egyszerűen csak le kell másolni.
meg egy költségvetés is jó lenne.

Na akkor én csinálok egy tervet meg árat is. persze ez nem fél órás feladat.
Jelentkezem ha kész.

Nem a héten. Smiley

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #10144 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:37:15 »

Csak megjegyzem, hogy az akkor reklamáló csapat, a saját rendezvényükön nagyon ironikus módon beleszaladt egy nagy blamába.
De erről a kérésemre nem esett szó.

nem a konkrét események a lényegesek mostmár, hanem hogy a jövőben hogy lehet elkerülni a felesleges vitákat. függetlenül attól, hogy kinek mennyire van igaza. az a legjobb, ha egyáltalán nincs vitatkozás.

ehhez csak annyi kell, hogy előre meg kell mondani a szabályokat, és aztán azokat be is kell tartani.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #10143 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:34:48 »

Nekem is lenne egy  ötletem hogy a rajttól a célig eltelt időt hogy lehetne mérni szerintem ez infrával és számítógép segitségével megoldható lenne és viszonylag olcsón kivitelezhető lenne és nemkéne trafi se mert egy progi ki tudná átlagolni a sebességet is .csak egy ötlet de szerintem kivitelezhető.
a lámpákat meg utcai jelzőlámpából meg lehetne csinálni biztos be lehet valahogy szerezni selejt de jóállapotú lámpákat szerintem.

próbáltál már egy távnyomit megzavarni? nem nehéz. azért komolyabb cucc kell egy 3000Ftos usbs-s infrakulcsnál Wink

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #10142 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:34:31 »

szerintem nem véletlenül használnak lámpákat mindenhol.
nem kell kitalálni a spanyol náthát amikor az már létezi. egyszerűen csak le kell másolni.
meg egy költségvetés is jó lenne.

igen, csippenésre induljon, figyeljen a páciens és ne pörgesse üveghangon a motorját, legyen füle a startra!!  Wink Cheesy

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #10141 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:34:16 »

Én nem akarok vitatkozni de szart csinálni értelmetlen.
Ha van egy terv szívesen segítek, ennyi.
Már néztem pár dolgot, hogyan lehetne megoldani a gyorsulást, indítást, időmérést: Kell 4 db infrasorompó 8000 ft db-ja építőkészletben, szintén 8000 amin van egy kis stopper is, kell sok vezeték ami a kommunikációt biztosítja és valami 3 lámpából álló f1 szerű indítószerkezet, ha lehetőség van rá akkor számítógépes kapcsolat és ahhoz szükséges program...... egyébként a komoly szerkezetek futamidőn kívül reakcióidőt is mérnek; azt sem bonyolult összehozni.... de mindössze a négy sorompóval össze lehet hozni egy mehanikus szerkezetet: a kis stopper mutatja az időt, valaki ott ül mellette és irkálja egy papírosra: ez kijön 4*8000 + 200m vezeték szerintem 2*2ér mondjuk egy 4 eres telefonkábel és 2db 9 V-os aksi.... és "mechanikus zászlós indítás..."
példaként linkelem a stopperes infrasorompót....
http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&cid=VkZaU1ZrMVZNVVZVVkZKUFlXeFdNdz09&pid=VkZod1RrMVZPVlZUV0doT1ZrWnJPUT09
ami a költségeket növeli, hogy 9V-ról működik tehát szükségeltetik egy táp is hozzá.....

Nem elérhető vwbogaraspepe69

Dark Angel

« Hozzászólás #10140 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:32:59 »

Nekem is lenne egy  ötletem hogy a rajttól a célig eltelt időt hogy lehetne mérni szerintem ez infrával és számítógép segitségével megoldható lenne és viszonylag olcsón kivitelezhető lenne és nemkéne trafi se mert egy progi ki tudná átlagolni a sebességet is .csak egy ötlet de szerintem kivitelezhető.

Vwbogaraspepe69
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #10139 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:32:34 »

Nah leleptem paromer' a do'gozoba masfel orara, utana leszek. Addig talan raer' a project :-)

Elöttünk a hosszu tél,egy darabig nem lesz gyorsulás,van idö kiagyalni,összehozni az anyagi hátteret,legyártani,kiprobálni,tesztelni,persze csak akkor,ha kell!!

Pont ezt akartam irni, de megeloztel :-)

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #10138 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:32:23 »

szerintem ha nem nagy kérés, kicsit konkrétabban össze kéne hozni két tervet. nem kell feltétlen minimumra ötrekedni, mivel elég sok gyorsulni vágyó autóépítő van, gondolom ilyesmire is áldoznának, gyorsulni akár télen is lehet, ha nincs hó, meg más rendezvény se. ha az olcsóbbik megoldás érzékelők szemntjából megbízható, akkor az jó, és lehet hozzá rendes "karácsonyfát" csinálni(kell a nagyfesz, de minimum 220). a drágábbik megoldásban nemtudom mi lenne a drága, más kapukkal kéne csinálni? elektróból középfokig jutottam és sokat felejtettem, nem lenne jó, ha egymásnak ugrás lenne a vége, de ha lenne két alternatíva és ak özönség is vevő lenne valamelyikre, az szerintem jó lenne

Nem elérhető Csendőr

« Hozzászólás #10137 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:31:17 »

de a büntit is szabd ki  Grin

Rendben így hamar összejöhet az időmérő ára Grin Grin Grin

VW 1300 L  1974
VW Golf II. 1.3 CL  1990
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #10136 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:30:39 »

Smiley Valóban úgy gondolod, hogy a célban a 130 körül robogó autók a hanyagul lefektetett kábeleden fognak átgyalogolni????
Meg hogy a 120 decibeles sportkipufogóknál a sofőrök a pc hangszóró csippenését fogják figyelni???

igen, csippenésre induljon, figyeljen a páciens és ne pörgesse üveghangon a motorját, legyen füle a startra!!  Wink Cheesy
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #10135 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:30:24 »

Beszolnék egykicsit,mivel ugy érzem ujabb vita indult egy még nem is létezö projektröl! Grin
Ugy gondoltam,nézzük meg elsö körben,van-e rá igény,nézzük meg második körbe mibe fáj ez nekünk.?.
Elviekröl beszélünk,de már ott tartunk,hogy kell-e lámpa,ha kell hány kell,stb.
Elöttünk a hosszu tél,egy darabig nem lesz gyorsulás,van idö kiagyalni,összehozni az anyagi hátteret,legyártani,kiprobálni,tesztelni,persze csak akkor,ha kell!!

Tóth Zoltán
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #10134 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:29:38 »

Csak megjegyzem, hogy az akkor reklamáló csapat, a saját rendezvényükön nagyon ironikus módon beleszaladt egy nagy blamába.
De erről a kérésemre nem esett szó.

én is így gondolom, meg hogy az egy az egy.
oszt mégiscsak volt belőle sértődésig menő vita, ugye nem kell mondanom, hogy hol történt, és kinek a kije nem tudott váltani...

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #10133 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:28:55 »

Smiley Valóban úgy gondolod, hogy a célban a 130 körül robogó autók a hanyagul lefektetett kábeleden fognak átgyalogolni????
Meg hogy a 120 decibeles sportkipufogóknál a sofőrök a pc hangszóró csippenését fogják figyelni???

Dehogy! Meddig tart ratolni egy szirenat? Ha azt "megcsippantod" megfajdul a fuled :-) Es filleres eszkoz!

Holló
« Hozzászólás #10132 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:28:31 »

Szerintem egyszeruen megoldhato, h eros napfenyben is mukodjon a cucc. Beletesszuk egy felmeteres matt fekete csobe az erzekeloket es maris nem jut bele sok napfeny! Vagy infras helyett lesz lezeres, az sem nagy tetel!
A notebookos verzio is siman megoldhato, nemegyszer csinaltunk mar ilyen meroberendezeseket vagy kis robotokat :-) Viszont ha megcsinaljuk a mikrokontrollert egy kis kijelzovel akkor teljesen folosleges a notebook, nem kell cipelni, nem kell kolcsonkerni, nem kell valakinek feltenie a gepet... Egy kis 5x10cm-es aramkor az egesz. Egy akksirol (auto, vagy kis zseles akksi, vagy egy akkus furo akksija akar ... :-)) elmegy az egesz par oraig, igazabol filleres anyagkoltseggel. De nem szaporitom a szot, ertitek... Szoval szerintem siman megoldhato!
csináld
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #10131 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:27:35 »

ok, én nem mondom, hogy olcsó, viszont, ha vna rá igény, akkor az ár szétdobódik és máris barátibban hangzik. kéne egy pontos árat tudni egy olyan cuccra, ami megbízható és a lényeget tartalmazza. nem kell fettétlen bazinagy eredményjelző, ha gépen tároljuk, elég egy lámpa a győztes oldalán

Szerintem egyszeruen megoldhato, h eros napfenyben is mukodjon a cucc. Beletesszuk egy felmeteres matt fekete csobe az erzekeloket es maris nem jut bele sok napfeny! Vagy infras helyett lesz lezeres, az sem nagy tetel!
A notebookos verzio is siman megoldhato, nemegyszer csinaltunk mar ilyen meroberendezeseket vagy kis robotokat :-) Viszont ha megcsinaljuk a mikrokontrollert egy kis kijelzovel akkor teljesen folosleges a notebook, nem kell cipelni, nem kell kolcsonkerni, nem kell valakinek feltenie a gepet... Egy kis 5x10cm-es aramkor az egesz. Egy akksirol (auto, vagy kis zseles akksi, vagy egy akkus furo akksija akar ... :-)) elmegy az egesz par oraig, igazabol filleres anyagkoltseggel. De nem szaporitom a szot, ertitek... Szoval szerintem siman megoldhato!

Nem elérhető Dühösnyúl

« Hozzászólás #10130 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:26:50 »

A lampas dolgot en sem ertem - es jomagam nem is tartom szuksegesnek -, kell egy kis hangszoro, harmat csippan, a negyedik egy hosszabb sipolas, akkor kell indulni... Persze ezt ki lehet egesziteni vmi jo eros ledes vilagito akarmivel, a sulya elenyeszo a fenyereje meg tobb, mint elegseges. En fontosnak tartom, h kis feszultsegrol, 220V nelkul is lehessen hasznalni a berendezest, amit en elkepzelek az belefer egy sporttaskaba a nagy feltekert kabellel egyutt... Es nem 150kHUF hanem _sokkal_ kevesebb...

Nem elérhető Dühösnyúl

« Hozzászólás #10129 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:22:54 »

Szerintme ha van egy zászlós ember aki ugye mindenképp kell főnöknek akkkor elég három érzékelő pont.
Egy indít egy-egy meg befuttat, minek a 16 lámpa, SZVSZ az már a csicsa kategória, arról elég dumálni ha már működik a cucc.

Én nem akarok vitatkozni de szart csinálni értelmetlen.
Ha van egy terv szívesen segítek, ennyi.

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #10128 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:21:33 »

Én is szívesen áldoznék a dologra, csak azért kukacoskodom az árral mert itt egy 100% ban müködő berendezés kell.
Képzeljétek el hogy a "gyagyi" fotocella minden harmadik futamba nem mér, mert belesüt a nap.
Úgy le lennénk anyázva mint a huzat.
ok, én nem mondom, hogy olcsó, viszont, ha vna rá igény, akkor az ár szétdobódik és máris barátibban hangzik. kéne egy pontos árat tudni egy olyan cuccra, ami megbízható és a lényeget tartalmazza. nem kell fettétlen bazinagy eredményjelző, ha gépen tároljuk, elég egy lámpa a győztes oldalán

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #10127 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:20:57 »

Szerintme ha van egy zászlós ember aki ugye mindenképp kell főnöknek akkkor elég három érzékelő pont.
Egy indít egy-egy meg befuttat, minek a 16 lámpa, SZVSZ az már a csicsa kategória, arról elég dumálni ha már működik a cucc.

A lampas dolgot en sem ertem - es jomagam nem is tartom szuksegesnek -, kell egy kis hangszoro, harmat csippan, a negyedik egy hosszabb sipolas, akkor kell indulni... Persze ezt ki lehet egesziteni vmi jo eros ledes vilagito akarmivel, a sulya elenyeszo a fenyereje meg tobb, mint elegseges. En fontosnak tartom, h kis feszultsegrol, 220V nelkul is lehessen hasznalni a berendezest, amit en elkepzelek az belefer egy sporttaskaba a nagy feltekert kabellel egyutt... Es nem 150kHUF hanem _sokkal_ kevesebb...

1303LS
« Hozzászólás #10126 Dátum: 2007 Szeptember 10, 21:18:51 »

én is így gondolom, meg hogy az egy az egy.
oszt mégiscsak volt belőle sértődésig menő vita, ugye nem kell mondanom, hogy hol történt, és kinek a kije nem tudott váltani...
Igen az egy az egy de egyszer ronthat az ember, kétszer rontani már bénaság.
Részletkérdés fingizélés.
Oldalak: 1 ... 846 847 848 849 850 [851] 852 853 854 855 856 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: